abonnement Unibet Coolblue
  One tough cookie maandag 23 december 2013 @ 00:46:37 #1
169210 liesje1979
pi_134590918
In dit topic kunnen verslagen geplaatst worden die een live weergave zijn van wat er op de streams gebeurt. Dit is handig omdat mensen die het één en ander gemist hebben zo in een oogopslag kunnen lezen wat er allemaal gebeurd is. Daarom willen we dit topic schoon houden van andere commentaren. Reacties op de verslagen kun hier kwijt.
pi_134614786
Camera op de loods. Er loopt een groepje mannen door het beeld
Er is nu ook geluid
Stream buffert.
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_134614817
Nu vijf camera's online,,,,

Maar alleen de 360 geeft beeld. Het regent
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_134621073
Ze hebben mijnwerkerslampen op hun hoofd en een kratje bier werd er naar binnen gesjouwd.
Iemand zei geesten oproepen, dus je weet maar nooit vannacht wat er komt rond spoken >:)
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134621448
Ze gaan een plan maken, Twan is bezig met het water ( buiten ligt er genoeg als ik de stream zo bekijk) Ruud zet kaarsen op een soort kist in de loods.
Ruud is bezig met een klein gasflesje, en eet nu een snelle Jelle als ik het goed zie, voor de rest gebeurt er nog weinig, beetje verkennen etc.etc.
De 2 meiden zijn ondertussen het terrein aan het verkennen, en ik hoorde iets *van dat bepaald de regie* ( geluid valt af en toe weg hier.)
Tot nu toe gebeurt er bar weinig.
Ruud heeft ondertussen het gasflesje aangestoken, en zie ook een badkuip staan in de loods.
Denk dat ze in de regie druk zijn met de camera positie`s etc. voor hun is dit ook *oefenen* om straks alles mooi in beeld te krijgen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134622507
Het kluisje is gevonden, iemand staat de schuur aan te vegen.
Ik hoor iemand zeggen dat ze een bankje bij de tafel gaan maken, iemand zegt dan hebben we weer een half uurtje weer wat te doen ( vervelen ze zich nu al?) zijn amper binnen _O-
Ondertussen worden er stenen van buiten naar binnen gesleept en Ruud vraagt * Misschien een hele gekke vraag, maar wat zijn jullie aan het doen?)
Ze maken een 8 persoons tafel, Ruud zegt, mooi geweest ik ga weer naar huis :P
Iemand schreeuwt He Ruud de tafel is nog niet klaar hoor!!!!! zie ze allemaal fanatiek stenen slepen behalve Ruud, ja verschil moet er wezen _O-
Ruud is ondertussen bij de koeien gaan kijken, en loopt weer terug naar de schuur.
Ruud vind het hele mooie beesten, mooie koeien, maar weet niet hoe kippen eruit zien, hij kan een kip niet van een haan onderscheiden :O
Ruud vind het terrein best wel meevallen, hij had erger verwacht, en staat gewoon onder tussen niks te doen en de rest maar sjouwen met de stenen.
Vanessa heeft een emmer bij zich, Ruud vraagt of hij die mag gebruiken want schijnbaar lekt het ergens.
Oh en volgende keer pist Ruud op camera zegt hij, hij had schijnbaar ergens anders lopen wateren.
Ruud vind het erg leuk, en zegt, er zijn een paar piolen en duitsers tekeer gegaan, Ruud ontdekt ook prikkeldraad en een stukje Berlijnse muur.
Vanessa is directie secr. die kan mooi alles regelen zegt Ruud...........Volgens mij laat hij alles aan andere over want hij loopt er een beetje te lanterfanten zo over het terrein en kijkt toe.
(Ruud had er beter aan gedaan als hij zijn schilderskwasten had meegenomen en een mooie muurschildering had gemaakt :+ )
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134624371
Ze zitten nu allemaal binnen aan de *tafel* morgen mogen er 25 bezoekers komen A 10 euro per persoon, maar dat moeten ze zelf regelen.
Ze zitten elkaar een beetje te ondervragen van wat doe je voor werk etc.
Het geluid valt af en toe weg .
Ik lees in de COS dat ze bier, eierkoeken en chips hebben...
En zoals ik het ook in de COS lees, veel vinden er nog weinig aan, het kan niet meteen bloed aan de muur en herrie in de tent worden. :P
Hun mogen morgen weer naar huis, maar stel je zit een jaar met onbekende opgesloten, dat kan nooit goed gaan :P
(even voor Huub en regie, doe wat aan het geluid a.u.b.) sommige hebben wel goed geluid en kunnen alles verstaan, andere horen niks of bar slecht)
Zou zo jammer zijn als je het niet kan volgen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 24 december 2013 @ 01:08:31 #8
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_134635463
Het heeft even geduurd maar iets na 20:00 gingen Ruud de Wild, Jelte van der Groot, Bibi Schouten en drie 538 luisteraars dan toch Utopia binnen. Vlak daarvoor deed het geluid het al af en toe en vingen we op dat er toch een aantal regels zijn.

- Geen hoog vuur.
- Goed op de dieren letten.
- Het liefst veel naar buiten, vinden ''ze'' (De kijkers) leuk.

Verder hebben ze veel water, bier, eten en snoep mee. En ook nog kaarsen, een gasfles, slaapzakken, matjes, tandenborstel en tandpasta. Dit eerste experiment van 24 uur kan dus niet zonder enige luxe en/of regels. Het echte werk vanaf 1 januari zal dus nog een stukje zwaarder zijn dan wat wij tot nu toe hebben gezien. Eenmaal binnen had Ruud eerst al een interview op Radio 538 via de simpele Nokia die in de loods lag en hadden ze maar liefst 5,38¤ in de kluis liggen. Meteen al begonnen ze met eten en drinken.

Ondertussen kloten ze een beetje aan om een fatsoenlijke tafel te bouwen. Steen voor steen stapelen ze dit op. Ruud voert zo'n beetje niks uit en laat de rest al het werk doen.

De badkuip die in de loods ligt gebruiken ze om op te zitten.

Nadat dit werk binnen een uur achter de rug was werd het natuurlijk hoog tijd voor wat shotjes alcohol.

Onder het genot van een drankje maken ze nader kennis met elkaar en toont Ruud veel interesse in de andere mensen. Ze delen veel verhalen met en over elkaar. Dit is inmiddels bijna een uur bezig, ze zitten er nu bijna 2 uur in. Ook praten ze veel over koken, 24kitchen en kok Rudolph van veen.

Tijdens een voorstelronde in de loods vertelt iedereen wat zij doen in het dagelijks leven. Jelte vertelt over zijn mooie tijd bij Radio 538. Al sinds 2004 is hij de sidekick van Ruud. Ooit begon hij als producer en verzorgde hij de koffie. Tegenwoordig zijn de rollen omgedraaid: “Ruud haalt nu de koffie”, grapt Jelte. Ook Ruud werkt al een lange tijd bij 538. Hij voelt zich simpelweg het meest op zijn gemak bij dit radiostation. Ruud heeft niet altijd gewerkt bij de radio. Ooit begonnen als schoonmaker bij de NOS en later was hij runner bij de televisie. Ruud: “runner, dat is het laagste wat je kan doen bij de televisie”.

Bibi ging kijken of de tafel stevig genoeg is voor Miss Montreal om morgen op te dansen/zingen. Kort daarna hebben ze besloten om de wc te gaan bouwen. Hiervoor hebben ze een stuk hout met een stuk dat je open kan klappen in gedachte om te gebruiken.

Inmiddels hebben Bibi en Vanessa een slaapplek gevonden/gemaakt met veel hooi en hun slaapzakken. Terwijl de dames een aangename slaapplek creëren, krijgen de verhalen aan tafel bij de heren een wat serieuzere wending. Ruud vertelt dat hij samen met Jelte een documentaire heeft gemaakt over Auschwitz. De heren zijn duidelijk geraakt door hun avontuur.

Er is een discussie over het kakhol. Gaan ze het wel of niet maken? De een wil zijn kakje ophouden tot de 24 uur voorbij is, de ander kan een kakhol wel waarderen. Vooral de plek om te kakken is een hele discussie. Als ze terug lopen van de bosjes naar de loods nemen ze weer wat spullen mee om te gebruiken:

Ruud de Wild staat weer even bij de koeien en vindt het toch maar eng om een aai te geven. Hij probeert het meerdere keren maar schrikt als de koe opeens beweegt.

Volgens Ruud de Wild kun je geen reet doen in Utopia omdat alles zo nat is vanwege de regen. Ze lopen weer naar binnen toe. ''Zo, lekker warm binnen'' aldus Ruud.

In plaats van te slapen willen ze het concert van Miss Montreal voorbereiden. Ruud de Wild stelt voor om een vergadering te houden. Veel praten is iets wat in Ruud zijn straatje ligt.Verder willen ze iets achterlaten voor de toekomstige bewoners. ''We zitten hier niet voor niets.'' Het eerste overleg gaat over waar de bezoekers morgen hun entree betalen. Ook denken ze na over een soort van stempeltje want ''dat is leuk''. Koeienstront. Even met de pols erdoorheen.


Ruud & Jelte worden met enige regelmaat gebeld door Radio 538 om live in de uitzending te vertellen hoe het gaat. Ze vragen of een luisteraar in de buurt toevallig even met friet, bier en een schep langs kan komen. In ruil daarvoor gaan ze een rondleiding geven.

Bron inclusief afbeeldingen/video/gifs.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_134641981
Sanne, Miss Montreal is gearriveerd in de schuur, en er wordt een rondleiding op het terrein gegeven door Bibi, 1 van de slaapgasten van vannacht, want inmiddels zijn de betalende gasten ook gearriveerd.
Ruud en zijn cluppie blijven tot vanmiddag 4 uur en dan mogen ze weer naar huis, maar als ik het zo lees her en der hebben ze goed geslapen.
Ondertussen is iedereen in de loods, Ruud vond het fantastisch maar alleen het ene minpuntje dat het zo erg regende.

In de loods wordt er ontbeten, ik zie dampende kopjes koffie en boterhammen.
En daar pakt Sanne haar gitaar en gaat op de tractor plaatsnemen alle betalende gasten gaan op het stro en er bij staan in afwachting van het mini concertje van Miss Montreal.
Maar er moet natuurlijk eerst een bakkie koffie naar binnen gewerkt worden dus we wachten netjes.

Sanne heet iedereen welkom op deze bijzondere locatie en vertelt hoe ze zo in Utopia terecht kwam, ze heeft namelijk het nummer geschreven voor Utopia ( of dat nummer was er al en hebben ze voor Utopia gebruikt)
Ze begint haar 1e nummer te zingen zich zelf begeleid op gitaar, dus iedereen veel plezier met dit kleine concert van Miss Montreal.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 24-12-2013 10:17:31 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 24 december 2013 @ 10:59:10 #10
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_134643570
Miss Montreal is aangekomen in Utopia. Ze trekt heel vaak aan de bel bij het hek maar niemand hoort het. Na enige minuten besluit ze gewoon door het hek naar binnen te lopen.

Sanne (Miss Montreal) krijgt een rondleiding en is niet bang voor de koeien.
Miss Montreal vroeg zich al af waar ze schijten. Ze vindt de wc er wel clean uit zien, als je het maar af en toe leeghaalt... Met iets...

Verder laat ze weten dat de bezoekers voor het concert dat ze gaat geven rond kwart over negen binnen zullen komen. Ze is druk bezig om een podium/set op te bouwen voor het optreden voor de 25 bezoekers die straks komen.

Als de set klaar is neemt Sanne een lekker eitje van de Utopia kippen.

Niet veel later kwamen de 25 bezoekers binnen die allemaal 10 euro entree hebben betaald. Ze krijgen allemaal een rondleiding en Sanne bereid zichzelf nog even voor op het optreden.

Het optreden van Sanne is begonnen en het eerste nummer die ze speelt draagt ze op aan iedereen die een zwaar jaar heeft gehad. ''I know I will be fine this year.''

Nummer 2: Just a flirt.

Het derde nummer dat Sanne speelt is origineel van Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderful days. Happy hardcore is voor Sanne de beste muziek op aarde.

Het vierde en laatste nummer is de titeltrack van Utopia. Say heaven, say hell. Volgens Sanne kan ze ''Utopia'' nooit in één keer uitspreken omdat ze stottert maar deze keer ging het toch goed! :)
Sanne maakt nog een praatje met wat bewoners. Als er een vraag over haar gestotter word gesteld laat ze weten blij te zijn met hoe ze is. Ze kan er veel humor in kwijt en dat blijft leuk voor andere mensen. Ook komt ze erachter dat nu nu vakantie heeft. Dit optreden was het laatste wat ze moet/mag doen. ''YES, BIER!''
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_134933137
Nou en ze zijn begonnen Utopia en niets is nu al wat het lijkt.........Volgens Meneer de Mol mochten de 15 bewoners niets meenemen _O- _O- , ja een dubbele trui en een paar extra sokken, maar er zijn nu 5 personen binnen ( erg onoverzichtelijk wie wat is want voorstellen hebben ze al gedaan ergens buiten waar de stream niet mee kan kijken) Maar iedereen heeft een eigen kist met spullen.
Gelijk gaan ze een plekje voor zich zelf creeren dus er wordt niet op iedereen gewacht.

Er wordt niet ouderwets met houtjes tegen elkaar aangewreven want er is een aansteker, niks kamperen ala Franse Kamp maar gewoon alles mee naar binnen genomen om het jezelf gemakkelijk te maken.

Charlotte voert nu al het hoogste woord en deelt al de lakens uit, dus een bazig vrouwtje.
Wie wie is ben ik nog niet achter, erg rommelig maar Charlotte heeft al een stempel overal op gedrukt en als ik de COS zo lees heeft ze nu al *fans* :O .

Ze hebben Baco en Wodka bij zich, dus het wordt vanavond een slempartijtje.... eentje heeft een extra deken en een extra groot zeil meegesjouwd van thuis.
Ze mogen vooral niet vergeten dat de koeien gemolken moeten worden, nou geheid die koeien staan morgenmiddag op knappen. :P

Ze zijn al bij elkaar geweest, en mochten even weer naar huis om in een kwartier spullen te pakken om mee te nemen.
Ze hadden onderling ook afgesproken wat ze mee gingen nemen , dat was net op SBS bij Showvroeg!


Ik zie nu al 2 meiden stuntelen om een koe te melken, ze weten bij god niet hoe het moet .

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 31-12-2013 18:05:42 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134937703
Er zit 10.000 euro in de kluis.

Het is inmiddels 19.30 en kijk nog steeds naar de koeienstal, koe 2 wordt nu pas gemolken.
Het is vooral schatje hier en schatje daar, alles is natuurlijk nog onwennig.
Ik lees ook dat er steeds stro van de koeienstal wordt gejat, voor hun eigen gerief dat ze straks lekker kunnen liggen.

Snetje post in de COS De blote voeten man heeft een mes meegenomen en een tondel..slim bezig als de 50 aanstekers leeg zijn met al dat gerook, kijk de blotevoetenman weet wat overleven is.

Ook staan er 3 flessen champagne, nou met de wodka en de Baco wordt het wel een klein feestje straks om 12 uur.1 van de dames heeft een luchtbed meegenomen _O- zo een blauwe, ja ja Meneer de Mol, wat was het ook weer :O mocht toch niks mee genomen worden??

Nou, de volgende is binnen, leuk limburgs accent dat moet Hakim de Koekebakker wezen, hij houd niet van regels roept ie maar brengt wel gezelligheid met zich mee denk ik.

Buiten hebben ze een vuurton gemaakt en zie een stapel stenen met een grill erop.
Ondertussen zijn de late binnenkomers druk bezig hun strobed op te fleuren.

Paul zegt dat hij zo vlug mogelijk Internet wilt hebben om op marktplaats te komen lees ik net.
en zie Peter nu op stream, ziet er goed uit, beetje aangekomen en hoop persoonlijk dat hij het heel ver gaat schoppen in Utopia *O* Laat ze maar een poepie ruiken daar Peter >:) maar dat terzijde.

Voor de rest gebeurd er gewoon niks, beetje rommelen in de loods, beetje buiten roken.

En zie net ze hebben water, de waterkraan is gemaakt.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134946838
Ik zag net een vrouw met een muts en een ander zat de koe te melken
Nothing to see here, carry on
pi_134947413
Vanochtend heeft Lindy de koeien weer gemolken, later geholpen door Hakim. Ze wilden de koeien vervolgens in de wei rond laten lopen, maar dit mocht niet van de productie. Ook kregen ze een waarschuwing dat ze niet meer mochten roken in de buurt van de stal, wat ze afgelopen nacht wel hebben gedaan, anders worden de sigaretten ingenomen. In de loods was Rienk ondertussen bezig om met een booromslag een soort van houten hamer te maken.

Buiten was een grote groep, onder leiding van Paul, bezig om de schommel te verplaatsen. Ze zijn er nog niet helemaal over uit wat ze daar mee willen doen, maar ze willen het sowieso overdekt hebben door middel van een zeil die ze van thuis hebben meegenomen. Ook zijn ze een prioriteitenlijstje aan het samenstellen voor de dingen die ze nu als eerste nodig hebben. Een deel van de groep zou graag snel internet willen hebben door het kopen van een smartphone of laptop, zodat ze kunnen handelen met de buitenwereld. Een ander groepje is juist weer van mening dat ze beter eerst een fatsoenlijke wc kunnen bouwen en elektriciteit kunnen aanleggen.

Ze willen zo wederom een kringgesprek gaan beleggen om te gaan beslissen wat ze vandaag gaan doen. Nadeel is dat het vandaag 1 januari is en dat de meeste bedrijven dus dicht zullen zijn, waardoor ze nog niks kunnen kopen.
pi_134949033
Onder leiding van Aike en Paul hebben ze net een kringgesprek gehad en daar een heel lijstje afgelopen. Paul gaat morgen een bedrijf bellen om matrassen en dekens te leveren, want ze zijn het er allemaal over eens dat goed slapen toch wel belangrijk is. Verder hebben ze het ongeveer een half uur gehad over een toilet, die 350 euro moet kosten. Lindy en nog een paar mensen vinden het op dit moment nog niet nodig omdat ze ook gewoon een gat kunnen graven en 350 euro best veel geld is, maar een merendeel van de mensen is het erover eens dat die toilet er snel moet komen. Als het slechter weer wordt vinden ze het geen pretje om het buiten te blijven doen.

Ook gaan ze een goedkoop laptopje aanschaffen om op internet te kunnen, al is het nog niet duidelijk of er daar WIFI is. Ze vinden dat ze aan een laptop meer hebben dan aan een smartphone, die waarschijnlijk ook nog eens duurder zou zijn. Verder is er iemand, weet even niet wie, die vanmiddag een boodschappenlijstje gaat samenstellen om morgen bij de AH boodschappen te bestellen. Aan het einde van het gesprek ontstonden er de nodige irritaties omdat er een paar mensen wilden gaan roken. Harold liet toen duidelijk blijken dat ze nog even moesten blijven zitten en dat ze later wel kunnen roken.
pi_134954221
Aan het begin van de middag hebben de mannen een toilet gemaakt in het bos, onder leiding van Paul die zelf niet heeft meegeholpen maar alleen even kwam keuren. Door Peter en Vanessa is er een boodschappenlijstje gemaakt, met daarop onder andere 5 kilo sperzieboden en 5 kilo rode kool. Ze hebben besloten dat 300 gram groente per persoon per dag voldoende moet zijn. Ook zijn ze van plan om twee keer per week boodschappen te gaan halen, want ze kunnen de spullen nog niet lang bewaren. Lindy heeft aangegeven dat ze morgen het bedrijf waar ze werkt gaat bellen om diepvriesmaaltijden te bestellen.

Ook mochten 's middags de koeien even de wei in om lekker te kunnen bewegen. Vervolgens vertelden Peter en Charlotte hun levensverhaal aan Billy. Peter heeft veel meegemaakt, een moeder die aan de alcohol zat, waardoor hij al snel op zichzelf aangewezen was. Hij werkte eerst bij een telecomorganisatie en heeft ook nog bij een uitvaartmaatschappij gewerkt. Charlotte heeft in Spanje gewoond, waar ze eerst bokworsten heeft verkocht en uiteindelijk haar droombaan kreeg als serveerster in een grote bar in Marbella. Rond een uur of 4 hebben de meeste mensen nog een eitje en wraps gegeten als tussendoortje.

Er zijn ook al de nodige plannen om geld te verdienen. Zo wil Hakim pannenkoeken gaan verkopen voor 5 euro per stuk, zodat ook bijstandsmoeders en mensen met weinig geld daar kunnen gaan eten. Paul is bereid om een lange tafel voor hem te maken waar de gasten dan aan kunnen zitten. Ook is er een plan om een soort van kinderboerderij te maken, waardoor ze ook weer geld kunnen verdienen. Harold wil zijn eigen bedrijf gaan gebruiken voor bestellingen.

De dames, waaronder Lindy en Charlotte, gingen vervolgens touwtjespringen en ze zijn van plan om dat iedere dag te gaan doen. Paul moest daarna in de loods huilen omdat hij zijn vrouw achterlaat en ze een hele hechte band hebben. Volgens Paul wilde zijn vrouw eigenlijk niet dat hij zou deelnemen aan Utopia. Verder staat er nu ook een bad in de buurt van de ingang van de loods, die ze willen verwarmen.
pi_134957534
Nou het is inmiddels 6 uur in de avond, ik hoor ze willen radio 538 bellen en zangers of zangeressen uit gaan nodigen, want ze denken dat de *bezoeker* er grif wel 25 eurie voor gaat neer tellen om het mee te maken in de loods. ( zie Miss Montreal)
Ze denken dat heel Nederland hun al volgt, en Harold Hanenkam loopt vanaf dat hij binnen is steeds te boeren, en vreet ook met die bakkes open zo goor :r , en niet alleen mij is het opgevallen maar lees meer users in de COS.

Het verhaal gaat ook rond dan Rienk niet zijn echte naam is, er zijn al een paar aan het speuren wie hij dan werkelijk is..............

De plannentjes die gesmeden worden om aan geld te komen zijn, rondleidingen, een eettent ,zangers en groepen laten optreden .

Ze willen 40 mensen binnen laten ala 10 euro P.P. maar als het aan Hakim de Koekenbakker ligt mag het al morgen. Iedereen kijkt Internet zegt Hakim dus als het vanavond bekend wordt gemaakt op stream dan denkt hakim dus dat het storm loopt.

De bewoners mogen van *het Hokje* geen briefjes etc. laten zien op camera.
Peter legt uit hoeveel camera`s er gebruikt worden dacht dat ik hoorde 6 camera`s voor de streams.
Rienk Platvoet wilt graag zijn eigen zeep maken

Harold en Peter lopen een beetje in het rond, daarom krijgen hun de taak een bank enzo te versieren, zeker om die loods een beetje op te fleuren.
Andrea (Blond Knotje) gaat de kisten beschilderen, en wil die dan gaan verkopen, ook zie ik Andrea gebaren maken dat de boel een beetje wordt opgefleurd met geschilder en thema`s en vooral felle kleuren.

Peter *O* en Harold gaan morgen klokslag 3 uur in de middag de 40 *Kijkers* die betalen om binnen te komen rondleiden, heb nou al tig keer gehoord dat peter en Harold dan ook wat te doen hebben 8)7 Ja wat wil je, er zijn haantjes en er zijn mensen die de kat uit de boom kijken.

Peter vind zich zelf niet technies, hij is meer van het entertaiment zegt hij net zelf, Hakim wil dat iedereen iets leuks doet, en glimt van trots volgens mij dat hij ook een *Idee* de groep in heeft gegooid.

Blond Knotje zie ik net de kist van Rienk onderhanden nemen, naam erop met rood viltstift en een paar puntjes, straks laagje vernis erop kirt ze en zie Rienk als een klein kind genieten van zijn kist _O-
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134960282
Even een post van Gert............

Rienk heeft het niet op geld, zegt hij. "Ik ben het liever kwijt dan rijk."
Ruud: "Wat doe je dan met het geld als je dit wint?"
Rienk: "Dan geef ik het denk ik aan mijn broertje. Die kijkt maar wat hij er mee doet. Ik ben niet zoals Terror Jaap, dat ik zeg dat ik het aan een goed doel geef en het dan niet doe. Dan denk ik, dude, jij weet echt niet wat zoiets met je karma doet. Het universum kijkt mee en laat je daar niet mee wegkomen."


Emil lucht uitgebreid zijn hart over Rienk, die volgens hem dom lult., en veel te "fucking stellig" is in zijn beweringen. Zo mocht hij van Rienk geen grapjes maken over de naam Billy, want zij zou een moeilijke jeugd gehad hebben omdat ze gepest werd met haar naam. Waarop Emil zei dat Billy niet haar echte naam is maar haar naam als "levenskunstenaar". Billy bevestigde dit, waarop Rienk met tegenzin moest toegeven het verhaal van die moeilijke jeugd niet klopte.

[ Bericht 16% gewijzigd door Toverheks op 01-01-2014 20:55:27 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134970333
Vanavond waren er dus 2 groepjes, de ene buiten Peter en Charlotte en Isabella en nog iemand ( sorry weet niet zo gauw welke dame) en de rest lag of zat binnen in de loods op hun strobedje.
Rienk is volgens mij iedereen aan het bekeren om vooral in God te geloven en het Universum en nog meer van dat zweefgedoe, begrijp me niet verkeerd, iedereen mag geloven wat hij/zij wilt maar Rienk dringt het je op.

Charlotte stond ondertussen buiten en voert steeds het hoogste woord, heb een beetje opgelet maar naar iemand luisteren ligt niet in haar aard :X , ze tettert en tettert maar door, en maar roepen ze is zo onzeker en ze is in Utopia gegaan om iets aan zich zelf te bewijzen, Ze vertelde ze heeft een half jaar in Marbella gewoond, daar gehoert en gesnoert met criminelen en gezoend ( haar woorden niet de mijne)

Rienk ligt ondertussen ook op zijn strobedje onder het inpak folie papier, dus hij mag vanavond lekker ritselen, hij vertelt aan Peter dat hij WEL Facebook had, en het verhaal van * Ik was zwerver* daar gaan steeds meer mensen aan twijfelen.

Peter is volgens mij nog lang niet van plan om zijn bed op te gaan zoeken, ( sommige weten hoe later op de avond, Hoe gekker Peter gaat doen)

Andrea is ondertussen verderop Giorgio een massage aan het geven, ze hat Lotje Praatgraag al onderhanden genomen, Ze staat te kneden dat het een lieve lust is een een Skipak volgens mij die wel erg licht oplicht zo in die loods...........zolang ze niet gaat fluiten vind ik alles best, lijkt wel een kanariepietje :P

Peter is ondertussen weer naast Lotje praatgraag gaan zitten op de kist, en roept zullen we nog ff roken, ohhh straks zijn alle peuken op en dan hebben we herrie in de tent en bloed aan de muur >:) want er wordt wat afgepaft.
Ook vertelde Lotje Praatgraag vanmiddag dat ze ook bij de koeien rookt, daar haar peuk had uitgetrapt en naar de loods maar mee had genomen, REGIE laat ze niet bij die koeien roken , dat kan een klein kind nog bedenken.

Het is nu half 12 in de avond en zie tot mijn schrik Paul weer op stream, deze ouwe man heeft een dutje volgens mij gedaan en ziet er een beetje verwilderd uit :P

Peter is naar * het Hokje* geroepen, en mag ook niet meer op streams roepen dat hij een broodje Shoarma gaat halen :?

Het ging dus hierom dat Peter naar * het Hokje* werd geroepen, Peter bleef doorvragen aan Rienk hoe een site heten, ik verstond het niet maar in de COS verstonden ze het wel :+ http://recycling2athens.p(...)rontpage_10&pagenr=2 en als ik het goed begreep heeft Rienk hier mee te maken.........


Peter en Lotje Praatgraag staan te roken buiten, Peter wilt Rienk er nu al uitstemmen, Lotje Praatgraag denkt dat mensen haar eruit stemmen om haar gelul en dat ze genoeg van haar hebben.
Peter denkt nu al verder :X van wie hij eruit wil gaan stemmen, Andrea wil hij ook wippen en Charlotte neemt het gelijk voor haar op, Moet je niet doen Peter haar weg stemmen,zegd ze, IK wil dat je haar beter gaat leren kennen, Nou ze gaan weer naar binnen, we hebben het er morgen wel over , zegt Lotje praatgraag ze wil slapen.

Nou ze liggen bijna allemaal op hun plek dus het zal wel slaap lekker en weltrusten en tot morgen worden :W

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 01-01-2014 23:53:01 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134975869
Ik log net in en zie dat iemand wat heeft gevonden. En plastic zak met oa een brief. Het gaat over n bedrijf waar ze hout kunnen krijgen voor de kou. Is n winkel ( denk soort kringloop) met tweede hands spullen. Werken mensen met n beperking. Ze krijgen nu ook hout. Toen gingen de streams op stil!
pi_134976120
Het boodschappen lijstje van wat ze besteld hebben, ook lees ik dat er gesponserd hout komt, wat bomen omhakken, hout sprokkelen, nee wordt netjes bij het hek afgeleverd.

( dank aan Grunge.)
Vijftien kilo aardappelen, kruimige.
Vijf kilo sperziebonen.
Vier bloemkolen.
Vijf potten rode kool met appel.
Twee kilo kipfilet.
Vijftien saucijzenworstjes.
Voor honderd euro aan beltegoed van T-Mobile.
Twee kilo iets-met-gehakt.
Tien pakjes bakboter.
Vier bruine broden en vier witte broden.
Drie ons boterhamworst.
Twee kuipjes smeerboter.
Twee flessen afwasmiddel.
Pakje schuursponsjes.
Een grote pot oploskoffie.
Vijf pakken aanmaakblokjes.
Twee rollen beschuit.
Twee grote flessen koffiemelk.
Twee kilo bananen.
Twee grote nette mandarijnen.
Een grote fles wasmiddel.
Poederchocolademelk.
Twee pakjes jus.
Een pak Brinta.
Tien kleine pakjes tonijn.
Een potje vaseline. ("Want we hebben allemaal droge lippen.")
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134976140
Ze gaan nu sms'en naar iemand. Weet niet wat. Gaat weer op stil. Gebeurt dus wat.
pi_134976601
Ze zijn allemaal buiten en Harold roept als er 40 man vanmiddag binnen is dan bestellen we shoarma van het geld voor vanavond.

Harold roept, de tyfus, Harold en geen vreten * daar wordt ik chagerijnig van* Hij staat me een potje te schelden op Moeder Theresa ( Andrea ) die later met een boterham en een bakkie thee komt aanzetten voor hem.

We zijn nu 10 minuten verder en weer heeft harold het over eten en als hij geen eten krijgt kan iedereen de tyfus krijgen, hij vloekt en boert erop los :r

Hij vraagt hoeveel eieren er waren, hij gaat heel makkelijk doen zegt ie en bakt het doosje eieren en deelt aan iedereen een ei uit.
Tegen Emil zegt hij.......*Jij bent een mafkees en jij krijgt elke dag een rauw ei als 1e* de rest krijgt een gekookt ei, Emil eet het rauw :X

Ik denk dat we nog veel van Harold gaan horen en zien, want als J de Mol zich aan het concept houd moet er zelf voor eten gezorgd worden, en zoals we nu al gehoord hebben van Harold zelf, ***Kom niet aan mijn vreten want dan breekt de tyfus uit*** :+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134978190
Iets over 11 uur in de ochtend, het Kringgesprek.

Iedereen gaat weer op een kist zitten in een kringetje, Blond knotje zal alles opschrijven en zit al klaar met pen en papier, Isabella vraagt aan Harold of hij wel foto`s van thuis heeft mee genomen, Harold is dat allemaal vergeten, ze mogen ook 1 brief schrijven en er 1 per maand ontvangen van het thuisfront.
Blond Knotje oppend de vergadering _O- Hakim neemt als 1e het woord en begint over het ondernemersschap, hij wil inversteren en wil dat iedereen ervoor gaat, hij wil geld uitgeven, er komt internet en een laptop dus zegt van buitenaf komt er ook wel wat, niet bang zijn en dingen durven doen.

Hakim pakt nu ff Vanessa aan, die had lopen roepen ik doe de huishouding, maar die begint zodra ze wakker is al te lopen tetteren dat iedereen weet dat ZIJ de huishouding doet.
Ze heeft een paar keer gevraagd aan andere iets van opruimen etc. maar niemand reageert maar ergert zich eraan.

Paul ( het zou niet) begint over Housekeeping _O- beetje vegen of geef dat mens een schoonmaaktrolley met emmer en dweil.

Rienk heeft een bezem gemaakt om te vegen hoor ik hem net zeggen, ja duh waar maak je anders een bezem voor

Ook moet er afgesproken worden dat er gezamenlijk gegeten wordt, ieder geval na het koeienmelken in de ochtend.

Harold plofte vanmorgen uit zijn vel zegt hij omdat hij moet eten want hij heeft suikerziekte.....dus daarom ging hij dus uit zijn plaat.
Volgens Harold is het over anderhalve week een geoliede machine in Utopia.

Ze willen de taken goed verdelen, blond knotje zit inmiddels op de grond met haar pen en papier en noteert alles. Hakim zal zorgen dat de koeien in de avond op stal staan. Hakim heeft het over koeienbezoek tussen 9 en 4 uur.
Ook zijn er 24 eieren en 40 liter melk per dag, daar kan lekker pannenkoeken van gebakken worden, Hakim wil er 5 euro voor hebben en heeft het over bijstandsmoeders en kinderen die dan goedkoop pannenkoeken kunnen komen eten, ook is het al geregeld met de warenwet en vertelt wat er allemaal nodig is dat het wettelijk toegestaan wordt.
Hij heeft het over 700 euro per dag wat er dan binnen komt rondleidingen en de pannenkoekenschuur.

Ook een hondenpensioen wil Hakim beginnen, van de kringloop 3 banken ritselen, een hoekje maken en dan voor 15 euro mag je je hond daar een dagje brengen.
Lindy vind het een topidee, want zij kan oren schoonmaken en nagels knippen etc.etc. ze is niet voor niets dierenassistente zegt ze, Andrea vraagt of het wettelijk mag, ja dat mag.

Hakim geloofd als het op tv komt^, 6 januarie dat het storm gaat lopen bij het hek, hij heeft het nu alleen over de streamers die dit zien.

Paul loopt nu aan te wijzen hoe de inrichting komt, hij heeft alles al op papier gezet, er komt een wand en nog een wand en weet ik veel hoeveel wanden, maar wil kamertjes bouwen dat je met 4 man in zo een kamertje ligt, ook een heren en dames toilet wil hij bouwen.
Paul stelt voor 3000 8)7 pannenkoeken te verkopen, dan komt er geld binnen dus daar wilt hij dus die dingen van bouwen, Paul bouwt voorlopig 1 toilet en dousche, en Paul wil ook dat Vanessa haar keuken krijgt.

Paul zijn voorstel is 5000 euro om te investeren en 5000 euro om te eten.

( ik hoop dat iemand de rest van het kringgesprek hier even neerzet, ik moet weg :W )
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_134979634
Inmiddels zijn de boodschappen bezorgd door een mannetje van de Plus. Hij stond lang voor de poort te wachten, omdat iedereen binnen met het kringgesprek bezig was en ze dus de bel en de toeter niet hoorden. Ze moesten ¤244,90 betalen en die boodschappen waren maar voor slechts 3 dagen. Ze zeiden tegen die jongen van de Plus dat ze de komende tijd vaak gaan bellen om daar boodschappen te bestellen.

Vervolgens heeft Paul met iemand van een kringloopwinkel gebeld. Hij heeft aangegeven graag een kooktoestel met gasslang, vijftien borden, vijftien soepkommen, bestek en twee kruiwagens te willen. De mevrouw van de kringloopwinkel heeft aangegeven even te gaan kijken wat ze hebben staan en de spullen die ze niet hebben gaat ze proberen te regelen bij iemand anders. Ze zal Paul vanmiddag nog opbellen om te vertellen hoeveel het gaat kosten. Ze wil er een 'mooi prijsje' van maken.

Inmiddels is de accu van de telefoon al op de helft en is Paul iemand gaan bellen die een stroomvoorziening kan aanleggen. Die heeft gezegd te gaan kijken wat hij kan doen en dan zal hij Paul straks terugbellen. Hij gaf aan dat dat normaal door een netbeheerder gedaan had moeten worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')