Idd, ja hij is hier thuis eens afgewassen -.- .quote:Op maandag 13 januari 2014 12:05 schreef djkoelkast het volgende:
Steen moet je niks mee doen, ook niet afwassen. Dat is funest voor je steen.
Alleen de eventueel achtergebleven grove stukken er af krabben.
Als je hem per ongeluk hebt gewassen met afwasmiddel is het meestal einde steen: al je pizza's gaan naar je afwasmiddel smaken.quote:Op maandag 13 januari 2014 12:07 schreef Opblaaspop077 het volgende:
[..]
Idd, ja hij is hier thuis eens afgewassen -.- .
Maar hij 'werkt' wel nog steeds. Hij is nu alleen zo glad als maar wat :p .
Gvd. Blijkt mijn moeder vanmiddag dus die staan afgewassen te hebben vanmiddag. Met sop en onder de kraan. Zucht...quote:Op maandag 13 januari 2014 13:02 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Jaja natuurlijk. Dat is al bijna een jaar geleden.
Gister de eerste pizza die de oven in ging was zo krokant en stevig dat je hem aan een punt vast kon pakken en zo recht als een plank bleef. Super knapperig. Met het deeg hierboven beschreven. Je moet dan alleen niet teveel op de pizza flikkeren.
lekker pfff..quote:Op maandag 13 januari 2014 17:54 schreef MaximusTG het volgende:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Paar pizza's gebakken met AH Basic Tarwebloem, omdat er niks anders was.
Beleg: Saus op basis van ingekookte gepureerde spinazie met uitje en knoflook en wat griekse yoghurt, zout en peper. Boerenham, champignons, pijnboompitten en gorgonzola.
Dan zal misschien in de receptformule tablespoon bedoelt worden in plaats van teaspoon, Een tablespoon zout is namelijk 11 gram.quote:Op donderdag 16 januari 2014 10:10 schreef MaximusTG het volgende:
Hmm, die omzetting naar teaspoons zal dan misschien niet kloppen, de hoeveelheid zout in grammen is juist wel (iets minder zelfs) zoals het in het originele recept van Jeff Varasano staat.
10 minuten met een handmixer is niet lang genoeg met zo'n hoeveelheid?quote:Op donderdag 16 januari 2014 00:52 schreef djkoelkast het volgende:
De hoeveelheid water is per meel afhankelijk, beter begin je met wat minder, je kunt altijd toevoegen.
Als je je deeg niet genoeg kneedt blijft het ook plakkerig.
Ik zou het gewoon met de hand kneden, of anders 5 minuten met de mixer en daarna met de hand.quote:Op donderdag 16 januari 2014 11:05 schreef derLudolf het volgende:
[..]
10 minuten met een handmixer is niet lang genoeg met zo'n hoeveelheid?
Anyway, aankomend weekend maar weer een poging doen, het is niet anders
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |