abonnement Unibet Coolblue
pi_146091097
Ik heb laatst een Mini Bluetooth Wireless Speaker gekocht via eachbuyer.com (voor maar $10). (link: http://www.eachbuyer.com/mini-bluetooth-wireless-speaker-stereo-tf-card-handsfree-mp3-mobile-phone-red-p182241.html)
En wilde graag mijn ervaring met jullie delen.



Hij heeft de volgende functies:
- Bluetooth (muziek en bellen)
- AUX
- Micro SD
- FM radio

Je krijgt er ook een Engelse duidelijke handleiding bij, en een USB/AUX kabel.

Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit van de speaker laag had ingeschat toen ik hem kocht, maar ik was verrast toen hij binnen kwam. Hij voelt heel degelijk en eigenlijk best zwaar voor z'n compacte formaat. Ik moest hem wel helaas eerst opladen toen hij binnen kwam, want ik wilde eerst de bluetooth functie testen maar die leek dus op het 1e gezicht niet te werken. Maar na het opladen werkte dat gelukkig wel. Je krijgt dan een engelse stem te horen die je verteld dat je naar bluetooth mode gaat. Het connecten met je telefoon werkt heel makkelijk en snel. De geluidskwaliteit is goed genoeg om te kunnen bellen.

Als je de schakelaar op de MP3 stand zet kun je kiezen uit het micro SD kaart slot, de radio, of AUX. De radio gaat eerst alle kanalen afscannen waardoor je er daarna makkelijk doorheen kun bladeren.
De SD kaart en AUX heb ik nog niet uitgeprobeerd maar ik verwacht dat dat ook gewoon probleemloos moet werken.

De geluidskwaliteit voor muziek valt wel een beetje tegen. Maar dat is eigenlijk ook logisch voor zo'n kleine speaker.

De accu gaat ook niet heel erg lang mee (ligt natuurlijk ook aan het geluidsniveau) maar na 2 uur radio luisteren (op redelijk volume) was hij al leeg.

De conclusie is dat het een leuk en vooral compact draadloos speakertje is, mocht je echt iets met volume zoeken dan zou ik wel verder kijken maar als je gewoon functionaliteit zoekt en een compact design wat ook degelijk gebouwd is dan is dit zeker een goede keuze.
pi_146186214
(of Kingsing T2)

In augustus heb ik deze octacore smartphone gekocht bij Banggood voor de prijs van ongeveer ¤100. Het betrof mijn allereerste aankoop van een smartphone. Ik was eerder nog nooit in de verleiding gekomen tot de aanschaf van een smartphone omdat ik deze producten in Europa gewoon te duur vond. Tot ik dit ‘prachtexemplaar’ vond op Banggood. Ik deed verder research naar andere smartphones maar ik kwam telkens toch terug bij Kingsing T1. Het frustrerende aan deze telefoon was dat ik geen enkele (degelijke) review vond over deze smartphone. Ik was dus uiteindelijk volledig in het ongewisse of ik alles zou kunnen gebruiken. Enkel waren er op youtube unboxing videos van webshops die deze telefoon verkopen. Niet echt betrouwbaar maar ik heb het erop gewaagd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De grootte van deze telefoon is perfect (14cm * 7,1cm * 0,8cm), ligt goed in de hand en de powerknop en de volumeknoppen liggen op een perfecte hoogte om deze met 1 hand te bedienen. Wat mij deze telefoon heeft doen verkiezen is het mooi afgerond design. Ook de achterkant welke ‘gestikt’ lijkt had een aantrekkingskracht op mij.

Ondertussen heb ik er 3 maanden mee kunnen werken en ik kom toch tot de vaststelling dat de snelheid nog steeds niet verminderd is. Het systeem werkt nog steeds erg vloeiend en ik heb er nog maar zeer zelden een probleem mee gehad.

Wat ik alvast ondertussen veel heb uitgetest:
- GPS werkt zonder Wi-Fi of 3G. Zowel in België als elders in Europa. Het duurt wel een tijdje voor hij een signaal oppakt maar voor de rest werkt hij zeer goed.

- Geen problemen met WI-FI. Altijd een zeer goede verbinding.

- 3G werkt perfect. Hiervoor bezit de telefoon WCDMA 850/2100

- Dual-sim ofwel single-sim als je een SD kaart gebruikt. (zie volgende voor foto)

- 2800mAh batterij. Geeft een screentime van meer als 4-5 uur. Bij normaal gebruik haal je zeker een volledige dag. Achterkant telefoon

- Geen Chinese (rommel)apps op de telefoon. Heb zelf geen verstand van rooten dus dit maakte het mij wel enorm gemakkelijk. Ook heb ik volledig toegang tot alle bestanden op mijn telefoon terwijl dit bij de Jiayu G2F moeilijkheden geeft (ongeroot).

- Android play store en alle andere standaard google apps zijn direct bruikbaar

- FM Radio

- Licht sensor

- Selfiecamera (2.0MP)

- Gewone camera (5.0MP). Kwaliteit is soms zeker niet slecht maar er is verbetering mogelijk. Met panoramafunctie! (klikken op foto voor volledige versie)


- Geheugen van 16GB (en 1GB RAM)

- Een zeer goed werkend touchscreen (alsook de touch buttons onderaan). De telefoon reageert onmiddellijk en zeer vlot op de bewegingen.

- Resolutie is Quarter High Definition, 960*540 pixels. Voor een 5 inch telefoon eerder aan de lage kant. Filmpjes zijn slechts te bekijken op 360p.

Kans is groot dat er nog enkele punten zijn die ik vergeet te vermelden. Het is gewoon een uitermate goede telefoon voor zijn prijs. Ik heb ook nog een AnTuTu Benchmark test gedaan waarvan de resultaten hieronder staan.


Verder geef ik jullie nog wat extra screenshots
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Moest ik kunnen, ik koop hem direct nog eens, moesten er geen andere telefoons met dezelfde of betere specs voor ongeveer dezelfde prijs op de markt komen. Jammer genoeg staat deze bij Banggood al een tijd op sold out. Of dit nog terug zou komen betwijfel ik. Het nadeel van deze telefoon is dat er geen accessoires zijn. Er zijn geen cases, screenprotectors of batterijen voor deze telefoon. Of toch in ieder geval geen cases. De screenprotector en batterij is namelijk dezelfde als de Kingsing T2. Deze smartphone is bijna exact dezelfde versie als de T1. Deze staat nog wel te koop en heeft een betere camera (8.0MP) maar wel slechts een geheugen van 4GB. Een overstap naar de T2 versie lijkt me dus ook eerder logisch.
Tenslotte vermeld ik jullie nog een link van de producten. Alvast bedankt voor het lezen van mijn (allereerste) review.
Kingsing T1 Banggood – Sold out
Kingsing T2 Banggood

[ Bericht 0% gewijzigd door Jonmen op 01-11-2014 15:15:15 ]
  zaterdag 1 november 2014 @ 15:28:07 #51
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_146186660
A.u.b. ook 5MP foto's in een spoiler, bitte!
quote:
Je review opleuken met foto's wordt altijd wel op prijs gesteld, maar schaal ze alsjeblieft voor het uploaden naar een breedte van 640 pixels (dit is de maximale breedte van een reactieveld op FOK!). Zo houden we het datagebruik laag en bevorderen we snelheid waarmee de pagina laadt. Zet een serie van foto's bij voorkeur even in een spoiler, dan worden ze pas geladen zodra de spoiler geopend wordt.
Het is nu een hel om door het Chinese reviewtopic te gaan als je standaard je topics op 25 of 50 posts per pagina hebt ofzo (mweh). ;( En als je het topic nu op je mobiel zou openen trek je heel je databundel leeg. -O-

- Ach! NVM. Zie nu pas dat je zelf kleine thumbnails hebt gemaakt. :D ^O^ Goed zo. :7

[ Bericht 6% gewijzigd door shiz op 01-11-2014 15:33:48 ]
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')