abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 18 februari 2014 @ 21:46:27 #301
34775 Metro2005
Mind explorer
pi_136871059
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 21:42 schreef Palomar het volgende:
Ben ook van plan om motorrijlessen te nemen. Vorig jaar al een keer voor de fun een soort inleidende les gehad van 2 uur op een afgesloten terreintje en dat beviel wel goed. Alleen het langzaam manoeuvreren tussen pionnetjes (8'tjes draaien) was nog wel lastig... (motor een keer laten kletteren) maar goed, was mn eerste motorervaring ooit dus zal wel snel wennen zijn, net als autorijden. Ik blijf dit topic dus even volgen :)

In hoeveel lessen hebben jullie het gehaald? Kom een all in pakket tegen voor 1000 euro waarbij ze uitgaan van 15 lesuren (heb al 14 jaar mn autobewijs if that matters).
Ligt heel erg aan de persoon. Heb je ook al ervaring met schakelbrommers bv ?
Autorijbewijs heb je in zoverre wat aan dat je al direct de weg op mag en al wat gewend bent op de weg maar verder heb je er IMHO weinig aan :P
Maar het ligt heel erg aan jezelf. De ene heeft 10 lessen nodig voor alles en de ander heeft 30 lessen nodig voor alleen AVB.
Ik ben maar gewoon begonnen (helemaal blanco, nooit schakelbrommer gehad ooid) en zie wel hoeveel lessen ik nodig ga hebben. Staat er ook geen druk achter. Wil het het liefst wel voor de zomer hebben maarja, als dat niet gaat dan niet :P
Childhood is over the moment you know you're going to die.
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')