abonnement Unibet Coolblue
pi_135733066


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen zijn uitgekomen in oktober 2013. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS. Een ander nieuw onderdeel is de Pokémon Bank. Deze vervangt Poké Transfer en hiermee kun je veel Pokémon op internet opslaan - tegen een betaling van een paar euro per jaar.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel verbannen naar Ubers
Mega Kangaskhan
  maandag 20 januari 2014 @ 22:41:27 #2
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135741635
Is er al meer bekend?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135741715
Zo.. Mn team is nu gebreed.. Ik heb allerlei Pokemon gebreed die een leuke eerste evo hebben en ik ga proberen het spel uit te spelen zonder ze te laten evolueren..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_135745458
Iemand battlen?
Ga weg
pi_135746787
Xerneas binnen voor een Salamence _O_ Naive nature helaas, maar wel SpA en Speed IV's dus het kon slechter
Ga weg
pi_135746860
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 01:34 schreef Nikmans het volgende:
Xerneas binnen voor een Salamence _O_ Naive nature helaas, maar wel SpA en Speed IV's dus het kon slechter
Vergeef mijn onwetendheid, maar Bagon kan je toch gewoon vangen? Waarom zou iemand een legendary ruilen voor een normale pokemon, tenzij shiny/6iv/watdanook?
Of toch du vader?
pi_135746896
quote:
2s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 01:46 schreef Luchtkoker het volgende:

[..]

Vergeef mijn onwetendheid, maar Bagon kan je toch gewoon vangen? Waarom zou iemand een legendary ruilen voor een normale pokemon, tenzij shiny/6iv/watdanook?
Geen idee, je ziet ze soms ook staan voor caterpies of haunters ofzo, dikke kans dat die shit gewoon cloned is maar het boeit me niet zoveel. Behalve dat ze meestal binnen een minuut weg zijn ofzo :')
Ga weg
pi_135747554
Hoewel je je kunt afvragen waarom iemand de moeite zou doen zo'n matige Xerneas te clonen, whatever
Ga weg
  dinsdag 21 januari 2014 @ 16:45:37 #9
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135764553
Ik zou wel willen weten hoe je Pokémon kunt klonen. 100 event legendaries. _O_

Ze hadden wel wat luider mogen aankondigen dat de Dream World weg zou gaan. Ik ben er nog nooit geweest en dat gaat nu dus ook nooit gebeuren. :'( }:|

http://www.smogon.com/bw/pokemon/unown _O-
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_135765899
Dream World vervalt? Ik dacht dat het tijdelijk gesloten was. Niet dat ik het ga missen maar was een handige manier om bepaalde pokes te vinden. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_135767326
Ik ben bezig aan het ziekste team ooit, een combo tussen rain en sun _O_ Als core neem ik een Politoed met damp rock voor drizzle en een Mega Charizard Y, dan een Goodra met fire blast, thunder, rest, een vierde move en hydration als ability en een Moltres met hurricane en fire blast.
Als aanvulling denk ik aan een Rotom-W en een random spinner/defogger, iemand ideeën?
Ga weg
pi_135767427
Drizzle Politoed zonder pokebank?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_135775335
quote:
11s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 17:57 schreef Seikcid het volgende:
Drizzle Politoed zonder pokebank?
Kan dat niet dan?
Ga weg
pi_135791367
Pokémon Bank staat weer in de Japanse shop, en ook in de Koreaanse. Nog niet in de rest van de wereld, maar het zal nu toch niet lang meer duren, mag ik hopen.
pi_135798161
quote:
14s.gif Op woensdag 22 januari 2014 09:45 schreef Mystikvm het volgende:
Pokémon Bank staat weer in de Japanse shop, en ook in de Koreaanse. Nog niet in de rest van de wereld, maar het zal nu toch niet lang meer duren, mag ik hopen.
Zou wel tijd worden :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_135799165
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2014 13:04 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Zou wel tijd worden :)
Ik kan niet wachten. Wil even een leuk team in de Bank gooien en dan Y kopen om daarmee de single player nog eens te spelen.
pi_135800611
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2014 13:29 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Ik kan niet wachten. Wil even een leuk team in de Bank gooien en dan Y kopen om daarmee de single player nog eens te spelen.
Dat wilde ik ook, maar ik wilde niet wachten op de Bank.. :)
Dus heb ik Y gekocht en in X zitten breeden, om dit vervolgens met behulp van een paar mede-Fok!ers over te zetten.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_135815159
Zojuist de spannendste battle ooit gespeeld, ik maak hem even public
Ga weg
pi_135815454
Q67W-WWWW-WWW4-QVRX

Als ik eerder naar Gengar had geswitcht was het ws makkelijker geweest, desondanks superspannend _O_ Ik geloof dat we hier 20 minuten over hebben gedaan, inclusief misplays :')
Ga weg
pi_135860327
Iemand battlen of?
Ga weg
pi_135879237
Wat een dood topic
Ga weg
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 24 januari 2014 @ 00:47:09 #22
176766 crew  zoem
zoemt
pi_135879280
Vandaag een Yveltal geruild voor een Heatran :)
pi_135906165
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 00:47 schreef zoem het volgende:
Vandaag een Yveltal geruild voor een Heatran :)
Jaloers
Ga weg
pi_135906178
Wat voor IV's/nature?
Ga weg
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 24 januari 2014 @ 20:30:28 #25
176766 crew  zoem
zoemt
pi_135906408
quote:
9s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 20:24 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Jaloers
Had em al een tijdje op GTS staan. Daar moet je altijd een beetje geluk hebben.
quote:
11s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 20:24 schreef Nikmans het volgende:
Wat voor IV's/nature?
Hoe kom ik aan die IV's? :@

Level 84 Timid 145/202/244/205/155 (JPN)
  vrijdag 24 januari 2014 @ 20:35:37 #26
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135906630
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 20:30 schreef zoem het volgende:

[..]

Had em al een tijdje op GTS staan. Daar moet je altijd een beetje geluk hebben.

[..]

Hoe kom ik aan die IV's? :@

Level 84 Timid 145/202/244/205/155 (JPN)
Ace trainer in Kiloude city: (the judge). google/youtube is your friend

quote:
10s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 00:46 schreef Nikmans het volgende:
Wat een dood topic
Niet elke dag tijd om pokémon te spelen :(
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135907464
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 20:30 schreef zoem het volgende:

[..]

Had em al een tijdje op GTS staan. Daar moet je altijd een beetje geluk hebben.

[..]

Hoe kom ik aan die IV's? :@

Level 84 Timid 145/202/244/205/155 (JPN)
In het Pokémoncenter in Kiloude City staat links een kereltje dat je pokémon rate, die vertelt je of je perfecte IV's hebt en zo ja, welke
Ga weg
  vrijdag 24 januari 2014 @ 21:50:50 #28
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135910271
quote:
14s.gif Op woensdag 22 januari 2014 20:00 schreef Nikmans het volgende:
Q67W-WWWW-WWW4-QVRX
:? Moet ik dat ergens invullen?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_135911050
quote:
5s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 21:50 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

:? Moet ik dat ergens invullen?
VS Recorder die je krijgt als je Kiloude City ingaat, kun je online battles mee saven en terugkijken enzo
Ga weg
pi_135911133
Als je me vier disables achter elkaar wil zien missen en compleet getrolled wil zien worden door Gliscor en Azumarill moet je die game kijken
Ga weg
  vrijdag 24 januari 2014 @ 22:16:01 #31
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135911450
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 22:06 schreef Nikmans het volgende:

[..]

VS Recorder die je krijgt als je Kiloude City ingaat, kun je online battles mee saven en terugkijken enzo
Oh, daar ben ik nog niet. Ik ben in december in de stad van de 8e gym gekomen en heb daarna geen XY meer gespeeld. O-)
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_135911581
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 22:16 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Oh, daar ben ik nog niet. Ik ben in december in de stad van de 8e gym gekomen en heb daarna geen XY meer gespeeld. O-)
Schiet op dan zwemmel
Ga weg
  vrijdag 24 januari 2014 @ 22:28:31 #33
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135912034
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 22:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Schiet op dan zwemmel
Maar ik houd niet eens van zwemmen. :'(
Ik speel vooral Black 2 en White 2, want XY vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk. :{
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_135912361
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 22:28 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Maar ik houd niet eens van zwemmen. :'(
Ik speel vooral Black 2 en White 2, want XY vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk. :{
Maar wat doe je dan precies? Je zou denken battlen en dat kan toch ook prima in XY?
Ga weg
  vrijdag 24 januari 2014 @ 22:48:42 #35
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135912959
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 22:35 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Maar wat doe je dan precies? Je zou denken battlen en dat kan toch ook prima in XY?
Pokémon trainen, stores levelen in Join Avenue, Cynthia/Gamefreak bosses/Striaton triplets/rival/Colress/trainers in Big Stadium en Small Court elke dag uitdagen.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_135913874
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 januari 2014 22:48 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Pokémon trainen, stores levelen in Join Avenue, Cynthia/Gamefreak bosses/Striaton triplets/rival/Colress/trainers in Big Stadium en Small Court elke dag uitdagen.
Oh dat kan natuurlijk ook
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 00:02:48 #38
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135916593
NEEEEE godverdomme dat kutspel loopt vast tijdens het opslaan. :r
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 25 januari 2014 @ 00:13:15 #39
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135917047
Oh, thank God, na het afsluiten en opnieuw opstarten is mijn spel er nog.
Dit was ook niet de eerste keer dat een Pokémonspel vastliep. Kutsoftware.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 25 januari 2014 @ 00:15:30 #40
176766 crew  zoem
zoemt
pi_135917122
quote:
13s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 00:02 schreef Madame_Paon het volgende:
NEEEEE godverdomme dat kutspel loopt vast tijdens het opslaan. :r
Misschien overbodig, maar je hebt het spel wel al geupdatet?
  zaterdag 25 januari 2014 @ 00:25:24 #41
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135917370
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 00:15 schreef zoem het volgende:

[..]

Misschien overbodig, maar je hebt het spel wel al geupdatet?
Ik heb eigenlijk geen idee. Het was in Black 2.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  Moderator / Redactie Sport / Devops zaterdag 25 januari 2014 @ 00:31:41 #42
176766 crew  zoem
zoemt
pi_135917535
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 00:25 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Ik heb eigenlijk geen idee. Het was in Black 2.
Oh, want er was een savebug in X/Y. Vandaar dat ik het vroeg. Saven in B2/W2 duurt helaas een stuk langer dan in X/Y heb ik gemerkt.
  zaterdag 25 januari 2014 @ 00:44:46 #43
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_135917836
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 00:31 schreef zoem het volgende:

[..]

Oh, want er was een savebug in X/Y. Vandaar dat ik het vroeg. Saven in B2/W2 duurt helaas een stuk langer dan in X/Y heb ik gemerkt.
Hij liep echt vast tijdens het saven. Dit is al iets van de 3e keer in 6 maanden tijd dat een Pokémonspel vastloopt, dus ben ik vaker gaan saven, zodat ik niet 2 uur opnieuw moet doen als dat ding vastloopt. Besluit dat spel nu dus vast te gaan lopen tijdens het saven. }:| :')
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  zaterdag 25 januari 2014 @ 14:51:35 #44
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135927811
Is er iemand hier met een extra foreign ditto met 3+iv, die hij/zij wil ruilen? Kan zelf wat 5iv pokemon aanbieden, maar echt veel beter dan dat heb ik niet.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135928040
Battle iemand?
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 15:05:28 #46
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135928066
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 15:03 schreef Nikmans het volgende:
Battle iemand?
Ja is goed, maar m'n team is nog niet compleet, dus verwacht niet te veel. Wat is je fc?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135928516
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 15:05 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ja is goed, maar m'n team is nog niet compleet, dus verwacht niet te veel. Wat is je fc?
Even kijjken, wacht
Ga weg
pi_135928532
1418-7035-8547
Ga weg
pi_135928570
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 15:05 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ja is goed, maar m'n team is nog niet compleet, dus verwacht niet te veel. Wat is je fc?
En de jouwe?
Ga weg
pi_135929511
Ben rond 6, half 7 weer terug, misschien kunnen we dan een potje matten
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 16:14:58 #51
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135929536
Heb je toegevoegd, de mijne is 3754-8098-9185
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135929607
quote:
6s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 16:14 schreef CapnIzzy het volgende:
Heb je toegevoegd, de mijne is 3754-8098-9185
Te laat, ben je er vanavond?
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 16:22:17 #53
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135929698
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 16:18 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Te laat, ben je er vanavond?
Nee denk het niet, misschien morgen dan?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135932606
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 16:22 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Nee denk het niet, misschien morgen dan?
Prima. Ik ben er tot 9 nog, dus als je dit leest kunnen we even
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:23:49 #55
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135932718
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:20 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Prima. Ik ben er tot 9 nog, dus als je dit leest kunnen we even
Ok, ben je online?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135932740
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:23 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ok, ben je online?
Even schoenen uitdoen en je toevoegen, dan kom ik eraan! Geef me een minuutje
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:24:55 #57
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135932760
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:24 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Even schoenen uitdoen en je toevoegen, dan kom ik eraan! Geef me een minuutje
Wat romantisch :@
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135932871
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:24 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Wat romantisch :@
John Kramer?
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:28:26 #59
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135932882
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:28 schreef Nikmans het volgende:

[..]

John Kramer?
Mooie naam toch
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135932910
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:28 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Mooie naam toch
Challenge sent
Ga weg
pi_135933309
Aiaiai, Charizard huilt in een hoekje
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:45:12 #62
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933340
Ja welke pokemon is Bunk
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135933347
Ferrothorn
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:45:51 #64
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933363
En naast Aegislash moet ik nog hard werken :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135933374
Inclusief 4x Fire weakness dus die switch was wel goed, alleen twee beurten te laat
Ga weg
pi_135933397
Die Aegislash stond lekker te setuppen, ik dacht dat het voorbij was na die tweede swords dance voordat ik me realiseerde dat Dragonite hem wel aankon _O_
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:47:32 #67
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933423
Ja jammer dat de rest van mijn team niks was :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135933470
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:47 schreef CapnIzzy het volgende:
Ja jammer dat de rest van mijn team niks was :P
Ja, komt wel goed, misschien heb ik nog iets vets voor je in mijn boxes als je wil? Ik kan even kijken
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:49:19 #69
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933489
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:48 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ja, komt wel goed, misschien heb ik nog iets vets voor je in mijn boxes als je wil? Ik kan even kijken
Ben nu bezig met een umbreon als wall, is misschien wel grappig.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135933542
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:49 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ben nu bezig met een umbreon als wall, is misschien wel grappig.
Umbreon is een badboy, die greninja van je had die protean? Niet op gelet eigenlijk :')
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:50:54 #71
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933548
En ja, heb je nog een 3/4iv ditto, zou wel relaxt zijn.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:51:11 #72
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933555
Nee, was starter greninja :') niet eens 1 iv
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135933607
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:51 schreef CapnIzzy het volgende:
Nee, was starter greninja :') niet eens 1 iv
Ik kan je even gauw een protean breeden als je wil, alleen moet je de IV's zelf doen maar je krijgt er sowieso al 3 of 4 denk ik gratis
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 18:53:28 #74
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933642
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:52 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik kan je even gauw een protean breeden als je wil, alleen moet je de IV's zelf doen maar je krijgt er sowieso al 3 of 4 denk ik gratis
Die wil ik wel graag ja O+
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135933842
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 18:53 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Die wil ik wel graag ja O+
Coming up
Ga weg
pi_135933876
Ik heb ook nog een box vol adamant speed boost torchics als je er een wil
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:00:12 #77
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135933903
Sure :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934070
Ik kan je alleen weer geen goede IV's beloven maar wel 2-4 ofzo denk ik, het zijn misbaksels van mijn eigen Blaziken project
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:06:11 #79
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934130
Maakt niet uit, wil jij ook nog eevee met 3-4 iv? heb nu een paar verschillende natures gebreed
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934159
Trade maar
Ga weg
pi_135934169
En ja laat maar komen _O_
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:09:57 #82
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934252
nog een eevee of een chespin?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:10:07 #83
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934258
adamant 3iv
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934289
Wat voor nature Eevee's heb je?
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:11:40 #85
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934309
Alleen nog maar modest, de rest zit nog in eggs :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:11:54 #86
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934316
Was bezig met careful voor umbreon
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934317
Als je een Bold of Timid Eevee hebt dan wil ik hem wel, anders doe maar Chespin
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:13:00 #88
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934354
waar heb je bold voor nodig?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934368
Nu het leukste stuk: je Friend Safari checken _O_
Ga weg
pi_135934379
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:13 schreef CapnIzzy het volgende:
waar heb je bold voor nodig?
Baton Pass Espeon
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:13:45 #91
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934382
O wacht, nog ff evo trades doen?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:14:23 #92
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934398
Is Timid niet beter?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934418
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:13 schreef CapnIzzy het volgende:
O wacht, nog ff evo trades doen?
Prima
Ga weg
pi_135934437
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:14 schreef CapnIzzy het volgende:
Is Timid niet beter?
Nee, je wil gewoon klappen vangen en lekker calm minden en dan doorpassen naar iets anders
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:15:44 #95
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934446
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:15 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Prima
1 minuutje
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:16:14 #96
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934464
Espeon en Umbreon in 1 team is ook wel baas natuurlijk
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934545
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:16 schreef CapnIzzy het volgende:
Espeon en Umbreon in 1 team is ook wel baas natuurlijk
Ja why not, ze zijn allebei best goed
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:19:33 #98
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934574
Heb je een karrablast/shelmet?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934586
Nee
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:20:16 #100
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934596
Laat me een minuutje breeden?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934640
Ga je gang, ik ben bezig met timid Charmanders voor drought, als je wil kan ik je er eentje geven
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:22:22 #102
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934674
Hoef niet eens te breeden natuurlijk, ik geef je eerst 1 van de twee en dan ruilen voor elkaar. :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:24:08 #103
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934745
Moet jij die evo hebben voor je pokedex?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934830
Graag
Ga weg
pi_135934863
Wat een ziek ding, ik wist helemaal niet dat ie bestond
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:27:05 #106
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934904
Accelgor is cooler :D
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135934958
Gengar is zo evil
Ga weg
pi_135934969
Kijk dan naar die gemene uitdrukking op zijn gezicht
Ga weg
pi_135934994
Ik heb me nooit de moeite genomen al deze shit te doen man, laat maar komen allemaal
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:29:19 #110
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135934999
haha :D, wat voor moveset en nature heb jij voor je gengar?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935045
Timid, Shadow Ball en Acid Bomb (hebben alle gengars) en dan disable en will o wisp
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:30:41 #112
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935049
Was de laatste voor nu trouwens, binnenkort meer :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935072
Aight, mijn dex is ook weer wat voller, thanks _O_
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:31:38 #114
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935077
Hoothoot baas
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:31:52 #115
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935087
Jij ook bedankt *)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935098
Uh niet acid bomb, wacht
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:32:17 #117
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935101
Heb je alle starters?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935127
Sludge Bomb dus, 5 power minder dan Sludge Wave maar drie keer zoveel kans om te poisonen
Ga weg
pi_135935142
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:32 schreef CapnIzzy het volgende:
Heb je alle starters?
Ja, jij?
Ga weg
pi_135935165
Quilladins en Venusaurs in mijn safari zone gogo _O_
Ga weg
pi_135935185
Van de week een 59 win streak in de Battle Maison, uiteindelijk een einde aan gekomen door para-hax in battle no. 60

Had niet verwacht zo ver te komen, was toch blij verrast :D
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:35:03 #122
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935213
Heb me daar niet in verdiept, maar wat kan je doen met battle maison dan?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935241
Items kopen voor Battle Points, de meesten zijn best wel nodig als je een beetje wil battlen
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:36:10 #124
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935257
O ja thanks voor die charmander O+ O+ Zieke baas
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935372
Timid, verder geen idee hoe goed zijn IV's zijn maar aangezien ik hem met een 6 IV gible breed zullen die wel ok zijn, hoewel het pas de eerste batch is
Ga weg
pi_135935402
Ik wil een Mega Charizard Y en ik neem aan dat die zard van jou een van je starters was
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:39:50 #127
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935432
Ja daarom ook Y gekocht, en zag er cooler uit en nuttiger dacht ik zo.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 25 januari 2014 @ 19:41:07 #128
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135935484
Maar ben nu offline man, zie je later.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135935552
Cheers
Ga weg
pi_135936249
Supervette friend safari heb je trouwens, phantump, spiritomb en de kleine versie van chandelure waarvan ik de naam niet meer weet
Ga weg
  zaterdag 25 januari 2014 @ 20:01:49 #131
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135936343
Haha, heb even Umbreon bekeken, careful nature met moveset Mean Look Baton Pass Wish en Yawn. En dat in combinatie met Aegislash is ziek denk ik. Doe je Mean Look/Yawn en dan Baton Pass naar Aegislash attack uppen en lets go
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_135936750
Ben sowieso voorstander van Baton Pass
Ga weg
pi_135938626
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 20:01 schreef CapnIzzy het volgende:
Haha, heb even Umbreon bekeken, careful nature met moveset Mean Look Baton Pass Wish en Yawn. En dat in combinatie met Aegislash is ziek denk ik. Doe je Mean Look/Yawn en dan Baton Pass naar Aegislash attack uppen en lets go
Mean Look kan vanaf Gen V niet meer ge-BP'd worden ;)
  zaterdag 25 januari 2014 @ 20:58:14 #134
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_135939225
zijn hier mensen die actief traden of breeden waar iets mee te ruilen valt? Ik begin als het goed is vanaf dinsdag met Pokémon X. Zou wel tof zijn om wat starter pokémon te hebben of coole shinies. Weet niet in hoeverre dit vergelijkbaar is met reddit trade channel maar als jullie leuke pokémon hebben, houd ik me graag aanbevolen!
  zondag 26 januari 2014 @ 07:57:25 #135
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_135951688
Eindelijk is mn Level 1 Mareep een Level 100 Ampharos geworden _O_ ben mn hele team aan t levelen naar 100, bijna gelukt, alleen Charizard en Mewtwo nog.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zondag 26 januari 2014 @ 11:20:04 #136
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135954228
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 20:58 schreef DjUntzUntz het volgende:
zijn hier mensen die actief traden of breeden waar iets mee te ruilen valt? Ik begin als het goed is vanaf dinsdag met Pokémon X. Zou wel tof zijn om wat starter pokémon te hebben of coole shinies. Weet niet in hoeverre dit vergelijkbaar is met reddit trade channel maar als jullie leuke pokémon hebben, houd ik me graag aanbevolen!
Ik heb wel een bold eevee voor je (kan je vaporeon/espeon kiezen). En een 3-4iv chespin. Voor de rest ben ik nog druk bezig met breeden :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zondag 26 januari 2014 @ 12:27:51 #137
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_135956535
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2014 11:20 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ik heb wel een bold eevee voor je (kan je vaporeon/espeon kiezen). En een 3-4iv chespin. Voor de rest ben ik nog druk bezig met breeden :)
Oh tof! ja, zo'n compleet eevee team lijkt me echt kickass, wat ik zeg: ik begin dinsdag pas, dus ik kan je er ook nog niet veel voor bieden :P wat zou je er voor willen e.d.?
  zondag 26 januari 2014 @ 12:37:57 #138
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_135956873
Heb 48 4iv eeve en 8 5iv eevee, dus voor 4iv hoef ik niks :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zondag 26 januari 2014 @ 19:08:33 #139
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_135972304
Weet iemand of het mogelijk is om in Pokémon Blue de RNG te manipuleren?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_135974864
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 19:59 schreef Nikmans het volgende:
Supervette friend safari heb je trouwens, phantump, spiritomb en de kleine versie van chandelure waarvan ik de naam niet meer weet
Litwick?
pi_135983775
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2014 20:07 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Litwick?
Lampent
Ga weg
pi_135983894
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 20:58 schreef DjUntzUntz het volgende:
zijn hier mensen die actief traden of breeden waar iets mee te ruilen valt? Ik begin als het goed is vanaf dinsdag met Pokémon X. Zou wel tof zijn om wat starter pokémon te hebben of coole shinies. Weet niet in hoeverre dit vergelijkbaar is met reddit trade channel maar als jullie leuke pokémon hebben, houd ik me graag aanbevolen!
Ik breed eigenlijk constant wel iets, momenteel een timid Charizard (heb je niet veel aan met de X mega-evolution helaas) en hierna denk ik dat ik aan een Rotom begin, of een Trevenant
Ga weg
pi_135984074
Shiny Pawniard gevonden :)
pi_136013297
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 januari 2014 20:58 schreef DjUntzUntz het volgende:
zijn hier mensen die actief traden of breeden waar iets mee te ruilen valt? Ik begin als het goed is vanaf dinsdag met Pokémon X. Zou wel tof zijn om wat starter pokémon te hebben of coole shinies. Weet niet in hoeverre dit vergelijkbaar is met reddit trade channel maar als jullie leuke pokémon hebben, houd ik me graag aanbevolen!
Ik breed eigenlijk alleen maar. Level mijn breeds ook eigenlijk niet meer. Heb bijna een box vol gebreedde pokemon die ik ooit nog moet levelen :')

Zal wel ff een screen maken van mn 5iv pokemons die ik nog heb liggen.

Edit:
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/585/msm3.jpg (copy/paste deze link)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/24/mby1.jpg (copy/paste deze link)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/829/6r8l.jpg (copy/paste deze link)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/841/sxu1.jpg (copy/paste deze link)

Niet op de screens maar nog wel in mn boxen zijn wat Aron en Poliswag

Hmm, hij embed ze niet. Nou ja. Dan maar copy/pasten :P

[ Bericht 10% gewijzigd door Sjiznit op 27-01-2014 17:35:42 ]
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  maandag 27 januari 2014 @ 22:28:35 #145
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136030114
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 17:27 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Ik breed eigenlijk alleen maar. Level mijn breeds ook eigenlijk niet meer. Heb bijna een box vol gebreedde pokemon die ik ooit nog moet levelen :')

Zal wel ff een screen maken van mn 5iv pokemons die ik nog heb liggen.

Edit:
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/585/msm3.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/24/mby1.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/829/6r8l.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/841/sxu1.jpg (copy/paste deze link) ]

Niet op de screens maar nog wel in mn boxen zijn wat Aron en Poliswag

Hmm, hij embed ze niet. Nou ja. Dan maar copy/pasten :P
Feebas <3
Whoaaah
pi_136030534
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 22:28 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Feebas <3
Mag je zo hebben. Staat je FC in de wiki?

Nu ook nog wat Horsea met outrage en binnenkort ferroseed met spikes en stealth rock.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  dinsdag 28 januari 2014 @ 00:13:44 #147
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136036066
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 17:27 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Ik breed eigenlijk alleen maar. Level mijn breeds ook eigenlijk niet meer. Heb bijna een box vol gebreedde pokemon die ik ooit nog moet levelen :')

Zal wel ff een screen maken van mn 5iv pokemons die ik nog heb liggen.

Edit:
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/585/msm3.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/24/mby1.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/829/6r8l.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/841/sxu1.jpg (copy/paste deze link) ]

Niet op de screens maar nog wel in mn boxen zijn wat Aron en Poliswag

Hmm, hij embed ze niet. Nou ja. Dan maar copy/pasten :P
Tof zeg! en dat zijn allemaal breeds waar je dus niks mee doet? Zou je wat pokémon met me willen ruilen zodra ik de game binnen heb? wat wil je er voor terug hebben? ziet er echt tof uit! hoe lang ben je met 1 zo'n breed bezig?
pi_136038888
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 17:27 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Ik breed eigenlijk alleen maar. Level mijn breeds ook eigenlijk niet meer. Heb bijna een box vol gebreedde pokemon die ik ooit nog moet levelen :')

Zal wel ff een screen maken van mn 5iv pokemons die ik nog heb liggen.

Edit:
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/585/msm3.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/24/mby1.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/829/6r8l.jpg (copy/paste deze link) ]
[ http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/841/sxu1.jpg (copy/paste deze link) ]

Niet op de screens maar nog wel in mn boxen zijn wat Aron en Poliswag

Hmm, hij embed ze niet. Nou ja. Dan maar copy/pasten :P
Hidden Ability Shroomish? En ik heb ook wel interesse in zo'n Mareep :P
Ga weg
  dinsdag 28 januari 2014 @ 11:45:02 #149
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136044506
Loopt Black 2 ALWEER vast tijdens het opslaan. Fucking kutspel. :r
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 28 januari 2014 @ 17:21:26 #150
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136058551
quote:
13s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 11:45 schreef Madame_Paon het volgende:
Loopt Black 2 ALWEER vast tijdens het opslaan. Fucking kutspel. :r
Waar ligt dat aan dan, of heb je geen idee?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  dinsdag 28 januari 2014 @ 18:00:31 #151
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136060008
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 17:21 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Waar ligt dat aan dan, of heb je geen idee?
Ik heb geen idee. Ik heb vanmiddag een stuk of 20 Pokémon en items overgezet naar White 2 (2 shinies, meerdere Pokémon op level 75-100, PP Ups, PP Maxes, etc.).
Zodra ik de kassabon vind (als ik die nog heb :X), stuur ik het spel op naar Nintendo.
Hopelijk valt het te maken zonder dat mijn opgeslagen spel verloren gaat, maar als dat gebeurt, heb ik tenminste de waardevolste dingen nog.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 28 januari 2014 @ 20:52:31 #152
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136068817
quote:
0s.gif Op maandag 27 januari 2014 22:35 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Mag je zo hebben. Staat je FC in de wiki?

Nu ook nog wat Horsea met outrage en binnenkort ferroseed met spikes en stealth rock.
Ik stain de Wiki! :D
Whoaaah
pi_136069556
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 00:13 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

Tof zeg! en dat zijn allemaal breeds waar je dus niks mee doet? Zou je wat pokémon met me willen ruilen zodra ik de game binnen heb? wat wil je er voor terug hebben? ziet er echt tof uit! hoe lang ben je met 1 zo'n breed bezig?
Doe er geen flikker mee. Zat er laatst maar over te denken om ze te wondertraden. Heb zelf een goed 5 of 6 iv exemplaar van al die Pokemons. Dus zal er zelf nooit wat mee gaan doen. Maar als je het spel hebt kan je er zo wat krijgen. Geen probleem. Hoef er zelf niks voor terug.

Hangt van je geluk af. Heb nu ook een 6iv ditto dus het gaat een stukje sneller weer. Maar gemiddeld zon 30-60 Pokemons hatchen vanaf start tot goede 5iv Pokemon. Start dan met een 0IV Pokemon. MAar goed, die Ferroseed bijvoorbeeld startte ik van een breeding leftover van iemand anders die door de wonder trade kwam. Kostte me maar 10 eieren voor ik de goede had.

quote:
17s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 03:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hidden Ability Shroomish? En ik heb ook wel interesse in zo'n Mareep :P
Shroomish heeft quick feet ja en focus punch, seed bomb en bullet seed. Zie net dat ik er zelf nog geen in mn box heb, is mn enige nu. Ff paar extra breeden na mn Snorunts maar ;)

Net ff geteld heb nu in Pokemon X 42 verschillende Pokemon naar 5/6Iv gebreed :') Vrijwel allemaal EV-trained en het gros daarvan nog geleveled en met de goede moveset. Maar goed zit volgens mij ook al boven de 4000 eggs hatched :P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  dinsdag 28 januari 2014 @ 21:55:08 #154
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136072596
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 21:04 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Doe er geen flikker mee. Zat er laatst maar over te denken om ze te wondertraden. Heb zelf een goed 5 of 6 iv exemplaar van al die Pokemons. Dus zal er zelf nooit wat mee gaan doen. Maar als je het spel hebt kan je er zo wat krijgen. Geen probleem. Hoef er zelf niks voor terug.

Hangt van je geluk af. Heb nu ook een 6iv ditto dus het gaat een stukje sneller weer. Maar gemiddeld zon 30-60 Pokemons hatchen vanaf start tot goede 5iv Pokemon. Start dan met een 0IV Pokemon. MAar goed, die Ferroseed bijvoorbeeld startte ik van een breeding leftover van iemand anders die door de wonder trade kwam. Kostte me maar 10 eieren voor ik de goede had.

[..]

Shroomish heeft quick feet ja en focus punch, seed bomb en bullet seed. Zie net dat ik er zelf nog geen in mn box heb, is mn enige nu. Ff paar extra breeden na mn Snorunts maar ;)

Net ff geteld heb nu in Pokemon X 42 verschillende Pokemon naar 5/6Iv gebreed :') Vrijwel allemaal EV-trained en het gros daarvan nog geleveled en met de goede moveset. Maar goed zit volgens mij ook al boven de 4000 eggs hatched :P
Cool! wat doe je met al die eevee's dan? die zijn ook te ruil?! :P lijkt me wel vet, zo'n compleet eevee team! Ik had trouwens een vraagje over de nintendo 3ds XL.

kan het kloppen dat het bovenste scherm een beetje soepel heen en weer begint? of zit er dan een scharniertje los oid? hij flikkert er niet af of zo, maar hij beweegt enigszins makkelijk heen en weer als ik zelf ook beweeg. Kan het kloppen dat de nintendo 3ds XL's van tegenwoordig dat hebben (mijn laatste had ik al weer langer dan een jaar geleden :))
pi_136076872
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 21:04 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Doe er geen flikker mee. Zat er laatst maar over te denken om ze te wondertraden. Heb zelf een goed 5 of 6 iv exemplaar van al die Pokemons. Dus zal er zelf nooit wat mee gaan doen. Maar als je het spel hebt kan je er zo wat krijgen. Geen probleem. Hoef er zelf niks voor terug.

Hangt van je geluk af. Heb nu ook een 6iv ditto dus het gaat een stukje sneller weer. Maar gemiddeld zon 30-60 Pokemons hatchen vanaf start tot goede 5iv Pokemon. Start dan met een 0IV Pokemon. MAar goed, die Ferroseed bijvoorbeeld startte ik van een breeding leftover van iemand anders die door de wonder trade kwam. Kostte me maar 10 eieren voor ik de goede had.

[..]

Shroomish heeft quick feet ja en focus punch, seed bomb en bullet seed. Zie net dat ik er zelf nog geen in mn box heb, is mn enige nu. Ff paar extra breeden na mn Snorunts maar ;)

Net ff geteld heb nu in Pokemon X 42 verschillende Pokemon naar 5/6Iv gebreed :') Vrijwel allemaal EV-trained en het gros daarvan nog geleveled en met de goede moveset. Maar goed zit volgens mij ook al boven de 4000 eggs hatched :P
Nice, ik hou me aanbevolen! _O_ En die Mareeps? :P
Ga weg
pi_136080483
Wat is het toch voor aids dat je voor sommige moves een gen 5 game nodig hebt om te tutoren, ik wil gewoon iron head op mijn excadrill :r
Ga weg
pi_136082471
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 21:55 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

Cool! wat doe je met al die eevee's dan? die zijn ook te ruil?! :P lijkt me wel vet, zo'n compleet eevee team! Ik had trouwens een vraagje over de nintendo 3ds XL.

kan het kloppen dat het bovenste scherm een beetje soepel heen en weer begint? of zit er dan een scharniertje los oid? hij flikkert er niet af of zo, maar hij beweegt enigszins makkelijk heen en weer als ik zelf ook beweeg. Kan het kloppen dat de nintendo 3ds XL's van tegenwoordig dat hebben (mijn laatste had ik al weer langer dan een jaar geleden :))
Die Eevee's zijn vooral sassy Eevee's. Het voor een shiny Umbreon gebreed en daar zijn dus nog een hoop 5iv van over. Maar ook die gebruik ik niet :P Heb zelf mijn eigen Eeveelution team klaar staan voor mijn replay als de Pokebank er is.

Bij mij zit er ook wat speling in het scharniertje van mijn bovenste scherm. Volgens mij niet heel erg ofzo. Wel een normale 3ds.

quote:
10s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 23:05 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nice, ik hou me aanbevolen! _O_ En die Mareeps? :P
Snorunt wil niet vlotten. De derde box inmiddels en allemaal 5iv met of zonder HA maar geen een! 5iv zonder attack. Echt kansloos. Maar goed. Mareeps zijn over. Heb zelf een Amphabulous bijna klaar staan. Die kan je zo overnemen.

Die 5iv's zijn niet per se met de exact goede verdeling maar iig prima om zelf snel mee door te fokken.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 29 januari 2014 @ 12:28:09 #158
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136089330
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 07:43 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Die Eevee's zijn vooral sassy Eevee's. Het voor een shiny Umbreon gebreed en daar zijn dus nog een hoop 5iv van over. Maar ook die gebruik ik niet :P Heb zelf mijn eigen Eeveelution team klaar staan voor mijn replay als de Pokebank er is.

Bij mij zit er ook wat speling in het scharniertje van mijn bovenste scherm. Volgens mij niet heel erg ofzo. Wel een normale 3ds.

[..]

Snorunt wil niet vlotten. De derde box inmiddels en allemaal 5iv met of zonder HA maar geen een! 5iv zonder attack. Echt kansloos. Maar goed. Mareeps zijn over. Heb zelf een Amphabulous bijna klaar staan. Die kan je zo overnemen.

Die 5iv's zijn niet per se met de exact goede verdeling maar iig prima om zelf snel mee door te fokken.
Oké, dat is goed om te weten. bedankt! :) Hoe vaak moet je die eevee's kweken dan om er een shiny uit te krijgen? of is dat een zeer moeilijke aangelegenheid?
pi_136089541
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 12:28 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

Oké, dat is goed om te weten. bedankt! :) Hoe vaak moet je die eevee's kweken dan om er een shiny uit te krijgen? of is dat een zeer moeilijke aangelegenheid?
Normaal gesproken is de kans op een shiny 1 op 8195. Dat kan je wat verhogen door met ouders van verschillende nationaliteiten te fokken tot 1 in 1365 en met wat items zoals een shiny charm (tot 1 in 1024). Die kan je alleen krijgen als je de hele national dex hebt gevuld. Maar ik gebruik de ouders met verschillende nationaliteiten. Het is dus vooral heel veel geluk en geduld hebben.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 29 januari 2014 @ 12:35:42 #160
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136089632
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 12:33 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Normaal gesproken is de kans op een shiny 1 op 8195. Dat kan je wat verhogen door met ouders van verschillende nationaliteiten te fokken tot 1 in 1365 en met wat items zoals een shiny charm. Die kan je alleen krijgen als je de hele national dex hebt gevuld. Maar ik gebruik de ouders met verschillende nationaliteiten. Het is dus vooral heel veel geluk en geduld hebben.
Begrepen, klinkt als een lastig klusje! Ik heb uberhaupt nog nooit een umbreon/espeon kunnen maken, die dingen willen maar nooit evolueren overdag/nacht, tips? :P
pi_136093494
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 12:35 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

Begrepen, klinkt als een lastig klusje! Ik heb uberhaupt nog nooit een umbreon/espeon kunnen maken, die dingen willen maar nooit evolueren overdag/nacht, tips? :P
Soothe bell laten holden en ff een tijd lang rondfietsen/knokken. Ze moeten eerst max vriendschap hebben. Dan pas evolueren ze.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:32:42 #162
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136096459
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 14:17 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Soothe bell laten holden en ff een tijd lang rondfietsen/knokken. Ze moeten eerst max vriendschap hebben. Dan pas evolueren ze.
Top! hartstikke goed om te weten! :) ga ik daar mee aan de slag. Ik hoef ook niet per sé allemaal van die shinies te hebben. Is wel tof maar dat lijkt me een hels karwei om te klaren. Mocht je ooit van die eevee's afwillen, dan houd ik me graag aanbevolen :)
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:37:47 #163
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136096659
Hihaho

Ik kwam er dus onlangs achter dat je moves als wish/yawn/curse moet breeden voor je umbreon. :') Wat een pokke werk is dat dan.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:38:30 #164
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136096698
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:32 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

Top! hartstikke goed om te weten! :) ga ik daar mee aan de slag. Ik hoef ook niet per sé allemaal van die shinies te hebben. Is wel tof maar dat lijkt me een hels karwei om te klaren. Mocht je ooit van die eevee's afwillen, dan houd ik me graag aanbevolen :)
Ben je al begonnen? Ik heb nog een hele box met 4iv voor je, verschillende natures
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:39:23 #165
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136096741
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:38 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ben je al begonnen? Ik heb nog een hele box met 4iv voor je, verschillende natures
yeah ben al begonnen. eergisteren toen ik het spel binnen kreeg! M'n broer en ik hebben die drie starters + charmander/squirtle/bulbasaur inclusief mega stones met elkaar geruild en ik ben toen verder gegaan! oh dat zou wel echt tof zijn!
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:52:37 #166
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136097317
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:39 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

yeah ben al begonnen. eergisteren toen ik het spel binnen kreeg! M'n broer en ik hebben die drie starters + charmander/squirtle/bulbasaur inclusief mega stones met elkaar geruild en ik ben toen verder gegaan! oh dat zou wel echt tof zijn!
wat is je friend code? mijne is 3754-8098-9185
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:52:53 #167
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136097331
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:52 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

wat is je friend code? mijne is 3754-8098-9185
noob question inc: hoe zoek ik dat op? :$
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:54:06 #168
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136097381
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:52 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

noob question inc: hoe zoek ik dat op? :$
Kan je bij je beginscherm(home) bij dat oranje gezichtje zien. Als je daarop klikt kom je bij friendlist, selecteer jezelf en je friend code staat dan op je kaartje.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:55:56 #169
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136097456
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:54 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Kan je bij je beginscherm(home) bij dat oranje gezichtje zien. Als je daarop klikt kom je bij friendlist, selecteer jezelf en je friend code staat dan op je kaartje.
oké en hoe voeg ik je toe? want dat is principe het enige wat ik hoef te doen toch? of heb je mijn code ook nodig? overigens: wat wil je voor die pokémon hebben? ik heb verder niks dan die paar starterpokémon :P
  woensdag 29 januari 2014 @ 15:58:50 #170
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136097587
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:55 schreef DjUntzUntz het volgende:

[..]

oké en hoe voeg ik je toe? want dat is principe het enige wat ik hoef te doen toch? of heb je mijn code ook nodig? overigens: wat wil je voor die pokémon hebben? ik heb verder niks dan die paar starterpokémon :P
Je moet elkaars code toevoegen, vind het zelf ook een raar systeem. Makkelijker zou zijn dat er 1 iemand toevoegt en de andere een notificatie krijgt. Of dat Nintendo in-game een "Add" button maakt.

Maar voor nu moet je elkaars code hebben. Je moet mij toevoegen, bij je friendlist dus, en ik dus jou en je als je allebei online bent, kan je elkaar ook op de PSS bij 'friends zien.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  woensdag 29 januari 2014 @ 16:06:26 #171
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136097927
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 15:58 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Je moet elkaars code toevoegen, vind het zelf ook een raar systeem. Makkelijker zou zijn dat er 1 iemand toevoegt en de andere een notificatie krijgt. Of dat Nintendo in-game een "Add" button maakt.

Maar voor nu moet je elkaars code hebben. Je moet mij toevoegen, bij je friendlist dus, en ik dus jou en je als je allebei online bent, kan je elkaar ook op de PSS bij 'friends zien.
Oke top! ik ga zo direct even kijken :) vermeld zo wel m'n vrienden code hiero :)
pi_136113159
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 23:05 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nice, ik hou me aanbevolen! _O_ En die Mareeps? :P
Shroomish zijn klaar ;) Heb een 5iv alleen geen zonder sp atk. MAar dan moet je zelf ff verder breeden.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136113197
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:20 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Shroomish zijn klaar ;) Heb een 5iv alleen geen zonder sp atk. MAar dan moet je zelf ff verder breeden.
Komt goed :) Ben je nu online? Wacht ik zoek mijn FC even
Ga weg
pi_136113233
quote:
10s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:20 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Komt goed :) Ben je nu online? Wacht ik zoek mijn FC even
Aye, mijne is 1118-1345-7723.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136113316
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:21 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Aye, mijne is 1118-1345-7723.
Heb je ook een acceptabele rotom trouwens? Ik wil beginnen met eentje maar ik zie er torenhoog tegenop, alles met meer dan 2 IV's is een vooruitgang voor me
Ga weg
pi_136113344
Ohja mijn FC is 1418-7035-8547
Ga weg
pi_136113345
quote:
10s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:22 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Heb je ook een acceptabele rotom trouwens? Ik wil beginnen met eentje maar ik zie er torenhoog tegenop, alles met meer dan 2 IV's is een vooruitgang voor me
Nope geen Rotoms. Tering Pokemon :P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136113442
Connecting
Ga weg
pi_136113444
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:23 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Nope geen Rotoms. Tering Pokemon :P
Als je nog wat leuk breed voer hebt hou ik me aanbevolen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136113496
Jij Nik ingame?
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136113573
Jep, ik heb nog wat adamant speedboost torchics en timid charmanders mocht je daar iets mee kunnen?
Ga weg
pi_136113612
Volgens mij gaat dit fout omdat een van ons gamechat wil gebruiken
Ga weg
pi_136113627
quote:
14s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:26 schreef Nikmans het volgende:
Jep, ik heb nog wat adamant speedboost torchics en timid charmanders mocht je daar iets mee kunnen?
Oh, Torchics wel leuk. Moet ik nog eens breeden. Charmanders zat :)

Hmm, opnieuw! :p Ik krijg the other player isnt available. Invite jij maar ff.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136113693
Waarom vraagt ie de ene keer turn off game chat, en de andere keer use game chat
Ga weg
pi_136113750
Het is altijd iets doms met die game chat waardoor het foutgaat
Ga weg
pi_136113880
Pimp met je shinies
Ga weg
pi_136114016
quote:
11s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:30 schreef Nikmans het volgende:
Pimp met je shinies
Hardcore! Niet eens mn Umbreon geflashed :P Nog iets anders na de MAreep?

Kut error.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136114065
We hangen denk ik, wat heb je nog in de aanbieding dan?
Ga weg
pi_136114102
Wacht ik kijk wel even
Ga weg
pi_136114156
quote:
14s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:33 schreef Nikmans het volgende:
Wacht ik kijk wel even
Niet op die plaatjes volgens mij Horsea, Snorunt en Ferroseed

Brakke verbinding.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136114271
Ik wil wel een Aron en hebben die poliswags HA?
Ga weg
pi_136114300
Wat is dit voor zever
Ga weg
pi_136114374
quote:
14s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:35 schreef Nikmans het volgende:
Ik wil wel een Aron en hebben die poliswags HA?
Volgens mij wel een aantal. Heb ze op water absorb gebreed. Maar zit er wel een tussen. Ik loop ff weg van pc. Slechte draadloze verbinding hier.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136114442
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:37 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Volgens mij wel een aantal. Heb ze op water absorb gebreed. Maar zit er wel een tussen. Ik loop ff weg van pc. Slechte draadloze verbinding hier.
Ik wil wel een HA poliswag voor mijn triple weather team _O_
Ga weg
pi_136114565
Ik wou dat ik iets vets had om je ervoor terug te geven, ik bouw ook wel een rotom voor je dan
Ga weg
pi_136114607
Daar gaan we weer
Ga weg
pi_136114658
Nee dat was mijn fout ;) Maar geen HA poliswag.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136114723
Geeft niet, nog zo'n Aron en dan ben ik happy _O_ Lekker headsmashen
Ga weg
pi_136114808
Help wat gebeurt er
Ga weg
pi_136114814
quote:
14s.gif Op woensdag 29 januari 2014 21:42 schreef Nikmans het volgende:
Geeft niet, nog zo'n Aron en dan ben ik happy _O_ Lekker headsmashen
Al mn Aron gewondertrade zie ik net :P Kan er binnenkort wel ff een voor je bouwen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136114874
Fair enough, misschien heb ik dan iets cools om terug te geven :P Thanks iig hiervoor _O_
Ga weg
pi_136124138
Shiny Maractus gevangen, liefhebbers?
Ga weg
pi_136133229
Op GTS de slechtste Terrakion ter wereld voor teruggekregen, bijna een prestatie tussen al die 6 IV shiny jolly clones
Ga weg
pi_136136384
Waarom kun je in GTS geen stats/nature enzo zien, ik wil gewoon een fatsoenlijke Terrakion maar ik heb nu al drie prutsers gehad
Ga weg
pi_136136778
Sinds paar dagen hen ik pokemon y. Zit inmiddels bij de 2e gym en via wondertrade een Scyther gekregen. Heeft er iemand een metal coat over zodat ik hem kan ruilen en een Scizor krijg?
  donderdag 30 januari 2014 @ 16:05:13 #206
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136137741
quote:
14s.gif Op donderdag 30 januari 2014 01:25 schreef Nikmans het volgende:
Shiny Maractus gevangen, liefhebbers?
Heb nog wel een weedle lvl 3 voor je ;)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136137780
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 16:05 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Heb nog wel een weedle lvl 3 voor je ;)
Ik ben momenteel bezig aan een quest voor een fatsoenlijke Terrakion, ik dacht dat GTS wel vol zou staan met clones enzo maar dat valt vies tegen
Ga weg
  donderdag 30 januari 2014 @ 16:07:48 #208
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136137807
Umbreon @ Sassy. 252 hp 252 s. def 4 def. 5IV(ex. s. atk)
Wish
Protect
Baton Pass
Curse

Bijna klaar :D
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  donderdag 30 januari 2014 @ 16:09:36 #209
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136137870
Of zou
Wish
Protect
Toxic
??

Een betere moveset zijn?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  donderdag 30 januari 2014 @ 16:09:56 #210
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136137884
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 16:05 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Heb nog wel een weedle lvl 3 voor je ;)
Of een Bidoof :) haha
Whoaaah
  donderdag 30 januari 2014 @ 16:12:35 #211
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136137989
Baton Pass/Curse icm een Aegislash moet haast wel te hard zijn :P
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136146261
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 15:35 schreef Ooku het volgende:
Sinds paar dagen hen ik pokemon y. Zit inmiddels bij de 2e gym en via wondertrade een Scyther gekregen. Heeft er iemand een metal coat over zodat ik hem kan ruilen en een Scizor krijg?
Ja hoor :) FC is 1779-0174-6226
  donderdag 30 januari 2014 @ 22:39:21 #213
401350 DjUntzUntz
untz untz untz untz
pi_136154093
gezien het een pokémon editie is, en ik weet niet of jullie de V&A afdeling wel eens lezen. V&A / [TK] Limited edition Pikachu nintendo 3ds XL. :)
  donderdag 30 januari 2014 @ 22:58:26 #214
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_136155051
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 16:09 schreef CapnIzzy het volgende:
Of zou
Wish
Protect
Toxic
??

Een betere moveset zijn?
hangt er van af. ga je stallen?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_136155609
Heeft niemand een goede Terrakion te ruil? Interesseert me geen ruk of ie cloned, RNG'ed of genned is, ik wil gewoon battlen
Ga weg
  donderdag 30 januari 2014 @ 23:51:03 #216
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_136157481
vandaag DS 3d XL en pokemon Y gekocht *O*
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroďd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  vrijdag 31 januari 2014 @ 00:49:57 #217
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136158983
quote:
11s.gif Op donderdag 30 januari 2014 22:58 schreef Faux. het volgende:

[..]

hangt er van af. ga je stallen?
Ga passen. Dus baton pass/wish/curse/protect. Die sp. def is bizar hoog zie ik nu Umbreon @ level 38 en nu al 152 :o.
quote:
9s.gif Op donderdag 30 januari 2014 23:08 schreef Nikmans het volgende:
Heeft niemand een goede Terrakion te ruil? Interesseert me geen ruk of ie cloned, RNG'ed of genned is, ik wil gewoon battlen
Nope :(
Wat is een goede moveset voor Dragonite @ adamant & ha. Dragon claw als stab? Earthquack? Iets om ice te counteren? Zag ook iemand met waterfall in de set.

En adamant dragonite welke ev spread is daar goed bij?

quote:
9s.gif Op donderdag 30 januari 2014 23:51 schreef Anonymousz het volgende:
vandaag DS 3d XL en pokemon Y gekocht *O*
Y O+
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136159479
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 00:49 schreef CapnIzzy het volgende:

Wat is een goede moveset voor Dragonite @ adamant & ha. Dragon claw als stab? Earthquack? Iets om ice te counteren? Zag ook iemand met waterfall in de set.

En adamant dragonite welke ev spread is daar goed bij?
Dragonite kan echt enorm veel :P Zelf run ik er een (jolly) met dragon dance, outrage, earthquake en thunder punch maar je kunt ook bijv roost, substitute, dragon dance en dragon claw, of alleen maar attacks en nog van alles
Ga weg
  vrijdag 31 januari 2014 @ 12:05:36 #219
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136166031
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 01:25 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Dragonite kan echt enorm veel :P Zelf run ik er een (jolly) met dragon dance, outrage, earthquake en thunder punch maar je kunt ook bijv roost, substitute, dragon dance en dragon claw, of alleen maar attacks en nog van alles
Dan zoek ik dat nog wel uit, Umbreon is strijdklaar nu O+ .

Heb nog wel een 5 iv eevee met curse/wish voor je, als je daar iets leuk tegenover hebt :D
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136166284
Is er nog nieuws over pokebank?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_136166533
quote:
5s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 12:15 schreef Seikcid het volgende:
Is er nog nieuws over pokebank?
Niets ;(
pi_136170839
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 12:05 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Dan zoek ik dat nog wel uit, Umbreon is strijdklaar nu O+ .

Heb nog wel een 5 iv eevee met curse/wish voor je, als je daar iets leuk tegenover hebt :D
Ik breed je wel een HA dratini
Ga weg
  vrijdag 31 januari 2014 @ 15:32:04 #223
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136172663
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 14:38 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik breed je wel een HA dratini
Die heb ik zelf al :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136177488
Die Oval Charm grinden duurt echt fucking eeuwen
Ga weg
pi_136178876
quote:
8s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 18:12 schreef Nikmans het volgende:
Die Oval Charm grinden duurt echt fucking eeuwen
Welke pokémon mis je nog?
pi_136180707
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 18:55 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Welke pokémon mis je nog?
Bellossom, Furret, Nincada, Shedinja, Munchlax, Spoink, Pelliper, Tailow, Swellow, Tentacruel, Wailmer, Skrelp, Clauncher, Krookodile, Rypherior, Jolteon, Flareon, Yanmega, Makuhita, Starly, Staravia, Staraptor, Stunky, Skuntank, Nidoran vrouwelijk en alle evoluties zowel mannelijk als vrouwelijk :P , Exeggcute, Mantyke, Clamperl, Huntail, Gorebyss, Remoraid, Octillery, Corsola, Chinchou, Lanturn, Diglett, Flygon, Slugma, Wooper, Victreebell, Poliwrath, Ekans, Barboach, Whiscash, Purrloin, Poochyena, Patrat, Lotad, Buizel, Basculin, Magnemite, Magnezone, Voltorb, Trubbish, Swinub, Chubchoo, Smoochum, Vanillish, Timburr, Sandshrew, Sandslash, Aron, Lairon, Aggron, Heatmor, Spinarak, Gligar, Igglybuff, Wigglytuff, Zorua, Gothita, Gothitelle, Bonsly, Sudowoodo, Spinda, Teddiursa, Ursaring, Lickilicky, Swablu, Deino.
Ga weg
pi_136180722
Hulp wordt gewaardeerd :')
Ga weg
pi_136183008
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 19:41 schreef Nikmans het volgende:
Hulp wordt gewaardeerd :')
Haha, damn, wat een lijst! Ik kan je wel helpen though, heb ik jou al in m'n vriendenlijst? :)
Waar heb je het meeste moeite mee trouwens? Dan help ik daarmee :)
pi_136183151
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 20:36 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Haha, damn, wat een lijst! Ik kan je wel helpen though, heb ik jou al in m'n vriendenlijst? :)
Waar heb je het meeste moeite mee trouwens? Dan help ik daarmee :)
Sowieso de X-exclusives lijkt me, verder gewoon wat je hebt en hoe lang je het volhoudt/zin hebt :P En geen idee, volgens mij niet! Ik ben 1418-7035-8547
Ga weg
pi_136183883
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 20:38 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Sowieso de X-exclusives lijkt me, verder gewoon wat je hebt en hoe lang je het volhoudt/zin hebt :P En geen idee, volgens mij niet! Ik ben 1418-7035-8547
Alright, mijne is 1779-0174-6226 :s)
pi_136184102
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 20:52 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Alright, mijne is 1779-0174-6226 :s)
Adding
Ga weg
pi_136184187
Ik ben online!
Ga weg
pi_136184376
Wil je nog iets terug voor je zaakjes trouwens?
Ga weg
pi_136184528
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 21:00 schreef Nikmans het volgende:
Wil je nog iets terug voor je zaakjes trouwens?
Nee hoor, mijn oval carm is al binnen ;)
pi_136191128
LVQR is mijn favoriete FOK!ster
Ga weg
pi_136191221
quote:
17s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 23:02 schreef Nikmans het volgende:
LVQR is mijn favoriete FOK!ster
Haha, aww!
pi_136196963
Zestien Pokémonfilms gekeken, wie de fuck doet me iets
Ga weg
pi_136197952
Ik wil mijn Friend Safari graag een beetje uitbreiden. Ik weet niet wie ik nu wel en niet heb. Mijn FC is 0619-4341-5809, voeg me toe als je dat nog niet gedaan hebt :)
  zaterdag 1 februari 2014 @ 14:26:41 #239
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136205482
Zojuist mijn allereerste shiny gevangen :*

quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 08:49 schreef Mystikvm het volgende:
Ik wil mijn Friend Safari graag een beetje uitbreiden. Ik weet niet wie ik nu wel en niet heb. Mijn FC is 0619-4341-5809, voeg me toe als je dat nog niet gedaan hebt :)
Wij zijn al vrinden :)
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zaterdag 1 februari 2014 @ 16:11:43 #240
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136209013
Heb 5iv froakie geruild voor 3iv xerneas. Lijkt me een goede deal toch :+
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136210222
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 16:11 schreef CapnIzzy het volgende:
Heb 5iv froakie geruild voor 3iv xerneas. Lijkt me een goede deal toch :+
Als het jouw Froakie was wel ja:P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zaterdag 1 februari 2014 @ 16:55:58 #242
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136210335
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 16:52 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Als het jouw Froakie was wel ja:P
Ja :o, wist niet dat het een legendary waard was
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136210837
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 16:55 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ja :o, wist niet dat het een legendary waard was
Wat mij betreft is het het ook niet:P Kan zijn dat het een clone was of iemand die er gewoon niks van snapte
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_136215181
Je ziet echt heel vaak legends voor weirde dingen, ik heb gisteren een delphox geruild voor een terrakion en momenteel ben ik met een fletchling aan het vissen naar een kyurem :')
Ga weg
pi_136215191
Ik wil verdomme een fatsoenlijke Terrakion
Ga weg
pi_136215821
Ik check regelmatig GTS, maar zie dat nooit dat soort rare dingen voorbij komen.
  zaterdag 1 februari 2014 @ 21:20:01 #247
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136219194
Is er iemand met een Larvitar/Beldum/Tentacool of evo's daarvan?
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136221920
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:20 schreef CapnIzzy het volgende:
Is er iemand met een Larvitar/Beldum/Tentacool of evo's daarvan?
Zat, je kan die ook simpel op de GTS krijgen. Gewoon een relatief nuttige pokemon erop plaatsen. Wordt echt verassend veel geruild.

Ik ben weer wat nieuwe breed projectjes aan het verzinnen voor als ik zin heb om weer wat te breeden. Vandaag mn nieuwe lichting ge-evtrained en de oude al ev getrainde pokemon moves etc geleerd zodat die echt klaar zijn. Nu eens bedenken welke pokemon ik dus wil gaan trainen.

In ieder geval een Totodile. Misschien ook een Magikarp. Zat ook nog aan een Duskull en een Vulpix te denken. Misschien ook een Chimchar, leuke Pokemon dat.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 2 februari 2014 @ 05:04:37 #249
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_136228943
Y getest en ik ben tevreden, het 3D scherm ziet er mooi uit
al 11 pokemons gevangen en 0 badges (ben aan het trainen)
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroďd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  zondag 2 februari 2014 @ 14:45:47 #250
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136239039
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 22:53 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Zat, je kan die ook simpel op de GTS krijgen. Gewoon een relatief nuttige pokemon erop plaatsen. Wordt echt verassend veel geruild.

Ik ben weer wat nieuwe breed projectjes aan het verzinnen voor als ik zin heb om weer wat te breeden. Vandaag mn nieuwe lichting ge-evtrained en de oude al ev getrainde pokemon moves etc geleerd zodat die echt klaar zijn. Nu eens bedenken welke pokemon ik dus wil gaan trainen.

In ieder geval een Totodile. Misschien ook een Magikarp. Zat ook nog aan een Duskull en een Vulpix te denken. Misschien ook een Chimchar, leuke Pokemon dat.
Ik ben nu bezig met een Aerodactyl
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136244888
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 22:53 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Zat, je kan die ook simpel op de GTS krijgen. Gewoon een relatief nuttige pokemon erop plaatsen. Wordt echt verassend veel geruild.

Ik ben weer wat nieuwe breed projectjes aan het verzinnen voor als ik zin heb om weer wat te breeden. Vandaag mn nieuwe lichting ge-evtrained en de oude al ev getrainde pokemon moves etc geleerd zodat die echt klaar zijn. Nu eens bedenken welke pokemon ik dus wil gaan trainen.

In ieder geval een Totodile. Misschien ook een Magikarp. Zat ook nog aan een Duskull en een Vulpix te denken. Misschien ook een Chimchar, leuke Pokemon dat.
Infernape _O_ Die goeie ouwe kernbom
Ga weg
pi_136244912
Kan niemand hier op een of andere manier aan een goede Terrakion komen? Clone, RNG het maakt me allemaal geen fuck uit, ik weet dat ze er zijn maar ik krijg alleen Sassy enzo van GTS
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 18:09:22 #253
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136247742
Zojuist ratata/meowth/porygon/buneary/phione gekregen via een random persoon _O_
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  zondag 2 februari 2014 @ 18:20:15 #254
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136248198
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 08:49 schreef Mystikvm het volgende:
Ik wil mijn Friend Safari graag een beetje uitbreiden. Ik weet niet wie ik nu wel en niet heb. Mijn FC is 0619-4341-5809, voeg me toe als je dat nog niet gedaan hebt :)
Ik heb je erin! :)
Whoaaah
  zondag 2 februari 2014 @ 18:20:55 #255
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136248225
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:20 schreef CapnIzzy het volgende:
Is er iemand met een Larvitar/Beldum/Tentacool of evo's daarvan?
Ik heb Larvitar.
Whoaaah
pi_136248448
Hoe kan ik zien wat mijn friendcode is?
  zondag 2 februari 2014 @ 18:36:39 #257
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136248927
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 18:20 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Ik heb Larvitar.
O+ FC=3754-8098-9185

quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 18:24 schreef Ooku het volgende:
Hoe kan ik zien wat mijn friendcode is?
In het home-menu en dan als je op dat oranje icon klikt kom je bij je Friend List, klik je op je eigen gamercard; dan zie je je eigen friend code.
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
pi_136266089
Terrakion is officieel afgedaald naar de realm van UU, waar doe ik me de moeite voor
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:46:16 #259
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136266416
quote:
10s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:40 schreef Nikmans het volgende:
Terrakion is officieel afgedaald naar de realm van UU, waar doe ik me de moeite voor
Ik denk dat je moet wachten tot pokemon bank wereldwijd is. Ik heb eventueel nog wel een Terrakion in mijn Black staan..
Wil je hem traden voor je Dex compleet of voor altijd haha.
Whoaaah
pi_136266505
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:46 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Ik denk dat je moet wachten tot pokemon bank wereldwijd is. Ik heb eventueel nog wel een Terrakion in mijn Black staan..
Wil je hem traden voor je Dex compleet of voor altijd haha.
Ik wil gewoon een goeie om mee te battlen, omdat ik het een baas vind. Voor zover ik weet moeten er duizenden jolly 6 IV clones rondzwerven maar alles wat ik van GTS afgehaald krijg zijn sassy gasten met een attack IV van 0 enzo
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:48:12 #261
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136266525
quote:
14s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:47 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik wil gewoon een goeie om mee te battlen, omdat ik het een baas vind. Voor zover ik weet moeten er duizenden jolly 6 IV clones rondzwerven maar alles wat ik van GTS afgehaald krijg zijn sassy gasten met een attack IV van 0 enzo
Zal ik even de stats van de mijne bekijken?
Whoaaah
pi_136266559
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:48 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Zal ik even de stats van de mijne bekijken?
Gaarne :) Maar ik neem aan dat ie geen 4-5 perfecte IV's zal hebben tenzij je ervoor hebt geRNG'ed
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:50:03 #263
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136266633
quote:
14s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:48 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Gaarne :) Maar ik neem aan dat ie geen 4-5 perfecte IV's zal hebben tenzij je ervoor hebt geRNG'ed
Nee dat denk ik ook niet. Hoe kan ik het beste achter de IV's komen hij heeft al een hoog level namelijk.
Whoaaah
pi_136266668
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:50 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Nee dat denk ik ook niet. Hoe kan ik het beste achter de IV's komen hij heeft al een hoog level namelijk.
Dan vrees ik dat je moet wachten tot je hem in XY hebt en zijn EV's kunt resetten, want atm kan dat van alles zijn en heb je dus niks aan calculators
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:52:22 #265
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136266776
quote:
9s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:50 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Dan vrees ik dat je moet wachten tot je hem in XY hebt en zijn EV's kunt resetten, want atm kan dat van alles zijn en heb je dus niks aan calculators
Nature vond je ook belangrijk toch?
Whoaaah
pi_136266802
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:52 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Nature vond je ook belangrijk toch?
Jep
Ga weg
pi_136266814
Liefst Jolly :)
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:54:37 #268
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136266912
quote:
3s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:53 schreef Nikmans het volgende:
Liefst Jolly :)
Black valt tegen als je al sinds oktober fulltime Pokemon Y speelt. haha
Nature: Docile
Ability: Justified
Whoaaah
pi_136266941
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:54 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Black valt tegen als je al sinds oktober fulltime Pokemon Y speelt. haha
Nature: Docile
Ability: Justified
In dat geval bedankt voor het aanbod maar dan zoek ik verder
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:56:12 #270
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136267009
quote:
14s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:55 schreef Nikmans het volgende:

[..]

In dat geval bedankt voor het aanbod maar dan zoek ik verder
Jammer dat je geen fake pokemon kan doorsturen. Anders had ik een goeie Terrakion voor je gemaakt.
Kan er altijd wel eentje voor je maken, en alsnog kijken of het lukt?
Whoaaah
pi_136267171
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:56 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Jammer dat je geen fake pokemon kan doorsturen. Anders had ik een goeie Terrakion voor je gemaakt.
Kan er altijd wel eentje voor je maken, en alsnog kijken of het lukt?
Als het kans van slagen heeft dan laat maar gaan :)
Ga weg
  zondag 2 februari 2014 @ 22:59:52 #272
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136267236
quote:
14s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:58 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Als het kans van slagen heeft dan laat maar gaan :)
Okay, hoe wil je hem dan?
Ik weet niet zeker of het kan hoor. Maar dan moet je wel wachten op Pokemon Bank.
Als je zelf Pokemon Black/White hebt kan je het zelf doen..
Whoaaah
pi_136267360
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 22:59 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Okay, hoe wil je hem dan?
Ik weet niet zeker of het kan hoor. Maar dan moet je wel wachten op Pokemon Bank.
Als je zelf Pokemon Black/White hebt kan je het zelf doen..
Ik heb geen idee joh, ik weet er verder ook niks van
Ga weg
  maandag 3 februari 2014 @ 13:10:01 #274
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136281263
Waarom hebben die Kutjapanners nu al voor de 2e keer Pokémon Bank en wij nog steeds niet?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_136285759
quote:
8s.gif Op maandag 3 februari 2014 13:10 schreef Madame_Paon het volgende:
Waarom hebben die Kutjapanners nu al voor de 2e keer Pokémon Bank en wij nog steeds niet?
We tellen niet mee
Ga weg
  maandag 3 februari 2014 @ 15:44:17 #276
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136287651
quote:
8s.gif Op maandag 3 februari 2014 13:10 schreef Madame_Paon het volgende:
Waarom hebben die Kutjapanners nu al voor de 2e keer Pokémon Bank en wij nog steeds niet?
Hoezo voor de tweede keer dan
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 3 februari 2014 @ 17:33:25 #277
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136291861
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 15:44 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Hoezo voor de tweede keer dan
Werd gelanceerd en snel daana weer uit de lucht gehaald.
Whoaaah
  maandag 3 februari 2014 @ 17:36:38 #278
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136291982
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 3 februari 2014 @ 18:38:07 #279
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136294153
Waarom zijn Bug-aanvallen in hemelsnaam slecht tegen Fairy?
Het is niet logisch en Bug is hierdoor nog slechter geworden.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_136295202
quote:
8s.gif Op maandag 3 februari 2014 18:38 schreef Madame_Paon het volgende:
Waarom zijn Bug-aanvallen in hemelsnaam slecht tegen Fairy?
Het is niet logisch en Bug is hierdoor nog slechter geworden.
Bug is wel een beetje het kneusje van de klas. Toch ga ik in mijn Y game voor een Beedrill.
  maandag 3 februari 2014 @ 19:22:01 #281
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136296110
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2014 19:05 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Bug is wel een beetje het kneusje van de klas. Toch ga ik in mijn Y game voor een Beedrill.
Bug-aanvallen zijn nu gewoon slecht tegen 7 types. En defensief is het ook niet geweldig. Ice is nog slechter defensief, maar wel goed offensief. Bug is gewoon genaaid. -O-
Beedrill heeft wel slechte stats. Scolipede is een betere Bug/Poision.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_136296375
quote:
:'(
Ga weg
pi_136296408
Beedrill is echt fucking slecht, leert amper fatsoenlijke moves en qua stats ie ie pure bagger
Ga weg
  maandag 3 februari 2014 @ 19:40:23 #284
376125 CapnIzzy
Geef aye voor de kapitein
pi_136297079
Nincada
Onoverwinnelijk/Rotterdam/Zeerover
https://www.playgwent.com/en/ - Official beta of Gwent: The Witcher Gard Game
  maandag 3 februari 2014 @ 19:45:08 #285
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136297327
quote:
14s.gif Op maandag 3 februari 2014 19:27 schreef Nikmans het volgende:
Beedrill is echt fucking slecht, leert amper fatsoenlijke moves en qua stats ie ie pure bagger
Hij heeft best wat aardige aanvallen: X-Scissor, Poison Jab, Return, Brick Break, Endeavor, Toxic Spikes, Roost, Assurance, Swords Dance, Acrobatics, Drill Run, Tailwind, Knock Off.
Voor sommige aanvallen heb je alleen wel Pokémon Bank nodig .... als dat ooit uitkomt.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 4 februari 2014 @ 01:34:17 #286
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_136311772
Goh, zou Pokébank nog dit millennium komen dan?
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 4 februari 2014 @ 11:34:59 #287
176766 crew  zoem
zoemt
pi_136316654
quote:
13s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 01:34 schreef SGYENZO het volgende:
Goh, zou Pokébank nog dit millennium komen dan?
Vandaag dus *O*

Zojuist op m'n DS geinstalleerd.
pi_136317823
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 11:34 schreef zoem het volgende:

[..]

Vandaag dus *O*

Zojuist op m'n DS geinstalleerd.
Ha! Straks gelijk installeren :)
pi_136319472
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 11:34 schreef zoem het volgende:

[..]

Vandaag dus *O*

Zojuist op m'n DS geinstalleerd.
*O*
Mooi vanavond maar eens even prutsen met mn 3DS :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  dinsdag 4 februari 2014 @ 13:33:40 #290
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136319847
Pokemon Bank is er BItcheees!
Whoaaah
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 4 februari 2014 @ 13:42:29 #291
176766 crew  zoem
zoemt
pi_136320108
Celebi opgehaald, matige nature helaas (lax, def+ en sp.def-). Had liever een modest gehad oid.

De Poké Transporter is wel wat onhandig, want daar kun je alleen per box overzetten ipv per pokemon.
pi_136321204
Ligt het aan mij of is het switchen tussen de Transporter en de Bank enorm irritant? Een box overzetten duurt zo echt stukken langer...
  dinsdag 4 februari 2014 @ 14:15:42 #293
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136321342
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:12 schreef Schuppie het volgende:
Ligt het aan mij of is het switchen tussen de Transporter en de Bank enorm irritant? Een box overzetten duurt zo echt stukken langer...
Vind het ook lang duren.. :(
Whoaaah
pi_136321444
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:15 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Vind het ook lang duren.. :(
Ook dat gewissel tussen White 2 en Y... TERGEND!
  dinsdag 4 februari 2014 @ 14:37:19 #295
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136322068
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:18 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Ook dat gewissel tussen White 2 en Y... TERGEND!
Ik heb mijn eerste box doorgezonden. Maar ik weet nu niet hoe ik nieuwe pokemon in de Transferbox moet zetten..
Whoaaah
pi_136322311
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:37 schreef Krizzol het volgende:

[..]

Ik heb mijn eerste box doorgezonden. Maar ik weet nu niet hoe ik nieuwe pokemon in de Transferbox moet zetten..
Je moet dan Pokemon X/Y weer in je ds doen, de Bank opstarten. Daar heb je dan de transferbox die je leeg moet maken. Dat eenmaal gedaan, dan doe je je gen 5 game erin. Dan is het belangrijk dat je het spel opstart om de box die je zojuist verzonden hebt weer te vullen met nieuw pokemon, anders werkt het niet....
  dinsdag 4 februari 2014 @ 14:46:31 #297
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136322443
Hoe en waar kan ik Pokémon Bank downloaden en heb ik daar WiFi voor nodig?
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  dinsdag 4 februari 2014 @ 14:48:06 #298
100521 Krizzol
Whoaaah Ondertitel
pi_136322515
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:43 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Je moet dan Pokemon X/Y weer in je ds doen, de Bank opstarten. Daar heb je dan de transferbox die je leeg moet maken. Dat eenmaal gedaan, dan doe je je gen 5 game erin. Dan is het belangrijk dat je het spel opstart om de box die je zojuist verzonden hebt weer te vullen met nieuw pokemon, anders werkt het niet....
Ja en hem daarna ook saved :')
Whoaaah
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 4 februari 2014 @ 14:51:26 #299
176766 crew  zoem
zoemt
pi_136322666
quote:
5s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:46 schreef Madame_Paon het volgende:
Hoe en waar kan ik Pokémon Bank downloaden en heb ik daar WiFi voor nodig?
eShop en ja.
  dinsdag 4 februari 2014 @ 14:52:30 #300
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_136322707
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:51 schreef zoem het volgende:

[..]

eShop en ja.
Wat is de eShop? :@
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
  Moderator / Redactie Sport / Devops dinsdag 4 februari 2014 @ 14:58:43 #301
176766 crew  zoem
zoemt
pi_136322925
quote:
11s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 14:52 schreef Madame_Paon het volgende:

[..]

Wat is de eShop? :@
In het 3DS menu naar de oranje boodschappentas gaan. Daarmee open je de Nintendo shop waarin je spellen kunt kopen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')