abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 10 december 2013 @ 17:32:47 #1
195885 shiznuts
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
pi_134121811
registreer om deze reclame te verbergen
OP UNDER CONSTRUCTION.
FINAL DUE DATE: donderdag 12 december 2013 @ 17:32:47

Ik ga hier ff een bazenOP voor maken.

Dit is geen discussietopic!
Discussie hier: GC / [Chinese Webshops] Topic #281 Met Shiz, onze spamslet!
Dit topic is voor productreviews bestemd!

Ondertussen hier ff een plaatje van de 1ctdealzaklamp:
SOvoa3o.jpg

Kan een modje ff reeksen? > GC / [gadgets] Chinese webshops reviewtopic - CHeCKO. MERCI MU! :*

OP UNDER CONSTRUCTION.
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 00:47 schreef shiznuts het volgende:
Goed, het idee is om het hier anders te doen. :D

Het bespreken van alles voorafgaand aan een aankoop, de verzending en de service van een webshop daarna vindt plaats in de reeks hier: Topicreeks: Chinese Webshops
Heb je vragen over Paypal, een bepaalde webshop, over het verzenden/inklaren of garantie? Dan kun je daar terecht. :Y

Hier worden voortaan dan de daadwerkelijk binnengekregen producten besproken. Hoe bevalt iets, voor- en nadelen, wat is de daadwerkelijke kwaliteit en hoe verhoudt zich dat met de prijs? Hoe houdt het product zich vergeleken met andere producten en producten uit andere prijsklassen, wat zijn de aanbevelingen op verschillende vlakken? Het idee is dat daardoor we in het andere topic niet steeds in herhaling hoeven te vallen als het om oordopjes/horloges enz etcetera gaat, wat er op dat vlak allemaal aan te bevelen is. Dat proberen we dan per categorie in een goede post uiteen te zetten, up-to-date te houden en uit te breiden. Daarnaartoe linken we dan vanuit de OpeningsPost.

De TT '[gadgets] DealExtreme reviewtopic' verliest 'DealExtreme' en wordt iets als 'Chinese webshopproductentopic #1', daar natuurlijk reviews van artikelen uit alle Chinese webshops hier gepost mogen worden.

Ik zal een voorbeeld geven door een stukje te schrijven over oordopjes. Kej?
OP UNDER CONSTRUCTION.

QAMHJ4B.png
WELKOM.PNG
_____________

Welkom in het reviewtopic dat onlosmakelijk verbonden is aan de Chinese Webshops topic-reeks.
Wil je inspiratie opdoen en lezen wat anderen zoal gekocht hebben of heb je zelf iets gekocht en wil je je ervaring delen? Dan ben je hier op de juiste plek.

REVIEWEN.PNG
_______________

Heb je een leuk product binnengekregen en ben je daar best enthousiast over? Deel je ervaringen met anderen!
Uiteraard kun je ook anderen voor miskopen behoeden door producten die negatief uitvielen even te behandelen.
Probeer bij je review zoveel mogelijk informatie te vermelden. Hoe luidt de volledige productomschrijving? Waar heb je het product gekocht en hoeveel was je kwijt?

Je review opleuken met foto's wordt altijd wel op prijs gesteld, maar schaal ze alsjeblieft voor het uploaden naar een breedte van 640 pixels (dit is de maximale breedte van een reactieveld op FOK!). Zo houden we het datagebruik laag en bevorderen we snelheid waarmee de pagina laadt. Zet een serie van foto's bij voorkeur even in een spoiler, dan worden ze pas geladen zodra de spoiler geopend wordt. Plaatjes hosten kan o.a. bij http://imgur.com en http://tinypic.com .

REAGEREN.PNG
_______________

Heb je vragen naar aanleiding van een bepaalde review, zou je dan zo vriendelijk willen zijn de review te quoten maar dan met je commentaar te posten in het centrale (non-review) topic? Dan blijft dit topic hendig sjiek overzichtelijk. Bedankt!

RESEARCH POINTERS.PNG
_________________________

Research pointers zijn hulpgidsen die helpen een mede user een keuze te maken door hen te informeren over het aanbod op een bepaald productvlak. Heb je zelf veel tijd en energie erin gestoken om uit te vinden wat de moeite waard is om in huis te halen? Deel je vindingen met je mede-users. Hieronder enkele voorbeelden.
Klik op een van de volgende onderwerpen om er meer over te lezen:
OordopjesZaklampenHorlogesRadiografisch bestuurbare gadgets
Headphones & headsetsBluetooth speakers

FOK!related topics.PNG
____________________

Wil je meer weten over bepaalde producten?
Sommige productcategorieën hebben hun eigen topic op FOK! waar je nog veel meer informatie vindt:
Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android tablet discussie topic
DIG / Android Sticks en Mediacenters #2 - HDMI stickies voor iedereen!

OP UNDER CONSTRUCTION.
FINAL DUE DATE: donderdag 12 december 2013 @ 17:32:47

[ Bericht 44% gewijzigd door shiznuts op 11-12-2013 06:33:22 ]
Life's like a choc of boxolates
pi_134123094
Gereekst.
జ్ఞ‌ా
pi_134123153
Die foto :')
Op maandag 11 maart 2013 21:24 schreef Kally het volgende:
Ga jij lekker met je mini spelen }:|
pi_134125005
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 17:18 schreef dramatic het volgende:

[..]

Bedankt voor je review! Echter, na wat zoekwerk lijkt de mini toch echt kleiner te zijn dan de gewone versie? Zie onderaan deze afbeelding: http://d3.freep.cn/3tb_111014034349bmvv306092.jpg
Maar de versie die ik heb gekregen is de Q versie, die schijnt dus wel kleiner te zijn dan de mini weer :P..
terwijl die juist wel perfect in mijn hand past.. dus ik vraag me af hoe groot die mini dan zou zijn..
het is wel allemaal een beetje verwarrend zo met die versies xD
pi_134125051
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 19:12 schreef Downstar het volgende:

[..]

Maar de versie die ik heb gekregen is de Q versie, die schijnt dus wel kleiner te zijn dan de mini weer :P..
terwijl die juist wel perfect in mijn hand past.. dus ik vraag me af hoe groot die mini dan zou zijn..
het is wel allemaal een beetje verwarrend zo met die versies xD
Tja en ik ben op zoek naar een grote, had ik daar toch bijna de mini gekocht :P (hoewel die prima groot genoeg zou kunnen zijn)
pi_134125078
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 19:14 schreef dramatic het volgende:

[..]

Tja en ik ben op zoek naar een grote, had ik daar toch bijna de mini gekocht :P (hoewel die prima groot genoeg zou kunnen zijn)
Ik heb juist de mini volgens mij.. die dus niet zo mini is..
ik ben nu zelf in de war welke versie ik nu weer heb xD

even review doorlezen haha

Update: ik heb juist die Mini-editie , die dus helemaal niet zo mini is :P
  donderdag 16 januari 2014 @ 21:15:03 #7
195885 shiznuts
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
pi_135578922
registreer om deze reclame te verbergen
Oh ja, die OP. _O- :@ :X
Daar moet ik ook nog eens iets aan doen. Oepsie.

Anyways... :P
Life's like a choc of boxolates
  donderdag 16 januari 2014 @ 21:15:15 #8
195885 shiznuts
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
pi_135578936
WLToys L939
TFiTPNO.jpg

RC Cars We kennen WLToys natuurlijk al van de erg populaire V911 helicopter en de V929, V939 et cetera quadcopters. Ze maken echter ook r/c autootjes. Ik kan me het eigenlijk niet heugen wanneer iemand hier voor het laatste gepimped heeft met z'n r/c autootje uit China. Dat kan natuurlijk zijn omdat die 1:63 scale colablikjesauto's een beetje duffe troep is en merken als HSP en HuanQi wel zeer respectabel, maar toch ook vrij aan de prijs zijn. Ik denk dat WLToys nu met een prima concept is gekomen: toffer en veelzijdiger dan een colablikjesauto en goedkoper dan een high-end r/c autootje. Gewoon voor jezelf om binnenshuis of buiten een beetje te geinen, of voor je offspring natuurlijk. :D

Jjmendz.jpg
0gDID3G.jpg SNdBuvt.jpg

IN DE BOX

WLTOYS L939 Car Ja, het autootje zelf natuurlijk! :P

WLTOYS L939 Transmitter (TX) De L939 komt met een pistolgrip transmitter, functies zijn: voorwaarts / achterwaarts, links en rechts. De kanalen zijn van variabele input, dus minder sturen = minder uitslag en je kunt ook langzaam of snel rijden. Verder is er een 5-speed mode die de snelheid/sensitiviteit bepaalt (te regelen met de twee zwarte drukknoppen aan de bovenkant. Er is ook een trimknopje links van het stuurwiel om te zorgen dat je autootje rechtuit gaat. Aan de achterkant zit een wit draaischijfje dat als cruisecontrol te gebruiken is en de ingestelde hoeveelheid gas geeft om voor- of achteruit te gaan zonder dat je de trigger van de pistolgrip hoeft in te drukken. Kortom: het is een vrij complete en geavanceerde controller. Zenden doet 'ie met 2.4GHz en 'bind' met je autootje. Min of meer zoals met een V911, V929 of V939 bijvoorbeeld dus. Ook kun je via de TX met een kabeltje onderin verstopt je L939 opladen.

WLTOYS L939 Accessoires In de box vind je verder nog een USB-laadkabel om zonder tussenkomst van de transmitter met batterijen je autootje op te laden, maar direct via je computer of een USB-lader. Dan nog een aantal pionnetjes in de kleuren oranje en blauw. Een rollcage; een plastic strip die je om de body van de auto aan elkaar kunt plakken en zo voorkomt dat de auto op z'n kop blijft liggen als 'ie over-de-kop-slaat. En dan natuurlijk nog een handleiding die zowel in het Chinees als Engels is.

XqcaxqU.jpg

BELEVING
Laden Ik ben gewend dat je bij het opladen via USB je voertuig uit hebt staan en dan het lampje gaat branden tijdens het opladen en uitgaat als 'ie vol is. Hier ging het lampje pas aan als ik de auto aanzette, wat uiteindelijk bleek was dat je de auto gewoon uit moet zetten en het lampje van de USB-plug gaat branden als 'ie vol zit, dus net ff andersom.
Eenmaal opgeladen gaat de accu zo'n 15-20 min mee.

Indoor Testdriving Allereerst ff binnen mee gereden. :D Erg leuk moet ik zeggen, vooral op wat gladdere oppervlakten zoals laminaat gaat 'ie als een tierelier. Ook op tapijt wil 'ie wel ok rijden, alleen merk je dat de torque van de L939 niet zo heel denderend is, zodra er teveel weerstand is wordt 'ie een beetje sloom. Wat overigens ook uitmaakt is tegelijkertijd sturen en gasgeven, dan verspreid 'ie z'n vermogen over beide functies. Wil je dus vol gas geven om los te komen uit een situatie kun je beter het stuur loslaten. Verder is 'ie lekker fel, en vooral op gladde oppervlakten komt 'ie goed tot z'n recht waarbij 'ie donuts draait of als je snel van vooruit naar achteruit wisselt zich snel omdraait.

Outdoor Testdriving Hij ziet er natuurlijk nogal offroad uit, dus ik dacht, dat test ik eerst eens. Maar het wat ruigere terrein daar voelt 'ie zich toch niet helemaal lekker thuis. Hier merk je weer dat 'ie wat torque mist, wordt wat slomer en blijft af en toe haken bij een takje of hoge graspol. 't Is dus eerder een asfaltmonster. >:) Daar komt 'ie echt goed tot z'n recht. Geef je zonder te sturen gas, accelereert 'ie vrij fel en pakt dan nog best een behoorlijke snelheid op. :D

36mK6lZ.jpg IU0NH4E.jpg

VIDEO IMPRESSIE


CONCLUSIE & HEBBEN!

De WLToys L939 is best tof. Tikkie duurder dan zo'n colablikjesauto maar wel stukken toffer.
Een leuke office toy, voor in en om het huis voor jezelf of je kids.

Tmart heeft de L939 voor een echt leuke prijs te koop staan!
De eerste 10 personen die de coupon ' 1bf16d3b3e ' gebruiken krijgen 'em net ff wat goedkoper. ;)
http://www.tmart.com/Wlto(...)e-Black_p194039.html
Ze verkopen ook wat higher-end WLToys modellen zoals de L969, L202 en de L959.
Life's like a choc of boxolates
pi_136713888
Merk: WLtoys
Type: V911

Prijs: ¤29,87
Site: Banggood
Link: http://www.banggood.com/N(...)nt=Emir&utm_design=0

Verzendtijd: 22 dagen (Enige vertraging wegens Chinees nieuwjaar)

mjpikp.jpg

Eerste indruk:
Het product is besteld bij Banggood en werd verzonden met Malysia Post. Het Chinese nieuwjaar zorgde ervoor dat ik iets langer moest wachten om mijn pakket dan anders. Maar ach, 22 dagen is nog goed te doen.

Om de Heli tijdens deze helse rit vanuit China te beschermen hebben ze hem goed ingepakt met tape en daaronder een dikke laag schuim om de verpakking en de inhoud te beschermen.

In de verpakking kom je het volgende tegen:
- De V911 heli.
- Een 2.4GHz afstand bediening.
- 2x 130mAh Lipo batterij.
- Oplaad station voor de batterijen.
- 2x extra Main Blade (voor als je de andere kapot maakt.)
- 1x extra Tail Blade
- Engels/Chinees handleiding.


Batterijen voor de controller werden niet meegeleverd. Deze moet je dus even apart aanschaffen.

De heli zelf is vrij klein, hierbij de afmetingen:
Lengte: 220mm
Hoogte: 82mm
Main blade lengte: 192mm
Tail rotor lengte: 36mm

Bouwkwaliteit:
De bouwkwaliteit van de heli is erg goed te noemen. De meeste onderdelen zijn gemaakt van plastic, wat de heli erg licht maakt en zeker wel tegen een stootje kan. De tail boom zit geschroefd, elektronica zit goed in elkaar en alle onderdelen zijn bijna vervangbaar. Reserve onderdelen zijn niet heel duur dus mocht er toch iets kapot gaan, dan kun je dat gewoon aanschaffen in plaats van een compleet nieuwe heli te moeten kopen.

6s3v5h.jpg

n5fmo.jpg

2cygy2t.jpg

35cekx2.jpg

imuxir.jpg

2uggum8.jpg

2q3rprm.jpg

vqii6p.jpg

2ahxyqw.jpg

33z2rv7.jpg

Batterijen:
Bij het pakket worden 2 Lipo batterijen geleverd waarvan elk een capaciteit heeft van 130mAh. Dit is niet heel erg veel, je kunt hier ongeveer 8 minuten mee vliegen, waarna ze 30 minuten moeten opladen. Dit kan door middel van het bijgeleverde oplaad station en USB kabel.

Wil je langer vliegen? Dan zul je een batterij moeten kopen met meer mAh.

64drmu.jpg

En verder:
De Heli is zowel geschikt om binnen al buiten mee te vliegen, dit is op zich al een groot voordeel omdat veel goedkopere heli's beschikken over een infrarood ontvanger deze kunnen niet zo goed tegen zonlicht omdat die het signaal sterk beïnvloed. Deze heli heeft daar geen last van en gedraagt zich buiten ook erg goed! Natuurlijk is hij wel vrij licht van gewicht, dus niet gaan vliegen als het hard waait buiten ;)

De heli beschikt over 2 verschillende modes. Deze is in te stellen met het knopje links boven in de controller. Mode 1 is meer geschikt voor binnen te vliegen, dit omdat de 'gyro' (Dat ding boven de main blade) meer aanwezig is en en de heli bijstuurt zodat deze recht blijft en dus niet zo snel tegen de muren aan zal botsen.

Mode 2 is dus meer voor buiten te vliegen, de gyro in deze mode is wat minder aanwezig zodat je zelf meer controle krijgt over de heli, sneller kunt accelereren en scherper kunt sturen. Het is wel even oefenen om dit onder de knie te krijgen maar het vliegt wel een stuk leuker/fijner.

205y5x5.jpg

2v2a269.jpg

De controller:
De controller welke er bij wordt geleverd ziet er erg goed uit, en ligt ook erg mooi in je handen. Dat is wel zo handig tijdens het besturen van je heli.
Op de controller staat een klein maar duidelijke display weergegeven, hierin staat vermeld hoe het er voor staat met de batterijen welke erin zitten en staat je 'trim tips' aangegeven. Ook de verbinding tussen de heli en controller wordt weergeven en de signaal sterkte hiervan.

De controller is erg accuraad en reageert goed op je bewegingen. Als je een beginner bent moet je waarschijnlijk wel even wennen aan de snelheid waarmee die reageert maar dat heb je al snel onder de knie. De kunst is om kleine vloeiende bewegingen te maken met de controller.

15ppxmf.jpg

3bo6b.jpg

21jrq78.jpg

Conclusie:
Al me al ben ik blij verrast met deze RC heli. Hij zit goed en degelijk in elkaar en vliegt erg fijn. Ook voor een beginner is dit een leuke heli om mee te beginnen. Hij kan goed tegen een stootje, en mochten er dan toch onderdelen kapot gaan, zijn deze vaak erg makkelijk zelf te vervangen en niet duur.
Ook positief is de optie om een andere modes te selecteren voor als je bijvoorbeeld meer vermogen en meer controle over de heli wilt hebben.

De batterijen welke erbij worden geleverd zijn echter vrij klein in de zin dat ze weinig capaciteit hebben. Mocht je wat langer willen vliegen zul je dus nog een setje batterijen aan moeten schaffen.

Pluspunten:
+ Leuk en makkelijk te besturen, echter zal dit zeker niet snel vervelen.
+ Stevige bouwkwaliteit zodat je niet snel iets kapot maakt.
+ Veel onderdelen beschikbaar.
+ Ook voor de beginner een leuk instap model.
+ Mooi uiterlijk, ook zeker niet onbelangrijk :P

Minpunten:
- Meegeleverde batterijen hebben weinig mAh.
- Buiten vliegen is mogelijk, maar met wat wind is dit echter wel een uitdaging opzich.
  donderdag 6 maart 2014 @ 19:33:57 #10
33169 Magneet
Magnetic Enhanced
pi_137457022
Ik mag eigenlijk niet spammen he maar ik heb een bootje gereviewd: http://fok.nl/641699
  Moderator donderdag 6 maart 2014 @ 21:08:27 #11
327191 crew  RobertNL
For your gear.
pi_137461638
quote:
0s.gif Op donderdag 6 maart 2014 19:33 schreef Magneet het volgende:
Ik mag eigenlijk niet spammen he maar ik heb een bootje gereviewd: http://fok.nl/641699
Daar is dit topic toch voor ;)!
MisterTao.com / Buyincoins - recommender: RobertNL
Reviews/mindfarts: http://gearbullet.tweakblogs.net/
  donderdag 8 mei 2014 @ 20:10:31 #12
195885 shiznuts
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
pi_139710794
fNdTzfa.jpg

WLTOYS V272 | Zo, maar een paar woorden ff over de WLToys V272 dan nog. ;) De lui bij WLToys begonnen zo beetje de trend met de quadcoptertjes toen ze de V929 en V939 uitbrachten. Succes gegarandeerd en al snel volgden vele andere quadcopters, zelfs met ingebouwde camera's. En waar het veelal om supersizen en meer richting de sjieke Walkera's en DJI Phantoms ging, is het nu de beurt aan downsizen, hoe klein kun je een quadcopter krijgen. Het antwoord? Behoorlijk klein dus. :P Hopelijk komen ze binnenkort ook met formaat insect en 4K camera. :+

AiAg7iP.jpg
WeMaiZJ.jpg KtDJ7rG.jpg

UITRUSTING | De V272 wordt geleverd met de V272, een Transmitter (TX), USB-lader en een reservesetje rotors (4 stuks). De V272 heeft blauwe led ogen die de voorkant aanduiden, aan de achterzijde zitten rode LEDjes. De TX, die op 6 AA-batterijen loopt, heeft ook hier verschillende modi, van 40% tot een 100% stuntmode.

Pl2Zgzs.jpg hmIABbC.jpg 5P8eL1W.jpg

SIZEWISE | De V272 wordt met recht 'nano' genoemd. Zoals je kunt zien is 'ie stukken kleiner dan de UdiRC U818A, WLToys V929 en zelfs de al vrij klein zijnde Hubsan X4 H107L V2.

VLIEGEN | De V272 is een pittig dingetje. Ook hier geldt net als de meeste andere rc vliegmasjiens: easy does it. Rustige microscopische inputs geven en het wil behoorlijk. Hij heeft een ingebouwde gyro die stabilisatie aanstuurt. Verder de boel netjes aftrimmen en hij blijft aardig op z'n plek hoveren. Up je de procenten gevoeligheid op de TX wat wordt het een acrobatisch ding. Bij flips en dergelijke is het doorgaans lastig, want je moet goed kunnen doseren en recoveren, als je bij de V272 echter de knop rechtsboven, op de schouder van de TX als het ware, indrukt, dan gaat 'ie in een 'stuntopdracht'-mode. Dan hoef je alleen de richting nog maar aan te geven, back- of frontflip? Barrel rolletje over rechts of links? Zodra je de input heeft gegeven vliegt de V272 de stunt en recovered ook weer. Dus als je bang bent dat je niet zo goed bent in 3D vliegen, het is echt peanuts.

CONCLUSIE | De V272 test de grenzen van het downscaling van vliegbaar rc spul. Hierdoor krijg je een miniscuul dinkie dat je gemakkelijk meeneemt (dat is, als je geen bezwaar hebt om ook de TX mee te nemen :P ). Tricks vliegen kan 'ie voor je doen en hij is best fel. Groot voordeel is ook de lage instijgprijs en je kunt 'em haast niet kapot krijgen.
Eventuele downsides: de V272 is door z'n kleine omvang wat gevoeliger voor atmosferische verstoringen en in het algemeen wat instabieler dan een V929 bijvoorbeeld. En daar kun je weer een 808 spycam onder hangen als je dat eventueel zou willen (hoewel de footage daarmee dan niet echt smooth is). Minder geschikt voor binnenshuis en toch weer iets van 10 USD duurder is natuurlijk wel in het achterhoofd te houden dan.

De V272 vind je via http://chinaprices.us?q=v272&from=25 het goedkoopst bij Tmart: http://www.tmart.com/Worl(...)ler-RTF_p238995.html .
Life's like a choc of boxolates
  vrijdag 9 mei 2014 @ 19:13:41 #13
19440 Maanvis
Centuries in a Lifetime
pi_139749168
leuk dingske hoor|!
... This action will have consequences ...
"If Tetris has taught me anything, it's that errors pile up and accomplishments disappear"
Doneren? Litecoin: LREtjcCZBX5Tpqwixoey6tMnbsfyKSuBSs - BitCoin: 1JVyjUWQKToT8JGjXEpLYEXw84gCBNZttR
  zondag 25 mei 2014 @ 18:27:05 #14
209721 Downstar
Moeimaker
pi_140352190
Zoals beloofd zou ik nog een review plaatsen van de SJ4000 action camera.
108d4lv.jpg

De camera heb ik gekocht bij tmart.com, die hem als goedkoopste op dat moment aanbood
(85$ = +- 60 euro).

Een link naar het product is hier te vinden:
http://www.tmart.com/SJ40(...)-Silver_p245155.html

De SJ4000 is een action camera welke vrij gelijkend is aan de GoPro (hero 3), zowel qua functies als qua uiterlijk. Echter is de prijs dus aanschaf dus een stuk lager! Nou is het natuurlijk niet eerlijk om een GoPro te vergelijken met een Sj4000 aangezien een gopro toch een hogere bitrate haalt, echt 60 frames per seconde in 1080p heeft etc.

toch zal voor de meeste van ons de SJ4000 meer dan voldoende zijn als action camera, zo ook voor mij :).

Specificaties van Sj4000 zijn als volgt:

sj4000-specification_zpse50ee2a2.jpg

Hieruit zijn de meeste uitspringende spec natuurlijk de mogelijkheid om in 1920x1080 te recorden, de accuduur(70 a 80 minuten op 1080p) en de wide angle lens van maar liefst 170 graden.
Ook de 720HD 60 frames per seconden functie lijkt een mooie feature van deze camera,
echter moet ik stellen dat de camera niet echt in 60 fps opneemt, maar dat deze 30 fps schiet en tussen elke frame een frame kopieert. (Frame duplication).. voor de rest ziet het er allemaal wel oke uit qua specs.

Een voordeel van de SJ4000 ten opzichte van andere op dit moment populaire (chinese) action cams (mobius, innovv C1 of C2) is dat deze met een zeer complete pack aan accessoires wordt geleverd.
Zo zijn er fietsmounts beschikbaar, mounts met stickers om bijvoorbeeld vast te zetten op je helm tijdens het motorrijden en wordt hij ook nog eens geleverd met een waterproofcase.
Iets wat bij een echter action camera in mijn ogen niet mag ontbreken, al zal je er niks mee doen..
Het is altijd handig om te hebben :P

23lds2o.jpg

b9j494.jpg

Bij de SJ4000 heeft deze waterproof een belangrijke positie ingenomen doordat het vaak een benodigd basis element is wanneer men mounts wil gebruiken. Hieronder zie je een voorbeeld van een combinatie van verschillende mounts om de SJ4000 op je helm vast te zetten:

SKU1214961(6).jpg

Voorlopig heb ik de camera een paar dagen in huis, maar ik ben echt zeer te spreken over de kwaliteit van het apparaatJE (hij is namelijk echt klein!). Zowel de bouwkwaliteit als het belangrijkste punt, de beeldkwaliteit, vallen mij niet tegen en zijn voor deze prijs zelfs erg goed te noemen.

De SJ4000 voelt stevig aan een heeft een rubberized rand om de gehele camera, welke zorgt voor een betere grip wanneer je de camera los in de hand vasthoud. De camera is klein, maar dit vormt in mijn ogen geen probleem om hem nog normaal vast te kunnen houden.

De beeldkwaliteit op 1080 (Full HD) is echt goed te noemen, het beeld neigt wel een beetje blauwig te zijn, wat weer resulteert in een wat koelere wereld. Maar dit valt eigenlijk alleen op wanneer je het vergelijkt met een andere camera. Qua scherpte van het beeld heb ik niks dan lof!
Zeker wanneer je het vanaf een afstandje ziet op een 42 inch scherm voelt het super scherp aan!

Naast goed beelden is er ook de mogelijkheid om foto’s met de camera te maken,
dit doet hij standaard op 12 Megapixel, maar men kan ook kiezen voor 8 of 5 MP.
Ook de foto’s zijn in mijn ogen goed te noemen voor deze camera.

De camera doet het naast overdag, ook redelijk tot goed in donker en schemering.
Al zullen er wel camera’s zijn die een betere nachtfunctie hebben denk ik.

Enkele fotos van en gemaakt met de SJ4000 staan hieronder in de spoiler omdat het er zo veel zijn :) :
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De review is niet heel erg uitgebreid, wil je meer informatie kijk dan naar mijn Videoreview hieronder.
(tip kijk hem even in youtube zelf, anders krijg je eventuele opmerkingenbalkjes in youtube niet te zien!)


Er is momenteel ook weer een coupon beschikbaar voor de SJ4000 (alleen de zilver versie!) waarmee de prijs naar de oude actieprijs terug gaat waarin ik een aantal andere fokkers hem de voorgaande keer hebben gekocht. Dus van 99$ naar 85$!

http://www.tmart.com/SJ40(...)-Silver_p245155.html?

coupon: b480653a99
verloopt: waarschijnlijk over 2 dagen!?

Coupon kun je middels de 'proceed to checkout' invullen! (daarvoor moet je wel ingelogd zijn op de website).
pi_140352533
Is voor dit ding ook zo'n uitschuifbare stok te bestellen? en kan je makkelijk zien wanneer hij op het nemen is?
pi_140377209
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 18:38 schreef Anushaar het volgende:
Is voor dit ding ook zo'n uitschuifbare stok te bestellen? en kan je makkelijk zien wanneer hij op het nemen is?
een monopod heet dat :), is gewoon te bestellen ja
1 met normale mount past gewoon ;)

Er zitten leds boven op en aan de zijkanten die aangeven dat hij aan het filmen is ;)
pi_141877229
2lx8612.jpg

Zoals beloofd de review van de Jiayu G4s.
De inmiddels zeer geliefde en populaire telefoon op zowel FOK als Tweakers.net.

De telefoon is met name zo populair geworden door de prijs/kwaliteit-verhouding.
Middels deze review hoop ik jullie een inzicht te kunnen geven in de kwaliteiten en postieve/negatieve punten van de Jiayu G4s.

De review is opgebouwd uit een tekst review (die je nu dus aan het lezen bent :P) en een video review waarin ik meer in details treedt.

Veel plezier met kijken lezen :P!

343ng5g.jpg

Waar is die Jiayu G4s nou te koop dan?

Nouuuuu, daar komt hier het antwoord :P :

http://www.pandawill.com/search/result/?c=&q=49632+49591

Ik heb mijne weg bij www.pandawill.com aangezien hij daar nog als één van de weinige webshops in voorraad is/was. Ik heb 195$(+-143 euro) voor het toestel betaald. Ik heb de G4s laten verzenden met DHL en het was binnen 4 dagen in huis! Het zat netjes verpakt in een doosje, met daarin piepschuim+folie en daarin weer het Jiayu G4s doosje met telefoon en accesoires ^O^

Ik heb contact gezocht met Pandawill om te kijken of ik nog een kortingscoupon kon regelen voor de Jiayu G4s. Zoals ik wel vaker doe als ik reviews post. En ook dit keer is een webshop niet te beroerd geweest om de lezers van deze review wat extra korting te geven.

quote:
Coupon: G4SPW
Korting: 15USD
Verloopt: 11 juli 2014
Tot 11 juli geven ze dus iedereen 15$ korting, waardoor de totaal prijs op
+-180$ komt te liggen. Dat is +-132 euro maar voor deze geweldige telefoon :9~

j17iwg.jpg

2hcgvpe.jpg

Hierboven vind je de specificaties.
Eruit springende specificaties zijn met name:

• Octocore (8 kernen) CPU op 1,7 GHZ
• 2 GB RAM
• 4,7" Inch IPG OGS HD(720x1280) Gorrilla Glass 2
• 3000 MAH

2911apc.jpg

Hieronder volgen wat foto's waarin het design van de Jiayu G4s wordt getoond.

2hzquet.jpg

4hxdl1.jpg

ygygn.jpg

2cmque.jpg

160oqgw.jpg

263hjiw.jpg

ih05lc.jpg

2je4wwl.jpg

xc59nd.jpg

t0ly8k.jpg

2rxa8af.jpg

28wgsqu.jpg

9gavqs.jpg

savbt4.jpg

2lwok5w.jpg

2vbqx6w.jpg

2m2cowp.jpg

Hieronder staan fotos welke rechtstreeks zonder enige bewerking uit de Jiayu G4s zijn gekomen.
Deze fotos zijn geschoten in 13mp, echter zijn ze geresized om niet te grote foto's in dit forum te posten. De instellingen zijn bij allen op standaard blijven staan.

mt2d8l.jpg

jjxnoh.jpg

1079x1e.jpg

21jyi5h.jpg

30j20p4.jpg

24xjfja.jpg

2r59ojp.jpg

nl3fd4.jpg

De Jiayu G4s kost ongeveer 130-140 euro gemiddeld.
voor die prijs krijg je een octocore(!) op 1,7 ghz, 2 GB ram en een HD IPS scherm.
Voor die 130 heb je eigenlijk in Nederland niet ect wat, en moet je je budget opschroeven naar +-150 euro. Daarvoor koop je in Nederland net een Samsung Galaxy Ace 3 ofzo..
Met een 4.0' scherm op 480x800, 1,2 Ghz dual core en 1 GB RAM.
En laat ik het nog maar niet eens over de geringe capaciteit hebben van de batterij....

Oftewel je krijgt enorm veel waar voor je geld. Nu zeggen specs natuurlijk niet alles.
De telefoon kan alsnog zulke goede specs hebben, maar als de bouwkwaliteit en afwerking het laten afweten heb je er alsnog vrij weinig aan.

Gelukkig is dat bij de Jiayu G4s niet het geval, de afwerking is prima en de telefoon voelt echt niet goedkoop aan! Hij is wat aan de zware kant(komt met name door enorme batterij) maar dat is juist wat ik wel fijn vindt. De backcover heeft een rubberized coating welke meer grip leverd.

De batterij (van 3000 mah) zorgt ervoor dat je met gemiddeld tot hevig gebruik toch nog zeker 2 dagen kan doen op 1 acculading! In vergelijking met de Neo (1850mah) is dat echt een wereld van verschil. Zoals op de foto's te zien is, is het ook een wereld van verschil qua schermen.
De TFT van de NEO n002 valt in het niets! Natuurlijk is het niet helemaal eerlijk om een TFT schermpje te vergelijken met een IPS HD scherm, maar de Jiayu G4s doet in een snelle vergelijking ook niks onder voor het scherm in de Galaxy s3/s4!

Daarnaast vindt ik de camera leuke plaatjes schieten, ook in het donker is het een voordeel dat er een lichtsterke sensor in zit. (als je naar het plaatje hier boven kijkt, dan zie je dus 2 maal een zelfde foto. Eenmaal met de Neo, andermaal met de Jiayu G4s. Waar het bij de Neo al gauw te donker is, is het juist bij de Jiayu G4s nog prima te zien!

Een nadeel wat ik heb gevonden is de wat beperkte frontcamera, deze lijkt de focus meer te leggen in de diepte dan op het gene wat vrij dicht bij de lens aanwezig is.. Het kan toevallig in mijn model liggen, maar bij een frontcam verwacht je toch wel dat juist je gezicht scherm is en niet de muur achter je :P..
Echte nadelen daarnaast heb ik nog (gelukkig!) niet gevonden, voorlopig ben ik nog zeer tevreden met de telefoon!

14bkcci.jpg

Het beste is om de video even in youtube zelf te kijken!
Mochten jullie de video en deze review boeiend/leuk/interessant of wat dan ook :P
hebben gevonden. Een like op de video wordt op prijs gesteld ^O^[ Bericht 11% gewijzigd door Downstar op 04-07-2014 02:20:19 ]
  zondag 6 juli 2014 @ 17:43:45 #18
132806 tokko1
Wat Shiz zegt ..
pi_141973651
mvrQu9V.png
Na veel goede ervaringen met Brainwavz een koptelefoon merk uit HongKong had ik een maandje terug maar weer is besloten iets nieuws van hun te halen. Mijn oog viel op de S1, een Mid/High range model van ze met goede specs. Met de FedEx shipping binnen drie dagen binnen :D. En nu wil ik graag met jullie mijn ervaring met de S1 delen.

Zoals ik al zei heb ik best al wel wat ervaring met Brainwavz, het bedrijf dat sinds 2008 bestaat heeft inmiddels een best groot assortiment gericht op "Bringing real earphones to real users at a realistic price". Over de jaren heen heb ik ervaren dat ze steeds betere koptelefoons gaan maken, ondanks dat de eerste koptelefoons die ze maakte al goed waren.. ze worden dus steeds beter. Heb onder andere ervaring met de Brainwavz Alpha, Beta, M1, M5 en de HM5 (headphones).

De S1 kwam met FedEx, eerste dag was ik niet thuis maar de tweede dag konden ze hem op de universiteit afgeven dus had ik hem al binnen 3 dagen totaal in huis :P Beetje gehavende FedEx doos maar daarin zat nog een witte doos en daarin de uiteindelijke verpakking.

Ofet6lF.png

M6RKSTs.png
De eerste indruk bij het uit de verpakking halen is zoals ik gewend ben qua packaging en design zeer uitstekend te noemen. De verpakking doet niet onder voor een westers merk. Er zitten verschillende 'fancy' stickers over de openingen zodat je kan zien dat de verpakking niet open is geweest, leuke toevoeging :9
Qua inhoud van de verpakking als in accessoire enzo is het ook zeker niet karig te noemen. Er worden speciale Comply Foam tips meegeleverd alsmede een aantal standaard tips.. je kan kiezen wat je fijn vind. Een zéér stevig opbergdoosje, volgens mij kan je bijna met een auto overheen rijden en dan zou je nog niets kapot zien gaan. Super chique afgewerkt, maar naar mijn zin wel iets aan de grote kant. Alle tips enzo hoef ik toch niet mee, als je die er uit haalt kan je er ongeveer twee a drie setjes koptelefoons in doen. Lijkt me toch ook niet helemaal de bedoeling. :7

4l6kOJB.png

yBvo1QT.png
Qua afwerking, aansluitingen etc. zit het snor bij Brainwavz. Waar goedkope merken nog van die plugjes gebruiken die binnen de kortste keren kabelbreuken opleveren zorgt Brainwavz er bij deze S1 zeker voor dat dat dat bij normaal gebruik echt verleden tijd is ^O^ De brede kabel zorgt er voor dat hij niet zo snel in de knoop raakt wat natuurlijk fijn is. Het ziet en voelt allemaal goed doordacht uit en is van hoge kwaliteit materiaal gemaakt.

Maar waar het natuurlijk uiteindelijk allemaal om gaat is het geluid. En over dat geluid valt nog een beetje te twisten. Já ze hebben een koptelefoon op de markt gebracht met echt goed geluid in een breed bereik, maar er zijn wel wat flaws.
De eerste indruk die ik had, eerste paar dagen was echt WOW. Super lekker geluid over bijna het hele spectrum, goede bas die er lekker inkickt :Y .
Maar nu ik gewend aan het raken ben aan de oortjes merk ik toch bij specifieke nummers dat de overall performance echt nog steeds top is maar sommige mid-tonen niet gehaald worden en de bas pas laat inkickt. Voor mijn gevoel zit er dus een gat tussen de mid-tonen en de bas die deze S1 niet helemaal lekker weer kan geven.

ChQ6Ho9.png

doO99Bt.png
Overall conclusie over de S1 kan ik zeggen dat deze zijn geld waard is. Is hij dubbeldik zijn geld waard? Nee, dat niet. Maar voor de 60-80 dollar range is het wel echt een prima koptelefoon. Qua bouwkwaliteit kunnen ze er niet veel aan verbeteren. En in praktijk merk je niet veel van de kleine minpuntjes die ik opgemerkt heb tijdens het luisteren. Bij specifieke nummers merk je als je er écht op let dat het geluid niet optimaal is, maar toch is het mijn nieuwe dagelijks gebruik nr.1 koptelefoon O+ in combinatie met de meegeleverde Comply Foam tips geeft het echt een top luister ervaring _O_ .

De Brainwavz S1 is te koop bij MP4Nation voor $74,12.
Check mijn china reviews op Reviewblog.tweakers.net
  donderdag 10 juli 2014 @ 22:44:41 #19
132806 tokko1
Wat Shiz zegt ..
pi_142154871
TC45kgG.png
Nou onderhand iedereen heeft wel een SJ4000 action cam in dit topic. Maar voor degenen die dit niet hebben en voor degenen die hem wel hebben en gewoon lekker deze review toch lezen... deze review:

Hij zag er zo leuk uit, dus ik moest hem hebben. Een tijdje geleden alweer had ik hem via Zarmark geïmporteerd in NL. Gelukkig geen belastingen of andere extra toeslagen betaald. Waarom bij Zarmark denk je dan.. nou omdat die gasten gewoon snelle service bieden, inc DHL 4 dagen en hij was in huis. En even testen of hij het doet voordat hij verzonden wordt, en prima after-service geven als iets kapot mocht zijn/gaan (ervaring mee :) ).

Waarom deze camera? Nou hij is cheap maar heeft toch de beeldkwaliteit en andere features die van een 'high-end' actioncamera verwacht. Dus 1920x1080 resolutie, een accuduur van 80 minuten op 1080p en een wide-angle lens van 170 graden.

Koop je de SJ4000 bij een goede dealer dan krijg je alle 'standaard' accessoires erbij. Dat is in dit geval een heel pakket, van een stoffen doekje om de lens schoon te maken tot een range aan koppelstukjes/mounts te zien op de foto hieronder:
CUqoHxE.png

Overige specificaties:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je kan de SJ4000 bestellen in verschillende kleurtjes bestellen, ik heb gekozen voor de all-black edition, lekker incognito. Maar zoals je in het plaatje ziet is er ook keuze uit verschillende felle kleuren waaronder roze (speciaal voor Bobbert).
HOuAaMM.png
Bediening van de cam gaat eenvoudig door de aan knop aan de voorkant ingedrukt te houden tot er "Welcome" op het scherm staat. Dan kan je met dezelfde knop door het menu cyclen. Van Video modus, Foto modus, Foto/video bekijkmodus naar de instellingen. Op het scherm staat de nodige informatie weergegeven, zoals de nog beschikbare opname tijd, accuduur, resolutie van opname en current time en date. Deze datum moet je wel zelf instellen in de settings en dit moet elke keer als je de accu vervangt.
Gelukkig hoef je de accu niet te vervangen want deze kan je gewoon opladen door het hele toestel aan de PC/oplader te hangen.
Al het opgenomen video en foto materiaal wordt weggeschreven op de Micro-SD kaart die je aan de zijkant in het toestel stopt. Sluit je de cam op je pc aan en druk je één maal op de 'ok/record' knop bovenop verschijnt de SD-kaart als extern medium op je pc. Dus dan kan je gemakkelijk alle video en foto's naar je pc verplaatsen.

Tijdens het filmen geven twee indicator leds aan dat hij bezig is. Toch een handige feature wanneer het donker is en of de SJ4000 in zijn case zit en lastig te zien is of het nou wel of niet lukt.
Zit de cam in zijn onderwater behuizing kan je hem nog precies zo bedienen als wanneer deze er niet in zit, er zitten namelijk knopjes in deze externe behuizing die weer op de knopjes van de SJ4000 drukken.

Het filmen zelf gaat in de video-record modus door op de "OK" knop te drukken en als je daar weer op drukt stopt het filmen weer.
Het spreekt allemaal vanzelf bij dit speeltje.

dPpO4Gp.png
"FULL WATERPROOF" staat tegenwoordig wel op meer dingen... maar of die écht waterdicht zijn? Er is maar een manier om dat te weten te komen. De baddertest:
DABA4oT.png

Voor de rest ben heb ik niet echt veel referentie materiaal van andere action cams dus als je echt wilt vergelijken moet je even onderaan deze review kijken. Daar staan linkjes naar andere reviews en ook vergelijkingen met populaire andere action cams.

Persoonlijk vind ik met de video kwaliteit tijdens schikkende bewegingen, of stationair gewoon prima. Leuk voor in je action video's en zeker van genoeg kwaliteit om je vrienden en familie onder de indruk te laten zijn!

WuMkW8U.png
Voor de "actioncams" zijn er echt tientallen verschillende extra's te krijgen in china. Sommige handig, en sommige minder handig. Hieronder een paar tips van dingen die wel (redelijk) handig zijn:

- Monopod
- Travel bag
- Bike mount
- Floater
- Lens cap`(En een kleine "how to" van Monkeybrain KLIK )
mVZ2hIn.png

GKMfZZJ.png
Zelf heb ik geen andere action cam dan de SJ4000, maar er zijn genoeg video's online te vinden met vergelijkingen tussen de SJ4000 en andere populaire cam's:
quote:
TaiYTej.png
Dit is echt z'n typisch Chinese gadget met een lekkere wow factor en eentje waar je zeker waar voor je geld krijgt. Natuurlijk zijn er minpunten maar de pluspunten en het toch wel beperkte kostenplaatje zorgt er zeker voor dat ik tegen iedereen zeg die er nog geen heeft "KOPEN!"!

Voor de beste video instellingen moet je ook een beetje kloten met de verschillende mogelijkheden.. zelf heb ik nu op aanraden van Igi0n deze instellingen:
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juli 2014 12:52 schreef igi0n het volgende:

Persoonlijk vind ik deze instellingen het lekkerst werken;
Resolutie het hoogst (doohh)
HDR aan
Exposure +1/3

De rest heb ik gewoon laten staan op waar ze op staan. Eventueel kan je bij white balance nog instellen om wat voor weer het gaat (dag/avond/veel wolken etc) ^O^
Ik verwijs ook graag naar de review van Downstar voor meer videos en specs:
GC / [Gadgets] Chinese webshops reviewtopic #2 (grijze SJ4000)
Of zijn video review op Youtube.

Als je er zelf een gekocht hebt kan je voor het beste resultaat je firmware updaten naar de laatste versie. Check wel even of je de goede firmware versie hebt anders krijg je een 'white screen' LCD in plaats van mooi beeld ;)
De firmware kan je onder andere hier vinden.

Wil je deze cam ook kopen, dit kan onder andere via Zarmark :)
Check mijn china reviews op Reviewblog.tweakers.net
  zondag 13 juli 2014 @ 20:57:14 #20
132806 tokko1
Wat Shiz zegt ..
pi_142256173
2Lg8jBq.png
Anderhalve maand geleden toch ook maar is de stap gewaagd van singel(dual) rotor helicopters naar de quadcopter. Wel een kleintje.. klein beginnen en later op weg naar het grote werk!
Na wat zoekwerk viel mijn oog uiteindelijk op de X6 (mini) quadcopter met ingebouwde camera functie. Met coupon toen voor z'n 30/35 euro inclusief shipping naar nederland kunnen halen. Twee weken later werd hij al bezorgd :7
Wel een beetje gedeukte doos, maar gelukkig had Aurabuy er goed bubblewrap om heen gedaan en was het überhaupt wel een goed ingepakt speeltje.
In de verpakking vind je de quadcopter zelf, een beschermingsring die je optioneel om de rotors heen kan bevestigen, een oplaadkabel (USB) en accu. Hiernaast zit er nog een extra set rotors bij en een tooltje om deze te vervangen. En dat deze erbij zitten is geen overbodige luxe. Na een maandje gebruiken en de nodige crashes beginnen ze toch wel beschadigd te raken dus ik denk dat ik ze de volgende keer vliegen maar is vervang.
ASISpMQ.png
De X6 is een quadcopter in de categorie “Mini-quadcopters”.
Hij is dus echt best wel mini, 12cm bij 12cm. Als je de rotorguard er omheen doet 14 bij 14.. maar nog steeds ongeveer net zo groot als je hand. De bijgeleverde remote is bijvoorbeeld al een stuk groter dan de quadcopter.
WqnYVPl.png
QSBJJhw.png
Ik heb verschillende helikopters gehad, van mini tot redelijk formaat.
En het blijft een uitdaging om er mee te vliegen, ondanks de gyrostabilisators, contra roterende rotor bladen.
De quadcopter in de lucht houden is en was verbazingwekkend makkelijk, gecontroleerd vliegen daarentegen. Dat is weer een heel ander verhaal en dat begin ik nu langzamerhand een beetje onder controle te krijgen, in de normale modus wel te verstaan en na eerst even goed de handleiding te hebben doorgenomen.. De normale modus houd in dat elektronisch gecontroleerde gyro-stabilisator aan staat.. hij blijft dus 'uit zichzelf' stabiel in de lucht. (Expert modus is echt .. impossible >.< _
Voordat je begint met vliegen moet je de quadcopter eerst even goed stabiel in de lucht zien te krijgen bij geen imput, in de handleiding (plaatje onder) staat duidelijk uitgelegd hoe het toestel getrimd moet worden zodat hij uiteindelijk op een en dezelfde plek in de lucht kan blijven hangen.
Elke batterij geeft je z'n 10 minuten vliegplezier en dan is het weer 45 minuten aan de oplader :)
2BlIRgi.jpg
4PsxiAt.png
De X6 heeft een 'speciale' feature, waar ik expres de quadcopter voor gekocht heb. Video.
En ja natuurlijk wist ik dat de beeldkwaliteit crappy zou zijn, maar ik wou gewoon ervaren hoe dat nou is z'n camera in een quadcopter. Klein beginnen en mogelijk later opwerken tot een octacopter met een SJ4000 ;)
QMmlY01.png
De opname kan je starten door een klein knopje aan de zijkant van de quadcopter te drukken. Videobeeld wordt opgenomen op de micro-sd kaart in de achterkant van de quadcopter.
Ik heb voor jullie twee stukjes video bijgevoegd omdat het eigenlijk allemaal niet zo veel voor stelt.
Links een klein stukje van een 'normale' vlucht en rechts een stukje van een speciale feature van de X6 omdat hij automatische gyro-stabilisatie heeft.. een werp en vlieg actie. ;) Dus gewoon random de quadcopter in de lucht gooien en gas open. [ HIGH VOLUME WARNING ]
cZ3E0pQs.png dZ0noCYs.png
Zoals je kan zien is het beeld ‘redelijk’ maar heeft wel een beetje shake van de trillingen van de rotors. Maar dit valt me eigenlijk reuze mee. Resolutie is wel laag.. maar het is leuk als ‘speeltje’.
SJihcZk.png
Voor de vliegervaring is het zeker een aanrader, de stabilisatie functie is echt een must voor beginners.. dan is het al moeilijk genoeg. De videofunctie tjah.. nutteloos speeltje ;)
Zou ik deze nu nog een keer kopen? Nee, dan zou ik een maatje groter gaan .. iets duurder.
Maar als eerste quadcopter was het een goede ervaring. De rotorguard is inmiddels afgebroken.. maar alle andere onderdelen van de quadcopter houden het verbazingwekkend goed uit. Zoals ik al zei kunnen de rotors inmiddels eigenlijk wel vervangen worden maar die kreeg ik er ook extra bij.
Ik heb 'm gekocht bij Aurabuy, nu kost hij $45,81 z'n 35 euro als je hem ook wilt kopen ;)
Check mijn china reviews op Reviewblog.tweakers.net
pi_142367734
Haha dan kom je er achter dat een van je buren ook Chinashopper is. Ik herken de flat :P
“Being second is to be the first of the ones who lose.”
  vrijdag 18 juli 2014 @ 18:38:56 #22
132806 tokko1
Wat Shiz zegt ..
pi_142452254
muWebSb.png
Na al een tijdje de Brainwavz S1 als paradepaartje gehad te hebben bleek ik na de review me toch te gaan storen aan de minpuntjes die ik ontdekt had in sound-signature. De beste mensen van MP4Nation hebben me overtuigd om de Brainwavz S5 te halen deze zou minder dat gat hebben wat ik bij de S1 toch storend begon te vinden.
Dus wederom bij MP4Nation via FedEx een setje oortjes laten komen en hier mijn review daarvan.
Voordeel van het via FedEx laten versturen is wel de service die je daarvoor terug krijgt. Drie á vier dagen shipping en een super chille after-service heb ik gemerkt. Bij de levering van zowel de S5 als de S1 was ik niet thuis de eerste keer. Dan wordt je gebeld wanneer en of waar je het pakketje dan graag zou willen ontvangen. Bij de S1 op de universiteit laten bezorgen en de S5 kon ik ‘sochtends voor 11 uur verwachten want dan zou ik niet meer thuis zijn. Prima!

PZhziTF.png

tXtdbRP.png
De S5 kan je in hetzelfde rijtje scharen als de S5 qua afwerkingskwaliteit. Hoog dus, je kan zien dat over alles is nagedacht. Mooie platte kabels die minder snel in de knoop gaan is bijvoorbeeld z’n kwaliteitsfeature. De antracieten kabels passen mooi bij de zwarte plugjes en koptelefoons zelf. Minpuntje van de koptelefoons vind ik net als bij de S1 bij stereogebruik .. wat nou de rechtse en linkse is. Als je goed zoekt kan je het klein op de kabelaansluiting bij de koptelefoons vinden, maar dit vind ik persoonlijk eigenlijk te onduidelijk. Het is elke keer weer even zoeken. Daarnaast vind ik een minpuntje aan de S1 dat hij een 'rechte' 3.5mm headphone jack heeft. De headphone jacks die onder een hoek zitten lijken me toch wat minder snel stuk te gaan maar dat moet lang gebruik nog maar uitwijzen.
Bij de koptelefoon wordt een heel assortiment aan accessoires geleverd zoals je op de afbeelding kan zien (die van de doos komt) zitten er een assortiment aan oor plugjes bij maar ook een extra 1/4" plug die in je home-stereo set kan. Best een compleet setje dus :)
Wa9vcDY.png

6AGLWP4.png
Qua sound signature vind ik bij de S5 gelukkig niet terug wat me bij de S1 is gaan sturen na een tijdje. De S5 heeft een overall lekker gebalanceerd geluid zonder dat ik echt merkbaar minder of geluid heb in bepaalde gebieden van het voor mij hoorbare geluidsbereik. Dus ook de bas is duidelijk aanwezig maar niet met overmaakt zoals je bij sommige goedkopere oortjes die wel veel bas willen hebben vaak merkt.
Als ik de S1 met de S5 vergelijk is de nieuwere S5 dus echt overall gebalanceerd qua geluid waar de S1 een paar kleine tekortkomingen heeft. Wat niet weg neemt dat ze allebei echt lekker luisteren voor normaal gebruik. De S5 is zeker mijn nieuwe top 1 koptelefoon en de S2 schuif door naar plaatsje twee, het wordt mijn running koptelefoon omdat het plugje van de S5 mij er toch wat breekbaarder uit ziet...
z43GbwP.png

pXtdL8K.png
Bij de S5 zit hetzelfde hoesje als de S1. Best wel een 'uitzonderlijk' hoesje qua dat hij echt überstevig is. Ik vermoed dat juist doordat hij zo stevig moet zijn ook een beetje lomp is geworden. Maar als je je oortjes dag in dag uit in je tas of iets dergelijks meedraagt is een beetje bescherming nooit weg. Het hoesje bied plaats voor de koptelefoon zelf en daarnaast nog wat accessoires. Als je de koptelefoon zelf in het hoofdvak doet dus gewoon los in het hoesje heb je nog twee vakjes voor de accessoires. Nu heb ik daar extra oordopjes in zitten (meegeleverde Comply-Foam en extra setje van de M size die ik lekker vind) en aan de andere kant de meegeleverde 1/4" adapter plug en een garantiepapiertje dat er standaard bijgeleverd wordt. Zoals ik al zei is het hoesje een beetje aan de grote kant, hij meet ongeveer 8 x 6 x 3.5 cm (BxHxD).
GM2uUqj.png

DMH8NEA.png
De Brainwavz S5 zijn wederom een setje koptelefoons die in het rijtje toppers thuishoort bij mij. Qua bouwkwaliteit, geluid en overall presentatie is het echt een mooi staaltje werk. Qua geluids signature een mooi uitgebalanceerd geheel, niet te veel bas niet te veel hoge tonen, gewoon lekker.
Als je nog nieuwe koptelefoons zoekt of gewoon een setje top koptelefoons erbij wilt hebben dan kan je dit setje zeker kopen. Ik kan je garanderen dat je niet teleurgesteld wordt!

3awK5Pi.png
Brainwavz zit tegenwoordig ook op facebook als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe koptelefoons die ze uit gaan brengen. Ik heb ze maar geliked want ja.. moet toegeven ik like ze wel heel erg!

Wil je de S5 ook hebben? Ik heb hem bij MP4Nation gekocht link.
Check mijn china reviews op Reviewblog.tweakers.net
  zondag 20 juli 2014 @ 19:43:28 #23
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_142524120
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 18:27 schreef Downstar het volgende:
Zoals beloofd zou ik nog een review plaatsen van de SJ4000 action camera.
[ afbeelding ]

De camera heb ik gekocht bij tmart.com, die hem als goedkoopste op dat moment aanbood
(85$ = +- 60 euro).

Een link naar het product is hier te vinden:
http://www.tmart.com/SJ40(...)-Silver_p245155.html

De SJ4000 is een action camera welke vrij gelijkend is aan de GoPro (hero 3), zowel qua functies als qua uiterlijk. Echter is de prijs dus aanschaf dus een stuk lager! Nou is het natuurlijk niet eerlijk om een GoPro te vergelijken met een Sj4000 aangezien een gopro toch een hogere bitrate haalt, echt 60 frames per seconde in 1080p heeft etc.

toch zal voor de meeste van ons de SJ4000 meer dan voldoende zijn als action camera, zo ook voor mij :).

Specificaties van Sj4000 zijn als volgt:

[ afbeelding ]

Hieruit zijn de meeste uitspringende spec natuurlijk de mogelijkheid om in 1920x1080 te recorden, de accuduur(70 a 80 minuten op 1080p) en de wide angle lens van maar liefst 170 graden.
Ook de 720HD 60 frames per seconden functie lijkt een mooie feature van deze camera,
echter moet ik stellen dat de camera niet echt in 60 fps opneemt, maar dat deze 30 fps schiet en tussen elke frame een frame kopieert. (Frame duplication).. voor de rest ziet het er allemaal wel oke uit qua specs.

Een voordeel van de SJ4000 ten opzichte van andere op dit moment populaire (chinese) action cams (mobius, innovv C1 of C2) is dat deze met een zeer complete pack aan accessoires wordt geleverd.
Zo zijn er fietsmounts beschikbaar, mounts met stickers om bijvoorbeeld vast te zetten op je helm tijdens het motorrijden en wordt hij ook nog eens geleverd met een waterproofcase.
Iets wat bij een echter action camera in mijn ogen niet mag ontbreken, al zal je er niks mee doen..
Het is altijd handig om te hebben :P

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Bij de SJ4000 heeft deze waterproof een belangrijke positie ingenomen doordat het vaak een benodigd basis element is wanneer men mounts wil gebruiken. Hieronder zie je een voorbeeld van een combinatie van verschillende mounts om de SJ4000 op je helm vast te zetten:

[ afbeelding ]

Voorlopig heb ik de camera een paar dagen in huis, maar ik ben echt zeer te spreken over de kwaliteit van het apparaatJE (hij is namelijk echt klein!). Zowel de bouwkwaliteit als het belangrijkste punt, de beeldkwaliteit, vallen mij niet tegen en zijn voor deze prijs zelfs erg goed te noemen.

De SJ4000 voelt stevig aan een heeft een rubberized rand om de gehele camera, welke zorgt voor een betere grip wanneer je de camera los in de hand vasthoud. De camera is klein, maar dit vormt in mijn ogen geen probleem om hem nog normaal vast te kunnen houden.

De beeldkwaliteit op 1080 (Full HD) is echt goed te noemen, het beeld neigt wel een beetje blauwig te zijn, wat weer resulteert in een wat koelere wereld. Maar dit valt eigenlijk alleen op wanneer je het vergelijkt met een andere camera. Qua scherpte van het beeld heb ik niks dan lof!
Zeker wanneer je het vanaf een afstandje ziet op een 42 inch scherm voelt het super scherp aan!

Naast goed beelden is er ook de mogelijkheid om foto’s met de camera te maken,
dit doet hij standaard op 12 Megapixel, maar men kan ook kiezen voor 8 of 5 MP.
Ook de foto’s zijn in mijn ogen goed te noemen voor deze camera.

De camera doet het naast overdag, ook redelijk tot goed in donker en schemering.
Al zullen er wel camera’s zijn die een betere nachtfunctie hebben denk ik.

Enkele fotos van en gemaakt met de SJ4000 staan hieronder in de spoiler omdat het er zo veel zijn :) :
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De review is niet heel erg uitgebreid, wil je meer informatie kijk dan naar mijn Videoreview hieronder.
(tip kijk hem even in youtube zelf, anders krijg je eventuele opmerkingenbalkjes in youtube niet te zien!)


Er is momenteel ook weer een coupon beschikbaar voor de SJ4000 (alleen de zilver versie!) waarmee de prijs naar de oude actieprijs terug gaat waarin ik een aantal andere fokkers hem de voorgaande keer hebben gekocht. Dus van 99$ naar 85$!

http://www.tmart.com/SJ40(...)-Silver_p245155.html?

coupon: b480653a99
verloopt: waarschijnlijk over 2 dagen!?

Coupon kun je middels de 'proceed to checkout' invullen! (daarvoor moet je wel ingelogd zijn op de website).
Vond een stel video`s die jouw toipc mooi aanvullen :-)
We trappen af met een Nederlandse Test video
http://www.dailymotion.co(...)est-on-scooter_sport

Onderwater:
http://www.dailymotion.co(...)-testing-sj4000_tech
You mad.. brah?
pi_142595130
2ziyq1x.jpg

Site : http://www.eachbuyer.com/(...)-silver-p316868.html

Prijs: $32.49 (¤ 24)

Inhoud:
• De egg quadcopter.
• Afstandsbediening
• Accu (350mAh 3,7V)
• Oplader via USB
• Handleiding (engels)
• 4 reserve propellers
• Schroevendraaier

Verder zul je nog een PC nodig hebben voor de accu op te laden en 6 AA batterijen die nodig zijn voor de afstandsbediening.

Als eerste ben ik begonnen met het opladen van de vlieg accu. Dit duurt ongeveer een uurtje als hij helemaal leeg is. Omdat ik geen zin had om een PC aan te zetten heb ik voor het opladen mijn mobiele USB power bank gebruikt. Dit werkt perfect zodat je eventueel ook ergens anders de accu op kunt laden. Opladen via een USB poort of USB lader werkt natuurlijk ook gewoon.

Als de accu dan is opgeladen kan het vliegen beginnen

jtuszc.jpg

Dit is de 1e keer dat ik met een quadcopter vlieg en ik moet zeggen hij vliegt best wel fijn. Op de afstandsbediening zitten een aantal wieltjes knopjes waarmee je de quadcopter zo af kunt regelen dat hij netjes op zijn plek blijft zweven. Als je dat goed gedaan hebt kun je er dus heel precies mee vliegen.
De Crash bestendigheid van de egg quadcopter vind ik zelf erg goed. Door een foutje van mij viel hij vanaf boven in de kamer naar beneden, hierbij lande hij op het onderstel en veerde weer terug naar boven om daarna op zijn kop terecht te komen. Maar toch schoot hierbij alleen maar 1 propeller los en was het alleen maar een kwestie van de propeller er weer op klikken en weer verder gaan met vliegen.
De accuduur vind ik bij deze kleine quadcopters altijd een wat minder punt. Hij kan op een accu ongeveer 10 minuten vliegen. En moet daarna dus 60 min laden. Wat ik wel goed vind van deze quadcopter is dat als de accu leeg is tijdens het vliegen dan zal de elektronica langzaam de propellers minder hard laten draaien. Waardoor de quadcopter dus rustig naar beneden komt. Ik zou dus aanraden om zeker wat extra accu’s erbij te bestellen. De lader die erbij zit heeft 2 uitgangen dus kan 2 accu’s tegelijk laden.

Conclusie:
Het is een heel erg leuke quadcopter, vooral voor beginners. Hij is degelijk en gaat niet snel kapot. Het beste is wel dat je er 1 of 2 accu’s extra bij haalt omdat je anders weer een uur moet wachten totdat je accu opgeladen is. En hij ziet er gewoon heel grappig uit als hij in de lucht hangt:

2zsr1pz.jpg

Mochten er nog vragen zijn over de quadcopter dan laat maar wat weten.
pi_142629277
Artikel: JJRC 1000B Mini 2.4GHz 6-Axis Gyro RC Remote Control Quadcopter Aircraft 360°Rotation
Link: http://www.eachbuyer.com/(...)otation-p313568.html
Prijs: 26,99 Dollar
Verzendkosten: Geen
Winkel: Eachbuyer.com

Verzending:
Mijn pakketje is verzonden met Swiss Post. Heb eigenlijk nooit eerder gebruik gemaakt van Swiss Post. Deze was in 13 dagen bij mij thuis.

Verpakking:
De quadrocopter was verpakt in de bekende vuilniszak :P Hierdoor was de doos minder goed beschermd van de quadrocopter. De doos heeft wat schade maar de inhoud was onbeschadigd.

xn75LOEm.jpg
xXOHn41m.jpg

Inhoud:
De doos bevat de quadrocopter, De controller, 4 reserver propellers, usb kabel om te laden. De quadrocopter is een stuk kleiner dan de controller. De controller is zelfs met 4 batterijen nog steeds licht.
[img]v47QCHcm.jpg[/img]

Ervaring:
De quadrocopter kan op een volledige batterij lading ongeveer 7 minuten vliegen. Via de computer laden duurt ongeveer 60 minuten. De handleiding legt stap voor stap de handelingen die je moet verrichten uit en heeft prima instructies om te snappen hoe alles werkt. Het is niet perfect maar zeker niet slecht.

Om te vliegen moet de stekker van de quadrocopter verbonden. Het kan lastig zijn deze weer te ontkoppelen als je het te strak vast maakt. Vliegen met de quadrocopter is wennen. Deze gaat namelijk niet direct omhoog maar vaak al naar de zijkant waardoor het balanceren lastig kan zijn. Tegen de tijd dat je hieraan begint te wennen raakt de batterij op en kan je weer laden.

De quadrocopter is vrij stevig. Bij crashes blijft de boel goed bij elkaar zo nu en dan vliegt er een propeller af als je crashed. Soms kunnen deze vrij ver vliegen waardoor je ze kan kwijtraken. Gelukkig zijn er 2 rode en 2 zwarte reserves meegeleverd.

De JJRC heeft 2 modussen en 3 snelheids instellingen. Bij de derde snelheid tevens de hoogste kan je flips maken. Daarnaast heeft de quadrocopter ook ledjes die aan uit gezet kunnen worden.

Het pairen tussen de controller en de quadrocopter is eenvoudig en is te zien aan de hand van de ledjes van de quadrocopter. Als deze snel knippert dan is deze aan het pairen en als het 1 x per seconde knippert dan is het gepaired. Trottle omhoog en als je dan een piep hoort is alles gelukt en kan je vliegen.

Foto's:
ZISsUk6m.jpgrV9zP8sm.jpgJFFZO0Qm.jpgAZ4r9XCm.jpggfpQUFfm.jpgv43vIgxm.jpg

Eind Oordeel:
Voor deze prijs is het een mooie kleine en stevige quadrocopter. Het grote nadeel is de vliegtijd. Deze is maar 7 minuten en daardoor is het lastig om goed aan de besturing te wennen. Ondanks de reserve propellers kan je deze snel kwijtraken met name als je buiten vliegt. Heb er al bijna een in de tuin kwijtgeraakt.

P.S: Eachbuyer heeft momenteel een sale: http://www.eachbuyer.com/flashsale
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')