abonnement Unibet Coolblue
  One tough cookie maandag 23 december 2013 @ 01:03:00 #1
169210 liesje1979
pi_134591662
Kom je Utopia tegen in de media? Dan willen de andere users dat misschien ook graag weten! Post het hier.
  Moderator maandag 23 december 2013 @ 01:06:39 #2
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_134591792

Real life experiment Utopia: billenknijpen voor John de Mol

John de Mol begint zijn eigen land. Ergens in de gemeente Laren gaan vijftien bikkels een jaar lang bouwen aan de ideale samenleving, te beginnen op 31 december. Utopia, zoals Johns nieuwe land heet, is een laatste strohalm voor flophopper SBS. Bij producent John de Mol gieren de zenuwen dan ook door zijn lijf. Heeft de zoveelste variant op Big Brother wel kans van slagen?


De voortekenen zijn niet ideaal. Grootste obstakel: Utopia wordt uitgezonden door SBS 6. En dat is, zo benadrukt een wraakzuchtige Albert Verlinde (RTL 4) maar al te graag, de achtste zender van Nederland: “Ik wil John de Mol niet zenuwachtig maken, maar als dit niet lukt, heeft iedereen daar een probleem.”

Zelf zei De Mol gisteren: “Als dit niet zou lukken, denk ik dat je me beter maar twee weken even kan mijden. Ik voel heus wel dat iedereen in Nederland weer meekijkt van: gaat hem dit lukken of niet?”
Pro wrestler Emil Sitochi (Ede, 1985), bijgenaamd Das Nihilist, is een van de deelnemers.

Sympathieke showworstelaar
De spanning is groot, dat is duidelijk. Maar waar hebben we het eigenlijk over? In Utopia beginnen vijftien deelnemers een nieuwe samenleving. De ‘inwoners’ (jargon van De Mol) zijn onder meer massagetherapeute Andrea (52), levenskunstenaar Billy (31), zwerver Rienk (29), oliebollenbakker Hakim (34), aannemer Paul (53), dierenverzorgster Lindy (23) en worstelaar Emil (28).

Een paar seconden googelen leert ons dat de laatstgenoemde deelnemer de sympathieke showworstelaar Emil Sitoci uit Ede is. Das Nihilist, zoals hij in de ring heet, won volgens Wikipedia eerder het geflopte realityprogramma Hollandse krijgers en is een favorietje van Beau van Erven Dorens.

Als we op de reacties op internet mogen afgaan, wordt het een helse klus om kijkers te vinden voor de realityshow die vanaf 6 januari dagelijks wordt uitgezonden van half acht tot half negen. De een wijst erop dat kijkers al hun vaste programma’s hebben om half acht (RTL Nieuws en DWDD, hoewel dat laatste verhuist naar 19.00 uur) en acht uur (NOS Journaal en GTST). De ander maakt zich zorgen over de bemoeienissen van het productieteam. De algemene stemming: laat de deelnemers het proberen zónder water, stroom en gas. Eens kijken hoe lang ze het dan volhouden…

Verkrachtingen op Pitcairn
Dat een beetje begeleiding niet slecht hoeft te zijn, blijkt uit een ander real life experiment. Op het afgelegen eiland Pitcairn (ergens halverwege tussen Nieuw-Zeeland en Peru) leken enkele tientallen inwoners sinds jaar en dag een jaloersmakend bestaan te leiden. Tot begin deze eeuw bekend werd dat een groepje mannen minstens drie generaties lang systematisch de jonge meisjes op het eiland hadden verkracht. Zes mannen werden uiteindelijk opgesloten in cellen die ze zelf hadden gebouwd.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Hardste schreeuwer 2022 maandag 23 december 2013 @ 16:17:45 #3
335263 freaky40
pi_134610490
Uitzending Utopia eerste week nu weer terug gebracht naar een half uur: http://zappen.blog.nl/big(...)half-uur-eerste-week

Opmerkelijk.
Allemaal cabaretteketet!
pi_134610907
Halvering afleveringen Utopia

John de Mol is duidelijk nog aan het puzzelen met Utopia, zijn nieuwste realityshow waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Volgens een ’spoedwijziging’ van SBS dat het programma vanaf 6 januari op de buis brengt, is besloten om de afleveringen van de rest van die eerste week terug te brengen van zestig naar dertig minuten.

Alleen de allereerste aflevering, waarin we kennismaken met de vijftien deelnemers die een nieuw bestaan moeten bouwen op het terrein van een voormalig asielzoekerscentrum in ’t Gooi, zal nog een vol uur beslaan.

SBS gaat de halve uren die vrijkomen in de vooravond opvullen met afleveringen van Rommel en Rijkdom. De week daarop duren alle afleveringen van Utopia zoals al gepland een half uur.

Bron: Telegraaf
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  maandag 23 december 2013 @ 21:49:45 #5
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_134626157
Miss Montreal zal morgen om 09:00 een optreden verzorgen in Utopia. Dit werd bekend in de livestream van Utopia waar momenteel onder andere Ruud de Wild 24 uur verblijft. Luisteraars van 538 en kijkers van de stream kunnen hier nog bij zijn. Het enige dat je hoeft te doen is je naam en je leeftijd sms'en naar 5380. De entree is 10¤ en Miss Montreal zal de titelsong Say heaven, say hell, van Utopia zingen.

Bron.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_134674990
Remko van Westerloo (SBS): 'Ik ben de kop van Jut'

nieuws SBS-programmadirecteur Remko van Westerloo, waar Sanoma volgens hardnekkige berichten dolgraag van af wil, noemt zichzelf in het conflict tussen producent Talpa en eigenaar Sanoma een 'kop van Jut'.
'Het is soms even slikken', zegt Van Westerloo tegen Zappen.blog.nl over de discussie waarin hij de negatieve hoofdrol speelt. 'Ik pretendeer dat het niet persoonlijk is. Dit hoort bij het grotere spel.'

Van Westerloo erkent dat de zender het afgelopen najaar ronduit teleurstellend heeft gepresteerd. 'We hebben wat pech gehad in de vooravond. En we hebben te weinig gedaan op primetime. De vrijdag en zaterdag zonder Nederlandse programma’s laten, al was dat ook omwille budgettaire kwesties, was fout. Vanaf dit voorjaar is dat heel erg anders.'

Bij de perspresentatie afgelopen zomer zette Van Westerloo nog in op de vrouwelijke kijker in de vooravond, een strategie die vanaf januari met Utopia wordt doorkruist. 'Tja, wat John de Mol ook zegt: televisie is een opportunistische wereld. Als zo’n project voorbijkomt, zeker na dit najaar dat niet uit de verf kwam, is dit om allerlei redenen een gokje waard.


Bron.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_134675251
John de Mol: Utopia kan GTST worden met èchte mensen

Door Herman Roggeveen op 20 december 2013 om 08:20, in de categorie Big Brother, SBS Broadcasting en Talpa.

utopia
“Telkens zagen we een trend terug komen: mensen zijn niet happy in de wereld waar ze in leven. Bij het brainstormen opperde iemand: wat zou er gebeuren als je een groep mensen een samenleving from scratch laat beginnen?” Dat is het gegeven waar John de Mol afgelopen voorjaar mee aan de slag is gegaan. Het is Utopia geworden, één van zijn grootste tv-projecten ooit. Op oudejaarsdag begint Utopia, de pers heeft alvast een preview gekregen.

Wie de poorten van Utopia betreedt, ziet voor zich een stuk landbouwgrond. Daarachter een weide met een kleine stal, waar twee koeien en 25 kippen wonen. Verderop is een vrijwel kale loods. In die loods de nu al veel genoemde waterkraan en twee elektriciteitsdraadjes, waar de 15 Utopianen straks opnieuw mee mogen beginnen.

Maar op het terrein ligt ook wel meer. Er staat bijvoorbeeld een trekker met een lekke band, elders ligt een gave band. Hier en daar liggen golfplaten, planken of stenen. Er is een aantal jonge boompjes geplant. En een gevallen bord nasi met wortelen verraadt dat er eerder deze week drie dagen Utopia is gespeeld voor spek en bonen. Of eigenlijk om de routing van de hele productie te testen. Aan de hand van die driedaagse simulatie heeft John nog heel wat wijzigingen in zijn format doorgevoerd. “Het heeft me verbaasd hoe inventief, creatief en soepel mensen zijn.”

john de molJohn de Mol kan bij de persbijeenkomst nog lang niet alles prijsgeven, omdat zijn kandidaten nog in het wild rondlopen. Een ludieke startopdracht, prijzengeld en meer details over het spelverloop blijven geheim. Wel verklapt hij dat de Utopianen de kans krijgen om elke maand één speler te vervangen. Enerzijds voor zijn eigen gemak: nomineren zorgt voor dynamiek in een groep – en dus goede reality. Anderzijds kan het zijn dat Utopia niet ideaal is door een paar rotte appels. Met eliminaties kan toch het paradijs worden benaderd.

Utopia moet zich tv-matig van voorgangers als Big Brother, Secret Story en De Gouden Kooi onderscheiden door vooral niet te sturen. Er komen geen opdrachten en er zijn ook geen dagboekkamers, waar verslaggevers de kandidaten één-op-één bevragen. Zulke zogeheten testimonials zijn heerlijk om een verhaal te vertellen in de montage. “Ik heb nog geprobeerd dit toch er in te krijgen, maar John was onvermurwbaar”, aldus programmadirecteur Remko van Westerloo.

John de Mol brengt momenteel 80 procent van zijn werktijd door met Utopia, de jaarwisseling zal hij ook op het terrein in Crailoo doorbrengen. Maar vanaf 1 januari is het echt uit zijn handen. Dan wordt er niet meer bijgestuurd en moeten de vijftien Utopianen genoeg gaan doen om boeiende televisie te maken. Talpa neemt zes dagen de tijd tussen opnames en uitzending in om er een soap-achtig geheel van te maken. John de Mol: “Dit zou in mijn ogen Goede Tijden Slechte Tijden kunnen worden met echte mensen. Ze acteren niet, de kijker ziet echte emoties.”


Bron.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_134675285
Utopia toch teruggebracht tot half uur in eerste week

utopiaHet nieuwe programma Utopia zal in zijn eerste week toch maar een half uur duren per aflevering. Die programmawijziging maakt SBS 6 vandaag bekend. Op de persdag van afgelopen donderdag werd nog benadrukt dat de show in de eerste week telkens een uur zou duren, zodat alle verhalen goed verteld konden worden. Maar nu heeft alleen de eerste aflevering op 6 januari de looptijd van een uur. Daarna duurt elke aflevering 30 minuten.

Utopia zal elke werkdag om 19.30 uur worden uitgezonden.


Bron.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zondag 29 december 2013 @ 15:21:12 #9
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_134828886
Vanavond is John de Mol te gast bij Live 4 you.

Bron
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  zondag 29 december 2013 @ 16:52:55 #10
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_134833091
Man verlaat kind voor Utopia

Volgens John de Mol is een van de beweegredenen van mensen om in Utopia een nieuwe samenleving te stichten, onvrede over onze huidige samenleving. In dat geval zit er misschien toch nog iets nobels in de deelname van Hakim Elfassih, want deze Limburgse oliebollenbakker / Onno Hoes-hater laat een kind van 6 maanden oud achter om een jaar lang op een verlaten terrein in het Gooi rond te hangen in wat de nieuwe internationale cashcow van John de Mol moet worden. Mag dat? Tuurlijk, maar een klein beetje in de war moet je er natuurlijk wel voor zijn om je kroost te verlaten voor zoiets. Wellicht dat John vanavond bij Life4You kan toelichten hoe een en ander nou precies zit, hopelijk in het gezelschap van de blowende, zuipende levenskunstenares Billy Bakker en de naakte Vrouwenvleugel-actrice Andrea Tolson. Wordt lachen dan.

Bron
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  † In Memoriam † zondag 29 december 2013 @ 18:24:51 #11
137949 Disana
pi_134837220
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 15:21 schreef UtopiaVolger het volgende:
Vanavond is John de Mol te gast bij Live 4 you.

Bron
Nu.
  zondag 29 december 2013 @ 18:49:55 #12
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_134838237
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:24 schreef Disana het volgende:

[..]

Nu.
En?
  † In Memoriam † zondag 29 december 2013 @ 18:50:35 #13
137949 Disana
pi_134838266
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:49 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

En?
Toen kreeg ik telefoon -O- Ik weet alleen dat De Mol het heel spannend vindt en dat het liedje nog werd gezongen.
  zondag 29 december 2013 @ 18:52:50 #14
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_134838355
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:50 schreef Disana het volgende:

[..]

Toen kreeg ik telefoon -O- Ik weet alleen dat De Mol het heel spannend vindt en dat het liedje nog werd gezongen.
Ohw, dan maar uitzending gemist kijken morgen
  Moderator zondag 29 december 2013 @ 18:53:21 #15
388664 crew  Dotteke
pi_134838382
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:50 schreef Disana het volgende:

[..]

Toen kreeg ik telefoon -O- Ik weet alleen dat De Mol het heel spannend vindt en dat het liedje nog werd gezongen.
Was weinig nieuws ,zijn 40 kandidaten tot nu, blijven er 15 over.
Snap niet waarom ze daar zo geheimzinnig over doen eigenlijk.
Mensen mogen Utopia in, Utopia mag niet naar buiten, maar ook dat wisten we al
De Mol is zelf met oud en nieuw ook in Utopia
Vanaf 31 december op de streams te zien.
Ze mogen niet zelf slachten maar ze mogen elkaar wel opeten ha ha ha

Miss Montreal heeft de titelsong gezongen.

Al met al geen nieuws!
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  † In Memoriam † zondag 29 december 2013 @ 18:54:34 #16
137949 Disana
pi_134838444
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:53 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Was weinig nieuws ,zijn 40 kandidaten tot nu blijven er 15 over.
Snap niet waarom ze daar zo geheimzinnig over doen eigenlijk.
Mensen mogen Utopia in, Utopia mag niet naar buiten, maar ook dat wisten we al
De Mol is zelf met oud en nieuw ook in Utopia
Vanaf 31 januari op de streams te zien.

Miss Montreal heeft de titelsong gezongen.

Al met al geen nieuws!
Ah mooi, jij hebt het wel kunnen volgen. Maar ik denk dat je 31 december bedoelt i.p.v. 31 januari?
  Moderator zondag 29 december 2013 @ 18:55:13 #17
388664 crew  Dotteke
pi_134838474
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:54 schreef Disana het volgende:

[..]

Ah mooi, jij hebt het wel kunnen volgen. Maar ik denk dat je 31 december bedoelt i.p.v. 31 januari?
Ja heb even gekeken vind het eigenlijk een waardeloos programma, maar dacht misshien komt die eens met wat nieuws!
Oeps , foutjuhhhh idd . 31 december :
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  † In Memoriam † zondag 29 december 2013 @ 18:57:28 #18
137949 Disana
pi_134838574
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:55 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja heb even gekeken vind het eigenlijk een waardeloos programma, maar dacht misshien komt die eens met wat nieuws!
Oeps , foutjuhhhh idd . 31 december :
Ik heb gekeken omdat UtopiaVolger ons tipte. Ik vind het echt zo'n programma van 'doe gezellig mee of je hoort er niet bij'.
  Moderator zondag 29 december 2013 @ 19:18:05 #19
388664 crew  Dotteke
pi_134839539
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2013 18:57 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik heb gekeken omdat UtopiaVolger ons tipte. Ik vind het echt zo'n programma van 'doe gezellig mee of je hoort er niet bij'.
Ben ook gaan kijken toen ik hier las dat de mol er in zou komen.
Wist niet eens dat het er nog op was.
Laat mij er maar lekker niet bij horen ha ha ha! :D
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  zondag 29 december 2013 @ 20:32:50 #20
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_134843770
Bibi over haar tijd in Utopia:

Ruud de Wild werd uitgedaagd door John de Mol om 24 uur lang te overleven in Utopia.

Samen met Jelte de sidekick van Ruud, ik en 3 andere luisteraars begon het avontuur afgelopen maandag. Overal stond aangekondigd “Ruud in het Wild” dus ik was op het ergste voorbereid..

Aangekomen bij Talpa ontmoete ik de andere luisteraars en kregen we een hele controle van onze spullen, wat mochten we wel meenemen en wat niet.
Buiten onze mobiele telefoon en paspoort was het enige wat van mij is achtergehouden mijn stapeltje kranten die ik mee wilde nemen om een vuurtje te maken hehe.
Bij de studio van 538 kwamen we nog op de radio, maakten we een groepsfoto en begon ons avontuur echt naar Utopia!

We kwamen aan bij Utopia met de 538-limousine.
De autodeur werd voor ons open gedaan, we pakten onze spullen en liepen richting de grote poort van Utopia.
Mijn slaapzak had ik vastgemaakt met touw en daarin zaten nog wat extra kledingstukken met daar bovenop o.a. eierkoeken, fernandes, water, 40 shotglaasjes en een fles Jagermeister.
In mijn jaszak zaten zakdoekjes, aanstekers, tampons en nog wat koekjes, maar ik kon alles zelf tillen en dat was de regel.

Alles wat je kan tillen mag je meenemen J (verboden: tassen, koffers etc.)
In het donker en in de regen konden we al een groot gedeelte van buiten zien, voordat we echt op ontdekking uit gingen wilden we eerst even onze spullen wegleggen in de loods.
Eigenlijk random lagen we onze spullen neer en waren we heel benieuwd naar de ruimtes en naar wat ons te wachten stond.

We vonden al snel de kluis waarin maar liefst ¤ 5,38 lag, wat werden we verwend(!) haha. Voor ¤ 5,38 moesten we dus zien rond te komen, 24 uur lang.. Appeltje eitje ;-)
Nadat we de koeien en kippen hadden bewonderd zijn we teruggegaan naar de loods om een tafel te maken.

Met z’n allen hebben we de tafel in elkaar gezet en deze bleek zelfs zo stevig te zijn dat ik er op kon staan! De mannen vonden het goed geweest en zaten lekker aan een biertje.
Vanessa en ik hadden ons verantwoordelijk gemaakt voor de slaapplaats, dus we gingen op zoek naar de warmste plaats in de loods.
Met een bezem heel wat stro verzameld en al gauw waren ook de slaapplaatsen tiptop in orde.
Dit verdiende een lekker drankje.
Toch wel een dingetje vond ik het plassen…
Buiten alleen al alle camera’s om je heen, is dat niet echt mijn specialiteit. Als je die wind voelde, pff en dan ervoor zorgend dat je zelf droog bleef, nee niks voor mij.
Gelukkig was Toin erbij en Toin is heel handig, dus vroeg ik met mijn puppyoogjes of hij toch niet even wilde gaan kijken voor een toilet, zo gezegd zo gedaan.
Dichtbij de koeien helemaal beschermd voor de wind was daar onze wc. Fantastisch!
Ik heb er maar liefst 1 keer gebruik van gemaakt haha. Toch bedankt :p
Ik zat bomvol energie en had de gekste ideeën. Ik zag het al helemaal voor me dat we met z’n 6en verstoppertje speelde midden in Utopia.
De camera’s die alles meekregen waar iedereen zat en wij maar zoeken. Maar goed. Toin en ik waren de enige die mee wilden doen dus hield het op.
Ruud was al gauw niet meer zo wild en wou naar z’n bedje, dus al langzaam maakte iedereen zich klaar voor de nacht..

Ook toen we met z’n alle op bed lagen, op het stro in onze slaapzak wilde ik een slaapzakkenrun doen.
Maar helaas…. Ik was maar alleen haha. Al snel hoorde ik naast me gesnurk en wist ik dat Ruud al lag te slapen.
Na enkele minuten, of zelfs uren lag ook ik lekker te slapen, totdat om HALF 6!!!! De telefoon ging… grrr..

Ik heb me omgedraaid en ben verder gaan slapen tot 8 uur.
De enige echte Miss Montreal kwam op visite! Yeah, super cool!
Rond 9 uur zou het concert zijn en we waren nog helemaal niet klaar.
Het was ochtend onze eerste dag en moesten de hele concertruimte nog klaarmaken, eten, de koeien en kippen verzorgen, maar deden toch alles lekker op ons gemak.
Toen we met Ivo naar de koeien liepen hebben we bijna allemaal de koe Fred gemolken, wat was dat vreemd zeg. Maar goed het staat weer op mijn lijstje *check*.
Eerste instantie konden we bij de kippen geen eieren vinden, mij werd zelfs wijs gemaakt door Ruud dat kippen geen eieren leggen in de winter en ik ben zo goed gelovig als maar zijn kan dus ik geloofde hem meteen.

Toch ging Vanessa even zoeken omdat ze dacht dat de kippen de eieren misschien wel verstopt hadden. Ik moet nu nog lachen als ik er aan terug denk, want ja hoor! Ze had gewoon eieren gevonden, 18 stuks!
Na ons ontbijt kwam al gauw Sanne van Miss Montreal binnen, ik ben haar samen met Jelte een rondleiding gaan geven en daarna zijn we de ruimte voor de gasten klaar gaan maken.
Voor de tractor hadden we allemaal stro neergelegd waarop iedereen lekker kon gaan zitten, lekker knus met z’n allen bij elkaar.

En dat was het ook hoor, knus en gezellig! Alle 25 gasten (die allen ¤10,00 moesten betalen bij de entree) heb ik welkom geheten en heb ik een rondleiding gegeven.
Ze waren helemaal onder de indruk en na het fantastische concert van Miss Montreal was er niemand die weg wilde gaan, maar helaas ze moesten allemaal weer Utopia uit L
Ik had ze er nog wel even bij willen houden, mensen vol energie die wilden helpen om iets te bouwen in Utopia.

Na het uitzwaaien van Sanne en het korte bezoekje van Loretta was onze tijd ook alweer bijna om.
We besloten om toch nog even een vuurtje te maken zodat we dat ook op onze lijst konden afstrepen.
Handige Toin maakte er nog even een bankje bij en het was helemaal compleet.
Na onze laatste uurtjes waarin we spelletjes speelde en ons verdiende geld van het concert opmaakten aan patat was ons avontuur ook afgelopen..
Het was een bijzondere ervaring om 24uur lang te overleven in een loods met 5 andere.
Toch sta je er zelf wel anders tegenover met de indeling van je tijd/planning omdat je weet dat je er natuurlijk maar 24 uur bent.
Ik ben ontzettend benieuwd hoe de 15 kandidaten het gaan uithouden en gaan opbouwen.
Ik als ex-Utopiaan blijf het natuurlijk volgen en wens ze nu alvast veel succes!
En wie weet mogen wij 6 nog wel een keer op visite komen, lijkt me helemaal leuk.

Veel liefs en tot snel,

X
Bibi

Ps. Zie hier nog het super optreden van Miss Montreal:

Optreden Miss Montreal

Bron.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  zondag 29 december 2013 @ 20:38:43 #21
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_134844275
Groep vijf schooluitje?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 29 december 2013 @ 20:41:30 #22
338108 SecretStoryWous
Geld verdienen met Jort Kelder
pi_134844520
quote:
9s.gif Op zondag 29 december 2013 20:38 schreef Copycat het volgende:
Groep vijf schooluitje?
Inderdaad, wat een kind haha
Dit is gewoon raar :l
  † In Memoriam † zondag 29 december 2013 @ 20:44:03 #23
135305 beequeen
Lost.
pi_134844685
Hahaha, pfffff.
“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”
― Mark Twain
'Stupidity has become as common as common sense was before.'
pi_134912331
Er staat een leuk artikel in de Metro vandaag. :-)
  Moderator dinsdag 31 december 2013 @ 10:26:19 #25
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_134915101
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2013 07:34 schreef Flounder het volgende:
Er staat een leuk artikel in de Metro vandaag. :-)
Voor de volgers hier staat er niets nieuws in, maar het is goede reclame voor de show, ehh het sociale experiment bedoel ik. ;)
Link: http://www.metronieuws.nl(...)SrZmlE!ATrdYKke6mos/
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')