abonnement Unibet Coolblue
  zondag 19 januari 2014 @ 21:16:42 #101
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_135694915
Peter ligt in bed, Harold en Isabella zitten erbij.
Peter vraagt aan Harold hoe zijn vrouw het zou vinden dat hij naar huis komt, Dat zit wel goed antwoord Harold, mijn vrouw weet hoe ik ben..Harold wil naar bed.
Maar zie hem weer naar het haardvuur lopen waar een groepje bewoners zitten....

Peter zegt tegen Isabella dat hij geen idee heeft ( betreft Harold) Isabella heeft het met Harold het erover gehad dat mensen niet kunnen begrijpen wat je voelt als je in Utopia zit.
Nu over Lindy, peter vond dat ze moesten wachten tot de stemming was geweest. Isabella vind Lindy toch weer anders, Die heeft op dag 1 al lopen huilen.
Peter zit ook niet lekker in zijn vel en op zijn plek maar zal er niet uit lopen antwoord hij, probeert er het beste van te maken, zijn een paar rotte dagen maar je moet er door heen zegt Peter.
Isabella heeft het nu over de vergunningen die er moeten komen, Peter heeft het over de honden en hondenbakken, Isabella oppert, begin dan je barretje, eis je plek op, Peter snapt dat daar geen geld meer voor is, Hij heeft nog het project Miss Montreal.........Hij wacht dinsdag af en denkt dat hij redelijk in de prijzen zal vallen........ ( blijven zitten in Utopia)
Als Harold weg is wilt Isabella wel een rondje met Peter voortaan lopen.
Peter heeft het nu over Gineke, en vraagt zich af of zij wel elke dag wel achter de computer zit.
Je weet pas wat je mist als het er niet is antwoord Isabella.
Isabella heeft alleen maar haar paps en mams vertelt ze, en zal het leuk vinden volgende maand een brief te krijgen.
Peter hoopt dat Gineke alles in 1 brief of mail stuurt van iedereen.
Isabella weet niet of haar ouders weten van haar vriendinnen..........ze woont in Amsterdam vertelt ze aan Peter.
Wildvreemde sturen ook post denkt Peter, Isabella denkt dat je als je het prog. verlaat die post in een postzak mee krijgt maar dat je die brieven van wildvreemde in Utopia zelf krijgt.
Peter zegt.............dan kan Rienk zijn borst natmaken, Peter denkt dat Rienk heel veel brieven dus krijgt van wildvreemde.
De stream gaat weer over naar het gesprek tussen Aike Rienk en Andrea.......ze hebben het over structuur en mediteren.


(Charlotte vertelde eerder op de avond dat Peter zijn 24 uur had aangevraagd) dus een Hoax het is dus Harold die zijn 24 uur heeft aangevraagd.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135695187
allemachtig die Aike wat een koud naar .......
  zondag 19 januari 2014 @ 21:24:27 #103
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_135695476
FF post van @Gert uit de COS

Isa praat met Peter over de komst van Jimmy
Isa: Hakim is helemaal in de stress hoor
Peter: Hij zei tegen mij: dit is een mindfuck. Als het zo moet hoeft het niet. Ik zei: ze kijken gewoon naar de samenstelling van de groep, is toch logisch dat ze zo iemand er in stoppen?
Isa: Ik vind het wel een leuke vent hoor.
Peter: Ik ook hij hoort in Utopia
Isa: En een Peter hoort ook in Utopia
Peter: Nee joh. Of.. nou, ja.
Daarna volgt het verhaal weer over dat-ie alles kwijt is geraakt en zich daarom opgaf voor Utopia.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 19 januari 2014 @ 21:36:53 #104
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_135696362
Er is dus onduidelijkheid wanneer Harold het hek uit loopt, als hij vanavond nog een gesprek krijgt met de psyg, morgen nog een gesprek kan hij morgenmiddag weer naar huis.
Geen gesprek vanavond dan pas morgen gesprek met psyg en dinsdagochtend nog gesprek en dingen regelen, dan kunnen we Harold dinsdagmiddag uitzwaaien :W


Jimmy slaapt voor de 3e nacht op rij weer buiten.

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 19-01-2014 22:22:34 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135700369
edit
  zondag 19 januari 2014 @ 22:39:00 #106
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_135700375
Half 11 ............Sommige liggen al in bed.........Harold,Ruud,Emil en Gio hebben dikke vette pret buiten bij het Kampvuur.....Leuke gesprekken met heel veel lachen, en geen gesprekken over bewoners of Utopia, van thuis en wat ze allemaal beleven en vooral Ruud is populair onder de andere, Ruud is de clown want ze lachen wat met hem af.
@Gert

Emil tegen Gio: Ik liep hier laatst, hoor ik ineens 'heuj'. Ik zie niks dus ik loop door. Weer: 'heuj'. Maar ik zie nog steeds niemand dus ik denk, het zal wel, en loop door. Kom ik Ruud tegen, ik vraag: waar zat je nou? Zegt-ie: ik zat verstopt."


Billy komt erbij, ze kan niet slapen...alle lichten zijn binnen al uit.
Rienk komt ook weer terug en komt er bij staan.........

Er zijn bizar mooie vlammen volgens Harold, ze hebben gewoon een heel gezellige avond met elkaar, Billy ligt gevouwen af en toe van het lachen, ze klinkt leuk met haar lach.

[ Bericht 12% gewijzigd door Toverheks op 19-01-2014 22:57:34 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135701780
@Toverheks post van 21.36u
Heb Harold en Isa eerder vanavond horen praten. Op gegeven moment fluisterde Harold dat dit zijn laatste nacht zou worden en dat hij daar niet ongelukkig van kon worden. Zou dus betekenen dat hij morgen exit gaat.
  zondag 19 januari 2014 @ 23:16:43 #108
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_135702199
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2014 23:06 schreef sfynx het volgende:
@Toverheks post van 21.36u
Heb Harold en Isa eerder vanavond horen praten. Op gegeven moment fluisterde Harold dat dit zijn laatste nacht zou worden en dat hij daar niet ongelukkig van kon worden. Zou dus betekenen dat hij morgen exit gaat.
Er is dus onduidelijkheid wanneer Harold precies weg gaat, hij had eerder op de avond ook een gesprek met Peter, daar had hij het als eerste aan verteld, we wachten gewoon rustig af wanneer wij Harold tot ziens en good bye kunnen zwaaien.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135709878
Lotte en Isa praten over stemmen en Utopianen bij de stallen. Lotte vindt Paul, Hakim, Aike en Andrea belangrijk voor de groep.

Isa zegt dat er veel mensen zijn die moe van Billy worden. Isa zegt: ik mag haar graag. Maar ze is alleen bezig met anderen, wil bij iedereen in het goede daglicht staan. Wat heeft Billy eigenlijk gedaan? Jij doet de koeien. Ik heb haar alleen.. Lotte: zien notuleren.

Lotte: Billy heeft de meeste kleding van iedereen en ze loopt in "die polo" (van de kringloop) Billy wil het leukste meisje van de klas zijn. Isa: dat ben jij. Lotte: ik ben mezelf.

ff tussendoor: je bent er he (lotte tegen isa, over het melken).

Ze gaan weer verder. Lotte vindt Billy superlief, maar die is teveel met anderen bezig. Ze moet meer met zichzelf bezig zijn. Isa: Rienk helpt haar daar bij, ik ook maar op een andere manier. Lotte geeft aan dat Billy dan vindt dat ze zich er niet mee moet bemoeien.

Isa doet Billy na tijdens Centraal: met haar knotje op haar hoofd "ja ja" (knikt hoofd a la Billy).

Lotte: als ik dingen zeg moet ik me verdedigen..Ze wil dat Billy haar niet ondersneeuwt. Ga lekker je pillen slikken, die zijn niet voor niets gemaakt.

Isa zegt dat Ruud ook op moet passen. Ze heeft/ziet bij iedereen voor- en nadelen. Wat zijn mijn nadelen, vraagt Lot. Isa zegt: jij hebt diva gedrag (maar daar is Isa inmiddels aangewend). Lotte zegt: ik wel iedereen een kans geven.

Isa was verbaast toen ze hoorde dat Lotte pas 21 is. Die geeft aan dat dit komt omdat ze al van kinds af aan in de horeca rondloopt.

Isa vindt Aike te zakelijk. Lotte vindt dat wel OK. Isa vindt het gek dat Aike haar echte leven in Utopia gewoon oppakt (als in manager/consultant zijn). De enige die Isa echt nuttig vind is Paul tot dusver, maar dat is een rat. Die is keihard met het spel bezig. Hij loopt altijd weg van Centraal.

Lotte dacht eerst dat ze ruzie met Isa zou krijgen. Maar nu gaat het goed.

Isa vertelt dat ze vroeger gestolen en gelogen heeft. Daar komt ze nu gewoon voor uit. Haar ex-vriendje mishandelde haar. Mensen om haar heen hadden dat door, maar zij schaamde zich en zei dat ze tegen een paaltje aangelopen was ofzo.

Wanneer sloeg hij je? vraagt Lotte. Meestal als hij dronken was zegt Isa (hij zat bij de F-side van Ajax). Isa was al haar vriendinnen kwijtgeraakt en heeft keihard moeten werken om ze terug te krijgen.

Het laatste vriendje van Isabella was een pathologisch leugenaar. Maar omdat zij veel loog vroeger, snapte ze hem. Maar hij heeft haar zo hard geraakt en kapot gemaakt, nu haat ze hem echt.

Kortom Isa is nu echt anti-liegen.

Ze hebben hun werk afgerond en lopen met verse melk naar de schuur.

[ Bericht 1% gewijzigd door misssnapshot op 20-01-2014 10:46:10 ]
  maandag 20 januari 2014 @ 10:18:11 #110
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_135710124


[ Bericht 51% gewijzigd door Rhosyn op 20-01-2014 10:19:07 (foutje ) ]
pi_135711062
Nog even een terugblik op zondagavond, want da's jammer voor degenen die het gemist hebben. Was erg verfrissend om ze eens echt lol te zien hebben samen.

Rond een uur of 10 toen een groot deel al op bed lag/ging maakt Rienk een opmerking in de trant van. "Het ik pas tien uur jongens, mooie TV maken jullie, mooie TV!" :{w
Waarna Rienk, Emil, Ruud, Gio & Harold naar buiten gingen om het kampvuur dat Peter eerder had aangelegd op te stoken en er gezellig omheen te zitten/staan terwijl Rienk verder werkte aan zijn boog.
Het was zeer gezellig, gewoon lekker ouwehoeren en grappen over van alles en nog wat zonder ook maar enig negatieve vibes over anderen.
Op een gegeven moment waren er wat luide knalleen te horen in de verte (zwaar vuurwerk?) waarna Billy buiten kwam vragen wat dat was, en ze bleef daarna ook buiten.
Uiteindelijk gingen ze rond een uur of 12 richting bed en na een kort gesprek over natte dromen tijdens het tandenpoetsen keerde de rust weder...

Een maar "sfeer-impressies" van de dolle uurtjes bij het vuur. _O-


Ruud die het vuur probeert op te steuken met een scheet door een buis.... :Y)


Terpentine over een kampvuur, ze vonden het allemaal niet zo duurzaam maarja he... o|O

[ Bericht 2% gewijzigd door Urb op 20-01-2014 11:01:46 ]
pi_135712637
ze hebben internet en zien zichzelf .
pi_135712951
Visite.......Annelies en een jongenman van Vodafoon stappen de loods binnen, ze stellen zich aan iedereen netjes voor.....sommige geven gelijk een smakkerd aan Annelies..Het rode reclametasje van Vodafoon staat pontificaal op tafel.
En daar komt het uit het doosje, een splinternieuwe smartphone, waterdicht natuurlijk, maar Peter wilt dat toch even testen............een pan gevuld met water op de tafel en Peter roept Daar gaat ie he, Daar gaat ie...en plons............De verkoper verteld dat die Experia en half uur lang, 1.5 meter diep onder water kan, en je kan er mee onder de douche staan..helemaal waterproof............met dank aan Sony, 1 van de sponsors van Utopia.
De verkoper heeft al laten vallen dat sommige dingen zijn afgeschermd............dus ze hebben wel Internet maar kunnen niet alles lezen FOK >:) /bekijken/surfen.................

Charlotte heeft hem nu in haar handen, er wordt getest, de camera die erop zit en iedereen staat zowat in haar nek te hijgen. Iedereen tettert ook door elkaar en de gilletjes zijn niet van de lucht.........
Charlotte zit zeker op een site en bekijkt foto`s van haar zelf....*Oh wat erg*gilt ze en slaat een hand voor haar mond......
Dan een foto van Charlotte haar broer die tevoorschijn komt op de smartphone..foto van iemand op de masasgestoel, iets dat gewoon nep is......volgens Charlotte

Aike roept.........even het woord aan de Meneer van SONY jongens..........
Iedereen moet erbij komen bij de tafel.
Alle bewoners zijn er en scharen zich om de verkoper heen.
De Meneer de verkoper houd zijn praatje, hoe geweldig het toestel is en wat je er allemaal mee kan doen, een fantastiche camera zit erin, en het geeikte verkoopplaatje.
Jimmy denkt er het zijne van, doet gewoon op zijn gemakkie zijn handschoenen weer aan, pakt de kettingzaag die op tafel stond ( eerder was hij hem aan het poetsen) en wandelt weg van de tafel :P
Verkoper is nog steeds bezig met zijn verkooppraatje..........

Hakim krijgt de telefoon van Charlotte en rent weg met dat ding en het is niet te zien op stream waar Hakim nu uit hangt, Telefoon is weer terug, bij de verkoper die nog wat dingentjes uit legt. Rienk is best geintreseerd in de telefoon, maar niet met al die reclame erom heen hoor ik hem zeggen.
Harold doet ook even zijn zegje....Open die kluis en een laptop, Gaan bam........
Ze zitten nu foto`s te kijken op de smartphone....Harold heeft 6 abbo`s ergens lopen vertelt hij.
Emil zit nu te surfen op dat ding, Ruud staat te kijken..
De telefoon gaat van hand tot hand of iedereen staat te kijken naar dat ding, foto`s en ook het gifje van Gio en Vanessa, die gisteren heerlijk werd gemasseerd door Gio komt tevoorschijn.

Alle bewoners moeten nu bij elkaar staan, Ruud doet nog even zijn gulp dicht en houd Annelies in de gaten, de enigste vrouw die lekker ruikt hier grapt hij, Jimmy wordt erbij geroepen, maar Jimmy doet het gewoon op zijn gemak en komt aanslenteren met de kettingzaag in zijn handen.
Verkoper zet de telefoon tegen een doosje, neemt een heel klein sprintje om ook bij de groeps/reclamefoto te komen, en dat 3 a 4 keer.......Jimmy zie ik met die kettingzaag die komt ook op de foto _O- ......allemaal lachen en ja hoor eindelijk de foto gelukt.

Cap van Chanel....


[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 20-01-2014 12:30:36 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135714632
Stream 1: Ruud, Gio en Emil staan stukjes steen en hout te gooien naar een lat van de schommel? Persoonlijk geen idee waarom... maar het zijn ook restjes van het vreugde vuur.

Harold zegt dat hij zijn baard eraf gaat jagen en de jongens zeggen allemaal NEE joh lekker houden!

Aike komt langs en zegt dat ze gaat zagen, omdat ze niet meer mag hakken. Ze vraagt waarom doen jullie dan jongens?
-omdat het leuk is
Aike gaat met de kruiwagen er vandoor om hout te halen en zegt "Als jullie mij op mijn hoofd raken, dan maak ik jullie af!"
Jim komt ook kijken en krijgt ook dezelfde uitleg,."Omdat het leuk is."
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135714892
Vanessa is aan het mopperen. "Je staat bovenaan mijn lijstje! Dan witte da!"
(ik hoor niet zo goed bij haar of ze het meent of dat ze een grapje maakt, omdat het allen dezelfde rappe nare toon heeft...)

De boodschappen zijn er nog niet dus dan gaat ze "improvesorisch improviseren" met spaghetti. Ze heeft tonijn verstopt onder een deksel.

De stream gaat naar het hek. Er zal zo wel weer iemand aankomen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135714956
De post is er weer.

De postman loopt weer zijn bekende route naar de bel. "Post!" en wacht geduldig terwijl hij de brieven sorteert.
"Goeiemiddag?"zegt hij hoog.
Andrea komt kijken.
Roze, beetje geel gekleurde.
Andrea: HAKIM EN AIKE! Wat leuk zeg!
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135715074
Alleen post voor Aike en Hakim. Andrea is als een kind zo blij dat ze de post mag over handigen aan Aike, Charlotte heeft de post van Hakim in haar hand, ieder een dikke grote enveloppe krijgen ze.
Hakim zit al te huilen, een foto van zijn zoontje.
Andrea staat achter Hakim en moet even blazen, tranen in haar ogen want ze wordt er emo van.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135715076
Lot: Wat leuk.. die roze.. volgens mij van zijn vrouw!
Andrea: Houd hem lekker prive als je een brief krijgt toch!?
Lot; Volgens mij zitten er werkjes in van de kinderen.
Andrea: er zit 1 brief bij. Post voor Aike..
Lot: En toch een voor HAPPIE! Jongeuh! In het roze.

Andrea: Huilen huilen kom op jongeuh!
De bewoners verzamelen zich om de tafel.
Hakim barst in tranen uit. Van mijn zoontje!
Gio is bezorgd dat de brief in de verf ligt.
Billy: Even jankenbalken jongen!
Er zitten foto';s bij van zijn zoontje met centraal dingen op zijn buik.
lot moet er ook bijna van huilen!
Hij is zo trots en knap! ; zegt Hakim.
Die heb je goed gemaakt: zegt Lot

Hakim: Geweldig! Even centraal! *snotter* Ah mijn meisje.. godsamme!
Dag papa! I love you! staat erop geschreven. Hakim begint weer te huilen.
Ze waren naar parijs gegaan om een slotje (op de bekende brug) te hangen voor ze erheen gingen. Er zit een foto van het slotje bij.
Hakim: Ik kan niet wachten tot ik hem weer zie! Hij lijkt zoveel op mij van toen ik jong was. Ik had ook blonde haren! Ja echt waar hoor!
Lot: :'( kijk nou! hij heeft een tandje O+
Hakim: Kijk nou wat ik mis! En kijk hier.. mijn eerste kledingzaak. Mijn escalade en hier kwam ik terug uit Thailand. Naar Parijs had ze hakken aan en heel de dag op die dingen door Parijs lopen. Echt leuk! Oh mooi! Oh wat mooi!
Lot en Andrea: Dit is ook mooi.. met typ-ex!
Hakim: Wij zijn zo.. we pakken geld en we gaan ermee weg.. waar gaan we heen? Nou gewoon euh Parijd.. Rome.. prima. Hij is van het regelen. Alles 5 sterren. En die keer dat zij eens wilde regelen was echt een ramp. Zijn vrouw schrijft alles in het Engels.

[ Bericht 19% gewijzigd door Dottey op 20-01-2014 13:16:37 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135717457
Aike heeft ook een brief gehad. Er zitten verhaaltjes bij van verschillende mensen.
Haar vriendinnetje die heeft een bloemenkrans erbij gestopt die ze altijd samen ophebben naar feestjes.
Aike vertelt aan Lot en Billy dat er ook bij zijn die het niet zo leuk vinden.

Lot reageert door te zeggen: Er zijn altijd wel mensen die het niet leuk vinden. Haar broer heeft namelijk meegedaan aan het programma "In the hood" en daar hoorde je ook veel negatief gedoe over.

Aike heeft problemen met dingen die geschreven zijn. Ze heeft vraagtekens gezet bij wat haar vader heeft geschreven.

Billy: Ik had het ook zo precies bij mijn brief!




Billy: De geheimtaal van jullie! Echt geniaal... Hebben jullie dat altijd gehad?
Aike: JA! wat dat betreft ben ik echt nog een puber.

Aike: Ik ben moe man!
Billy: Ja dat is van de emoties! Welcome to my world!

Ze lachen wat!

[ Bericht 8% gewijzigd door Dottey op 20-01-2014 14:17:18 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135717588
Klein bestelbusje rijd het terrein op, de boodschappen worden afgeleverd, Vanessa staat bij de laadruimte eerst een paar boodschappen te verstoppen..........
Vanessa loopt naar Hakim met de bon, er moet betaald worden........157,05 voor de boodschappen met riblappen die tot morgen goed zijn.
Vanessa legt op al de bedden in de slaapkamer een banaan en een sinaasappel/manderijn
Vanessa is de boodschappen aan het opbergen.....wat ze achterover gedrukt heeft konden we niet op stream zien........Er wordt afscheid genomen en weg rijd het witte bestelbusje weer het hek uit.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135717923
Billy lacht gemeen.. "Ik ben wel jaloers op jou hoor Happie! Alles is mooi en leuk en gezellig!"
Hakim: Maar dat is het ook.. ze masseert ook mijn voeten. We doen ook aan welness! Als Andrea dan aanbied om mijn voeten te doen, dan zeg ik toch geen nee!

Aike wilt graag dat haar vriendinnen even binnen mogen komen om 1 dansje te doen. Evelijn is haar beste mattie, die op haar huis past.


Billy: Ik las net stiekem op het internet.. heet ze nou eigenlijk Billy Bakker? Of.. wat isnou haar echte naam?
Ze heet dus Marjet Bakker! Maar ik noem mijzelf Billy Bakker!

[ Bericht 20% gewijzigd door Dottey op 20-01-2014 14:35:06 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  Moderator maandag 20 januari 2014 @ 15:04:10 #122
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_135719539
Lotte en Hakim over Billy

Lotte: "Zij wil alles. Overal erbij. En ook dat ze alltijd overal aanwezig is vind ik lastig. Ik ben ook wel aanwezig, maar ik gun anderen ook wel hun momentje. Als ik met jou aan het praten ben, en ze komt er naast staan, dan mengt ze zich er gelíjk in."
[..]
Ik laat haar ook met George. Ik laat haar ook met dingen. Geef mij dan ook de ruimte.

Hakim: "En ik vind dat ze ook weer te veel hooi op haar vork neemt."
Lotte: "Ja en dat gaat zometeen weer fout."
[..]
Miss Montreal. Dat vindt iedereen leuk. Zij zit altijd bij de shine-momenten. Ze zegt dat ze daar niet over nadenkt."
Hakim: "Ja echt wel."
Lotte: 'Denk ik ook."
[..]
"Ik ben met iemand aan het praten. Komt zij gelijk.. er in. Ik heb er weleens wat van gezegd, en dan zegt ze: ik mag zeggen wat ik wil hoor."

Andrea heeft tegen Lotte gezegd dat ze wat afstand moet nemen.

Lotte: "Maar ik vind haar echt leuk.. [..] maar ze voelt zich elke keer aangevallen. En dan moet ik me niet aangevallen voelen. Jaa.. vind ik een moeilijk dingetje."

Hakim: "Als zij iets vindt, dan moet dat.
Lotte: "Ze vindt jou een sterke speler in het spel, en daarom buigt ze mee, maar bij mij niét. Ze ziet mij als een jong meisje.[..]
Ik vind haar lief, leuk en gezellig, maar ik vind het moeilijk om dit te brengen. Dus ik ga er even goed over nadenken. Anders komt ze weer met moeilijke woorden, en is het nóg niet duidelijk wat ik eigenlijk wilde zeggen."

[ Bericht 0% gewijzigd door Gert op 20-01-2014 15:12:48 ]
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_135721155
Hakim leest mail voor van de telefoon.

Er komen 4 honden voor Peter zijn pension. Ze willen zien hoe de honden het doen zonder de begeleiding van de vaste verzorgers. Ze nemen zelf speeltjes mee ed.

Isabella zat even op de biologische markt site en werd helemaal gek van alle mailtjes die voorbij ploepte.

Hakim stelt voor de mailtjes iedere ochtend centraal te lezen en dan uit te delen.. die is voor die die is voor dat.

Aike laat een lijst zien met mensen die interesse hebben getoond voor de bio-markt. Die lijst is via Boer John bij hun binnen gekomen.
Isabella: Oh geestig! Ik wist dit helemaal niet!
Ze zitten te denken om komende zondag (26ste) een proefrit te maken met de bio-markt of om de eerste zondag van de maand (2 feb) een start te maken.

Ze willen 7 kraampjes wegzetten en per groep 40 binnen laten voor 1,5 a 2 uur binnen te laten. De bezoekers betalen dan ook 5-10 euro.
Hakim: Denk wel dat je er minstens een half uur tussen moet laten..
bij maximale bezetting heb je dan al 600 aan entree binnen.

Isabella gaat even bellen en gaat uit van 2 februari.

Peter wilt graag de telefoon even gebruiken. Aike zegt dat het niet uitkomt.
Peter: Het is toch jullie Utopia... best.

[ Bericht 24% gewijzigd door Dottey op 20-01-2014 16:05:02 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135722593
Jimmy is ondertussen aan het tegelen zonder kruisjes. Geheel op eigen inzicht smeren en plakken.
Paul vraagt of het goed gaat.
jimmy: Geen idee, ik denk van wel.
Paul: Nee, kijk.. en helpt een beetje de tegels op een andere plaats te schuiven.



Paul: Kleine tegels zijn ook moeilijk om te doen.
Hij gaat nog even lijm bijmaken voor de bovenste rijen.

[ Bericht 36% gewijzigd door Dottey op 20-01-2014 16:22:18 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135723081
Vanessa gaat een juutje van uien, Anders zijn de aardappelen zo droog. Ik dacht laten we maar wat uien erin gooien hier, want die hebben we zoveel.
Jimmy: Misschien uiensoep maken.
Vanessa: Dat heb ik al eens gedaan hier.. ik heb al alles gedaan hier. Echt hoor.. Dat geloof je toch? Dat ik uiensoep heb gemaakt?
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')