abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 7 januari 2014 @ 19:06:02 #1
403253 Meke
after all this time? always.
pi_135200183
De hoofdrolspelers:


Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V

Een overzicht van Sonja's klachten en ziektes

De opsomming tot nu toe:
- Hoogsensitiviteit
- Slaapaanvallen
- ME
- In- en door slaapstoornis
- ADHD
- Bijna doodervaring
- Hoogtevrees
- Artrose


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dé reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieën voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 28-10-2012 om 19:49:25 Hellendoorn. Zucht... Meteen even wat angsten overwonnen. Was er nou toch. #metbloedzweetentranen #kapotmoe #zo voldaan http://t.co/AmcsVRj8 reageer retweet
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
pi_135200585
Doei

[ Bericht 88% gewijzigd door Ole op 07-01-2014 19:21:42 ]
pi_135211830
Trouble in paradise? :o

quote:
Op zoek naar verhuisdozen! Iemand?
10:44am - 7 jan 14
Fok!bejaarde
pi_135212280
Geen boost voor deze gate voorlopig.

quote:
PykeMusiq“@sonjasilva: Op zoek naar verhuisdozen! Iemand?” En nee het is niet voor ons!!
10:46am - 7 jan 14
Fok!bejaarde
  † In Memoriam † woensdag 8 januari 2014 @ 16:42:48 #5
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_135237513
Jammer. :{
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator / Miss SHO donderdag 9 januari 2014 @ 12:19:25 #6
22592 crew  Ole
pi_135268578
quote:
99s.gif Op woensdag 8 januari 2014 16:42 schreef Cynix ® het volgende:
Jammer. :{
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_135269687
Dat zegt niets.
pi_135305962
quote:
Niemand weet... dat kanker alles heeft veranderd

Nov 2013
Gisterenochtend heb ik papa naar de afdeling oncologie gebracht. Ik wilde er graag voor hem zijn de eerste keer. Hij oogt rustig en bang tegelijk. Omdat pa in het ziekenhuis blijft, slaap ik bij mijn moeder.
Vanochtend werd ik wakker van het gestommel van mijn moeder in de gang. Ik kijk op de klok. Half 9! Ik heb heerlijk geslapen in papa zijn bedje! Ik ben zelfs helemaal niet wakker geweest! BAM! Opeens is het rustige gevoel dat ik had verdwenen. Papa ligt in het ziekenhuis. De tweede zak chemo druppelt sinds vanochtend 06.00 zijn lichaam binnen. Ik ben direct weer misselijk.
Als mama vervolgens ook nog eens een heftige epilepsie aanval krijgt, breek ik.
Zodra de aanval voorbij is en ik haar rustig op bed gelegd heb, ren ik de deur uit. In het trappenhuis bel ik snikkend Pyke op. Ik realiseer me meer en meer dat mijn moeder absoluut niet alleen kan wonen. “Hoe moet dit nou?”, vraag ik huilend aan Pyke. Ik besluit nog even buiten op het bankje te blijven zitten en op dat moment schuiven twee buren van mijn ouders aan. Ze schrikken zichtbaar van mijn betraande gezicht, maar voor ik het weet ben ik weer rustig en zit ik in een leuk gesprek met deze lieve oudjes. De man die een mooie schipperspet draagt, vraagt me of het wel gaat. Ik antwoord dat ik een bijzonder slechte dag heb. Als ik hem vertel hoe ziek papa is, zie ik dat hij schrikt. “Ja, ik ken jouw vader! Weet jij wel dat hij een hele vriendelijke en bijzondere man is?”. Zijn vrouw beaamt dit. “Hij is altijd vriendelijk en lief voor iedereen in dit huis”, zegt ze. Als de dochter van het stel aankomt om ze op te halen om te gaan winkelen bij de Ikea staat de man op. Uit het niets pakt hij me stevig vast en geeft me een hele dikke knuffel! Vanuit de auto balt hij zijn vuist en roept hij met een heerlijk Rotterdams accent: “Sterk zijn hoor, meissie!”. Ik geloof dat ik dat maar doe dan…
Vanmiddag gaan we papa bezoeken in het ziekenhuis, maar ik wil eerst nog wat telefoontjes plegen. De rest van de ochtend bel ik met de uitvaartverzekering, zoek ik online wat de opties zijn wat betreft de ter aarde bestelling en breng ik de familie en vrienden op de hoogte van papa zijn situatie. Sommige mensen zullen het misschien raar vinden, maar ik vond het heel erg belangrijk om alle “zakelijke” dingen zo snel mogelijk te regelen, zodat ik precies weet waar we aan toe zijn. Dan kan ik er helemaal zijn voor papa. Volgens de artsen in het ziekenhuis heeft hij nog maar een half jaar als de behandelingen niet aanslaan. Gek genoeg was ik daar in de eerste instantie heel erg blij mee. Ik was zo bang dat we nog maar een paar weken samen zouden hebben. Je weet het natuurlijk nooit, zeker omdat er ook uitzaaiingen gevonden zijn, maar ik besluit hoopvol te blijven. Ik doe alles op de automatische piloot en nog voor dat we naar het ziekenhuis rijden heb ik alles op een rijtje. Een vriendin van mij is recentelijk haar vader verloren en hij bleek zijn overlijdensrisico verzekering nog in de guldentijd afgesloten te hebben waardoor ze nu 4.000 euro te kort kwamen voor de begrafenis. Wat een nachtmerrie! Ik weet precies wat te doen als het allemaal echt mis gaat. Dat geeft rust. Eigenlijk zou er een soort handboek voor familie van kankerpatiënten moeten zijn. Stapsgewijs alle dingen die je moet uitzoeken en ondernemen. Ik had eerlijk gezegd geen idee wat voor impact deze ziekte zou hebben op dierbaren. Natuurlijk doet het pijn, maar dat echt alles verandert had ik nooit kunnen bedenken. Tijd heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen. Ik hoop dat we tijd krijgen… Tijd om samen te zijn, tijd om nog te genieten. Tijd om alles te zeggen wat we willen zeggen…
Fok!bejaarde
  vrijdag 10 januari 2014 @ 12:17:40 #9
149959 SQ
snelle trees
pi_135311311
ik heb een beetje het idee dat zij te veel Mijn Geheim heeft gelezen. Echt, wat een drama weet ze weer te geven zeg :')
Wel handig dat ze de uitvaart al aan het regelen is terwijl de beste man net een halve dag behandeld wordt :Y ^O^ het zou immers een nachtmerrie worden als je net te weinig verzekerd bent :'(
disclaimer
pi_135311482
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 12:17 schreef Stormqueen het volgende:
ik heb een beetje het idee dat zij te veel Mijn Geheim heeft gelezen. Echt, wat een drama weet ze weer te geven zeg :')
Wel handig dat ze de uitvaart al aan het regelen is terwijl de beste man net een halve dag behandeld wordt :Y ^O^ het zou immers een nachtmerrie worden als je net te weinig verzekerd bent :'(
en hoe moet het dan met mensen waarbij een familileid dood gaat door hartklachten, een ongeluk of gewoon ouderdom.....moeten ze zonder draaiboek gewoon maar zelf bedenken dat er een begrafenis geregeld moet worden :o
  vrijdag 10 januari 2014 @ 12:24:11 #11
149959 SQ
snelle trees
pi_135311540
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 12:22 schreef computergirl het volgende:

[..]

en hoe moet het dan met mensen waarbij een familileid dood gaat door hartklachten, een ongeluk of gewoon ouderdom.....moeten ze zonder draaiboek gewoon maar zelf bedenken dat er een begrafenis geregeld moet worden :o
Nou, daar wil je toch niet aan denken :'( Dat je zomaar ineens 4000 euro moet neerleggen om zo iemand onder de grond te stoppen :'(
disclaimer
pi_135311553
krijg je wel een plakje cake bij.
  vrijdag 10 januari 2014 @ 12:34:40 #13
128046 AnnaStesia
Superfunkycalifragisexy
pi_135311898
Ik heb dit soort zaken op mijn17de moeten regelen nadat mijn moeder overleed toen ik 15 was en mijn vader daarna ziek werd...wat een gigantisch drama maakt dat wijf ervan,ik denk dat mijn ouders mij letterlijk een schop voor mijn kont hadden gegeven als ik dit soort zaken zo aan de buitenwereld had verkondigd, dramaqueen eerste klas!!
pi_135312811
Jullie begrijpen haar gewoon verkeerd. :') Zien jullie dan niet dat zij -ondanks al haar afkortingen, man én kind met afkortingen en al het andere ondraagzame lijden in haar hele zware leven- toch nog de kracht weet op te brengen om als reddende engel te fungeren voor haar ouders?
Geheel op eigen houtje en met het laatste restje kracht wat ze heeft regelt ze alle zakelijke aspecten van haar vaders begravenis. Ruim voordat hij overleden is.

Heerlijk toch voor haar moeder en broers dat ze overal buiten gelaten worden. Sonnepon regelt alles ongevraagd alleen en hangt de familiewas tussendoor lekker buiten. Want dat geeft haar rust. :')
Fok!bejaarde
  vrijdag 10 januari 2014 @ 13:11:37 #15
149959 SQ
snelle trees
pi_135313176
Je hebt gelijk Anosmie. Ik schaam me de ogen uit de kop.
disclaimer
pi_135313415
Wat 'fijn' voor haar ouders (en eventuele broers en zusters) om te lezen dat zij haar vader al half begraven heeft. Dat zij de enige is die het zo zwaar heeft ipv dat ze elkaar steunen. Ga bij je moeder zitten, ga samen zitten janken. Maar bovenal: Ga van het goede uit, tr*t! Ga samen met je vader vechten. En ja, het is heel raar dat je op zo'n ochtend allerlei zakelijke dingen gaat regelen. Als je zo denkt en doet hoe ik het in je verhaal lees dan ben jij de meest egoistische persoon waar ik ooit iets van/over heb gelezen of die ik in mijn leven heb getroffen. Want je jankte die ochtend zo omdat je natuurlijk bang was dat je je moeder in huis moest nemen.

(Mijn dochter kreeg ca 5 jaar geleden ook kanker ook met uitzaaiingen, 55% kans. Ze is geopereerd, heeft haar chemo's en bestralingen gehad. Gelukkig gaat het heel goed met haar, iets dat zelfs de oncoloog bijna niet had durven hopen vertelde hij bij de laatste controle.)

Gossiemijne, ik ben echt razend wanneer ik zo'n waardeloos geschreven stukje lees. Want haar reactie(s) op de ziekte van haar vader zijn compleet irrelevant en ik kan hier met mijn gezonde verstand echt niet bij!
pi_135314430
Wel knap dat ze zoveel inlevingsvermogen heeft dat ze zelf ook misselijk wordt van een zak chemo die haar vader krijgt toegediend. Maar daarvoor is ze natuurlijk een nieuwetijds kind voor, echt HSP'ers voelen de kleinste kosmische trilling nog.

Zielig voor haar vader dat hij nu een BDV (bijna dood vader) is ook al ben je bij Sonnepon dan gelijk een DBV (dood en begraven vader).
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 10 januari 2014 @ 13:50:52 #18
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_135314660
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 13:44 schreef Ericr het volgende:
Wel knap dat ze zoveel inlevingsvermogen heeft dat ze zelf ook misselijk wordt van een zak chemo die haar vader krijgt toegediend. Maar daarvoor is ze natuurlijk een nieuwetijds kind voor, echt HSP'ers voelen de kleinste kosmische trilling nog.

Zielig voor haar vader dat hij nu een BDV (bijna dood vader) is ook al ben je bij Sonnepon dan gelijk een DBV (dood en begraven vader).
:') _O- :D
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_135315591
Het is op zich makkelijk reageren in dit topic, want elke actie van Son kun je met twee smileys samenvatten: 8)7 :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  vrijdag 10 januari 2014 @ 15:26:58 #20
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_135318294
Arme vader. Allereerst natuurlijk vanwege het feit dat hij kanker heeft, das niet leuk. Maar dat je dochter je dan inderdaad al zowat dood verkondigd op internet ("als de behandeling niet aanslaat heeft hij nog maar een halfjaar" ) maakt het er niet beter op.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  Moderator / Miss SHO vrijdag 10 januari 2014 @ 15:28:48 #21
22592 crew  Ole
pi_135318365
Ze blijft zichzelf overtreffen in domheid zeg
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 10 januari 2014 @ 15:30:21 #22
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_135318434
Oh en ik moest zo lachen toen ik las dat haar moeder epilepsie heeft :@ .
Niemand daar is ook kwalen-vrij (Begrijp me niet verkeerd, epilepsie is natuurlijk wel k*t en ik gun het niemand, maar ik wíst gewoon dat die moeder ook wat zou hebben en dat vond ik lollig :') )
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 10 januari 2014 @ 16:39:49 #23
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_135321295
quote:
19s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 15:30 schreef MaLo het volgende:
Oh en ik moest zo lachen toen ik las dat haar moeder epilepsie heeft :@ .
Niemand daar is ook kwalen-vrij (Begrijp me niet verkeerd, epilepsie is natuurlijk wel k*t en ik gun het niemand, maar ik wíst gewoon dat die moeder ook wat zou hebben en dat vond ik lollig :') )
Hahaha, gelukkig is epilepsie wèl iets wat gewoon met ziekenhuistesten te verifiëren valt ;). Of is dat een tegenvaller, -O-?
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie vrijdag 10 januari 2014 @ 16:40:48 #24
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_135321334
Wat ik me wel afvraag is waarom mams zomaar zo'n aanval krijgt. Zit ze niet aan de medicijnen ofzo? Lijkt me wel toch, als je blijkbaar zulke heftige aanvallen krijgt, :').
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_135324386
Het wordt met de week erger met dat trieste wijf zeg :r
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')