abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 11 oktober 2000 @ 09:49:10 #1
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_389141
Dag 1 - Tararaboemdijee vertelt direkt dat hij Knorretje er niet uit vindt zien. Volgens hem ziet ze eruit als een lesbienne. Achteraf blijkt dat Barb eigenlijk de enige lesbienne in het huis is. Vork geeft later nog wel toe dat hij twijfelt over zijn sexuele geaardheid.

Dag 2 - Iedereen is verzeild geraakt in een heftige discussie over de taakverdeling voor de komende tijd. Danny voert de spanning wat verder op door te stellen dat vrouwen in de keuken thuishoren. DeParasiet geeft hem een klap op zijn hoofd met een Mes.

Dag 3 - De bewoners krijgen hun eerste opdracht van Big Brother - ze moeten de Eifeltoren nabouwen van Patat. Na lang aandringen van Danny, zetten ze 50% van het weekgeld in.

Dag 4 - Het trainen voor de Eifeltoren-taak gaat lekker, totdat Vork(die ondertussen toch al bekend staat als de meest luie klootviool van het hele stel) de helft van de Patat opeet. DeParasiet gaat compleet uit haar dakpan!

Dag 5 - Vandaag moet de Eifeltoren-taak af zijn. Als het bijna af is laat Vork een enorme scheet en blaast zo de Eifeltoren omver. Big Brother roept over de intercom dat de weekopdracht mislukt is, waarop Knorretje in huilen uitbarst.

Dag 6 - Danny wordt door een van de Big-Brother-kippen aangevallen. Verder een rustige dag.

Dag 7 - Big Brother is bang dat de show veel te saai aan het worden is en geeft de bewoners opdracht een debat te houden over sex. Na iets te veel gedronken te hebben, geeft Knorretje toe dat ze het lekker vindt om hard gespanked te worden met een Mes. Tararaboemdijee vertelt dat hij nooit condooms gebruikt omdat ze pijn doen aan zijn penis. Danny is het daar wel mee eens. Barb roept uit dat geen van de andere bewoners ooit een echt orgasme gehad hebben, omdat ze allemaal saaie heterosexuele mietjes zijn. Vork zit in een hoekje stilletje naar Danny te staren met het schuim tussen zijn lippen.

Dag 8 - Vandaag moet voor het eerst genomineerd worden. Tararaboemdijee gaat iedereen langs om te vertellen hoe dol hij op ze is en dat ze de enige zijn waarmee hij echt een band heeft. DeParasiet en Knorretje worden uiteindelijk genomineerd. Vreemd genoeg stemt niemand op Tararaboemdijee.

Dag 9 - Big Brother maakt de namen van de genomineerden bekend in het huis. DeParasiet en Knorretje barsten beiden in tranen uit, geven iedereen een knuffel. Barb zingt een liedje voor ze - Que Si , Que No - waardoor ze zich beter moeten voelen.

Dag 10 - Het publiek stemt Knorretje het huis uit. Ze probeert moedig het huis met geheven hoofd te verlaten, maar barst halverwege al in tranen uit en snottert tegen iedereen dat ze nooit had moeten vertellen dat ze het fijn vond om gespanked te worden.

Dag 11 - De onderlinge relaties komen weer een beetje op orde na het vertrek van Knorretje. Het weekbudget is tot een minimum geslonken door de mislukte opdracht van vorige week. Barb moet doen zonder de komkommer die ze besteld had. DeParasiet is zichtbaar aangeslagen van het alle perikelen en wordt getroost door Danny, die telkens haar Borsten probeert te betasten.

Dag 12 - De Big Brother-psycholoog herhaalt telkens de beelden waarin Danny DeParasiet's Borsten betast. Naar eigen zeggen doet hij dit niet om de kijkcijfers op te drijven, maar omdat het een interessant psychologisch incident is, waarvan geleerd kan worden. De nieuwe weekopdracht wordt uitgedeeld. Deze week moeten de bewoners de afstand van de elfstedentocht afleggen op een loopband. Ze zetten 40% van het budget in.

Dag 13 - De loopbandopdracht ligt goed schema, ondanks dat Vork weigert te lopen omdat zijn penis zeer doet.

Dag 14 - Tot groot plezier van alle bewoners, wordt de weekopdracht succesvol afgerond. Vork loopt zowaar de laatste 10 meter en claimt daarna gelijk de victorie. DeParasiet noemt Vork een luie penis.

Dag 15 - Nominatiedag. Tararaboemdijee vertelt iedereen dat hij denk dat DeParasiet een hoer is. Daarnaast nodigt hij iedereen uit om na de show een weekendje op bezoek te komen. DeParasiet en Danny worden uiteindelijk genomineerd door hun huisgenoten. Niemand stemt op Tararaboemdijee.

Dag 16 - De nominaties worden door Big Brother omgeroepen. DeParasiet kan niet geloven dat ze voor de 2e keer genomineerd is. Danny is even verbaasd en zoekt mentale steun bij DeParasiet. Vork is ook behoorlijk van de kaart en biecht aan Barb op dat hij denkt verliefd te zijn op Danny. Barb heeft zelf geen interesse in de medebewoners omdat ze allemaal veel te hetero zijn.

Dag 17 - Het publiek stemt Danny het huis uit. DeParasiet is diep geraakt en geeft Danny een plukje haar van haar Borsten om te laten zien hoeveel ze om hem geeft. Vork is duidelijk ontroerd, maar houdt zijn eigen haar. Danny vertrekt.

Dag 18 - De Big Brother psycholoog herhaalt veelvuldig de scene waar DeParasiet het plukje haar van haar Borsten knipt. Blijkbaar weer een belangrijk psychologisch incident. Het publiek lijkt het er mee eens te zijn, de kijkcijfers gaan weer door het dak.

Dag 19 - Big Brother geeft de nieuwe weekopdracht op. Deze week moeten de bewoners het volkslied van Timboektoe binnen 60 seconden opboeren. Ze zetten 50% van het budget in.

Dag 20 - Niemand heeft enig idee hoe het volkslied van Timboektoe gaat, alleen Vork denk te weten dat het een beetje lijkt op Abba's Dancing Queen. De bewoners kiezen Tararaboemdijee uit om de opdracht uit te boeren.

Dag 21 - Tararaboemdijee boert niet alleen het volkslied van Timboektoe op, maar ook God Save The Queen, Que Si , Que No en het thema van Lingo. Hij wordt door de bewoners uitgeroepen tot held. De opiniepeiling van een landelijk roddelblad, maakt echter duidelijk dat na deze aktie 98% van de natie hem liever dood zou zien.

Dag 22 - De nominaties staan weer voor de deur. Tararaboemdijee verteld iedereen dat hij een kasteeltje heeft in Zuid-Frankrijk en nodigt iedereen uit voor de komende vakantie. Vork en Barb worden genomineerd.

Dag 23 - Vork en Barb vatten hun nominatie redelijk op en discussieren met Tararaboemdijee en DeParasiet waarom op hen gestemd is. Tararaboemdijee is stil, maar DeParasiet vertelt Vork dat ze hem een egoistische, luie en arrogante penis vindt en barst daarna in tranen uit.

Dag 24 - Het publiek stemt Barb het huis uit. Het interesseert eigenlijk niemand een reet. Barb vertrekt zwijgzaam.

Dag 25 - Tararaboemdijee is de eerste die het niet meer houdt en trekt zich stiekem af in de badkamer. De band draait overuren, omdat de Big Brother psycholoog ervan overtuigd is dat dit meer inzicht geeft in de persoon Tararaboemdijee en zijn persoonlijkheid. Met andere woorden is Tararaboemdijee een stiekeme rukker.

Dag 26 - Big Brother stort een kant van de tuin vol met 100 ton ontlasting, geproduceert door een Olifant. De weekopdracht: verplaats de mest naar de andere kant van de tuin en maak daarbij alleen gebruik van een Mes!. Tararaboemdijee twijfelt, maar Vork heeft vertrouwen. Hij vertelt dat hij in zijn jeugd zoiets weleens vaker heeft gedaan. Ze zetten 50% van het budget in.

Dag 27 - Totaal onaangekondigd barst Vork in tranen uit en vertelt dat hij het huis gaat verlaten. Het verplaatsen van de mest herrinert hem te veel aan het pijnlijke Olifant-incident uit zijn jeugd. DeParasiet probeert hem over te halen om te blijven. Tararaboemdijee zit in een hoekje zijn hand te strelen. Vork besluit te vertrekken.

Dag 28 - Met nog maar 2 bewoners in het huis blijkt de Olifant-schijt-opdracht onmogelijk. Big Brother besluit de mest te laten liggen. Behoorlijk ge-irriteerd over de mislukte weekopdracht, zetten de bewoners het op een zuipen. De laatste resten wijn, die DeParasiet gemaakt heeft van een paar oude, stoffige wortels uit de tuin, gaan tot de laatste druppel op.

Dag 29 - De laatste nominaties staan voor de deur. Tararaboemdijee vraagt DeParasiet ten huwelijk. Ze zegt ja, met tranen in haar ogen. Tot niemands verbazing stemt Tararaboemdijee op DeParasiet. Verblind door verliefdheid stemt DeParasiet op haarzelf.

Dag 30 - Wanneer de nominaties om worden geroepen, verklaart DeParasiet dat Tararaboemdijee de terechte winnaar is. Omdat ze toch gaan trouwen duiken ze aansluitend een bed in, om daar vervolgens de laatste dag & nacht door te brengen. (De Big-Brother psycholoog wordt na de eerste 2 uur in een dwangbuis afgevoerd) DeParasiet ligt nog op de bank bij te komen, als Tararaboemdijee het huis al verlaat om zijn 250.000 piek in ontvangst te nemen. Na de cheque in ontvangst te hebben genomen, neemt Tararaboemdijee het eerste vliegtuig naar Timboektoe en is nooit meer teruggezien.

  woensdag 11 oktober 2000 @ 10:46:18 #2
2390 JungleMan
Found & lost her..
pi_389196
*deja vu*

Kozzmic had ook zoiets..

Ik vind die van Jungleman erg intens. De blik in die ogen. Echt een gefrustreert, in de jungle rondslingerende, puber op zoek naar seks in zijn meest primale vorm.
  woensdag 11 oktober 2000 @ 11:10:32 #3
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_389234
dem, ben ik weer te laat
pi_389240
Meer, meer!!!!
  woensdag 11 oktober 2000 @ 11:46:59 #5
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_389286
't Juiste forum ??
Het komt goed.... En anders maar niet.
  woensdag 11 oktober 2000 @ 12:41:15 #6
2964 Armageddon
Oldbies Automatisering BV.
pi_389389
verplaats maar naar onzin
pi_389417
dit is 1 leuk stukje tekst
rafraîchissant pour la gorge et le pharynx
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')