Ik zag ze liggen Kom nog even zeggen hoe die smakenquote:
Oeh, daar ga ik flink van inslaanquote:Op vrijdag 6 december 2013 16:13 schreef Erasmo het volgende:
Vanaf 9 december Label Rouge kip voor ¤4,99 per kilo!
Will do! Geen idee wanneer ik ze ga eten nog maar.... PAARSE spruiten!quote:Op vrijdag 6 december 2013 16:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik zag ze liggen Kom nog even zeggen hoe die smaken
even de vriezer leeggourmettenquote:Op vrijdag 6 december 2013 16:13 schreef Erasmo het volgende:
Vanaf 9 december Label Rouge kip voor ¤4,99 per kilo!
Iets meer een kastanje achtige smaak. Zo lekker.quote:Op vrijdag 6 december 2013 17:10 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Will do! Geen idee wanneer ik ze ga eten nog maar.... PAARSE spruiten!
Weet je ook waarom ze paars zijn? Andere kweekwijze of gekruist met een andere groente?quote:Op vrijdag 6 december 2013 17:24 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Iets meer een kastanje achtige smaak. Zo lekker.
Nee, weet ik niet. Alleen dat ze lekker zijnquote:Op vrijdag 6 december 2013 17:34 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Weet je ook waarom ze paars zijn? Andere kweekwijze of gekruist met een andere groente?
Hier wat meer naar beneden staat allemaal info.quote:Op vrijdag 6 december 2013 17:34 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Weet je ook waarom ze paars zijn? Andere kweekwijze of gekruist met een andere groente?
Ah! Dus geen genetisch gemanipuleerde zooi, dan neem ik ze volgende keer ook mee!quote:Op vrijdag 6 december 2013 17:55 schreef Greys het volgende:
[..]
Hier wat meer naar beneden staat allemaal info.
Ze zijn zeker niet nieuw, eerder een vergeten groente
http://www.plantaardig.co(...)uitjes-zijn-weer-in/
Daar maken ze ook geen winst op, het is gewoon een lokkertje voor de dure saus die ernaast ligt.quote:Op vrijdag 6 december 2013 17:36 schreef Greys het volgende:
Dat ze die Label Rouge kip voor dat geld kunnen aanbieden
Het heeft 3 sterren op het Beter Leven etiket, waar normale 'diervriendelijke(r)' producten er vaak maar eentje hebben.quote:Op zaterdag 7 december 2013 09:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat is er zo speciaal aan die Label Rouge kip?
Ik ben overtuigdquote:Op zaterdag 7 december 2013 10:54 schreef Greys het volgende:
[..]
Het heeft 3 sterren op het Beter Leven etiket, waar normale 'diervriendelijke(r)' producten er vaak maar eentje hebben.
Het Label Rouge keurmerk staat voor pluimveevlees van superieure kwaliteit vergeleken met die van standaardkippen en -eieren. De productie vindt plaats op kleinschalige pluimveehouderijen waar het pluimvee een vrije uitloop heeft. Deze productiemethode, uniek in de wereld, respecteert dus zowel het dierenwelzijn als het milieu. Bovendien bevat Label Rouge kip geen antibiotica.
http://www.kamphuis.keurslager.nl/label-rouge-kip
http://boerinneke-in-fran(...)1_02_01_archive.html
Aaaah, dank! Ik heb een beenhammetje (niet Lidl) klaarliggen, vanavond komen er spruiten bij op het menu.quote:Op vrijdag 6 december 2013 17:55 schreef Greys het volgende:
[..]
Hier wat meer naar beneden staat allemaal info.
Ze zijn zeker niet nieuw, eerder een vergeten groente
http://www.plantaardig.co(...)uitjes-zijn-weer-in/
Voor de smaak wil ik het wel eens proberen.quote:Op zaterdag 7 december 2013 11:10 schreef Greys het volgende:
En zelfs voor mensen die dierenwelzijn onderaan hun belangrijk-lijstje hebben staan... je schijnt het verschil gewoon heel erg te proeven tussen plofkippen en deze.
Jaaaaaaaaaa!!!!!!!!! De kipsaté is ook heerlijkquote:Op zaterdag 7 december 2013 16:34 schreef Ceviche het volgende:
Misschien al genoemd in eerdere delen: de kipkerriesalade
Je betaalt daar op al het plastic statiegeld toch?quote:Op zaterdag 7 december 2013 16:31 schreef Adomas het volgende:
Vandaag gehaald bij de Lidl in Duitsland:
[ afbeelding ]
De cola daar zit in 1,25 liter-flessen voor 39 cent per stuk, ipv 2 liter. Alles bij elkaar heb ik 7,50 statiegeld betaald, geloof ik.
Je betaalt op zowat alles statiegeld daar, en die glazen bierflessen van Bergadler worden herbruikt, maar niet in de zin dat ze in z'n geheel weer worden hervuld. Wel supergoedkoop trouwens. EUR 2,29 voor 6 x 50 cl.quote:Op zaterdag 7 december 2013 16:38 schreef Ole het volgende:
[..]
Je betaalt daar op al het plastic statiegeld toch?
Gezonde dingen allemaal
Vergeet niet de struisvogelbiefstuk!quote:Op zaterdag 7 december 2013 16:50 schreef Copycat het volgende:
Ik wilde vandaag de kangoeroesteaks kopen, maar die waren helaas uitverkocht. Dus heb ik nepkaviaar gekocht. Bijna hetzelfde, immers.
Is vaker met paarse groentes, ik heb ook paarse bonen in de tuin die groen worden als je ze kookt.quote:Op zaterdag 7 december 2013 18:03 schreef Cat22 het volgende:
Dus, de paarse spruiten.
Bij het koken kleurde het water blauw! Het bleek van de spruiten af te komen die uiteindelijk donkergroen werden met een paar paarse streepjes. Het ziet er dan toch een stuk minder sexy uit.
Belangrijkste, de smaak: duidelijk nog spruit, maar - zoals gezegd- een stuk zachter. Prima te eten. Dus een prima groente om kennis te maken met de spruitensmaak.
Maar, al in al, ik zal ze voor dagelijks gebruik niet snel meer kopen. Dan voldoen de groene spruitjes prima.
De supermarktmanager was er niet blij mee 'neemt nog meer ruimte in', maar ik wel.quote:
Hij moet niet zeuren Ik word gek van dat klooien met karretjes voor 5 boodschapjesquote:Op zondag 8 december 2013 18:32 schreef Copycat het volgende:
[..]
De supermarktmanager was er niet blij mee 'neemt nog meer ruimte in', maar ik wel.
Hier is trouwens al een paar weken de biologische appelmoes niet te krijgen.
Klinkt lekker, diepvries??quote:Op zondag 8 december 2013 18:41 schreef Greys het volgende:
Het kant en klare gehaktbrood met appel en cranberry zit hier in de oven.
Ben benieuwd
Ik vond m lekker smaken!quote:Op zondag 8 december 2013 18:41 schreef Greys het volgende:
Het kant en klare gehaktbrood met appel en cranberry zit hier in de oven.
Ben benieuwd
Hij ruikt iig heerlijk!quote:
gewoon een doos pakken die bijna leeg isquote:Op zondag 8 december 2013 18:33 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Hij moet niet zeuren Ik word gek van dat klooien met karretjes voor 5 boodschapjes
Ja, sorry, maar da's echt aids kut. eeerst zoeken naar een doos, spullen eruit jassen, je eigen zooi erin, het draagt onhandig, hij is altijd of te groot of te klein, etc.quote:Op zondag 8 december 2013 18:50 schreef loecje het volgende:
[..]
gewoon een doos pakken die bijna leeg is
Vanaf 9 december te koop.quote:Op zondag 8 december 2013 19:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik zie de Label Rouge kip helemaal niet in de folder staan?
Op naar de LIdl!quote:Op zondag 8 december 2013 18:47 schreef Greys het volgende:
[..]
Nee, ligt bij het gewone vlees.
Zo ziet ie er uit voordat ie de oven in gaat, poes niet bijgeleverd!
[ afbeelding ]
"mag ik ook wat" poes! En hoe smaakte het?quote:Op zondag 8 december 2013 18:47 schreef Greys het volgende:
[..]
Nee, ligt bij het gewone vlees.
Zo ziet ie er uit voordat ie de oven in gaat, poes niet bijgeleverd!
[ afbeelding ]
oeh, die lamsrack is ook altijd lekker! mn vriezer puilt uit met lamb chops, cheesecakes en hertenbiefstukken, waar láát ik t allemaal?!quote:
Ik ook niet. Maar als je goed oplet wat je haalt, dan welquote:Op zondag 8 december 2013 19:46 schreef RickoKun het volgende:
Ik vind het vlees bij de Lidl niet altijd even goedkoop.
same here hoor, het goedkoopst ben ik vaak uit bij de Digrosquote:Op zondag 8 december 2013 19:46 schreef RickoKun het volgende:
Ik vind het vlees bij de Lidl niet altijd even goedkoop.
ik ken geen versie met 5?! ach ja misschien maar beter ook...quote:Op zondag 8 december 2013 19:41 schreef Qwea het volgende:
Die lambchops kon ik niet vinden. Althans, niet de versie waar er 5 ofzo in een verpakking zaten. We de versie van Deluxe met 2 in een verpakking (groot) voor 4,50. Gelijk maar 3 verpakkingen gekocht
Denk dat ik die leg of lamb ook maar haal. Ooh en de ijspraliné's.
En ik heb bij een vriendin gisteren de cola zero gedronken.. iets mindere smaak IMHO dan de pepsi light, maar voor mij niet boeiend. Scheelt wel qua prijs
Avocado hebben ze altijd, aubergine durf ik niet te zeggen.quote:Op zondag 8 december 2013 19:52 schreef PM-girl het volgende:
Zijn eigenlijk de verschillende soorten groenten en fruit altijd in het assortiment? Zoals aubergine en avocado?
Dat hebben ze bijna altijd volgens mij.quote:Op zondag 8 december 2013 19:52 schreef PM-girl het volgende:
Zijn eigenlijk de verschillende soorten groenten en fruit altijd in het assortiment? Zoals aubergine en avocado?
kan een nadeel zijn idd, maar vond de lamsrack bv wel lekker gekruid vorig jaarquote:Op zondag 8 december 2013 20:26 schreef Greyson het volgende:
Hoe zit het altijd met de kruiden op het vlees? Altijd afkloppen of dat lekker is. Zo had ik varkenshaas met katenspek. Lekker maar de kruiden waren niet zo!
Lekker!!quote:Op zondag 8 december 2013 19:23 schreef Greyson het volgende:
[..]
"mag ik ook wat" poes! En hoe smaakte het?
Ik zal op tijd gaan kijken, met ruimte voor een plan B.quote:Op zondag 8 december 2013 20:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat hebben ze bijna altijd volgens mij.
Greys?quote:Op zondag 8 december 2013 19:54 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
ik ken geen versie met 5?! ach ja misschien maar beter ook...
Al 4x meegenomen en alle 4x prima.quote:Op zondag 8 december 2013 22:12 schreef CrashO het volgende:
Kwaliteit van die ham is wel heel wisselend. Ik heb hem af en toe goed droog, maar ook meerdere malen een zeiknatte lap gehad die meer weg had van spekloze ontbijtspek dan gedroogde ham.
Ja?quote:
Deze heb ik een week of 3 terug nog gekocht. Ze waren ingevroren en na rustig ontdooien, grillen etc. erg lekker.quote:Op zondag 8 december 2013 23:35 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja?
Ik heb ze toch echt gehad, nog niet te lang geleden, maandje ofzo.
Echt lamskoteletjes, zaten er 5 à 6 in één zo'n zwartwitte doos.
Ze bestaan Of iig 'bestonden'. Zal het dinsdag wel even vragen of ze weer komen!
Kleintjes, zo groot ongeveer:
[ afbeelding ]
Jaquote:Op zondag 8 december 2013 23:41 schreef AnnaNiem het volgende:
[..]
Deze heb ik een week of 3 terug nog gekocht. Ze waren ingevroren en na rustig ontdooien, grillen etc. erg lekker.
Whut?quote:
keer proberenquote:Op zondag 8 december 2013 20:39 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
kan een nadeel zijn idd, maar vond de lamsrack bv wel lekker gekruid vorig jaar
Mooi .quote:Op zondag 8 december 2013 20:50 schreef Greys het volgende:
[..]
Lekker!!
Geen spijt dat ik het gekocht heb.
Al zou ik een volgende keer het liever toch weer zelf maken, omdat het wel smaakvol is maar ik van iets pittiger houd, dus dan kan je lekker zelf veel door je gehakt kwakken dat je lekker vindt.
Fijn dat je dat hier even postquote:Op maandag 9 december 2013 10:26 schreef vivelafete het volgende:
Ik ben net even wezen kijken voor de Label Rouge kippen, maar er was niets te vinden. Nagevraagd bij een medewerker die vertelde dat er niets binnen was gekomen. Toen hebben we samen even de folder bekeken waar in staat dat de kippen pas vanaf 19 december worden verkocht. Het staat dus waarschijnlijk verkeerd op de site, of zou het per regio verschillen?
Wat kosten die sigaretten en zijn ze een beetje te roken?quote:Op zaterdag 7 december 2013 16:31 schreef Adomas het volgende:
Vandaag gehaald bij de Lidl in Duitsland:
[ afbeelding ]
De cola daar zit in 1,25 liter-flessen voor 39 cent per stuk, ipv 2 liter. Alles bij elkaar heb ik 7,50 statiegeld betaald, geloof ik.
17 voor 1,70. Maar het zijn cigarillos. Best te roken.quote:Op maandag 9 december 2013 10:45 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Wat kosten die sigaretten en zijn ze een beetje te roken?
Dank je wel dat je het hier typt!quote:Op maandag 9 december 2013 10:26 schreef vivelafete het volgende:
Ik ben net even wezen kijken voor de Label Rouge kippen, maar er was niets te vinden. Nagevraagd bij een medewerker die vertelde dat er niets binnen was gekomen. Toen hebben we samen even de folder bekeken waar in staat dat de kippen pas vanaf 19 december worden verkocht. Het staat dus waarschijnlijk verkeerd op de site, of zou het per regio verschillen?
liggen in de diepvriesquote:Op maandag 9 december 2013 16:13 schreef Greyson het volgende:
Ik heb die lamskoteletjes niet kunnen vinden. Waar liggen deze? In de vleesschappen zag ik wel andere dingen met kersthema maar niet wat ik zocht.
Bedankt, ik zal later deze week weer kijken.quote:
quote:Op maandag 9 december 2013 10:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Fijn dat je dat hier even post
Ik had het hier gelezen dat die kippen er zouden komen, dan is het een kleine moeite om even te melden dat er verkeerde info op de site staat. Die medewerker vertelde me dat je er maar vroeg bij moet zijn omdat ze waarschijnlijk in no-time de deur uitvliegen.quote:
Maar daar komt dan toch altijd nog btw bij ofzo?quote:Op maandag 9 december 2013 16:44 schreef mark_dabomb het volgende:
Label rouge kippen liggen voor 6 euro de kilo bij de makro dus heeel speciaal is de prijs niet, wel mooi toegankelijk voor de particuliere koper!
Bij de prijzen van de Makro komt inderdaad BTW. Dat is voor levensmiddelen 6%. Ik zal van de week eens kijken als ik bij de Makro ben.quote:Op maandag 9 december 2013 16:54 schreef Greys het volgende:
[..]
Maar daar komt dan toch altijd nog btw bij ofzo?
Hoe werkt dat ook alweer?
6 euro de kilo excl BTW of 4,99 de kilo incl BTW scheelt toch behoorlijk op 1 kippie
Balen dat ze pas de 19e komen
Ik vond de eend ook tegen vallenquote:Op maandag 9 december 2013 16:56 schreef AnnaNiem het volgende:
Ik vind de luxe salades (eend hoisin, tonatto) tegenvallen; kleine hoeveelheid en in verhouding te veel zurige saus. De geitenkaasvariant heb ik nog niet gehad, maar ga ik niet proberen ook.
Heeft iemand die hele eend uit de vriezer al eens geprobeerd?
Whohooooooooquote:Op maandag 9 december 2013 18:06 schreef motorbloempje het volgende:
We krijgen als alles goed gaat een Lidl in het dorp! Op loopafstand
Die uit dat glazen potje?quote:Op dinsdag 10 december 2013 19:11 schreef RhytmicalRemedy het volgende:
Die bockworsten zijn wel lekker.
Als ze die nep Bugles veranderen sta ik niet voor mezelf inquote:Op dinsdag 10 december 2013 19:38 schreef djkoelkast het volgende:
De kaasflips zijn veranderd en niet meer te eten
Ze waren voorheen super lekker.
Ja. Je hebt 2 soorten maar ze zijn het zelfdequote:
Ze zijn nu echt niet lekker meer. Die van de Aldi waren al niet lekker (en er zit niet eens echte kaas op, alleen kaasaroma), "echte" chipito's zitten helemaal vol rotzooi. De enige die nog eetbaar zijn zijn die van het huismerk van de Jumbo, maar daar zit eigenlijk al weer te veel zooi in.quote:Op dinsdag 10 december 2013 19:56 schreef Trusten het volgende:
[..]
Als ze die nep Bugles veranderen sta ik niet voor mezelf in
Goeie tip!! Werkt echt, en smaakt goed!!!quote:Op woensdag 27 november 2013 19:50 schreef Greys het volgende:
[..]
Het kan ook in de magnetron
De korst van je camembert blijft dan ook gewoon 'hardachtig' en de binnenkant heel snel vloeibaar.
Je moet de kaasflips van de Aldi meenemen die zijn echt heerlijk . Mijn favoriete producten van de Lidl zijn toch de Cimarosa wijnen, die vind ik echt heerlijk .quote:Op dinsdag 10 december 2013 19:38 schreef djkoelkast het volgende:
De kaasflips zijn veranderd en niet meer te eten
Ze waren voorheen super lekker.
Die zijn ook niet lekker, zit geen eens echte kaas op, maar slechts kaasaroma.quote:Op dinsdag 10 december 2013 20:00 schreef Jano9 het volgende:
[..]
Je moet de kaasflips van de Aldi meenemen die zijn echt heerlijk . Mijn favoriete producten van de Lidl zijn toch de Cimarosa wijnen, die vind ik echt heerlijk .
Op de 'echte' kaasflips zit wel echte kaas dan? Ik heb vorige week die van de Aldi opgehaald (nieuw plaatje op de chipszak van een leeuw ), die smaakte beter dan verwacht.quote:Op dinsdag 10 december 2013 20:08 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Die zijn ook niet lekker, zit geen eens echte kaas op, maar slechts kaasaroma.
Die oude van de Lidl zat kaaspoeder op, gemaakt van echte kaas jaquote:Op dinsdag 10 december 2013 23:35 schreef Jano9 het volgende:
[..]
Op de 'echte' kaasflips zit wel echte kaas dan? Ik heb vorige week die van de Aldi opgehaald (nieuw plaatje op de chipszak van een leeuw ), die smaakte beter dan verwacht.
Ik ben wel benieuwd naar het vis gourmet van de Lidl, denk dat ik het op ga halen om te proberen
Bummer, de 19e dus pas? Jammerquote:Op maandag 9 december 2013 16:54 schreef Greys het volgende:
[..]
Maar daar komt dan toch altijd nog btw bij ofzo?
Hoe werkt dat ook alweer?
6 euro de kilo excl BTW of 4,99 de kilo incl BTW scheelt toch behoorlijk op 1 kippie
Balen dat ze pas de 19e komen
Ah, dus ik ben niet gek. Wat een eng chemisch goedje was dat.quote:Op woensdag 11 december 2013 08:44 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ik heb van de week de beenham met honing-tijm dressing geprobeerd. De beenham was na een uurtje in de oven heerlijk. Prima warm (dankzij het thermometertje), heerlijk mals, echt top. Maar die saus was echt niet te vreten . Ander sausje (cranberry, satésaus) is wel een must als je saus wil. Hij is 'naturel' echter ook zeer prima.
Alle Lidls hier in de wijde omgeving hebben ook alleen karretjes en geen mandjes.quote:Op woensdag 11 december 2013 13:10 schreef Saind het volgende:
Ik lees hier voor het eerst dat mandjes schijnbaar niet standaard zijn bij de Lidl, hier staan ze er al zo lang ik me kan herinneren
Ik prijs me gelukkigquote:Op woensdag 11 december 2013 13:20 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Alle Lidls hier in de wijde omgeving hebben ook alleen karretjes en geen mandjes.
'Mijn' Lidl zit in een woonwijk, met een grote parkeerplaats voor de deur. En, zoals bij zoveel Lidls, een mix van grootinkopers en kleininkopers.quote:Op woensdag 11 december 2013 13:25 schreef Myraela het volgende:
Hier hebben ze wel mandjes bij de Lidl die midden in de stad zit. De Lidl die een grote parkeerplaats voor de deur heeft niet. Dus het zal gewoon te maken hebben met de locatie en de gemiddelde bezoeker.
Klopt . Ik heb twee stukjes geprobeerd maar dat was echt helemaal niks. Meestal vindt m'n vriendin alles lekker dat ik niet lekker vind, maar zelfs zij vond dit echt niet te hakken .quote:Op woensdag 11 december 2013 12:48 schreef mootie het volgende:
[..]
Ah, dus ik ben niet gek. Wat een eng chemisch goedje was dat.
Die prik je in het dikste stuk van het vlees. Dan de boel de oven in. Als de beenham van binnen gaar is (tot daar prik je de thermometer er dus in), springt er een pinnetje naar buiten en kun je 'm uit de oven halen.quote:Op woensdag 11 december 2013 12:53 schreef Erasmo het volgende:
Hoe zit het nou precies met dat thermometertje dan?
Helemaal eens. Beenham was erg lekker en de kruiden vond ik ook prima. Maar die sausquote:Op woensdag 11 december 2013 08:44 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ik heb van de week de beenham met honing-tijm dressing geprobeerd. De beenham was na een uurtje in de oven heerlijk. Prima warm (dankzij het thermometertje), heerlijk mals, echt top. Maar die saus was echt niet te vreten . Ander sausje (cranberry, satésaus) is wel een must als je saus wil. Hij is 'naturel' echter ook zeer prima.
Doosje meegenomen als test, ze "doen" het niet. Ik heb een nespresso magimix en het klepje wil niet dicht met die dingen.quote:Op woensdag 11 december 2013 10:36 schreef PM-girl het volgende:
Ze hebben nu ook koffiecapsules voor de Nespresso, ¤1,99! (Voor tien stuks)
Nee, want de buffemmozzarella hadden ze maandag bijvoorbeeld al wel. Denk dat het alleen voor die kippen geldt.quote:Op woensdag 11 december 2013 16:06 schreef Qwea het volgende:
Alles vanaf 9 December (online folder) is dus vanaf 19 December?
Aah, dus dan hebben ze ws de ijsbonbons en de visschotel ook al. Coolquote:Op woensdag 11 december 2013 17:26 schreef Copycat het volgende:
[..]
Nee, want de buffemmozzarella hadden ze maandag bijvoorbeeld al wel. Denk dat het alleen voor die kippen geldt.
Die ijsbonbons lagen hier vd week idd alquote:Op woensdag 11 december 2013 17:40 schreef Qwea het volgende:
[..]
Aah, dus dan hebben ze ws de ijsbonbons en de visschotel ook al. Cool
Mooi! Iemand die dingen al gehad eigenlijk?quote:Op woensdag 11 december 2013 17:48 schreef Holyme het volgende:
[..]
Die ijsbonbons lagen hier vd week idd al
Hier overigens mandjes én een grote parkeerplaats
ja, gister...ik vond ze lekker...vooral de donkere. Laagje chocolade was wel wat dun, vooral aan de onderkant. Weerhield me niet om binnen een paar minuten het pakje leeg te vretenquote:Op woensdag 11 december 2013 18:05 schreef Qwea het volgende:
[..]
Mooi! Iemand die dingen al gehad eigenlijk?
Vreemd! Ze oogden idd iets anders qua vorm, maar het paste prima. De koffie loopt zelfs sneller door dan bij de DE cups.quote:Op woensdag 11 december 2013 17:15 schreef Soury het volgende:
[..]
Doosje meegenomen als test, ze "doen" het niet. Ik heb een nespresso magimix en het klepje wil niet dicht met die dingen.
Gelukkig maar één doosje meegenomen
Jup, had het voor de zekerheid nog even gevraagd aan ze op FB maar idd vanaf de 19e.quote:Op woensdag 11 december 2013 10:52 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Bummer, de 19e dus pas? Jammer
Echt irritant, meestal heb ik teveel om het vast te houden en te weinig voor een karretjequote:Op woensdag 11 december 2013 13:33 schreef Copycat het volgende:
[..]
'Mijn' Lidl zit in een woonwijk, met een grote parkeerplaats voor de deur. En, zoals bij zoveel Lidls, een mix van grootinkopers en kleininkopers.
Ik snap hoe een vleesthermometer werkt maar ik vraag me af hoe zo'n wegwerpding werkt. Heb je er toevallig nog een foto van?quote:Op woensdag 11 december 2013 14:07 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Klopt . Ik heb twee stukjes geprobeerd maar dat was echt helemaal niks. Meestal vindt m'n vriendin alles lekker dat ik niet lekker vind, maar zelfs zij vond dit echt niet te hakken .
[..]
Die prik je in het dikste stuk van het vlees. Dan de boel de oven in. Als de beenham van binnen gaar is (tot daar prik je de thermometer er dus in), springt er een pinnetje naar buiten en kun je 'm uit de oven halen.
Ideaal, want dan loop je niet het risico een half rauwe beenham uit de oven te halen die vervolgens terug moet, maar daardoor z'n malsheid verliest.
Daarom ben ik ook zo blij met die mandjes. Nou ja, mandjes ... Het zijn erg diepe manden. Op wieltjes.quote:Op woensdag 11 december 2013 18:33 schreef Erasmo het volgende:
Echt irritant, meestal heb ik teveel om het vast te houden en te weinig voor een karretje
Ah, de paupermanden!quote:Op woensdag 11 december 2013 18:34 schreef Copycat het volgende:
[..]
Daarom ben ik ook zo blij met die mandjes. Nou ja, mandjes ... Het zijn erg diepe manden. Op wieltjes.
quote:Op woensdag 11 december 2013 18:21 schreef kvd het volgende:
[..]
ja, gister...ik vond ze lekker...vooral de donkere. Laagje chocolade was wel wat dun, vooral aan de onderkant. Weerhield me niet om binnen een paar minuten het pakje leeg te vreten
Pauper? Ik vind ze juist kei handig!quote:Op woensdag 11 december 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ah, de paupermanden!
Zulks:
[ afbeelding ]
5 witte en 5 bruine voor een euroquote:Op woensdag 11 december 2013 18:55 schreef Qwea het volgende:
[..]
Lol. Hoeveel zitten erin? En waren ze nou 1 euro of 1 euro per 100ml?
en dan langwerpig, met blokkerende wieltjesquote:Op woensdag 11 december 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ah, de paupermanden!
Zulks:
[ afbeelding ]
Wat maf, ik wil niet doorduwen.quote:Op woensdag 11 december 2013 18:22 schreef PM-girl het volgende:
[..]
Vreemd! Ze oogden idd iets anders qua vorm, maar het paste prima. De koffie loopt zelfs sneller door dan bij de DE cups.
Ik haat die dingen, godsamme zeg draag het ipv een ander te blokkerenquote:Op woensdag 11 december 2013 18:34 schreef Copycat het volgende:
[..]
Daarom ben ik ook zo blij met die mandjes. Nou ja, mandjes ... Het zijn erg diepe manden. Op wieltjes.
Ik heb deze machine.quote:
Het lijkt dezelfde ik heb dat ding al 4 jaar.quote:
Nope, helaas weggegooid het ding.quote:Op woensdag 11 december 2013 18:33 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Echt irritant, meestal heb ik teveel om het vast te houden en te weinig voor een karretje
[..]
Ik snap hoe een vleesthermometer werkt maar ik vraag me af hoe zo'n wegwerpding werkt. Heb je er toevallig nog een foto van?
Maar ze passen dus wel bij jou?quote:
Paupermanden, ik zei het tochquote:Op woensdag 11 december 2013 20:38 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik haat die dingen, godsamme zeg draag het ipv een ander te blokkeren
AH heeft die krengen ook, breek mijn nek nog eens. Ben je oud (Cc) neem dan een karquote:Op woensdag 11 december 2013 21:05 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Paupermanden, ik zei het toch
Je ziet ze ook bij de Action en ze maken ook nog eens pokkeherrie door die te kleine te harde wieltjes.quote:Op woensdag 11 december 2013 21:07 schreef Soury het volgende:
[..]
AH heeft die krengen ook, breek mijn nek nog eens. Ben je oud (Cc) neem dan een kar
Dat maakt me niet uit. Ik struikel over die kutdingen, En die kinderkarretjes mogen ook weg. Kinderen horen niet te boodschappen. Ik heb altijd zin om een fles wijn in die kutkarren te stoppen.quote:Op woensdag 11 december 2013 21:12 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je ziet ze ook bij de Action en ze maken ook nog eens pokkeherrie door die te kleine te harde wieltjes.
Hier hebben ze van die hele auto's voor kinderen Maar in die supermarkt kom ik nooit.quote:Op woensdag 11 december 2013 21:16 schreef Soury het volgende:
[..]
Dat maakt me niet uit. Ik struikel over die kutdingen, En die kinderkarretjes mogen ook weg. Kinderen horen niet te boodschappen. Ik heb altijd zin om een fles wijn in die kutkarren te stoppen.
Ja, zonder moeite.quote:
Die van de AH draag ik ook gewoon. Maar deze paupermanden ( ) zijn volgens mij te diep om te dragen. Ik zal het de volgende keer proberen. Maar ik let heus waar altijd op dat ik niemand blokkeer. Ook mentaal niet.quote:Op woensdag 11 december 2013 21:07 schreef Soury het volgende:
AH heeft die krengen ook, breek mijn nek nog eens. Ben je oud (Cc) neem dan een kar
Dat wil ik ook wel weten.quote:Op vrijdag 13 december 2013 12:43 schreef Lord Katundro het volgende:
Heeft iemand weleens de champagne van Lidl geprobeerd? Is dat een beetje binnen te houden?
Liggen ze in de vriezer of in de koeling? Koeling is namelijk het eerste wat ze inruimen, daarna vriezer en daarna de rest.quote:Op zaterdag 14 december 2013 09:00 schreef Sorella het volgende:
Ik ging gisteren voor de noord amerikaanse rosbief naar de lidl maar wat een kleine stukken alleen maar ponds verpakkingen, zouden ze 1,5 kilo willen bestellen ?
Als ik donderdag om 8.30 naar de lidl ga voor die kippen liggen die dan al in de schappen of zijn ze dan nog aan het uitpakken ?.
Aan het plaatje te zien in de koeling, als ik om half twaalf ga (na mijn werk)dan zijn ze misschien al op.quote:Op zaterdag 14 december 2013 09:14 schreef Myraela het volgende:
[..]
Liggen ze in de vriezer of in de koeling? Koeling is namelijk het eerste wat ze inruimen, daarna vriezer en daarna de rest.
omg, hoe...waar??quote:
Bij de Deluxe-zuivelproducten, waar ook de buffelmozzarella ligt. Kleine verpakking, 150 gram.quote:Op zaterdag 14 december 2013 09:37 schreef JaneDoe het volgende:
omg, hoe...waar??
heb gisteren de pasta gevuld met truffel geprobeerd, gorgonzolasausje erbij gedaan: groot succes!
Ik zou er bij de Lidl niet op rekenen. Ze zijn juist goedkoper doordat ze niet allerlei moeilijke dingen doen en veel extra service bieden Waarom niet meerdere stukken pakken dan?quote:Op zaterdag 14 december 2013 09:00 schreef Sorella het volgende:
Ik ging gisteren voor de noord amerikaanse rosbief naar de lidl maar wat een kleine stukken alleen maar ponds verpakkingen, zouden ze 1,5 kilo willen bestellen ?
staat op mn lijstjequote:Op zaterdag 14 december 2013 09:44 schreef Copycat het volgende:
[..]
Bij de Deluxe-zuivelproducten, waar ook de buffelmozzarella ligt. Kleine verpakking, 150 gram.
Volgens mij geraspte, als het zo is ligt het dan ook bij de geraspte kazen. Stukken heb ik niet gezien (tenzij bij de kerstspullen)quote:Op zondag 15 december 2013 21:47 schreef Qwea het volgende:
Hebben ze eigenlijk parmasaanse kaas? Voor de carpaccio?
Wel Grana, zowel in stuk als geraspt.quote:Op zondag 15 december 2013 21:47 schreef Qwea het volgende:
Hebben ze eigenlijk parmasaanse kaas? Voor de carpaccio?
Als het van Deluxe is, is het tijdelijk.quote:Op zondag 15 december 2013 22:13 schreef Stansfield het volgende:
Het lamsvlees van de lidl is dat tijdelijk of vast in het assortiment? En is dat ingevroren of ligt dat in de koeling?
Ik heb geen idee of het van Deluxe is. Ik heb er hier wel eens wat van gelezen en nu kwam ik een lekker receptje tegen dus was ik benieuwd of dat nog te koop is bij de lidl.quote:Op zondag 15 december 2013 22:15 schreef Zelva het volgende:
[..]
Als het van Deluxe is, is het tijdelijk.
In de diepvries ligt volgens mij altijd wel lam. Vers standaard volgens mij niet, maar misschien nu wel voor deze periode (en dan is het Deluxe )quote:Op zondag 15 december 2013 22:15 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Ik heb geen idee of het van Deluxe is. Ik heb er hier wel eens wat van gelezen en nu kwam ik een lekker receptje tegen dus was ik benieuwd of dat nog te koop is bij de lidl.
Grana? En ik zoek gerasptquote:Op zondag 15 december 2013 22:10 schreef Zelva het volgende:
[..]
Wel Grana, zowel in stuk als geraspt.
Cool!quote:Op zondag 15 december 2013 22:08 schreef kvd het volgende:
[..]
Volgens mij geraspte, als het zo is ligt het dan ook bij de geraspte kazen. Stukken heb ik niet gezien (tenzij bij de kerstspullen)
tis idd tijdelijk maar nu nog wel te koop, idd in de diepvriesquote:Op zondag 15 december 2013 22:15 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Ik heb geen idee of het van Deluxe is. Ik heb er hier wel eens wat van gelezen en nu kwam ik een lekker receptje tegen dus was ik benieuwd of dat nog te koop is bij de lidl.
is dat een delicieux-product, of normaal assortiment?quote:Op maandag 16 december 2013 12:36 schreef Mip1988 het volgende:
Groentechips (deluxe)
beetje zout, maar erg lekker
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.quote:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten. Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.quote:Op maandag 16 december 2013 12:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.
Ik vond die noten heel erg lekker, maar was ze ook bijzonder snel zat. De smaak verveelt mij heel gauw dus.quote:Op maandag 16 december 2013 13:06 schreef AnnaNiem het volgende:
Die macadamia-noten met honing zijn echt lekker! Trouwens de fudge is bij ons steeds uitverkocht... snik.
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
[..]
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten. Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten. Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.quote:Op maandag 16 december 2013 16:20 schreef mytec het volgende:
[..]
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.
Klopt (En dat zei ik ook ).quote:als het goed is hebben ze ook de hele stukken bij de lidl
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.quote:Op maandag 16 december 2013 16:24 schreef Copycat het volgende:
[..]
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.
Een van mijn favoriete lunchgerechten.
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.quote:Op maandag 16 december 2013 16:39 schreef Zelva het volgende:
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie dan ) als tabasco, mayonaise en worcestershiresaus in de dressing verwerkt werd.quote:Op maandag 16 december 2013 16:42 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.
Toch heb ik al meerdere malen zo,n zak moeten weggooien vanwege schimmelquote:Op maandag 16 december 2013 16:38 schreef Zelva het volgende:
[..]
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.
[..]
Klopt (En dat zei ik ook ).
Ik weet niet precies wat er in deze dressing zit, maar het is natuurlijk logisch dat vlees, kaas en dressing apart verpakt zijn. Je kunt eventueel een eigen dressing maken en die er dan overheen sprenkelen?quote:Op maandag 16 december 2013 16:45 schreef Zelva het volgende:
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie dan ) als tabasco, mayonaise en worcestershiresaus in de dressing verwerkt werd.
ze gaan gewoon goed naar binnen. Absoluut niet vies, ook niet superlekker, maar gewoon lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 17:10 schreef Asskicker14 het volgende:
Zijn die IJspralines van 80 cent nou een beetje lekker?
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.quote:
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntjequote:Op maandag 16 december 2013 17:25 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.quote:Op maandag 16 december 2013 17:46 schreef Greys het volgende:
[..]
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje
En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet.
Met een bakkerij vergelijken is een beetje hetzelfde als de kosten van je avondeten vergelijken met een restaurant. Maar duur is het niet.quote:Op maandag 16 december 2013 17:46 schreef Greys het volgende:
[..]
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje
En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet.
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken.quote:Op maandag 16 december 2013 17:56 schreef Greys het volgende:
Dat snap ik, maar ik wist geen voorbeeldsupermarkt te noemen die cheesecake heeft
Want ik zie nooit cheesecake bij de supermarkt verder. En is brood bij de bakker echt schreeuwend duurder dan bv bij de AH dan? Ik ken die prijsverschillen met bakker/supermarkt niet zo goed eerlijk gezegd.
Mijn sch.zus werkte in een taartenfabriek waar ze die diepvriestaarten maken en ze nam wel eens zo'n taart mee voor die werd ingevroren. Een wereld van verschil Echt veel lekkerderquote:Op maandag 16 december 2013 17:49 schreef Asskicker14 het volgende:
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.
Niemand?quote:Op vrijdag 13 december 2013 12:43 schreef Lord Katundro het volgende:
Heeft iemand weleens de champagne van Lidl geprobeerd? Is dat een beetje binnen te houden?
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AHquote:Op maandag 16 december 2013 18:05 schreef Myraela het volgende:
[..]
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken.
Een keer lekker gebak bij een supermarkt is wel fijn. Die dingen bij de Albert Heijn vind ik niet lekker. Behalve de bossche bollen.
Ja, hij ligt in Nederland ook in het vriesvak.quote:Op maandag 16 december 2013 18:19 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AH
Morgen even kijken of de sticky toffee dinges hier ook is bij de Lidl!
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder.quote:
Ja dat is echte champagne.quote:Op maandag 16 december 2013 18:53 schreef mytec het volgende:
[..]
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder.
Smaken verschillen met champagnequote:Op maandag 16 december 2013 18:57 schreef Lord Katundro het volgende:
[..]
Ja dat is echte champagne.
http://www.lidl.nl/cps/rd(...)l_nl/hs.xsl/2750.htm
Maar de grote vraag is idd of het een beetje te zuipen is.
Nog nooit last van gehad.quote:Op dinsdag 17 december 2013 00:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
De Lidl is af en toe best een fijne winkel, maar het is er altijd zo achterlijk druk. Het maakt geen fluit uit op welk tijdstip je gaat. En echt iedereen gooit hun boodschappenkar tot de rand vol, dus dan sta jij daar met je boodschappentasje vol te wachten in de rij totdat je een ons weegt. Ze moeten eens een kassa voor kleine boodschappen openen daar. De rijen hier staan soms echt tot aan achter in de winkel, vooral nu met de feestdagen op de loer.
Ik ga inderdaad in een klein dorp naar de Lidl.quote:Op dinsdag 17 december 2013 00:37 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik woon dan ook in een pauperstad.
Dank voor de info.quote:Op maandag 16 december 2013 23:45 schreef Perenijsje het volgende:
De champagne van de Lidl is een allemansvriend. Drinkt makkelijk weg, maar heeft geen uitgesproken smaak. Als je voor meerdere personen champagne in huis moet halen is het een budgetvriendelijke optie, maar als het je gaat om 1 of 2 flesjes om in select gezelschap het nieuwe jaar in te luiden, dan zou ik er wat geld bijleggen en eentje kiezen met wat meer karakter.
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt?quote:Op maandag 16 december 2013 17:49 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.
Omdat "wij" die cake graag een week of 2 in de koelkast houden, of dat denkt men.quote:Op dinsdag 17 december 2013 10:29 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt?
Oh en het enige wat 99% van de bakkers doet met de cheesecake is een fabrieksding uit de vriezer halen en zelf afbakken
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:04 schreef djkoelkast het volgende:
Dat kan ook, in vleeswaren gebruiken ze vaak nitriet zodat het mooi roze blijft.
Die chemische glans, brrrr.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:28 schreef Hallojo het volgende:
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?
Lekker hè!quote:
Nitriet is een soort zout, maar dan een beetje bitter. Het kan gemaakt worden van urine trouwens Al denk ik dat ze er wel een chemisch proces voor hebben om het makkelijker te maken.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:28 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?
Straks ga ik ook nog wat halen, alvast truffelkaas inslaan voor oud&nieuw. Heerlijk op een toastje, alleen ervoor zorgen dat ik het zelf niet ga opeten.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:47 schreef Copycat het volgende:
[..]
Lekker hè!
Ik ga straks -als ik eindelijk dit stuk af heb- voor mijn derde portie richting Lidl. Kijk ik meteen even voor zo'n taart.
In vleeswaren wordt het toegevoegd om bacteriegroei tegen te gaan, anders zijn ze na het snijden minder dan een dag houdbaar.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:04 schreef djkoelkast het volgende:
Dat kan ook, in vleeswaren gebruiken ze vaak nitriet zodat het mooi roze blijft.
Ik mijd conserveermiddelen zo veel mogelijk, ze stoppen het tegenwoordig echt overal in.
Openingstijden feestdagen:quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:55 schreef Hallojo het volgende:
Dit zijn de openingstijden van de LIDL bij mij:
Openingstijden feestdagen:
21 dec 8.30-20.00
22 dec 11.00-18.00
23 dec 0.00-0.00
24 dec 0.00-0.00
25 dec gesloten
26 dec gesloten
31 dec 8.30-0.00
1 jan gesloten
Wil dit zeggen dat ze volgende week maandag en dinsdag 48 uur achter elkaar open zijn?!
Het wordt vooral voor de kleur toegevoegd hoor, het wordt ook kleurbehoudend middel genoemd bij slagers. Vlees blijft dan mooi roze en wordt niet een soort van bruinig.quote:Op dinsdag 17 december 2013 15:17 schreef Erasmo het volgende:
[..]
In vleeswaren wordt het toegevoegd om bacteriegroei tegen te gaan, anders zijn ze na het snijden minder dan een dag houdbaar.
Die Label Rouge kip veroorzaakt dezelfde toestanden als bij de release van de nieuwe iPhone.quote:Op dinsdag 17 december 2013 15:31 schreef Sorella het volgende:
Donderdag sta ik om 08.15 bij de lidl, ik heb mijn cliënt al verteld dat ik of vroeger of wat later als normaal kom (ligt eraan hoe druk het is om die tijd).
Ik ren eerst richting de kippen en dan de winkel even doorstruinen.
niet helemaal, ik ga toch echt niet s,avonds om 0.00 uur voor de deur zittenquote:Op dinsdag 17 december 2013 15:42 schreef Perenijsje het volgende:
[..]
Die Label Rouge kip veroorzaakt dezelfde toestanden als bij de release van de nieuwe iPhone.
Hoe ziet de verpakking er uit? Zijn het plakken of een stuk(je)?quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:47 schreef Copycat het volgende:
[..]
Lekker hè!
Ik ga straks -als ik eindelijk dit stuk af heb- voor mijn derde portie richting Lidl. Kijk ik meteen even voor zo'n taart.
die ligt ook nog niet in de winkelquote:Op maandag 16 december 2013 16:27 schreef Erasmo het volgende:
De Label Rouge was om 10 uur al uitverkocht hier
De Action heeft diequote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Het is een stuk(je) in een melkwitte verpakking met zwarte letters.quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:10 schreef Greys het volgende:
Hoe ziet de verpakking er uit? Zijn het plakken of een stuk(je)?
Ja die hebben ze.quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Zag ze net nog liggen idd en ze zijn er al een tijdje!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:24 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Jeej!! Dan ga ik vanavond ff langs
Ja ik heb ze gezien!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Dank je, ga ik die ook van de week even halen, klinkt erg lekker!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:22 schreef Copycat het volgende:
[..]
Het is een stuk(je) in een melkwitte verpakking met zwarte letters.
http://www.acties.be/1894955-truffelkaas
hier zijn ze gewoon beide kerstdagen openquote:Op dinsdag 17 december 2013 15:18 schreef Gnittoo het volgende:
[..]
Openingstijden feestdagen:
21 dec 8.00-20.00
22 dec 12.00-17.00
23 dec 8.00-21.00
24 dec 8.00-18.00
25 dec gesloten
26 dec gesloten
31 dec 8.00-18.00
1 jan gesloten
bij mij in de buurt hoeven geen 48u door te werken
Jup!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Hebben ze bij ons het hele jaar gehad, te vinden bij de thee en koffie (in Weert )quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Hier ook.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:43 schreef friekin_ het volgende:
Hebben ze bij ons het hele jaar gehad, te vinden bij de thee en koffie (in Weert )
Litersssss. De pure variant is zo lekker.quote:
Of Blookerquote:Op dinsdag 17 december 2013 19:48 schreef Myraela het volgende:
Die dingen vind ik juist onwijs smerig. Je kunt het zelf overigens heel erg makkelijk zelf maken. Gewoon een bakje ijsklontjes vullen met chocolade met een stokje, hard laten worden en eruit halen.
Ja! Bij het Trudoplein.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:46 schreef friekin_ het volgende:
Litersssss. De pure variant is zo lekker.
PS. CC, welke Lidl in Eindje bezoek jij? Die op Strijp toevallig?
Valt wel mee. Ik vind het meestal goed te doen en ze zijn met drukte snel om er een nieuwe kassa bij te openen.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:52 schreef friekin_ het volgende:
Is dat een drukke? Vanaf februari mag ik daar ook mijn boodschappen gaan doen
Samen naar kippen graaien is altijd puik!quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:53 schreef Copycat het volgende:
[..]
Valt wel mee. Ik vind het meestal goed te doen en ze zijn met drukte snel om er een nieuwe kassa bij te openen.
Lidldaten?
Die is idd niet te versmaden!quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:59 schreef Little_Acorn het volgende:
Ik vind de vinaigrette zo lekker maar die is al een hele tijd uit het assortiment bij mijn Lidl. Deze:
[ afbeelding ]
Als iemand 'm tegenkomt, hoor ik dat graag!
Wat een karig kerstdessertquote:Op dinsdag 17 december 2013 20:20 schreef habitue het volgende:
2 vanillestokjes meegenomen voor kerstdessert.
Het ziet eruit als chemische yoki drink.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:59 schreef Little_Acorn het volgende:
Ik vind de vinaigrette zo lekker maar die is al een hele tijd uit het assortiment bij mijn Lidl. Deze:
[ afbeelding ]
Als iemand 'm tegenkomt, hoor ik dat graag!
quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:55 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Samen naar kippen graaien is altijd puik!
twee maar? wat bescheidenquote:Op dinsdag 17 december 2013 20:20 schreef habitue het volgende:
2 vanillestokjes meegenomen voor kerstdessert.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |