abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 10 januari 2015 @ 11:39:13 #66
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_148536371
Wat:
USB zonnepaneel - Solar Charger Pad WN-801

Wat zit er in de gele bubbelenvelop:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Doosje met het paneel in een cellofaantje verpakt.

Close-up van de doos:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het paneel:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het lijkt alsof er een soort van screenprotector op zit, maar het zit vast. Zoals je kan zien aan de ribbels is het niet heel netjes gedaan.
Het plastic zelf zit wel stevig in elkaar, en de kickstand is erg handig en stabiel.

Werkt ie?
Ja! Ik heb hem aan de multimeter gehangen en in de zon wekt ie daadwerkelijk 0,5A op, dat was een positieve verrassing aangezien Chinese gadgetpanelen vrijwel altijd veel te positief gewaardeerd worden. Ook met bewolkt weer komt er wel wat vanaf, veel minder natuurlijk maar goed genoeg om langzaam een powerbank op te laden.

Te gebruiken voor:
In de zon geeft dit voldoende stroom om dingen als een Arduino, USB-fan of andere USB-gadgetry mee te kunnen draaien. Ook laadt het je telefoon aardig, het is met 0,5A geen snellader en overdag zit je telefoon meestal in je broekzak. Daarom raad ik aan om hem aan een powerbank te hangen en die lekker overdag in de zon te leggen, in de zomer kan ik mijn telefoon 2-3 keer per week hiermee opladen wat natuurlijk erg leuk is :)
Op een festival was het wel een handig ding, samen met een USB-ventilator wist het dingetje mijn tent veel koeler te houden dan die van de buurman.

Conclusie
Leuk ding, niet super cheap maar wel redelijke bang for buck en leuk om mee aan te kloten.
pi_148822364




Klein reviewtje van de Xiaomi Mi Band.
Gewoon even wat foto's en een kleine conclusie, verdere werking zie video reviewtje :)

Velen zullen de Xiaomi Mi band alwel kennen, of zelfs in huis hebben.
Kort gezegd is het een Fitness en sleep tracker. Het houdt bij hoeveel stappen je hebt gemaakt en rekent daar zelf bij hoeveel meter en calorieën dit ongeveer is. Dit doet de Xiaomi verrassend accuraat naar mijn mening.

Ook kan hij zoals gezegd slaapritmes bijhouden en geeft aan hoeveel uur je hebt geslapen,
hoeveel tijd daarvan lichte slaap is geweest, en hoeveel tijd daarvan je in een 'coma' hebt gelegen :P.
Bij mijn 3 daagse test is dit wel eens wisselend geweest, volgens de tracking van de eerste dag zou ik maar 1 minuut in lichte slaap hebben gelegen. Dat kan ik mij zelf eigenlijk niet voorstellen.
De 2de en 3de nacht zijn wat dat betreft nauwkeuriger voor mijn gevoel en kloppen ook met in bed en uit bed tijden ;).



Het uitlezen van je slaap en loop ritmes kun je met een app voor android of IOS i.s.m Bluetooth.
Belangrijk is dat je voor Android versie 4.4 nodig hebt.




De Mi band heeft mij tijdens het dragen voorlopig nog niet geïrriteerd,
het is een vrij soepel siliconen bandje en weegt maar +- 15 gram. Dat hij waterresistant is ook een mooi voordeel. Waar hij eigenlijk in uitblinkt is 2 dingen.



Zijn prijs en de batterijduur. Bij de prijs te beginnen. Het kost je max 20 euro om hem in huis te halen. Ik had hem zelf wat goedkoper via http://www.tinydeal.com/f(...)-watch-p-139192.html inclusief coupon.

De batterijduur is ongeveer 30 dagen, omdat er eigenlijk vrij weinig speciale hardware inzit dat veel energie kan slurpen.

SPOILER: Extra specificaties:
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik gebruik momenteel een getweakte versie van de Xiaomi Mi band app, hiermee is het mogelijk om de functionaliteit uit te breiden. Er wordt een notificatie stand aan toegevoegd. Hiermee is het mogelijk om meldingen te krijgen op de miband als je bijvoorbeeld een whatsapp berichtje krijgt of bijvoorbeeld een melding op facebook. De meldingsvorm kun je gemakkelijk instellen in de app.
Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld het bandje 3 keer te laten trillen en bijvoorbeeld de leds 5 keer groen te laten knipperen.





De werking van de Mi-Band kun je zien in de video hieronder.

  woensdag 28 januari 2015 @ 18:28:04 #68
204014 Markos.
Burp! Geen koala!
pi_149145279




1. Inleiding

2. Specificaties
3. Design
4. Functies en instellingen
5. Gebruik

9. Conclusie




Ik heb van BangGood de volgende compacte telefoon gekregen, de Daway Chocolate Ultra-thin Pocket Mini Card Mobile Phone. Hij is op dit moment in de aanbieding en kost $ 17,99 (ongeveer ¤ 16,30). Hoewel ik er in de eerste instantie erg sceptisch over was, is deze telefoon eigenlijk zo heel slecht nog niet. Het is uiteraard een telefoon met zeer beperkte functies, je moet het ook meer zien als reserve telefoon voor wanneer je huidige telefoon stuk gaat (of onderweg als de andere telefoon leeg is). Of voor de meer zakelijke gebruikers die twee telefoons met zich meedragen en dus geen dualsim hebben. Hoef je met de 2e telefoon alleen maar te bellen en sms’en, dan voldoet deze daar aan.
Er zijn natuurlijk nog meer situaties te bedenken waar hij voor gekocht kan worden. Jonge kinderen, als je wilt dat ze bereikbaar zijn maar zonder smartphones. Als simpel cadeautje voor kerst bijvoorbeeld.









De telefoon wordt geleverd in een leuke gift box verpakking (een soort boekje), hierdoor is de telefoon dus ook geschikt om als cadeau te geven. Dit doosje is van prima kwaliteit al stelt het uiteindelijk natuurlijk niet veel voor.



Inhoud doos:
- De giftbox zelf
- Telefoon
- USB > MicroUSB oplaad kabeltje (5 cm)
- Micro & Nano sim adapters

Uiterlijk:
Het toestel heeft een beetje een chocoladeachtige kleur (vandaar de naam ;) ) en heeft aan de voorkant bij het toetsengedeelte een geborstelde behuizing en bovenaan een plastic gedeelte waar het 1.0” scherm in verwerkt zit.
Het toestel kent naast het toetsenbord aan de onderkant een micro-USB aansluiting waar je ook de koptelefoon op moet aansluiten (met een adapter die niet meegeleverd is), een power vergrendeling (hiermee zet je hem niet aan, kunt hem wel hiermee uit zetten) en aan de rechterkant een uitsparing om een touwtje of iets aan vast te maken.


Hieronder wat een aantal foto’s van de giftbox, design en aansluitingen.





En tot slot nog 4 foto’s van een “gedemonteerde” telefoon.







Zoals je natuurlijk kunt verwachten van zo’n telefoon zijn de functies maar beperkt. Hieronder een tabel van de menu’s die erop zitten en een aantal submenu’s. Ik heb niet alle menu’s volledig aangevuld omdat dit naar mijn mening weinig toevoegt. Mocht je toch wat extra willen weten, noem dan even het nr. op (bijvoorbeeld 3.6. SMS settings)

Als je de telefoon opstart krijg je de volgende schermen te zien:




Deze opties zijn voor de liefhebber ook op foto vastgelegd.






























Voor het gebruik heb ik de volgende functies getest:

Bellen:
Geluidskwaliteit is goed, je bent zelf goed hoorbaar en de andere is ook duidelijk te verstaan. Hier valt niets op aan te merken

Handsfree:
Ook dit gaat prima en aan de andere kant ben je duidelijk te verstaan (getest op circa 1 meter afstand). Zelf merk je wel dat er wat gekraak en vervormd geluid aanwezig is. Voor mijn gevoel meer dan bij muziek afspelen.

Standby tijd:
De telefoon gaat zo’n 5 a 6 dagen mee als je hem niet gebruikt (wel met sim-kaart erin en netwerk). Ik heb niet getest hoe lang hij bij actief gebruik mee gaat (dit omdat ik weinig bel en sms).

Muziek:
Ik heb geen adapter kabel dus muziek luisteren heb ik gedaan via de speaker in de telefoon. Voor het formaat gaat het best hard en is nog wel redelijk te noemen. Wel genoeg vervorming aanwezig maar het valt niet tegen. Ik had een en al gekraak verwacht. Maar je moet hem uiteraard niet kopen om hem te gebruiken als luidspreker voor muziek.
Ik heb ook geprobeerd om hem via bluetooth aan mijn Earson ER-151 te koppelen, maar die kreeg ik niet gevonden. (Mijn telefoon vond hij wel zonder problemen)
Verder kun je tijdens muziek afspelen uiteraard volume hoger/lager zetten. Vooruit spoelen in het nummer zelf en volgende nummers kiezen. De standaard mp3 afspeelfuncties zijn dus aanwezig.

Bestanden versturen (bluetooth):
Via de file manager kun je alle bestanden die op de sd-kaart aanwezig zijn versturen via bluetooth. Over de snelheid hiervan kan ik alleen niets zeggen (geen vergelijksmateriaal).

Alarm:
Alarm werkt ook prima. Gaat niet heel hard maar duidelijk hoorbaar. Hij gaat niet oneindig door, hij doet het deuntje een paar keer en dan stopt hij (circa een minuut). Als je niks doet zal hij telkens om de 5 minuten opnieuw afgaan.
Je kunt uit 5 verschillende deuntjes kiezen of muziek van je SD-kaart. Je kunt kiezen voor geluid en vibratie, alleen geluid of alleen vibratie.
Je kunt hem instellen voor 1 keer, iedere dag of kiezen welke dagen in de week hij moet afgaan.



De conclusie zal natuurlijk niet spannend zijn. Je moet het voornamelijk zien als telefoon puur voor bellen en sms’en. Ik vind de accu capaciteit alleen wel wat tegenvallen, hier hadden ze beter een wat grotere accu in kunnen stoppen zodat je meer dan een week standby kunt zijn.
Het bellen gaat er prima mee, geluidskwaliteit is voldoende. Hij is lekker klein en licht en makkelijk mee te nemen. En met zijn giftbox en een prijs van $ 17,99 (ongeveer ¤ 16,30) is het nog een leuk cadeau om weg te geven.

Toyota RA28 powerrr / VW Golf MK1 / VW T1 !!
DealExtreme infopagina -> http://deal-extreme.blogspot.com alles over hoe je er kunt bestellen en wat er bij komt kijken
pi_149313590

Sommigen zullen er lang op hebben gewacht, de review van de SJ5000+. Mogelijk omdat je nog in twijfel zit of de SJ5000 Plus wel zijn geld waard is. Ik hoop met deze review de twijfels weg te nemen!
Voor de mensen die niet graag lezen, onderaan staat uiteraard de videoreview.
Deze tekstuele review is meer ter aansluiting op de video om bijvoorbeeld foto’s en dergelijke te laten zien.
De review is eigenlijk gebaseerd op een vergelijking met een eerder model van de SJCAM.
De SJ4000. Deze SJ4000 is inmiddels erg populair in Nederland en wordt/werd gezien als goed alternatief voor mensen die een GoPro teveel geld vinden kosten.

De SJ4000 heb ik eerder gereviewd en deze review is hier te vinden:
http://tweakers.net/productreview/98299/viofo-sj4000.html

De makers van de SJ4000 (SJCAM dus) hebben niet stil gezeten en zijn dus nu gekomen met de opvolger. De SJ5000 Serie!

In deze serie heeft SJCAM ruimte gemaakt voor 3 camera’s.
Hieronder volgt een vergelijking van alle camera’s:



Uit dit lijstje heb ik dus de meest uitgebreide camera gepakt, de SJ5000 +.
De voornaamste reden van aanschaf is de mogelijkheid tot het schieten van 1080 60 FPS beelden.
Door meer frames te schieten per seconden oogt het beeld vloeiender. Daarnaast is het hebben van meer frames gunstig voor een soepele slow motion.

Vaak gebruik je een actioncamera voor extreme sporten, met veel actie en dergelijk.
Prima situaties dus om slow motions en vloeiende beelden te hebben!

T.o.v. de SJ5000 en de SJ5000WIFI (beide novatek), biedt de plus variant een Ambarella Chipset.
Praktijk vergelijken tonen (vaak) aan dat Ambarella over het algemeen betere kwaliteit levert dan Novatek. (denk hierbij aan betere kleurweergave/meer scherpte/betere omgang met licht etc.)

Voor mij was het in ieder geval die paar tientjes extra wel waard. Ik zag zelf weinig extra functies als ik van een SJ4000 naar bijvoorbeeld de SJ5000 ging. Als je upgrade moet je het natuurlijk wel in één keer goed doen :).


Ik heb mijn SJ5000+ besteld bij Gearbest.
Dit heb ik gedaan om enkele redenen. Ten eerste heb ik een eerdere bestelling (Voyo A1 mini windows tablet) keurig en snel ontvangen. Gearbest biedt de mogelijkheid om het pakket met POSTNL direct te versturen. Hierbij ben je bijna zeker dat je het pakket binnen 10 werkdagen hebt!
En dat was ook bij mij het geval, ik kreeg het pakket binnen 8 dagen in huis!

Daarnaast was Gearbest op dat moment de goedkoopste leverancier doordat zij een coupon hebben.
Hierbij werd de adviesprijs van $169.90 verlaagd naar $145,99 (+-130 euro). Ik ga ervanuit dat Gearbest momenteel nog de goedkoopste leverancier is en dat coupon: SJ5000LG nog steeds geldig is. Ik heb namelijk vernomen dat coupons voor een lagere prijs niet op prijs wordt gesteld door SJCAM zelf. Zodoende heeft bijvoorbeeld banggood hun coupon al moeten intrekken.
Maargoed op het moment van schrijven werkte de coupon nog bij Gearbest :).

Er dient wel rekening gehouden te worden met het feit dat het product de grens van 22 euro overschrijdt en daarmee in aanmerking (kan) komen voor extra belasting (21% van productwaarde(incl. verzendkosten) + 13 euro administratiekosten als het via PostNL gaat.)


De specificaties heb ik voor een groot gedeelte al in het vergelijkingstabelletje getoond;
Toch hier nogmaals de specificaties zoals zij achter op de doos staan:



Om verder terug te komen op het doosje, deze is wat professioneler ontworpen dan de doos waarin de SJ4000 kwam. Alles is wat netter weggewerkt en wat smaller gemaakt zonder gekke fratsen.



*Alle foto’s in deze review zijn aanklikbaar om naar het origineel te gaan

In de doos zit uiteraard de camera zelf, daarnaast krijg je er een waterproofcase bij en verschillende andere mounts. Hierbij is er niet afgeweken van de mounts die je krijgt de SJ4000 en die compatible zijn met GoPro mounts. Een welkome toevoeging aan de set accessoires vind ik zelf de lenscover.
Dit siliconen dopje past perfect om de lens van de Sj5000+ en beschermt hem zo tegen krassen en andere stof en vuilheden.






Waar wel rekening mee moet worden gehouden is dat de SJ5000+ afwijkt qua lens(langer) en iets qua formaat t.o.v. de SJ4000. De bijgeleverde waterproofcase zijn dus niet uit te wisselen!
Voor de rest is de SJ5000+ qua uiterlijk vrij gelijkend aan de SJ4000.










Op de SJ5000+ zit net als in de SJ4000 een 1,5 inch schermpje.
Ik vind het wat vreemd dat dit nog steeds 1,5 inch is aangezien de SJ5000 en SJ5000WIFI wel zijn voorzien van een 2.0 inch scherm. Mogelijk zitten er hardware limitatie in de weg om ook op het ‘flagship model’ een groter scherm te plaatsen.

Het schermpje is daarnaast veel helderder dan die van de SJ4000. Hierbij moet ik wel een opmerking maken, ik heb namelijk een SJ4000 van vrijwel één van de eerste producties (waarbij ook nog geen logo van SJCAM op de SJ4000 stond). Hierin zit nog een ouder scherm welke in nieuwere versie van SJ4000 is aangepast. Het scherm uit de nieuwe SJ4000 is beduidend beter dan het oude. Hoe de vergelijking is tussen het nieuwe scherm en die van het SJ5000+ kan ik dus helaas niet maken.

De SJ5000+ met batterij weegt +-80 gram volgens mijn weegschaal, mijn Sj4000 weegt 60 gram.
De SJ5000+ heeft weliswaar een extra WIFI module, maar is dus wel wat zwaarder!
Iets waar je rekening mee moet houden als je ook van plan bent om ermee te gaan vliegen onder een Multirotor!




En dan komen we eigenlijk in het belangrijkste gedeelte van de review.
Hoe presteert de camera!?

Ik kan er veel over zeggen, maar ik kan het beter uitleggen aan de hand van voorbeeld foto’s/video’s.

Laten we beginnen met video’s. Nu is het niet gemakkelijk om even een bewegende video te plaatsen en deze te vergelijken.
Dus daarvoor wil ik jullie graag verwijzen naar de videoreview onderaan deze review.

Wat makkelijker vergelijkt is een screenshot(of beter bekend als still) uit de video van zowel de SJ5000+ als de SJ4000 op het zelfde punt.

Op onderstaande afbeelding zie je een screenshot uit de SJ5000+ aan de linkerzijde en één uit de video van de SJ4000 aan de rechterzijde. In beide videos is gebruik gemaakt van de zelfde instellingen (HDR= UIT AWB=AUTO en EV=0.0)



Wat voornamelijk opvalt, is dat de SJ5000+ veel natuurgetrouwere kleuren laat zien dan de SJ4000.
De SJ4000 komt algauw blauwig en grauw over, iets wat ik ook in mijn SJ4000 review reeds aanhaalde. De SJ5000+ heeft daarnaast een bredere kijkhoek. Echter lijkt de SJ4000 meer details(= scherper beeld) te produceren dan de SJ5000+.

Laten we eens naar een andere vergelijking kijken, ook hier zijn de instellingen op beide camera’s gelijk. Uit beide video’s heb ik een screenshot gemaakt op het zelfde moment in de video.
De screenshots heb ik vervolgens iets ingezoomd om de details beter zichtbaar te maken.



Ook hier ben ik weer van mening dat de SJ5000+ een beter omgaat met de kleuren.
Maar dat de SJ4000 scherper LIJKT. Hoe komt dit nou zul je je afvragen, want de ambarella chipset zou toch veel beter zijn dan de novatek chipset (zoals deze te vinden is in de SJ4000)?
En dat is het naar mijn mening ook zeker, ik zeg niet voor niets lijkt scherper.
De SJ4000 heeft echter veel meer ruisvorming en krijgt vanuit de standaard instellingen een extra scherpte filtertje mee lijkt het. Doordat filter komt er om alles net een extra (wit)randje heen (voornamelijk bij de bladeren en de boom is dit goed te zien)



een linkje naar een vergelijking op het originele formaat in gif vind je hier:
http://gifmaker.cc/PlayGI(...)le=output_UiIjmI.gif

Wat jammer is aan de SJ5000+ is dat er in het menu geen optie is voor het instellen van scherpte.
Zoals deze in de Sj4000 wel aanwezig was. De support van SJCAM is druk bezig met het verbeteren van de bugs en features in de SJ5000+ firmware. In de tijd dat ik de camera nu bezit (+- 3 weken) zijn er ook al 3 (kleine) firmware updates geweest.

Het is te hopen dat SJCAM nog een optie toevoegt in het menu waarbij je zelf een niveau van scherpte kunt kiezen. Zodat je (indien gewenst!) de scherpte kunt bereiken zoals je bijvoorbeeld van de SJ4000 gewend bent. Nogmaals het beeld van de SJ5000+ is dus niet per definitie minder scherp dan die van de SJ4000, het is alleen dat de SJ4000 een iets ander filter eroverheen krijgt die de scherpte meer aandikt en waardoor meer ruis ontstaat.

Mocht SJCAM niks meer aan de scherpte doen, dan is het altijd nog mogelijk om met een simpele bewerking in een videobewerkingsprogramma de scherpte op het niveau te krijgen van de SJ4000.

Als we echte foto’s (dus geen stills uit de video!) gaan vergelijken tussen de SJ5000+ en de SJ4000.
Dan vorm ik de mening dat de foto’s uit de SJ5000+ echt van hele goede kwaliteit zijn. Precies genoeg scherpte en ook nog eens in natuurlijke kleuren. Zie hieronder enkele vergelijkingen:

Foto SJ5000+:

Foto SJ4000:


Vergelijking:


Vergelijking ingezoomd:


SJ5000+ gaat over het algemeen ook veel beter om met licht, zowel overdag(zonschijn etc.) als s’nachts:








SPOILER: Meer fotos uit de SJ5000+
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een toch wel lelijke fout, die hopelijk nog kan worden gefixed in een firmware update is dat wanneer je foto’s maakt in de waterproofcase je last krijgt van zogenoemde vignetting van de case zelf.
Oftewel links zijn randen zichtbaar van de case. Een voorbeeld foto laat het hier goed zien:




Ik heb nog tig foto’s en videos als materiaal liggen ter vergelijking maar ik denk dat ik toch een redelijk beeld heb kunnen schetsen van de camera. De vergelijkingen zijn allen in redelijk grauw weer genomen, dus ik wil men vragen om daar iets langs heen te kijken. Beelden met voldoende zonlicht zullen qua details allemaal nog net wat beter zijn verwacht ik zelf. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden over de SJ5000+. Met name kleur en omgang van licht zijn sterke verbeter punten. Het is wat dat betreft een prima upgrade, de scherpte valt over te discussiëren maar is niet slecht te noemen. Je mist alleen een optie waarin je zelf scherpte kan toevoegen zoals ik eerder heb gemeld.

Mensen hebben mij wel eens gevraagd waarom ik niet gewoon het budget model GoPro niet heb gehaald.. ‘Dan ben je verzekerd van goed beeld!’ & ‘Die SJ5000+ is gewoon evenduur als de GoPro, dan is de keuze toch snel gemaakt!’.

Mensen vergeten echter dat de SJ5000+ een aantal pluspunten heeft tegen over het budget toestel van GoPro. Zo kan de SJ5000+ wel in 1080 60 FPS schieten en het budgetmodel niet. Heeft de SJ5000+ een 16 MP photo mode ipv de 5 MP van GoPro en wordt daarnaast bij de SJ5000+ vrijwel alle benodigde mounts meegeleverd waar je bij de GoPro niets krijgt!

Daarnaast toont onderstaande vergelijking in mijn ogen juist een voorsprong van de SJ5000+
qua kleuren. Scherpte is op een foto in dit formaat niet te vergelijken. De Foto is afkomstig van rcgroups.com




Pluspunten:
+ Prijs (130 euro)

+ 1080p 60FPS / 720p 120 FPS / 480p 240 fps
+ Lichtgevoelige sensor en natuurlijke kleurweergave
+ Kwaliteit van foto’s
+ Ondersteuning en support m.b.t Firmware updates vanuit SJCAM

Nadelen:
- Prijs (in vergelijking met startprijs van sj4000 is de sj5000+ in verhouding duur!)
-




Uiteraard heb ik voor de luie of misschien wel erg fanatieke mensen ook weer een video review gemaakt. Hiermee hoop ik een nog duidelijker beeld te geven van de SJ5000+
Hierin zijn ook enkele video’s verwerkt. Wel ik ik er op attenderen dat de kwaliteit van de oorspronkelijke video’s uit de SJ5000+ vele malen hoger ligt dan de getoonde versie op Youtube.

Voor de mensen die de originele video’s en foto’s willen bekijken kunnen terecht op deze pagina:

https://mega.co.nz/#F!kUBjmJQA

Decodeercode = dyoTdbXT0H6PuGgzcOjFPA

Het starten van de download kan even duren, heb geduld :) !
Dank voor het lezen/bekijken van de review, mochten jullie het waarderen..
Dan is een like op de video in Youtube van harte welkom!

Mochten jullie fouten tegen komen in de review, PM mij dan even!
Downstar

[ Bericht 0% gewijzigd door Downstar op 02-02-2015 22:53:41 ]
  woensdag 4 februari 2015 @ 12:07:28 #70
33169 Magneet
Magnetic Enhanced
pi_149353323
Mijn Mi Band review : http://fok.nl/687988 incl linkjes naar de twee reviews hier :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')