FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #494] ¤30 kip, part two.
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:17
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Tauch_zaterdag 21 december 2013 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:15 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D

Ik ben toen tussen Den Bosch en Eindhoven nog geënquêteerd door een Marokkaan, moet veel zinnigs uit zijn gekomen.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:19
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:15 schreef Michhas het volgende:

[..]

Geen leuk verhaal ;(
Pijn ;(
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:20
jXw8q3Y.jpg
Never forget.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:19 schreef Tauch_ het volgende:

[..]

:D

Ik ben toen tussen Den Bosch en Eindhoven nog geënquêteerd door een Marokkaan, moet veel zinnigs uit zijn gekomen.
En vervolgens mij bellen toen je thuis was _O-

"IK HEB MN PORTEMONNEE NIET MEER PIETER WAAR IS MN PORTEMONNEE JIJ HEBT MIJN PORTEMONNE OH NEE HET WAS DIE MAROKKAAN IK WEET HET ZEKER GODVERDOMME :( "
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 20:23
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:20 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
Never forget.
Wie de fuck zijn dit? _O-

Wel even captions erbij joh.
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:23 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wie de fuck zijn dit? _O-

Wel even captions erbij joh.
Links ik, rechts Pieter. En in het midden een zee van kip :D
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:27
Epic-beard--is-not-epic-_tvp5.jpg

Had jij niet ook zoiets piet?
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:27 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]

Had jij niet ook zoiets piet?
Mwa, ongeveer. Het was meer: Jij niet scheren, ik niet scheren. En dat hield zij langer vol dan ik helaas ;(
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:30
_O-
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:33
quote:
Lach maar!
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 20:36
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mwa, ongeveer. Het was meer: Jij niet scheren, ik niet scheren. En dat hield zij langer vol dan ik helaas ;(
En waar scheerde ze niet dan?
KoningStomazaterdag 21 december 2013 @ 20:36
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]
Daarom bestuurskunde is kul.
ach man ishikawa diagram hier organogram daar
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:41
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:36 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

En waar scheerde ze niet dan?
D'r bovenlip
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:36 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

ach man ishikawa diagram hier organogram daar
Dit dat oculus ipod kaascroisant zus zo
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 20:45
1002638_1426677787562050_15256595_n.jpg
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 20:45
quote:
Vieze laptop :{w
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:45 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vieze laptop :{w
Pagga vlek naast Windows sticker.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:04 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Pagga vlek naast Windows sticker.
Dan weet je het wel weer
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:08
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mwa, ongeveer. Het was meer: Jij niet scheren, ik niet scheren. En dat hield zij langer vol dan ik helaas ;(
:D
Rensjebreezaterdag 21 december 2013 @ 21:09
KIP SWA!
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:08 schreef tliciouz het volgende:

[..]

:D
Nee, dat was niet echt " :D " ;(
Ik voelde me gebruikt ;(
KoningStomazaterdag 21 december 2013 @ 21:10
quote:
18s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:09 schreef Rensjebree het volgende:
KIP SWA!
Heu rens hoe is bassie?
Rensjebreezaterdag 21 december 2013 @ 21:10
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:10 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Heu rens hoe is bassie?
images?q=tbn:ANd9GcQcMBad3HbnJY_3NHy539r8sXh2_UrKWq0vEUQEasY2Ip2HIUwTew
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:11
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, dat was niet echt " :D " ;(
Ik voelde me gebruikt ;(
Kies dan verdomme ook een vrouw die baarden kan waarderen.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:11
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:11 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Kies dan verdomme ook een vrouw die baarden kan waarderen.
Ja, dat weet je verdomme ook zo lekker van tevoren :D
KoningStomazaterdag 21 december 2013 @ 21:12
quote:
18s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:10 schreef Rensjebree het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Mooi!
Rensjebreezaterdag 21 december 2013 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:12 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Mooi!
86210.jpg
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:08 schreef tliciouz het volgende:

[..]

:D
Lurker.
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:32 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Lurker.
Dat heb jij anders maanden gedaan.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:34
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:34 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Dat heb jij anders maanden gedaan.
Betekent niet dat jij dat ook moet doen. :{w
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:34 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Betekent niet dat jij dat ook moet doen. :{w
Ik ben hier alleen voor jou.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 21:42
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:11 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja, dat weet je verdomme ook zo lekker van tevoren :D
Dan moet je tijdens het daten je baard laten staan, als het dan niks wordt dan weet je direct dat het zo'n wijf is en mis je er dus niks aan.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:42
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:37 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ik ben hier alleen voor jou.
Ik heb hier nog steeds 5 meter touw, tie-rips, en klemmen van onze one night stand. Die 50 shades of grey praktijken moeten we maar niet meer doen.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:44
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:37 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ik ben hier alleen voor jou.
Wat? ;(
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:45
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:37 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ik ben hier alleen voor jou.
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat? ;(
verdriet-t8958.jpg
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:47
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dan moet je tijdens het daten je baard laten staan, als het dan niks wordt dan weet je direct dat het zo'n wijf is en mis je er dus niks aan.
Het is waar ;(
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:42 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik heb hier nog steeds 5 meter touw, tie-rips, en klemmen van onze one night stand. Die 50 shades of grey praktijken moeten we maar niet meer doen.
Had je zoveel last van die tepelklemmen dan?
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:51
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat? ;(
Recognize.

quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:47 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Had je zoveel last van die tepelklemmen dan?
Ja, dat was te pijnlijk. En ik wist niet dat je zo hulk was. Die tie-rips had je zo los.
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:51 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Recognize.

[..]

Ja, dat was te pijnlijk. En ik wist niet dat je zo hulk was. Die tie-rips had je zo los.
Ja als jij begint te huilen omdat ze zo strak zaten bij je ruk ik ze zo los idd.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:54
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:53 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Ja als jij begint te huilen omdat ze zo strak zaten bij je ruk ik ze zo los idd.
Ik ben zacht en teder. Je moet me rustig begeleiden in die ruwe wereld van je.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:56
Rare dag vandaag. Pringles in topic, tliciouz en Tauch. Wat is hier gaande :o
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:54 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik ben zacht en teder. Je moet me rustig begeleiden in die ruwe wereld van je.
Misschien moet je wat tips aan Pierre vragen, die heeft genoeg ervaring.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:56 schreef PierreTT het volgende:
Rare dag vandaag. Pringles in topic, tliciouz en Tauch. Wat is hier gaande :o
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:58
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:57 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Misschien moet je wat tips aan Pierre vragen, die heeft genoeg ervaring.
Mocht je willen. Met m'n gladde wangetjes ;(
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:58
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:57 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Misschien moet je wat tips aan Pierre vragen, die heeft genoeg ervaring.
Ja, Pierre. Die man is Mr.Grey himself.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:58 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ja, Pierre. Die man is Mr.Grey himself.
Kijk je PM eens man!
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 21:59
Oke, Mr.Grey is wel wat te letterlijk..met die grijze haren van 'm.
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 22:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:59 schreef Dr.Pringles het volgende:
Oke, Mr.Grey is wel wat te letterlijk..met die grijze haren van 'm.
Pierre kan die look prima hebben.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 22:02
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:01 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Pierre kan die look prima hebben.
Mr.Clooney is er niets bij.
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:56 schreef PierreTT het volgende:
Rare dag vandaag. Pringles in topic, tliciouz en Tauch. Wat is hier gaande :o
Mad trippin' yo. Ik dacht het de meth was maar ik ben dus niet de enige die het ziet.
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 22:04
Maar Pringles, mocht je deze keer voor zacht en teder willen gaan, je hebt mijn nummer. :)
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 22:09
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:04 schreef Michhas het volgende:

[..]

Mad trippin' yo. Ik dacht het de meth was maar ik ben dus niet de enige die het ziet.
Bitches be trippin' chardonnaytjes in mn mik
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:59 schreef Dr.Pringles het volgende:
Oke, Mr.Grey is wel wat te letterlijk..met die grijze haren van 'm.
Ik heb (nog) geen grijs haar mien jong :D
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:04 schreef tliciouz het volgende:
Maar Pringles, mocht je deze keer voor zacht en teder willen gaan, je hebt mijn nummer. :)
Daar begint 't mee ja.
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 22:13
We hebben iedereen weggejaagd.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 22:13
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:04 schreef Michhas het volgende:

[..]

Mad trippin' yo. Ik dacht het de meth was maar ik ben dus niet de enige die het ziet.
Ik zie vooral het gezever wat ermee gepaard gaat. :')

Nee hoor titty, als jij het in dit topic over tepelklemmen wil hebben met pringles, moet je dat vooral doen. :*
tliciouzzaterdag 21 december 2013 @ 22:16
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik zie vooral het gezever wat ermee gepaard gaat. :')

Nee hoor titty, als jij het in dit topic over tepelklemmen wil hebben met pringles, moet je dat vooral doen. :*
Wees niet bang hoor, zit hier uit pure verveling.

Ik en Pringles bespreken ons sm verleden wel verder via DM. :)
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 22:18
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:16 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Wees niet bang hoor, zit hier uit pure verveling.

Ik en Pringles bespreken ons sm verleden wel verder via DM. :)
They be jealous.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 22:25
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:16 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Wees niet bang hoor, zit hier uit pure verveling.


Oh, maar ook zonder verveling mag je best langskomen ^O^
Rossdalezaterdag 21 december 2013 @ 22:30
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb (nog) geen grijs haar mien jong :D
Pierre aan de kleurspoeling ja? :D
Michhaszaterdag 21 december 2013 @ 22:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bitches be trippin' chardonnaytjes in mn mik
Ik drink alleen maar merlotjes homie. Uit je plaat met pinot noir.
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 22:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Pierre aan de kleurspoeling ja? :D
Zelfs dat niet! Geen grijs haar bij mij ^O^
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 22:37
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:35 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ik drink alleen maar merlotjes homie. Uit je plaat met pinot noir.
Helemaal waus met satésaus _O_
Dr.Pringleszaterdag 21 december 2013 @ 22:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:37 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Helemaal waus met satésaus _O_
Wausko Satésaus.
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 23:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zelfs dat niet! Geen grijs haar bij mij ^O^
Vooral wat minder haar toch? ;(
PierreTTzaterdag 21 december 2013 @ 23:13
quote:
9s.gif Op zaterdag 21 december 2013 23:13 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Vooral wat minder haar toch? ;(
Zo gaat die leventje!
Kutmanagerzaterdag 21 december 2013 @ 23:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 23:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zo gaat die leventje!
Dat feel bij het zuipen donderdag toen iemand zei dat ik mijn vleespet moest afzetten. :') ;( :{w
Cliffyzondag 22 december 2013 @ 00:16
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:51 schreef Michhas het volgende:
Allemaal maar opscheppen hier, maar toen ik de vorige keer met een fles Jim Beam aan kwam zetten kon Freek na 1 glas niet meer rechtop staan en Pieter heeft hem niet eens opgedronken :D
Sambuca :r
Dropshot :r
Anijsrotzooi :r
Mich O+
Rossdalezondag 22 december 2013 @ 06:38
Jos! Wanneer ga jij nou eens mee de stad in? :D

Je wordt toch geen tweede Nick he, die altijd doet alsof hij wil komen maar het dan toch laat afweten :P
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 06:40
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 06:38 schreef Rossdale het volgende:
Jos! Wanneer ga jij nou eens mee de stad in? :D

Je wordt toch geen tweede Nick he, die altijd doet alsof hij wil komen maar het dan toch laat afweten :P
Zo, goedemorgen :W
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 06:58
Hoei
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 07:44
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 06:58 schreef KoningStoma het volgende:
Hoei
Konichiwa Konuustomeruu :W
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:18
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 07:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Konichiwa Konuustomeruu :W
Domo arigato, Mr. Roboto.
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:19
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 08:18 schreef Michhas het volgende:

[..]

Domo arigato, Mr. Roboto.
Konichiwa Michu Hasu-San :W
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 08:21
Hai (´・ω・`)
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:22
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 08:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Konichiwa Michu Hasu-San :W
大丈夫?
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:23
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 08:22 schreef Michhas het volgende:

[..]

大丈夫?
はい、あなたは?
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 08:24
チーズオムレツ
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:25
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:24 schreef KoningStoma het volgende:
チーズオムレツ
古いチーズは優れています !
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:24 schreef KoningStoma het volgende:
チーズオムレツ
ヘ(^o^ヘ)
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 08:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

古いチーズは優れています !
恥と不名誉!受け入れられない!

B9BKKnH.gif
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:36
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:29 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

恥と不名誉!受け入れられない!

[ afbeelding ]
無知!ばか! 若いチーズと戦う!
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:38
申し訳ありませんが、私はよく眠れませんでした

tumblr_mxn2khwQNU1sksnpbo1_500.gif
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:39
古い鳥のファインダー角質カエルウサギ垂れブルズ牛のペニス!

(¬_¬)
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:41
quote:
8s.gif Op zondag 22 december 2013 08:39 schreef Michhas het volgende:
古い鳥のファインダー角質カエルウサギ垂れブルズ牛のペニス!

(¬_¬)
Penis finder geile kikker konijn saus Bulls vee van oude vogel!

_O-
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:42
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 08:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Penis finder geile kikker konijn saus Bulls vee van oude vogel!

_O-
:D
Je weet wat ik bedoel :P
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:42
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 08:42 schreef Michhas het volgende:

[..]

:D
Je weet wat ik bedoel :P
30ユーロ鶏ください
Sharpdressedmanzondag 22 december 2013 @ 08:47
Lig met koorts op bed, keek naar bovenstaande en dacht ik ijl.
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 08:47
繁殖。JP
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:48
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 08:42 schreef PierreTT het volgende:

[..]

30ユーロ鶏ください
Kenpachi_Fried_Chicken__final_by_frontsideair.png
Kenpachi _O_
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:49
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:47 schreef KoningStoma het volgende:
繁殖。JP
Ik wou net dezelfde grap maken ;(
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:51
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:47 schreef Sharpdressedman het volgende:
Lig met koorts op bed, keek naar bovenstaande en dacht ik ijl.
spinning-wheel-illusion.gif

En nu?

Nee, beterschap man :*
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:52
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 08:49 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ik wou net dezelfde grap maken ;(
SPOILER
Ik snap hem niet? :o
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:53
quote:
11s.gif Op zondag 22 december 2013 08:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

SPOILER
Ik snap hem niet? :o
Fok.jp :P
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 08:53
Ik typte fok.jp in, maar google translate maakt er vervolgens breeding.jp van :')
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:54
Oh jezus, vandaar :D
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:56
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 08:53 schreef KoningStoma het volgende:
Ik typte fok.jp in, maar google translate maakt er vervolgens breeding.jp van :')
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Michhaszondag 22 december 2013 @ 08:57
Nu heb ik weer zin om Bleach te gaan kijken ;(
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 08:59
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 08:57 schreef Michhas het volgende:
Nu heb ik weer zin om Bleach te gaan kijken ;(
Heb jij ooit Shingeki No Kyojin gezien? Dat is echt de meest vreemde shit die ik ooit zag :D
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 09:04
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 08:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Heb jij ooit Shingeki No Kyojin gezien? Dat is echt de meest vreemde shit die ik ooit zag :D
De eerste 10 afleveringen zijn wel vet als je al die emo-crap negeert.
Michhaszondag 22 december 2013 @ 09:06
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 08:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Heb jij ooit Shingeki No Kyojin gezien? Dat is echt de meest vreemde shit die ik ooit zag :D
Nee, maar heb de download net aan gezet :)
Michhaszondag 22 december 2013 @ 09:11
Laatst wel Koroshiya 1 gekeken, dat was ook behoorlijk vreemd en twisted :P
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 10:01
quote:
11s.gif Op zondag 22 december 2013 09:04 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

De eerste 10 afleveringen zijn wel vet als je al die emo-crap negeert.
Het is wel mooi qua animatie, maar wtf, dat verhaal :o 8)7
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 10:02
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 09:06 schreef Michhas het volgende:

[..]

Nee, maar heb de download net aan gezet :)
Ik heb alleen de eerste aflevering gekeken en ik twijfel of ik de rest moet downloaden. Check het zelf maar even :)
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 10:04
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 09:11 schreef Michhas het volgende:
Koroshiya 1
De film? Of de anime?
Michhaszondag 22 december 2013 @ 10:08
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

De film? Of de anime?
Film :)
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 10:13
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 10:08 schreef Michhas het volgende:

[..]

Film :)
Ziet er lijp uit, ben op IMDB aan het kijken :o
Michhaszondag 22 december 2013 @ 10:16
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ziet er lijp uit, ben op IMDB aan het kijken :o
Hij is behoorlijk crazy :P
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 10:31
Korstverdomme gooi ik een complete kop koffie over mezelf en het bureau hier heen :(
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 10:38
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 10:47
quote:
Ik kon hem niet vinden, het is dus kotstverdomme :( Maar dat riep ik dus, godverdomme brandwonden op mijn benen :(
Dr.Pringleszondag 22 december 2013 @ 13:08
quote:
8s.gif Op zondag 22 december 2013 10:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik kon hem niet vinden, het is dus kotstverdomme :( Maar dat riep ik dus, godverdomme brandwonden op mijn benen :(
Nee, je riep; korstverdomme.
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 13:09
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 13:08 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nee, je riep; korstverdomme.
Ja dat klopt. "Godverdomme brandwonden op mijn benen" was het tweede deel van de zin.
Godverdomme brandwonden op mijn benen was een constatering van de situatie, geen uitroep van mij :D
Michhaszondag 22 december 2013 @ 13:15
Letten we even op het taalgebruik jongens?
Dr.Pringleszondag 22 december 2013 @ 13:20
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 13:15 schreef Michhas het volgende:
Letten we even op het taalgebruik jongens?
Ga je manga kijken jonge.
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 13:22
quote:
7s.gif Op zondag 22 december 2013 13:15 schreef Michhas het volgende:
Letten we even op het taalgebruik jongens?
Sorry. Wat ik uiteraard zei was: "Hemeltje, gooi ik pardoes deze koffie over mijn bureau! En ook over de perifere apparaten, zijnde het toetsenbord en de muis! Wat een toestand toch! En miljaar, ook nog eens mijn hemd om zeep! En mijn broek naar de vaantjes, drommels! En die gevoelstemperatuur op mijn benen, gelijk aan gesmolten magma, wat een vervelende situatie!
KneusTeunzondag 22 december 2013 @ 13:23
_O- herkenbaar aan consoles tegenwoordig.
27e5a42dc3383b57431cc4f3e9d182eebcf62064e2.png
27e5a42dc340398d7730dedc2bbd15595d4840d601.png

Maar kan xbox niet net als PS4 alvast spelen terwijl je een game download?
Michhaszondag 22 december 2013 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 13:20 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ga je manga kijken jonge.
I'm saying spoon nigger, I'm saying frosty.
Michhaszondag 22 december 2013 @ 13:25
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 13:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Sorry. Wat ik uiteraard zei was: "Hemeltje, gooi ik pardoes deze koffie over mijn bureau! En ook over de perifere apparaten, zijnde het toetsenbord en de muis! Wat een toestand toch! En miljaar, ook nog eens mijn hemd om zeep! En mijn broek naar de vaantjes, drommels! En die gevoelstemperatuur op mijn benen, gelijk aan een gesmolten magma, wat een vervelende situatie!
Dat klinkt al iets beter.
Cliffyzondag 22 december 2013 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 06:38 schreef Rossdale het volgende:
Jos! Wanneer ga jij nou eens mee de stad in? :D

Je wordt toch geen tweede Nick he, die altijd doet alsof hij wil komen maar het dan toch laat afweten :P
Ik doe volgend jaar wel een keertje mee
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 13:25 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik doe volgend jaar wel een keertje mee
ER KOMT GEEN VOLGEND JAAR MEER JOS BEGRIJP DAT DAN :'(
Dr.Pringleszondag 22 december 2013 @ 13:27
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 13:24 schreef Michhas het volgende:

[..]

I'm saying spoon nigger, I'm saying frosty.
I'm saying fork nigger, you gonna melt.
Michhaszondag 22 december 2013 @ 13:30
quote:
9s.gif Op zondag 22 december 2013 13:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

ER KOMT GEEN VOLGEND JAAR MEER JOS BEGRIJP DAT DAN :'(
_O-

quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 13:27 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

I'm saying fork nigger, you gonna melt.
I'm saying spork nigger, huiskamertemperatuur.
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 13:45
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 13:23 schreef KneusTeun het volgende:
_O- herkenbaar aan consoles tegenwoordig.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Maar kan xbox niet net als PS4 alvast spelen terwijl je een game download?
Je koopt toch geen xbone om op te gamen?
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 13:50
Korstverdomme ik stink naar koffie :(
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 13:55
goku. :')

Vegeta. _O_

Vegeta_13_by_vissroid.jpg

Beter bekend als perma-roidrageman.
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 13:57
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 13:55 schreef Kutmanager het volgende:
goku. :')

Vegeta. _O_

[ afbeelding ]

Beter bekend als perma-roidrageman.
hipster-vegeta.jpg
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 14:12
vegeta_meme_by_king_stardust-d61v4jq.jpg?5
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 14:14
quote:
vegeta-meme.jpg
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 14:14
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 14:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
ib4 vandermar. :')
PierreTTzondag 22 december 2013 @ 14:17
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 14:14 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

ib4 vandermar. :')
Oh shit :D
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 14:50
なぜ、これらすべての日本人のでたらめ?
4082.gif
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 14:52
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 14:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
139.gif
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 14:53
vuile vegetariers
KoningStomazondag 22 december 2013 @ 14:53
snappie

vegeta-rier lolz
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 14:53 schreef KoningStoma het volgende:
snappie

vegeta-rier lolz
158.gif
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 14:57
260.gif
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 15:08
267.gif
4044.gif
4083.gif
1472.gif
54.gif
156.gif
4303.gif
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 15:08 schreef Bozz187 het volgende:

[ afbeelding ]

dumbledore_party_hard_by_wernette-d34t6kq.gif
Party-hard0012.gif
party-hard.gif
party_hard_cat.gif
party-hard-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-293.gif
PARTY_HARD.gif

Vrijdag. _O_
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 17:46
quote:
4043.gif
KneusTeunzondag 22 december 2013 @ 17:58
Bozz187zondag 22 december 2013 @ 18:42
quote:
wtf
Sharpdressedmanzondag 22 december 2013 @ 19:04
quote:
Eehh...

Heeft die een laser?

Wat een dag om ziek en koorts te hebben met de inhoud van dit topic, Omg :D
Michhaszondag 22 december 2013 @ 19:07
quote:
_O-
Pixellzondag 22 december 2013 @ 20:12
quote:
Haha leuke filmpje KneusTeun :Y
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 21:26
http://www.dumpert.nl/med(...)et_annie_alicia.html

Giel zegt het al hoor jongens. Jezus christus.
Cliffyzondag 22 december 2013 @ 22:01
nou zeg wat spannend
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 22:17
Haten op Geraldine. :')
LitmanenAFCAzondag 22 december 2013 @ 22:31
Geilen op Geraldine :')
Dr.Pringleszondag 22 december 2013 @ 22:33
Niet geilen op Anna Alicia. :')
LitmanenAFCAzondag 22 december 2013 @ 22:35
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Niet geilen op Anna Alicia. :')
Lelijk wijf
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 22:50
Tuurlijk is ze echt teringdom, maar ze is wel teringgeil.

Geraldine dan he.
Dr.Pringleszondag 22 december 2013 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Lelijk wijf
Tja, als je alleen hamburgers neukt is je keuze snel gemaakt he?
LitmanenAFCAzondag 22 december 2013 @ 22:58
quote:
10s.gif Op zondag 22 december 2013 22:57 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Tja, als je alleen hamburgers neukt is je keuze snel gemaakt he?
Kennelijk heb je nog een lagere standaard dan ik heb. Dacht dat het onmogelijk was.
Rossdalezondag 22 december 2013 @ 23:01
Wie zijn het überhaupt? :') zo'n bnn muts en wie is die ander?
LitmanenAFCAzondag 22 december 2013 @ 23:02
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 23:01 schreef Rossdale het volgende:
Wie zijn het überhaupt? :') zo'n bnn muts en wie is die ander?
Deden mee met ER
Rossdalezondag 22 december 2013 @ 23:09
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 23:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Deden mee met ER
Aha ok. Nog nooit gekeken dat programma :P
LitmanenAFCAzondag 22 december 2013 @ 23:11
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 23:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Aha ok. Nog nooit gekeken dat programma :P
Ja ik heb er vlagen van gezien. Je mist er ook vrij weinig aan volgens mij
Kutmanagerzondag 22 december 2013 @ 23:37
Ken d'r niet van dat programma hoor. Zat al in mijn prima nederlandse chicks lijstje toen ze nog een beetje bnn dingen deed.
Dr.Pringlesmaandag 23 december 2013 @ 00:25
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Kennelijk heb je nog een lagere standaard dan ik heb. Dacht dat het onmogelijk was.
Laag maakt niet uit hoor, ben zelf ook niet zo lang.
KneusTeunmaandag 23 december 2013 @ 00:46
quote:
15s.gif Op zondag 22 december 2013 19:04 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Eehh...

Heeft die een laser?

Wat een dag om ziek en koorts te hebben met de inhoud van dit topic, Omg :D
Jij ook al! sinds vrijdag een bijholte ontsteking :( altijd met vakanties verdomme!
Kutmanagermaandag 23 december 2013 @ 01:16
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 00:46 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jij ook al! sinds vrijdag een bijholte ontsteking :( altijd met vakanties verdomme!
Mensen die ziek worden. :')
PierreTTmaandag 23 december 2013 @ 01:42
quote:
6s.gif Op maandag 23 december 2013 01:16 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mensen die ziek worden. :')
Mij onbekend, brak zijn is een ander verhaal :'(
KneusTeunmaandag 23 december 2013 @ 08:52
adiIbRLt.gif
1e van links is anna
2e van links is Gerrie
Rossdalemaandag 23 december 2013 @ 09:08
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 08:52 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
1e van links is anna
2e van links is Gerrie
Kijk dat is tenminste een goede uitleg :D
KneusTeunmaandag 23 december 2013 @ 09:09
Meer heb je inderdaad niet nodig lijkt me :)
Kutmanagermaandag 23 december 2013 @ 10:06
PierreTTmaandag 23 december 2013 @ 11:08
quote:
:D :')
KoningStomamaandag 23 december 2013 @ 11:52
k haat hem hij moet kapot xD
Dr.Pringlesmaandag 23 december 2013 @ 13:21
wan rotkoppe zeg
SoldMayordinsdag 24 december 2013 @ 01:50
quote:
Ik nodig hem uit voor 1vs1 scope match.

Met als inzet die meisje.

Gr gr mephis Depay
PierreTTdinsdag 24 december 2013 @ 02:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2013 01:50 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ik nodig hem uit voor 1vs1 scope match.

Met als inzet die meisje.

Gr gr mephis Depay
Yooo, Holland in de hood I come from Oss and I am so good
Nick-GizModinsdag 24 december 2013 @ 03:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Deze man :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Je inlogcodes weer gevonden? :D :D

Welkom terug :D
mooi smoesje is dat altijd :')

gelukkig is er nog de optie "wachtwoord vergeten"

quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bwoah jaloers! Maar tof dat je ook eindelijk komt PS4 gamen O+
zal wel niet, consoles zuigen

quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:56 schreef PierreTT het volgende:
Rare dag vandaag. Pringles in topic, tliciouz en Tauch. Wat is hier gaande :o
heel apart idd _O-
Nick-GizModinsdag 24 december 2013 @ 03:36
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Niet geilen op Anna Alicia. :')
veel waarheid
Nick-GizModinsdag 24 december 2013 @ 04:16

_O_ _O-
KoningStomadinsdag 24 december 2013 @ 04:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 03:35 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

zal wel niet, consoles zuigen
Spreek voor je xbone.
Michhasdinsdag 24 december 2013 @ 09:36
f67.jpg
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 11:44
Nick-GizModinsdag 24 december 2013 @ 12:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 04:21 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Spreek voor je xbone.
niet de boel omdraaien he
KoningStomadinsdag 24 december 2013 @ 12:50
ga lekker xboxen vent
KoningStomadinsdag 24 december 2013 @ 12:53
niksbox

lolz
Sharpdressedmandinsdag 24 december 2013 @ 13:15
Hihi
Sharpdressedmandinsdag 24 december 2013 @ 13:16
Net met kneus gespeeld.
KneusTeundinsdag 24 december 2013 @ 13:58
quote:
11s.gif Op dinsdag 24 december 2013 13:16 schreef Sharpdressedman het volgende:
Net met kneus gespeeld.
~O>
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 14:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 13:58 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

~O>
Niet eens reageren op mijn berichtje. #sterallures
Kutmanagerdinsdag 24 december 2013 @ 14:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 03:35 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

zal wel niet, consoles zuigen

Haten op nintendo 64. :')
KneusTeundinsdag 24 december 2013 @ 14:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 14:02 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Niet eens reageren op mijn berichtje. #sterallures
Berichtje?
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 14:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 14:08 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Berichtje?
Si, had je message gestuurd op Live.
badboynovadinsdag 24 december 2013 @ 14:14
Happy holidays and let the console war keep us thogher :D
KneusTeundinsdag 24 december 2013 @ 14:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 14:10 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Si, had je message gestuurd op Live.
Ah had ik niet gezien.
Heb geen BF4.... ook niet van plan om voor 360 te halen.
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 14:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 14:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ah had ik niet gezien.
Heb geen BF4.... ook niet van plan om voor 360 te halen.
Aha, oke. 3 kunnen we ook nog raggen.
Rossdaledinsdag 24 december 2013 @ 15:24
Live is verlopen en ik heb niet echt zin om dat weer te gaan verlengen eigenlijk :(
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 15:28
Waarom zou je? Je hebt toch PS4?
Kutmanagerdinsdag 24 december 2013 @ 15:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:24 schreef Rossdale het volgende:
Live is verlopen en ik heb niet echt zin om dat weer te gaan verlengen eigenlijk :(
Mijne is ook verlopen. Voelt goed he. :7
Rossdaledinsdag 24 december 2013 @ 15:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:28 schreef Dr.Pringles het volgende:
Waarom zou je? Je hebt toch PS4?
Daarom ook :) Maar er zijn nog wel games die ik op de 360 wil spelen hoor :) Sowieso de laatste splinter cell nog, en het tweede seizoen van The Walking Dead. Mischien ook titanfall wel, maar dat zie ik tegen die tijd wel :)
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 16:04
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Daarom ook :) Maar er zijn nog wel games die ik op de 360 wil spelen hoor :) Sowieso de laatste splinter cell nog, en het tweede seizoen van The Walking Dead. Mischien ook titanfall wel, maar dat zie ik tegen die tijd wel :)
SC en TWD heb je geen Gold voor nodig toch?
Rossdaledinsdag 24 december 2013 @ 16:53
Nee daarom heb ik het ook niet, maar nog wel een van mijn xboxen overgehouden :) Twee andere heb ik snel verkocht.
KoningStomadinsdag 24 december 2013 @ 16:57
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:58 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Daarom ook :) Maar er zijn nog wel games die ik op de 360 wil spelen hoor :) Sowieso de laatste splinter cell nog, en het tweede seizoen van The Walking Dead. Mischien ook titanfall wel, maar dat zie ik tegen die tijd wel :)
Titanfall op de 360 word waarschijnlijk een andere game, gemaakt door een andere studio.
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 17:00
quote:
12s.gif Op dinsdag 24 december 2013 16:57 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Titanfall op de 360 word waarschijnlijk een andere game, gemaakt door een andere studio.
Treyarch waarschijnlijk.
Dr.Pringlesdinsdag 24 december 2013 @ 18:37
Noobs die alleen maar met QBS-09 spelen. Sta aan de andere kant van de hal in Operation Locker en ben in 1 schot dood. :')

[ Bericht 4% gewijzigd door Dr.Pringles op 24-12-2013 18:53:01 ]
LitmanenAFCAdinsdag 24 december 2013 @ 20:07
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 december 2013 15:54 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Mijne is ook verlopen. Voelt goed he. :7
Ga naar de kapper dan kun je weer een jaartje gold halen
Kutmanagerdinsdag 24 december 2013 @ 20:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 20:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ga naar de kapper dan kun je weer een jaartje gold halen
Ik zal jou vrijdag eens een knipbeurt geven als je zo doorgaat.
LitmanenAFCAdinsdag 24 december 2013 @ 20:20
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 december 2013 20:18 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik zal jou vrijdag eens een knipbeurt geven als je zo doorgaat.
Niet nodig, afgelopen donderdag nog naar de niggerkapper geweest

gr gr
Kutmanagerdinsdag 24 december 2013 @ 20:23
:')
KoningStomadinsdag 24 december 2013 @ 20:23
he kan je ook met je vinger een pistool maken en dan schieten richting de tv bij cod en kinect dat lijkt me echt gaaf ook als je moet wegduiken
LitmanenAFCAdinsdag 24 december 2013 @ 20:26
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 december 2013 20:23 schreef Kutmanager het volgende:
:')
En van mijn eigen geld betaald

gr gr
Rossdaledinsdag 24 december 2013 @ 22:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 20:20 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Niet nodig, afgelopen donderdag nog naar de niggerkapper geweest

gr gr
Heb je nu een afro?
Cliffydinsdag 24 december 2013 @ 22:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 december 2013 22:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heb je nu een afro?
Nee zo'n lelijke faux hawk
Sharpdressedmanwoensdag 25 december 2013 @ 08:37
Vrolijke kerstdagen rakkers!
Michhaswoensdag 25 december 2013 @ 08:49
Zinderend zalig kerstfestijn allen.
Bozz187woensdag 25 december 2013 @ 11:27
Gelukkig nieuwjaar! *O*
Bozz187woensdag 25 december 2013 @ 11:49
Oh En de dayz standalone versie is uit, is wel early access. Dus nog steeds veel bugs enzo. Maar op de Arma 3 engine is wel slick om te zien.
Kutmanagerwoensdag 25 december 2013 @ 11:49
Kerst. :')

Vrede op aard... Nope.
christus geboren? meh, 2000 jaar geleden misschien.
gezellig met de familie... ja prima, maar 1 dag is wel genoeg.
gezellig met de schoonfamilie en aangetrouwde tantes en dergelijke... HOW ABOUT NO!!
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 12:04
Ok.
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 12:16
Vrolijk kersemis!

badboynovawoensdag 25 december 2013 @ 12:17
Merry x-mas, mag de bucket kerstkip goed smaken.
kerstkip.png
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 12:35
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 11:49 schreef Bozz187 het volgende:
Oh En de dayz standalone versie is uit, is wel early access. Dus nog steeds veel bugs enzo. Maar op de Arma 3 engine is wel slick om te zien.
Is het al wel speelbaar? Lijkt me een leuk spel.
Bozz187woensdag 25 december 2013 @ 12:36
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 12:35 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Is het al wel speelbaar? Lijkt me een leuk spel.
naja, gister viel ik van 6 hoog naar beneden omdat ik door een balkon heen zakte.

hier wat beelden van de standalone
Nick-GizMowoensdag 25 december 2013 @ 13:45
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 december 2013 14:04 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Haten op nintendo 64. :')
meneer haat nu op elke console
LitmanenAFCAwoensdag 25 december 2013 @ 14:36
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 13:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

meneer haat nu op elke console
Meneer is niet serieus te nemen
badboynovawoensdag 25 december 2013 @ 14:49
Meneer kan kip niet meer waarderen
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 14:51
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 12:36 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

naja, gister viel ik van 6 hoog naar beneden omdat ik door een balkon heen zakte.

hier wat beelden van de standalone
Ik wacht het nog even af.
Dr.Pringleswoensdag 25 december 2013 @ 15:30
Voorgerecht: Kipsalade met drumsticks en filet
Hoofdgerecht: Kipkoen op een bedje van kipvleugels
Nagerecht: Zoetzure kipfilet met gegrilde kiplapjes
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 15:33
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:30 schreef Dr.Pringles het volgende:
Voorgerecht: Kipsalade met drumsticks en filet
Hoofdgerecht: Kipkoen op een bedje van kipvleugels
Nagerecht: Zoetzure kipfilet met gegrilde kiplapjes
Wat is kipkoen? :D
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 15:34
Fijne kerst trouwens allemaal :)
LitmanenAFCAwoensdag 25 december 2013 @ 15:40
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:34 schreef PierreTT het volgende:
Fijne kerst trouwens allemaal :)
Ik ga me eigens zo vol stouwen bij de Jap O+

Jij al gekookt Pjotr?
Dr.Pringleswoensdag 25 december 2013 @ 15:51
quote:
10s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat is kipkoen? :D
Zelfde als kalkoen, maar dan van kip.

Prettige kerst iedereen. :)
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 15:58
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik ga me eigens zo vol stouwen bij de Jap O+

Jij al gekookt Pjotr?
Schoonfamilie heeft gekookt, hoef alleen maar te zitten :) Morgen werken, dus krijg dan eten op werk :)
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 15:59
quote:
10s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:51 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zelfde als kalkoen, maar dan van kip.

Prettige kerst iedereen. :)
Duidelijk!
LitmanenAFCAwoensdag 25 december 2013 @ 16:00
quote:
1s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Schoonfamilie heeft gekookt, hoef alleen maar te zitten :) Morgen werken, dus krijg dan eten op werk :)
De leven dus.

Vanmorgen lekker pistoletje met vitello tonato gegeten O+
Kutmanagerwoensdag 25 december 2013 @ 16:08
Everzwijn in rode wijnsaus vanavond. _O_
KneusTeunwoensdag 25 december 2013 @ 16:18
begonnen met balkenbrij! beat that ;)
LitmanenAFCAwoensdag 25 december 2013 @ 16:25
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:18 schreef KneusTeun het volgende:
begonnen met balkenbrij! beat that ;)
Lekker met wat gebakken appeltjes :9~
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 16:27
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:18 schreef KneusTeun het volgende:
begonnen met balkenbrij! beat that ;)
Lekker man! ^O^
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 16:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:00 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

De leven dus.

Vanmorgen lekker pistoletje met vitello tonato gegeten O+
Vanmorgen gewoon een broodje met eiersalade, oude kaas en rucola gegeten :)
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 16:29
quote:
6s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:08 schreef Kutmanager het volgende:
Everzwijn in rode wijnsaus vanavond. _O_
Genieten man, ik heb echt nog geen idee wat we gaan eten hier, hoorde in de wandelgangen wel iets over hazenpeper :D
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 16:32
Afgelopen week veel te veel oliebollen gegeten en nu te misselijk om te eten ;(
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 16:33
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:32 schreef KoningStoma het volgende:
Afgelopen week veel te veel oliebollen gegeten en nu te misselijk om te eten ;(
Ik heb er korstverdomme nog steeds geen op! :(
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 16:35
In dit geval dus kots-verdomme.
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 16:36
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:35 schreef KoningStoma het volgende:
In dit geval dus kots-verdomme.
Met rozijnen of zonder rozijnen?
Pixellwoensdag 25 december 2013 @ 16:37
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 15:34 schreef PierreTT het volgende:
Fijne kerst trouwens allemaal :)
Jij ook man! :)

Ik ga vandaag of morgen voor chefkok spelen denk ik zo, varkenshaasje met champignon roomsaus, harricotvert en krieltjes ofzo
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 16:37
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:37 schreef Pixell het volgende:

[..]

Jij ook man! :)

Ik ga vandaag of morgen voor chefkok spelen denk ik zo, varkenshaasje met champignon roomsaus, harricotvert en krieltjes ofzo
Ha, simpel, effectief en erg lekker! :)
KneusTeunwoensdag 25 december 2013 @ 16:55
Dit is echt Pierre zijn week, alleen maar heerlijk overdadig voedsel :)
KoningStomawoensdag 25 december 2013 @ 16:57
Oh man, dat gevoel dat tussen honger en misselijkheid in zit.
KneusTeunwoensdag 25 december 2013 @ 17:21
dat je knoopjes van je blouse springen, en elke scheet meer ruimte voor voer betekent! heerlijk dat kerst gevoel
Dr.Pringleswoensdag 25 december 2013 @ 18:09
Gewoon in joggingsbroek dineren.
Michhaswoensdag 25 december 2013 @ 18:15
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 18:09 schreef Dr.Pringles het volgende:
Gewoon in joggingsbroek dineren.
ja tog. net halve haan menu gehaald met een half liter schulten erbij, daarna nog een cornetto en dan lekker slapen. fuck kerst mis man dat is gewoon verzonnen door degrote bedrijven en de instanties om geld te verdienen, nou daar doe ik dus lekker niet aan me.
Dr.Pringleswoensdag 25 december 2013 @ 18:31
Egt he gwn commersjele zooi. Gewon slavernij dit jurandy
badboynovawoensdag 25 december 2013 @ 22:31
Als een eckte baas met kip op de foto
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 23:41
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:55 schreef KneusTeun het volgende:
Dit is echt Pierre zijn week, alleen maar heerlijk overdadig voedsel :)
:D ^O^
PierreTTwoensdag 25 december 2013 @ 23:42
quote:
0s.gif Op woensdag 25 december 2013 16:57 schreef KoningStoma het volgende:
Oh man, dat gevoel dat tussen honger en misselijkheid in zit.
Boh O+
Cliffydonderdag 26 december 2013 @ 00:21
Epische chocoladetaart gebakken vandaag :o
PierreTTdonderdag 26 december 2013 @ 00:27
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 00:21 schreef Cliffy het volgende:
Epische chocoladetaart gebakken vandaag :o
Ik moest ineens denken aan fucking arretjescake, dat is pas lekker :D
Dr.Pringlesdonderdag 26 december 2013 @ 02:37
Aja gertje
KneusTeundonderdag 26 december 2013 @ 09:24
quote:
10s.gif Op donderdag 26 december 2013 00:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik moest ineens denken aan fucking arretjescake, dat is pas lekker :D
liever rocky road!
KoningStomadonderdag 26 december 2013 @ 09:25
MEER OLIEBOLLEN
PierreTTdonderdag 26 december 2013 @ 11:13
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 09:25 schreef KoningStoma het volgende:
MEER OLIEBOLLEN
Moar!
Dr.Pringlesdonderdag 26 december 2013 @ 11:58
EINDULUK!

300s49g.png
Bozz187donderdag 26 december 2013 @ 12:50
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 11:58 schreef Dr.Pringles het volgende:
EINDULUK!

[ afbeelding ]
hebbes!
Kutmanagerdonderdag 26 december 2013 @ 14:43
KneusTeundonderdag 26 december 2013 @ 17:56
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 11:58 schreef Dr.Pringles het volgende:
EINDULUK!

[ afbeelding ]
gezellig! pc gamen met ze alle
Kutmanagerdonderdag 26 december 2013 @ 18:08
dayZ standalone maar eens gekocht.

L4D2 mss ook maar eens kopen.
Dr.Pringlesdonderdag 26 december 2013 @ 18:24
quote:
9s.gif Op donderdag 26 december 2013 18:08 schreef Kutmanager het volgende:
dayZ standalone maar eens gekocht.

L4D2 mss ook maar eens kopen.
Kopen? Hij is gratis te downloaden op steam tot 7 uur.
KoningStomadonderdag 26 december 2013 @ 20:36
quote:
9s.gif Op donderdag 26 december 2013 18:08 schreef Kutmanager het volgende:
dayZ standalone maar eens gekocht.

Die lijkt me echt tof en het schijnt dat er snel aan gewerkt wordt.
Rossdaledonderdag 26 december 2013 @ 20:37
DayZ lijkt me ook tof, hopelijk komen ze ook met een consoleversie :)
KoningStomadonderdag 26 december 2013 @ 20:45
Rossdale over zijn werk:

Dr.Pringlesdonderdag 26 december 2013 @ 22:26
Rossdale verklapt z'n geheimen

Pixellvrijdag 27 december 2013 @ 00:03
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 20:37 schreef Rossdale het volgende:
DayZ lijkt me ook tof, hopelijk komen ze ook met een consoleversie :)
Komt er, maar niet heel binnenkort!
Bozz187vrijdag 27 december 2013 @ 00:06
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 20:37 schreef Rossdale het volgende:
DayZ lijkt me ook tof, hopelijk komen ze ook met een consoleversie :)
als ie komt is het waarschijnlijk ps4, want die hebben betere indie support.

maar atm is dayz wel echt barebones, nog geen voertuigen, stronghold en jacht functies.
ook nog niet heel veel verschillende wapens.
gelukkig hebben ze nog geen militaire snipers er in gezet.

het inventory systeem is wel heel tof gedaan. een cargobroek heeft bijv. geeft meer opbergplek dan een gewone spijkerbroek.
en ook wapen aanpassing is wel leuk gedaan. mods voor je wapen moet je vinden. zo had ik vandaag geluk dat ik een railsysteem gevonden voor mijn m4 dat ik ook een flashlight op mijn wapen kon monteren, en gelukkig vond ik ook nog een silencer voor mijn wapen.
Kutmanagervrijdag 27 december 2013 @ 00:21
Op mijn crappy laptopje met internet van ouders is er niks mee aan te vangen. Zaterdag in Delft maar weer eens proberen.
Pixellvrijdag 27 december 2013 @ 02:01
ZH4lsDX.gif

ik moest lachen :P
PierreTTvrijdag 27 december 2013 @ 05:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 02:01 schreef Pixell het volgende:
[ afbeelding ]

ik moest lachen :P
Nou
Rossdalevrijdag 27 december 2013 @ 05:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 02:01 schreef Pixell het volgende:
[ afbeelding ]

ik moest lachen :P
_O- zo droog
Dr.Pringlesvrijdag 27 december 2013 @ 12:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2013 05:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

_O- zo droog
05:55? Luier verschoond?
Michhasvrijdag 27 december 2013 @ 13:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 12:04 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

05:55? Luier verschoond?
_O-
Michhasvrijdag 27 december 2013 @ 13:46
images?q=tbn:ANd9GcRDKEJTgtAPedGaxj2vIYSQgquJSKchILk2cLUAfMUzVJv4EWf7
Soon...
Rossdalevrijdag 27 december 2013 @ 14:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 12:04 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

05:55? Luier verschoond?
Ja
PierreTTvrijdag 27 december 2013 @ 14:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2013 14:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ja
Wow very poo such diaper much Luca

[ Bericht 0% gewijzigd door PierreTT op 27-12-2013 14:41:34 ]
Michhasvrijdag 27 december 2013 @ 14:39
much diare
so wipe
pls luca no mor poo
Cliffyvrijdag 27 december 2013 @ 15:06
quote:
0s.gif Op donderdag 26 december 2013 20:37 schreef Rossdale het volgende:
DayZ lijkt me ook tof, hopelijk komen ze ook met een consoleversie :)
Leek me ook tof maar heb het een paar keer op Twitch gekeken maar 90% van de tijd zijn die lui een beetje doelloos door een bos aan het rennen op zoek naar iets om dan door een in een toren campende sniper door hun kop gepieft te worden zodat ze weer een half uur een heel dorp kunnen doorzoeken op zoek naar kleren, voedsel, wapen en bijpassende ammo...
Dr.Pringlesvrijdag 27 december 2013 @ 18:02
quote:
7s.gif Op vrijdag 27 december 2013 13:46 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
Soon...
Soon? Met kip is er alleen; meteen.
KoningStomavrijdag 27 december 2013 @ 18:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 december 2013 18:02 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Soon? Met kip is er alleen; meteen.
wat was er eerder het kip of de ei raadsels jongens en meisjes
Pixellvrijdag 27 december 2013 @ 21:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 december 2013 15:06 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Leek me ook tof maar heb het een paar keer op Twitch gekeken maar 90% van de tijd zijn die lui een beetje doelloos door een bos aan het rennen op zoek naar iets om dan door een in een toren campende sniper door hun kop gepieft te worden zodat ze weer een half uur een heel dorp kunnen doorzoeken op zoek naar kleren, voedsel, wapen en bijpassende ammo...
Het is dan ook een survival game, niet een fps shooter ofzo :P
Bozz187zaterdag 28 december 2013 @ 00:35

Engelenzang
PierreTTzaterdag 28 december 2013 @ 05:27
hallo

Wow
Dr.Pringleszaterdag 28 december 2013 @ 08:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2013 05:27 schreef PierreTT het volgende:
hallo

Wow
05:27

Heeft je vriendin jouw luier verschoond?
PierreTTzaterdag 28 december 2013 @ 10:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 december 2013 08:06 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

05:27

Heeft je vriendin jouw luier verschoond?
Bakkes zwartnek
Kutmanagerzaterdag 28 december 2013 @ 10:09
Waarom ben je wakker pieter?
PierreTTzaterdag 28 december 2013 @ 10:12
quote:
6s.gif Op zaterdag 28 december 2013 10:09 schreef Kutmanager het volgende:
Waarom ben je wakker pieter?
Omdat iedereen ineens vertrok
Kutmanagerzaterdag 28 december 2013 @ 10:24
Was ik maar gebleven man. Dan had ik nu mijn telefoon nog. |:(
Bozz187zaterdag 28 december 2013 @ 10:29
Wow
such trein
Much busy
So fucked
Nick-GizMozaterdag 28 december 2013 @ 10:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 december 2013 10:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Omdat iedereen ineens vertrok
en dan mij lastig vallen he :(
Nick-GizMozaterdag 28 december 2013 @ 10:31
pringles is scherp
Bozz187zaterdag 28 december 2013 @ 10:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 december 2013 10:30 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

en dan mij lastig vallen he :(
wij hebben jou niet lastig gevallen met ons vertrek
Dr.Pringleszaterdag 28 december 2013 @ 10:43
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 december 2013 10:08 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bakkes zwartnek
Koop maar lekker Acer laptop dan!
KneusTeunzaterdag 28 december 2013 @ 10:46
quote:
9s.gif Op donderdag 26 december 2013 18:08 schreef Kutmanager het volgende:
dayZ standalone maar eens gekocht.

L4D2 mss ook maar eens kopen.
misschien ook maar kopen, vond het wel tof!
Met bozz nog ff geowned.
Bozz187zaterdag 28 december 2013 @ 10:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 december 2013 10:46 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

misschien ook maar kopen, vond het wel tof!
Met bozz nog ff geowned.
mij een beetje in de rug schieten!
KoningStomazaterdag 28 december 2013 @ 11:01
Ik koop hem zodra er genoeg ruimte op m'n ssd is.
Michhaszaterdag 28 december 2013 @ 11:03
poepjes
Michhaszaterdag 28 december 2013 @ 11:03
wow