Dank je! Ik ga het binnenkort maken.quote:Op zondag 2 februari 2014 17:46 schreef Xaryna het volgende:
[..]
Ik heb dit recept gevolgd: http://www.ah.nl/allerhande/recepten/231340/zandkoekjes
De onderste tip gaat over half cacao. Ik heb alleen wel iets water bij het deeg gedaan omdat het deeg te droog was om balletjes van te maken en helemaal niet een geheel wilde worden.
De potjes van bijvoorbeeld wilton vind ik altijd erg goed. Met kleuren als rood moet je er alleen wel ruim voldoende(lees: veel) in doen, anders word het rozequote:Op maandag 3 februari 2014 14:35 schreef _Liek het volgende:
Ik wou dit weekend red velvet whoopies maken, maar ze zijn niet zo 'red' geworden als ik wou.. Wat gebruiken jullie? Vloeibare of pasta kleurstof of bietenpoeder?
Haha, die heb ik ook gemaaktquote:Op woensdag 5 februari 2014 16:27 schreef Vicky het volgende:
Ik keek van de week 24 kitchen en daar maakte Rudolph een scherven-brengen-geluk-taart. Zag er heerlijk uit...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mooi geluktquote:Op woensdag 5 februari 2014 16:27 schreef Vicky het volgende:
Ik keek van de week 24 kitchen en daar maakte Rudolph een scherven-brengen-geluk-taart. Zag er heerlijk uit...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
ik deed het op bakpapierquote:Op zaterdag 8 februari 2014 08:35 schreef Bleie het volgende:
Voor die scherven-brengen-geluk-taart: er staat in het recept dat je de chocola op een marmeren plaat moet gieten, maar die heb ik niet. Ik heb wel een aanrecht van composiet, dat kan toch vast ook wel?
Edit: laat maar, ik zie nu dat ze het uitleggen.
Klinkt gaaf! Zin om het recept te delen?quote:Op donderdag 6 februari 2014 20:56 schreef djkoelkast het volgende:
[ afbeelding ]
Belgische chocoladecake
Gebakken met spelt & einkorn
Met palmsuikerglazuur en vers gebrande hazelnoten en amandelen bovenop
Hij is gigantisch lekker
Als ik recepten neerzet dan krijg ik "oh te moeilijk" en dan heb ik een half uur voor niks lopen typen Ben daar niet zo'n fan van eigenlijk. Maar als je het ècht graag wil (hij is wel ècht lekker!) zal ik het binnenkort doen.quote:Op maandag 10 februari 2014 14:13 schreef minilot het volgende:
[..]
Klinkt gaaf! Zin om het recept te delen?
Waar heb je trouwens einkorn vandaan gehaald? Ik zou het wel eens willen gebruiken, maar ik zie het nooit ergens liggen..
Ah dank je, ik heb het Einkorn van de co.uk-versie.quote:Op maandag 10 februari 2014 14:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Emmer wordt op www.amazon.de verkocht
Vraag het de verkoperquote:Op maandag 10 februari 2014 14:45 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ah dank je, ik heb het Einkorn van de co.uk-versie.
Ik zie emmer alleen niet met gratis verzenden, dus wellicht ook niet naar NL geleverd.
Ja, ik wil het echt echt echt. Ik vind recepten nooit te lang, nooit te moeilijk en ingrediënten kunnen me niet ongebruikelijk genoeg zijn.quote:Op maandag 10 februari 2014 14:36 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Als ik recepten neerzet dan krijg ik "oh te moeilijk" en dan heb ik een half uur voor niks lopen typen Ben daar niet zo'n fan van eigenlijk. Maar als je het ècht graag wil (hij is wel ècht lekker!) zal ik het binnenkort doen.
Einkorn heb ik uit Engeland gehaald, van Doves Farm. O.a. verkrijgbaar via amazon met gratis verzenden als je genoeg bestelt. Ze hebben er ook witte en volkoren spelt. Allemaal biologisch.
Ik zoek zelf nog wel Emmer (ook een graan), maar dat heb ik nog nergens gezien.
Einkorn is fijner dan een normale volkoren, je kunt het in heel veel dingen verwerken, er brood van maken (er ziteen ook gluten in) en ik heb het in taarten, cakes en pannenkoeken gedaan. Wel een succes
Ik ben er al bij aan het bestellen!quote:
Hehe heel herkenbaar dit. Maar de mensen in dit topic zijn toch wel bakfanaten, ben ook wel benieuwd naar je recept eigk.quote:Op maandag 10 februari 2014 14:36 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Als ik recepten neerzet dan krijg ik "oh te moeilijk" en dan heb ik een half uur voor niks lopen typen Ben daar niet zo'n fan van eigenlijk. Maar als je het ècht graag wil (hij is wel ècht lekker!) zal ik het binnenkort doen.
Einkorn heb ik uit Engeland gehaald, van Doves Farm. O.a. verkrijgbaar via amazon met gratis verzenden als je genoeg bestelt. Ze hebben er ook witte en volkoren spelt. Allemaal biologisch.
Ik zoek zelf nog wel Emmer (ook een graan), maar dat heb ik nog nergens gezien.
Einkorn is fijner dan een normale volkoren, je kunt het in heel veel dingen verwerken, er brood van maken (er ziteen ook gluten in) en ik heb het in taarten, cakes en pannenkoeken gedaan. Wel een succes
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |