abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 31 december 2013 @ 14:52:45 #1
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_134926267


Hoe te posten in dit topic :?
Simpel! Zet de titel van de zojuist gekeken film neer, al dan niet bold plus IMDb-linkje. Vervolgens een mooie filmposter of frappant screenshot (geen gele kikkers of Moviemeterplaatjes!) en daaronder een verhaaltje wat je nu zo gaaf of niet gaaf aan de film vindt. Let op: controversiële meningen worden ten zeerste gewaardeerd! Ter afsluiting geef je de film nog de waardering in of sterren of een cijfer van 1 tot en met 10. Of je doet toch iets heel anders, dat mag ook. Loze maanddumps wat je gezien hebt of nietszeggende ultiem korte recensies worden desalniettemin minder gewaardeerd.

Meningen en vragen over het plot dienen gemarkeerd te worden met de spoiler-tag zodat je voor anderen de film niet verpest, als men ooit besluit de film nog eens te kijken :).

Kijkerslijstjes over de hele maand worden niet gewaardeerd.

Dat we elkaar mogen aansteken tot het kijken van elkaars filmkeuze ^O^

Vorige topics.

OP topicreeks
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 31 december 2013 @ 14:55:41 #2
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_134926361
Pacific Rim (2013) - IMDb
Het had zo leuk kunnen zijn, een ouderwetse actiefilm tegen monsters. Maar helaas, dit is maar weinig memorabel geworden. Kaiju's in gevecht met de opgepompte Iron Man-versies waren nog wel grappig om te zien. Zelfs de twee R&D-nerds konden nog wel op mijn sympathie rekenen. Maar tegelijkertijd is alles zo uitgekauwd en cliché dat je ook nergens verbaasd wordt en dat had ik toch stiekem gehoopt bij een regisseur als Guillermo del Toro. Cijfer: 6,5

The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara (2003) - IMDb
Uitstekende documentaire over de minister van Defensie ten tijde van de Vietnam-oorlog: Robert McNamara. Via elf lessen/hoofdstukken krijg je een overzicht van zijn leven en dus wat tactische lessen mee. Wat opvalt is dat tijdens het opnemen van de docu hij al ver in de tachtig was, maar nog steeds vol levenslust en charismatisch. Dit helpt in het begin om sympathie voor hem te krijgen als hij vertelt over zijn jeugd. Ook boeiend is het om te zien hoe hij als consultant optrad tijdens de Tweede Wereldoorlog en vervolgens voor Ford. Met zijn analytische skills heeft ie toen voor belangrijke veranderingen gezorgd.

McNamara lijkt dus erg een aimabel persoon, weliswaar een tikkeltje arrogant a la Mart Smeets. Bij de Vietnam-episode gaat het alsnog wringen allemaal. Ik denk dat hij diep in zijn hart beseft dat hij toentertijd niet de juiste belissingen gemaakt heeft. Vaak schuift hij de schuldvraag van Vietnam weg naar president Lyndon Johnson, wat ik wel wat gemakkelijk vond. En opeens weet hij niet meer of hij wel of niet voor het gebruik van het Agent Orange-gif heeft getekend, terwijl ie daarvoor als een alwetend persoon overkomt. Voor de rest heeft de docu filmisch niet zo heel veel te bieden: enkel archiefbeelden en McNamara aan het woord. Het moet het vooral hebben van de inhoud, die al ruimschoots fascineert. Cijfer: 8

Layer Cake (2004) - IMDb
Dit soort 'hippe' misdaadfilms gaat me steeds meer tegen staan. Layer Cake heeft niks origineels te bieden aan dit genre. Ook hier weer veel plottwists, veel personages en veel 'fuck' in de dialogen. Ik word hier een beetje apathisch van. Cijfer: 4,5

De Hobbit: de Woestenij van Smaug (2013) - IMDb
Sfeervolle blockbuster voor tijdens de kerstdagen, dat is dit Hobbit-deel zeker. Zo'n wereld van dwergen, orks en elven ziet er natuurlijk sjiek uit, maar tegenwoordig kun je dit soort beelden vanzelfsprekend verwachten. Ik toch heb ik wel wat kritiekpunten. De sport van Peter Jackson om films zo veel mogelijk op te rekken snap ik niet, zeker niet in combinatie met het matige einde van dit deel. Naar het einde toe had er best wat meer tempo in het verhaal gemogen. Daarnaast vond ik de Smaug toch ietwat tegenvallen. Qua uiterlijk ziet ie er oke uit, maar het karakter zelf was echt suf. Hij had namelijk behoorlijk veel praatjes! Dat soort geraaskal verwacht je toch niet van een draak? Anyway, wel amusant deel, maar wildenthousiast kan ik er niet van worden. Cijfer: 6,5
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 31 december 2013 @ 15:48:15 #3
286575 Roces18
Chef de party
pi_134928567
Rush

Lang geleden dat ik hier iets heb gepost, niets noemenswaardig uitgekomen de laatste tijd. Maar Rush is het toch wel waard om te kijken. En dan vooral om het waargebeurde verhaal van Niki Lauda en James Hunt. Zal hier verder niets over spoileren maar past goed in het rijtje van Senna, hoewel dat weer een documentaire is. Maar Rush is goed nagespeeld volgens de echte Niki Lauda en lijkt voor 95% op hoe het echt gegaan is.

De film zelf is niet veel spannends. Een 12 in een dozijn film waar verder niets speciaals aan is. De acteerprestaties van Daniel Brühl en Thor zijn wel aardig maar zuigen je nooit helemaal in het verhaal. Als je Senna goed vind, kan je Rush ook zeker waarderen anders zou ik hem niet kijken.

Een strenge 6,5 :o
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  woensdag 1 januari 2014 @ 14:50:27 #4
286575 Roces18
Chef de party
pi_134951038
Lone Survivor

De film vertelt het waargebeurde verhaal van seal team 10 die voor operation red wings een talibanleider kapot moesten knallen. Onderweg stuitten ze echter op drie taliban in wording maar die laten ze gaan omdat het een oude man is en 2 jonge kinderen. Verkeerde keuze dus en het leger van de talibanleider jaagt ze op. Verder zal ik er niet zoveel over spoileren.

Leuk om weer een moderne oorlogsfilm te zien maar wat mist is karakterontwikkeling. Ja, er wordt verteld dat de ene gaat trouwen, de ander heeft dit weer maar dit is wel erg oppervlakkig. Er wordt een laag drama overheen gegoten om het enigszins te verhullen, maar alles wat je ziet is vier soldaten die allemaal op elkaar lijken.

Verder is het wel erg patriottisch ( heb ik overigens geen problemen mee) maar alle clichés die hier bij horen komen naar voren. Explosies, veel doden, seals zijn cool, yay.

Slechts een entertainmentwaarde van een 6 op 10
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_134953167
The Deer Hunter.


Interessante film, maar ik vond het vietnam gedeelte hier en daar wat rommelig.. aan het begin neemt de film flink tijd om de personages te leren kennen, de bruiloft duurt best lang, en vervolgens gaat het mij wat te snel in vietnam. Ineens zitten ze in een gevangenkamp en ik had niet echt door wat er nu gebeurd was.. alsof er een stukje verhaal daar mist.

Zeker wel een interessante film, maar anders dan verwacht.
Durf kritiek te geven en te discusseren, maar doe het altijd met respect.
  User die je het meest gemist hebt 2022 woensdag 1 januari 2014 @ 17:08:11 #6
78918 SeLang
Black swans matter
pi_134954338
Mamma Mia! (2008)
The story of a bride-to-be trying to find her real father told using hit songs by the popular '70s group ABBA.

Was op TV. Een verhaal van niks natuurlijk maar dat weet je van tevoren. De hele film draait om het zingen van ABBA liedjes en die zijn af en toe echt tenenkrommend slecht gezongen. Toch een halve punt extra wegens geefbaar meisje met grote ogen.
5,5
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  woensdag 1 januari 2014 @ 17:12:06 #7
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_134954467
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 16:26 schreef Rhalius het volgende:
The Deer Hunter.
[ link | afbeelding ]
Ineens zitten ze in een gevangenkamp en ik had niet echt door wat er nu gebeurd was.. alsof er een stukje verhaal daar mist.

Zeker wel een interessante film, maar anders dan verwacht.
Bekijk deze klassieker nog maar eens een paar keer en je zult er waarschijnlijk steeds meer van begrijpen. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 1 januari 2014 @ 21:00:23 #8
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_134961737
Pitch Perfect

Leuke dans film om met je vrouw/vriendin mee te kijken, Zitten leuke grappen in en gelukkig genoeg lekkere wijven om je aan te vergapen, Een 6

Elysium

Matige actie film, Met een verwarrend slecht plot en ditto acteer werk, Hap snap weg film,
een 3 voor de moeite.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  woensdag 1 januari 2014 @ 21:57:48 #9
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_134964760
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 17:08 schreef SeLang het volgende:
Mamma Mia! (2008)
The story of a bride-to-be trying to find her real father told using hit songs by the popular '70s group ABBA.

Was op TV. Een verhaal van niks natuurlijk maar dat weet je van tevoren. De hele film draait om het zingen van ABBA liedjes en die zijn af en toe echt tenenkrommend slecht gezongen. Toch een halve punt extra wegens geefbaar meisje met grote ogen.
5,5
Een DNA-test was de oplossing geweest voor dat geefbare meisje. Maar ze kwam niet op dat briljante idee ;(
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_134975016


Open Grave 2013

Leuke film die aardig spannend begint, natuurlijk zitten er typische clichés in maar de film ontwikkelde zich goed :) Prima mee vermaakt al had ik verwacht dat de film wat ranziger zou zijn. Een einde die je eerst niet verwacht, verhaal die goed te pruimen is!

IMDB: 6.2
NrSix: 6.4
Zo niet.. dan toch!
pi_134982917
The Spectacular Now (2013) - IMDb

Had hier toch meer van verwacht met zo'n hoog cijfer, leuk hoor, maar niets bijzonders. En af en toe een beetje vaag, ook snapte ik iets niet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
6,5.
  donderdag 2 januari 2014 @ 15:58:20 #12
286575 Roces18
Chef de party
pi_134986528
About Time

Ook dit maal speelt de altijd mooie Rachel McAdams in een film waar de hoofdpersoon kan reizen door de tijd. Tim die net 21 is geworden wordt erop gewezen door zijn vader dat iedereen alle mannen in zijn familie die de leeftijd van 21 bereiken, door de tijd kunnen reizen. En zo probeert Tim alles naar zijn hand te zetten en leert hierbij zoals gewoonlijk belangrijke levenslessen.

Of hij beter is dan Time Traveler's Wife, ja dat is die. Het komt omdat je veel mensen kan herkennen uit je directe omgeving. Je favoriete oom/opa is Bill Nighy (overigens al genoeg reden om de film te zien) , dan hebben we nog Tim de akward tiener op zoek naar liefde etcetera. Maar hij het heeft ook zijn minpunten. Het karakter van Rachel McAdams is niet goed uitgeschreven, wat interesseert haar, blabla je kon haar zo inwisselen voor iemand anders. De lengte (2 uur), de geforceerde filosofische lessen die we meekrijgen, het is het allemaal net niet voor mijn gevoel.

[ Bericht 12% gewijzigd door Roces18 op 02-01-2014 17:51:42 ]
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_134989725
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 14:24 schreef JDx het volgende:
The Spectacular Now (2013) - IMDb

Had hier toch meer van verwacht met zo'n hoog cijfer, leuk hoor, maar niets bijzonders. En af en toe een beetje vaag, ook snapte ik iets niet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
6,5.
nee vast iets langer. alhoewel t ook wel in 1 week misschien..
op zich wel leuk, verwachtte toch een beetje een simpele teen-angst film maar hij was wel iets dieper.
  User die je het meest gemist hebt 2022 vrijdag 3 januari 2014 @ 14:49:06 #14
78918 SeLang
Black swans matter
pi_135024694
Sound of My Voice (2011)
A journalist and his girlfriend get pulled in while they investigate a cult whose leader claims to be from the future.

Wel een aardige film, als zag ik het einde wel een beetje aankomen.
7,0
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_135028038
Prisoners
De film die in de vorige topicreeks al is besproken. Ging er met niet veel verwachting in maar hij bleef mij tot aan het einde boeien. Komt erg realistisch over, zaten goede plottwist in en kon me goed inleven in de gedachten van de ouders. Volgens mij kan je best rare dingen doen als je kind ontvoerd is.
8.0
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:39:36 #16
8369 speknek
Another day another slay
pi_135032159
Elysium (2013) - IMDb

Neill Blomkamp tackelt opnieuw het immigratievraagstuk, deze keer rond het thema van goede gezondheidszorg voor iedereen. Hij 'leent' hiervoor behoorlijk van het verhaal van Gunnm / Battle Angel Alita en dat is zonde, want die had een betere film verdiend dan dit (maar dat kon James Cameron verwachten als hij vijftien jaar doet over zijn filmadaptatie). Karakters zijn van karton en met leuke vondsten zoals dat de hoofdpersoon de robots maakt die hem onderdrukken wordt thematisch niets gedaan. Matt Damon speelt Maaatt Daaamon, maar doet dat best verdienstelijk. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de rest van de cast, met de slechterik met hilarisch slecht accent als dieptepunt. De film heeft de meest irritante shakycam sinds jaren en net zoals voorganger District 9 valt ie tegen het einde uit elkaar.

Toch vond ik het wel waard om naar te kijken, omdat ik fan van scifi ben, en het toekomstbeeld prachtig is weergegeven, maar vooral omdat ik tijdens de film voortdurend aan Battle Angel Alita werd herinnerd.

5
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 17:57:12 #17
8369 speknek
Another day another slay
pi_135032911
We're the Millers (2013) - IMDb

Feelgood comedy over een drugsdealer die een nepfamilie samenstelt om drugs te smokkelen. De film is nergens echt voorspelbaar wat zowel voor als tegen de film werkt. De plot is natuurlijk wel cliché, de enige reden waarom Aniston een stripper speelt is wat gratuitous nudity en daarnaast zit er nogal wat overacting van sommige slechterikken in. Maar dat maakt allemaal niet uit want het hart zit op de goede plek en er zitten veel awkward piemelgrappen in wat deze film in z'n genre helemaal goed maakt.

7

PS die Kenny lijkt rechtstreeks uit een Mad cartoon gelopen. Wat een fantastisch hoofd.

PPS waarom moet Emma Roberts nou herkenbaar op d'r vader lijken wat een boner killer.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 19:38:52 #18
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_135037211
The League of Extraordinary Gentlemen (2003)
Wat een lelijke actiefilm is dit. Van het uiterlijk moet dit het al helemaal niet hebben. Alles ziet er saai grijzig uit en de SFX zien er ook matig uit. De film zelf had nog wel leuk kunnen zijn: Sean Connery verzamelt een groep klassieke filmkarakters met ieder hun eigen skills en bindt de strijd aan tegen de gemenerik van het stuk. Beetje X-men-achtig dus, maar dan in het Victoriaanse tijdperk. Helaas beklijft het nergens en doet het maar gewoontjes aan. Ik had het uiteindelijk maar te doen met Connery in wat zijn laatste grote rol zou zijn. Cijfer: 5

The Fly (1958)
Haha, ik ben een fan van dit type SF-film uit de jaren '50. Tis een tikkeltje onzinnig: een wetenschapper doet spannende teleportatie-experimenten en besluit zichzelf ook te transporteren. Echter wordt een vlieg met het device ook meegeteleporteerd, waardoor de wetenschapper een vliegenkop krijgt! Dit tot de grote schrik van zijn vrouw!

Niet alles maakt evenveel sense. De wetenschapper meent dat zijn nieuw uitgevonden technologie niet zoveel afwijkt van het uitzenden van TV-beelden bijvoorbeeld :') Nog meer van dit soort situaties zorgen voor hilarische momenten, maar de film an sich is nog heel behoorlijk gemaakt. David Cronenberg zou er in de jaren '80 een remake van maken, die ook niet verkeerd is. Cijfer: 8

Paranoid Park (2007)
Sterke film over een puberende skater, die op het eerste gezicht kampt met de typische tienerproblemen, maar ondertussen speelt er een veel belangwekkendere kwestie in zijn leven, die grote invloed op hem heeft. Ik ga niet verder spoileren, want dat zou zonde zijn :). Het acteerwerk van onze jeugdigde protagonist wordt hoe dan ook erg knap neergezet door Gabe Nevins. Vooralsnog heeft hij niet in iets anders belangwekkends gespeeld, wat vreemd is, want vind hem wel een talent. Overigens heeft deze film een chille, erg gevarieerde soundtrack. Cijfer: 7,5

Mr. Brooks (2007)
Mwah, niet een heel uitzonderlijke thriller. Kevin Costner met een gespleten persoonlijkheid is nog wel okee om te zien, maar van Demi Moore ben ik niet bepaald onder de indruk. Van haar en ook andere bijrollen zijn veel zijplotjes in deze film verwerkt, die niet allemaal zoveel toegevoegde waarde hebben. Cijfer: 5,5
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  vrijdag 3 januari 2014 @ 21:56:00 #19
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_135043420
GRAVITY

http://m.imdb.com/title/tt1454468/

Verhaal vond ik niet bijsterend goed, ook erg kort. Maar visueel prachtig, wel echt een film die je in de bios moet zien wat ik helaas niet hebt gedaan.

Ik: 7.5
Imdb: 8.4


CARRIE

http://m.imdb.com/title/tt1939659/

Vermakelijke remake, origineel blijft wel beter. Wat kan ik hier nog meer over zeggen?

Ik: 6.5
Imdb: 6.3
pi_135043762
It's a Wonderful Life (1946) - IMDb
Ja, ik moest gewoon even een kerstfilm kijken tweede kerstdag. Nog wachtend op mijn avonddiner met familie, dit maar als tijdsdoding consumeren.

Ik had nog nooit een zwart-wit film gekeken en het was ook vrij langdradig. Maar dat had echt zijn charme!

Eigenlijk gaat er een heel nieuw boek voor mij open qua films kijken nu ik deze gezien heb, omdat het echt zo tijdsloos is. Mooi kerstverhaal ook en een hartverwarmend eind. Heerlijke nostalgische gevoelens en echt de ultieme kerstfilm als je het mij vraagt! Cijfer: 8

Never Let Me Go (2010)
Bizarre film dit. Iedereen die hem niet gezien heeft en niets van weet, ga het kijken zonder dat je er dus iets van weet. Ik zal dit dan ook vaag houden.

Het is een bepaalde experiment met ethische problemen. De personen in de film die dit experiment ondergaan, ondervinden het op een soort zelfde manier als dat van de kijker. Dit maakte het ook zo sterk vond ik, het was echt een bepaalde gevoel die werd overgebracht. De sfeer in de shots sprong er ook uit omdat het heel rustig en harmonieus in beeld werd gebracht.

Als kritiek puntje had van mij het einde wel iets uitgebreider gemogen, of gewoon de hele film langer omdat het zo interessant was. Oh, en ik ben verliefd geworden op Carey Mulligan. Echt ontzettend tof. Cijfer: 8

Drive (2011) - IMDb
Ja, zoals bij de vorige film, Carey Mulligan. Ik wou meer van haar zien. Zij heeft het liefste gezicht die ik ooit gezien heb. Wauw. Deze film had ik nog nooit gezien, en aangezien ik het opeens tegenkwam op IMDB en zag dat (!) Bryan Cranston, Ron Perlman en dus Carey Mulligan meededen, moest ik het wel kijken.

Echt super tof! Tering. De kille sfeer en jaren '80 vibe, wat vet! Echt in alles is deze film perfect uitgewerkt. Qua kritiek kan ik misschien zeggen dat het iets te langzaam is, wat mij persoonlijk nauwelijks stoorde. Maar de gemiddelde kijker zou hier misschien wel voor kunnen vallen. Ik vond hem in ieder geval tof! Cijfer: 7,8

[ Bericht 0% gewijzigd door Grazzle op 03-01-2014 22:06:52 ]
pi_135046594
Er schijnen ook nog allemaal verborgen hints te zitten in Drive, ik moet 'm binnenkort nog een keer kijken. Topfilm in ieder geval, zo anders dan normaal ook, maar ook zo goed. Ultieme strong silent type. En die soundtrack inderdaad, verslavend. Voor mij tot nu toe beste film van deze decade.
  vrijdag 3 januari 2014 @ 22:57:54 #22
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_135046889
quote:
2s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 22:01 schreef Grazzle het volgende:
It's a Wonderful Life (1946) - IMDb
Ja, ik moest gewoon even een kerstfilm kijken tweede kerstdag. Nog wachtend op mijn avonddiner met familie, dit maar als tijdsdoding consumeren.

Ik had nog nooit een zwart-wit film gekeken en het was ook vrij langdradig. Maar dat had echt zijn charme!

Eigenlijk gaat er een heel nieuw boek voor mij open qua films kijken nu ik deze gezien heb, omdat het echt zo tijdsloos is. Mooi kerstverhaal ook en een hartverwarmend eind. Heerlijke nostalgische gevoelens en echt de ultieme kerstfilm als je het mij vraagt! Cijfer: 8

Mijn favoriete feel good-movie.
Op elk gezet moment lachen ... En huilen. Met een glimlach.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_135048570
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 14:24 schreef JDx het volgende:
The Spectacular Now (2013) - IMDb

Had hier toch meer van verwacht met zo'n hoog cijfer, leuk hoor, maar niets bijzonders. En af en toe een beetje vaag, ook snapte ik iets niet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
6,5.
Heb zelf net deze film gezien. Wbt je spoiler:

[Spoiler] nee, hij zegt op een gegeven moment: "if it's not over in a month, then I will be her first." Volgende scene hebben ze voor het eerst seks.. Vond het wel vreemd dat ze na dat ongeluk geen schrammetje had?
pi_135048597
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 14:24 schreef JDx het volgende:
The Spectacular Now (2013) - IMDb

Had hier toch meer van verwacht met zo'n hoog cijfer, leuk hoor, maar niets bijzonders. En af en toe een beetje vaag, ook snapte ik iets niet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
6,5.
Heb zelf net deze film gezien. Wbt je spoiler:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_135050239
47 ronin 3d



Toffe film!, Film gaat over een groep samurai die nadat hun meester door een soort verraad om het leven is gekomen wraak willen nemen.
Heb de film in 3D gezien, en bij deze film geeft de 3D wel een dikke meerwaarde,
Het verhaal is miss een beetje voorspelbaar en niet heel diepgaand, maar er ziet een heerlijke vaart in, ziet er mooi en indrukwekkend uit (3D effecten!) en de actie is goed
Waardoor het een toffe film is om te zien (maar wel in 3D!)
7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')