Mwa, die andere was ook niet moeilijkquote:Op zaterdag 15 februari 2014 00:11 schreef Audreyoot het volgende:
Misschien een moelijkheidsgraad in sterretjes bij de foto's posten
Dan doe je het niet, hè. Het is een optie.quote:Op zaterdag 15 februari 2014 00:20 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Mwa, die andere was ook niet moeilijk
Het is gewoon veel typewerk.
Jij lijkt er meer moeite mee te hebben dan ikquote:Op zaterdag 15 februari 2014 00:21 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Dan doe je het niet, hè. Het is een optie.
Ja, dat geloof ik ook..quote:Op zaterdag 15 februari 2014 00:37 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Jij lijkt er meer moeite mee te hebben dan ik
Gelukkig! Heeft ie het niet weer voor niks gedaan.quote:Op zaterdag 15 februari 2014 02:19 schreef minilot het volgende:
Ja, dat geloof ik ook..
In elk geval reuze bedankt voor het uittypen en zodra ik mijn hiervoor bestelde Einkorn binnen heb ga ik meteen aan de slag!
Dat wordt saai, ik heb alleen nog 2 springvormen, 2 cakevormen (allemaal van die vertinde zonder anti aanbak) en een tulband (emaille).quote:Op zaterdag 15 februari 2014 08:28 schreef lady-wrb het volgende:
of je post voortaan alleen nog je bakvorm
quote:Op zaterdag 15 februari 2014 10:48 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Zal ik een foto van mijn bakpapier maken?
Een vlaai met een cakebodem? Lijkt mij gewoon een vlaaibodem.quote:Op zaterdag 15 februari 2014 14:11 schreef sirdanilot het volgende:
Hangt van je recept af. Het lijkt mij dat het een soort cakebodem is, en daar gaat idealiter wel een ei bij. Maar een cakebodem die moet rijzen...? Kun je het recept even omschrijven?
Mijn boerenverstand zegt: ei erbij, nog een keer goed kneden en helemaal opnieuw laten rijzen. Maar ik heb hier dus geen ervaring mee, ken het recept ook niet.
Ik denk dat de pudding de boel ook wel bij elkaar zal houden. We gaan het wel zien, ik laat het vanavond wel wetenquote:Op zaterdag 15 februari 2014 14:23 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Een vlaai met een cakebodem? Lijkt mij gewoon een vlaaibodem.
Nooit geprobeerd zonder ei, lijkt mij dat hij wat kruimeliger wordt, ei bindt.
Eh..quote:Op zaterdag 15 februari 2014 14:40 schreef sirdanilot het volgende:
Nu met of zonder ei?
Als ik het recept lees, denk ik dat mijn suggestie wel klopt. Gewoon nog een keer laten rijzen met ei dus.
Eh... Sorry maar je tips helpen niet echt, eerst dacht je dat het een cakebodem was. Een vlaai met een cakebodem? Cake met gist? 2x laten rijzen waarvan 1x mèt ei?quote:Op zaterdag 15 februari 2014 14:57 schreef sirdanilot het volgende:
Ik denk dat hij vooral een beetje compact wordt, minder luchtig of kruimelig. Maar oneetbaar wordt het niet hoor
Dus meteen aan de slag en proberen Daar leer je het beste vanquote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:14 schreef sirdanilot het volgende:
Ik denk dat ik het concept van een bodem met gist, boter en ei inderdaad niet echt begrijp. Zoiets heb ik nog nooit gemaakt.
Xenos?quote:Op zondag 16 februari 2014 19:45 schreef Pisces29 het volgende:
Even een huishoudelijke vraag, maar wel gerelateerd aan baksels...
Heeft iemand nog een tip waar ik voor een leuke prijs een stolp kan kopen?
[ afbeelding ]
Liefst eerder een beetje een ouderwets ding (bij de kringloop moet je er wellicht net toevallig tegenaan lopen?), maar ik sta open voor van alles eigenlijk.
Verkoopt een Blokker of een Hema zoiets?
V&D gok ik van wel, maar dan tast je wellicht wat dieper in de buidel.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |