abonnement Unibet Coolblue
pi_391101
Ik las net op de officiele BB-site dat kim, met de psycholoog, een gesprek heeft gehad over Georgie. Kim ontdekt dat Georgie meer wil dan zijzelf. Tegen haar medebewoners vertelt Kim dat ze door het gesprek een stuk meer te weten is gekomen over haar relatie met Georgie.
pi_391123
http://pub18.ezboard.com/fbigbrother2000bigbrother2000.showMessage?topicID=212.topic

ik weet niet of deze url goed overkomt, maar i.e.g. staat bij BBWatchers een heel verslag van Hunter01 over hun psychologenbezoekjes. De twee draaien nog steeds om elkaar heen en de psycholoog dacht het proces te kunnen bespeodigen door de twee tortellini's wast informatie van internet te geven.

Ik vind dat iemand Georgie moet stoppen. Zijn vasthoudendheid begint behalve heel zeurderig en drammerig nu ook wat eng te worden. Is hij nog van het oude 'als een meisje nee zegt, bedoelt ze ja'-stempel? Wegwezen Kim(miekimmiekimiie.........)

pi_391148
Eerlijk gezegd vind ik het alleaal maar een beetje vaag, dat gebeuren rond Kim en Georgie. Niet het feit dat ze elkaar leuk vinden, maar die rompslop erom heen. Het lijkt me duidelijk dat Kim geen zien heeft om zich over te geven aan de liefde terwijl er camera's op haar gericht staan. Vandaar denk ik. Trouwens, in alle eerlijkheid. Kim is toch veel te leuk voor Georgie.
Verrassend lekker!
pi_391225
Georgie is anders ook niet lelijk.
pi_391557
Die Georgie is echte een enorme eikel met z'n irritante gedrag (KIMMMMIIIEEEEE!!!) hij moet uit het huis geflikkerd worden maar ik vrees toch dat het Koos word.
Kim lijkt me dus echt geen meisje dat het voor de camera zou doen en ik kan niet wachten tot ze Georgie een klap voor z'n bek verkoopt met z'n drammerigheid
pi_391644
Een week geleden zou ik dit nooit van Kim verwacht hebben. Ik had eigenlijk verwacht dat ze vrij kordaat zou optreden als Georgie al te duidelijk in zijn bedoelingen zou worden. Nu vraag ik me af of ze Georgie maar getolereerd heeft omdat dat nu eenmaal makkelijker is dan afwijzen en alle spanning die dat met zich meebrengt. Ik vind 'r nu in ieder geval een stukje minder leuk. Maar dat komt waarchijnlijk ook omdat ik zo hartgrondig de schurft aan Georgie heb..
Beau: Tsja......ja......Jensen.
  donderdag 12 oktober 2000 @ 21:46:19 #7
6313 Bad_Brother
Bijna weer online...
pi_391670

BB
Bad-Brother.com

[Dit bericht is gewijzigd door Bad_Brother op 12-10-2000 21:54]

Save your breath... use it to blow up your date!
pi_391806
Kenonne, GREAT!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')