Ja, ruitjes, je kan natuurlijk ook venkel nemen, of andere lentegroentenquote:Op woensdag 15 januari 2014 16:14 schreef Miss_Isis het volgende:
[..]
Dank voor de tips! Maar uhh, wiebervorming..? Je bedoelt in ruitjes of zo? En als je het dan in de oven doet hoeven er verder geen kruiden of olie of een laklaagje o.i.d. op?
Qua bijgerechten denk ik dat we iets minder winter-achtigs willen, aangezien we het met Pasen willen serveren. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat smaken
De salade heb ik nog niet gemaakt, omdat ik nog niet alle ingrediënten heb kunnen vinden. Wel heb ik de aardpeer gebruikt, simpelweg gebakken en het is erg lekker Ga ik zeker vaker halen, al is het maar om die salade te maken.quote:Op maandag 13 januari 2014 19:25 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aardpeer Salade by FotoosVanRobin, on Flickr
Het staat er echt op Maar ik zal je advies in acht nemen voor de volgende keer. Tevens gaat die pagina direct in m'n bookmarks, scheelt weer een hondertal posts in dit topicquote:Op woensdag 15 januari 2014 20:05 schreef RobinOok het volgende:
Wegzetten in koud water lijkt me onzin. Nog nooit van gehoord en gaat niet werken.
Gewoon evenweken in heet water, tot zacht en dan afspoelen met koud. Daarna in salade of kort meewokken of in soep.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijstnoedels/
Ik kook rijst in bouillon en wat boterquote:Op woensdag 15 januari 2014 14:23 schreef RenRen- het volgende:
[..]
!
Bedankt voor de recepten, zo eens goed bekijken Ja, ik vind rijst echt heel lekker, maar ik snap ook wel dat mensen het een beetje meh kunnen vinden. Rijst is natuurlijk niet echt een explosie van smaken. Daarom wou ik weten hoe ik dat een beetje smaakvoller kan maken
Is niet bijster goed te lezen, maar er staat dus "Soak the noodles in warm or in cold water for 10 minutes before preparing"quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Uiteraard impliceert preparing dat er daarna nog iets mee gedaan moet worden, maar je weet maar nooit hoe goed de vertalingen op die pakjes zijn.
Basmati en pandan rijst hebben ze bij elke AH tegenwoordig, hoe dat bij andere supermarkten zit weet ik dan weer niet.quote:Op woensdag 15 januari 2014 16:05 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Er zit saus bij En... Nee... Dat hebben ze niet bij de supermarkt, zal zo even kijken of ze het bij een toko hebben
Heb net ook een mooi stuk varken met zwoerd gekocht, ga het zelf ook maken, nu in de pekel, zaterdag etenquote:Op woensdag 15 januari 2014 16:14 schreef Miss_Isis het volgende:
[..]
Dank voor de tips! Maar uhh, wiebervorming..? Je bedoelt in ruitjes of zo? En als je het dan in de oven doet hoeven er verder geen kruiden of olie of een laklaagje o.i.d. op?
Qua bijgerechten denk ik dat we iets minder winter-achtigs willen, aangezien we het met Pasen willen serveren. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat smaken
Ben benieuwd, maak je foto's?quote:Op donderdag 16 januari 2014 17:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb net ook een mooi stuk varken met zwoerd gekocht, ga het zelf ook maken, nu in de pekel, zaterdag eten
Daar kan je prima soep van makenquote:Op vrijdag 17 januari 2014 20:07 schreef Sauslepel het volgende:
Zag vandaag op de markt een pompoen liggen, aangezien me dat wel interessant leek heb ik 'm meegenomen. Nu heb ik de pompoen in blokjes gesneden en gewoon wat gebakken tussen wat aardappelblokjes. Niet heel erg bijzonder, maar de smaak en geur van de pompoen vond ik wel heel erg lekker.
Nu heb ik wel eens gehoord van pompoensoep, maar ik weet niet wat voor pompoen je daarvoor moet/kan gebruiken. Bovendien staat bij alle recepten 'pompoen' en wordt dit niet verder uitgelegd, terwijl er volgens mij heel veel (eetbare) pompoensoorten zijn.
De pompoen die ik kocht, en wel eens vaker heb zien liggen, betreft een flespompoen (butternut squash), iemand hier tips voor? Zou graag eens een soep proberen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |