FOK!forum / Werk, Geldzaken, Recht en de Beurs / Bitcoin en andere cryptocurrencies #65 | Bitcoin-hype over?
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 11:16
bitcoin.php
Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=1&p=0&

Lineair:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

3-maanden:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=90&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=S&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:
9yX8kz2.png

Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 11:17
Koers lijkt wat te stagneren en ik stap niet snel meer in met veel geld als dit zo blijft, er is nogal wat gekocht de laatste weken en velen staan op winst. Als er op een moment een uitverkoop komt kan het snel gaan want bij de meeste exchanges is de laat beter gevuld dan de bied.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 11:25
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 11:17 schreef WebBeestje het volgende:
Koers lijkt wat te stagneren en ik stap niet snel meer in met veel geld als dit zo blijft, er is nogal wat gekocht de laatste weken en velen staan op winst. Als er op een moment een uitverkoop komt kan het snel gaan want bij de meeste exchanges is de laat beter gevuld dan de bied.
Ach het kan ook zo weer keren als er mensen nu wat geld instoppen of er een positief bericht komt. Maar de mensen die inderdaad dachten even in een weekje 200-300$ te pakken komen nu wat bedrogen uit, en willen misschien juist weer snel verkopen. We gaan het zien.
Ranjitmaandag 25 november 2013 @ 11:38
Ik wacht nog steeds geduldig de eerstvolgende grote crash / DDoS op een trading platform / hack af voordat ik in ga kopen. Hoe langer het duurt, hoe groter de kans is dat snel het gaat gebeuren. True story.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 11:38
quote:
14s.gif Op maandag 25 november 2013 11:38 schreef Ranjit het volgende:
Hoe langer het duurt, hoe groter de kans is dat snel het gaat gebeuren. True story.
Eh ja, uiteraard.
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 11:44
Er is een beurswijsheid die hier misschien ook voor kan gelden, als iedereen het over een investering heeft is het tijd om te verkopen.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 11:45
'Tieten bloot, handel dood' gaat helaas nu niet meer op met dit weer, of heb ik ergens tieten gemist?
ikwiltrolletjemaandag 25 november 2013 @ 11:46
_O-
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 11:49
quote:
17s.gif Op maandag 25 november 2013 11:45 schreef Loveless85 het volgende:
'Tieten bloot, handel dood' gaat helaas nu niet meer op met dit weer, of heb ik ergens tieten gemist?
Als ik ze post dan krijg ik zeker een ban? :D
Robuustheidmaandag 25 november 2013 @ 11:52
Of Bitcoin is gestabiliseerd, en trekt de grotere investeerders dus aan, omdat die niet meer verwachten dat-ie nog hard naar beneden gaat...
JDxmaandag 25 november 2013 @ 11:54
Stabiel is een groot woord met een min/max van 700/900. Ik gok dat het deze week tussen de 700 en 1000 gaat schommelen. Er komt vast nog wel weer iets positiefs in het nieuws waardoor meerdere mensen gaan kopen.

Het is maandagmorgen, iedereen kijkt dan overal wat negatiever tegen aan, voor woensdag zien we de 900 nog wel ;)
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 11:55
heeft iemand geprobeerd een account aan te maken bij BTCChina? Aanmaken is me gelukt, maar daarna moet je je profiel updaten en daar kom ik niet voorbij, de submit knop doet het niet.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 11:57
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 11:49 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Als ik ze post dan krijg ik zeker een ban? :D
Waarschijnlijk wel ;(

quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 11:54 schreef JDx het volgende:
Stabiel is een groot woord met een min/max van 700/900. Ik gok dat het deze week tussen de 700 en 1000 gaat schommelen. Er komt vast nog wel weer iets positiefs in het nieuws waardoor meerdere mensen gaan kopen.

Het is maandagmorgen, iedereen kijkt dan overal wat negatiever tegen aan, voor woensdag zien we de 900 nog wel ;)
Das ook weer zo, wij noemen schommelingen van 10-15% al stabiel tegenwoordig :@ :+
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 11:58
Tijd om uit te stappen nu de hele rollercoaster bijna stilstaat.
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 12:03
quote:
6s.gif Op maandag 25 november 2013 11:58 schreef Scorpie het volgende:
Tijd om uit te stappen nu de hele rollercoaster bijna stilstaat.
Als de achtbaan stilstaat, stappen de mensen die net een ritje hebben gemaakt uit, en nieuwe mensen weer in, en dan gaat ie nog een keer *O*
Atomaticomaandag 25 november 2013 @ 12:07
Even een vraagje, heb 210 euro nu op mijn btc-e account staan omdat ik LTC verkocht heb. Als ik nu een gedeelte van een Bitcoin koop en die vervolgens op Bitstamp zet en verkoop, dan ben ik het beste af toch? Vind het alleen apart dat je in principe makkelijk geld kunt verdienen door ze over te zetten en te cashen? Gezien het verschil van ongeveer 100 euro tussen btc-e en Bitstamp.

Iemand die mij hier duidelijkheid over kan geven? Thanks!
Maxbetmaandag 25 november 2013 @ 12:08
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:07 schreef Atomatico het volgende:
Even een vraagje, heb 210 euro nu op mijn btc-e account staan omdat ik LTC verkocht heb. Als ik nu een gedeelte van een Bitcoin koop en die vervolgens op Bitstamp zet en verkoop, dan ben ik het beste af toch? Vind het alleen apart dat je in principe makkelijk geld kunt verdienen door ze over te zetten en te cashen? Gezien het verschil van ongeveer 100 euro tussen btc-e en Bitstamp.

Iemand die mij hier duidelijkheid over kan geven? Thanks!
Ja
Zithmaandag 25 november 2013 @ 12:10
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:03 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

Als de achtbaan stilstaat, stappen de mensen die net een ritje hebben gemaakt uit, en nieuwe mensen weer in, en dan gaat ie nog een keer *O*
ik blijf gewoon lekker voorin zitten grgr
Zithmaandag 25 november 2013 @ 12:12
17 dagen geleden kon ik nog bitcoins kopen voor $269 :(
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 12:13
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:12 schreef Zith het volgende:
17 dagen geleden kon ik nog bitcoins kopen voor $269 :(
Dit ja. Gisteren zakte btc flink, denk even verkopen en dan weer inkopen. Zakt 'ie weer niet verder.
Dat is het risico wat men neemt.

Nu afwachten wanneer ik weer met "winst" in kan stappen.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 12:16
Allemaal rustig.
Een crash komt, gevoldg door stijging, uiteindelijk zal bitcoin ver boven de 1000 dollar gaan liggen.
Gewoon wachten en je stack bitcoins laten rusten.

Als je Litecoins hebt, lekker laten staan, deze zullen opklimmen naar zeker 100 dollar (uiteindelijk)

Goldcoin, lekker goedkoop, tientje van kopen en wachten tot de munt de dollar bereikt.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 12:17:09 ]
Maxbetmaandag 25 november 2013 @ 12:16
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:16 schreef ZetaOS het volgende:
Allemaal rustig.
Een crash komt, gevoldg door stijging, uiteindelijk zal bitcoin ver boven de 1000 dollar gaan liggen.
Gewoon wachten en je stack bitcoins laten rusten.

Als je Litecoins hebt, lekker laten staan, deze zullen opklimmen naar zeker 100 dollar (uiteindelijk)
Of niet. (°0°)
Werkt niet :'(
Waterdrinkermaandag 25 november 2013 @ 12:22
http://www.reddit.com/r/B(...)nce_selling_bitcoin/

TL;DR Got into a car with stranger, sent 2 BTC to hackers, got paid. This post is at least 6000 characters too long.

Geniaal verhaal _O_
ikwiltrolletjemaandag 25 november 2013 @ 12:25
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:16 schreef ZetaOS het volgende:
Allemaal rustig.
Een crash komt, gevoldg door stijging, uiteindelijk zal bitcoin ver boven de 1000 dollar gaan liggen.
Gewoon wachten en je stack bitcoins laten rusten.

Als je Litecoins hebt, lekker laten staan, deze zullen opklimmen naar zeker 100 dollar (uiteindelijk)

Goldcoin, lekker goedkoop, tientje van kopen en wachten tot de munt de dollar bereikt.
Waarom Goldcoin en niet Namecoin of Feathercoin?
Mr.Houdoemaandag 25 november 2013 @ 12:27
Kan iemand me uitleggen waarom er niet massaal gebruik gemaakt wordt van de arbitrage opportunities? :@
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 12:28
Flinke bied erbij op Bitstamp :)
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 12:35
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:27 schreef Mr.Houdoe het volgende:
Kan iemand me uitleggen waarom er niet massaal gebruik gemaakt wordt van de arbitrage opportunities? :@
Omdat het in praktijk vaak niet zo makkelijk gaat als je denkt, of het risico is te groot. ;) Welke arbitrageroute zit je aan te denken?
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 12:44
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:27 schreef Mr.Houdoe het volgende:
Kan iemand me uitleggen waarom er niet massaal gebruik gemaakt wordt van de arbitrage opportunities? :@
Niet lonend.
Mr.Houdoemaandag 25 november 2013 @ 12:55
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:35 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Omdat het in praktijk vaak niet zo makkelijk gaat als je denkt, of het risico is te groot. ;) Welke arbitrageroute zit je aan te denken?
Volgens mij wordt hier vrij vaak een verschil van $100 gemeld tussen BitStamp en MTGox (of BTC-E, weet niet precies).
Awsommaandag 25 november 2013 @ 12:57
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:55 schreef Mr.Houdoe het volgende:

[..]

Volgens mij wordt hier vrij vaak een verschil van $100 gemeld tussen BitStamp en MTGox (of BTC-E, weet niet precies).
MTGox is vaak hoger dan de rest. Het probleem is alleen dat je je geld daar heel moeilijk wegkrijgt..
Ranjitmaandag 25 november 2013 @ 12:58
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:35 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Omdat het in praktijk vaak niet zo makkelijk gaat als je denkt, of het risico is te groot. ;) Welke arbitrageroute zit je aan te denken?
Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins naar je wallet >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 13:00
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:58 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Ik weet niet met hoeveel geld je dit wil gaan doen, maar zodra je een eenmalig rondje hebt gedaan ben je een week verder qua uitbetaling.
Curlbrahmaandag 25 november 2013 @ 13:00
Wat zijn die fees op BTC-e absurd hoog geworden zeg. 100 euro + 1% van het bedrag voor een fucking SEPA overboeking. (Helemaal als je kijkt naar hoelang ze erover doen)

Gezien ze ook nog eens stortings en handelsfees vragen heb ik al mijn coins terug laten storten in mijn wallets. Ik ga wel naar een Chinese exchange toe ofzo.
Awsommaandag 25 november 2013 @ 13:01
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:58 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins naar je wallet >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Als je hier even 10.000 in pompt zou dat je misschien ¤500 per week opleveren ja, maar wel een hoop gewacht :P
Maxbetmaandag 25 november 2013 @ 13:02
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:58 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins naar je wallet >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Winstgevend is het zeker wel, maar is het dat over 2 dagen als je euro's op Btc-e aankomen ook nog?

En dan ga ik er van uit dat je al verified bent op Btc-e.
Curlbrahmaandag 25 november 2013 @ 13:02
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:58 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins naar je wallet >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Mijn bovenstaande post sluit hier wel mooi op aan denk ik. Uiteindelijk mag je geld bijleggen denk ik.
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 13:03
Ben maar even uit XPM gestapt, wel mooi bijna 100% rendement over het weekend. Nu nog even wachten op PPC en FTC, PPC staat al op winst maar ik verwacht meer :)
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 13:04
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:58 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Dan moet je wel dollars op BTC-e hebben en er bestaat niet zoiets als SEPA om er dollars op te krijgen. Bitcoins op BTC-e kopen voor euro's is tricky vanwege het hele dunne orderboek. Vaak kun je maar 0.01 BTC ofzo kopen voor een goede prijs, daarna schiet de prijs omhoog. Eerst euro's omzetten in dollars is ook niet echt lucratief op BTC-e. Soms liggen er inderdaad kansen maar ik zou alles van te voren even goed doorrekenen en vaak kom je dan wel een addertje onder het gras tegen.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 13:05
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:58 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Geld naar BTC-e >> Bitcoins kopen op BTC-e (732)>> Bitcoins overzetten naar Bitstamp (836)>> Bitcoins omwisselen voor Euro's >> Uit laten betalen.

Of de kortere route: Geld op BTC-e >> Bitcoins kopen >> Bitcoins naar je wallet >> Bitcoins verkopen op Bitonic.

Afgezien van de fee's, wat zou hier niet winstgevend aan zijn dan?
Groot risico, lange wachttijden met je SEPA uitbetalingen, en dus moet je het op een flinke schaal doen wil het lonen, maar dat levert je het volgende grote risico op; veel geld en/of BTC bij exchanges staan.

Het is zo'n dingetje wat in theorie easy money lijkt, maar in de praktijk nog knap lastig zal zijn. Bitstamp heeft ook alles weer op orde, dus de vraag is hoe lang ze nog 'duur' blijven.
Mr.Houdoemaandag 25 november 2013 @ 13:06
Thanks allemaal voor de uitleg :)
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 13:06
Laat jezelf gewoon op Bitonic uitbetalen en pomp dat geld weer in BTC-E. Kopen, bitonic, uitbetalen. Rinse, repeat.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 13:08
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 13:06 schreef Scorpie het volgende:
Laat jezelf gewoon op Bitonic uitbetalen en pomp dat geld weer in BTC-E. Kopen, bitonic, uitbetalen. Rinse, repeat.
Blijf je met euro-dollar omwissel zitten, plus volgens mij is de SEPA drempel voor BTC-E vrij hoog, dus je kan niet ff met 100 euro beginnen ofzo.
Curlbrahmaandag 25 november 2013 @ 13:09
Zoals ik net zei, SEPA kost 100 euro per overboeking plus 1% van het bedrag.
Ranjitmaandag 25 november 2013 @ 13:09
Duidelijk ^O^. Toch maar blijven werken dan.
Awsommaandag 25 november 2013 @ 13:10
quote:
14s.gif Op maandag 25 november 2013 13:09 schreef Curlbrah het volgende:
Zoals ik net zei, SEPA kost 100 euro per overboeking plus 1% van het bedrag.
Dit.

Als ik er nou met creditcard geld binnen een uur op zou kunnen krijgen zou ik het wel doen, maar daar heb ik nog geen manier voor gevonden ;)
Jace_TBLmaandag 25 november 2013 @ 13:15
Nog ff dit want ik geloof dat veel mensen het nog niet zo begrijpen:
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 02:36 schreef Mortaxx het volgende:
Ik zie bitcoin totaal niet zo. Het is geen munt, maar een betalingssysteem.
Het is beide. Het is én een munt (of munteenheid liever gezegd), én een systeem of infrastructuur om transacties te kunnen doen in die munteenheid.

Dat geheel heet Bitcoin. Vaak noemt men de eenheden bitcoins (met kleine b) en het systeem Bitcoin (met hoofdletter B) maar dat valt allemaal een beetje samen.
Awsommaandag 25 november 2013 @ 13:18
Damn wat is btc-e traag zeg :')
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 13:25
http://www.wired.com/wire(...)tcoin-and-deflation/
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 13:27
quote:
14s.gif Op maandag 25 november 2013 13:09 schreef Curlbrah het volgende:
Zoals ik net zei, SEPA kost 100 euro per overboeking plus 1% van het bedrag.
Ook als je deposit doet?
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 13:28
Met een minimum van 1 of 2k bij deposit toch?
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 13:35
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 13:27 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ook als je deposit doet?
Deposit is minimaal 2000 euro + 1% fee.
WvdLmaandag 25 november 2013 @ 13:52
Newby vraag:

Ik heb wat 'play-money', < 500¤. Nu doe ik een poging dat bitcoin helemaal te begrijpen. Of in ieder geval het handelen deel. Wil niet zelf gaan minen.

Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer. Is er ergens een simpele guide? Een startpunt zeg maar.

ik volg nu: https://en.bitcoin.it/wik(...)he_newbie_version%29
Alleen het onderdeel van wallet vind ik nog een beetje wazig
nikaomaandag 25 november 2013 @ 14:02
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 13:52 schreef WvdL het volgende:
Newby vraag:

Ik heb wat 'play-money', < 500¤. Nu doe ik een poging dat bitcoin helemaal te begrijpen. Of in ieder geval het handelen deel. Wil niet zelf gaan minen.

Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer. Is er ergens een simpele guide? Een startpunt zeg maar.

ik volg nu: https://en.bitcoin.it/wik(...)he_newbie_version%29
Alleen het onderdeel van wallet vind ik nog een beetje wazig
Ik vond dit filmpje erg verhelderend
en dan met name deel 2
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 14:06
quote:
11s.gif Op maandag 25 november 2013 13:00 schreef Curlbrah het volgende:
Wat zijn die fees op BTC-e absurd hoog geworden zeg. 100 euro + 1% van het bedrag voor een fucking SEPA overboeking. (Helemaal als je kijkt naar hoelang ze erover doen)

Gezien ze ook nog eens stortings en handelsfees vragen heb ik al mijn coins terug laten storten in mijn wallets. Ik ga wel naar een Chinese exchange toe ofzo.
Ik heb het geprobeerd, maar ik kom niet op BTCChina. Als het je lukt mag je me vertellen hoe! Heb account aangemaakt, email geverifieerd, daarna loopt het spaak op het updaten van je profiel.
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 14:12
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 14:06 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

Ik heb het geprobeerd, maar ik kom niet op BTCChina. Als het je lukt mag je me vertellen hoe! Heb account aangemaakt, email geverifieerd, daarna loopt het spaak op het updaten van je profiel.
misschien middels een "china" vpn?
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 14:14
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2013 14:12 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

misschien middels een "china" vpn?
zal ns proberen, had ik nog niet aan gedacht. maar ze hebben wel een engelse pagina, en je mag een NL telefoonnummer opgeven, dus het lijkt me sterk.
Mendermaandag 25 november 2013 @ 14:20
quote:
14s.gif Op maandag 25 november 2013 12:22 schreef Waterdrinker het volgende:
http://www.reddit.com/r/B(...)nce_selling_bitcoin/

TL;DR Got into a car with stranger, sent 2 BTC to hackers, got paid. This post is at least 6000 characters too long.

Geniaal verhaal _O_
wow wat een verhaal
Mendermaandag 25 november 2013 @ 14:22
quote:
11s.gif Op maandag 25 november 2013 13:00 schreef Curlbrah het volgende:
Wat zijn die fees op BTC-e absurd hoog geworden zeg. 100 euro + 1% van het bedrag voor een fucking SEPA overboeking. (Helemaal als je kijkt naar hoelang ze erover doen)

Gezien ze ook nog eens stortings en handelsfees vragen heb ik al mijn coins terug laten storten in mijn wallets. Ik ga wel naar een Chinese exchange toe ofzo.
Heb je je Litecoins verkocht? Lekkere winst gemaakt of niet?
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 14:28
iemand nog megacoins gekocht? prijs is met 172% gestegen de afgelopen 24u :p
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 15:00
Nog nooit wat mee gedaan maar bijna alle altcoins hebben last van pumps de laatste 2 weken, kan je leuk mee verdienen :) (wel even inlezen of ze de moeite waard zijn)
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 15:05
Koers van MtGox doet nu al 2,5 uur precies hetzelfde :')
1zekoqb.png
QuadrupleUmaandag 25 november 2013 @ 15:09
Ja met groot geld maak je maandsalaris op een paar dagen met deze koers.
Is het niet slim om hier ook je speculaties of altcoins neer te zetten, er zijn veel mensen die de stijging aan zien komen. Als dit dan ook nog op het forum gezet word dan profiteren meteen meer mensen en worden deze coins meer ingekocht= meer stijging
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 15:10
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 15:09 schreef QuadrupleU het volgende:
Ja met groot geld maak je maandsalaris op een paar dagen met deze koers.
Is het niet slim om hier ook je speculaties of altcoins neer te zetten, er zijn veel mensen die de stijging aan zien komen. Als dit dan ook nog op het forum gezet word dan profiteren meteen meer mensen en worden deze coins meer ingekocht= meer stijging
quote:
Bitcoin en andere cryptocurrencies #65 | Bitcoin-hype over?
Succes ^O^
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 15:15
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 15:09 schreef QuadrupleU het volgende:
Ja met groot geld maak je maandsalaris op een paar dagen met deze koers.
Is het niet slim om hier ook je speculaties of altcoins neer te zetten, er zijn veel mensen die de stijging aan zien komen. Als dit dan ook nog op het forum gezet word dan profiteren meteen meer mensen en worden deze coins meer ingekocht= meer stijging
Ik hou t lekker allemaal voor mijzelf.
Curlbrahmaandag 25 november 2013 @ 15:35
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 14:22 schreef Mender het volgende:

[..]

Heb je je Litecoins verkocht? Lekkere winst gemaakt of niet?
Ja van 5 naar 9.8 deze keer. Vorige keer van 1.50 naar 5
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 15:36
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 15:09 schreef QuadrupleU het volgende:
Ja met groot geld maak je maandsalaris op een paar dagen met deze koers.
Is het niet slim om hier ook je speculaties of altcoins neer te zetten, er zijn veel mensen die de stijging aan zien komen. Als dit dan ook nog op het forum gezet word dan profiteren meteen meer mensen en worden deze coins meer ingekocht= meer stijging
En wat dan? Een trollbox 2.0? Beetje niveau graag... laten we hier nu niet allemaal pump en dump coins gaan lopen pluggen in de hoop een paar tientjes te pakken op de arme zielen die op dat moment gaan instappen.
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 15:49
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 12:16 schreef ZetaOS het volgende:
Goldcoin, lekker goedkoop, tientje van kopen en wachten tot de munt de dollar bereikt.
Goldcoin is toch een aflopende zaak? Veel mining pools houden er iig mee op.
videonaticmaandag 25 november 2013 @ 15:53
De kwaliteit is echt binnen een week naar 0 gegaan met digital currensy's door de media, wat stapt er dan een volk op af zeg.
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 15:59
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 15:53 schreef videonatic het volgende:
De kwaliteit is echt binnen een week naar 0 gegaan met digital currensy's door de media, wat stapt er dan een volk op af zeg.
Dat volk is wel de reden dat degene die er vroeg bij waren nu veel geld verdienen
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 16:00
fikse dump

-edit helaasch
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 16:03
Kaboem, dump.
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 16:04
Zag hem ook langs komen. Even 1000 BTC verkopen, alsof het niets is :D
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 16:18
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 16:04 schreef Mortaxx het volgende:
Zag hem ook langs komen. Even 1000 BTC verkopen, alsof het niets is :D
Valt nog mee wat voor invloed dat op de koers had.
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 16:43
quote:
10s.gif Op maandag 25 november 2013 16:03 schreef Scorpie het volgende:
Kaboem, dump.
quote:
Scorpie: NMC dropping like a stone, sell peeps
Ik zag het wel
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 16:45
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 16:43 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

[..]

Ik zag het wel
Half uurtje eerder..

Scorpie: sold my house and bought millions of NMC for that money, NMC is the future.

Die hard troll dus :)
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 16:47
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 16:43 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

[..]

Ik zag het wel
Sssssst. Trollbox is trolling.
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 16:48
2 uurtjes eerder

Scorpie: I have Justin Biebers name as a tattoo on my neck. Nohomo
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 16:49
Die ltc drop. Pfew.

https://www.fxbtc.com/s/ltc_cny
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 16:50
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 16:48 schreef Lollertrolle het volgende:
2 uurtjes eerder

Scorpie: I have Justin Biebers name as a tattoo on my neck. Nohomo
4 uur eerder

Scorpie: I love lollertrolle.
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 16:51
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 16:50 schreef Scorpie het volgende:

[..]

4 uur eerder

Scorpie: I love lollertrolle.
nohomo?
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 16:52
quote:
17s.gif Op maandag 25 november 2013 16:51 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

nohomo?
nohomo natuurlijk.
Sosamaandag 25 november 2013 @ 16:52
quote:
Scorpie: so guys did you hear about this guy Lollertrolle? He's been pumping NMC since ages now. He's practically a billionare nowadays.
:')
Sosamaandag 25 november 2013 @ 16:54
quote:
mortaxx: Forget NMC. Scorpie is pumping lollertrolle
whehe

nu begint die trollbox wel grappig te worden :P
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 16:58
Je moet toch wat.
Sosamaandag 25 november 2013 @ 17:00
^O^
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 17:01
50ObQ6o.jpg
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 17:23
Bitcoin, stijg eens :D
Yondermaandag 25 november 2013 @ 17:30
BTC gekocht via Bitonic, maar de transactie is nog niet bevestigd. :{

Y.
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 17:54
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 17:30 schreef Yonder het volgende:
BTC gekocht via Bitonic, maar de transactie is nog niet bevestigd. :{

Y.
Instappen als de koers zo hoog staat :x?
Revolution-NLmaandag 25 november 2013 @ 18:05
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 17:54 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Instappen als de koers zo hoog staat :x?
Inderdaad.. ik verwacht op korte termijn een flinke crash.
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 18:07
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2013 18:05 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Inderdaad.. ik verwacht op korte termijn een flinke crash.
Ja, zal inderdaad niet meer lang duren denk ik.. Koers is laatste dagen erg stabiel. Koers is wel al een klein beetje afgezakt, maar echte stijgingen heb ik niet meer gezien. Denk dus dat we bijna bovenaan de top zijn en we zometeen weer heel hard kelderen. Daarna weer lekker groeien natuurlijk :).
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 18:12
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 18:07 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Ja, zal inderdaad niet meer lang duren denk ik.. Koers is laatste dagen erg stabiel. Koers is wel al een klein beetje afgezakt, maar echte stijgingen heb ik niet meer gezien. Denk dus dat we bijna bovenaan de top zijn en we zometeen weer heel hard kelderen. Daarna weer lekker groeien natuurlijk :).
En sommige mensen verwachten dat hij nog doodleuk de 800 gaat aantikken voor het weekend ;)
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 18:29
Mensen die zeggen dat dit de top is :D
Yondermaandag 25 november 2013 @ 18:32
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 18:29 schreef DarkNoize het volgende:
Mensen die zeggen dat dit de top is :D
Het blijft speculeren.

Y.
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 18:39
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 18:32 schreef Yonder het volgende:

[..]

Het blijft speculeren.

Kap es met dat ondertekenen. Het is storend.
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 18:47
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 18:32 schreef Yonder het volgende:

[..]

Het blijft speculeren.

Y.
Daar valt geen speld tussen te krijgen. Maar nu de koers 2 dagen na elkaar niet met 20% stijgt direct roepen dat dit het hoogtepunt is... Hmm nee.
Yondermaandag 25 november 2013 @ 18:47
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 17:54 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Instappen als de koers zo hoog staat :x?
Ik had nog geen geld op mijn BTC-E account staan.
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 18:54
bter.com offline :( vind het niet echt een fijne site.
roislecxemaandag 25 november 2013 @ 19:14
Boel zit al een tijdje op dezelfde lijn van +/- 690 tot 730.
Jace_TBLmaandag 25 november 2013 @ 19:17
Gauw mijn laatste overgebleven euro's nog even omzetten naar BTC, nu de prijs nog ruim onder de $1000 staat.

Als je denkt dat de afgelopen weken al extreem waren, let dan goed op. De dreiging van de US Senaat is weg, de Chinese invasie komt inmiddels goed op gang, en India en Brazilië gaan binnenkort beginnen. Dan gaan we wat meemaken :)
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 19:21
Over de laatste koersontwikkelingen, market cap en altcoins:
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 19:23
Ben aan boord van de PPC trein :')
Buy 92.56456108 PPC (-0.2%) from order #68590296 by price 0.00267 BTC

Die trollbox, net alsof ze een voetbalwedstrijd volgen :')
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 19:24
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 19:23 schreef Mortaxx het volgende:
Ben aan boord van de PPC trein :')
Buy 92.56456108 PPC (-0.2%) from order #68590296 by price 0.00267 BTC

Die trollbox, net alsof ze een voetbalwedstrijd volgen :')
Doe maar rijk :(
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 19:32
Ik ben 50% ingestapt in NMC :D
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 19:35
iemand bekend met Quarkcoin? Marketcap in 1 week van 70.000 naar 844.000 dollar gegaan.
Sylv3semaandag 25 november 2013 @ 19:37
quote:
Bitcoinfonds haalt rendement van 4847%

Binnen een jaar een rendement van 4847%, zelfs superbelegger Warren Buffett krijgt dat niet voor elkaar. Maar het Bitcoin-hedgefunds van de Maltese broker Exante is het toch echt gelukt: year-to-date behaalde het hedgefonds een rendement van richting de 5000%.


Het fonds, dat is gevestigd in belastingparadijs Bermuda, bestaat alleen uit bitcoins. Het fonds is eind 2012 opgericht, toen een bitcoin slechts $13,30 kostte. Bloomberg schat de waarde van een bitcoin nu rond de $658.

De jaarlijkse managementfee bedraagt 1,75%, waar nog een transactiefee van 0,5% bovenop komt. Het fonds is momenteel $35 miljoen groot.

Begerige beleggers die in het fonds willen stappen, moeten wel diepe zakken hebben. Volgens Exante is het fonds beschikbaar voor institutionele beleggers en vermogende particulieren.

In de VS heeft het fonds bijvoorbeeld nog geen beleggers, omdat de Amerikaanse toezichthouder het volgens een Exante-woordvoerder alleen mogelijk heeft gemaakt om in te stappen met een beheerd vermogen van minimaal $5 miljoen.

En bedenk wel: rendementen uit het verleden bieden natuurlijk geen garantie voor de toekomst.
:P
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 19:42
WDC stijgt ook op. 60% erbij de laatste 24 uur. :P
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 19:49
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 19:35 schreef NeeOfTochJA het volgende:
iemand bekend met Quarkcoin? Marketcap in 1 week van 70.000 naar 844.000 dollar gegaan.
en in een paar minuten naar 1,1 miljoen _O-
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 19:56
Quarkcoin is niet verkrijgbaar op BTC-e
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 19:59
nee wel via Bter.com
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:01
XPM is wel bizar. Ik heb ze op 0.003 gekocht en omdat ik een uurtje in de auto moest zitten de onwaarschijnlijke verkooporder @ 0.0045 gegeven. Die plingde toen ik net thuis was. Ik heb ze voor 0.0043 kunnen terugkopen. De vraag is natuurlijk wanneer je uitstapt :)
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:03
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 19:32 schreef Scorpie het volgende:
Ik ben 50% ingestapt in NMC :D
Waarom?
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 20:04
quote:
99s.gif Op maandag 25 november 2013 20:03 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Waarom?
#yolo
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:06
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2013 20:04 schreef Scorpie het volgende:

[..]

#yolo
Ok, maar die munt staat nu zo'n beetje op het hoogste punt evah. Ach je moet ook net mazzel hebben.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:06
En uitgestapt op 0.0048 :)
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 20:07
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:06 schreef ..-._---_-.- het volgende:
En uitgestapt op 0.0048 :)
en wat verdien je nou met zulke acties?
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:09
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:07 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

en wat verdien je nou met zulke acties?
Een kwart BTC
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 20:10
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:09 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Een kwart BTC
netjes
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 20:10
Ik heb het al door, hier moeten een aantal een eigen coin gaan bedenken en op de markt brengen, fokcoin of wat dan ook. De eerste kopers zullen snel rijk worden en ik wil best wel iets investeren :D
pimpel1985maandag 25 november 2013 @ 20:11
Crash is begonnen :D
Yondermaandag 25 november 2013 @ 20:12
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:11 schreef pimpel1985 het volgende:
Crash is begonnen :D
Waar dan?
pimpel1985maandag 25 november 2013 @ 20:14
Uhmmm in het algemeen haha
Grafiek daalt langzaam door lijkt het toch?
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 20:15
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:14 schreef pimpel1985 het volgende:
Uhmmm in het algemeen haha
Grafiek daalt langzaam door lijkt het toch?
Nee.
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 20:16
hebben jullie dat ook dat je graag mooie ronde getallen wilt qua coins? ik heb nu bv 7000 van een bepaalde coin maar wil het graag aanvullen tot 10.000. vervelend.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:16
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:16 schreef NeeOfTochJA het volgende:
hebben jullie dat ook dat je graag mooie ronde getallen wilt qua coins? ik heb nu bv 7000 van een bepaalde coin maar wil het graag aanvullen tot 10.000. vervelend.
Nee dat heb ik niet.
pimpel1985maandag 25 november 2013 @ 20:19
Goed moment om nu in te stappen met 1 bitcoin te kopen?
Of wachten nog?
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 20:25
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:19 schreef pimpel1985 het volgende:
Goed moment om nu in te stappen met 1 bitcoin te kopen?
Of wachten nog?
Wacht tot dit weekend zou mijn advies zijn
Robuustheidmaandag 25 november 2013 @ 20:25
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:19 schreef pimpel1985 het volgende:
Goed moment om nu in te stappen met 1 bitcoin te kopen?
Of wachten nog?
Ik weet het niet zeker, maar je hebt toch nog eigen denkvermogen?

Waarom moeten we voor jou bepalen waar je je geld in moet steken?
Revolution-NLmaandag 25 november 2013 @ 20:25
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 18:29 schreef DarkNoize het volgende:
Mensen die zeggen dat dit de top is :D
Dit is de top niet op lange termijn, we gaan wel zien dat de koers weer normaliseert, BTC komt weer op de achtergrond uit de media en dan sudderen we weer een half jaar op de 200-300 dollar, tot de volgende groei spurt die wellicht piekt op 1200 dollar en weer normaliseert naar 600 dollar.
pimpel1985maandag 25 november 2013 @ 20:27
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:25 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Wacht tot dit weekend zou mijn advies zijn
want?
RamboDirkmaandag 25 november 2013 @ 20:27
hoe stort je nu voordelig geld op btc-e?
Yondermaandag 25 november 2013 @ 20:28
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:27 schreef RamboDirk het volgende:
hoe stort je nu voordelig geld op btc-e?
Gebruik Bitonic als tussenweg indien je je geld snel op BTC-E wilt hebben.
RamboDirkmaandag 25 november 2013 @ 20:30
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 20:28 schreef Yonder het volgende:

[..]

Gebruik Bitonic als tussenweg indien je je geld snel op BTC-E wilt hebben.
gewoon via je externe wallet?
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:31
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2013 20:04 schreef Scorpie het volgende:

[..]

#yolo
Fuck it. Ik doe met je mee.. Pompen dat ding..
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 20:33
Wife gambled all of my bitcoins 100+ what the hell can I do?

quote:
My wife gambled all of my life savings; 128 bitcoins to be exact... She gambled them on the satoshi dice and casino slots. Is there anyway I can recover my lost bitcoins? somehow reverse it? I am royally fucked and wanted to know what the hell I can do.
:')
Yondermaandag 25 november 2013 @ 20:33
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:30 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

gewoon via je externe wallet?
Via je externa wallet naar je BTC-E account sturen ja.
RamboDirkmaandag 25 november 2013 @ 20:33
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 20:33 schreef Yonder het volgende:

[..]

Via je externa wallet naar je BTC-E account sturen ja.
top
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:34
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:25 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Dit is de top niet op lange termijn, we gaan wel zien dat de koers weer normaliseert, BTC komt weer op de achtergrond uit de media en dan sudderen we weer een half jaar op de 200-300 dollar, tot de volgende groei spurt die wellicht piekt op 1200 dollar en weer normaliseert naar 600 dollar.
Zoiets denk ik ook.

Maar nu Bitcoin bekend is kan er een vicieuze cirkel ontstaan hé? Bekendheid Bitcoin -> meer bedrijven die het accepteren -> meer bekendheid -> etc etc
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:35
quote:
_O-

Leuke partner. :')
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:39
LTC popt bijna volgens mij.
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 20:39
quote:
99s.gif Op maandag 25 november 2013 20:39 schreef SosuaCafe het volgende:
LTC popt bijna volgens mij.
Neuh, gaat naar 9.9889 en dan zakt hij terug naar 8.3
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:40
Een crash maakt mij niets uit. Ik durf erop te wedden dat Bitcoin nog een mooie toekomst heeft te gaan. De crash zou voor mij simpelweg een reden zijn om extra te kopen.

Nu moet ik wel toegeven dat andere cryptocurrencies ook nog groot kunnen worden. PeerCoin lijkt een mooi systeem te hebben. Ook het tegengaan van deflatie etc.
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 20:40
heb mn 5 LTC opgewisseld voor goedkopere coins, daar zit meer beweging in.
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:40
Wie dan..

Flinke sell ..

9.989999 25260.79118315 252355.278
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 20:43
It's gonna crash.
Yondermaandag 25 november 2013 @ 20:44
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:43 schreef ShyntoZ het volgende:
It's gonna crash.
Maar wanneer, een vraag waarop veel mensen geen antwoord hebben.
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 20:45
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 20:44 schreef Yonder het volgende:

[..]

Maar wanneer, een vraag waarop veel mensen geen antwoord hebben.
Binnen 48 uur.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:48
LTC 9.99
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:48
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:45 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Binnen 48 uur.
Zolang de Chinezen er nog kopen zal dat wel loslopen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 20:49:09 ]
Mendermaandag 25 november 2013 @ 20:49
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 19:23 schreef Mortaxx het volgende:

Die trollbox, net alsof ze een voetbalwedstrijd volgen :')
Dit idd. _O- Atm zijn ze helemaal wild over LTC die naar de $10 lijkt te gaan :D
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 20:49
quote:
3s.gif Op maandag 25 november 2013 20:48 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Zolang de Chinezen er nog kopen zal dat wel loslopen.
Chinezen krijgen honger en er valt nog niet heel veel eten te bestellen met bitcoins.. Dus op de korte termijn zullen we even een landing gaan maken.
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 20:50
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 20:44 schreef Yonder het volgende:

[..]

Maar wanneer, een vraag waarop veel mensen geen antwoord hebben.
29-11-2013 7:49
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:50
Wat ik dan weer niet snap zijn de mensen die 2k+ ltc kopen op 9.99
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 20:51
jaja!
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 20:52
En in 1 keer naar 10.4

Daarom dus :D
Tourniquetmaandag 25 november 2013 @ 20:52
LTC door de $10
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:52
LTC 10.4 :D
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:52
Kan nu 3 dollar 'winst' pakken :')
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 20:53
Terwijl ik verkocht heb :') Zal je zien dat het nu door schiet naar de 12 :')
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:53
10.5 :D
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:53
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:53 schreef Mortaxx het volgende:
Terwijl ik verkocht heb :') Zal je zien dat het nu door schiet naar de 12 :')
Ik heb er 12.8 *O* *O*
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:53
BOOM!
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:54
Echt van 9.99 naar 10.4 _O- kwestie van knipperen met de ogen
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:54
En weer 10.1 :{
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:55
9.99 :')!!
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 20:55
Een weekje geleden 2800 TAG gekocht, had er ook al een zwikje gemined:)
Goede keuze, blijkt nu, inmiddels 3.2 BTC waard :)

Wordt verhandeld op: https://www.cryptsy.com/markets/view/117

Info: https://bitcointalk.org/index.php?topic=317408.0
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:56
En weer 10.09
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 20:57
Die LTC :')
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 20:58
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:55 schreef MaGNeT het volgende:
Een weekje geleden 2800 TAG gekocht :)
Goede keuze, blijkt nu, inmiddels 3.2 BTC waard :)

Wordt verhandeld op: https://www.cryptsy.com/markets/view/117

Info: https://bitcointalk.org/index.php?topic=317408.0
voor hoeveel euro heb je ze gekocht? ik heb er ook een paar. zijn er maar weinig van in omloop dus prijs kan snel omhoog gaan.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:58
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:57 schreef Scorpie het volgende:
Die LTC :')
Nu de koers van BT wat stilstaat zitten alle speculanten daar.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 20:58:49 ]
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:59
Trollbox wordt helemaal gespamd en gek door die LTC :D
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 20:59
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 20:58 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

voor hoeveel euro heb je ze gekocht? ik heb er ook een paar. zijn er maar weinig van in omloop dus prijs kan snel omhoog gaan.
Weet niet precies meer, 2.5 BTC ongeveer, heb er zo'n 25-30% winst op nu.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 20:59
10.3 _O_
Yondermaandag 25 november 2013 @ 21:00
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 20:59 schreef Toto69 het volgende:
10.3 _O_
Pak je winst.
RamboDirkmaandag 25 november 2013 @ 21:04
hoelang duurt een btc transactie van je externe wallet naar btc-e?
Yondermaandag 25 november 2013 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 21:04 schreef RamboDirk het volgende:
hoelang duurt een btc transactie van je externe wallet naar btc-e?
Dat zal zo'n 20 minuten in beslag nemen.
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 21:09
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:07 schreef Yonder het volgende:

[..]

Dat zal zo'n 20 minuten in beslag nemen.
30 ;)
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:10
Hmm. Dit gaat een dipje worden denk ik.
starsailormaandag 25 november 2013 @ 21:11
LTC 10.45 MOOOOOOON! :')
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 21:12
LTC GOING DOWN

Oh wacht geen trollbox hier :X
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 21:12
11
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:13
LTC

choo-choo-motherfucker.jpg
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:14
10.6 :7
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 21:14
Op naar 11
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:15
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 21:14 schreef Scorpie het volgende:
Op naar 1150
starsailormaandag 25 november 2013 @ 21:16
Oh YEAH. Ik ga vanavond m'n eerste vette dollarcenten winst pakken! CHOOCHOO! :7
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:16
10.85 _O- choochoo
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:17
sell wall op 11 -_-
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 21:17
XPM stort weer helemaal in trouwens :')
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:18
kan nu 140.20 pakken, maar ik wacht :X
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 21:18
Ik vraag me af hoe hard ltc gaat vallen. Dit kan niet lang goed gaan lijkt mij.
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 21:18
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:18 schreef Toto69 het volgende:
kan nu 140.20 pakken, maar ik wacht :X
Watch out, we have a badass over here.
Yondermaandag 25 november 2013 @ 21:18
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:18 schreef Toto69 het volgende:
kan nu 140.20 pakken, maar ik wacht :X
Dom dom dom.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:20
11.22
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 21:20
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:18 schreef Toto69 het volgende:
kan nu 140.20 pakken, maar ik wacht :X
kan nu 42.028 pakken, maar ik wacht :X
singhamaandag 25 november 2013 @ 21:20
LTC over de 11!!
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:21
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 21:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

kan nu 42,028 pakken, maar ik wacht :X
kan nu 450 pakken, echt fantastisch
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 21:21
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:20 schreef Toto69 het volgende:
11.22
Gewoon meeliften naar boven
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 21:21
quote:
15s.gif Op maandag 25 november 2013 21:21 schreef Toto69 het volgende:

[..]

kan nu 450 pakken, echt fantastisch
Heb nog 2800 LTC :)
mike-amersfoortmaandag 25 november 2013 @ 21:21
grrr, al zoveel pieken gezien, blijf altijd te lang hangen, maar wil er ook niet te vroeg uit.
Geloven in de toekomst en vasthouden heb ik mezelf beloofd, maar dit... pfff
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:21
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 21:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Heb nog 2800 LTC :)
Als dat echt zo is, netjes. :Y
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 21:22
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 21:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Heb nog 2800 LTC :)
Dan zijn die sprongen van een paar euro omhoog wel heel lekker
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:22
Hij springt op en neer _O-
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:23
En hij zakt weg o|O
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 21:23
Echt shit luck. Had op 9.7 verkocht, ik dacht dat hij weer een beetje zou gaan zakken. ;(
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:24
quote:
99s.gif Op maandag 25 november 2013 21:23 schreef SosuaCafe het volgende:
Echt shit luck. Had op 9.7 verkocht, ik dacht dat hij weer een beetje zou gaan zakken. ;(
Issie ook aan 't doen. ;(
Mendermaandag 25 november 2013 @ 21:25
LTC *O*
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:26
Hoppa, weer boven 11
Yondermaandag 25 november 2013 @ 21:26
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:26 schreef Toto69 het volgende:
Hoppa, weer boven 11
_O-
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:26
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:26 schreef Yonder het volgende:

[..]

_O-
Oké.
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 21:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Heb nog 2800 LTC :)
lekker hoor. moeilijk he verkopen?
RamboDirkmaandag 25 november 2013 @ 21:28
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 21:07 schreef Yonder het volgende:

[..]

Dat zal zo'n 20 minuten in beslag nemen.
thanks. Staat nu Uncommitted transactions: bij BTC-e maar nog niet echt zichtbaar...kan dat kloppen?
strbomaandag 25 november 2013 @ 21:28
Half uurtje geleden mijn LTC doorgestuurd naar mijn wallet, versleuteld en weggezet :') Geen zin om alles weer terug op de beurs te gooien, ik wel tot het $20 bereikt.
Atomaticomaandag 25 november 2013 @ 21:30
Paar dagen geleden mijn LTC verkocht, had ik toch maar even geduld gehad :(
NeeOfTochJAmaandag 25 november 2013 @ 21:31
12.
Okeanosmaandag 25 november 2013 @ 21:32
Wow iemand slaat flink BTC in op Mt.gox...
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 21:33
Die kneusjes met hun sell wall op 10.85 :')
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 21:57
http://thehackernews.com/(...)cked-and_25.html?m=1
videonaticmaandag 25 november 2013 @ 22:00
quote:
Logisch ook. Je coins op zo'n exchange zetten die je ook maar kent van horen zeggen of omdat het populair is is zo ontzettend stupide. We leven in een wereld waar dagelijks een grote major gehackted word voor bedrijfsgegevens, die exchanges staan goed in het visier van hackers,
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 22:12
Ik ga mijn geld tellen en dan slapen.
roislecxemaandag 25 november 2013 @ 22:18
Ook 1 van de eerste keren dat BTC ongeveer gelijk blijft terwijl LTC ontploft, of denk ik dat maar.
DarkNoizemaandag 25 november 2013 @ 22:20
Tering, flinke drop. Morgen hopelijk weer een mooie stijgende lijn :P
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 22:22
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:18 schreef roislecxe het volgende:
Ook 1 van de eerste keren dat BTC ongeveer gelijk blijft terwijl LTC ontploft, of denk ik dat maar.
Is eerder gebeurd, vooral in de lente schoot LTC omhoog t.o.v. de Bitcoin.
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 22:26
waarom is XPM zo aan het stijgen? had er graag gisteren wat in geinvesteerd :P
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 22:29
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:26 schreef Byte_Me het volgende:
waarom is XPM zo aan het stijgen? had er graag gisteren wat in geinvesteerd :P
Toegevoegd aan een chinese exchange
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 22:34
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:29 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Toegevoegd aan een chinese exchange
en ff verdubbeld in waarde :D

wat gaat er met LTC gebeuren als die op gox komt? :P
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 22:35
Dat weet niemand ;)
roislecxemaandag 25 november 2013 @ 22:37
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:34 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

en ff verdubbeld in waarde :D

wat gaat er met LTC gebeuren als die op gox komt? :P
En is dat ergens terug te vinden welke exchange waar wanneer bij komt?
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 22:37
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:37 schreef roislecxe het volgende:

[..]

En is dat ergens terug te vinden welke exchange waar wanneer bij komt?
Trollbox :P of je kan natuurlijk alle exchanges volgen wat iets lastiger is
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 22:39
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 19:32 schreef Scorpie het volgende:
Ik ben 50% ingestapt in NMC :D
Niet verkeerd, 0.25 BTC verdiend in 2 uurtjes.
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 22:40
quote:
6s.gif Op maandag 25 november 2013 22:39 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Niet verkeerd, 0.25 BTC verdiend in 2 uurtjes.
Sommige mensen hebben wel normen en waarden en wachten gewoon tot BTC op 800 staat
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 22:42
quote:
8s.gif Op maandag 25 november 2013 22:40 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Sommige mensen hebben wel normen en waarden en wachten gewoon tot BTC op 800 staat
Sosua hoor je anders niet zeuren nu denk ik zo.
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 22:43
quote:
8s.gif Op maandag 25 november 2013 22:40 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Sommige mensen hebben wel normen en waarden en wachten gewoon tot BTC op 800 staat
Dan zijn normen en waarden vrij kansloos :)
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 22:43
quote:
7s.gif Op maandag 25 november 2013 22:42 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Sosua hoor je anders niet zeuren nu denk ik zo.
Nope. Alleen klote dat ik een plukje van mn ltc had verkocht.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 22:44
quote:
6s.gif Op maandag 25 november 2013 22:39 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Niet verkeerd, 0.25 BTC verdiend in 2 uurtjes.
Hoe gaat het met je griep?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 22:44:30 ]
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 22:46
quote:
5s.gif Op maandag 25 november 2013 22:44 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Hoe gaat het met je griep?
Voor een btc zal die voorbij zijn
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 22:46
Misschien weer tijd om wat BTC te kopen, ruim 10% van de ATH al af.
Scorpiemaandag 25 november 2013 @ 22:46
quote:
5s.gif Op maandag 25 november 2013 22:44 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Hoe gaat het met je griep?
Stuk beter, ga alleen zo naar bed want kapot.
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 22:46
damn, BTCe heeft een piekje op gehad op 734 BTC$, verkoop order stond op 734.7 :')
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 22:47
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:46 schreef WebBeestje het volgende:
Misschien weer tijd om wat BTC te kopen, ruim 10% van de ATH al af.
Of juist een teken van een verdere inzakking :)?
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 22:48
quote:
9s.gif Op maandag 25 november 2013 22:46 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Stuk beter, ga alleen zo naar bed want kapot.
Lukt dat wel, slapen zonder de koers toch stiekem te checken midden in de nacht?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 22:48:11 ]
Byte_Memaandag 25 november 2013 @ 22:48
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:46 schreef WebBeestje het volgende:
Misschien weer tijd om wat BTC te kopen, ruim 10% van de ATH al af.
Maar wel ver boven VWAP!
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 22:48
Crashingggg.
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 22:49
Het kan alleen maar stijgen.
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 22:50
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:47 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Of juist een teken van een verdere inzakking :)?
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:48 schreef ShyntoZ het volgende:
Crashingggg.
sl7139.jpg
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 22:51
Het juist verkoopmoment voor BTC is... tromgeroffel...

SPOILER
2015 op z'n vroegst
ShyntoZmaandag 25 november 2013 @ 22:52
quote:
8s.gif Op maandag 25 november 2013 22:50 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

[..]

[ afbeelding ]
Lijkt me een slim idee! Jij handelde dus met voorkennis, das niet eerlijk :(
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 22:52
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:51 schreef MaGNeT het volgende:
Het juist verkoopmoment voor BTC is... tromgeroffel...
De helft als het genoeg oplevert.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 22:52:34 ]
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 22:52
quote:
14s.gif Op maandag 25 november 2013 22:49 schreef Piet_Piraat het volgende:
Het kan alleen maar stijgen.
Vanochtend waren er nog grote aankopen van honderden stuks rond $835 dus die voelen het wel. Ondertussen wat binnen gekregen op $780.
Astaxanthinmaandag 25 november 2013 @ 22:55
0.25 btc kopen voor 150Euro?

Heb veel NMC ingeslagen toen ze nog maar 1.2 waren, heb het gevoel dat NMC wel de 10 kan bereiken binnen een maand of 2.
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 22:58
Down down down
Ronaldmaandag 25 november 2013 @ 22:58
Ben voor het eerst in het bezit van 1 hele bitcoin :)
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 23:00
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:58 schreef Ronaldsen het volgende:
Ben voor het eerst in het bezit van 1 hele bitcoin :)
Gefeliciteerd
Ronaldmaandag 25 november 2013 @ 23:01
quote:
10s.gif Op maandag 25 november 2013 23:00 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Gefeliciteerd
Dank je, gewoon lekker doorsparen en niet verkopen (denk ik)
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:01
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 22:58 schreef Ronaldsen het volgende:
Ben voor het eerst in het bezit van 1 hele bitcoin :)
Ben er zuinig op, voor je het weet is ie kwijt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 23:01:39 ]
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:01
@706 maar een beetje bijgekocht op btc-e.
roislecxemaandag 25 november 2013 @ 23:03
quote:
99s.gif Op maandag 25 november 2013 23:01 schreef SosuaCafe het volgende:
@706 maar een beetje bijgekocht op btc-e.
Ik wilde op 702 :(
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:03
700 dollar voor een virtuele munt die nog in de kinderschoenen staat en voor je het weet in het digitale niets verdwenen is.
Ronaldmaandag 25 november 2013 @ 23:03
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2013 23:01 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Ben er zuinig op, voor je het weet is ie kwijt.
Alleen als mijn laptop crasht ;)
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:03
Nu wachten op de ltc
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:05
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2013 23:03 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Alleen als mijn laptop crasht ;)
Dan ben je al behoorlijk dom bezig, dat gebeurd namelijk nog weleens.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 23:05:28 ]
wfoes1989maandag 25 november 2013 @ 23:06
quote:
1s.gif Op maandag 25 november 2013 23:03 schreef Ronaldsen het volgende:
Alleen als mijn laptop crasht
Paperwallet maken en goed opbergen!
ikwiltrolletjemaandag 25 november 2013 @ 23:07
Hey die filmpjes die ik hier vannacht kreeg waren geweldig. _O_ Nu nog een beetje die candlesticks snappen.
Zithmaandag 25 november 2013 @ 23:07
bitstamp is eindelijk weer richting btc-e aan het gaan :)
Maxbetmaandag 25 november 2013 @ 23:08
Best geinig gedaan:

#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:09
Die exchanges lachen het hardst.
roislecxemaandag 25 november 2013 @ 23:10
quote:
10s.gif Op maandag 25 november 2013 23:05 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Dan ben je al behoorlijk dom bezig, dat gebeurd namelijk nog weleens.
Als ik al mijn euro's op BTC-e heb staan, en m'n wallet van Multibit dus leeg is. En als morgen nou mijn laptop zou crashen, dan kan ik toch een nieuwe wallet aamaken? Wat op BTC-e staat is een kwestie van inloggen, dat kan overal.
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:10
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Als ik al mijn euro's op BTC-e heb staan, en m'n wallet van Multibit dus leeg is. En als morgen nou mijn laptop zou crashen, dan kan ik toch een nieuwe wallet aamaken? Wat op BTC-e staat is een kwestie van inloggen, dat kan overal.
tenzij ze gehacked worden.
edceteramaandag 25 november 2013 @ 23:11
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2013 20:58 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Nu de koers van BT wat stilstaat zitten alle speculanten daar.
Was tijdens de vorige BTC-bubble ook
wfoes1989maandag 25 november 2013 @ 23:12
Alle coins slaan op hol... die NVC slaat toch wel alles
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:12
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Als ik al mijn euro's op BTC-e heb staan, en m'n wallet van Multibit dus leeg is. En als morgen nou mijn laptop zou crashen, dan kan ik toch een nieuwe wallet aamaken? Wat op BTC-e staat is een kwestie van inloggen, dat kan overal.
En toen was BTC-e ineens weg, doei bitcoins. Succes met terughalen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 23:13:02 ]
roislecxemaandag 25 november 2013 @ 23:13
quote:
99s.gif Op maandag 25 november 2013 23:10 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

tenzij ze gehacked worden.
Ja,maar dat is bij iedereen zo... En ik denk niet dat mijn 'enorme stack' erg de moeite waard is om te hacken :')
Astaxanthinmaandag 25 november 2013 @ 23:14
NVC wtf
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 23:14
NVC naar 14 dollar :') naar maar 400 stuks aangeboden nu :')
Sosamaandag 25 november 2013 @ 23:14
wtf

LTC :D

kom net weer thuis, zie ik dit. NVC, LTC, watskebeurt? Relax, hopen dat het nu een beetje stand houdt en die koers niet meer onder de 10 duikt
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:15
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:13 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ja,maar dat is bij iedereen zo... En ik denk niet dat mijn 'enorme stack' erg de moeite waard is om te hacken :')
De natte droom voor hackers. :')

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 23:15:12 ]
WebBeestjemaandag 25 november 2013 @ 23:15
Aankoop op Bitstamp bij $780 leek aardig goed getimed nu al bijna 4% erbij.
ikwiltrolletjemaandag 25 november 2013 @ 23:15
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:13 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ja,maar dat is bij iedereen zo... En ik denk niet dat mijn 'enorme stack' erg de moeite waard is om te hacken :')
Ze hacken jou ook niet, ze hacken die hele website en dat zijn jouw euro's en coins ook weg.
Astaxanthinmaandag 25 november 2013 @ 23:15
NVC 16 k*t zooi heb maar 10 van die munten
Sosamaandag 25 november 2013 @ 23:15
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:14 schreef Mortaxx het volgende:
NVC naar 14 dollar :') naar maar 400 stuks aangeboden nu :')
16.2!

wtf?
tralalalamaandag 25 november 2013 @ 23:16
NVC echt wtf :D
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:16
22 echt absurd!
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 23:16
Sell orders
Total: 361.89 NVC
price NVC USD
20 26.49863687 529.9727374
21 12.98 272.58
21.102 18 379.836
21.75 8.88041751 193.14908084
21.99 3.83205469 84.26688263
22 10.4833 230.6326
25 27.23027379 680.75684475
28.5 591.68083145 16862.90369632
28.685 9.81219567 281.46283279
28.686 66.71 1913.64306
43 10.55258664 453.76122552
45 56.104361 2524.696245
49 10 490
49.5 5 247.5
50 46.6764 2333.82

_O-
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:16
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:15 schreef ikwiltrolletje het volgende:

[..]

Ze hacken jou ook niet, ze hacken die hele website en dat zijn jouw euro's en coins ook weg.
En dat gebeurd te vaak.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 23:16:53 ]
tralalalamaandag 25 november 2013 @ 23:16
26 :')
Stokkie_maandag 25 november 2013 @ 23:17
quote:
Wel grappig hoe weinig de media er van begrijpt, zijn we dan werkelijk het kleine groepje nerds welke aan het begin van de volgende financiele revolutie staan? ;)
Sosamaandag 25 november 2013 @ 23:17
dit kun je toch niet zien aankomen, NVC
Lollertrollemaandag 25 november 2013 @ 23:17
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:16 schreef Mortaxx het volgende:
Sell orders
Total: 361.89 NVC
price NVC USD
20 26.49863687 529.9727374
21 12.98 272.58
21.102 18 379.836
21.75 8.88041751 193.14908084
21.99 3.83205469 84.26688263
22 10.4833 230.6326
25 27.23027379 680.75684475
28.5 591.68083145 16862.90369632
28.685 9.81219567 281.46283279
28.686 66.71 1913.64306
43 10.55258664 453.76122552
45 56.104361 2524.696245
49 10 490
49.5 5 247.5
50 46.6764 2333.82

_O-
Wat gebeurt er met NVC :(
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 23:17
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:15 schreef ikwiltrolletje het volgende:

[..]

Ze hacken jou ook niet, ze hacken die hele website en dat zijn jouw euro's en coins ook weg.
Of de beheerders jatten je geld en schuiven het af op 'hackers'
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:17
Wellicht slim om nu in nmc te steken, aangezien die ook een beetje parallel lopen.
edceteramaandag 25 november 2013 @ 23:18
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:15 schreef Astaxanthin het volgende:
NVC 16 k*t zooi heb maar 10 van die munten
Gisteren ook eens gestart met minen voor de fun. Getwijfeld tussen Novacoins en Feathercoins. Zoals die bommenlegger van Bassie n Adriaan: "Ik heb ook altijd pech"
Astaxanthinmaandag 25 november 2013 @ 23:18
Net optijd verkocht 24
toch wel 200$ winst gemaakt
TheFreshPrincemaandag 25 november 2013 @ 23:18
www.coindesk.com/target-americas-third-largest-retailer-accepts-bitcoin-gyft/
Mortaxxmaandag 25 november 2013 @ 23:18
Dat orderbook van NVC :D
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:18
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:18 schreef Astaxanthin het volgende:
Net optijd verkocht 24
toch wel 200$ winst gemaakt
^O^
#ANONIEMmaandag 25 november 2013 @ 23:19
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:17 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Wel grappig hoe weinig de media er van begrijpt, zijn we dan werkelijk het kleine groepje nerds welke aan het begin van de volgende financiele revolutie staan? ;)
Nee, het zal eerder een zachte dood sterven en bitcoin voor de vage transacties..

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-11-2013 23:19:13 ]
Maxbetmaandag 25 november 2013 @ 23:19
Dus welke alt krijgt morgen een Fok! pump?
SosuaCafemaandag 25 november 2013 @ 23:19
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:19 schreef Maxbet het volgende:
Dus welke alt krijgt morgen een Fok! pump?
nmc!
ikwiltrolletjemaandag 25 november 2013 @ 23:19
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2013 23:17 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Of de beheerders jatten je geld en schuiven het af op 'hackers'
Oh daar had ik nog niet eens aan gedacht maar dat is ook een goeie ja. Ik erger me al mateloos aan het feit dat ik mijn eerste twee LTC niet van BtC-e af kan halen want het moet er 2 dagen op blijven ofzo als je net nieuw bent.
Maxbetmaandag 25 november 2013 @ 23:20
quote:
99s.gif Op maandag 25 november 2013 23:19 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

nmc!
Niks wat nog makkelijk even te minen is?
edceteramaandag 25 november 2013 @ 23:20
Waar kun je de live-stats van Novacoin volgen ala bitcoinwisdom? Voor het amuzement ;)