FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #500] 500e topic, mijlpaal, woehoe! *O*
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 00:57
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 00:57
*O*
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 00:58
Hier moet ik gepost hebben.
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 00:58
Kip voor iedereen *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
Fsmxivrijdag 17 januari 2014 @ 00:59
Hiep hiep, hoezee!
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 00:59
Dikfeest, Bieruitpak, Mooihaarwilders *O*
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 01:00
KankerFIFA
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 01:01
Morgen wordt de OP uitgebreid met plaatjes van feestvreugde :D
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 01:43
Beetje laf dit. Dit is alleen maar de bronzen elite medal. We moeten naar de 1000, dan krijg je een zilveren elite medal.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 01:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 00:59 schreef PierreTT het volgende:
Dikfeest, Bieruitpak, Mooihaarwilders *O*
geertwilders.jpg
Pixellvrijdag 17 januari 2014 @ 05:48
Gefeliciteerd jongens! *O*
Sharpdressedmanvrijdag 17 januari 2014 @ 05:50
Goedemorgen!! :)
Bozz187vrijdag 17 januari 2014 @ 06:58
Tvp, morgen
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 07:36
500 topics woooo

b9d5730331df91ac49ca24e9cb4ccf9d.gif
KneusTeunvrijdag 17 januari 2014 @ 07:49
hiep
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 07:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 07:36 schreef KoningStoma het volgende:
500 topics woooo

[ afbeelding ]
Wat :D
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 07:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 07:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat :D
Precies mijn reactie. :')
KneusTeunvrijdag 17 januari 2014 @ 08:26
zouden deze dappere strijders een erevermelding op nu.nl krijgen? interview met stoma alles erop en eraan.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 08:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 08:26 schreef KneusTeun het volgende:
zouden deze dappere strijders een erevermelding op nu.nl krijgen? interview met stoma alles erop en eraan.
:')

"Ja ik blijf strijden voor de overheersing en dominantie van jonge kaas bladiebla hitmarkers al 500 topics alleen maar hitmarkers bladiebla"
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 08:33
Diksap jongens!
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 08:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 08:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Diksap jongens!
Dicks up? Moet dat?
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 08:37
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 08:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dicks up? Moet dat?
Het is wel ons 500ste topique he.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 08:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 08:37 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Het is wel ons 500ste topique he.
O+
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 08:42
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 08:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:')

"Ja ik blijf strijden voor de overheersing en dominantie van jonge kaas bladiebla hitmarkers al 500 topics alleen maar hitmarkers bladiebla"
Hitmarkers en bomen
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 09:07
Mimi is binnen dus het feest kan beginnen.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 09:09
Mims in de building
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 09:20
102971_d00912b_1.jpg

Joechei, pret ende jolijt! De 500sche feestviering der MW2-topieks _O_ Party bitches!dance.gif

partying.gif
#ANONIEMvrijdag 17 januari 2014 @ 09:35
700235ec_1627m1y.gif
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 09:41
2918.gif
Feest.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 10:44
Niet om jullie feestje te bederven jongens, maar we zijn het 500ste topic allang voorbij, de nummering klopt geen zak van.
Sharpdressedmanvrijdag 17 januari 2014 @ 10:48
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:44 schreef Kutmanager het volgende:
Niet om jullie feestje te bederven jongens, maar we zijn het 500ste topic allang voorbij, de nummering klopt geen zak van.
niettus, er staat 500 en het staat op internet dus het klopt.
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 10:49
quote:
16s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:48 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

niettus, er staat 500 en het staat op internet dus het klopt.
Dit.
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 11:03
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:44 schreef Kutmanager het volgende:
Niet om jullie feestje te bederven jongens, maar we zijn het 500ste topic allang voorbij, de nummering klopt geen zak van.
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 11:09
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:44 schreef Kutmanager het volgende:
Niet om jullie feestje te bederven jongens, maar we zijn het 500ste topic allang voorbij, de nummering klopt geen zak van.
Ik eis een hertelling!

En we beginnen het volgende topic gewoon weer bij 1 :6
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 11:20
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 19:59 schreef Bevert het volgende:
Suarez Leuke voetballer om naar te kijken. Mooie acties enzo. Soms stelt ie zich wat aan, maar goed dat vind ik niet zo erg.

Depay heb ik persoonlijk nog niet heel veel van gezien.
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 20:01 schreef Bevert het volgende:
Locadia?

Heeft wel potentie.


Niet echt, maar ik heb het redelijk voor elkaar.
haha bullshit, jij kijkt dus geen voetbal :')

quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 20:47 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

niks mis met zonneschijn. :)
O+ O+ O+

quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:44 schreef Kutmanager het volgende:
Niet om jullie feestje te bederven jongens, maar we zijn het 500ste topic allang voorbij, de nummering klopt geen zak van.
bakkes
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 11:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 09:20 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Joechei, pret ende jolijt! De 500sche feestviering der MW2-topieks _O_ Party bitches![ afbeelding ]

[ afbeelding ]
pKrQ6bA.gif
ZAGXNy5.gif
Qb4X4UJ.gif
Sharpdressedmanvrijdag 17 januari 2014 @ 11:26
quote:
:D :') _O-
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 11:36
Iedereen meteen op de kast. :')
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 11:41
muz7eg.jpg
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 12:01
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:44 schreef Kutmanager het volgende:
Niet om jullie feestje te bederven jongens, maar we zijn het 500ste topic allang voorbij, de nummering klopt geen zak van.
Klep dicht secreet
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 12:01
quote:
Zoveel waarheid dat laatste. _O-

quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Klep dicht sekreet
Hier, om het goed te maken:

Jennifer-Lawrence-e1355349012587.jpg
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 12:03
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:01 schreef Kutmanager het volgende:


Hier, om het goed te maken:

[ afbeelding ]
Jij maakt helemaal niks meer goed stuk ellende dat je er rondloopt. Beetje mijn feestvreugde bederven door met nutteloze irrelevante informatie te komen. Ga maar ergens anders heen, misschien dat ze in de GAM SC nog zo'n wijsneus nodig hebben, broekventje.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 12:05
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:03 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Jij maakt helemaal niks meer goed stuk ellende dat je er rondloopt. Beetje mijn feestvreugde bederven door met nutteloze irrelevante informatie te komen. Ga maar ergens anders heen, misschien dat ze in de GAM SC nog zo'n wijsneus nodig hebben, broekventje.
Ach man, ga frits verschonen vetklep.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 12:06
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:05 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach man, ga frits verschonen vetklep.
In egelvet gebraden gehaktbal!
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 12:13
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:03 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Jij maakt helemaal niks meer goed stuk ellende dat je er rondloopt. Beetje mijn feestvreugde bederven door met nutteloze irrelevante informatie te komen. Ga maar ergens anders heen, misschien dat ze in de GAM SC nog zo'n wijsneus nodig hebben, broekventje.
Heuj :{w Niet mijn andere SC door hem laten bederven ja
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 12:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 11:20 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]


[..]

haha bullshit, jij kijkt dus geen voetbal :')

[..]

O+ O+ O+

[..]

bakkes
Deze man weet hoe het zit. Wat zonneschijn voor jou, kroesende borsthaarboy. O+
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 12:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:22 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Deze man weet hoe het zit. Wat zonneschijn voor jou, kroesende borsthaarboy. O+
Ben je verliefd ofzo, jij in zo'n goede stemming :D
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 12:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ben je verliefd ofzo, jij in zo'n goede stemming :D
Ik dacht, doe eens lekker vrolijk. Het is feest, net kerst geweest. Maar nee hoor, is weer eens niet goed.

Godverdomme.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 13:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:56 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik dacht, doe eens lekker vrolijk. Het is feest, net kerst geweest. Maar nee hoor, is weer eens niet goed.

Godverdomme.
Insert plaatje Wat kinderachtig, Godverdomme _O-
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 13:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 12:56 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik dacht, doe eens lekker vrolijk. Het is feest, net kerst geweest. Maar nee hoor, is weer eens niet goed.

Godverdomme.
Je woont in Almere, welke reden kun je in godsnaam hebben om vrolijk te zijn :N
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 13:30
Wacht op; eindelijk van bil gegaan?-reactie
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 13:41
Eindelijk je purk kwijt?
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 14:19
Almere. :') Ze hadden die stad nooit moeten droogleggen. Gewoon lekker op de bodem laten.
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 14:26
Meer tetten uit MauMau's Miraculeuze Tettenpaleis.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 14:28
bedanken-met-tetten3.jpg
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 14:30
keeleyhazell0122rq.jpg
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 14:36
1459345_257002177784295_1218137095_n.png

:')
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 14:36
quote:
:')
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 15:06
Volgens mij wordt Tamara ook zo.
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 15:12
Gewoon een on-kuisheidsgordel erom.
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 15:17
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:06 schreef Kutmanager het volgende:
Volgens mij wordt Tamara ook zo.
Voor "mannen" zoals jou houd ik met plezier mijn benen veertig jaar bij elkaar.
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 15:26
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Voor "mannen" zoals jou houd ik met plezier mijn benen veertig jaar bij elkaar.
Godver _O- _O-
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 15:27
Dus maurice nog even volhouden dan gaan ze vanzelf open
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 15:32
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Voor "mannen" zoals jou houd ik met plezier mijn benen veertig jaar bij elkaar.
:D _O-
Fsmxivrijdag 17 januari 2014 @ 15:42
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Voor "mannen" zoals jou houd ik met plezier mijn benen veertig jaar bij elkaar.
Kutkabouter legt hem voor, tamara scoort!

TsBriBy.gif
Cliffyvrijdag 17 januari 2014 @ 15:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Voor "mannen" zoals jou houd ik met plezier mijn benen veertig jaar bij elkaar.
_O-
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 15:49
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:17 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Voor "mannen" zoals jou houd ik met plezier mijn benen veertig jaar bij elkaar.
"mannen" zoals ik ja?

Had ik wel moeten weten ja. Jij neukt alleen met paupers toch? Ik denk dat ik meer man ben dan al die gasten die jij hebt geneukt bij elkaar.

Maar maak je geen zorgen hoor. Ik hou niet van afgelikte boterhammen.
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 15:50
Matige comeback.
Bozz187vrijdag 17 januari 2014 @ 15:50
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

"mannen" zoals ik ja?

Had ik wel moeten weten ja. Jij neukt alleen met paupers toch? Ik denk dat ik meer man ben dan al die gasten die jij hebt geneukt bij elkaar.

Maar maak je geen zorgen hoor. Ik hou niet van afgelikte boterhammen.
slechte comeback is slecht :Y
Fsmxivrijdag 17 januari 2014 @ 15:52
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

"mannen" zoals ik ja?

Had ik wel moeten weten ja. Jij neukt alleen met paupers toch? Ik denk dat ik meer man ben dan al die gasten die jij hebt geneukt bij elkaar.

Maar maak je geen zorgen hoor. Ik hou niet van afgelikte boterhammen.
mhnHyMW.gif
Maar wie ben ik om hierin te oordelen :')
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 15:52
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

"mannen" zoals ik ja?

Had ik wel moeten weten ja. Jij neukt alleen met paupers toch? Ik denk dat ik meer man ben dan al die gasten die jij hebt geneukt bij elkaar.

Maar maak je geen zorgen hoor. Ik hou niet van afgelikte boterhammen.
Dit is geen eens grappig.
Sharpdressedmanvrijdag 17 januari 2014 @ 15:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:50 schreef KoningStoma het volgende:
Matige comeback.
Soms is de waarheid matig.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 15:54
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:52 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Dit is geen eens grappig.
Was het ook niet bedoeld.

Edit:

quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:53 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Soms is de waarheid matig.
Dit dus.
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 15:54
Mau hosselt chicks bij de vleet
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 15:56
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:54 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Was het ook niet bedoeld.

Edit:

[..]

Dit dus.
Sorry Maurice, ik was even vergeten dat trollen ook gevoelens hebben.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 16:02
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:56 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Sorry Maurice, ik was even vergeten dat trollen ook gevoelens hebben.
Je neemt dus aan dat als ik zeg dat je een huisvrouw met pittig kapsel en spinnenwebben in haar vagijn wordt dat ik aan het trollen ben?

KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 16:06
Het is net 2011 hier in dit topic.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 16:11
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:06 schreef KoningStoma het volgende:
Het is net 2011 hier in dit topic.
Dat was anders.
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 16:16
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat was anders.
mw2sc andere tijden.

6j3oeo.png
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 16:17
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

"mannen" zoals ik ja?

Had ik wel moeten weten ja. Jij neukt alleen met paupers toch? Ik denk dat ik meer man ben dan al die gasten die jij hebt geneukt bij elkaar.

Maar maak je geen zorgen hoor. Ik hou niet van afgelikte boterhammen.
Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

136.jpg

.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 16:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:17 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[ afbeelding ]

.
Zegt de zichzelf respecterende man die op zijn 30ste bij zijn ouders woont.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 16:43
_O-

Mooie jubileum tot nu toe.
Sharpdressedmanvrijdag 17 januari 2014 @ 16:43
woon je nog thuis Nick? :@
Bozz187vrijdag 17 januari 2014 @ 16:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:43 schreef Dr.Pringles het volgende:
_O-

Mooie jubileum tot nu toe.
goede nederlands enzo
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 16:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:44 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

goede nederlands enzo
weet jy alles van he?
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 16:47
quote:
11s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:43 schreef Sharpdressedman het volgende:
woon je nog thuis Nick? :@
Ja. :') Wist je dat niet?
Sharpdressedmanvrijdag 17 januari 2014 @ 16:48
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja. :') Wist je dat niet?
Nee, voor de rest onthoud ik hier ook niets.

Weet een paar namen en de rest is voor mij elke keer weer hocus pocus en lul beetje mee. oO<
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 16:49
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zegt de zichzelf respecterende man die op zijn 30ste bij zijn ouders woont.
Wacht eens ff, ik loop hier niet te verkondigen dat ik meer man ben dan een ander

Zit zeker weer een hoop zaad in je balzak?
Misschien moet je vanavond toch maar weer ff aan je puddingbuks zitten, lucht misschien wel op

quote:
11s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:43 schreef Sharpdressedman het volgende:
woon je nog thuis Nick? :@
Ik ben niet eens 30,dus dat zegt al genoeg over onze maurice 10.gif
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 16:50
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zegt de zichzelf respecterende man die op zijn 30ste bij zijn ouders woont.
Dat is wel een goede comeback :o
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 16:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:50 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat is wel een goede comeback :o
Ik laat iig niet mijn ouders de kapper betalen, oh nee wacht games kopen :')
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 16:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:51 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ik laat iig niet mijn ouders de kapper betalen, oh nee wacht games kopen :')
Nee, jij laat je ouders je avondeten maken en je bed verschonen. :')
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 16:57
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee, jij laat je ouders je avondeten maken en je bed verschonen. :')
Haha bed verschonen nog wel _O- Misschien moet ik dat eens voorstellen, hoef ik dat iig niet meer zelf te doen ^O^
Meteen vragen wat we vanavond gaan eten :9

Gelukkig krijg ik snachts niet op mijn flikker van mijn huisgenootjes omdat het stil moet zijn :')
Fsmxivrijdag 17 januari 2014 @ 16:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Haha bed verschonen nog wel _O- Misschien moet ik dat eens voorstellen, hoef ik dat iig niet meer zelf te doen ^O^
Meteen vragen wat we vanavond gaan eten :9

Gelukkig krijg ik snachts niet op mijn flikker van mijn huisgenootjes omdat het stil moet zijn :')
Maar heb jij dan in plaats van de oerwoudgeluiden van huisgenoten, die van je ouders? :')
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 16:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Haha bed verschonen nog wel _O- Misschien moet ik dat eens voorstellen, hoef ik dat iig niet meer zelf te doen ^O^
Meteen vragen wat we vanavond gaan eten :9

Gelukkig krijg ik snachts niet op mijn flikker van mijn huisgenootjes omdat het stil moet zijn :')
Nick mien jong, geef je groot gelijk. Woon veel liever bij paps en mams dan in zo'n studentenhuis.
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 16:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:57 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Maar heb jij dan in plaats van de oerwoudgeluiden van huisgenoten, die van je ouders? :')
Bij maurice neuken ze ook niet hoor 10.gif

Nu mag jij zelf invullen of het zijn huisgenoten of ouders zijn 14.gif
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 17:01
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:58 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nick mien jong, geef je groot gelijk. Woon veel liever bij paps en mams dan in zo'n studentenhuis.
je word er wel meer man van hoor, dus ik ga mijn spulletjes maar alvast pakken
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 17:08
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee, jij laat je ouders je avondeten maken en je bed verschonen. :')
Sory hoor, maar dat is de leven.
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 17:09
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:58 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nick mien jong, geef je groot gelijk. Woon veel liever bij paps en mams dan in zo'n studentenhuis.
Ik ging op mijn 17e het huis uit, ik moet er niet aan denken om nog thuis te wonen :o
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 17:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ging op mijn 17e het huis uit, ik moet er niet aan denken om nog thuis te wonen :o
Ik op mijn 18e en heb bijna 2 jaar terug een jaartje thuis gewoond en oh wat was het heerlijk een moeder die kookte voor me.
Rossdalevrijdag 17 januari 2014 @ 17:28
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:11 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ik op mijn 18e en heb bijna 2 jaar terug een jaartje thuis gewoond en oh wat was het heerlijk een moeder die kookte voor me.
Wat afschuwelijk om niet zelf te kunnen bepalen wat je eet :D
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:28
Waarom werkt adblocker niet meer?
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:01 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

je word er wel meer man van hoor, dus ik ga mijn spulletjes maar alvast pakken
Zou je eens moeten doen, denk dat er een wereld voor je opengaat.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:38
Crisis, 2 pagina's met Maurice bashen gemist :D
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:39
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

"mannen" zoals ik ja?

Had ik wel moeten weten ja. Jij neukt alleen met paupers toch? Ik denk dat ik meer man ben dan al die gasten die jij hebt geneukt bij elkaar.

Maar maak je geen zorgen hoor. Ik hou niet van afgelikte boterhammen.
Nee, dit gaat niet werken
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:52 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Maar wie ben ik om hierin te oordelen :')
Gifjeskoning _O_
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:38 schreef PierreTT het volgende:
Crisis, 2 pagina's met Nick en Tamara die Maurice proberen te bashen gemist :D
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ging op mijn 17e het huis uit, ik moet er niet aan denken om nog thuis te wonen :o
Dit :) Maar dat is persoonlijk, ik was er wel een beetje klaar mee :P Mooie is wel dat je inderdaad daarna na 2 a 3 dagen bij je ouders er genoeg van had en weer verdween naar je eigen huis :)
Ligt nu wel wat anders, als ik nu bij mijn ouders ben blijf ik het liefste een maand :P
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:42
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:41 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik ben nog aan het bijlezen, maar het ziet er niet goed voor je uit
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:45
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:42 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik ben nog aan het bijlezen, maar het ziet er niet goed voor je uit
Dat zie ik heel anders.
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 17:45
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:41 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Proberen ja? Volgens mij is het Titty al 500 topics gelukt
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:47
In other news, vanavond naar The Wolf of Wall Street :) Iemand al gezien?
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef PierreTT het volgende:
In other news, vanavond naar The Wolf of Wall Street :) Iemand al gezien?
Volgende week ga ik.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:48
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Volgende week ga ik.
Ik vroeg wie hem gezien had, niet wie er heengaat
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:48
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Proberen ja? Volgens mij is het Titty al 500 topics gelukt
Jou in ieder geval niet.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:48
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik vroeg wie hem gezien had, niet wie er heengaat
Interesseert me geen kut.
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 17:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef PierreTT het volgende:
In other news, vanavond naar The Wolf of Wall Street :) Iemand al gezien?
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Volgende week ga ik.
|:( |:(
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:49
Fsmxi, wanneer gaan we zuipen in Groningen?
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 17:50
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jou in ieder geval niet.
Dat zeg ik ook nergens Hitsige Annie
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 17:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:50 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dat zeg ik ook nergens Hitsige Annie
b846a7a8_r4wqDjQ.jpg

Dit is pas een hitsige Annie.
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 17:53
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:52 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Dit is pas een hitsige Annie.
werkt niet
badboynovavrijdag 17 januari 2014 @ 17:54
levende TETTEN in het topic, en alles gaat weer los hier :D
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef PierreTT het volgende:
In other news, vanavond naar The Wolf of Wall Street :) Iemand al gezien?
Ja! Al in perfecte kwaliteit te downloaden.

Erg goede film.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 17:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:54 schreef badboynova het volgende:
levende TETTEN in het topic, en alles gaat weer los hier :D
Echt he _O-
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 18:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef PierreTT het volgende:
In other news, vanavond naar The Wolf of Wall Street :) Iemand al gezien?
Ja. Erg goed en hilarisch.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 18:01
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:54 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ja! Al in perfecte kwaliteit te downloaden.

Erg goede film.
Ok nice, ben benieuwd! Mag de films met diCaprio sowieso wel :)

Inb4 Titanic en The Beach :')
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 18:01
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:54 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ja! Al in perfecte kwaliteit te downloaden.

Erg goede film.
The.Wolf.of.Wall.Street.2013.DVDScr.x264-HaM
The.Wolf.of.Wall.Street.2013.DVDSCR.x264.AC3-VAiN

Jammer dat het nog een dvdscr is, maar toch maar eens ff downloaden dan :D
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 18:01
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:00 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ja. Erg goed en hilarisch.
Als jij dat al zegt verwacht ik er sowieso veel van :D
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 18:01
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:00 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ja. Erg goed en hilarisch.
Waarom kan ik als jij dit soort dingen zegt er nooit uithalen of je het meent of gewoon een en al sarcasme bent.
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 18:02
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:01 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Waarom kan ik als jij dit soort dingen zegt er nooit uithalen of je het meent of gewoon een en al sarcasme bent.
Ik twijfel ook :D
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:01 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

The.Wolf.of.Wall.Street.2013.DVDScr.x264-HaM
The.Wolf.of.Wall.Street.2013.DVDSCR.x264.AC3-VAiN

Jammer dat het nog een dvdscr is, maar toch maar eens ff downloaden dan :D
Klopt maar de meeste dvdscr zien er bij mij op het beeldscherm van de pc er ruk uit maar op de tv goed. Zo ook bij deze. :')
badboynovavrijdag 17 januari 2014 @ 18:05
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:01 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Waarom kan ik als jij dit soort dingen zegt er nooit uithalen of je het meent of gewoon een en al sarcasme bent.
Omdat ge TETTEN heb
SPOILER
troll-ba-dum-tss-l.png
:') geintje TiT
KoningStomavrijdag 17 januari 2014 @ 18:09
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:01 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Waarom kan ik als jij dit soort dingen zegt er nooit uithalen of je het meent of gewoon een en al sarcasme bent.
Ik ben een sarcastisch figuur. ;(

Maar ik meen het. Ik zei vorige week hier al dat ik het de beste film van 2013 vond.
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 18:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:09 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ik ben een sarcastisch figuur. ;(

Maar ik meen het. Ik zei vorige week hier al dat ik het de beste film van 2013 vond.
Dat werkt je tegen met dit soort dingen. ;(

Maar daar sluit ik mij denk ik wel bij aan, film duurt ook ongeveer 3 uur maar voelt als 1,5.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:47 schreef PierreTT het volgende:
In other news, vanavond naar The Wolf of Wall Street :) Iemand al gezien?
Nope, snap die ophef niet zo. Volgens mij weer zo een overrated film.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:24
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:54 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ja! Al in perfecte kwaliteit te downloaden.

Erg goede film.
Screener perfect noemen. Meid toch.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:27
1606971_339014939571234_1386133488_n.jpg

Titty was nr.1
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 18:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:24 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Screener perfect noemen. Meid toch.
Op tv zag hij er perfect uit. Bij mij dan :) Misschien moet je hier komen kijken.
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 18:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:27 schreef Dr.Pringles het volgende:
[ afbeelding ]

Titty was nr.1
Bij elke Primark geweest behalve die, maar als je me uitnodigt bij jou kan ik er wel eventjes langs.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:31
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:30 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Bij elke Primark geweest behalve die, maar als je me uitnodigt bij jou kan ik er wel eventjes langs.
En dan zei je nog dat je vlak na de opening geweest was. Jokkebrok.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:28 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Op tv zag hij er perfect uit. Bij mij dan :) Misschien moet je hier komen kijken.
Op zo een tv? Nee dank je, maar een kopje thee sla ik niet af.

v7fq89.jpg
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 18:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:31 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

En dan zei je nog dat je vlak na de opening geweest was. Jokkebrok.
Dat was met de hoop dat jij zei of ik nog een keer wou komen.

Komen, snap je hem.
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:34
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:32 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Dat was met de hoop dat jij zei of ik nog een keer wou komen.

Komen, snap je hem.
ok doei
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 18:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:32 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Op zo een tv? Nee dank je, maar een kopje thee sla ik niet af.

[ afbeelding ]
met munt?
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:35 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

met munt?
*insert maurice grap hier*
badboynovavrijdag 17 januari 2014 @ 18:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:37 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

*MauMau heeft nog genoeg munt op voorraad *
:')
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 18:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:32 schreef Dr.Pringles het volgende:

Nee dank je, maar een kopje thee sla ik niet af.

Oh prima, heb toch weinig te doen
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 18:47
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh prima, heb toch weinig te doen
Chef, hoezo heb jij niets te doen? School nog niet begonnen ofzo?
Fsmxivrijdag 17 januari 2014 @ 18:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 17:49 schreef PierreTT het volgende:
Fsmxi, wanneer gaan we zuipen in Groningen?
Tentamens beginnen net, maar vanaf 30 jan heb ik dan vrij. T/m 3 febr :')
Bozz187vrijdag 17 januari 2014 @ 18:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:27 schreef Dr.Pringles het volgende:
[ afbeelding ]

Titty was nr.1
arnhem ook, dus neen!
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 19:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:55 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

arnhem ook, dus neen!
ok doei
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 19:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:47 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Chef, hoezo heb jij niets te doen? School nog niet begonnen ofzo?
Begin februari pas, heb al 6 maanden vakantie :D :')
Dus, kopje thee? :D
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 19:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 19:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Begin februari pas, heb al 6 maanden vakantie :D :')
Dus, kopje thee? :D
Fuck de thee, pak wat parbo's dan. :D
PierreTTvrijdag 17 januari 2014 @ 19:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 19:09 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Fuck de thee, pak wat parbo's dan. :D
PM maar! ^O^
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 20:10
2dujh8z.jpg

Maurice lust je dit vanavond? Anders stop ik met koken hoor :{w
tliciouzvrijdag 17 januari 2014 @ 20:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 20:10 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

Maurice lust je dit vanavond? Anders stop ik met koken hoor :{w
Gewoon eten wat de pot schaft hoor.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 20:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 20:10 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

Maurice lust je dit vanavond? Anders stop ik met koken hoor :{w
Tatta's be like: Lekker exotische knorr wereldgerechten eten.
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 20:44
1365003272-screenshot.jpg
badboynovavrijdag 17 januari 2014 @ 20:49
quote:
Push the button.
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 20:58
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 20:20 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Gewoon eten wat de pot schaft hoor.
Zo ist ja, stukje opvoeding 14.gif

quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 20:35 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Tatta's be like: Lekker exotische knorr wereldgerechten eten.
Ah je moet het niet dus? Dan maar hopen dat je huisgenoten iets anders maken
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 20:58 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Zo ist ja, stukje opvoeding [ afbeelding ]

[..]

Ah je moet het niet dus? Dan maar hopen dat je huisgenoten iets anders maken
Wij eten die crap ook vaak zat hoor.

Maar wat je klaarmaakt met die pakjes is net zo exotisch als klompen. :')
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 21:29
Topic van epische proporties.
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 22:03
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 21:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wij eten die crap ook vaak zat hoor.

Maar wat je klaarmaakt met die pakjes is net zo exotisch als klompen. :')
Heb nog nooit klompen op :o
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 22:03
Ook maar een keer een paint gemaakt in Forza :P

Dit was de bedoeling :
2011_PorscheHybrid2011.jpg

Dit is het geworden :
PobF3AF.jpg

M37O753.jpg

L8hwqhS.jpg

QndmWt0.jpg
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 22:10
Manmanman, als ze eens een skyrim of een total war maakten die er zo realistisch uitzag. :9~
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 22:40
jpg

2015 pas hier, tja
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 22:41
Wie geeft een neuk daarom?
Fsmxivrijdag 17 januari 2014 @ 22:55
z6GfCeH.jpg
hannibal1.jpg

Een en dezelfde!
(Lekker joh, kaasstengels :9~ )
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 22:58
Maurice die doet alsof hij een echte man is :')

Echte mannen hebben baardgroei
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 23:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 22:55 schreef Fsmxi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Een en dezelfde!
(Lekker joh, kaasstengels :9~ )
En ik eerst denken dat het een cigarillo was. _O-
Michhasvrijdag 17 januari 2014 @ 23:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 22:55 schreef Fsmxi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Een en dezelfde!
(Lekker joh, kaasstengels :9~ )
_O-
Dr.Pringlesvrijdag 17 januari 2014 @ 23:24
http://www.dixons.nl/game(...)-1.html#.UtmtjWTb_-k

100 eu _O-
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 23:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 22:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Maurice die doet alsof hij een echte man is :')

Echte mannen hebben baardgroei
Klopt.
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 23:27
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:26 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Klopt.
Jij hebt een ladyshave nodig voor die 3 haren op je kin
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 23:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Jij hebt een ladyshave nodig voor die 3 haren op je kin
Mensen die jaloers zijn op mijn rode baard. :')
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 23:34
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:28 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mensen die jaloers zijn op mijn rode baard. :')
Niemand is jaloers op rood haar trust me
Nick-GizMovrijdag 17 januari 2014 @ 23:36
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:28 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mensen die jaloers zijn op mijn rode baard. :')
Mensen die jaloers zijn op rood haar moeten zich na laten kijken :')
badboynovavrijdag 17 januari 2014 @ 23:45
Rood haar is varkens haar, en varkens haar stinkt XD
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 23:54
Ik ben er best blij mee eigenlijk.
LitmanenAFCAvrijdag 17 januari 2014 @ 23:55
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:54 schreef Kutmanager het volgende:
Ik ben er best blij mee eigenlijk.
Ben je toch uniek in deze wereld :)
Kutmanagervrijdag 17 januari 2014 @ 23:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:55 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ben je toch uniek in deze wereld :)
Dat vind ik ook helemaal niet erg.
Nick-GizMozaterdag 18 januari 2014 @ 00:52

Wat een baas _O_ _O_ _O_



_O_ _O_ _O_
Rossdalezaterdag 18 januari 2014 @ 03:04
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 18:30 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Bij elke Primark geweest behalve die, maar als je me uitnodigt bij jou kan ik er wel eventjes langs.
Binnenkort is er ook een Primark in Breda, wanneer spreken we af? :o
KoningStomazaterdag 18 januari 2014 @ 04:51
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 23:54 schreef Kutmanager het volgende:
Ik ben er best blij mee eigenlijk.
Ik heb ook een gingerbeard *;
KoningStomazaterdag 18 januari 2014 @ 07:29

Ziet er leuk uit.
Nick-GizMozaterdag 18 januari 2014 @ 09:32
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 07:29 schreef KoningStoma het volgende:

Ziet er leuk uit.
CoD much
KoningStomazaterdag 18 januari 2014 @ 09:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 09:32 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

CoD much
Al het goeie van cod. En Crysis. En Hawken.

Zo lijkt het ten minste.
Nick-GizMozaterdag 18 januari 2014 @ 09:50
quote:
7s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 09:40 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Al het goeie van cod. En Crysis. En Hawken.

Zo lijkt het ten minste.
quote:
it would also be pertinent to point out, any leaks you DO see... the textures were dropped to minimal to decrease file size download per Respawn. Supposedly nowhere close to final will be what people leak out.
http://www.flickr.com/photos/48280274@N02/sets/72157639877355693/

wel jammer dat het 6vs6 is
KoningStomazaterdag 18 januari 2014 @ 10:04
Hoezo? Alsof een spel beter is als het ontworpen is met meer spelers in gedachte.
Nick-GizMozaterdag 18 januari 2014 @ 10:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 10:04 schreef KoningStoma het volgende:
Hoezo? Alsof een spel beter is als het ontworpen is met meer spelers in gedachte.
weten nu nog niet eens of het uberhaupt een goed spel is?
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 10:14
Er bestaan geen goeie shooters.
Nick-GizMozaterdag 18 januari 2014 @ 10:49
http://mcphee.com/shop/bacon-scented-mustache.html

oeh
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 10:50
Voor Maurice?
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 11:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 22:55 schreef Fsmxi het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Een en dezelfde!
(Lekker joh, kaasstengels :9~ )
_O- Held
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 10:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
Er bestaan geen goeie shooters.
MW2
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 11:50
Godver, te snel gesproken.

MW2 _O_
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 12:02
quote:
13s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 11:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

MW2
All hail MW2 _O_
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 12:02
Ib4 Stef met z'n treyarch "shooters". :')
Bozz187zaterdag 18 januari 2014 @ 12:03
heartstone is wel een tof spelletje
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 12:09
Geen elk andere game heeft ons zoveel plezier bezorgd. :'(
Bozz187zaterdag 18 januari 2014 @ 12:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:09 schreef Dr.Pringles het volgende:
Geen elk andere game heeft ons zoveel plezier bezorgd. :'(
verstoppertje? Zakdoekje leggen?
Fsmxizaterdag 18 januari 2014 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:03 schreef Bozz187 het volgende:
heartstone is wel een tof spelletje
Inderdaad.

SPOILER
Was van plan vanmiddag wat ervan te gaan streamen als een heuze faalhaas :')
Bozz187zaterdag 18 januari 2014 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:14 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Inderdaad.

SPOILER
Was van plan vanmiddag wat ervan te gaan streamen als een heuze faalhaas :')
haha Faalhaas
Fsmxizaterdag 18 januari 2014 @ 12:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:14 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

haha Faalhaas
KOM OP DAN JONGUH 1V1 IK 360 NOSCOPE FIREBALL JE ASS
Bozz187zaterdag 18 januari 2014 @ 12:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:15 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

KOM OP DAN JONGUH 1V1 IK 360 NOSCOPE FIREBALL JE ASS
:')
neen
Cliffyzaterdag 18 januari 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:15 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

KOM OP DAN JONGUH 1V1 IK 360 NOSCOPE FIREBALL JE ASS
als een ekte ragnaros
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 12:34
360 noscope fireball je ass

_O-
Cliffyzaterdag 18 januari 2014 @ 12:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:34 schreef PierreTT het volgende:
360 noscope fireball je ass

_O-
kom piet we gaan vandaag 360 noscope lanceren
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 12:57
quote:
6s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:02 schreef Kutmanager het volgende:
Ib4 Stef met z'n treyarch "shooters".
Treyarch _O_

Black Ops 1 _O_ _O_ _O_
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 12:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 22:03 schreef Nick-GizMo het volgende:
Ook maar een keer een paint gemaakt in Forza

Dit was de bedoeling :

Dit is het geworden :

_O_
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 13:20
goeden gameplay

Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 13:32
(•_•)
< ) )>
/ \

Shaniqua
KoningStomazaterdag 18 januari 2014 @ 13:34
(•_•)
< ∞>
/ \
Michhaszaterdag 18 januari 2014 @ 13:59
ヾ(^-^)ノ
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 14:11
quote:
Wat ziet dit spel er toch kut uit.
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 12:45 schreef Cliffy het volgende:

[..]

kom piet we gaan vandaag 360 noscope lanceren
Kan niet man, zit in de auto me gruwelijk te ergeren aan de rijkwaliteiten van mijn vriendin. Helaas ben ik niet nuchter genoeg om zelf te rijden, man man man.
Cliffyzaterdag 18 januari 2014 @ 14:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 14:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kan niet man, zit in de auto me gruwelijk te ergeren aan de rijkwaliteiten van mijn vriendin. Helaas ben ik niet nuchter genoeg om zelf te rijden, man man man.
_O-
Rossdalezaterdag 18 januari 2014 @ 14:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 14:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kan niet man, zit in de auto me gruwelijk te ergeren aan de rijkwaliteiten van mijn vriendin. Helaas ben ik niet nuchter genoeg om zelf te rijden, man man man.
Vannacht klonk je een stuk vrolijker :P
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 14:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 14:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kan niet man, zit in de auto me gruwelijk te ergeren aan de rijkwaliteiten van mijn vriendin. Helaas ben ik niet nuchter genoeg om zelf te rijden, man man man.
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 15:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 14:25 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Vannacht klonk je een stuk vrolijker :P
Zo gaat het, sochtends na het zuipen ben ik nooit zo vrolijk :D
Jij klonk ook wel vrolijk trouwens :D
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 15:06
quote:
_O-
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 15:30
Echt een scheve bek heeft die gast.
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 15:30 schreef Dr.Pringles het volgende:
Echt een scheve bek heeft die gast.
Scherpe analyse Dwight

[ Bericht 1% gewijzigd door PierreTT op 18-01-2014 18:03:02 ]
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 16:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 15:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Scherpe analyse Kenneth.
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 16:47
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 14:11 schreef Kutmanager het volgende:
quote:
Op zaterdag 18 januari 2014 13:20 schreef Dr.Pringles het volgende:
goeden gameplay

[HD] CALL OF DUTY GHOSTS: DOMINATION GAMEPLAY OCTANE!
Wat ziet dit spel er toch kut uit.
Moet je het ook maar op de xbox one spelen.
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 16:47 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Moet je het ook maar op de xbox one spelen.
Ik doelde uiteraard op de gameplay. ^O^
Fsmxizaterdag 18 januari 2014 @ 17:03
Voor degenen die mijn gezicht missen en luisteren willen naar Jeff Wayne's War of the Worlds

http://www.twitch.tv/murminki
Nick-GizMozaterdag 18 januari 2014 @ 17:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 16:47 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Moet je het ook maar op de xbox one spelen.
als je dit ziet : 10.gif bij een post van maurice moet je eigenlijk niet meer reageren ^O^
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 17:06
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 17:04 schreef Nick-GizMo het volgende:
als je dit ziet : bij een post van maurice moet je eigenlijk niet meer reageren
Ja maar.
PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 18:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 16:06 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Terrence
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 18:10
quote:
Autofabrikant hint naar nieuwe Forza in 2014

Bron: NeoGAF
Het lijkt erop dat Microsoft heeft besloten om van de Forza-serie jaarlijks een nieuw deel uit te brengen. Nadat in 2012 spin-off Forza Horizon het daglicht zag op de Xbox 360, verscheen in 2013 Forza Motorsport 5 voor de Xbox One en het heeft er alle schijn naar dat we ook in 2014 een nieuw deel, wellicht Forza Horizon 2, in de serie kunnen verwachten.

De Britse autofabrikant Ultimate Sports Ltd, verantwoordelijk voor de productie van peperdure bolides als de Ultimate GTR, heeft namelijk via zijn Facebook-pagina laten weten dat men recent een nieuw contract heeft getekend met Microsoft, zodat hun auto's wederom gebruikt mogen worden in een video game die nog in 2014 moet verschijnen:
Och och Horizon 2. _O_
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 18:10
quote:
14s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 17:04 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

als je dit ziet : [ afbeelding ] bij een post van maurice moet je eigenlijk niet meer reageren ^O^
Dan kan je vaak niet reageren. :')
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 19:04
quote:
Dakloze in Boxtel zet jongen vuurwapen op het hoofd

De politie heeft een 46-jarige dakloze gearresteerd die een groep jongeren met een vuurwapen heeft bedreigd. Hij deed dat omdat ze hem geen vuurtje konden geven.
Boxtel. :')
Fsmxizaterdag 18 januari 2014 @ 19:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 19:04 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Boxtel. :')
Had die klojo dus gewoon zelf vuur :')
SoldMayorzaterdag 18 januari 2014 @ 19:21
Mooie fotorapportage van Boxtel:

boxtel_1web400.jpg

m1dzbv3a5hni.jpg

image-3597650.JPG

Brand-woonboerderij-Boxtel.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQ7luiHBue-TTIPebOx1dI7czvdW0gsqqWx9oi91uQUf2J72-qa

ongeval_hendrik_verheeslaan_Boxtel_001-klein1-e1349420562821.jpg
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 19:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 19:04 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Boxtel. :')
En dan zoveel haten op Almere. Hier krijg je gewoon een vuurtje hoor.
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 19:51
Deze blijft baas;

PierreTTzaterdag 18 januari 2014 @ 19:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 18:10 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Och och Horizon 2. _O_
Hm.
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 20:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 19:04 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Boxtel. :')
Een 46 jarige dakloze? Dat zal Nick zijn geweest.
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 20:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 19:21 schreef SoldMayor het volgende:
Mooie fotorapportage van Boxtel:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Manmanman janken van het lachen hier. :') Ik weet ook niet waarom.
LitmanenAFCAzaterdag 18 januari 2014 @ 20:53
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 20:30 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Een 46 jarige dakloze? Dat zal Nick zijn geweest.
Nick is geen 46 en ook niet dakloos, zeer matig maureen
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 20:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 20:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nick is geen 46 en ook niet dakloos, zeer matig maureen
qft
Michhaszaterdag 18 januari 2014 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 19:51 schreef Dr.Pringles het volgende:
Deze blijft baas;

Was deze laatst nog aan het zoeken maar kon hem niet meer vinden :D
Dr.Pringleszaterdag 18 januari 2014 @ 21:08
Hij staat ook op privé.
Kutmanagerzaterdag 18 januari 2014 @ 22:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 20:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nick is geen 46 en ook niet dakloos, zeer matig maureen
Over 18 jaar wel.
Nick-GizMozondag 19 januari 2014 @ 00:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 19:21 schreef SoldMayor het volgende:
Mooie fotorapportage van Boxtel:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Mis er nog 1tje :D. Maar dat gezever was vanmorgen om 05.00 :') Dakloos zijn maar wel een gun hebben :')

quote:
10s.gif Op zaterdag 18 januari 2014 20:30 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Een 46 jarige dakloze? Dat zal Nick zijn geweest.
Geschoten en weer mis, faal na faal blijf jij maar produceren he
Dit bewijst wel hoeveel meer man jij bent dan de rest ja _O-
Dr.Pringleszondag 19 januari 2014 @ 00:41
quote:
14s.gif Op zondag 19 januari 2014 00:06 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Geschoten en weer mis, faal na faal blijf jij maar produceren he
Dit bewijst wel hoeveel meer man jij bent dan de rest ja _O-
2laelx0.jpg
Kutmanagerzondag 19 januari 2014 @ 00:42
quote:
14s.gif Op zondag 19 januari 2014 00:06 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Mis er nog 1tje :D. Maar dat gezever was vanmorgen om 05.00 :') Dakloos zijn maar wel een gun hebben :')

[..]

Geschoten en weer mis, faal na faal blijf jij maar produceren he
Dit bewijst wel hoeveel meer man jij bent dan de rest ja _O-
Je hapt wel.
Nick-GizMozondag 19 januari 2014 @ 01:04
quote:
6s.gif Op zondag 19 januari 2014 00:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Je hapt wel.
kindje ipv meer man
Kutmanagerzondag 19 januari 2014 @ 01:50

Geil wel. Ze zijn zelfs legaal ondertussen. Dibbs Lisa.
LitmanenAFCAzondag 19 januari 2014 @ 02:49
Hallo Maurice,

Zijn je ballen ondertussen al ingedaald?

Gr Gr Mama Mau
Dr.Pringleszondag 19 januari 2014 @ 14:14
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O
):O . ):O ):O...... ):O........ ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O...... ):O
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
Cliffyzondag 19 januari 2014 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2014 14:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O
):O . ):O ):O...... ):O........ ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O...... ):O
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
hallo
#ANONIEMzondag 19 januari 2014 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2014 14:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O
):O . ):O ):O...... ):O........ ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O...... ):O
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
:D sommigen zijn echt onverbeterlijk.
KoningStomazondag 19 januari 2014 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2014 14:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O
):O . ):O ):O...... ):O........ ):O....... ):O
):O......... ):O....... ):O........ ):O...... ):O
):O......... ):O....... ):O ):O ):O....... ):O
VJ0TRao.gif
Kutmanagerzondag 19 januari 2014 @ 16:07
1555442_604784769571494_749732481_n.png
Fsmxizondag 19 januari 2014 @ 16:21
Gadverdamme, net cactus thee gehad, ranzige bende zeg :')
PierreTTzondag 19 januari 2014 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zondag 19 januari 2014 16:21 schreef Fsmxi het volgende:
Gadverdamme, net cactus thee gehad, ranzige bende zeg :')
Die is slecht te doen inderdaad. Maar nog niet zo erg als rooibos of zoethout.
Kutmanagerzondag 19 januari 2014 @ 16:35
Regelsystemen. Wat een aidsvak. :r
Dr.Pringleszondag 19 januari 2014 @ 21:56
Fsmximaandag 20 januari 2014 @ 00:09
quote:
13s.gif Op zondag 19 januari 2014 16:35 schreef Kutmanager het volgende:
Regelsystemen. Wat een aidsvak. :r
Volgens mij heb je LinAlg 1 verkeerd gespeld
Dr.Pringlesmaandag 20 januari 2014 @ 00:18
Pierre's nieuwe baan

5fd8b8997414-xl.jpg

Pierre's diner.

d02210a80b211d33_burger.jpg

Pierre's nieuwe fiets
bicycle-bar.jpg
Kutmanagermaandag 20 januari 2014 @ 00:25
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 00:09 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Volgens mij heb je LinAlg 1 verkeerd gespeld
Makkie. Beetje matrices maken.
Fsmximaandag 20 januari 2014 @ 00:41
quote:
10s.gif Op maandag 20 januari 2014 00:25 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Makkie. Beetje matrices maken.
Het gaat mij ook meer om vragen als
RzNxyeQ.png

"Given Ax=b, solve for the case b equals bla bla bla" kan ik ook nog wel ja :')
Kutmanagermaandag 20 januari 2014 @ 01:21
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 00:41 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Het gaat mij ook meer om vragen als
[ afbeelding ]

"Given Ax=b, solve for the case b equals bla bla bla" kan ik ook nog wel ja :')
Er was een tijd dat ik dit allemaal uit kon rekenen, bewijzen en beargumenteren. Helaas ben ik alleen maar dommer geworden met de jaren.
Nick-GizMomaandag 20 januari 2014 @ 01:38
quote:
10s.gif Op maandag 20 januari 2014 01:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Er was een tijd dat ik dit allemaal uit kon rekenen, bewijzen en beargumenteren. Helaas ben ik alleen maar dommer geworden met de jaren.
Dat kan iedereen hier beamen
Cliffymaandag 20 januari 2014 @ 03:15
quote:
14s.gif Op maandag 20 januari 2014 01:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dat kan iedereen hier beamen
tumblr_l6cioeun1F1qzyvbno1_400.gif
Michhasmaandag 20 januari 2014 @ 07:47
quote:
14s.gif Op maandag 20 januari 2014 01:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dat kan iedereen hier beamen
Kutmanagermaandag 20 januari 2014 @ 10:38
quote:
14s.gif Op maandag 20 januari 2014 01:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dat kan iedereen hier beamen
Iedereen wordt dommer met de jaren dus ja klopt.
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 11:08
Goedemorgen :W
Sharpdressedmanmaandag 20 januari 2014 @ 11:34
Hallo menschen c_/
Michhasmaandag 20 januari 2014 @ 11:36
BAM, dit is PierreTT
Zet hem op je iPhone of je BB
Als je die niet hebt tel je echt niet mee
Na deze vette track zet jij hem op replay
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 11:47
:D
Michhasmaandag 20 januari 2014 @ 11:58
srzP2PI.jpg
Fsmximaandag 20 januari 2014 @ 12:28
0PgO4Ee.gif
Het is weer maandag :'(
Kutmanagermaandag 20 januari 2014 @ 12:53
Het is blue monday en ik heb 2 tentamens vanavond. Kan niet missen. :') |:(
Fsmximaandag 20 januari 2014 @ 12:55
Twee tentamens 's avonds? Kut man. Mijn gigantische hoeveelheid van drie zijn verspreid over donderdag, volgende week en donderdag. Wel allemaal 's ochtends, dus kan ik niet eens voor uitslapen!
LitmanenAFCAmaandag 20 januari 2014 @ 12:57
quote:
9s.gif Op maandag 20 januari 2014 12:53 schreef Kutmanager het volgende:
Het is blue monday en ik heb 2 tentamens vanavond. Kan niet missen. :') |:(
Stel je niet aan
Kutmanagermaandag 20 januari 2014 @ 13:22
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 12:55 schreef Fsmxi het volgende:
Twee tentamens 's avonds? Kut man. Mijn gigantische hoeveelheid van drie zijn verspreid over donderdag, volgende week en donderdag. Wel allemaal 's ochtends, dus kan ik niet eens voor uitslapen!
Ik heb ze liever 's-ochtends. Dan ben je veel frisser en scherper. Nu zit ik van 6 tot 10 uur in die tentamenzaal, helemaal kut.
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 13:52
Ik heb ze liever 'savonds. Kan je de hele dag er nog aan bezig en zit alles vers in je hoofd ^O^
KneusTeunmaandag 20 januari 2014 @ 13:58
ik doe altijd de her, dan kan je tijdens het tentamen aantekeningen maken.
Bij ons zijn de her tentamens hetzelfde als de tentamens :')

Hoewel ik maar 3 hertentamens heb gedaan gelukkig.
Fsmximaandag 20 januari 2014 @ 13:58
En hier is ideaal dus 's middags, kun je 's ochtends uitslapen/nog wat voorbereiden, en kun je 's avonds ook nog wat doen.
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 14:24
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 13:58 schreef Fsmxi het volgende:
En hier is ideaal dus 's middags, kun je 's ochtends uitslapen/nog wat voorbereiden, en kun je 's avonds ook nog wat doen.
Dit is eigenlijk nog beter ja :)
LitmanenAFCAmaandag 20 januari 2014 @ 14:28
Gewoon de wetten van de straat leren dan heb je geen tentamens nodig

#MemphisDepay
Rossdalemaandag 20 januari 2014 @ 14:45
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 13:58 schreef KneusTeun het volgende:
ik doe altijd de her, dan kan je tijdens het tentamen aantekeningen maken.
Bij ons zijn de her tentamens hetzelfde als de tentamens :')

Hoewel ik maar 3 hertentamens heb gedaan gelukkig.
"Aantekeningen" :D
KneusTeunmaandag 20 januari 2014 @ 14:46
quote:
3s.gif Op maandag 20 januari 2014 14:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

"Aantekeningen" :D
sorry dat had er inderdaad moeten staan ;)
LitmanenAFCAmaandag 20 januari 2014 @ 16:38
52dd4181f27f1-fischer.gif

Was Manolev nooit overkomen
KoningStomamaandag 20 januari 2014 @ 16:51
Voetbal :')
KneusTeunmaandag 20 januari 2014 @ 16:52
PSV :')
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 16:54
Jonge kaas :')
Nick-GizMomaandag 20 januari 2014 @ 16:58
Talpa :')
LitmanenAFCAmaandag 20 januari 2014 @ 17:01
MW2 :')
KoningStomamaandag 20 januari 2014 @ 17:05
Nog 9 posts in dit historische topic en jullie kiezen ervoor om het zo te doen?
Nick-GizMomaandag 20 januari 2014 @ 17:07
quote:
9s.gif Op maandag 20 januari 2014 17:05 schreef KoningStoma het volgende:
Nog 9 posts in dit historische topic en jullie kiezen ervoor om het zo te doen?
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 16:51 schreef KoningStoma het volgende:
Voetbal :')
Wel blijven opletten he
KoningStomamaandag 20 januari 2014 @ 17:26
Wijsneus-Gizmo
Dr.Pringlesmaandag 20 januari 2014 @ 17:52
Altijd ook die Talpa :')
Kutmanagermaandag 20 januari 2014 @ 17:59
Gears. :')
Bozz187maandag 20 januari 2014 @ 18:27
Mensen :')
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 18:59
Nou nou wat een geklaag
Dr.Pringlesmaandag 20 januari 2014 @ 19:29
Klagen omdat je Lancer weg is.
PierreTTmaandag 20 januari 2014 @ 19:31
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 19:29 schreef Dr.Pringles het volgende:
Klagen omdat je Lancer weg is.
MW2?
Dr.Pringlesmaandag 20 januari 2014 @ 19:32
Zometeen? :o