abonnement Unibet Coolblue
pi_135293589
Ik merk trouwens ook dat ik enorm snel door mijn wc papier ga. Ik denk dat ik maar een voorraadje ga aanleggen. :')
Twiddel
pi_135424666
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 19:45 schreef kvd het volgende:
Een gezond 2014 voor ons allemaal!
Jij ook!

Tijdens oudjaar ging het trouwens weer even minder. Een combinatie van afbakbrood eten omdat 'mijn' brood niet in de schappen lag, en varkensvlees met Mexicaanse kruiden, denk ik.
Vreemd genoeg kan ik Thaise kip weer wel heel goed hebben. En gelukkig, want ik ben wel van het gekruide eten. Overigens is Japans eten het minst gevaarlijke exotisch eten voor mensen met lactose intolerantie volgens Alpro. Ik heb die lijst eens nagelezen en ik denk dat hij wel betrouwbaar is. Ik gebruik ook veel spullen van hun, omdat het lekker is en makkelijk te krijgen bij de Appie. (ALPRO, ik verwacht nu wel een betaling op mijn rekening! :P :( )

Hier is hun lijst: http://www.alpro.com/nl/lactosevrij/tips/uit-eten
pi_142532909
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 22:52 schreef Probability het volgende:
O deze klachten heb ik ook.. Hmmmm. :o
Ben bij de huisarts geweest (ja werd eens tijd :')) en die denkt aan coeliakie, PDS & last van darmen na darmoperatie. Nou maar even de uitslag afwachten dan :s)
Worry is a misuse of imagination
  maandag 21 juli 2014 @ 15:10:45 #104
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_142554752
*Meld. Al heb ik er de laatste tijd een stuk minder last van gelukkig. Altijd al wel licht prikkelbare darmen gehad maar na een zware buikgriep begon het steeds erger te worden. Tot op het punt dat ik door stress weken lang last had van o.a. misselijkheid, nachten op de wc doorbrengen en borrelende buiken. Na een bezoekje aan de huisarts bleek de diagnose PDS. Ik heb capsules meegekregen om de kramp te verminderen en langzamerhand ging het wat beter.

Door klachten van een blaasontsteking kwam ik er achter dat ik ook last had van een overspannen bekkenbodemspier. Na deze diagnose en hulp van de fysiotherapeut is mijn PDS met sprongen vooruit te gaan tot op het punt dat ik nu alleen nog af en toe last heb.

quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 22:42 schreef Probability het volgende:

[..]

Ben bij de huisarts geweest (ja werd eens tijd :')) en die denkt aan coeliakie, PDS & last van darmen na darmoperatie. Nou maar even de uitslag afwachten dan :s)
Je hebt een aardig rijtje :{ Succes!
Just once I want my life to be like an eighties movie..
  dinsdag 22 juli 2014 @ 10:12:56 #105
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_142587349
Ik heb ook een prikkelbare darm en volgens mij al jaren.

Bij mij gaat het op en af, vooral na vreemd eten zoals mexicaans (Manchester) en teveel kruiden.

Dan zit ik met de schijterij en overlaatst had ik zelfs een urineweginfectie cadeau gekregen.

Ik denk erover om het voor alle zekerheid te laten testen, ik ben ondertussen 35.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_174544891
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 10:39 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

Ik probeer zoveel mogelijk sojaproducten te gebruiken en dit gaat goed! Het is alleen lastig als je bij anderen gaat eten of uiteten. Kerutabs gebruik ik als er toch iets van melk in eten zit.

Pds wen je idd aan. Er zijn periodes dat de klachten erger zijn dan anders. Kamillethee helpt echt om je maag rustig te houden en meer eten wokken ipv bakken.
Weet jij inmiddels wat jij hebt of had? Ik herken die brandende pijn altijd op plek bij mij zeggen ze ook prikkelbaar darm syndroom.... Het komt en het gaat... Zo dagen weinig last en dan weer dagen een drukkend /brandend gevoel...altijd 1 plek
pi_174571482
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 00:41 schreef Noelle06 het volgende:
Na vele onderzoeken kreeg ik te horen dat ik PDS zou hebben.
Ikzelf geloof er niks van omdat de pijn altijd op dezelfde plek zit.
Ik wordt wakker met een raar gevoel links boven in buik en eindigt na het avondeten in een vervelende pijn links boven.
Lekker op de bank zitten in de avond is niet fijn.
Ik voel dan of er wat drukt en als ik te lang zit doet dat pijn tot soms brandend gevoel.
Dat brandend gevoel komt als ik dagen achtereen pijn heb op die plek.
PDS lijkt me dit niet omdat het op een plek zit.
Iemand ervaring hier mee?
Hoi noelle

Bij mij ook op 1 plek...weet jij inmiddels al wat je hebt? Is het toch pds? En is het al wed bij jou? Herken de brandende pijn....het heeft zich wel opgebouwd in de loop van een jaar. Recht onder de ribben, men dacht eerst galstenen maar me galblaas is eruit en nog steeds die pijn. Soms dagen niet en dan dagen weer wel...
pi_174758709
quote:
1s.gif Op zondag 22 oktober 2017 09:05 schreef Lani1983 het volgende:

[..]

Hoi noelle

Bij mij ook op 1 plek...weet jij inmiddels al wat je hebt? Is het toch pds? En is het al wed bij jou? Herken de brandende pijn....het heeft zich wel opgebouwd in de loop van een jaar. Recht onder de ribben, men dacht eerst galstenen maar me galblaas is eruit en nog steeds die pijn. Soms dagen niet en dan dagen weer wel...
Artsen denken een beknelde buikwandzenuw.
Dit wordt het Acnes syndroom genoemd.
Google het maar eens. Het wordt steeds bekender bij artsen in Nederland.
Ben nu in het traject dat ze er spuiten inzetten met verdovende stof, maar helaas nog zonder resultaat.
Hier een filmpje met wat meer uitleg.
Loslaten, is het ultieme houden van.
pi_174816321
Bij mij wordt ook uitgegaan van PDS. Ik moet nog diverse uitsluitingstesten laten doen maar ik denk niet dat daar wat uit komt.

Ik heb het gelukkig lang niet zo erg als velen van jullie in dit topic. Ik heb vooral vaak last van misselijkheid en lichte krampen. Ik heb dan het gevoel dat ik ieder moment enorm ga projectielbraken en/of ernstig diaree krijg, zo veel lucht in mijn lijf is best naar. In werkelijkheid moet ik dan een aantal flinke boeren en winden laten en dan is alles weer ok. Soms duurt het alleen 2 uur voor het zo ver is en dat is vrij irritant. In die periode voel ik me alsof ik flinke buikgriep heb. Zweterig, warm, koud, algehele misere. En het verdwijnt net zo snel als het gekomen is. Ik weet inmiddels wat het is en wacht gewoon tot het gas zijn weg vindt.

Af en toe heb ik wel flinke krampen. Of voel ik niets maar poep ik wel 5 keer op een ochtend. Geen diaree, gewoon normaal.

Ik kan de logica er nog niet zo in ontdekken. Het is ook niet zo erg dat ik wil gaan testen met het uitsluiten van voedingsmiddelen geloof ik.
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')