Lidl, heeft ook van die shakebekers met deeg, alleen melk toevoegen en shaken maar, heb je goed beslag zonder geklieder en kan je zelf bakken in 5 min.quote:Op vrijdag 17 januari 2014 18:30 schreef Geerd het volgende:
[..]
Waarom niet? Koken bakken grillen altijd lekker maar je bent langer bezig met de bende maken/afwassen schoonmaken dan eten.
Hoppa paar van die deeglappen in op 800watt lekker makkelijk toch geen rotzooi
Beter dan die snotlappen uit de magnetron in ieder geval jaquote:Op vrijdag 17 januari 2014 19:28 schreef THEFXR het volgende:
[..]
Lidl, heeft ook van die shakebekers met deeg, alleen melk toevoegen en shaken maar, heb je goed beslag zonder geklieder en kan je zelf bakken in 5 min.
De maandelijks terugkerende doodswens.quote:Op vrijdag 17 januari 2014 20:24 schreef Paardlants het volgende:
[..]
Beter dan die snotlappen uit de magnetron in ieder geval ja
Ik persoonlijk ga alleen naar de Lidl voor een Inferno pizza.
quote:Op vrijdag 17 januari 2014 20:26 schreef Keith_Bakker het volgende:
[..]
De maandelijks terugkerende doodswens.
Die in plakken of als heel stuk? Ik vind ze allebei erg lekker.quote:Op vrijdag 17 januari 2014 19:42 schreef Keith_Bakker het volgende:
Die schwarzwalder ham van ze was wel te bikken vorige keer.
Je hebt gelijk. Ik ben een jaar weggeweest, dus toen ik hem vorige week kocht vond ik het al vreemd dat ik de verpakking niet echt herkende en de smaak leek me ook iets anders, maar ik dacht dat ze wellicht de verpakking gewoon hadden veranderd en dat ik de smaak verkeerd had onthouden, maar blijkbaar is het dus gewoon vervangen met een nieuw merk. Zonde.quote:Op vrijdag 17 januari 2014 21:10 schreef Syrena het volgende:
De Griekse yoghurt van Milbona is lang niet zo lekker als die van Eridianous was Ik hoop dat ze weer terugveranderen, maar vrees ervoor
Ik had die plakken. Wist niet dat ze ook grote stuken hebbenquote:Op vrijdag 17 januari 2014 23:10 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Die in plakken of als heel stuk? Ik vind ze allebei erg lekker.
Ze hebben wel nog portieverpakkingen van het oude merk, maar de vraag is hoe lang nog.quote:Op vrijdag 17 januari 2014 23:14 schreef Yi-Long het volgende:
[..]
Je hebt gelijk. Ik ben een jaar weggeweest, dus toen ik hem vorige week kocht vond ik het al vreemd dat ik de verpakking niet echt herkende en de smaak leek me ook iets anders, maar ik dacht dat ze wellicht de verpakking gewoon hadden veranderd en dat ik de smaak verkeerd had onthouden, maar blijkbaar is het dus gewoon vervangen met een nieuw merk. Zonde.
Nog steeds goed eetbaar, maar de vorige was heerlijk.
Thanks, dan zal ik eens kijken of ik die kan vinden, al heb ik liever zo'n grote bak natuurlijkquote:Op zaterdag 18 januari 2014 03:44 schreef Syrena het volgende:
[..]
Ze hebben wel nog portieverpakkingen van het oude merk, maar de vraag is hoe lang nog.
Eergister het laatste pak goulashkroketten gescoord
mevrouw na mij heeft 10 minuten staan graven tussen de kalfsvleeskroketten
Ik vraag me dan af hoe dat bestellen gaat, zouden ze soms standaard kalfs krijgen met x goulash en x kipsate? Kan het me anders niet voorstellen waarom die juist altijd op zijn, op een gegeven moment weet je toch als winkelier wat de 'balans' is tussen de verschillende soorten.
De kaas is lekker. Milbona kaas valt vies tegen. De Goudse rommel dan. De Guldenaer kaas is echt beter.quote:Op zaterdag 18 januari 2014 00:57 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ze hadden gelukkig de Guldenaer kaas weer in de schappen liggen. Ik koop er ook altijd van die goedkope fruit & nuts chocoladerepen van Fin Carré, Freeway cola light en de Eradinous Peppadew & Chillies. Een euro goedkoper dan bij de Appie en ook nog eens een stuk lekkerder. En de strawberry cheesecake of bananarama ijsbekers van Mcennedy's.
Hoogstwaarschijnlijk is dit 1 artikelnummer die in een vooraf bepaalde mixverpakking binnenkomt. De winkel heeft dan ook geen inspraak in de hoeveelheden die ze binnen krijgen. Het hoofdkantoor heeft op bepaalde gegevens een inschatting gemaakt van de verdeling in zon grote doos en als zij geen feedback uit de winkels krijgen (of daar niks mee doen) zal dit niet zo snel veranderen.quote:Op zaterdag 18 januari 2014 03:44 schreef Syrena het volgende:
[..]
Ze hebben wel nog portieverpakkingen van het oude merk, maar de vraag is hoe lang nog.
Eergister het laatste pak goulashkroketten gescoord
mevrouw na mij heeft 10 minuten staan graven tussen de kalfsvleeskroketten
Ik vraag me dan af hoe dat bestellen gaat, zouden ze soms standaard kalfs krijgen met x goulash en x kipsate? Kan het me anders niet voorstellen waarom die juist altijd op zijn, op een gegeven moment weet je toch als winkelier wat de 'balans' is tussen de verschillende soorten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |