abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 12:12:25 #126
137949 Disana
pi_135555627
Peter belt nog maar eens met Stivoro. Ze willen morgen graag langskomen, maar kunnen geen campagne voeren. Peter vraagt wat de verrassing is die ze gisteren voor Utopia hadden, maar de vrouw zegt dat er helaas allerlei regels zijn die actie tegenhouden. Maar ze willen graag meedenken. Het gesprek wordt weggedraaid.

Ondertussen wordt de massagestoel getest door Andrea, Paul, Hakim en Aike. Hij is nog niet helemaal goed. 'Kom, koffie!'
pi_135555644
De postbode arriveert, belt en roept wat, geen reactie. Laat de post in de brievenbus achter voor ze.
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 12:28:51 #128
137949 Disana
pi_135556164
Peter neemt Harold mee om de geplante boompjes en struiken te bezichten. Ze staan er nog niet allemaal, maar Peter legt uit dat het een terreintje moet worden voor onder andere een jacuzzi. Harold vindt het heel anders.

De bouwmarkt is laat, vindt Harold. Peter zegt dat die aan het begin van de middag zou komen. Harold gaat met de voetpomp de banden van de tractor oppompen, maar eerst maakt hij de kruiwagens, zegt hij.

Ondertussen zit Charlotte wat bij het haardvuur te neuriën. Andrea vertelt nog eens dat ze het vannacht zo warm had dat ze haar sokken en trui heeft uitgedaan. Mensen die zich vervelen mogen krukjes maken, zegt ze.

Giorgio komt langs met de post. We gaan straks toch internetbankieren, roept een van de vrouwen.

[ Bericht 12% gewijzigd door Disana op 16-01-2014 12:35:35 ]
pi_135556347
Ineens rennen Giorgio en Harold naar buiten. Naar de brievenbus. Alsof er een melding van boven is gekomen dat er post moet zijn. Er is post! Giorgio opent al lopend de brief, het is de pincode van de bankrekening.

Giorgio loopt de loods in! Er is post! Lotte: Ja van ABN Amro! Giorgio: SSSJJJT Piep!
De bewoners eten soep, uitgedeeld door Vanessa.
pi_135556855
Venessa is in gesprek met Gio over haar ex man. Ze kijkt Gio recht aan terwijl die met zijn bord bezig is. Vanessa heeft een trillerige lip en bedwingt haar tranen.

Zij zegt: Hij is een ander slag mens, want hij is van het kamp. Dat is anders dan een burger. Omdat ze zo lang bij elkaar zijn was zij verandert in haar normen en waardes. Hij is strenger van dit mag niet dat mag niet. Zij had daar veel van geleerd. Na de scheiding kon zij hem er wel op wijzen dat hij ineens dingen ging doen die hij voorheen niet altijd goed vond. Daar gaf hij mij gelijk in.
Vanessa verwijst naar haar briefje in de boom. Haar motivatie. Dat zij spijt heeft van sommige dingen die zij heeft gedaan.

Haar kinderen en haar ex zullen vast wel zitten te kijken.
Gio zegt die zullen vast trots zijn. Dat kan niet anders.

[ Bericht 8% gewijzigd door Dottey op 16-01-2014 12:56:24 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 12:52:54 #131
137949 Disana
pi_135556918
Isabella vindt het een groot irritatiepunt dat ze zo verwend is. Ze is nog steeds financieel afhankelijk. Je moet jezelf nooit weggooien, zegt Peter. Hijzelf zit er met een andere reden. Jij hebt wel wat, reageert Isabella. Ze mist mensen en heeft dus meer dan ze ooit had gedacht. Aike vindt niet dat ze dingen moet over-romantiseren.

Rienk zegt dat er een ambassadeur van Nederland in Nederland is. Dan moet hij de ambassade bellen, vinden de anderen. Misschien heeft hij relatie-ideeën voor Utopia, denkt Rienk. We gaan toch international, denkt Andrea. Hoe zou het zijn om een keer te debatteren, vraagt Isabella zich af. Er zitten niet echt recht en regels in hun systeem, zegt Aike. Andrea voelde gisteravond de harmonie weer. Dat je weer tot elkaar kunt komen en sorry kunt zeggen, voegt Peter toe. Andrea wil niet dat mensen te lang boos blijven; daar heb je alleen jezelf mee.

Voor zondag moeten er nog amandelolie en lavendelolie komen voor Andrea.

Isabella's lichaam werkt haar tegen. Andrea fantaseert over lekker eten, met name tomaten. Ruud komt erbij zitten. Alles loopt, zegt Andrea. Het zou leuk zijn als mensen met tweedehands kleding langskomen, denkt Isabella. Die zijn met de computer te bereiken, zegt Andrea. Ruud baalt van zijn energy level, iedereen heeft het, Emil ook. De stream schakelt over op de slaapkamer.

[ Bericht 20% gewijzigd door Disana op 16-01-2014 13:01:55 ]
pi_135557568
stream 1: Utopia begint bij jezelf

Paul, Aike en Gio zijn aan het bespreken in de kas over het concept voor de goed fout beurs.

Utopia the world is watching you!
Utopia begint bij jezelf.

Ze vinden Engels wel tof ivm Internet.

Peter vind dat de kraampjes ver uit elkaar moeten staan zodat de mensen goed en krachtig kunnen spreken. En binnen in de schuur een positieve spreken er is die de mensen nog even lekker oppept.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135558611
Vanessa heeft het idee om een restaurantje te starten op vrijdag. Je kunt je aanmelden met een groepje en aangeven wat je wilt eten van het "drie keuze menu" en een kindermenuutje.. enz.

Aike: Super.. wel even in de gaten houden van de regeltjes dan. Als mensen betalen voor eten, moet je wel aan bepaalde codes voldoen. We moeten blij zijn dat er niemand over de vloer is gekomen met die pannenkoeken bakken.
vanessa: Ik heb wel hulp nodig om het even uit te zoeken en uit te werken want daar ben ik niet zo goed in.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_135559969
Vanessa heeft een wondje aan haar vinger, ze laat het Andrea zien, Andrea haar antwoord, dat is Fijt
Wat is een fijt? Een fijt of panaritium is een ontsteking met pusophoping aan je nagelbed en nagelriem. Onbehandeld kan de ontsteking zich uitbreiden naar onderliggende weefsels, zoals je bot of pees.

Er staan gehaktballetjes op het menu, zal Vanessa met wondje de balletjes kneden?
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135560470
Emil en Ruud proberen de Bonte Koe in de stal te krijgen, We doen het op jou manier, of op mijn manier grapt Emil.....de Bonte koe heeft geen zin, de zwarte koe is inmiddels binnen in de stal, ook is de Bonte koe naar binnen geloodst, Ruud en Emil geven elkaar een High Five.
Ruud gaat brokken of iets dergelijks halen voor de koeien, geeft een handje vol aan Emil en haalt ook voor de zwarte koe brokken, ze leggen het in het stro en de koeien gaan gelijk knabbelen .....
Ruud en Emil lopen in de regen weer terug....al 2 dagen Kutweer he, zeggen ze tegen elkaar, en over dikke mollen mollen en mollen en lopen een beetje slap te ouwehoeren.........iets over mollen dus.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 16:53:37 #136
137949 Disana
pi_135566249
Na een bezoekje aan de zenderkamer vindt Billy Isabella ineens een leuke meid. Ze roddelen en kletsen. Zo vinden ze beiden Emil enerzijds plat en ordinair, maar tegelijkertijd superintelligent. Billy vindt zichzelf mooi, grappig en attent. Je mag best een mening over iemand hebben, meent Billy. Ze vindt Emil een loser die iets te verdedigen heeft. Hij heeft echt leuke dingen gedaan, zegt Isabella, maar Billy mag het van zichzelf vinden. Hij is een glijer.

Het zou makkelijk zijn om Emil te negeren, maar het beter eruit te halen wat eruit te halen valt, gaat Billy verder. Soms vindt ze zichzelf hypocriet, maar 'daar ontkom je niet aan'. Doet niet heel de wereld dat? Wij zijn de enigen die het face to face zeggen, antwoordt Isabella. Vibes moet je uit de weg helpen, zegt Billy instemmend.
pi_135566252
Isabella vertelt ze is 2 keer aangehouden met drank in het verkeer, en iedereen mag het weten zegt Isabella.
Billy vind het leuk isabella beter te leren kennen, Billy kwam niet door Isabella heen.......( doorgronden)
Billy aan het woord, iedereen mag alles aan haar vragen, maar ze antwoord alleen waar ze op wilt antwoorden
Isabella vind zich zelf onwijs leuk , en het gesprek kabbelt voort.
Emil is niet haar kop of thee, in zijn gele onderbroek, Isabella vind de ene knap ordinair en de ander super leuk..........Emil is dus niet zo een leuke jongen volgens Isabella en Billy, maar dat mag kirt Billy.....Emil blijft een ordinaire platte jongen met een goed verstand volgens Billy. en deze mening mag ik hebben zegt Billy.
Billy irriteert zich aan Emil, Isabella begint een gesprek en Billy neemt het weer eens over.
Billy vind Harold helemaal te gek, maar volgens Isabella is Harold zich wel duizend keer hier tegen gekomen..( in Utopia) Dan weer Billy over de gele onderbroek van Emil, Billy heeft liever een slapjanus dan een Emil.....Emil is volgens Billy teveel met zijn lichaam bezig.
Billy denkt dat Emil zo doet en zich presenteert om iets op televisie te doen of zo..........
En zo roddelen ze verder, Isabella houd niet van vooroordelen, maar volgens Billy mag je wel een mening hebben, ook Billy houd niet van vooroordelen :')
Billy vind Emil een loser, en dat is haar mening en dat mag ze volgens Billy zelf. Billy vind Emil dit en vinden dat en vind en vind, en ze vind Emil ook nog een glijer.
Ik zeg aju op mijn bezemsteel en ga even buurten bij de andere stream, ik Zeg Billy voor Opperheks :P
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 17:03:09 #138
137949 Disana
pi_135566715
Charlotte belt met boer Klaver. Halloooo Charlotte!! Boer Klaver heeft gezien hoe ze aan het melken waren. 'Dat doen jullie echt niet goed!' 'Vooral Billy, die zit een beetje hysterisch te doen.' Charlotte gaat Billy erbij halen. Boer Klaver zegt ook tegen Billy dat het niet goed gaat. 'Jij moet rustig doen bij die koeien!' 'Dat ken natuurlijk niet hè.' Billy: ik heb het geduld gewoon niet, daar ben ik heel eerlijk in. 'Ik was ervan geschrokken,' roept boer Klaver. 'Het spijt me, maar ik kan het niet en ga het ook niet meer doen,' klaagt Billy. 'Ik geef de brui eraan.'

'Dat heb ermee te maken dat je zo druk doet. Begrijp je mij ook?' vraagt boer Klaver. Billy is niet trots op zichzelf. De boer kalmeert. 'Oké.' 'Ik trek het niet, zegt Billy opnieuw. 'Maar ik zit er wel om 8 uur 's ochtends. 'Ik hoop dat jullie wel een goeie andere vinden en wees lief voor die koeien. En met brokken strooien mag ook niet!' Billy moet dat tegen de anderen zeggen.

Boer Klaver is blij dat hij het tegen Billy gezegd heeft.
pi_135566893
Boer Klaver aan de telefoon, Billy krijgt op haar flikker van Boer Klaver, ze moet rustig doen en niet zo hystirisch bij de koeien want het gaat niet goed zo zegt Boer Klaver.
Billy kan het niet en het spijt haar dat ze zo tegen de koe heeft gedaan, Ze moet niet druk doen zegt Boer Klaver, Billy heeft ADHD vertelt ze,, Boer Klaver vraagt aan Billy begrijp je mij ook? Ja zegt Billy ik vind dat je gelijk hebt, maar ze heeft wel haar best gedaan, ze kan wel huilen,.
Boer Klaver is blij dat het even gezegd is en er mag niet met Brokkies gestrooid worden, is niet goed voor de koeien, Iemand anders neemt het van Billy over volgens Billy zelf. Het spijt haar wel erg.......
Volgens Billy heeft Boer Klaver gescholden en lopen tirren en was heel erg boos
Billy is nu ook boos op iedereen, Weet je ik moet maar tegen iedereen aardig doen maar heb het ook even gehad en loopt boos weg en duikt haar bed weer in :W

Billy wil haar 24 uur aanvragen, ze staat nu bij de stal met Charlotte en Hakim, Hakim zegt als je altijd je hoofd boven het maaiveld uitsteeld krijg je de stront over je heen.
Hakim kan Boer Klaver best begrijpen, het gaat toch om zijn dieren.
Billy nu janken ze voelt zich Kut eronder en heeft het gevoel dat ze helemaal niks doet.

[ Bericht 14% gewijzigd door Toverheks op 16-01-2014 17:16:52 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 17:13:49 #140
137949 Disana
pi_135567165
Billy gaat haar 24 uur aanvragen.
  † In Memoriam † donderdag 16 januari 2014 @ 17:29:18 #141
137949 Disana
pi_135567822
Billy staat geruime tijd te huilen, te roepen en te klagen bij Charlotte en Hakim vlak bij de stallen. Het boeit haar niet dat ze niets met de koeien kan, maar de verkeerde mensen lachen erom. Daar kan ze niet tegen, daar is ze te zwak voor. Charlotte en Hakim praten voortdurend troostend op haar in. Ze hopen dat de nieuwe 'ook een dierenarts ofzo' wordt.

Charlotte vindt dat Billy lekker moet gaan fröbelen i.p.v. overal meehelpen. Maar dan voelt Billy zich nutteloos. Als iets in de groep niet gaat, dan is het dat we iets van elkaar aannemen, klaagt Billy. Ze zou al een keer gezegd hebben dat de koeien niet bijgevoerd mogen worden maar er wordt niet geluisterd. 'Ik zit daar wel voor die koe!' 'Ik heb het gevoel dat goede bedoelingen totaal niet opgemerkt worden.'

Charlotte stelt voor niets te zeggen tijdens centraal. Laat hem maar eens even gaan, zegt ze over Emil. Niet reageren, goed bedenken wat we terug kunnen zeggen. 'Ik trek me helemaal terug hiervan.' Hakim heeft vaak 'van die momenten.' Billy 'irriteert zich' aan mensen. Ze wil Emil niet gaan begrijpen. Ze hoeft niets te leren van een egoïst; ze vindt hem echt eng. 'Ik ga hem gewoon negeren,' reageert Charlotte. Daar zit het spelelement in, vindt Hakim. Vijf of zes man zijn tegen Peter, en vijf of zes man tegen Emil, beweert hij.

Hakim en Charlotte willen het gesprek wel afsluiten, maar Billy moppert door. Teringkoe. Kutkoe. Ze lachen.

[ Bericht 12% gewijzigd door Disana op 16-01-2014 17:38:07 ]
pi_135568088
Weet niet of het mag maar zo ontzettend fijn dat jullie de boel bijhouden.
Nu kan ik fijn lezen hoe billy op dr sodemieter heeft gehad!
Top! Uhh.. Ik bedoel.. Geweldig _O_
pi_135568345
quote:
1s.gif Op donderdag 16 januari 2014 17:36 schreef Blackprinces het volgende:
Weet niet of het mag maar zo ontzettend fijn dat jullie de boel bijhouden.
Nu kan ik fijn lezen hoe billy op dr sodemieter heeft gehad!
Top! Uhh.. Ik bedoel.. Geweldig _O_
Deze posts kun je hier kwijt!
UTO / Vragen / opmerkingen over streamverslagen
pi_135568419
Is hier al gemeld dat het bed van Harold doormidden is gezaagd door Ruud?
Harold vond het al verdacht dat hij zo dicht bij hem in de buurt bleef.
"Wat je zaait zal je oogsten Ruud." roept Harold.


Cap uit COS

Hij heeft nu een beter bed zegt Emil, met een plankje van Giorgio en een paar extra pootjes.

De grap is leuk, maar het is niet leuk. Bij de volgende keer pakt Harold de kettingzaag en zaagt het bed van een ander door.

Nu het niet meer over Billy gaat is Billy maar op bed gaan liggen. Nog even slapen, ze kan toch niets goeds doen.
Zachtjes snikt ze op de streams.

[ Bericht 22% gewijzigd door Sanshine op 16-01-2014 17:53:08 ]
pi_135569068
Billy krijgt geen aandacht. Ze ligt te huilen in bed. Buiten zeggen de andere Utopianen dat ze haar maar met rust laten. Charlotte blijft voor de koeien zorgen, dat heeft ze van Lindy overgenomen en dat blijft ze gewoon doen. Billy kan gewoon allerlei andere leuke dingen gaan doen.

Isabelle gaat nu met Charlotte naar de stal om de koeien te verzorgen.
De bezem is zoek, Isabelle loopt/rent terug om achter die bezem aan te gaan. Die staat inderdaad in de loods.
Isabelle: "Jongens, zes uur, bezem bij de stallen!"

Als ze de bezem heeft loopt ze ermee terug, ondertussen volop het geluid van kippen op de stream.

Inmiddels zit Giorgio op het bed naast Billy haar moed in te praten.
Voor Giorgio's doen komen er hele wijze woorden uit. Ze moet zichzelf vooral niet al te serieus nemen.

Billy had het Lin beloofd dat ze voor de koeien zou zorgen. Maar ze kan het niet nakomen. "Straks is Lin hartstikke boos op mij."
Giorgio denkt dat Lin niet boos is. Billy is dan wel 31 maar ze is eigenlijk nog een heel klein meisje.

Billy gaat even roddelen over Emil. Zijn normen en waarden zijn totaal niet haar normen en waarden, maar ze haat hem niet. Met Ruud heeft ze geen problemen, echt alleen met Emil. Ow, Paul af en toe ook, dat ze denkt van Paul... pffft.

Ze heeft tegen Emil gezegd dat als hij in zijn worstelonderbroekje langs loopt ze op hem afknapt. En als ze dat zegt draait hij het om en maakt haar belachelijk.

[ Bericht 5% gewijzigd door Sanshine op 16-01-2014 18:17:03 ]
pi_135569648
Dank jullie voor de verslagen!!!
pi_135569776
Billy verzekert Giorgio dat ze echt niet weg gaat. Deze peptalk had ze wel erg nodig. Nu komt ze dan toch haar bed uit.
pi_135570933
Heel even deed Billy normaal en vond ze het wel erg dat ze niet met de koeien om kan gaan maar accepteerde ze het.
Eén iets te begrijpende blik van Andrea en ze huilt weer. Dat ze het allemaal niet aan kan. Dit niet wil. In haar eigen leven heeft ze eindelijk een beetje alles op een rijtje en nu gaat ze weer opnieuw beginnen. Ze doet zichzelf te kort. Snik.

Aike komt Billy nu ook wijze raad geven...
pi_135571666
Terwijl Aike en Andrea beginnen te koken komt Harold vertellen dat er een verkeerde gaspit aan staat. Dames weten van niets, zal Peter wel gedaan hebben. Harold zegt sorry dat hij dit gemeld heeft, op het moment dat hij wegloopt zegt Aike: "Ga asjeblieft naar huis, alleen maar zeiken." Andrea is het er mee eens dat Harold niets toevoegt.

Billy komt erbij en nu gaat het weer over Billy.
Binnen drie minuten vloeien de tranen weer.

En weer zeuren over Emil. Dat ze dat worstelen niets vindt, en dat Emil dat dan weer belachelijk maakt. Dit was een overdosis Billy, ik ga even ergens afkicken.

[ Bericht 8% gewijzigd door Sanshine op 16-01-2014 19:08:21 ]
pi_135572706
Charlotte "Ow dit is heel zielig. Er is hier één kip en die heeft een miskraam denk ik."
Isabelle: "Wat dan? Wat is er dan?"
Charlotte: "Er gebeurt niets maar het is zo zielig".
Isabelle gaat toch maar even kijken.
Kip legt een eitje zonder eitje eromheen en alle kippen rennen naar de hoek en gaan het op eten.
Isabelle zegt dat dit de natuur is.
Lotte schept er liever een schepje zand over zodat ze ophouden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')