abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:32:24 #1
11102 knep
Mountainfreak
pi_133639010

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
pi_133639021
Ik moet lunchen :(
pi_133639034
LTC up up up!
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:33:15 #4
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133639036
Toch maar uitgecashed met mn btc op 792.

Nu nmc kopen :)
pi_133639039
Wat een negatieve titel :(
Forcefield City Bewoner
pi_133639050
Market cap van BTC nu ook meer dan $10 miljard.. ^O^
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:33:52 #7
11102 knep
Mountainfreak
pi_133639053
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:33 schreef roislecxe het volgende:
Wat een negatieve titel :(
Trollerbox TT :D
pi_133639060
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:33 schreef Lollertrolle het volgende:
Toch maar uitgecashed met mn btc op 792.

Nu nmc kopen :)
Zul je net zien dat BTC nog een all-time high gaat krijgen.
pi_133639064
Kan iemand me even wat duidelijheid geven?

Heb een order staan bij 10.1 euro van zon 20 stuks LTC. Voert die m nou alleen uit als de koers weer op 10.1 of lager komt? Dat betekent dus dat ik m beter kan cancellen en opnieuw kan orderen toch?
pi_133639068
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:33 schreef knep het volgende:

[..]

Trollerbox TT :D
Behoorlijk :P
Forcefield City Bewoner
pi_133639069
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:33 schreef Lollertrolle het volgende:
Toch maar uitgecashed met mn btc op 792.

Nu nmc kopen :)
Heuj ik ook. Dat uitcashen dan (maar natuurlijk nog een groot deel achter de hand gehouden), wat ik ga kopen weet ik nog niet. :'(
pi_133639079
Uncommitted transactions:
+0.0XXXXX BTC, 2 confirmations, 14:50 26.11.13

BTC-e nog steeds niks, terwijl andere sites allang 3 confirmations zeggen, dit vertrouw ik niet.
pi_133639080
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:34 schreef Atomatico het volgende:
Kan iemand me even wat duidelijheid geven?

Heb een order staan bij 10.1 euro van zon 20 stuks LTC. Voert die m nou alleen uit als de koers weer op 10.1 of lager komt? Dat betekent dus dat ik m beter kan cancellen en opnieuw kan orderen toch?
Klopt.
Forcefield City Bewoner
pi_133639082
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:34 schreef Atomatico het volgende:
Kan iemand me even wat duidelijheid geven?

Heb een order staan bij 10.1 euro van zon 20 stuks LTC. Voert die m nou alleen uit als de koers weer op 10.1 of lager komt? Dat betekent dus dat ik m beter kan cancellen en opnieuw kan orderen toch?
Correct.
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:34:44 #15
11102 knep
Mountainfreak
pi_133639084
NMC gaat ook als een raket :+
pi_133639087
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:34 schreef Atomatico het volgende:
Kan iemand me even wat duidelijheid geven?

Heb een order staan bij 10.1 euro van zon 20 stuks LTC. Voert die m nou alleen uit als de koers weer op 10.1 of lager komt? Dat betekent dus dat ik m beter kan cancellen en opnieuw kan orderen toch?
Dat klopt inderdaad; of je 'm beter kan cancellen moet je zelf weten, als hij nooit meer naar de 10.1 zakt zul je ze nooit hebben.
pi_133639107
Die cashout bij LTC op 14.89 verdient echt een lintje voorlopig.
Forcefield City Bewoner
pi_133639153
NMC nog even naar de 0.007, dan haal ik der ook even af.
Hield elke keer alles netjes bij in een excelbestand maar ik kon het niet bijhouden ;(
Forcefield City Bewoner
pi_133639166
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:34 schreef Atomatico het volgende:
Kan iemand me even wat duidelijheid geven?

Heb een order staan bij 10.1 euro van zon 20 stuks LTC. Voert die m nou alleen uit als de koers weer op 10.1 of lager komt? Dat betekent dus dat ik m beter kan cancellen en opnieuw kan orderen toch?
Klopt, als je op BTC-e zeker wilt weten dat je order wordt uitgevoerd (market order dus) kun je een hogere prijs bieden, dan krijg je gewoon alles uitgevoerd volgens het orderboek.
pi_133639223
toch ook maar wat NMC gekocht, zal wel weer zakken nu, mijn geluk kennende :')
pi_133639237
Haha begon tegen de ochtend met 0.08xx BTC. Nu is het opgelopen naar 0,13xx en NMC staat nog te wachten.
Als het elke dag zo gaat, heb ik over een ... maand 1 BTC :')

Ach ja... Het is iig vermakelijk spul.
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:40:56 #22
324708 Fok-now
The only one
pi_133639254
Niet normaal die LTC koers.... $ 14,20 @ BTC-E
Post in Cryptocurrencies sinds #1
pi_133639256
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:40 schreef roislecxe het volgende:
Ach ja... Het is iig vermakelijk spul.
Zeker _O-
pi_133639335
Stel dat ik LTC op den duur uitcash, wat is dan het beste? Staan bij btc-e en die betalen pas vanaf $500 geloof ik
pi_133639358
M'n NMC ook maar even verkocht voor het geval dat... Prima deal gemaakt dus mooi :)

Ga nu toch nog een uurtje of 2 slapen, anders wordt het vanavond weer niks.
Lijkt me verstandig alles gewoon in BTC te laten staan, dat beweegt vast nog wel een beetje omhoog vanmiddag.
Forcefield City Bewoner
pi_133639436
Maar, is het nou verstandiger om gewoon alles op BTC-E te laten staan, of m'n BTC op te slaan in m'n wallet? Of maakt dat weinig uit...
Forcefield City Bewoner
pi_133639458
NMC ook weer verkocht, klein beetje winst, maar vind het te tricky om ze te lang te laten staan nu
pi_133639470
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:48 schreef Waterdrinker het volgende:
NMC ook weer verkocht, klein beetje winst, maar vind het te tricky om ze te lang te laten staan nu
Als je 10 min niet oplet kan ie zo in elkaar gedonderd zijn inderdaad.
Forcefield City Bewoner
pi_133639511
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:48 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Als je 10 min niet oplet kan ie zo in elkaar gedonderd zijn inderdaad.
Ja precies, en ik was ingestapt op $5.35 dus als 'ie echt instort dan kan het nog een heel tijdje duren voor ik dat weer terug heb verdiend :P
pi_133639543
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:50 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Ja precies, en ik was ingestapt op $5.35 dus als 'ie echt instort dan kan het nog een heel tijdje duren voor ik dat weer terug heb verdiend :P
Precies. Ik zet trouwens gewoon alles in dollars even denk ik. Lekker veilig. Anders word ik zo wakker en dan heb ik ineens nog maar 680 BTC, en voor niks blij geweest deze ochtend :')

Edit: 680 BTC, dat zou ik willen. X BTC bij een koers van 680 dus :P

EditEdit: Laat ze toch maar staan. Hij wil zo graag de 795 over, en als dat gebeurt dan mis ik weer net het trapje omhoog. :')
Forcefield City Bewoner
pi_133639663
Kijk die buy-orders bij NMC :')
Niet normaal.
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:57:58 #32
324708 Fok-now
The only one
pi_133639680
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:44 schreef Toto69 het volgende:
Stel dat ik LTC op den duur uitcash, wat is dan het beste? Staan bij btc-e en die betalen pas vanaf $500 geloof ik
Het snelste lijkt mij om LTC om te zetten naar BTC, dan BTC naar je wallet.

Deze kan je natuurlijk verkopen bij een partij als Bitonic.
Post in Cryptocurrencies sinds #1
  dinsdag 26 november 2013 @ 12:58:03 #33
11102 knep
Mountainfreak
pi_133639684
Bijna 70 dollar winst door 2 uur te traden met 152 euro aan NMC :').
Geniaal dit.
pi_133639734
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:57 schreef Fok-now het volgende:

[..]

Het snelste lijkt mij om LTC om te zetten naar BTC, dan BTC naar je wallet.

Deze kan je natuurlijk verkopen bij een partij als Bitonic.
Moet de BTC wel beetje laag staan :X
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:03:46 #35
11102 knep
Mountainfreak
pi_133639832
LTC verkocht, dadelijk weer instappen ;p
pi_133639899
Zit ook te twijfelen of ik LTC moet verkopen.
Straks stijgt-ie verder naar $20, dan voel je je mooi kut. :{
pi_133639961
Staat bitstamp lager dan btc-e?

Op bitonic kan je goedkopen kopen dan dan het waar is op btc-e
PSN: Duuc-nl
pi_133640364
Ik irriteer mij een beetje aan het feit dat alles nu stijgt en ik op dit moment nergens in zit. ;(
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:20:53 #39
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640378
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:20 schreef tralalala het volgende:
Ik irriteer mij een beetje aan het feit dat alles nu stijgt en ik op dit moment nergens in zit. ;(
Nu daalt alles weer hoor.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133640379
quote:
Render Unto Caesar, but Who Backs the Bitcoin?

How can bitcoin be anything but a passing fad?

It seems you can’t open a newspaper or read a website these days without hearing about the super-yet-mysterious virtual currency known as bitcoin.

Everyone’s talking about it. Richard Branson just began accepting bitcoin as a form of payment for flights on Virgin Galactic, which offers commercial spaceflights. The Chinese website Baidu endorsed the currency, and lawmakers in Washington are holding hearings about it. Even Ben S. Bernanke, the Federal Reserve chairman, told senators in a letter that virtual currencies “may hold long-term promise, particularly if the innovations promote a faster, more secure and more efficient payment system.”
Rest van het artikel: http://beursig.nl/forum/viewtopic.php?f=31&t=1093&start=50
pi_133640383
Trollbox zit echt vol met autisten.

1: SELLL LTC BUY NMC NOW!!
2. LTC CRASHING OMG IT WENT DOWN 1 CENT!!!
3. CRASH CRASH

:')
pi_133640418
Ik heb bijvoorbeeld op BTC-e nu dit

NVC
Balance: 0.00008 NVC

Ik erger me dood aan dat getalletje, kan je dat op 1 of andere manier weer naar 0 krijgen?
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:24:49 #43
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640505
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:22 schreef JDx het volgende:
Ik heb bijvoorbeeld op BTC-e nu dit

NVC
Balance: 0.00008 NVC

Ik erger me dood aan dat getalletje, kan je dat op 1 of andere manier weer naar 0 krijgen?
Not really.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133640511
"Scorpie" in trollbox _O-
pi_133640526
Damn hoe lang duren die BTC-E confirmations?
pi_133640552
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:25 schreef Murdera het volgende:
Damn hoe lang duren die BTC-E confirmations?
Duurde bij mij 40 minuten. Wilde LTC kopen en was inmiddels al van 12 naar 14 gestegen en is daar blijven hangen.
pi_133640613
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:26 schreef JDx het volgende:

[..]

Duurde bij mij 40 minuten. Wilde LTC kopen en was inmiddels al van 12 naar 14 gestegen en is daar blijven hangen.
haha, thnx, dan hoef ik me niet zo'n zorgen te maken dus.
Dan kan ik LTC kopen tegen de tijd dat het weer gecrashed is. _O-
pi_133640636
"ex3xlcs: I bought sooo much LTC at 1.60 to 2.20.... HAHAHAHAAHAHA...... i am so close to walking out of my job..... HAHAHAHAHA LTC401k..... BEST $30k I ever spent HAHAHAHAHA"

Lol wat
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:29:12 #49
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640668
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:25 schreef Toto69 het volgende:
"Scorpie" in trollbox _O-
I know :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:29:29 #50
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640675
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:28 schreef Toto69 het volgende:
"ex3xlcs: I bought sooo much LTC at 1.60 to 2.20.... HAHAHAHAAHAHA...... i am so close to walking out of my job..... HAHAHAHAHA LTC401k..... BEST $30k I ever spent HAHAHAHAHA"

Lol wat
Ja echt als dat waar is is hij wel een koning _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133640682
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:29 schreef Scorpie het volgende:

[..]

I know :D
Ik dacht al, zou 't?
pi_133640690
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:29 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja echt als dat waar is is hij wel een koning _O_
Ik betwijfel het toch 'n beetje.
pi_133640728
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:22 schreef JDx het volgende:
Ik heb bijvoorbeeld op BTC-e nu dit

NVC
Balance: 0.00008 NVC

Ik erger me dood aan dat getalletje, kan je dat op 1 of andere manier weer naar 0 krijgen?
beetje NVC bijkopen en dan weer alles verkopen?
pi_133640765
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:29 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja echt als dat waar is is hij wel een koning _O_
Random $30k ergens in gooien en hopen op het beste... zou hem meer dikke mazzelaar dan koning noemen
pi_133640786
Scorpie: vememe; fok but english only plz k thx bai
pi_133640823


Als ik goed geluisterd heb vorige x is dit een sell wall?
PSN: Duuc-nl
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:37:04 #57
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640909
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:32 schreef Toto69 het volgende:
Scorpie: vememe; fok but english only plz k thx bai
:P
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:37:14 #58
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640917
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:33 schreef Duuc-nl het volgende:
[ afbeelding ]

Als ik goed geluisterd heb vorige x is dit een sell wall?
Juist.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:37:26 #59
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133640923
Overigens zou ik nu mijn linkerarm geven om bij te storten in LTC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133640927
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:37 schreef Scorpie het volgende:
Overigens zou ik nu mijn linkerarm geven om bij te storten in LTC.
NMC Gaat ook lekker :o
pi_133640941
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:37 schreef Scorpie het volgende:
Overigens zou ik nu mijn linkerarm geven om bij te storten in LTC.
wie plaatste "yvonne.rar" in die chat lol ?

zou je op dit moment gaan inkopen in litecoin ja?
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133640997
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:31 schreef Waterdrinker het volgende:
Random $30k ergens in gooien en hopen op het beste... zou hem meer dikke mazzelaar dan koning noemen
Of een groot visionair.

Heb zelf veel geld in Bitcoin gestoken, niet "random" :') maar pas nadat ik me in het concept heb verdiept, en zeer onder de indruk was van hoe briljant het in elkaar zit en er een enorme potentie in zag (en nog steeds zie). Deze technologie kan mijns inziens een revolutie teweegbrengen met een wereldwijde impact, net als de komst van internet destijds.

Overigens gaat Bitcoin veel verder dan mensen denken. De briljante vinding om gedecentraliseerd wereldwijde consensus te kunnen creëren tussen mensen die elkaar niet hoeven te kennen of te vertrouwen, is voor veel meer zaken toepasbaar dan alleen veilige transacties van geld. Dit is pas het begin.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133641053
Up up up met LTC *O*
pi_133641058
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:37 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Juist.
Stelt een wall van 2m wat voor op bitstamp?
PSN: Duuc-nl
pi_133641077
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:42 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Stelt een wall van 2m wat voor op bitstamp?
Nja, 2m is niet niks :D
pi_133641112
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:43 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Nja, 2m is niet niks :D
10 minuutjes verder is er nog maar 800k over :')
PSN: Duuc-nl
pi_133641134
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:44 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

10 minuutjes verder is er nog maar 800k over :')
BTC is groot, als er bij LTC zo'n wall komt is dat minder grappig :X
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:45:24 #68
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133641147
Oke, Bitonic verkoopt BTC voor 626 euro, BTC-E geeft er 636 voor. 9 eurotjes in 1 keer verdiend en dan kan ik de BTC nog in altcoins stoppen ook. Not bad.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:46:11 #69
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133641164
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:38 schreef dreamerbulk het volgende:

[..]

wie plaatste "yvonne.rar" in die chat lol ?

zou je op dit moment gaan inkopen in litecoin ja?
LTC zie ik binnen nu en 2 weken onder dezelfde omstandigheden wel verdubbelen qua prijs.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133641165
Iemand recent ergens uitgecashed? (niet bitonic) Ik zou graag wat ervaringen horen
pi_133641172
Wie koopt die 20k sell wall bij LTC ff op?
pi_133641194
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:46 schreef Scorpie het volgende:

[..]

LTC zie ik binnen nu en 2 weken onder dezelfde omstandigheden wel verdubbelen qua prijs.
Zelf heb ik er 65 liggen ingekocht op 4 dollar ooit, ik raak ze denk ik ook niet aan.
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133641238
Waarom zijn jullie zo into the btc-e?

Ik wil er geld naar toe storten, alleen ze hanteren minimaal een fee van 15¤
Dus als ik 50 eu stort blijft er maar 35 over.. vrij absurd :s
pi_133641255
Eindelijk gaat die NVC omhoog, maar met al die transacties die ik de laatste tijd heb gedaan zit winst er allang niet meer in :')

Soms helemaal niet door gehad dat er fee's op zaten.
pi_133641264
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:48 schreef pimpel1985 het volgende:
Waarom zijn jullie zo into the btc-e?

Ik wil er geld naar toe storten, alleen ze hanteren minimaal een fee van 15¤
Dus als ik 50 eu stort blijft er maar 35 over.. vrij absurd :s
Dat is voor opnemen. Storten is minimaal ¤2000 en 1% fee aan kosten.
pi_133641274
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:48 schreef pimpel1985 het volgende:
Waarom zijn jullie zo into the btc-e?

Ik wil er geld naar toe storten, alleen ze hanteren minimaal een fee van 15¤
Dus als ik 50 eu stort blijft er maar 35 over.. vrij absurd :s
ik stort er zelf geen geld heen, alleen maar btc's stort ik erheen
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133641319
Ik LTC kopen.. dus moet er wel geld heen sturen (heb nog nergens wat staan)
pi_133641321
Maar een opsomming, stel iemand wil gaan handelen met 100 euro.

Beste manier is dan:
- BTC kopen via bitonic voor je euro's
- BTC storten op BTC-e
- op BTC-e handelen in wat je wil
- BTC uitcashen via Bitonic?

Juist?
pi_133641322
Ik doe de koers maar ff weg... moet straks naar de huisarts en wil daar niet zitten met zo'n gedachte van: zou LTC al 15+ zijn? :')
pi_133641342
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:50 schreef dreamerbulk het volgende:

[..]

ik stort er zelf geen geld heen, alleen maar btc's stort ik erheen
En bij het withdrawen heb je dus vrede met die ¤15 fee?
pi_133641343
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:52 schreef JDx het volgende:
Maar een opsomming, stel iemand wil gaan handelen met 100 euro.

Beste manier is dan:
- BTC kopen via bitonic voor je euro's
- BTC storten op BTC-e
- op BTC-e handelen in wat je wil
- BTC uitcashen via Bitonic?

Juist?
Kan idd.
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:53:09 #82
324708 Fok-now
The only one
pi_133641353
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:52 schreef JDx het volgende:
Maar een opsomming, stel iemand wil gaan handelen met 100 euro.

Beste manier is dan:
- BTC kopen via bitonic voor je euro's
- BTC storten op BTC-e
- op BTC-e handelen in wat je wil
- BTC uitcashen via Bitonic?

Juist?
Zie mijn footer, staat alles uitgelegd!
Post in Cryptocurrencies sinds #1
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:53:14 #83
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133641359
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:52 schreef Toto69 het volgende:
Ik doe de koers maar ff weg... moet straks naar de huisarts en wil daar niet zitten met zo'n gedachte van: zou LTC al 15+ zijn? :')
Ik zit als een getraind aapje naar de cijfers te kijken @ work en ben totaal niet productief. Stom, want ik wil pas gaan verkopen over een paar weken.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:53:26 #84
324708 Fok-now
The only one
pi_133641361
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:52 schreef Toto69 het volgende:
Ik doe de koers maar ff weg... moet straks naar de huisarts en wil daar niet zitten met zo'n gedachte van: zou LTC al 15+ zijn? :')
Haha, heel herkenbaar!
Post in Cryptocurrencies sinds #1
pi_133641362
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zit als een getraind aapje naar de cijfers te kijken @ work en ben totaal niet productief. Stom, want ik wil pas gaan verkopen over een paar weken.
:D
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:53:49 #86
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133641372
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:48 schreef pimpel1985 het volgende:
Waarom zijn jullie zo into the btc-e?

Ik wil er geld naar toe storten, alleen ze hanteren minimaal een fee van 15¤
Dus als ik 50 eu stort blijft er maar 35 over.. vrij absurd :s
Je moet ook geen geld naar BTC-E storten, je moet er BTC of LTC heen sturen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133641437
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:52 schreef robin007bond het volgende:

[..]

En bij het withdrawen heb je dus vrede met die ¤15 fee?
jup
Bowl Of continental chicken and vegetables family pack rice (125grams)
pi_133641438
NVC bitches!
pi_133641440
thanks..

ga ik dat maar doen, via bitonic kopen (wel duur momenteel, maar goed)
pi_133641457
Wall op bitstamp is eindelijk opgevroten. *O*
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:57:21 #91
324708 Fok-now
The only one
pi_133641460
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:56 schreef pimpel1985 het volgende:
thanks..

ga ik dat maar doen, via bitonic kopen (wel duur momenteel, maar goed)
Ik betaal zelf liever wat meer dat ik zeker weet dat het veilig en snel gaat.
Post in Cryptocurrencies sinds #1
  dinsdag 26 november 2013 @ 13:58:56 #92
11102 knep
Mountainfreak
pi_133641501
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zit als een getraind aapje naar de cijfers te kijken @ work en ben totaal niet productief. Stom, want ik wil pas gaan verkopen over een paar weken.
Herkenbaar ;(
  † In Memoriam † dinsdag 26 november 2013 @ 14:00:26 #93
230491 Zith
pls tip
pi_133641537
Gox nu boven China.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133641891
LTC zit geen schot meer in, had ik al verwacht, hopelijk komt NVC nog boven de 22.

NMC gaat wel heel hard nu.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:16:42 #95
11102 knep
Mountainfreak
pi_133641976
BTC _O_
pi_133641994
Hoppa NVC gekocht op 20, verkocht op 22 net, eerste keer dat ik daadwerkelijk iets van winst zie :P
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:17:58 #97
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642004
Jezus NMC 8)7
pi_133642011
Nog even en ik switch naar NMC :{
pi_133642022
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:18 schreef Toto69 het volgende:
Nog even en ik switch naar NMC :{
Net gedaan.

Die gaat me nog iets sneller dan NVC :P
pi_133642023
Dit topic is minder leuk geworden sinds al die alt-coins hier langskomen :'(
pi_133642065
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:18 schreef JDx het volgende:

[..]

Net gedaan.

Die gaat me nog iets sneller dan NVC :P
Ik houd LTC vast denk ik. Krijg ik wellicht spijt van maar goed.
pi_133642084
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:18 schreef JDx het volgende:

[..]

Net gedaan.

Die gaat me nog iets sneller dan NVC :P
Dit begrijp ik nog niet helemaal trouwens, ik dacht NMC's te hebben gekocht, maar blijkt dus slechts een order te zijn die niet geaccepteerd wordt ofzo? Bij het kopen van NVC had ik geen wachttijd.
  † In Memoriam † dinsdag 26 november 2013 @ 14:22:24 #103
230491 Zith
pls tip
pi_133642128
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:18 schreef WebBeestje het volgende:
Dit topic is minder leuk geworden sinds al die alt-coin noobs hier langskomen :'(
Yep..
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133642147
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:20 schreef JDx het volgende:

[..]

Dit begrijp ik nog niet helemaal trouwens, ik dacht NMC's te hebben gekocht, maar blijkt dus slechts een order te zijn die niet geaccepteerd wordt ofzo? Bij het kopen van NVC had ik geen wachttijd.
Dan zal je een te lage koopprijs hebben opgegeven.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:24:30 #105
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642192
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 12:50 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Ja precies, en ik was ingestapt op $5.35 dus als 'ie echt instort dan kan het nog een heel tijdje duren voor ik dat weer terug heb verdiend :P
NMC al bijna 6, jij blij :(
pi_133642219
De weerstand op Bitstamp gaat eraan :D mensen storten hun salarissen massaal in BTC :') :') :')
pi_133642226
Bitcoins zijn inmiddels de facto standaard. Altcoins zijn gewoon een pure gok.

Graag 2 topics voor bitcoins en altcoins.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:26:07 #108
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642235
Gox 8)7
pi_133642249
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:24 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

NMC al bijna 6, jij blij :(
not really :'(
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:27:00 #110
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642261
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:26 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

not really :'(
Mijn kat lag zijwaarts, ik wist dat :@
pi_133642279
Het is weer net als vroeger.

MtGox loopt $100 uit op Bitstamp en BTC-E. :).
pi_133642296
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:27 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Mijn kat lag zijwaarts, ik wist dat :@
ben maar weer ingestapt dan :@
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:28:19 #113
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642301
Jezus, wat een gestoorde dag, geniaal :D.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:28:24 #114
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133642304
ZOjuist uitgerekend dat ik op $10.000 zit :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133642308
NMC door de $6 heen
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:28:41 #116
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642320
_O_
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:29:08 #117
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133642329
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:18 schreef WebBeestje het volgende:
Dit topic is minder leuk geworden sinds al die alt-coins hier langskomen :'(
Ga haten dan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:29:14 #118
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642331
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:28 schreef Scorpie het volgende:
ZOjuist uitgerekend dat ik op $10.000 zit :D
Gefeliciflapstaart

Ik op 90 dollar
pi_133642339
LTC's verkocht, hoe lang voor ik de USD heb?
pi_133642348
Gvd opsciheten :') wil nmc kopen
pi_133642361
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:29 schreef Toto69 het volgende:
LTC's verkocht, hoe lang voor ik de USD heb?
die staan op btc-e toch meteen in je account?
pi_133642368
quote:
5s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:30 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

die staan op btc-e toch meteen in je account?
Nee ik zit precies achter een sell wall :')
pi_133642373
NMC gaat nu als een malle.
pi_133642381
NMc stop even met stijgen tot ik je heb.
pi_133642395
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:30 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Nee ik zit precies achter een sell wall :')
Dan zijn je coins dus nog niet verkocht. Zet er een lagere prijs in dan.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:31:26 #126
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642399
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:31 schreef Toto69 het volgende:
NMc stop even met stijgen tot ik je heb.
Nee nee, stijg door bitte, stijg door
pi_133642402
1) Created buy order 29.5 NMC by price 6.139 USD (total 181.1005 USD)
pi_133642410
29.441 NMC

*O*
pi_133642421
Waarom stijgt alles en gaat alles per dag 3x over de kop, wat is dit
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:32:45 #130
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642425
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:31 schreef Toto69 het volgende:
1) Created buy order 29.5 NMC by price 6.139 USD (total 181.1005 USD)
Dan zou je weer eens lang kunnen wachten als de koers door blijft stijgen
pi_133642431
NVC is op het einde van zn spurt, NMC zal ook zo wel kappen :')
pi_133642432
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:32 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dan zou je weer eens lang kunnen wachten als de koers door blijft stijgen
Heb ze al.
pi_133642436
GROEIEN NMC, GROEIEN *O*
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:33:04 #134
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642438
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:32 schreef Waterdrinker het volgende:
Waarom stijgt alles en gaat alles per dag 3x over de kop, wat is dit
Dit is gratis geld voor iedereen
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:33:39 #135
415710 Yonder
#TeamXeYoDo
pi_133642444
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:33 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dit is gratis geld voor iedereen
De kerst is vroeg dit jaar :9
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:33:45 #136
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642446
Wie is die FTC aan het opkopen? :')
  † In Memoriam † dinsdag 26 november 2013 @ 14:33:47 #137
230491 Zith
pls tip
pi_133642450
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:32 schreef Waterdrinker het volgende:
Waarom stijgt alles en gaat alles per dag 3x over de kop, wat is dit
De altcoins (en LTC) gaan elke paar weken over de top om dan weer in te zakken. Toevallig is er deze keer een grote influx beginners omdat er 1-2 weken geleden een grote bitcoin hype was (daarvoor stond het een paar maanden stil).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:33:50 #138
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642451
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:33 schreef Toto69 het volgende:
GROEIEN NMC, GROEIEN *O*
Je woorden zijn als magie, er groeit iets bij mij :@
pi_133642454
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:33 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Je woorden zijn als magie, er groeit iets bij mij :@
:@
pi_133642492
Enorme sellwall op NMC 6.25 :D
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:35:32 #141
415710 Yonder
#TeamXeYoDo
pi_133642494
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:35 schreef Toto69 het volgende:
Enorme sellwall op NMC 6.25 :D
pi_133642495
Wat een slecht topic is dit geworden, eerst een basher die hoopte dat BTC flink zou gaan dalen en toch maar ging kopen :') nu al die alt-coin prut en bijna niks meer over BTC :'(
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:36:05 #143
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642509
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:35 schreef WebBeestje het volgende:
Wat een slecht topic is dit geworden, eerst een basher die hoopte dat BTC flink zou gaan dalen en toch maar ging kopen :') nu al die alt-coin prut en bijna niks meer over BTC :'(
Laat ons nu gewoon plezier hebben beestje :(
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:36:09 #144
415710 Yonder
#TeamXeYoDo
pi_133642510
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:35 schreef WebBeestje het volgende:
Wat een slecht topic is dit geworden, eerst een basher die hoopte dat BTC flink zou gaan dalen en toch maar ging kopen :') nu al die alt-coin prut en bijna niks meer over BTC :'(
Het snelle geld wordt op dit moment niet meer uit BTC gehaald.
pi_133642521
Die alt-coin prut levert anders een stuk meer op dan BTC ;)
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:36:43 #146
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642531
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:35 schreef Toto69 het volgende:
Enorme sellwall op NMC 6.25 :D
sellwall is doorbroken
pi_133642537
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:36 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

sellwall is doorbroken
:( haters
pi_133642544
Die NVC gaat ook sick btw :X
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:37:24 #149
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642550
Damn, blij dat ik weer ben ingestapt op 5,85 _O-.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:37:26 #150
415710 Yonder
#TeamXeYoDo
pi_133642551
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:36 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

sellwall is doorbroken
Helemaal niet.
pi_133642556
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:37 schreef knep het volgende:
Damn, blij dat ik weer ben ingestapt op 5,85 _O-.
6,13 kan nog net. :X
pi_133642563
En met FTC sta ik ook op winst nu :) Alles groen nu, gaat een leuke week worden
pi_133642568
Jezus, al die lui die aan het wachten waren op LTC die van 14 naar 15 zou gaan. NMC inmiddels al van 5 naar 6,5 :')
pi_133642590
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 13:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zit als een getraind aapje naar de cijfers te kijken @ work en ben totaal niet productief. Stom, want ik wil pas gaan verkopen over een paar weken.
Tsja. Heel herkenbaar. Zelfs voor een laag bedrag hou ik telkens de koersen in de gaten.
pi_133642594
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:38 schreef JDx het volgende:
Jezus, al die lui die aan het wachten waren op LTC die van 14 naar 15 zou gaan. NMC inmiddels al van 5 naar 6,5 :')
Gelukkig uit LTC gestapt en naar NMC gegaan. :P
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:38:49 #156
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642595
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:38 schreef JDx het volgende:
Jezus, al die lui die aan het wachten waren op LTC die van 14 naar 15 zou gaan. NMC inmiddels al van 5 naar 6,5 :')
Bekijk FTC maar eens :')
pi_133642602
Mja ik moet zo naar de dokter, dus hoop dat ik terugkom met NMC op 7+ :D

/en dat ik geen fucking lyme krijg

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 26-11-2013 14:39:21 ]
pi_133642615
Is KFC iets? :)
pi_133642621
Ik zit me te bedenken dat ik ipv voor 100 eur 4 NMC en 7 LTC beter gelijk met 1000 had kunnen beginnen. _O-
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:39:53 #160
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642622
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:39 schreef Toto69 het volgende:
Mja ik moet zo naar de dokter, dus hoop dat ik terugkom met NMC op 7+ :D

/en dat ik geen fucking lyme krijg
Teekbeet?

Kunt iig sell order plaatsen van 7 dollar als je bang bent dat ie crashed
pi_133642624
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:39 schreef Toto69 het volgende:
Mja ik moet zo naar de dokter, dus hoop dat ik terugkom met NMC op 7+ :D

/en dat ik geen fucking lyme krijg
Je kunt in ieder geval een luxe rolstoel kopen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:40:04 #162
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642628
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:39 schreef WebBeestje het volgende:
Is KFC iets? :)
Kentucy fried chicken
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 14:40:08 #163
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133642630
Wat een gekte. En PPC stijgt het minst ;(
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133642631
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:39 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Teekbeet?

Kunt iig sell order plaatsen van 7 dollar als je bang bent dat ie crashed
Ben niet bang voor een crash eigenlijk :) idd teekbeet
pi_133642648
Er staat nu wel weer erg veel in de verkoop bij NMC.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 14:41:51 #166
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133642671
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:39 schreef Murdera het volgende:
Ik zit me te bedenken dat ik ipv voor 100 eur 4 NMC en 7 LTC beter gelijk met 1000 had kunnen beginnen. _O-
Ook begonnen :D

Heb gisteren voor 250 euro bijgekocht bij koers van 700 van Bitstamp. Was het maar meer geweest :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:42:05 #167
415710 Yonder
#TeamXeYoDo
pi_133642676
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:40 schreef Waterdrinker het volgende:
Er staat nu wel weer erg veel in de verkoop bij NMC.
-O-
pi_133642685
en bam dat was NMC :')
pi_133642698
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:41 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ook begonnen :D

Heb gisteren voor 250 euro bijgekocht bij koers van 700 van Bitstamp. Was het maar meer geweest :')
haha ja. 100 om mee te spelen, dat is niet erg als het allemaal in rook opgaat. :D Maar had ik maar meer gedaan. :')
pi_133642702
Godver NMC :(
pi_133642711
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:40 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ben niet bang voor een crash eigenlijk :)
:')
pi_133642713
Ik heb in alle Coins geinvesteerd vorige week, en echt alles gaat lekker. Super nice.
pi_133642714
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:41 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ook begonnen :D

Heb gisteren voor 250 euro bijgekocht bij koers van 700 van Bitstamp. Was het maar meer geweest :')
Verslaafde. Ik weet nog dat je met 0.1 bitcoin begon. :D
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:43:44 #174
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642726
_O-
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 14:44:55 #175
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133642756
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:42 schreef Murdera het volgende:

[..]

haha ja. 100 om mee te spelen, dat is niet erg als het allemaal in rook opgaat. :D Maar had ik maar meer gedaan. :')
Bij de volgende dip maar weer bijkopen dan. Heb nu 0,67 gekocht. Is nu 0,82 en dan doe ik het nog het slechtste van iedereen hier

NVC blijft ook gestaag stijgen 8)7
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133642765
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:44 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Bij de volgende dip maar weer bijkopen dan. Heb nu 0,67 gekocht. Is nu 0,82 en dan doe ik het nog het slechtste van iedereen hier

NVC blijft ook gestaag stijgen 8)7
Niet meer.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:45:54 #177
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642775
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:42 schreef Toto69 het volgende:
Godver NMC :(
NMC was een bear trap, investeren knul!
pi_133642777
Alright, check het straks wel weer. :W
pi_133642784
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:45 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

NMC was een bear trap, investeren knul!
Heb ze gewoon nog hoor. :P
pi_133642792
NMC even losgelaten op $6. Eventjes dalen en opnieuw instappen. Klinkt simpel. Hopelijk is het dat ook. :Y
pi_133642807
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:44 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Bij de volgende dip maar weer bijkopen dan. Heb nu 0,67 gekocht. Is nu 0,82 en dan doe ik het nog het slechtste van iedereen hier

NVC blijft ook gestaag stijgen 8)7
haten op 23% rendement _O-
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:47:39 #182
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642810
Ik word hartstikke gek van die troller-lollerbox _O-
pi_133642814
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:46 schreef MxM het volgende:
NVC even losgelaten op $6. Eventjes dalen en opnieuw instappen. Klinkt simpel. Hopelijk is het dat ook. :Y
Waarom uitgestapt bij een koers stijging?
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:48:04 #184
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642815
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:47 schreef knep het volgende:
Ik word hartstikke gek van die troller-lollerbox _O-
? :@
pi_133642825
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:48 schreef videonatic het volgende:

[..]

Waarom uitgestapt bij een koers stijging?
Omdat het met kleine volumes zo tientallen procenten naar beneden kan klappen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:49:14 #186
11102 knep
Mountainfreak
pi_133642840
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:48 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

? :@
;)
pi_133642841
NVC gaat ook al zo hard, tering waarom kan ik niet zo snel alles kopen
pi_133642848
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:43 schreef videonatic het volgende:
Ik heb in alle Coins geinvesteerd vorige week, en echt alles gaat lekker. Super nice.
Er zijn meer dan 50 coins :')
pi_133642862
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:49 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Er zijn meer dan 50 coins :')
Op BTC-E natuurlijk, he he
pi_133642883
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:48 schreef videonatic het volgende:

[..]

Waarom uitgestapt bij een koers stijging?
Vraag ik mij nu ook af. :')
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:52:33 #191
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133642907
RISE NMC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:52:39 #192
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642908
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:51 schreef MxM het volgende:

[..]

Vraag ik mij nu ook af. :')
Zo kun je overal wel spijt van hebben, maar ipv een koersstijging had het ook een daling kunnen zijn, wees blij dat je winst hebt. ;)
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:52:47 #193
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133642912
Ineens mn litecoin wallet met een corrupte blokdatabase. :(

Gewoon herindexeren?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:52:57 #194
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133642917
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:52 schreef Scorpie het volgende:
RISE NMC.
Scorpie, doe je best op de trollbox!
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:54:28 #195
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133642951
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:52 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Scorpie, doe je best op de trollbox!
SIR YES SIR.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 14:55:41 #196
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133642978
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:54 schreef Scorpie het volgende:

[..]

SIR YES SIR.
Laat m ff zakken tot 5 euro, dan koop ik weer wat in.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133642985
NMC, LTC, beide stabiel (de laatste 10min), NVC blijft stijgen.
pi_133643001
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:44 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Bij de volgende dip maar weer bijkopen dan. Heb nu 0,67 gekocht. Is nu 0,82 en dan doe ik het nog het slechtste van iedereen hier

NVC blijft ook gestaag stijgen 8)7
Ben net uit NMC. Nu hopen dat de LTC weer omhoogschiet. :P
pi_133643008
Ik ga zo ook voor de LTC, staat al lange tijd stil.
pi_133643049
Awesome, BBQ's gaan nu weer omhoog. Die heb ik nog 2000 :9.
pi_133643069
Werkelijk alles up.. zit nu in BTC/LTC/NMC/PPC en FTC, heb helaas geen fiat meer op btc-e om in nog meer coins te gaan zitten
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 15:00:37 #202
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133643092
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 14:59 schreef Stokkie_ het volgende:
Werkelijk alles up.. zit nu in BTC/LTC/NMC/PPC en FTC, heb helaas geen fiat meer op btc-e om in nog meer coins te gaan zitten
Zelfs TRC stijgt. Terwijl deze van btc-e afgaat binnenkort :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133643117
Wat een stijging, lekker dikke winst en heb vandaag ook nog eens een lening terugbetaald gekregen van een vriend: extra money :)
Nu snel effe in ltc zitten

ps: als iemand nog btc te koop heeft zou ik die graag overkopen, kan er veel kopen ;)
pi_133643123
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:00 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Zelfs TRC stijgt. Terwijl deze van btc-e afgaat binnenkort :')
Ja idd :') en de geschiedenis van die coin is ook niet al te best dus daar blijf ik igg vanaf
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:01:59 #205
401928 anti-loper
brengt oldschool back
pi_133643137
BTC zijn nu ongeveer 800 op btc-e hoeveel zijn ze op andere sites dan? 900 ofzo?
Op woensdag 6 februari 2019 00:47 schreef SideEffect het volgende
Als dima voor 31 december 2019 een relatie krijgt met treinmeisje, krijg jij van mij 10¤
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:02:22 #206
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133643145
880
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133643148
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:01 schreef anti-loper het volgende:
BTC zijn nu ongeveer 800 op btc-e hoeveel zijn ze op andere sites dan? 900 ofzo?
Allen tussen 800-900, ik heb het gevoel dat die 1000 niet lang meer gaat duren.
pi_133643164
900 is de recordhoogte, hopelijk gaan we er vandaag overheen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:03:18 #209
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133643169
Ben vuistdiep gegaan in FTC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:03:40 #210
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643181
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:00 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Zelfs TRC stijgt. Terwijl deze van btc-e afgaat binnenkort :')
TRC blijft op btc-e. Nadat hij in de laatste paar dagen zo flink gestegen is laten ze hem er toch mar opstaan
pi_133643195
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:03 schreef Scorpie het volgende:
Ben vuistdiep gegaan in FTC.
@hoeveel?
PSN: Duuc-nl
pi_133643206
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:03 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

TRC blijft op btc-e. Nadat hij in de laatste paar dagen zo flink gestegen is laten ze hem er toch mar opstaan
Waar heb je dat vandaan?
pi_133643216
Ik heb mijn winst genomen, eerst maar eens zien hoe het nu verder loopt. De meeste coins zien er veel te overgewaardeerd uit momenteel.
pi_133643221
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:04 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Waar heb je dat vandaan?
inb4 "zeiden ze in de trollbox"
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:05:58 #215
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643251
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:04 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Waar heb je dat vandaan?
Trollbox.... stelde dezelfde vraag :@
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:06:10 #216
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133643256
Die altcoins worden toch nergens geaccepteerd als betaalmiddel. Drijven gewoon met z'n alle die prijs van NMC e.d op omdat hij omhoog gaat er dan meer mensen instappen
pi_133643280
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:06 schreef Burrito het volgende:
Die altcoins worden toch nergens geaccepteerd als betaalmiddel. Drijven gewoon met z'n alle die prijs van NMC e.d op omdat hij omhoog gaat er dan meer mensen instappen
True, maar op tijd in- en uitstappen en je kunt toch mooie ritjes maken op een dag.
pi_133643281
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:06 schreef Burrito het volgende:
Die altcoins worden toch nergens geaccepteerd als betaalmiddel. Drijven gewoon met z'n alle die prijs van NMC e.d op omdat hij omhoog gaat er dan meer mensen instappen
Ik zie ook geen supermarkten goud accepteren.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:07:22 #219
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643287
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:07 schreef JDx het volgende:

[..]

Ik zie ook geen supermarkten goud accepteren.
Oh, snap!
  † In Memoriam † dinsdag 26 november 2013 @ 15:07:59 #220
230491 Zith
pls tip
pi_133643310
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:06 schreef Burrito het volgende:
Die altcoins worden toch nergens geaccepteerd als betaalmiddel. Drijven gewoon met z'n alle die prijs van NMC e.d op omdat hij omhoog gaat er dan meer mensen instappen
Klopt, daarom zitten alle newbs er ook zo diep in.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133643327
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:07 schreef Zith het volgende:

[..]

Klopt, daarom zitten alle newbs er ook zo diep in.
En daar valt winst uit te trekken. :P
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:08:39 #222
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643333
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:07 schreef Zith het volgende:

[..]

Klopt, daarom zitten alle newbs er ook zo diep in.
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:03 schreef Scorpie het volgende:
Ben vuistdiep gegaan in FTC.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:11:08 #223
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133643397
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:04 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

@hoeveel?
2200 stuks voor precies 1 BTC :D
230 stuks LTC
1000 stuks NMC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:11:35 #224
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643409
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:11 schreef Scorpie het volgende:

[..]

2200 stuks voor precies 1 BTC :D
230 stuks LTC
1000 stuks NMC.
Je volledige 10000 dollar?
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:11:35 #225
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133643410
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:07 schreef Zith het volgende:

[..]

Klopt, daarom zitten alle newbs er ook zo diep in.
Loving it.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133643412
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:11 schreef Scorpie het volgende:

1000 stuks NMC.
tering :')
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:11:56 #227
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133643423
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:11 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Je volledige 10000 dollar?
Ja, alhoewel ik nu alles terugreken naar BTC en dan kom ik op ~12.5 BTC uit.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 15:12:13 #228
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133643430
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:11 schreef Scorpie het volgende:

[..]

2200 stuks voor precies 1 BTC :D
230 stuks LTC
1000 stuks NMC.
Wow _O_ Hoeveel % winst heb je tot nu toe?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133643432
Maar scorp, welke filosofie heb je er achter zitten?

Kan het echt wat worden volgens jou (geloof je echt in NMC?) of hoop je gewoon dat 'ie nog verder gepumpt wordt en je er op tijd vanaf springt?
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:12:20 #230
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643436
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:11 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja, alhoewel ik nu alles terugreken naar BTC en dan kom ik op ~12.5 BTC uit.
Ach, no risk no gain he
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:13:35 #231
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133643460
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:12 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Wow _O_ Hoeveel % winst heb je tot nu toe?
Begonnen met 2500$ dus ongeveer 300%. Moet wel zeggen dat ik die 2500$ in maart van dit jaar heb gebruikt voor het kopen van BTC.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:14:03 #232
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133643478
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:12 schreef Waterdrinker het volgende:
Maar scorp, welke filosofie heb je er achter zitten?

Kan het echt wat worden volgens jou (geloof je echt in NMC?) of hoop je gewoon dat 'ie nog verder gepumpt wordt en je er op tijd vanaf springt?
Dat laatste. Ik heb mezelf tot doel gemaakt om 10k in EUR weg te zetten en dan te stoppen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:15:51 #233
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643520
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:14 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dat laatste. Ik heb mezelf tot doel gemaakt om 10k in EUR weg te zetten en dan te stoppen.
Zien we je dan nooit meer? ;(
pi_133643532
Eindelijk :D
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:17:42 #235
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643573
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:16 schreef WebBeestje het volgende:
Eindelijk :D
Je hebt een UI!!!!
pi_133643583
Dat gaat hard met NMC.
pi_133643584
Nog waard om in nmc te stappen (heb er al wat in)
en iemand nog btc te koop, scorpie niet weggaan we hebben je advies nodig :P
pi_133643589
NMC tikt de 7 alweer aan :D
PSN: Duuc-nl
pi_133643598
Bitstamp :( 1925 BTC in verkoop op $845 :(
pi_133643607
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:11 schreef Scorpie het volgende:
1000 stuks NMC.
Toch wel een goede keuze geweest tot nu toe, damn
pi_133643611
Op Bitstamp zal de BTC nog wel even rond de 845 hangen. Er dumpt iemand ff 1900+ BTC voor die prijs.
pi_133643614
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef Duuc-nl het volgende:
NMC tikt de 7 alweer aan :D
waarom heb ik verkocht :'(
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:18:56 #243
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643615
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef Duuc-nl het volgende:
NMC tikt de 7 alweer aan :D
7,155 ... TO THE MOONNNNN and beyond /buzzlightyear
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:19:09 #244
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643622
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

waarom heb ik verkocht :'(
rofl
pi_133643624
7,30 :')
pi_133643626
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

waarom heb ik verkocht :'(
Ik zou weer instappen :P
pi_133643630
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:19 schreef Waterdrinker het volgende:
7,30 :')
Haha _O-
PSN: Duuc-nl
  † In Memoriam † dinsdag 26 november 2013 @ 15:19:50 #248
230491 Zith
pls tip
pi_133643636
Die sellwall van 1.7 miljoen USd op bitstamp :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133643695
Namecoin is verdubbelt op vannacht. Wauw.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 15:21:58 #250
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133643699
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef Thieske het volgende:
Op Bitstamp zal de BTC nog wel even rond de 845 hangen. Er dumpt iemand ff 1900+ BTC voor die prijs.
Of die order wordt straks weer ingetrokken waarna het omhoog schiet. Was met LTC ook met een sellwall op 9. Toen die werd ingetrokken spoot het omhoog
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133643731
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:21 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Of die order wordt straks weer ingetrokken waarna het omhoog schiet. Was met LTC ook met een sellwall op 9. Toen die werd ingetrokken spoot het omhoog
Klinkt geil. :9~
pi_133643739
Weer even uit BTC op $843,99 terwijl ik ze gisteren nog kocht voor $780 :)
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:24:49 #253
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133643774
Ik heb een paar dagen geleden 300 NMC verkocht voor $1,80 :'(
pi_133643799
Ik stap in op NVC op 24,5 die knalt nog wel weer naar de 27 straks.

NMC net 7,3 heb ik totaal geen vertrouwen meer in :')
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 15:25:55 #255
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133643807
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:24 schreef tuut-chips het volgende:
Ik heb een paar dagen geleden 300 NMC verkocht voor $1,80 :'(
Ik verkocht mijn LTC op ongeveer 8,5 :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:27:09 #256
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133643845
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:25 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ik verkocht mijn LTC op ongeveer 8,5 :')
Die 500 dollar die ik toen kreeg waren er nu 2100 geweest

ik kan deze shit niet aan mannen :'(
pi_133643861
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:27 schreef tuut-chips het volgende:

[..]

Die 500 dollar die ik toen kreeg waren er nu 2100 geweest

ik kan deze shit niet aan mannen :'(
Als als... als je gisteren een winnend kraslot had gekocht dan had je nu 5000% winst.
pi_133643872
KUT, NMC 7.4 geweest? :(
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:30:00 #259
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133643920
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:28 schreef Toto69 het volgende:
KUT, NMC 7.4 geweest? :(
Yep. Hij daalt nu een stukje in en de trollbox doet er een schepje bovenop. Ik twijfel of ik de 140 die ik nog heb moet verkopen
pi_133643926
http://www.swing-trade-stocks.com/candlestick-patterns.html

Zouden we hier enigszins wat aan hebben?
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:30:31 #261
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133643932
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:28 schreef Toto69 het volgende:
KUT, NMC 7.4 geweest? :(
Vasthouden, die stijgt vast wel weer :)
pi_133643935
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:30 schreef tuut-chips het volgende:

[..]

Yep. Hij daalt nu een stukje in en de trollbox doet er een schepje bovenop. Ik twijfel of ik de 140 die ik nog heb moet verkopen
Kut, ben je heel even weg. 7.4 Was prima geweest.
pi_133643942
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:30 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Vasthouden, die stijgt vast wel weer :)
Verkoop ze sowieso niet beneden 7 hoor :P
pi_133643945
Haha ik kijk 1 minuut niet en weer naar 6,7 _O-
PSN: Duuc-nl
pi_133643961
quote:
19s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:30 schreef Duuc-nl het volgende:
Haha ik kijk 1 minuut niet en weer naar 6,7 _O-
en up :P
pi_133643976
6.99
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:32:24 #267
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133643979
En NMC weer terug op $7. Move along people!
pi_133643982
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:32 schreef tuut-chips het volgende:
En NMC weer terug op $7. Move along people!
pi_133643984
wat is mtgox eigenlijk ook een handelsite net zoals BTC-e? En waarom zijn de prijzen van BTC zo verschillend?
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:33:37 #270
11102 knep
Mountainfreak
pi_133644027
Op 6,85 weer ingestapt met 60 NMC :).
pi_133644041
Je kon net in 1 minuut 10% winst pakken
PSN: Duuc-nl
pi_133644042
Dit topic wordt met de minuut slechter :'(
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:34:14 #273
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133644046
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:32 schreef JDx het volgende:
wat is mtgox eigenlijk ook een handelsite net zoals BTC-e? En waarom zijn de prijzen van BTC zo verschillend?
mt gox is een Japanse trading site die vroeger (tot de crash in April) erg groot was (iets van 80% van de BTC markt ofzo)
Ze hebben toen heel veel DDoS aanvallen gehad en daarmee eigenhandig BTC tijdelijk om zeep geholpen, waardoor veel mensen daar weg zijn gegaan. Tegenwoordig hebben ze problemen met hun bank en kunnen ze dus geen geld storten op je bankrekening (wel BTC transferren). Veel mensen kopen daar dus BTC op en schuiven ze door naar een andere exchange omdat ze daar wel USD kunnen opnemen. Daardoor staat Mt Gox altijd iets hoger dan de rest.
pi_133644047
Doe eens rustig als een koers daalt. :{
pi_133644054
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:34 schreef WebBeestje het volgende:
Dit topic wordt met de minuut slechter :'(
Misschien topic voor altcoins maken. :)
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:34:40 #276
11102 knep
Mountainfreak
pi_133644059
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:34 schreef WebBeestje het volgende:
Dit topic wordt met de minuut slechter :'(
>:)
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:34:52 #277
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133644066
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:34 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Misschien topic voor altcoins maken. :)
Denk dat een SC een beter idee zou zijn
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:35:04 #278
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133644075
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:24 schreef tuut-chips het volgende:
Ik heb een paar dagen geleden 300 NMC verkocht voor $1,80 :'(
kusje erop?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133644076
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:34 schreef tuut-chips het volgende:

[..]

mt gox is een Japanse trading site die vroeger (tot de crash in April) erg groot was (iets van 80% van de BTC markt ofzo)
Ze hebben toen heel veel DDoS aanvallen gehad en daarmee eigenhandig BTC tijdelijk om zeep geholpen, waardoor veel mensen daar weg zijn gegaan. Tegenwoordig hebben ze problemen met hun bank en kunnen ze dus geen geld storten op je bankrekening (wel BTC transferren). Veel mensen kopen daar dus BTC op en schuiven ze door naar een andere exchange omdat ze daar wel USD kunnen opnemen. Daardoor staat Mt Gox altijd iets hoger dan de rest.
Thanks!
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:35:44 #280
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133644092
De BTC-e trollbox is zulk heerlijk vermaak op de dinsdagmiddag :D

"FONTAS JUST TOLD ME ON THE PHONE: NMC TO DA MOON!"
pi_133644098
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:34 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Denk dat een SC een beter idee zou zijn
Kan me wel voorstellen dat de 'oldbies' met btc's dit irritant vinden dus ik vind 't geen dom idee.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:37:06 #282
11102 knep
Mountainfreak
pi_133644128
36 dollar winst in 2 minuten, blijft geinig
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:38:21 #283
331250 tuut-chips
Koning redstone
pi_133644167
En ik heb nu voor het eerst $1000 uit mijn $75 investering van na de april-crash. Thanks cryptocurrency!
pi_133644191
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:34 schreef WebBeestje het volgende:
Dit topic wordt met de minuut slechter :'(
zou ik ook zeggen als ik geen geld in altcoins had gestopt.
pi_133644197
Over 20 posts, 2 topics openen.

1 voor bitcoins in algemeen.

Ander topic voor altcoins.

Anders verbaggert dit zo. :{.
pi_133644236
Bitstamp wall op $845 wordt nu rap afgebroken.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:41:44 #287
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_133644237
What the... LTC gaat ook leuk omhoog zo te zien.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:42:08 #288
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133644245
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:39 schreef Robuustheid het volgende:
Over 20 posts, 2 topics openen.

1 voor bitcoins in algemeen.

Ander topic voor altcoins.

Anders verbaggert dit zo. :{.
AEX / [FB] Waar alles zo nu en dan om moderatie smeekt

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deze als sc en die andere voor nieuwsdingen en tips.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133644271
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:42 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

AEX / [FB] Waar alles zo nu en dan om moderatie smeekt

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deze als sc en die andere voor nieuwsdingen en tips.
^O^
pi_133644273
topic gemaakt
pi_133644290
Moeten ze niet vergeten deze straks even Bitcoins te noemen.
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:44:37 #292
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133644310
De insteek was deze als sc voor de cryptoc.

De andere voor meer inhoudelijke discussie.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133644382
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:44 schreef SosuaCafe het volgende:
De insteek was deze als sc voor de cryptoc.

De andere voor meer inhoudelijke discussie.
Dit is al 67 topics lang het BTC topic. Zou zonde zijn om dat nu ineens om te gooien. Zeker als je ook nog eens naar de mooie OP kijkt.
pi_133644385
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:46 schreef Thieske het volgende:

[..]

Dit is al 67 topics lang het BTC topic. Zou zonde zijn om dat nu ineens om te gooien. Zeker als je ook nog eens naar de mooie OP kijkt.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 15:46:38 #295
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133644386
quote:
99s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:44 schreef SosuaCafe het volgende:
De insteek was deze als sc voor de cryptoc.

De andere voor meer inhoudelijke discussie.
Inderdaad. Veel betere scheiding ook want er wordt net zo goed in BTC getrade en is nieuws over AltCoins dat niet in een SC/trade topic past. Scheiding tussen nieuws en de waan van de dag zoals in FB ook werd voorgesteld
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_133644391
Discussie over altcoins kan daar verder: AEX / Cryptocurrencies #1 And so it begins

Dit topic gaat over bitcoins.
  † In Memoriam † dinsdag 26 november 2013 @ 15:47:32 #297
230491 Zith
pls tip
pi_133644423
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:46 schreef Robuustheid het volgende:
Discussie over altcoins kan daar verder: AEX / Cryptocurrencies #1 And so it begins

Dit topic gaat over bitcoins.
_O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133644444
Ik zie straks wel welk topic over welke coins gaan :P
pi_133644452
4
pi_133644462
2
  dinsdag 26 november 2013 @ 15:48:49 #301
11102 knep
Mountainfreak
pi_133644463
Prima optie, dit topic is toch bijna dicht.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 26 november 2013 @ 15:48:58 #302
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133644468
X
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')