abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_133644510
registreer om deze reclame te verbergen
bitcoin.php
Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geďnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=1&p=0&

Lineair:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

3-maanden:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=90&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=S&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:
9yX8kz2.png

Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_133644521
En dit topic dus voor het nieuws enzo, en die andere voor slowchat/daytrade?
pi_133644533
Nee. Dit topic is alleen voor alles wat met Bitcoins te maken heeft.

Dat andere topic (Cryptocurrencies) is voor altcoins bedoeld.
pi_133644563
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:51 schreef Robuustheid het volgende:
Nee. Dit topic is alleen voor alles wat met Bitcoins te maken heeft.

Dat andere topic (Cryptocurrencies) is voor altcoins bedoeld.
Je kan veel beter waan van de dag en nieuws scheiden, nieuwstopics kun je dan teruglezen, en die waanvandedag-topics kun je skippen en gewoon intunen als je thuis bent of weet ik wat.
pi_133644569
Verwijder 'andere cryptocurrencies ' even uit de TT joh :)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133644596
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:51 schreef Robuustheid het volgende:
Nee. Dit topic is alleen voor alles wat met Bitcoins te maken heeft.

Dat andere topic (Cryptocurrencies) is voor altcoins bedoeld.
Wat dus onzin is omdat er ook over altcoins genoeg serieus nieuws is wat dan weer verdwijnt tussen alle sc. En wanneer de koers van BTC gekke dingen doet zal daar ook over gepraat worden waardoor het nieuws over BTC niet terug te vinden is. Deze manier van scheiden lost dus niets op
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:53:04 #7
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133644599
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:52 schreef Zith het volgende:
Verwijder 'en andere altcoins' even uit de TT joh :)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133644603
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:52 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Wat dus onzin is omdat er ook over altcoins genoeg serieus nieuws is wat dan weer verdwijnt tussen alle sc. En wanneer de koers van BTC gekke dingen doet zal daar ook over gepraat worden waardoor het nieuws over BTC niet terug te vinden is. Deze manier van scheiden lost dus niets op
Eens.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:53:17 #9
235552 Mr.Houdoe
Officiële Timur-fanboy
pi_133644609
Ik denk ook dat deze opscheiding niet veel oplevert, SC erbij zou beter zijn denk ik.
pi_133644629
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:52 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Wat dus onzin is omdat er ook over altcoins genoeg serieus nieuws is wat dan weer verdwijnt tussen alle sc. En wanneer de koers van BTC gekke dingen doet zal daar ook over gepraat worden waardoor het nieuws over BTC niet terug te vinden is. Deze manier van scheiden lost dus niets op
Kun jij me een artikel geven van een nieuwssite over LTC/NWC/NVC/etc?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:54:31 #11
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133644655
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:53 schreef Mr.Houdoe het volgende:
Ik denk ook dat deze opscheiding niet veel oplevert, SC erbij zou beter zijn denk ik.
Heb ik in fb gezet.

quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:53 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Die scheiding slaat nergens op, er is net zo goed inhoudelijk nieuws over altcoins als over bitcoins.
Maak van dat nieuwe topic dan de sc voor bitcoin/altcoin

AEX / Cryptocurrencies #1 And so it begins <------ sc

AEX / Bitcoin en andere cryptocurrencies #68 | Alles naar de maan! <--- inhoudelijk
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:54:39 #12
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133644661
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:53 schreef Zith het volgende:

[..]

Kun jij me een artikel geven van een nieuwssite over LTC/NWC/NVC/etc?
De trollbox :')
pi_133644676
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:51 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Je kan veel beter waan van de dag en nieuws scheiden, nieuwstopics kun je dan teruglezen, en die waanvandedag-topics kun je skippen en gewoon intunen als je thuis bent of weet ik wat.
Dit.

Wat mij betreft hier gewoon nieuws, discussies over voor- en nadelen van BTC, onderbouwde vragen etc. en in het andere topic SC over actuele trades. Vind het persoonlijk niet erg als hier ontopic altcoins langskomen.
pi_133644697
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:53 schreef Zith het volgende:

[..]

Kun jij me een artikel geven van een nieuwssite over LTC/NWC/NVC/etc?
Dus omdat daar nauwelijks nieuws over te vinden is moet het bitcoin-nieuws maar weggestopt worden door daytrade-posts in het btc-topic?

topic 1: nieuws en achtergronden over alle cryptocurrencies
topic 2: daytrade en slowchat over alle cryptocurrencies

Lijkt me het handigste. Anders krijg je dit:
topic 1: nieuws en achtergronden over Bitcoin
topic 2: daytrade en slowchat over Bitcoin
topic 3: daytrade en slowchat over andere cryptocurrencies
en dat is ook niks
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:56:30 #15
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133644715
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:55 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Dit.

Wat mij betreft hier gewoon nieuws, discussies over voor- en nadelen van BTC, onderbouwde vragen etc. en in het andere topic SC over actuele tardes. . Vind het persoonlijk niet erg als hier ontopic altcoins langskomen.
Het jammere is alleen dat het van die hypecoins zijn, vandaag is het 1000x 'oh wow NWC!!!', morgen is het weer wat anders, het is niet echt te volgen. Dan kan je dat beter in een SC proppen en het hier echt inhoudelijk houden en geen trollbox light.
pi_133644760
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:55 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dus omdat daar nauwelijks nieuws over te vinden is moet het bitcoin-nieuws maar weggestopt worden door daytrade-posts in het btc-topic?

topic 1: nieuws en achtergronden over alle cryptocurrencies
topic 2: daytrade en slowchat over alle cryptocurrencies
Ik zou het liefst over de koers van de BTC kunnen praten zonder daar de koersen van de NWC/LTC/FTC erbij te moeten accepteren als ruis.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133644762
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:56 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Het jammere is alleen dat het van die hypecoins zijn, vandaag is het 1000x 'oh wow NWC!!!', morgen is het weer wat anders, het is niet echt te volgen. Dan kan je dat beter in een SC proppen en het hier echt inhoudelijk houden en geen trollbox light.
Het valt wel mee hoe vaak er een nieuwe coin uitkomt, en nieuws is natuurlijk geen stijgende koers maar werkelijk nieuws. Wat jij aangeeft is SC en dat hoort dus in het andere topic.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:58:56 #18
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133644784
Maar waarom zou je eigenlijk niet voor iedere noemenswaardige coin een eigen topic maken? Wat is er op tegen? Desnoods flikker je het in een cryptocurrencies subforum. Het is nu een hype, FOK! is wel vaker ingesprongen in hypes/actualiteiten met subfora.

Hou je het in ieder geval overzichtelijk / terugleesbaar, en dan kan je zoals in ieder subforum gewoon een SC maken.
pi_133644791
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:58 schreef Zith het volgende:

[..]

Ik zou het liefst over de koers van de BTC kunnen praten zonder daarbij de koersen van de NWC/LTC/FTC erbij te moeten accepteren.
Ja maar dan moet je dus 3 topics hebben om het overzichtelijk te houden (want btc nieuws en btc slowchat wordt ook onoverzichtelijk als je alleen het nieuws wil volgen).
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:59:38 #20
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133644806
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:58 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Het valt wel mee hoe vaak er een nieuwe coin uitkomt, en nieuws is natuurlijk geen stijgende koers maar werkelijk nieuws. Wat jij aangeeft is SC en dat hoort dus in het andere topic.
Mwah, ik lees weinig nieuws over bepaalde coins, alleen maar geschreeuw over de koers en winsten.
pi_133644840
Het BTC topic zoals hij 2 weken geleden was was helemaal prima. Toen kwamen al die drheisenbergs en henk231's, en toen gingen al die beginners naar de altcoins.

Ik wil gewoon een topic zoals die 2 weken geleden was ;( Waarbij een paar keer per dag iets wordt genoemd over de koers, over de koersverwachtingen, de redenen erachter, en het nieuws. En dan zonder al dat gekut met "PUMP EENS WAT HARDER IN DE TROLLBOX JOHH xD " / "gaat de koers morgen omhoog of omlaag, en moet ik nu instappen om snel te verdienen?"
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:02:57 #22
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133644906
Poll: Wat te doen met de topics
Elke munt ander topic
SC afsplitsen, en samen nieuws e.d
Btc topic en altcoins ander topic
Anders: namelijk...
deze was over..
Tussenstand:
results.cgi?pid=388444&layout=3&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:04:16 #23
324708 Fok-now
The only one
pi_133644938
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:02 schreef SosuaCafe het volgende:
Poll: Wat te doen met de topics
Elke munt ander topic
SC afsplitsen, en samen nieuws e.d
Btc topic en altcoins ander topic
Anders: namelijk...
deze was over..
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Gewoon houden hoe het was.
Post in Cryptocurrencies sinds #1
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:08:05 #24
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133645035
Ik denk werkelijk dat er ruimte is voor gewoon een nieuw subforum, als je de shitload aan onwetendheid ziet die we de afgelopen weken over ons heen kregen, en als BTC zo groot wordt als sommigen/velen denken...

Brengt ook een hoop rust met zich mee, het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat als je veel coins handelt je nu 1 (2 dan sinds net) topics in je AT hebt, en dan >8 ofzo.
pi_133645142
Het probleem is al opgelost.
In dit topic wordt nu al weer normaal gediscussieerd. (al is het dan niet over de BTC maar over de topic indeling) ;)
En in het nieuwe topic zijn ze al weer bijna op pagina 3 door de slowchat.

Prima zo.
pi_133645195
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:08 schreef Loveless85 het volgende:
Ik denk werkelijk dat er ruimte is voor gewoon een nieuw subforum, als je de shitload aan onwetendheid ziet die we de afgelopen weken over ons heen kregen, en als BTC zo groot wordt als sommigen/velen denken...

Brengt ook een hoop rust met zich mee, het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat als je veel coins handelt je nu 1 (2 dan sinds net) topics in je AT hebt, en dan >8 ofzo.
Dit is ook best een goed idee. Beetje inspelen op de hype, als er al ruimte is voor een sub over zombies :')
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:14:44 #27
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133645215
Noem die andere gewoon FOK! Trollbox.. En hier gewoon weer op BNR/Radio 2 niveau.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133645229
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:08 schreef Loveless85 het volgende:
Ik denk werkelijk dat er ruimte is voor gewoon een nieuw subforum, als je de shitload aan onwetendheid ziet die we de afgelopen weken over ons heen kregen, en als BTC zo groot wordt als sommigen/velen denken...

Brengt ook een hoop rust met zich mee, het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat als je veel coins handelt je nu 1 (2 dan sinds net) topics in je AT hebt, en dan >8 ofzo.
Eens.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:15:18 #29
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133645233
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:14 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Dit is ook best een goed idee. Beetje inspelen op de hype, als er al ruimte is voor een sub over zombies :')
Jup, er zit hier echt wel veel kennis op het gebied van cryptocoins, en je ziet er veel mensen zoekende zijn of niet precies weten wat het uberhaupt is, en de media het lang niet altijd goed weet te belichten
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:15:52 #30
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133645261
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:11 schreef Thieske het volgende:
Het probleem is al opgelost.
In dit topic wordt nu al weer normaal gediscussieerd. (al is het dan niet over de BTC maar over de topic indeling) ;)
En in het nieuwe topic zijn ze al weer bijna op pagina 3 door de slowchat.

Prima zo.
Tja prima toch? Nieuws mag hier, daytraden gaat daar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133645265
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:08 schreef Loveless85 het volgende:
Ik denk werkelijk dat er ruimte is voor gewoon een nieuw subforum, als je de shitload aan onwetendheid ziet die we de afgelopen weken over ons heen kregen, en als BTC zo groot wordt als sommigen/velen denken...

Brengt ook een hoop rust met zich mee, het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat als je veel coins handelt je nu 1 (2 dan sinds net) topics in je AT hebt, en dan >8 ofzo.
Heuy daar stem ik ook voor.
pi_133645285
Zijn er echt zo veel mensen die naar het trollbox topic willen om over de koersverwachtingen/-ontwikkelingen van de Bitcoin te praten? ;(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133645291
[BTC] subforum met:

• De algemene SC
• Het noob-vragentopic
• Het developing-updates
• Historie: wanneer stapte jij erin?
• Nieuwstopic
• Nieuwsdiscussietopic
• Cryptocoin-vergelijktopic
• Daytraderstopic

En topics per coin :s).
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:18:14 #34
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133645331
quote:
3s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:16 schreef µ het volgende:
[BTC] subforum met:

• De algemene SC
• Het noob-vragentopic
• Het developing-updates
• Historie: wanneer stapte jij erin?
• Nieuwstopic
• Nieuwsdiscussietopic
• Cryptocoin-vergelijktopic
• Daytraderstopic

En topics per coin :s).
Zoiets ja :Y Als we een ESF, FEE, TTK, ZOM, 40+, weet ik wat kunnen hebben dan moet dit toch ook kunnen? Ook voor FOK kan het goed zijn, beetje net als in de RLS tijd; mensen een plek bieden over een hype te praten, bij gebrek aan een platform waar dat laagdrempelig kan, maar waar toch veel kennis zit.
pi_133645350
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:18 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Zoiets ja :Y Als we een ESF, FEE, TTK, ZOM, 40+, weet ik wat kunnen hebben dan moet dit toch ook kunnen? Ook voor FOK kan het goed zijn, beetje net als in de RLS tijd; mensen een plek bieden over een hype te praten, bij gebrek aan een platform waar dat laagdrempelig kan, maar waar toch veel kennis zit.
Wie opent een goed onderbouwd topic in FB? :s).
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:20:04 #36
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133645394
quote:
3s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:18 schreef µ het volgende:

[..]

Wie opent een goed onderbouwd topic in FB? :s).
Welja, ik steel ff je opzetje qua wat topics, goed?
pi_133645413
Het idee is prima. Alleen is dit Fok!. Voor de meest onzinnige dingen wordt er een nieuw subforum uit de grond gestampt en voor andere logischere onderwerpen heb je daar een lobby van een jaar of 5 voor nodig.

Jullie mogen 2x raden in welke categorie ik dit idee inschat. ;)
pi_133645425
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:20 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Welja, ik steel ff je opzetje qua wat topics, goed?
Helemaal goed.
జ్ఞ‌ా
pi_133645509
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:20 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Welja, ik steel ff je opzetje qua wat topics, goed?
Voeg daar aan toe dat bijvoorbeeld Bitonic daar een supporttopic zou kunnen openen. Referralprogramma met FOK! erbij. Zij meer klanten, Danny een Hummer ;)
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:31:15 #40
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133645905
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:39:32 #43
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133645971
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:36 schreef µ het volgende:

[..]

Goede op :s).
Thanks, dank voor jullie input :Y Nu maar hopen dat de FA's het ook zo zien.
pi_133645983
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:39 schreef Loveless85 het volgende:
[..]
Thanks, dank voor jullie input :Y Nu maar hopen dat de FA's het ook zo zien.
Als Danny het er maar mee eens is zijn we er al :+.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:44:29 #45
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133646109
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:40 schreef µ het volgende:

[..]

Als Danny het er maar mee eens is zijn we er al :+.
Mortaxx stelt hem een hummer in het vooruitzicht, dan komt het vast goed.
pi_133646279
Nou, prima gegokt. BTC is netjes omhoog blijven kruipen.
En de sell van LTC op 14,89 blijkt toch wel gruwelijk geweest te zijn *)
Forcefield City Bewoner
pi_133646346
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:44 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mortaxx stelt hem een hummer in het vooruitzicht, dan komt het vast goed.
Haha. Dat heb je er wel heel mooi in verwerkt :D
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:53:54 #48
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133646368
Grumbel, kom op NMC, laat me niet in de steek hier. Even doorstijgen svp.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:53:55 #49
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133646369
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Haha. Dat heb je er wel heel mooi in verwerkt :D
Ik doe altijd braaf wat de modjes zeggen :Y
pi_133646452
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:53 schreef Scorpie het volgende:
Grumbel, kom op NMC, laat me niet in de steek hier. Even doorstijgen svp.
:{w Verkeerde topic, Scorpie! :P
  dinsdag 26 november 2013 @ 16:58:11 #51
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133646494
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:56 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

:{w Verkeerde topic, Scorpie! :P
Oh fuck. Moet nog even wennen aan 2 topics.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133646994
Schijnt dat er op MtGox een enrome wall is van ruim 1000 BTC rond $900.
pi_133647195
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:16 schreef Robuustheid het volgende:
Schijnt dat er op MtGox een enrome wall is van ruim 1000 BTC rond $900.
Ik denk dat er nog wat mensen zonder verlies uitwillen die rond de vorige ATH hebben gekocht.
pi_133647210
Als die wall van 900 doorbroken is, dan kan het wel eens heel erg hard gaan..

Het is echter de vraag of die wall doorgebroken kan worden.
pi_133647455
Iemand nog coins te koop, btc/ltc misschien zelfs nmc
Vanmiddag hier fijn van iemand gekocht maar wil nog wat halen voor zoon en voor schoonvader (als ze het echt willen :p)
Stuur me maar een bericht, ik reageer op elk

Als Btc eenmaal de overhand krijgt qua support van bedrijven en derden zullen er steeds minder walls zijn :)
pi_133647633
Voor 700 euri per BTC heb ik nog wel wat te koop.
pi_133648517
Mijn pizza via thuisbezorgd.nl is nu al ¤42,5 waard :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133649141
trouwens, is het al een keer genoemd dat we $10 miljard market cap hebben zitten in BTC?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133649170
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 18:33 schreef mike-amersfoort het volgende:
trouwens, is het al een keer genoemd dat we $10 miljard market cap hebben zitten in BTC?
Nee. Noem het eens ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_133649716
Wow, LTC gaat nice.
pi_133649878
ltc gaat idd lekker, laat mijne nog wel even staan :P
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133649968
Heh, eindelijk een beetje winst (dollar :')) geboekt op BTC-e, maar nu blijkt dat ik mijn verkooporder voor BTC weer véél te conservatief heb gezet (760 dollar)

Nu 0,85 LTC gekocht tegen koers van 16,1 dollar (heb beperkte middelen op BTC-e :+). O wee als die koers nu bergafwaarts gaat ...
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133650437
LTC hoort hier niet thuis, ander topic graag.

Ik had nog een gedachte over die grote sell walls die we regelmatig bij BTC zien. Vaak komt er dan ook een klein blokje in de bied te staan en het natuurlijk ook dat iemand de koers drukt om zelf nog in te slaan in plaats van omhoog kopen wat duurder is.
pi_133650464
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:19 schreef WebBeestje het volgende:
LTC hoort hier niet thuis, ander topic graag.

Ik had nog een gedachte over die grote sell walls die we regelmatig bij BTC zien. Vaak komt er dan ook een klein blokje in de bied te staan en het natuurlijk ook dat iemand de koers drukt om zelf nog in te slaan in plaats van omhoog kopen wat duurder is.
"Bitcoin en andere cryptocurrencies #68 | Alles naar de maan!"
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:22:02 #65
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133650545
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:19 schreef WebBeestje het volgende:
LTC hoort hier niet thuis, ander topic graag.

Ik had nog een gedachte over die grote sell walls die we regelmatig bij BTC zien. Vaak komt er dan ook een klein blokje in de bied te staan en het natuurlijk ook dat iemand de koers drukt om zelf nog in te slaan in plaats van omhoog kopen wat duurder is.
LTC hoort hier nog steeds thuis. :) Alleen in het andere topic wauwelen over winst/verlies/buybuysell.

Tenzij ik weer iets gemist heb
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133650649
Oeps :D inderdaad andere topic is voor het traden.
pi_133650657
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:22 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

LTC hoort hier nog steeds thuis. :) Alleen in het andere topic wauwelen over winst/verlies/buybuysell.

Tenzij ik weer iets gemist heb
'Alles naar de maan' suggereert ook nogal een prijzencircus.
De bedoeling was dat dit topic voor BTC was, nieuws en achtergronden.
Het andere topic zou dan voor ander coins en de handel zijn.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:28:11 #68
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133650776
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:24 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

'Alles naar de maan' suggereert ook nogal een prijzencircus.
De bedoeling was dat dit topic voor BTC was, nieuws en achtergronden.
Het andere topic zou dan voor ander coins en de handel zijn.
Ik denk dat je het verkeerd begrepen hebt..

Vrijdag 22 november 2013 @ 22:17:28 #262
Probably_on_pcp

Vinden de Mods het goed als ik een apart Bitcoin-nieuws topic open in AEX? In het huidige topic verdwijnt al het nieuws dat wordt gepost en alles wat wordt uitgelegd aan newbies, binnen een paar uur al weer ergens in de vergetelheid door alle daytrade/slowchat in het huidige topic.

Als ik 's middags wil bijlezen over bitcoin moet ik eerst door bijna 7 pagina's aan slowchat om 2 a 3 nieuwsartikelen te vinden.

Dit was het idee.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133650828
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:28 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Ik denk dat je het verkeerd begrepen hebt..

Vrijdag 22 november 2013 @ 22:17:28 #262
Probably_on_pcp

Vinden de Mods het goed als ik een apart Bitcoin-nieuws topic open in AEX? In het huidige topic verdwijnt al het nieuws dat wordt gepost en alles wat wordt uitgelegd aan newbies, binnen een paar uur al weer ergens in de vergetelheid door alle daytrade/slowchat in het huidige topic.

Als ik 's middags wil bijlezen over bitcoin moet ik eerst door bijna 7 pagina's aan slowchat om 2 a 3 nieuwsartikelen te vinden.

Dit was het idee.
Kan ook kloppen, ik weet het ook niet meer. We willen ook een compleet subforum voor crypto's.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133650876
Dan moet je dat in FB posten. :)

FB / [REQUEST] Nieuw Cryptocurrencies subforum
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:30:36 #71
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133650879
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:29 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Kan ook kloppen, ik weet het ook niet meer. We willen ook een compleet subforum voor crypto's.
Nog beter. Hoewel ik een beetje van gemak dient de mens ben. 2 tabs open voor fok en 3 voor de koersen..

Maar ik begrijp jouw idee ook wel.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133651080
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 18:54 schreef .PRISM het volgende:
Wow, LTC gaat nice.
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:00 schreef dreamerbulk het volgende:
ltc gaat idd lekker, laat mijne nog wel even staan :P
quote:
8s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:03 schreef MissionPhailed het volgende:
Heh, eindelijk een beetje winst (dollar :')) geboekt op BTC-e, maar nu blijkt dat ik mijn verkooporder voor BTC weer véél te conservatief heb gezet (760 dollar)

Nu 0,85 LTC gekocht tegen koers van 16,1 dollar (heb beperkte middelen op BTC-e :+). O wee als die koers nu bergafwaarts gaat ...
Daghandel/Slowchat kan elders.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133651130
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:35 schreef Zith het volgende:

[..]

[..]

[..]

Daghandel/Slowchat kan elders.
Het is totaal niet logisch ingedeeld zo, TT's dekken de lading ook niet; je gaat deze verwarring tig keer per dag krijgen.
pi_133651140
TTs dekken inderdaad de lading niet, ben het met je eens.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133651151
Ik denk dat men het niet goed begrijpt. Dit is tenslotte een topic in het AEX forum, dus gaat het over de handel in coins in het andere topic. Een topic over de theorie achter bitcoin hoort hier niet echt thuis vind ik.
pi_133651165
Noem dit topic dan gewoon Bitcoin. Dan gaan de users van andere cryptocurrencies wel ergens anders heen.
pi_133651176
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:37 schreef pikinhand het volgende:
at het over de handel in coins in het andere topic. Een topic over de theorie achter bitcoin hoort hier niet echt thuis vind ik.
Zie het als long-term economische analyses (dus nieuws/achtergronden/discussies) vs. daghandel.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133651185
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:37 schreef Robuustheid het volgende:
Noem dit topic dan gewoon Bitcoin. Dan gaan de users van andere cryptocurrencies wel ergens anders heen.
Ook eens. Dit heb ik liever dan de splitsing die ik net aangaf.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133651369
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:00 schreef dreamerbulk het volgende:
ltc gaat idd lekker, laat mijne nog wel even staan :P
Gaat de koers van de ltc nog omhoog en is het verstandig om nu litecoins te kopen?
pi_133651392
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:43 schreef superdrufus het volgende:

[..]

Gaat de koers van de ltc nog omhoog en is het verstandig om nu litecoins te kopen?
Stop even. Pause. Time-out.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133651490
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:44 schreef Zith het volgende:

[..]

Stop even. Pause. Time-out.
Gaat dit topic tegenwoordig alleen over bitcoins?
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:48:25 #82
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133651527
Overigens is dit ook een goede reden voor een eigen subje en lekker alles in een eigen topic, niemand snapt / houdt zich aan de huidige opdeling _O-
pi_133651542
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:35 schreef Zith het volgende:

Daghandel/Slowchat kan elders.
Slowchat?

Alles omtrent digitale geldeenheden (dus visies en daghandel hieromtrent) kan wat mij betreft gewoon in één topic. Anders krijg je een explosieve wildgroei aan topics voor feitelijk één fenomeen.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:49:13 #84
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133651553
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:48 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Slowchat?

Alles omtrent digitale geldeenheden (dus visies en daghandel hieromtrent) kan wat mij betreft gewoon in één topic. Anders krijg je een explosieve wildgroei aan topics voor feitelijk één fenomeen.
AEX / [SC]Cryptocurrencies #2 And so it begins
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133651583
quote:
Neen, ik verfoei slowchat.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:50:41 #86
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133651610
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:49 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Neen, ik verfoei slowchat.
Zie het als een trollbox cq daghandel topic. ;)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133651695
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:50 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Zie het als een trollbox cq daghandel topic. ;)
Oh, zie nu pas dat de reeks vandaag uit de startblokken is gekomen. ;)
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133651962
Op BTC-e nu overigens een recordkoers voor BTC ;) van $847. Dacht dat we met grofweg $730 in de afgelopen dagen een voorlopig plafond bereikt hadden, maar blijkbaar kan het nog een paar versnellingen hoger. Dacht enkele weken geleden dat $1.000 nog dit jaar een onrealistische gedachte was, maar zóver zitten we er niet meer vanaf.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133652016
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:58 schreef MissionPhailed het volgende:
Op BTC-e nu overigens een recordkoers voor BTC ;) van $847. Dacht dat we met grofweg $730 in de afgelopen dagen een voorlopig plafond bereikt hadden, maar blijkbaar kan het nog een paar versnellingen hoger. Dacht enkele weken geleden dat $1.000 nog dit jaar een onrealistische gedachte was, maar zóver zitten we er niet meer vanaf.
Lijkt er op dat iemand een manier heeft gevonden om te arbitreren tussen BTC-E en Bitstamp. Die zijn vandaag 75 USD naar elkaar getrokken.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133652077
Steek al je geld erin, dan moet je wel na afloop een klaagverhaal posten hoe het de schuld is van anderen, als de koers in elkaar klapt en je bijna alles kwijtraakt.
pi_133652090
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:59 schreef Zith het volgende:

[..]

Lijkt er op dat iemand een manier heeft gevonden om te arbitreren tussen BTC-E en Bitstamp. Die zijn vandaag 75 USD naar elkaar getrokken.
Hm, nu je het zegt; 'slechts' $40-45 verschil momenteel tussen beide exchanges.
Lick a woolly Mammoth's shitty asshole. Suck a European Bison's spermy nutsack.
pi_133652116
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:47 schreef superdrufus het volgende:

[..]

Gaat dit topic tegenwoordig alleen over bitcoins?
Het is in ieder geval niet de juiste plek voor glazen bol voorspellingen op de LTC koers.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 26 november 2013 @ 20:02:18 #93
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133652131
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:01 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Hm, nu je het zegt; 'slechts' $40-45 verschil momenteel tussen beide exchanges.
BTC-E steeg aardig vandaag, terwijl Bitstamp redelijk bleef hangen
pi_133652818
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:02 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

BTC-E steeg aardig vandaag, terwijl Bitstamp redelijk bleef hangen
En china deed niks :o

Ik dacht net dat ik het begon te begrijpen, maar ik vergiste me :P
De BTC-e koers staat wel op instorten volgens mij, maar goed, daar kan ik me ook best in vergissen ;)

Wel balen, normaal hou ik het de hele dag een beetje in de gaten. Vandaag de hele dag met een klant bezig, heb je dit. Ik had een sell order staan op 750, jammer.
pi_133652887
Vraag mij af waarom het vanuit Chinese zijde nu opvallend rustig blijft.

Zijn ze gestopt met het uitzenden van nieuws rondom Bitcoins?
pi_133652946
en nu een buy order voor 40BTC op 838???
pi_133652957
Het gaat lekker in BTC land. Al weer op de 900.
If not now, then when.
pi_133653004
Is er nog een reden voor deze stijging?
If not now, then when.
pi_133653089
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:25 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Is er nog een reden voor deze stijging?
De $900 wall van 1500 BTC op MtGox is doorgebroken.

Hou je vast, nu gaan we erg erg hard. :)
pi_133653095
Op naar de $1000 :)
pi_133653143
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:27 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

De $900 wall van 1500 BTC op MtGox is doorgebroken.

Hou je vast, nu gaan we erg erg hard. :)
Hij zal ongetwijfeld gaan crashen wanneer de daytraders beginnen.
If not now, then when.
pi_133653154
Waarom zou het nu ineens harder gaan? Ik voorspel eerder een crash..
pi_133653284
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:29 schreef ColeJ het volgende:
Waarom zou het nu ineens harder gaan? Ik voorspel eerder een crash..
De wall is doorgebroken, nu is er geen houden meer aan. :)
pi_133653329
Blij dat ik gisteren nog 0,7 bitcoin heb gekocht :)
٩๏̯͡๏)۶
pi_133653371
De wall is doorbroken.. Ja en wat betekend dat? Heel veel gelukzoekers die gaan verkopen en dat doet de koers weer droppen..
pi_133653390
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 11:54 schreef JDx het volgende:
Stabiel is een groot woord met een min/max van 700/900. Ik gok dat het deze week tussen de 700 en 1000 gaat schommelen. Er komt vast nog wel weer iets positiefs in het nieuws waardoor meerdere mensen gaan kopen.

Het is maandagmorgen, iedereen kijkt dan overal wat negatiever tegen aan, voor woensdag zien we de 900 nog wel ;)
pi_133653446
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:34 schreef ColeJ het volgende:
De wall is doorbroken.. Ja en wat betekend dat? Heel veel gelukzoekers die gaan verkopen en dat doet de koers weer droppen..
Dat betekent dat mensen niet meer net voor de wall gaan zitten maar de sells wat hoger kunnen leggen. Het betekent in ieder geval niet dat men na het afbreken van de wall weer terug gaat naar beneden (want de tendens is te hoog naar boven).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133653476
Het is net hoe je er tegenaan kijkt natuurlijk. Haha wie zal het weten!
pi_133653581
Belangrijker nog, we zitten op alle grote exchanges (behalve China) over de vorige All Time High, dus er is niemand meer die nog gaat verkopen om z'n vorige aankoop zonder verlies weer te willen verkopen.
pi_133653736
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:40 schreef Tourniquet het volgende:
Belangrijker nog, we zitten op alle grote exchanges (behalve China) over de vorige All Time High, dus er is niemand meer die nog gaat verkopen om z'n vorige aankoop zonder verlies weer te willen verkopen.
BTCChina.com doet het hier niet
pi_133653764
$945 @ mtgox, $878 @ btc-e
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133653820
Ligt BTCchina eruit na de wall?
pi_133653968
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:44 schreef Robuustheid het volgende:
Ligt BTCchina eruit na de wall?
Doet het bij mij gewoon, redirect naar https://vip.btcchina.com

Er wordt ook gewoon getrade: http://bitcoinwisdom.com/markets/btcchina/btccny
pi_133654321
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:40 schreef Tourniquet het volgende:
Belangrijker nog, we zitten op alle grote exchanges (behalve China) over de vorige All Time High, dus er is niemand meer die nog gaat verkopen om z'n vorige aankoop zonder verlies weer te willen verkopen.
die panic buyers die snel kopen omdat ze bang zijn de boot te missen, gaan zeker wel panic sellen als er ineens een lange rode kaars verschijnt.
pi_133654524
Amoer 2 weken geleden, beleefden BTChina en MtGox hun Alltime high, waar media gewag van maakten:

http://www.coindesk.com/b(...)ces-time-price-high/

$309 per bitcoin... dat was een absurd bedrag.

En nu 2 weken later...
pi_133654598
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:54 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

die panic buyers die snel kopen omdat ze bang zijn de boot te missen, gaan zeker wel panic sellen als er ineens een lange rode kaars verschijnt.
Dat is er nu al:

http://bitcoinwisdom.com/markets/mtgox/btcusd
pi_133654719
quote:
is een kleintje, als ie onder de trend uitgaat, verwacht ik dat het hard gaat (<870)
pi_133654829
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:00 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

is een kleintje, als ie onder de trend uitgaat, verwacht ik dat het hard gaat (<870)
Dat zijn slechts details. In long-term wordt dit jaar de 1000 dollar gehaald, denk je niet?
pi_133654860
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:02 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Dat zijn slechts details. In long-term wordt dit jaar de 1000 dollar gehaald, denk je niet?
ja
pi_133655048
$950 w/
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:19:45 #121
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133655686
Als Danny nou hiermee opschiet kunnen we ff meeliften met de hype die weer nieuw leven wordt ingeblazen als Gox de 1000$ haalt
pi_133655831
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:19 schreef Loveless85 het volgende:
Als Danny nou hiermee opschiet kunnen we ff meeliften met de hype die weer nieuw leven wordt ingeblazen als Gox de 1000$ haalt
Dat zou inderdaad heel mooi zijn.

Ik denk dat FOK! er ook echt profijt van heeft. De media-aandacht zal er ongetwijfeld weer zijn. :)
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:24:26 #123
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133655902
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:22 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Dat zou inderdaad heel mooi zijn.

Ik denk dat FOK! er ook echt profijt van heeft. De media-aandacht zal er ongetwijfeld weer zijn. :)
Daarom, en zeker nu we in de lift zitten kan je even goed 'meeprofiteren' denk ik
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:36:43 #124
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133656686
Nohhhh NMC Y u no rise :'(
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133656710
Welk topic is nou om de markt / koersbewegingen te bespreken, deze of het SC topic? Ik dacht dat dit topic was voor nieuwsberichten e.d.
pi_133656797
http://finance.yahoo.com/(...)llion-175818638.html

Interessant artikel met kanttekeningen. Zal Bitcoin überhaupt mainstream worden?

Ik denk van niet. Want:

- Transacties kun je niet terugdraaien.
- Het is onbegrijpelijk voor de gewone leek.
- Het bestaat niet fysiek, dus niet contant.

Dus men blijft liever bij het veilige dollar/euro. Want dat is nog enigszins te begrijpen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:41:08 #127
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133656932
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:36 schreef Scorpie het volgende:
Nohhhh NMC Y u no rise :'(
veel verloren?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133656980
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:38 schreef Robuustheid het volgende:
http://finance.yahoo.com/(...)llion-175818638.html

Interessant artikel met kanttekeningen. Zal Bitcoin überhaupt mainstream worden?

Ik denk van niet. Want:

- Transacties kun je niet terugdraaien.
- Het is onbegrijpelijk voor de gewone leek.(onzin ga een leek maar eens FOREX uitleggen)
- Het bestaat niet fysiek, dus niet contant.(onzin, er zijn al bitcoin atms, ok niet veel, maar de munt is er al fysiek,

Dus men blijft liever bij het veilige dollar/euro. Want dat is nog enigszins te begrijpen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:42:31 #129
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133657001
quote:
This 'telephone' has too many shortcomings to be seriously considered as a means of communication. The device is inherently of no value to us.
Western Union internal memo, 1876
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:42:40 #130
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133657010
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:38 schreef Robuustheid het volgende:
http://finance.yahoo.com/(...)llion-175818638.html

Interessant artikel met kanttekeningen. Zal Bitcoin überhaupt mainstream worden?

Ik denk van niet. Want:

- Transacties kun je niet terugdraaien.
- Het is onbegrijpelijk voor de gewone leek.
- Het bestaat niet fysiek, dus niet contant.

Dus men blijft liever bij het veilige dollar/euro. Want dat is nog enigszins te begrijpen.
Je hebt overal conservatieven. PIN pas zou ook nooit werken, want niet tastbaar geld.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:46:03 #131
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133657213
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:41 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

veel verloren?
Nog niks ' verloren ' maar sta wel 3.5 BTC in de min hi ha ho :'(
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 21:46:33 #132
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133657235
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:37 schreef Okeanos het volgende:
Welk topic is nou om de markt / koersbewegingen te bespreken, deze of het SC topic? Ik dacht dat dit topic was voor nieuwsberichten e.d.
Ja sorry verkeerde topic gepost.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133657320
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:42 schreef Mender het volgende:

[..]

Western Union internal memo, 1876
pcies en laat BTC nu (bijna) Western Union overtreffen met dagelijkse transacties.
pi_133657345
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:42 schreef Mender het volgende:

[..]

Western Union internal memo, 1876
"640 kB ought to be enough for anybody"

- Bill Gates
pi_133657364
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:48 schreef Nightanimal het volgende:

[..]

pcies en laat BTC nu (al) Western Union overtreffen met dagelijkse transacties.
Zelfs Paypal is al ingehaald.
pi_133657446
Vandaag op 705 dollar m'n bitcoin verkocht.... precies het verkeerde moment :')

Toen op 806 weer gekocht (werk :'( ) maar staat alweer een stuk hoger.
pi_133657451
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:49 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zelfs Paypal is al ingehaald.
Dat is wel vertekend, het zijn geen transacties tussen personen die worden gemeten. En die record-dag was er die ene grote transactie en die bleek tussen 2 adressen van Bitstamp (?).
pi_133657730
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:50 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Dat is wel vertekend, het zijn geen transacties tussen personen die worden gemeten. En die record-dag was er die ene grote transactie en die bleek tussen 2 adressen van Bitstamp (?).
Paypal trades zijn vaak ook van Paypal naar Paypal ;)
  dinsdag 26 november 2013 @ 22:33:48 #139
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133659947
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Paypal trades zijn vaak ook van Paypal naar Paypal ;)
Maar bij PayPal tellen ze niet het volledige saldo als transactie, iets wat bij Btc regelmatig gebeurt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133660162
En niemand op paypal doet transacties van 160 million USD.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133661530
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:48 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

"640 kB ought to be enough for anybody"

- Bill Gates
Nope.
జ్ఞ‌ా
pi_133661545
Vanwege de lage kosten bij bitcoin transacties zal iemand met veel bitcoins regelmatig van wallet wisselen, ivm veiligheid. Leuk voor het transactiesaldo, maar dat maakt bitcoin niet "groter".
pi_133661583
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:02 schreef Byte_Me het volgende:
Vanwege de lage kosten bij bitcoin transacties zal iemand met veel bitcoins regelmatig van wallet wisselen, ivm veiligheid. Leuk voor het transactiesaldo, maar dat maakt bitcoin niet "groter".
+ dat change-geld wordt meegerekend.
Die dagelijkse waardes aan transacties zeggen dus niet zo veel.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:31:04 #144
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133662878
2nhp53a.png
pi_133662901
quote:
Wow, da's een oude. :Y)
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
pi_133662903
quote:
*O* *O* *O*
pi_133662933
$968.24 net, all time high.
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:32:47 #148
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133662960
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:31 schreef Arcee het volgende:

[..]

Wow, da's een oude. :Y)
Da's Bitstamp, Gox is niet echt meer representatief, lastig daar je geld vandaan te krijgen. Vandaar ook dat zij een tikkie duurder zijn dan de rest
pi_133663038
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:32 schreef Loveless85 het volgende:
Da's Bitstamp
Aha, okee. De lay-out zag er hetzelfde uit als Gox/Bitcoinity.
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:37:04 #150
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133663112
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:34 schreef Arcee het volgende:

[..]

Aha, okee. De lay-out zag er hetzelfde uit als Gox/Bitcoinity.
Klopt, je kan daar boven kiezen uit diverse exchanges
pi_133663131
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:37 schreef Loveless85 het volgende:
Klopt, je kan daar boven kiezen uit diverse exchanges
Verrek, ja, dat gaat wel heel makkelijk!
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
pi_133663134
Het zou kunnen dat MtGox deze nacht gelijk nog door de $1000 knalt, de wall op $1000 is relatief zwak...

De $900 wall afgelopen avond, was vrij sterk en hield bitcoin al bijna een week in bedwang.
pi_133663149
Zo lopen de all time highs op zich wel synchroon.
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:39:02 #154
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133663184
zspj74.png

Voor Arcee
pi_133663228
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:39 schreef Loveless85 het volgende:
[ afbeelding ]

Voor Arcee
Dat is ook oud. ;)

$969.51 is het nu, all time high dus.
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
pi_133663245
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:38 schreef Robuustheid het volgende:
http://finance.yahoo.com/(...)llion-175818638.html

- Het is onbegrijpelijk voor de gewone leek.
Weet je dat internetbankieren ook onbegrijpelijk is voor veel mensen?

Op de Rabo facebookpagina zie je dat veel mensen hier zijn ingetrapt:

1451574_554026464669289_1987765449_n.jpg

Er zitten spelfouten in de tekst, je moet de S gebruiken om te synchroniseren en op het laatst toets je vier cijfers waar je normaal bij de S procedure het bedrag invult.

En dan zijn er dus veel mensen die niet inzien wat hier mis mee is :'(
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:41:44 #157
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133663272
Gat tussen Bitstamp en BTC-E nog maar <20$
pi_133663296
bitcoin400.jpg

Deze maakte ik 2 weken geleden nog...
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
pi_133663323
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:40 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Weet je dat internetbankieren ook onbegrijpelijk is voor veel mensen?

Op de Rabo facebookpagina zie je dat veel mensen hier zijn ingetrapt:

[ afbeelding ]

Er zitten spelfouten in de tekst, je moet de S gebruiken om te synchroniseren en op het laatst toets je vier cijfers waar je normaal bij de S procedure het bedrag invult.

En dan zijn er dus veel mensen die niet inzien wat hier mis mee is :'(
Point taken.

Maar ze kunnen dan nog altijd terecht bij Rabobank, een instantie. Dat lukt niet met een of ander vage schimmige website.

Tevens is het wel geld, dat ook in contante vorm is, wat voor ze tastbaar is. Er mogen dan bitcoins munten zijn, maar dat zijn eerder uitzonderingen die de regel bevestigen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:45:30 #160
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133663410
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:42 schreef Arcee het volgende:
[ afbeelding ]

Deze maakte ik 2 weken geleden nog...
Ja je wordt er bijna verdrietig van als je denkt dat je je geld had kunnen dubbelen in 2 weken tijd :+
pi_133663499
Mt.Gox: $959.97
Bitstamp: $896.50
BTC-e: $866.00
BTCChina: $903.96 / (5512.1)
LTC/USD: $17.90
pi_133663525
Btcoin, Namecoin en Litecoin gaan echt heerlijk momenteel.
pi_133663564
Voor het eerst dat BTCChina wat achterloopt op andere exchanges. :P
pi_133663569
Goddamn dat gaat hard, de ATH's vliegen me weer om de oren.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133663587
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 20:27 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

De $900 wall van 1500 BTC op MtGox is doorgebroken.

Hou je vast, nu gaan we erg erg hard. :)
Iemand nog een glazen bol nodig?
pi_133663596
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:45 schreef Loveless85 het volgende:
Ja je wordt er bijna verdrietig van als je denkt dat je je geld had kunnen dubbelen in 2 weken tijd :+
Inderdaad ja, om nog maar te zwijgen over ruim meer dan vertienvoudigen als je in april wat dapperder was geweest. :+
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
  dinsdag 26 november 2013 @ 23:52:08 #167
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133663630
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:51 schreef Arcee het volgende:

[..]

Inderdaad ja, om nog maar te zwijgen over ruim meer dan vertienvoudigen als je in april wat dapperder was geweest. :+
Rond die tijd eentje gekocht, voor 250$, toen hij 2 dagen later crashte mezelf vervloekt. Toen ging hij weer stijgen, en nu vervloek ik mezelf weer. Wel nog wat bijgekocht ondertussen :7
pi_133663639
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:40 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Weet je dat internetbankieren ook onbegrijpelijk is voor veel mensen?

Op de Rabo facebookpagina zie je dat veel mensen hier zijn ingetrapt:

[ afbeelding ]

Er zitten spelfouten in de tekst, je moet de S gebruiken om te synchroniseren en op het laatst toets je vier cijfers waar je normaal bij de S procedure het bedrag invult.

En dan zijn er dus veel mensen die niet inzien wat hier mis mee is :'(
Wow, nooit gezien, ik neem ook aan dat je je PC of Mac moet laten infecteren met malware om dit soort shit te krijgen. Ziet er best overtuigend uit moet ik zeggen, en kan me voorstellen dat menig noob (of eigenlijk iedere niet tech-savvy gebruiker) hier wel in zou trappen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133663675
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:52 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Rond die tijd eentje gekocht, voor 250$, toen hij 2 dagen later crashte mezelf vervloekt. Toen ging hij weer stijgen, en nu vervloek ik mezelf weer. Wel nog wat bijgekocht ondertussen :7
Ooit 12 stuks gekocht in februari a 30 dollar per stuk. Nu nog 1 van over in bezit :(.
pi_133663686
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:52 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Wow, nooit gezien, ik neem ook aan dat je je PC of Mac moet laten infecteren met malware om dit soort shit te krijgen. Ziet er best overtuigend uit moet ik zeggen, en kan me voorstellen dat menig noob (of eigenlijk iedere niet tech-savvy gebruiker) hier wel in zou trappen.
Malware/virus idd: http://www.rabobank.nl/pa(...)tfraude_met_virussen
pi_133663788
Mijn virusscanner blokkeert Multibit elke keer, zo irritant :(

Verder ben ik er maar weer eens uitgestapt, dit is dus voor jullie het moment om te kopen, want elke keer als ik verkoop stijgt de koers binnen een uur duizend procent, en als ik koop daalt ie duizend procent. Doe er je voordeel mee.
pi_133663798
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:53 schreef RevQ het volgende:
Ooit 12 stuks gekocht in februari a 30 dollar per stuk. Nu nog 1 van over in bezit :(.
Precies, we kunnen nu wel denken hadden we in april maar gekocht. Maar dan hadden we nooit tot nu gewacht met verkopen.
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
pi_133664077
Ik heb nu 45 namecoins en 27 litecoins erbij, waarde 630,- eu, was vannacht voor 410- ingestapt. Crazy hoor. Denk ook wel dat ik het een tijdje ga vasthouden of zelfs aanvullen. Wat jullie?
pi_133664102
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:08 schreef videonatic het volgende:
Ik heb nu 45 namecoins en 27 litecoins erbij, waarde 630,- eu, was vannacht voor 410- ingestapt. Crazy hoor. Denk ook wel dat ik het een tijdje ga vasthouden of zelfs aanvullen. Wat jullie?
99% Bitcoin en 1% Litecoin hier. En 100% vasthouden uiteraard, dit is nog maar het begin.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133664148
Even wachten dan tot de bitcoins weer wat verlagen, nu nog extra inkopen is echt de hoofdprijs betalen. Hopelijk zakt ie nog naar 650 USD al zie ik het eigenlijk niet meer gebeuren.
pi_133664256
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:11 schreef videonatic het volgende:
Even wachten dan tot de bitcoins weer wat verlagen, nu nog extra inkopen is echt de hoofdprijs betalen. Hopelijk zakt ie nog naar 650 USD al zie ik het eigenlijk niet meer gebeuren.
Ik snap niet hoe mensen die Bitcoin begrijpen, die snappen waar het om gaat en hoe briljant dit idee in elkaar zit, en wat een gigantische potentie het heeft en wat voor revolutie het teweeg kan brengen (en dat het in verhouding daarmee nu nog maar amper in de kinderschoenen staat), nog steeds beweren dat de huidige ± ¤0.65 per mBTC de hoofdprijs is. Dat is echt een schijntje!
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133664259
Iemand een idee waar je het makkelijkst Worldcoins kan kopen? Daar ligt mijn interesse. zijn erg goedkoop, en kan je dus bijna geen verlies op lijden, tenzij de munt verdwijnt..
Makkelijk online geld verdienen, iedereen wilt dat wel! Nu is er eindelijk een site waar dat makkelijk en relatief snel kan. Kijk eens op: http://mytrafficvalue.com/ref/colasander .
pi_133664290
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:14 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Ik snap niet hoe mensen die Bitcoin begrijpen, die snappen waar het om gaat en hoe briljant dit idee in elkaar zit, en wat een gigantische potentie het heeft en wat voor revolutie het teweeg kan brengen (en dat het in verhouding daarmee nu nog maar amper in de kinderschoenen staat), nog steeds beweren dat de huidige ± ¤0.65 per mBTC de hoofdprijs is. Dat is echt een schijntje!
Bij een stijgende koers instappen oke, bij een piek zoals dit? Zeer af te raden.
pi_133664301
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 23:40 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Weet je dat internetbankieren ook onbegrijpelijk is voor veel mensen?

Op de Rabo facebookpagina zie je dat veel mensen hier zijn ingetrapt:

[ afbeelding ]

Er zitten spelfouten in de tekst, je moet de S gebruiken om te synchroniseren en op het laatst toets je vier cijfers waar je normaal bij de S procedure het bedrag invult.

En dan zijn er dus veel mensen die niet inzien wat hier mis mee is :'(
Ik vind het bizar dat criminelen zulke perfecte malware kunnen maken, maar vervolgens niet even twee idiote spelfouten kunnen vermijden.
٩๏̯͡๏)۶
  woensdag 27 november 2013 @ 00:19:31 #180
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133664368
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:16 schreef videonatic het volgende:

[..]

Bij een stijgende koers instappen oke, bij een piek zoals dit? Zeer af te raden.
Mooi dat jij zo precies weet dat dit een top is! Ik ga nu snel alles verkopen!
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133664385
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:19 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Mooi dat jij zo precies weet dat dit een top is! Ik ga nu snel alles verkopen!
Een all time high is een top en een piek ja. Stick to the facts please ookal weet je dat ie over een maand misschien 1500 USD gaat pakken.
pi_133664437
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:16 schreef videonatic het volgende:
Bij een stijgende koers instappen oke, bij een piek zoals dit? Zeer af te raden.
Zoals dat ook zeer af te raden was bij de piek op $300? Dat was dus echt na een enorme stijging he. En op $500? En na $700?

Dit gaat nog zeker 10 tot 100x zo groot worden. Wanneer precies, en wat voor schommelingen we daarvoor nog gaan meemaken, geen idee. Speculanten, panic sellers, whatever. Tijdelijk gerommel. Niet druk om maken en over een jaar lach je je een bult.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133664483
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:23 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Zoals dat ook zeer af te raden was bij de piek op $300? Dat was dus echt na een enorme stijging he. En op $500? En na $700?

Dit gaat nog zeker 10 tot 100x zo groot worden. Wanneer precies, en wat voor schommelingen we daarvoor nog gaan meemaken, geen idee. Speculanten, panic sellers, whatever. Tijdelijk gerommel. Niet druk om maken en over een jaar lach je je een bult.
Iedereen zit nu in die hype wat heel leuk is, en men gaat er blind(!) van uit dat alles goed gaat. Maar de banken, regeringen en concurrent digital currency kunnen je goudmijntje nog steeds met de grond gelijk maken.

En dan hebben we het nog niet over toekomstige mogelijke hack aanvallen richting btc-e en dergelijke. Er kan en gaat nog heel veel mis met Bitcoin in de toekomst.
pi_133664603
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:26 schreef videonatic het volgende:
Iedereen zit nu in die hype wat heel leuk is, en men gaat er blind(!) van uit dat alles goed gaat. Maar de banken, regeringen en concurrent digital currency kunnen je goudmijntje nog steeds met de grond gelijk maken.

En dan hebben we het nog niet over toekomstige mogelijke hack aanvallen richting btc-e en dergelijke. Er kan en gaat nog heel veel mis met Bitcoin in de toekomst.
Sure, dat schaarde ik onder "whatever". Zeker zullen er nog wat hobbels op de weg zijn. Maar de geest van cryptocurrency is uit de fles, en die gaat niet meer terug. De tijd, middelen en technologie is er rijp voor.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133664619
En Pats! Daar is de $900 op bitstamp :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133664631
Nou dat denk ik niet eigenlijk, Bitcoin is nog helemaal niet veilig voor de consument op heel veel vlakken. Het is eigenlijk nog een grote beta test.
  woensdag 27 november 2013 @ 00:35:32 #188
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133664640
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:34 schreef Jace_TBL het volgende:
En Pats! Daar is de $900 op bitstamp :)
fLnKD4D.gif
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133664658
Boem. Koekoek
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_133664664
Schermafbeelding%202013-11-27%20om%2000.31.58.png

fLnKD4D.gif

*O*
  woensdag 27 november 2013 @ 00:39:44 #191
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133664712
Fak yea
pi_133664779
Potverdorie dat gaat hard ineens :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  woensdag 27 november 2013 @ 00:45:11 #193
416570 litecoin
cryptocurrency
pi_133664806
Tjoeke tjoeke tuuuuut tuuuuuuuuuuut
"Bitcoin is to banks, what email was to postal offices."
pi_133664816
Haha, daar ging even een prima bestens buy order over de toonbank. Hop, zo even al dat kleine grut tot aan $919 weggeveegd :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133664858
q674id8.jpg
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133665108
Ik ga eens stoppen met telkens de winst nemen. Elke keer als ik een paar uur weg ben is het als een gek gestegen. Morgen BTC naar 1000 en LTC naar 25 :Y)
Forcefield City Bewoner
pi_133665143
En PPC mag ook wel een stapje omhoog morgen.

[ Bericht 1% gewijzigd door roislecxe op 27-11-2013 01:17:16 ]
Forcefield City Bewoner
pi_133666856
Het was weer een goede nacht.
జ్ఞ‌ా
pi_133666908
Current Bitcoin price:EUR654.85¤ USD$971.00 ( as of 11/27/13 7:30 AM )

Investering in April nav een topic op Fok!: 100 euro
Huidige verkoopwaarde: 514 Euro op Bitonic

*O*

Je bedenken dat je met het investeren van al je spaargeld in April je nu een mooi huis had kunnen kopen nog voor de kerst: ;(
  woensdag 27 november 2013 @ 07:38:05 #200
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133666920
quote:
12s.gif Op woensdag 27 november 2013 07:34 schreef WammesWaggel het volgende:
Current Bitcoin price:EUR654.85¤ USD$971.00 ( as of 11/27/13 7:30 AM )

Investering in April nav een topic op Fok!: 100 euro
Huidige verkoopwaarde: 514 Euro op Bitonic

*O*

Je bedenken dat je met het investeren van al je spaargeld in April je nu een mooi huis had kunnen kopen nog voor de kerst: ;(
Ssssst.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133667225
Stapte ik gisteren uit op $848, plaatste orders op $830 en $840 maar niks uitgevoerd :') heeft iemand die afbeelding nog van die knakker die op de crash wacht? :')
pi_133667314
Iemand die mij kan vertellen waar je nog Litecoins kan kopen?
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
pi_133667392
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 08:24 schreef WebBeestje het volgende:
Stapte ik gisteren uit op $848, plaatste orders op $830 en $840 maar niks uitgevoerd :') heeft iemand die afbeelding nog van die knakker die op de crash wacht? :')
36913266.jpg
  woensdag 27 november 2013 @ 09:13:50 #204
235552 Mr.Houdoe
Officiële Timur-fanboy
pi_133667841
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 08:31 schreef incognitoomuch het volgende:
Iemand die mij kan vertellen waar je nog Litecoins kan kopen?
BTC-E.com, eerst Bitcoins erheen, dan omwisselen in LTC
pi_133667901
LTC, uit of inblijven..
En als ik er inblijf.. FTC verkopen voor LTC..?
pi_133668026
o5ykiq.gif
pi_133668151
BTC crash :9~
pi_133668252
Heeft iemand nog wat BTC's te koop voor Peter Verhaar? :+ (o.a. oprichter Alex.nl, adviesraad SNS)

peterverhaar twitterde op woensdag 27-11-2013 om 09:13:18 en dat wil een rekeneenheid en betaalmiddel worden? geen bitcoin te krijgen (gisteravond niet, vannacht niet en nu niet) #bitcoin reageer retweet
pi_133668258
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:37 schreef Tourniquet het volgende:
Heeft iemand nog wat BTC's te koop voor Peter Verhaar? :+ (o.a. oprichter Alex.nl, adviesraad SNS)

peterverhaar twitterde op woensdag 27-11-2013 om 09:13:18 en dat wil een rekeneenheid en betaalmiddel worden? geen bitcoin te krijgen (gisteravond niet, vannacht niet en nu niet) #bitcoin reageer retweet
voor 900 ps. :P
pi_133668283
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:38 schreef Murdera het volgende:

[..]

voor ¤900 ps. :P
_O-
pi_133668304
wel jammer dat je niet met paypal kan inkopen op btc-e
pi_133668306
Heeft iemand nog een verklaring voor de stijging van gisteren en vandaag? Was er iets in het nieuws of zo?
pi_133668351
quote:
8s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:41 schreef Peunage het volgende:
Heeft iemand nog een verklaring voor de stijging van gisteren en vandaag? Was er iets in het nieuws of zo?
Wall van 900 doorgebroken.
pi_133668476
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:44 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Wall van 900 doorgebroken.
Waar kan ik hier meer over lezen? Is het een theoretische wall of zo?
pi_133668539
quote:
8s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:54 schreef Peunage het volgende:
Waar kan ik hier meer over lezen? Is het een theoretische wall of zo?
Ik denk dat het gewoon een slag in de lucht van Rubuustheid was. :Y)
Though the truth may vary this ship will carry our bodies safe to shore.
* * * Arcee's FOK!lijstjes * * *
pi_133668560
$1000 lijkt mij haalbaar vandaag, ook mooie aanleiding voor nog meer aandacht van de media :P
  woensdag 27 november 2013 @ 10:00:07 #217
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133668593
-nvm

[ Bericht 94% gewijzigd door SosuaCafe op 27-11-2013 10:08:49 ]
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  woensdag 27 november 2013 @ 10:08:27 #218
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133668776
Zit te twijfelen wat te doen. Ik kan in principe nu m'n litecoins verkopen voor 1 btc en nog wat ltc. Of zal ik de ltc houden en verder laten stijgen.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133668824
quote:
99s.gif Op woensdag 27 november 2013 10:08 schreef SosuaCafe het volgende:
Zit te twijfelen wat te doen. Ik kan in principe nu m'n litecoins verkopen voor 1 btc en nog wat ltc. Of zal ik de ltc houden en verder laten stijgen.
Ik gok dat LTC richting de 18 euro gaat, dus die laat ik nog even staan.
Verder wat in FTC. Daar verwacht ik een flinke push.
pi_133669007
iemand die voor de grap een kwart ltc coin wilt verkopen ? :P
pi_133669192
Wat dacht je ervan om je litecoin gewoon nog een paar weken te laten staan. ;)
pi_133669252
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 10:10 schreef Murdera het volgende:

[..]

Ik gok dat LTC richting de 18 euro gaat, dus die laat ik nog even staan.
Verder wat in FTC. Daar verwacht ik een flinke push.
FTC mag ook wel naar de 500 :P heb daar nog wat van liggen haha
pi_133669256
quote:
2s.gif Op woensdag 27 november 2013 10:19 schreef kovenant het volgende:
iemand die voor de grap een kwart ltc coin wilt verkopen ? :P
AEX / [SC]Cryptocurrencies #3 - Alleen maar winsten.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133669330
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:37 schreef Tourniquet het volgende:
Heeft iemand nog wat BTC's te koop voor Peter Verhaar? :+ (o.a. oprichter Alex.nl, adviesraad SNS)

peterverhaar twitterde op woensdag 27-11-2013 om 09:13:18 en dat wil een rekeneenheid en betaalmiddel worden? geen bitcoin te krijgen (gisteravond niet, vannacht niet en nu niet) #bitcoin reageer retweet
Ik kan me nog herinneren dat hij afgelopen mei een column over Bitcoin wilde maken en toen een bitcoin had gekocht voor 80 euro, hij vond het maar niets en bood z'n bitcoin gratis aan op Twitter. Fantastisch, nu wil hij toch weer kopen.
  woensdag 27 november 2013 @ 10:47:44 #225
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133669622
Wat een pannenkoek ook echt, hij kijkt zeker alleen op bitonic?
pi_133669631
www.btcnext.nl lijkt gewoon bitcoins te hebben ja, al laten ze niet zien hoeveel Bitcoins er in voorraad zijn.
pi_133669680
genoeg bitcoins te krijgen _O-

Via mtgox, bitstamp, btc-e en bitfinex kun je direct al minimaal 35.000 BTC kopen als je dat zou willen.
pi_133669722
https://twitter.com/koosio/status/405630412434583552

Wat een arrogante kwallenbak die Peter Verhaar :')
  woensdag 27 november 2013 @ 10:58:55 #229
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_133669855
quote:
99s.gif Op woensdag 27 november 2013 10:08 schreef SosuaCafe het volgende:
Zit te twijfelen wat te doen. Ik kan in principe nu m'n litecoins verkopen voor 1 btc en nog wat ltc. Of zal ik de ltc houden en verder laten stijgen.
LTC stijgt al een week ten opzichte van BTC, in verhouding stijgt LTC meer dan twee keer zo snel op het moment.
Dus ik blijf mijn LTC aanhouden.
  woensdag 27 november 2013 @ 11:09:02 #230
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_133670071
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 10:58 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

LTC stijgt al een week ten opzichte van BTC, in verhouding stijgt LTC meer dan twee keer zo snel op het moment.
Dus ik blijf mijn LTC aanhouden.
Je kan liever op LTC gaan mikken dan BTC denk ik nu....
Daytraders vieren feest btw
pi_133670087
Ben het met je eens dat de LTC het goed doet deze week, maar als je in July de keuze had gehad dan zou heb long-term beter zijn geweest om BTC te kopen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 27 november 2013 @ 11:12:27 #232
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_133670147
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:09 schreef Zith het volgende:
Ben het met je eens dat de LTC het goed doet deze week, maar als je in July de keuze had gehad dan zou heb long-term beter zijn geweest om BTC te kopen.
Ja helaas maar wat me zorgen baart is het idee dat we nu in een bubble zitten... degene die LTC met 3 USD hebben gekocht zitten sowieso goed maar om nu nog aan LTC te beginnen en af te stappen van BTC is een moeilijke keus...
pi_133670279
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:12 schreef lf2 het volgende:

[..]

Ja helaas maar wat me zorgen baart is het idee dat we nu in een bubble zitten... degene die LTC met 3 USD hebben gekocht zitten sowieso goed maar om nu nog aan LTC te beginnen en af te stappen van BTC is een moeilijke keus...
Ik zit sowieso maar met een klein gedeelte op BTC-e, maar heb het daar nu 50-50 verdeeld, kon ook niet goed kiezen. :P
  woensdag 27 november 2013 @ 11:29:02 #234
353115 strbo
1Pa6Sas8WfyjGuiMZvKxsE6R2bQBB1
pi_133670535
Ik heb inmiddels al mijn (BTC-e) kapitaal verdeeld over de vijf coins waar ik het meeste vertrouwen in heb. Ik heb geen idee hoe het in de lange termijn BTC, LTC of wat voor coin dan ook gaat vergaan, maar ik verwacht dat het einde van cryptocurrencies nog lang niet in zicht is. Dus lijkt het me voor de lange termijn verstandig om gewoon gespreid te gaan.
  woensdag 27 november 2013 @ 11:40:14 #235
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_133670801
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:18 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ik zit sowieso maar met een klein gedeelte op BTC-e, maar heb het daar nu 50-50 verdeeld, kon ook niet goed kiezen. :P
BTC-e is niet te vertrouwen heb ik vaak gehoord, ik heb er ook wat zitten maar wil er maar zo snel mogelijk weg.

Bulgarije :')
  woensdag 27 november 2013 @ 11:40:42 #236
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_133670814
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:29 schreef strbo het volgende:
Ik heb inmiddels al mijn (BTC-e) kapitaal verdeeld over de vijf coins waar ik het meeste vertrouwen in heb. Ik heb geen idee hoe het in de lange termijn BTC, LTC of wat voor coin dan ook gaat vergaan, maar ik verwacht dat het einde van cryptocurrencies nog lang niet in zicht is. Dus lijkt het me voor de lange termijn verstandig om gewoon gespreid te gaan.
Naja ik zie meer in BTC-LTC, de andere zullen denk ik wel verdwijnen...
pi_133670820
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:40 schreef lf2 het volgende:

[..]

BTC-e is niet te vertrouwen heb ik vaak gehoord, ik heb er ook wat zitten maar wil er maar zo snel mogelijk weg.

Bulgarije :')
Racist!
  woensdag 27 november 2013 @ 11:44:30 #238
353115 strbo
1Pa6Sas8WfyjGuiMZvKxsE6R2bQBB1
pi_133670903
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:40 schreef lf2 het volgende:

[..]

Naja ik zie meer in BTC-LTC, de andere zullen denk ik wel verdwijnen...
Toegegeven, mijn kapitaal bestaat nu voor een dikke helft uit LTC. En de andere altcoins zijn ook meer als halve longterm, zeg, een maand of drie.
  woensdag 27 november 2013 @ 11:44:43 #239
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133670910
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 10:48 schreef Tourniquet het volgende:
www.btcnext.nl lijkt gewoon bitcoins te hebben ja, al laten ze niet zien hoeveel Bitcoins er in voorraad zijn.
Geen voorraad.
Mijn website, geen voorraad...nergens voor een redelijke prijs voorraad.
Paar uurtjes wachten tot er weer nieuwe Bitcoins zijn.

Vraagje, wanneer halveert de block-size naar 12.5 btc per block?

quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:47 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Volgens bitcoinclock.com:

[..]

Thanks!

[ Bericht 25% gewijzigd door ZetaOS op 27-11-2013 11:53:42 ]
You mad.. brah?
pi_133670987
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:44 schreef ZetaOS het volgende:
Geen voorraad.
Mijn website, geen voorraad...nergens voor een redelijke prijs voorraad.
Paar uurtjes wachten tot er weer nieuwe Bitcoins zijn.

Vraagje, wanneer halveert de block-size naar 12.5 btc per block?
Volgens bitcoinclock.com:
quote:
Reward-Drop ETA: 2016-09-21 17:46:10 UTC (147 weeks, 11 hours)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133671075
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:40 schreef lf2 het volgende:

[..]

BTC-e is niet te vertrouwen heb ik vaak gehoord, ik heb er ook wat zitten maar wil er maar zo snel mogelijk weg.

Bulgarije :')
Gewoon traden en snel weer overmaken naar je wallet :P
  woensdag 27 november 2013 @ 11:53:00 #242
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133671124
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:40 schreef lf2 het volgende:

[..]

BTC-e is niet te vertrouwen heb ik vaak gehoord, ik heb er ook wat zitten maar wil er maar zo snel mogelijk weg.

Bulgarije :')
Van de week kreeg ik ook ineens de zenuwen toen iedereen bij BTC-E automatisch werd uitgelogd.
Ik dacht meteen hun database in onder vuur.
Mijn BTC had ik daar al weg gehaald en ik heb maar 20 LTC en 20 van elk andere valuta daar laten staan voor wat dag handelen.

Aangezien ik 1 of twee mailtjes van f0kers krijg welke wallet ze zouden moeten gebruiken voor bitcoins raad ik multibit aan. (Gebruik alleen de multibit.org website voor de download!)

:)
You mad.. brah?
  woensdag 27 november 2013 @ 11:54:15 #243
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_133671166
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:50 schreef Drifter__ het volgende:

[..]

Gewoon traden en snel weer overmaken naar je wallet :P
Steeds over maken kost ook weer geld, plus als je registreert mag je paar dagen je geld niet verplaatsen :') wtf
  woensdag 27 november 2013 @ 11:56:37 #244
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_133671231
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:54 schreef lf2 het volgende:

[..]

Steeds over maken kost ook weer geld, plus als je registreert mag je paar dagen je geld niet verplaatsen :') wtf
Klopt die fee zit me inderdaad in de weg.

Wel echt WTF dat je geld niet mag verplaatsen als je nieuw bent.
(Fraude protectie wellicht?)
You mad.. brah?
pi_133671287
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:54 schreef lf2 het volgende:

[..]

Steeds over maken kost ook weer geld, plus als je registreert mag je paar dagen je geld niet verplaatsen :') wtf
Klopt, maar je moet niet over en weer blijven gooien met je centjes. Gewoon wachten op die grote klapper :D

Ja, 3 dagen lang...pffffffff
pi_133671423
quote:
Are cryptocurrencies the new dotcom stocks?

You’ve heard of bitcoin, right.

But what about namecoin? Or novacoin? Or even quarkcoin?

Get with the coins, guys! Cryptocurrencies are the new dotcom.
The wild world of cryptocurrencies

Namecoin was up 120% yesterday. Not last year, or last month, but yesterday.

Novacoin? That was up 185%. Quarkcoin? 230%.

But the big mover, well, that was craftcoin. That was up 1,557.8%. In one day.

I doubt even the bloke who discovered Ghawar (the world’s largest oil field) saw daily gains like that.

Yesterday I went to meet a private investor who makes his living speculating in cryptocurrencies. We had met virtually a few years ago, in 2010 (I think). He got in touch and gave me a couple of bitcoins – he was living with ‘one of the blokes who developed them’.

So I had plenty to thank him for when I met him again. “Oh, don’t worry about it”, he said. “You should take a look at worldcoin now.”

“Worldcoin?” Some fiddling on a computer and he gave me a thousand of them. “Thanks again!” I say.

“Oh, it’s all right. I want to get the word out. The more people I give them to, the more people’ll talk about them. I’ve got a million of them.”

“A million! A what price?”

“About 2p.”

“What’re they worth now?”

“About 5 or 6p. They could go to any number. Depends how they catch on. Or they could go to nothing. I like to take big risks.”

Worldcoin, by the way, was ‘only’ up 21% yesterday. Its market cap – the worth of the entire currency – is now $3.87m – with about 32.5 million of the coins in existence.

Bitcoin’s market cap is about $10.7bn – they’re trading near $900 a piece and there are 12 million of them. (Remember two weeks ago when I urged caution? It’s more than doubled since then).

“So why’s worldcoin better than bitcoin?”

“The transaction times are faster”, he replied.

“How do you buy them?”

“Well, you need bitcoins. You swap your fiat for bitcoin and then you go to a crypto-exchange and swap your bitcoins for some other cryptocoin”.

I loved the casual and rather dismissive way he said ‘fiat’, rather than any specific government currency.

This partly explains why bitcoin remains the dominant cryptocurrency – it’s the main portal between ‘fiat’ and ‘crypto’. It also has first-mover advantage. While it can take as little as three days to design and build a cryptocurrency (so my friend tells me), what takes longer is the construction of all the accompanying websites and services. For example, you can’t yet buy bitcoins with a credit card, as you would an item off Amazon. You have to deposit your money with an exchange, and wait for it to clear.

But there are bound to be better cryptocurrencies, ones that copy bitcoin’s strengths and improve on its shortcomings. How do we know which are the good ones that will thrive?

“Some have their own unique selling points,” said my friend. “Primecoin helps discover long chains of prime numbers as a by-product of its computing. Namecoin’s supposed to reduce internet censorship. Litecoin is the next biggest after bitcoin. Feathercoin’s had a lot of publicity.’

“Yeah, but what are the good ones?”

“I’ve told you. I put my money in worldcoin.”
http://moneyweek.com/bitc(...)e-new-dotcom-stocks/
pi_133671647
Heb even alles wat ik op dit moment ter beschikking heb (4.2 BTC) in PPC gestort. Hopefully I'll be lucky this time!
[i]The world is a globe[/i]
pi_133671663
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 12:13 schreef iLycaon het volgende:
Heb even alles wat ik op dit moment ter beschikking heb (4.2 BTC) in PPC gestort. Hopefully I'll be lucky this time!
AEX / [SC]Cryptocurrencies #3 - Alleen maar winsten.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 27 november 2013 @ 12:15:10 #250
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_133671699
quote:
Die splitsing slaat nog niet echt aan _O- Danny moet echt ff wakker worden en ons subforum aanmaken :9
  woensdag 27 november 2013 @ 12:25:05 #251
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_133671913


[ Bericht 100% gewijzigd door ikwiltrolletje op 27-11-2013 12:25:48 (oeps verkeerde topic) ]
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
pi_133671929
delete
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 27 november 2013 @ 12:25:59 #253
416443 ikwiltrolletje
Free Leafeon672!!!
pi_133671934
quote:
Ja je was me net voor, ik was al aan het editten. :)
Op maandag 27 januari 2014 02:27 schreef Toto69 het volgende:
ik maakbhet morgen uitgebreider zitbnu mobiep ek ogen vallen dicht
pi_133671944
delete
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133672591
Iemand enig idee waar je litecoins kunt kopen met iDeal? Ik ben niet van plan om grote aantallen te kopen of zo, gewoon een probeersel.
En hier mag je waarschijnlijk niet verhandelen?
pi_133673130
quote:
8s.gif Op woensdag 27 november 2013 12:55 schreef Peunage het volgende:
Iemand enig idee waar je litecoins kunt kopen met iDeal? Ik ben niet van plan om grote aantallen te kopen of zo, gewoon een probeersel.
En hier mag je waarschijnlijk niet verhandelen?
Schijnt wel veel vraag naar te zijn. Ik zat eraan te denken om mogelijk een site op te starten waar men LTC met iDeal kan kopen.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
pi_133673168
PSN: Duuc-nl
pi_133673187
quote:
Die hebben al tijden de voorraad op 0 staan.
Chickens evolved from dinosaurs, and they were huge, bro. So eat lots of chicken
  woensdag 27 november 2013 @ 13:30:34 #259
324708 Fok-now
The only one
pi_133673512
http://www.mistercoin.nl/litecoins-kopen-hoe-en-waar/
Maar dan moet Bitonic wel voorraad hebben, anders kun je geen Litecoins kopen!
Post in Cryptocurrencies sinds #1
pi_133673690
Ik heb net bijna 40 euro winst uitgecheckt (op een investering van 115 euro niet superslecht). Was ook meer voor de fun. Jammer dat ik het geld in USD op BTC-E laten staan ipv het gewoon op LTC en BTC te zetten (was het op een gegeven moment vergeten, anders had ik nu me inzet verdubbelt). But I'm happy en als ik weer wat geld kwijt kan, gaat dat erop.

Ik heb 1 vraagje en happy is die al langsgekomen. Iedereen zegt dat het gedecentraliseerd is etc, maar een grote centrale bank die toch zoveel USD/CNY kunnen uitprinten als ze willen, kunnen de bitcoins toch nu voor een relatief lage prijs kopen zodat ze uiteindelijk het overgrote deel hebben. En dan lijkt het me dat ze heel makkelijk de koers kunnen manipuleren en bijna iedereen wegjagen.
pi_133673752
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:37 schreef Yo_Yo het volgende:
Ik heb net bijna 40 euro winst uitgecheckt (op een investering van 115 euro niet superslecht). Was ook meer voor de fun. Jammer dat ik het geld in USD op BTC-E laten staan ipv het gewoon op LTC en BTC te zetten (was het op een gegeven moment vergeten, anders had ik nu me inzet verdubbelt). But I'm happy en als ik weer wat geld kwijt kan, gaat dat erop.

Ik heb 1 vraagje en happy is die al langsgekomen. Iedereen zegt dat het gedecentraliseerd is etc, maar een grote centrale bank die toch zoveel USD/CNY kunnen uitprinten als ze willen, kunnen de bitcoins toch nu voor een relatief lage prijs kopen zodat ze uiteindelijk het overgrote deel hebben. En dan lijkt het me dat ze heel makkelijk de koers kunnen manipuleren en bijna iedereen wegjagen.
Sorry maar centrale banken kunnen niet alles printen wat ze willen.
PSN: Duuc-nl
pi_133673839
quote:
11s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:17 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

Schijnt wel veel vraag naar te zijn. Ik zat eraan te denken om mogelijk een site op te starten waar men LTC met iDeal kan kopen.
Zat ik ook aan te denken. Maar geen idee hoe je zoiets op zet.
  woensdag 27 november 2013 @ 13:43:38 #263
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133673856
Eh begrijp ik het goed dat je een LTC a la bitonic wil opzetten?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 27 november 2013 @ 13:45:01 #264
324708 Fok-now
The only one
pi_133673886
quote:
With increased interest in Creating more Magic Reality with further sigil-bearing Litecoin Articles, one Litecoin is expected to be worth nearly $10,000 in just 6 months. Invest in Litecoins now. They’ll never be worth nothing.
$10.000 per litecoin dus.... w/
Post in Cryptocurrencies sinds #1
pi_133673911
quote:
19s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:40 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Sorry maar centrale banken kunnen niet alles printen wat ze willen.
I know, maar wilde het even versimpelen. Ik bedoelde meer het feit met de macht en het geld dat zij beschikken zouden ze de bitcoin met een marketcap van 10 miljard toch heel makkelijk kunnen beinvloeden. Als er dan ook nog landen als china mee gaan doen, kan dit toch leiden tot een verstoring van de markt. Dit is tenminste mijn kijk erop, maar hoe denken jullie erover?
pi_133673986
Is het tegenwoordig nog makkelijk om geld in MtGox te krijgen? Of is het aan te raden via een andere route te kopen?
pi_133674090
Ben ook voor de fun begonenn (newby).

Heb een account bij JustCoin trader. beetje play money er heen geboekt.
Heb wat BTC,LTC en ripple. Ik zie hier in deze topic alleen bv nooit JustCoin voorbij komen. Wat zien jullie als goede, betrouwbare en 'goedkope' trader ? Beetje spreiding doet nooit kwaad imo.
newb
pi_133674094
Ik zit nu al een tijdje te lurken, maar zijn hier ook mensen die bitcoins daadwerkelijk gebruiken als betaalmiddel? Ik heb mijn bitcoinwallet eerder aangemaakt als een soort pizzavoorraad voor thuisbezorgd.nl, in theorie heb ik al flink wat gratis pizza's :P. Zie hier voornamelijk berichten over handelen ipv consumeren.
  woensdag 27 november 2013 @ 13:56:28 #269
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_133674181
Hoe krijg je een litecoin adres?
pi_133674200
quote:
1s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:53 schreef Apostrof het volgende:
Ik zit nu al een tijdje te lurken, maar zijn hier ook mensen die bitcoins daadwerkelijk gebruiken als betaalmiddel? Ik heb mijn bitcoinwallet eerder aangemaakt als een soort pizzavoorraad voor thuisbezorgd.nl, in theorie heb ik al flink wat gratis pizza's :P. Zie hier voornamelijk berichten over handelen ipv consumeren.
imo.. zolang het nog niet stabiel is. (lees: blijft stijgen) ben je een dief van eigen portemonnee als je ermee betaalt.

http://www.wired.com/wire(...)tcoin-and-deflation/
newb
pi_133674212
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:56 schreef Che_ het volgende:
Hoe krijg je een litecoin adres?
http://www.mistercoin.nl/litecoins-kopen-hoe-en-waar/
newb
pi_133674310
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:57 schreef WvdL het volgende:

[..]

imo.. zolang het nog niet stabiel is. (lees: blijft stijgen) ben je een dief van eigen portemonnee als je ermee betaalt.

http://www.wired.com/wire(...)tcoin-and-deflation/
Wat sommigen doen is zoveel mogelijk met Bitcoin betalen, en dat bedrag dan opnieuw in BTC stoppen.
Dus stel je koopt een pizza van 0,01 BTC, dan betaal je bij Thuisbezorgd die 0,01 BTC, en koop je direct erna 0,01 BTC bij. Je BTC-voorraad blijft dan gelijk, terwijl je toch het betalen met BTC promoot.
pi_133674356
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 13:57 schreef WvdL het volgende:

[..]

imo.. zolang het nog niet stabiel is. (lees: blijft stijgen) ben je een dief van eigen portemonnee als je ermee betaalt.

http://www.wired.com/wire(...)tcoin-and-deflation/
...Wat onjuist is. Want opportunity costs

Stel je gaat vanavond pizza kopen met euro's. Je had in plaats van pizza ook bitcoins ermee kunnen kopen. Iets kopen met euro's is even goed of slecht als iets kopen met bitcoins onafhankelijk van het koersverloop.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133674412
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:01 schreef Waterdrinker het volgende:
Wat sommigen doen is zoveel mogelijk met Bitcoin betalen, en dat bedrag dan opnieuw in BTC stoppen.
Dus stel je koopt een pizza van 0,01 BTC, dan betaal je bij Thuisbezorgd die 0,01 BTC, en koop je direct erna 0,01 BTC bij. Je BTC-voorraad blijft dan gelijk, terwijl je toch het betalen met BTC promoot.
Dit is precies wat ik ook doe. Ten eerste omdat ik Bitcoin leuker vind dan euro's, en ten tweede omdat ik zo de Bitcoin-economie dubbel stimuleer: door een aankoop in BTC te doen ipv in EUR, en door BTC te kopen op een exchange.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133674443
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:03 schreef Zith het volgende:

[..]

...Wat onjuist is. Want opportunity costs

Stel je gaat vanavond piza kopen met euro's. Je had in plaats van pizza ook bitcoins ermee kunnen kopen. Iets kopen met euro's is even goed of slecht als iets kopen met bitcoins.
sjah, geef het een mooi naampje.
Maar als ik aanneem dat morgen de bitcoin meer waard is geworden ten opzichte van de euro.
Betaal ik liever met de euro dan met de bitcoin. (ervan uitgaand dat je het niet zo doet als waterdrinker)
newb
pi_133674488
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:06 schreef WvdL het volgende:

[..]

sjah, geef het een mooi naampje.
Maar als ik aanneem dat morgen de bitcoin meer waard is geworden ten opzichte van de euro.
Betaal ik liever met de euro dan met de bitcoin. (ervan uitgaand dat je het niet zo doet als waterdrinker)
Als je aanneemt dat de bitcoin morgen gaat stijgen moet je bitcoins kopen. Elke euro die je vandaag niet spendeert aan bitcoins kopen is net zo'n slechte transactie als met bitcoins betalen.

Stel bitcoin verdubbelt morgen.

Je betaalt met bitcoin voor een pizza, of,
je betaalt met euro's voor een pizza.

Morgen had je van die bitcoins twee pizza's kunnen kopen, en,
morgen had je van die euro's twee pizza's kunnen kopen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133674567
Iemand hier ervaring met http://www.btcdirect.nl ?
pi_133674589
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:07 schreef Zith het volgende:

[..]

Als je aanneemt dat de bitcoin morgen gaat stijgen moet je bitcoins kopen. Elke euro die je vandaag niet spendeert aan bitcoins kopen is net zo'n slechte transactie als met bitcoins betalen.
klopt. alleen dan komt het 'risico' factor om de hoek. ik koop alleen bitcoins met geld dat ik wil/kan missen. jij benadert het nu puur theoretisch. in dat opzicht heb je groot gelijk. Zolang ik niet 100% kan aannemen dat het daadwerkelijk in waarde stijgt blijft het een risico, die ik graag beperkt houdt. ;)
newb
pi_133674655
Wat is de snelste bank om EUR naar btc-e te sturen?
Je hebt OKpay en dergelijke, maar staan geen transfer tijden bij.
pi_133674679
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:11 schreef WvdL het volgende:

[..]

klopt. alleen dan komt het 'risico' factor om de hoek. ik koop alleen bitcoins met geld dat ik wil/kan missen. jij benadert het nu puur theoretisch. in dat opzicht heb je groot gelijk. Zolang ik niet 100% kan aannemen dat het daadwerkelijk in waarde stijgt blijft het een risico, die ik graag beperkt houdt. ;)
Eens. Verder: zolang de iDeal fee niet eraf gehaald wordt bij thuisbezorgd.nl transacties zal je met bitcoins onnodig meer betalen (want het kost je fee's om aan bitcoins te komen, en weer moet je de verborgen iDeal fee's betalen bij de thuisbezorgd.nl betaling).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 27 november 2013 @ 14:16:24 #281
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_133674727
BTC-E niet betrouwbaar? Waar kopen jullie dan litecoins? Op litecoins.nl toch een stuk duurder
  woensdag 27 november 2013 @ 14:25:27 #282
324708 Fok-now
The only one
pi_133675007
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:16 schreef Che_ het volgende:
BTC-E niet betrouwbaar? Waar kopen jullie dan litecoins? Op litecoins.nl toch een stuk duurder
Ik heb tot nu toe geen problemen gehad met BTC-E, ook met opname van LTC ging het snel.
Post in Cryptocurrencies sinds #1
pi_133675066
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:14 schreef Zith het volgende:

[..]

Eens. Verder: zolang de iDeal fee niet eraf gehaald wordt bij thuisbezorgd.nl transacties zal je met bitcoins onnodig meer betalen (want het kost je fee's om aan bitcoins te komen, en weer moet je de verborgen iDeal fee's betalen bij de thuisbezorgd.nl betaling).
Die iDeal fee is niet verborgen, die is ¤1 en betaal je juist niet als je met BTC betaalt.
pi_133675078
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:27 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Die iDeal fee is niet verborgen, die is ¤1 en betaal je juist niet als je met BTC betaalt.
Ow! Mijn excusi
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 27 november 2013 @ 14:41:56 #285
371873 H4ppy
Go get some sleep.
pi_133675492
Die Fontas FCT pump van vannacht was wel een harde faal nadat iemand een 300BTC sell wall op had gezet.
pi_133675569
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:41 schreef H4ppy het volgende:
Die Fontas FCT pump van vannacht was wel een harde faal nadat iemand een 300BTC sell wall op had gezet.
Zal wss zelfs iemand van z'n eigen inner circle zijn die er 120BTC voor betaald heeft.. Die moet wel met dergelijke bedragen handelen om dat enigsinds terug te verdienen.

Verder denk ik ook dat 3 pumps binnen 24u gewoon te veel is.. de trollbox was pump moe
pi_133675617
hmm..

volgens mij ben ik beetje noob. ik mis ergens een 'addertje'

op BTC-E kan ik een BTC voor 690 kopen. (als de order wordt ingewilligd?)
- btc naar wallet
- btc van wallet naar andere trader
- btc voor 710 verkopen.

no fees, hince repeat. (1-3 dagen per cycle)

welke denkfout maak ik?
newb
pi_133675638
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:46 schreef WvdL het volgende:
hmm..

volgens mij ben ik beetje noob. ik mis ergens een 'addertje'

op BTC-E kan ik een BTC voor 690 kopen. (als de order wordt ingewilligd?)
- btc naar wallet
- btc van wallet naar andere trader
- btc voor 710 verkopen.

no fees, hince repeat. (1-3 maanden per cycle)

welke denkfout maak ik?
pi_133675689
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:47 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

bitcoins zonder fees sturen duurt maanden? dacht 1-3 dagen.
newb
pi_133675699
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:48 schreef WvdL het volgende:

[..]

bitcoins zonder fees sturen duurt maanden? dacht 1-3 dagen.
Je moet telkens je geld wegkrijgen bij die 'andere trader' en overmaken naar btc-e; dat duurt lang.
pi_133675727
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:48 schreef WvdL het volgende:

[..]

bitcoins zonder fees sturen duurt maanden? dacht 1-3 dagen.
BTC gaat prima ja maar je geld uit de exchanges krijgen duurt langer, zeker als je het over een Mt. Gox hebt.
pi_133675730
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:49 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Je moet telkens je geld wegkrijgen bij die 'andere trader' en overmaken naar btc-e; dat duurt lang.
ahh, duidelijk.
newb
pi_133675735
Doorverkopen aan bitonic kan trouwens wel; een btc is op btc-e.com nu 647 euro, en je krijgt er 50 (!) euro meer voor bij bitonic.

Alleen moet je dus je geld snel op btc-e krijgen en zit je met het minimum van 2000 euro wat je naar btc-e moet overmaken.
pi_133675807
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:50 schreef WvdL het volgende:

[..]

ahh, duidelijk.
Tevens moet je even in het orderboek kijken hoeveel BTC er daadwerkelijk beschikbaar is voor die ¤690. Vaak is dat maar 0.1 ofzo en zijn de volgende bitcoins in het orderboek gelijk een stuk duurder.

quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:50 schreef Waterdrinker het volgende:
Doorverkopen aan bitonic kan trouwens wel; een btc is op btc-e.com nu 647 euro, en je krijgt er 50 (!) euro meer voor bij bitonic.

Alleen moet je dus je geld snel op btc-e krijgen en zit je met het minimum van 2000 euro wat je naar btc-e moet overmaken.
¤647 kan niet kloppen, hij hangt al de hele dag om en nabij de ¤690.
pi_133676119
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Tevens moet je even in het orderboek kijken hoeveel BTC er daadwerkelijk beschikbaar is voor die ¤690. Vaak is dat maar 0.1 ofzo en zijn de volgende bitcoins in het orderboek gelijk een stuk duurder.

[..]

¤647 kan niet kloppen, hij hangt al de hele dag om en nabij de ¤690.
Huh indd, volgens Google is dat 650 euro ongeveer, maar je moet natuurlijk de btc-e wisselkoers hebben.
pi_133676139
Ondertussen weer een all time high op bitstamp en mtgox. Ben benieuwd wanneer we die $1k gaan halen.
Nog 1878 BTC op Gox.
  woensdag 27 november 2013 @ 15:09:06 #297
371873 H4ppy
Go get some sleep.
pi_133676244
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:44 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Zal wss zelfs iemand van z'n eigen inner circle zijn die er 120BTC voor betaald heeft.. Die moet wel met dergelijke bedragen handelen om dat enigsinds terug te verdienen.

Verder denk ik ook dat 3 pumps binnen 24u gewoon te veel is.. de trollbox was pump moe
Ja klopt, had die op twitter gezet. En 3 pumps zijn idd te veel. Denk dat die iets van 3 dagen niets meer van zich laat horen.
pi_133676410
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:05 schreef Waterdrinker het volgende:
Ondertussen weer een all time high op bitstamp en mtgox. Ben benieuwd wanneer we die $1k gaan halen.
Nog 1878 BTC op Gox.
1878 BTC is niks, verspreid over 70 dollar.

De wall van 900, vanaf 860 gemeten, was 4300 BTC op 40 dollar spread.
pi_133676486
3
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133676495
2
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133676501
1
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')