Gourmetschotels zijn altijd overpriced. Je kunt ook gewoon vlees halen en het zelf in stukjes snijdenquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:21 schreef Qwea het volgende:
[..]
4
Dan gourmetten we. Ik was te lui om shit zelf te maken. Dus ik heb gehaald :
2x gourmet schotel
Verse bonen 2x
verse wortelen 2x
zure room
mini appeltaartjes
mini bavrois
mini dessert glaasjes (die met speculoos)
bieten
toastjes
sauzen
stoofperen
wijn
kipfilet
ijs
slaatje
sla
rucola
carpaccio 4x
en nog een hele zooi
Lui En viel wel mee. Was voor de luxe 7,50 kwijt gemarineerd en al en de normale 6 euro. Nou ja, ik weet het niet, maar dat red ik zelf niet geloof ik voor die doekoequote:Op vrijdag 20 december 2013 12:38 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gourmetschotels zijn altijd overpriced. Je kunt ook gewoon vlees halen en het zelf in stukjes snijden
Idd voor de kerstdagen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voor de kerstdagen?
Ik wel iets meer. Denk dat wij per twee dagen zo'n vijftien euro besteden aan eten en drinken.
Snap eigenlijk nooit dat gespendeer met de kerst. Wat vreet je dan in godsnaam allemaal?
Vond het bij Lidl ook weinig spectaculair deze week. Veel kant en klaar meuk en alles in de vorm van een kerstklokje.
Voordat je gaat gourmetten eet je eerst een pakje carpaccio? En hoeveel toetjes heeft ieder wel niet? En die slaatjes eet je als side dish of zo?quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:21 schreef Qwea het volgende:
[..]
4
Dan gourmetten we. Ik was te lui om shit zelf te maken. Dus ik heb gehaald :
2x gourmet schotel
Verse bonen 2x
verse wortelen 2x
zure room
mini appeltaartjes
mini bavrois
mini dessert glaasjes (die met speculoos)
bieten
toastjes
sauzen
stoofperen
wijn
kipfilet
ijs
slaatje
sla
rucola
carpaccio 4x
en nog een hele zooi
quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:51 schreef minilot het volgende:
Desondanks stukje truffelkaas kunnen bemachtigen. Heb er net al even aan gesnuffeld, en ik schat zo in dat 'ie over een uur opgevreten is.
Als voorgerecht ergens om 17u hebben we carpaccio. Die mini appeltaartjes enzo zijn niet voor 2de kerstdag dan maak ik een bord toetjes zelf. Die mini shizzle dingen zijn voor kerst avond, gewoon, omdat ik al ruim een jaar dat soort chemische rotzooi niet meer vreet en nu er onwijs trek in had Die slaatjes ( ) eten de gasten bij het gourmetten. Ik hoef het nietquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:41 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voordat je gaat gourmetten eet je eerst een pakje carpaccio? En hoeveel toetjes heeft ieder wel niet? En die slaatjes eet je als side dish of zo?
Ik snap echt niet van dat gebunker met kerst. Laat staan al dat kant en klaar- en kiloknallergebunker.
Ja, echt, ik bunker al een jaar niet meer, fuck it. 2de kerstdag schuif ik mezelf volquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:01 schreef Greys het volgende:
Q, als jij na zoveel ( ) te zijn afgevallen wèl wilt bunkeren, moet je dat gewoon lekker zelf weten. En carpaccio als voorafje vind ik ook helemaal niet raar. Die minitoetjes van de Lidl zijn zó enorm mega mini (1 hapje ) dat het juist leuk is om daar een soort grand dessertje van te maken.
Leuk idee juist, meerdere miniminitoetjes, misschien doe ik het ook wel!
Hallo, je denkt toch niet dat ik enkelvoudig ga? Minimaal het dubbele hoor!quote:
Groot gelijk hoor, dat je dan even los wilt gaan.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:56 schreef Qwea het volgende:
[..]
Als voorgerecht ergens om 17u hebben we carpaccio. Die mini appeltaartjes enzo zijn niet voor 2de kerstdag dan maak ik een bord toetjes zelf. Die mini shizzle dingen zijn voor kerst avond, gewoon, omdat ik al ruim een jaar dat soort chemische rotzooi niet meer vreet en nu er onwijs trek in had Die slaatjes ( ) eten de gasten bij het gourmetten. Ik hoef het niet
Anders vraag je mikeymo zijn frituurpan te leen, die waar zwart vet in zatquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:07 schreef Qwea het volgende:
[..]
Hallo, je denkt toch niet dat ik enkelvoudig ga? Minimaal het dubbele hoor!
Daar zou je aardig op leeglopen jaquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Wij koken eigenlijk elk weekend wel uitgebreid en sowieso elke avond vers en lekker.
Misschien dat dat scheelt. Ik kook met kerst niet anders dan in een gewoon weekend in elk geval.
Zou wat zijn als ik elk weekend voor 150 euro aan boodschappen opvreet.
Omfg, ja! Jezus, ga. Want ik had dat net verdrongen. Gatverdamme En die verkoolde stukken patatquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:09 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Anders vraag je mikeymo zijn frituurpan te leen, die waar zwart vet in zat
Ja, ik ga wat doen nu en dus stoppen met dit topic volbaggeren
Ik kook ook elke dag vers. Voor mezelf dan, want Mo wil potjes rotzooiquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Wij koken eigenlijk elk weekend wel uitgebreid en sowieso elke avond vers en lekker.
Misschien dat dat scheelt. Ik kook met kerst niet anders dan in een gewoon weekend in elk geval.
Zou wat zijn als ik elk weekend voor 150 euro aan boodschappen opvreet.
Hebben ze daar ook een Brits Kaasplankje? Net gehaald met oa Stilton en Cheddar. Ben benieuwd.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:27 schreef motorbloempje het volgende:
Yup! En Yup! Is prima assortiment hier. Ook met fatsoenlijk (wel Brits!) vlees hier. En de groenten is ook 9 van de 10 keer erg in orde.
Ja, heb er nog mee in m'n handen gestaan maar uiteindelijk niet meegenomen. Mijn ouders houden niet van kaas als toetje en wil denk ik toch gewoon gaan voor allemaal 't zelfde toetje (en anders komt die banoffeepie natuurlijk écht niet eens ríchting op..quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hebben ze daar ook een Brits Kaasplankje? Net gehaald met oa Stilton en Cheddar. Ben benieuwd.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |