FOK!forum / Beurs & Economie / Bitcoin en andere cryptocurrencies #63 | wachten op de crash
WebBeestjevrijdag 22 november 2013 @ 22:53
bitcoin.php
Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=1&p=0&

Lineair:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=O&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

3-maanden:
chart.png?width=940&m=mtgoxUSD&SubmitButton=Draw&r=90&i=&c=0&s=&e=&Prev=&Next=&t=S&b=&a1=&m1=10&a2=&m2=25&x=0&i1=&i2=&i3=&i4=&v=1&cv=0&ps=0&l=0&p=0&

Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:
9yX8kz2.png

Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Tourniquetvrijdag 22 november 2013 @ 22:54
yMlR8GE.png
Stokkie_vrijdag 22 november 2013 @ 22:54
Ik denk dat de crash pas komt als je weer instapt uit wanhoop :P
Lollertrollevrijdag 22 november 2013 @ 22:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:54 schreef Stokkie_ het volgende:
Ik denk dat de crash pas komt als je weer instapt uit wanhoop :P
Zoals altijd he
Tourniquetvrijdag 22 november 2013 @ 22:55

^O^
DarkNoizevrijdag 22 november 2013 @ 22:55
Meeste weekenden (vooral zondag) zakt de koers volgens mij, om maandag weer mooi te stijgen. Hoop daar deze week een beetje op in te kunnen spelen.
Sosavrijdag 22 november 2013 @ 22:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:41 schreef MaGNeT het volgende:

...

Tik daar:
[ code verwijderd ]

Je krijgt dan de privatekey te zien die bij het ontvangstadres hoort (begint met een 5).
Die kan je dan als QR code uitprinten of in tekst.

mijn ontvangstadres waarop btc-e de ltc's heeft overgeschreven begint met LQ :@
Probably_on_pcpvrijdag 22 november 2013 @ 22:59
Ik denk dat de koers rond de 650-750 gaat liggen de komende 2 maanden.
Lollertrollevrijdag 22 november 2013 @ 23:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:59 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Ik denk dat de koers rond de 650-750 gaat liggen de komende 2 maanden.
Saaaiii
NeeOfTochJAvrijdag 22 november 2013 @ 23:02
net peercoins, worldcoins en feathercoins gekocht :p
MaGNeTvrijdag 22 november 2013 @ 23:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 22:58 schreef Sosa het volgende:

[..]

mijn ontvangstadres waarop btc-e de ltc's heeft overgeschreven begint met LQ :@
Ik heb het niet over het ontvangstadres maar de privatekey van Bitcoin die begint met een 5.
Een ontvangstadres voor Bitcoin begint met een 1.
Sosavrijdag 22 november 2013 @ 23:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb het niet over het ontvangstadres maar de privatekey van Bitcoin die begint met een 5.
Een ontvangstadres voor Bitcoin begint met een 1.
Die heb ik alleen van btc-e, bedoel je die?

Ik heb geen privatekey van de litecoin client.

edit: ohw wacht, ik snap het

edit2: toch niet, ik krijg " 23:09:03 Invalid Litecoin address (code -5)"

Ik vul dumpprivkey en mijn ontvangstadres in waar ik net mijn ltc naar heb overgeschreven..
SosuaCafevrijdag 22 november 2013 @ 23:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:02 schreef NeeOfTochJA het volgende:
net peercoins, worldcoins en feathercoins gekocht :p
money_down_the_drain.jpg
NeeOfTochJAvrijdag 22 november 2013 @ 23:10
quote:
99s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:06 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Sylv3sevrijdag 22 november 2013 @ 23:12
quote:
Miljardair Richard Branson steunt bitcoin

Miljardair en eigenaar van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic Richard Branson omarmt de bitcoin. Zijn commerciële ruimtevaartbedrijf Virgin Galactic gaat de valuta accepteren.


"Virgin Galactic is een bedrijf dat in de toekomst kijkt", schrijft Branson op het blog van zijn bedrijf.

"Bitcoin trekt de laatste tijd de aandacht van bedrijven die de toekomst in kijken. Hoog tijd dat dat klanten van Virgin Galactic kunnen betalen met bitcoins." Branson zegt zelf ook in bitcoins te hebben belegd.

Virgin Galactic biedt ruimtereizen aan particulieren aan. Mensen kunnen na een training in een speciaal ontworpen vliegtuig een suborbitale ruimtevlucht maken. Een ticket kost tweehonderdduizend dollar per persoon, of zo'n 250 bitcoins.

Bitcoin

Bitcoin is een virtuele valuta die de laatste tijd steeds meer in het nieuws is. De munt is niet gereguleerd en de wisselkoers met traditionele valuta wisselt enorm.

Op steeds meer plekken is het mogelijk om met bitcoins te betalen. Zo noemde de VS de bitcoin eerder deze week een legitiem betaalmiddel.

In Nederland accepteert bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl de virtuele valuta, ook in verschillende Nederlandse cafés is het mogelijk om met bitcoins te betalen.
SosuaCafevrijdag 22 november 2013 @ 23:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:12 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

wat een held die man. O+
Brampski92vrijdag 22 november 2013 @ 23:15
Over een kwartiertje praat Max Keiser op BBC2 bij Newsnight over onder andere Bitcoin.
Stream is hier te zien.
Byte_Mevrijdag 22 november 2013 @ 23:16
Keiser op BBC2 :o
Ben benieuwd of hij daar precies hetzelfde is als op RT. Kan het me niet voorstellen :P
Probably_on_pcpvrijdag 22 november 2013 @ 23:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:00 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Saaaiii
Het probleem is dat iedereen straks met die Bitcoins zit en dat het bitcoin-ecosysteem nog niet genoeg ontwikkeld is. Ik denk dat na de laatste mania mensen even afkoelen en zich afvragen, wat heb ik nou eigenlijk gekocht?
Sosavrijdag 22 november 2013 @ 23:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:05 schreef Sosa het volgende:

[..]

Die heb ik alleen van btc-e, bedoel je die?

Ik heb geen privatekey van de litecoin client.

edit: ohw wacht, ik snap het

edit2: toch niet, ik krijg " 23:09:03 Invalid Litecoin address (code -5)"

Ik vul dumpprivkey en mijn ontvangstadres in waar ik net mijn ltc naar heb overgeschreven..

Ah, http://www.liteaddress.org/ helpt me aan een private key

Weer wat geleerd :)

begint met een 6 overigens
Sylv3sevrijdag 22 november 2013 @ 23:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:15 schreef Brampski92 het volgende:
Over een kwartiertje praat Max Keiser op BBC2 bij Newsnight over onder andere Bitcoin.
Stream is hier te zien.
Ben benieuwd, thx.
roislecxevrijdag 22 november 2013 @ 23:48
Van 674 naar 709 geklommen. Houden of verkopen :P
knepvrijdag 22 november 2013 @ 23:49
Bam bam bam! :D
roislecxevrijdag 22 november 2013 @ 23:50
LTC van 8.68 naar 9.35...
Sylv3sevrijdag 22 november 2013 @ 23:51
Keiser kicks ass
knepvrijdag 22 november 2013 @ 23:52
Toch maar BTC bijkopen denk ik :@
roislecxevrijdag 22 november 2013 @ 23:52
Ik ken het, als ik nu verkoop komt ie noot meer zo laag als ik ben ingestapt, en als ik niet verkoop keldert de handel...
knepvrijdag 22 november 2013 @ 23:55
Choo choo motherfucker 10.gif
Enjoy the ride 8-)
MaGNeTvrijdag 22 november 2013 @ 23:55
Op het moment dat mensen als Richard Branson in Bitcoin stappen dan kan het ineens alle kanten opgaan.
Distortionvrijdag 22 november 2013 @ 23:55
Gaat lekker zo. Rustig klimmen geen enorme sprongen, zo zie ik het graag. Op naar de 100.000 per bitcoin :P
roislecxevrijdag 22 november 2013 @ 23:56
Voorlopig lekker houden denk. De boel ziet er stabiel netjes omhooglopend uit.
Stokkie_vrijdag 22 november 2013 @ 23:57
plop omhoog ;)
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:01
Zo, heb 2 sells uitgezet. Benieuwd of die ze haalt.
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 00:02
Nu gaat het heel hard met bitcoin zo.

Van 767 dollar naar 802 dollar in 4 minuten.
#ANONIEMzaterdag 23 november 2013 @ 00:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:02 schreef Robuustheid het volgende:
Nu gaat het heel hard met bitcoin zo.

Van 767 dollar naar 802 dollar in 4 minuten.
:o
Sylv3sezaterdag 23 november 2013 @ 00:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2013 23:57 schreef Stokkie_ het volgende:
plop omhoog ;)
migdud.jpg
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:07
Toch de order maar weggehaald, gaat zo hard omhoog ineens allemaal.
Straks gaat ie weer niet omlaag zoals vandaag heel de dag...
Lekker laten staan, morgen zien we wel weer. Op naar de 1000!
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 00:09
2gwhzx3.jpg
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 00:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:07 schreef roislecxe het volgende:
Toch de order maar weggehaald, gaat zo hard omhoog ineens allemaal.
Straks gaat ie weer niet omlaag zoals vandaag heel de dag...
Lekker laten staan, morgen zien we wel weer. Op naar de 1000!
Gewoon verkooporder op 5000 zetten en wachten.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:09 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gewoon verkooporder op 5000 zetten en wachten.
Das een verdomd lange zit...
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 00:10
Magnet, je zult op dit moment wel erg blij zijn met je 65 bitcoins. :P
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 00:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Das een verdomd lange zit...
Ach, die paar weken.
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 00:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef Robuustheid het volgende:
Magnet, je zult op dit moment wel erg blij zijn met je 65 bitcoins. :P
65 - 8.49 ;(
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ach, die paar weken.
5000 gaat ie echt niet halen lijkt me.
Stokkie_zaterdag 23 november 2013 @ 00:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

5000 gaat ie echt niet halen lijkt me.
Ach 600 zou het ook nooit gaan halen, 200 ook niet.. Ik wacht wel

Al zullen de meesten hier wel geinvesteerd hebben, voor mij is het geld wat ik nooit gehad heb dus dat maakt het wss wel iets makkelijker om deze conclusie aan te nemen
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:12 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Ach 600 zou het ook nooit gaan halen, 200 ook niet.. Ik wacht wel

Al zullen de meesten hier wel geinvesteerd hebben, voor mij is het geld wat ik nooit gehad heb dus dat maakt het wss wel iets makkelijker om deze conclusie aan te nemen
Ben zelf paar dagen geleden pas begonnen. Eerst met een heel klein beetje om te testen. Nu met een stukje meer nu ik weet hoe alles reilt en zeilt. Heb nog niet veel winst en verlies gemaakt, dus ben benieuwd komende dagen.
Stokkie_zaterdag 23 november 2013 @ 00:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:15 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ben zelf paar dagen geleden pas begonnen. Eerst met een heel klein beetje om te testen. Nu met een stukje meer nu ik weet hoe alles reilt en zeilt. Heb nog niet veel winst en verlies gemaakt, dus ben benieuwd komende dagen.
Nou ja, dagen zegt het al, al zal ik waarschijnlijk niet anders handelen in jou situatie. Ik zie al sinds 2011 bubbles en plops, ik blijf even zitten igg maar ik snap erg goed hoe jij er over denkt, handel lekker en leer hoe het écht werkt ;)
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 00:18
Bitstamp reageert niet meer op bitcoinwisdom..
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:19
Heb alleen in BTC en LTC wat geld zitten omdat ik denk dat de rest hooguit tijdelijk is. Hopelijk zijn deze voor langere termijn ;)
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:18 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Nou ja, dagen zegt het al, al zal ik waarschijnlijk niet anders handelen in jou situatie. Ik zie al sinds 2011 bubbles en plops, ik blijf even zitten igg maar ik snap erg goed hoe jij er over denkt, handel lekker en leer hoe het écht werkt ;)
Heb wel vaker verdiept in dit soort, maar nooit echt doorgezet. Nu voor het eerst wat erin geïnvesteerd en hopelijk pakt het een beetje leuk uit. Ofwel nu, ofwel over 3 maanden om maar wat te noemen.
Ik laat me niet gek maken en hoop gewoon op een goed moment om uit te stappen. En dat lijkt het me op dit moment nog niet ;)
Stokkie_zaterdag 23 november 2013 @ 00:22
Mijn trades vandaag, (nog) niet erg succesvol maar ik zal laten zien dat ze alle 3 winst gaan maken ;)

07SY9bc.png
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:22 schreef Stokkie_ het volgende:
Mijn trades vandaag, (nog) niet erg succesvol maar ik zal laten zien dat ze alle 3 winst gaan maken ;)

[ link | afbeelding ]
Hoop voor je dat ze allemaal positief uitpakken ;)
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:25
Ben zelf meer een pokerspeler, maar dat is ook een bepaalde manier geld ergens insteken zonder het resultaat vooraf te weten. Een gokje kan goed, maar ook minder goed uitpakken.
En zonder janken verder gaan, dan leer je het wel te snappen :P
Stokkie_zaterdag 23 november 2013 @ 00:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:25 schreef roislecxe het volgende:
Ben zelf meer een pokerspeler, maar dat is ook een bepaalde manier geld ergens insteken zonder het resultaat vooraf te weten. Een gokje kan goed, maar ook minder goed uitpakken.
En zonder janken verder gaan, dan leer je het wel te snappen :P
Poker :Y)
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:26 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Poker :Y)
Haha, nu de micromillions, altijd leuk. Nog geen 1 x niet ITM gekomen ;)
Zondag main event, ben je ook van de partij?
Stokkie_zaterdag 23 november 2013 @ 00:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:28 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Haha, nu de micromillions, altijd leuk. Nog geen 1 x niet ITM gekomen ;)
Zondag main event, ben je ook van de partij?
Helaas, online doe ik niet meer ;) heb prive groepjes
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:31 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Helaas, online doe ik niet meer ;) heb prive groepjes
Veel leuker eigenlijk. Speel ik maar soms, maar is vooral met vrienden voor 5 euro ofzo wel leuk. Kunnen er niks van :')
Volgende week zaterdag weer.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:34
Uiteindeijk is de 2 kratten bier hoger dan het prijzengeld, bij wijze van, maar boeiend :P
Zolang het maar gezellig is toch.
knepzaterdag 23 november 2013 @ 00:34
Toch bijna 100 euro winst na 2 dagen klooien met 400 euro :).
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:35
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:34 schreef knep het volgende:
Toch bijna 100 euro winst na 2 dagen klooien met 400 euro :).
Goeie zaak. 25% up. Dat lukt niet overal :P
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:36
Ik laat het gewoon nog even een tijdje staan hoor. Zie wel of het straks de moeite is om al uit te keren.
knepzaterdag 23 november 2013 @ 00:36
Binnenkort maar eens wat centen investeren in bitcoins op BTC-e.
Zit nu op Kraken maar dat schiet niet erg op, weinig volume.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:40
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:36 schreef knep het volgende:
Binnenkort maar eens wat centen investeren in bitcoins op BTC-e.
Zit nu op Kraken maar dat schiet niet erg op, weinig volume.
jaaa ik zit op BTC-e *O*

:@
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:41
Die gaat naar het miljoen.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 00:41
:')
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 00:42
De ATH van 19 nov wordt al weer gedwergd.
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 00:50
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:36 schreef knep het volgende:
Binnenkort maar eens wat centen investeren in bitcoins op BTC-e.
Zit nu op Kraken maar dat schiet niet erg op, weinig volume.
je kunt toch gewoon je bitcoins doosturen, doe ik ook altijd.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 01:01
Bluh, valtie weer omlaag natuurlijk. Nog maar ff wat nuttigs doen, en morgen maar weer es kijken dan.
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 01:20
Ik volg gewoon al het advies in de chatbox daar. Heeft me nog geen windeieren gelegd
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 01:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:20 schreef Lollertrolle het volgende:
Ik volg gewoon al het advies in de chatbox daar. Heeft me nog geen windeieren gelegd
Daar schreeuwt 80% ook maar wat in het wilde weg toch.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 01:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:27 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Daar schreeuwt 80% ook maar wat in het wilde weg toch.
Welnee. Buitengewoon goede adviezen daar door insiders.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 01:39
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Welnee. Buitengewoon goede adviezen daar door insiders.
Ik ruik sarcasme in je post.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 01:42
Zonde eigenlijk om te gaan slapen nu er eindelijk echt iets gebeurd, maar Scorpie zorgt ervoor dat de koers morgen nog aardig hoog staat.
Ik ben ook schorpioen als sterrenbeeld, dus dat moet goed komen.
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 01:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 01:42 schreef roislecxe het volgende:
Zonde eigenlijk om te gaan slapen nu er eindelijk echt iets gebeurd, maar Scorpie zorgt ervoor dat de koers morgen nog aardig hoog staat.
Ik ben ook schorpioen als sterrenbeeld, dus dat moet goed komen.
Gewoon wakker blijven!

Of gewoon orders plaatsen en het systeem het automatisch laten doen.
YazooWzaterdag 23 november 2013 @ 02:21
Fucking hell
https://blockchain.info/t(...)9a3bf5edbffafb0cd204
knepzaterdag 23 november 2013 @ 02:22
Damn
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 05:24
Bitcoinity constant:

wkYgCss.gif
WammesWaggelzaterdag 23 november 2013 @ 07:21
Current Bitcoin price:598.89¤ $844.02 ( as of 11/23/13 7:15 AM )

:D
SosuaCafezaterdag 23 november 2013 @ 08:27
LTC gaat zeker de $ 10 voorbij.
SuperHarregarrezaterdag 23 november 2013 @ 08:39
Wie callt de drop? :P Ik zeg $950 en dan naar $500. :P
SosuaCafezaterdag 23 november 2013 @ 08:59
Ben ik de enige die zich irriteert aan dit soort bots.

QzqD8vK.jpg
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 09:17
Ben ik ff blij dat ik weer op 695 ben ingestapt :D
knepzaterdag 23 november 2013 @ 09:24
Ik heb nog ergens een oud spaarloon tegoed staan ter waarde van 1 BTC, dat ga ik ook maar eens in een echte BTC omzetten ipv door de inflatie op de euro naar de vaantjes te laten gaan.
StephanLzaterdag 23 november 2013 @ 09:34
Ben ik blij dat ik dinsdag 125 geïnvesteerd heb om het te proberen.

Laat het nu nog even staan, misschien verkopen om usb miners te kopen.
Jace_TBLzaterdag 23 november 2013 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 00:10 schreef roislecxe het volgende:
5000 gaat ie echt niet halen lijkt me.
Dit jaar niet meer nee. Op z'n vroegst februari, maart.
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 09:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 09:45 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Dit jaar niet meer nee. Op z'n vroegst februari, maart.
Dat is slechts speculeren, laat staan of-ie de 2000 haalt. Je zult toch moeten afwachten of hij volledig toepasbaar is in het dagelijks leven als betaalmiddel, en of er geen nieuwe bugs/hacks boven water komen.
SuperHarregarrezaterdag 23 november 2013 @ 10:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 09:51 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Dat is slechts speculeren, laat staan of-ie de 2000 haalt. Je zult toch moeten afwachten of hij volledig toepasbaar is in het dagelijks leven als betaalmiddel, en of er geen nieuwe bugs/hacks boven water komen.
Of dat een andere cryptocurrency beter (b)lijkt.
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 10:13
gr gr aan alle afwachters :W
litecoinzaterdag 23 november 2013 @ 10:15
Heeft iemand ervaring met transacties van Bitonic die handmatig goedgekeurd moeten worden? Hoe lang duurde dat? Ik heb gister na mijn bestelling niets meer vernomen. :(
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 10:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 09:34 schreef StephanL het volgende:
Ben ik blij dat ik dinsdag 125 geïnvesteerd heb om het te proberen.

Laat het nu nog even staan, misschien verkopen om usb miners te kopen.
Hoe snel verdien je die terug? :)
SosuaCafezaterdag 23 november 2013 @ 10:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:13 schreef Zith het volgende:
gr gr aan alle afwachters :W
o|O :7
StephanLzaterdag 23 november 2013 @ 10:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hoe snel verdien je die terug? :)
Ik heb geen idee :P

Als de koers zo blijft zo stijgen, met de rest wat ik nog heb dekt dat voor de helft de lading, de andere helft moet ik genereren, maar ik neem aan dat het een stuk sneller gaat met een aantal usb sticks dan met één losse videokaart.
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 10:18
CRASH CREASH
SuperHarregarrezaterdag 23 november 2013 @ 10:19
Dikke sell-off net wel. :P Blijven belachelijke bedragen af en toe. Iemand met 200 BTC in een keer.

Ik had 950 als crashpunt maar blijkbaar is het toch 900 dat de max is.
QuadrupleUzaterdag 23 november 2013 @ 10:26
Pfff eerst te vroeg verkocht en erna net voor de crash verkocht waardoor ik cynisch werd.
Nu al 2 dagen aan het hopen op een crash en geirriteerd zijn dat ik niet bij 345 euro heb gekocht op happycoins 3 dagen geleden :(
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:13 schreef Zith het volgende:
gr gr aan alle afwachters :W
Gewoon all-in op rood ja toch je weet zelluf je komt op deze wereld met niks je gaat op deze wereld met niks #yolo #swag #groetjesaandehont
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 10:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:18 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ik heb geen idee :P

Als de koers zo blijft zo stijgen, met de rest wat ik nog heb dekt dat voor de helft de lading, de andere helft moet ik genereren, maar ik neem aan dat het een stuk sneller gaat met een aantal usb sticks dan met één losse videokaart.
Met één 300Mhahs/s USB miner mine je bij de huidige difficulty per dag 0.00024754 BTC, ofwel $0.21.
Met de 2600Mhash/s uitvoering zit je op 0.00214536 BTC ofwel $1.79 per dag.

De difficulty gaat iedere 2 weken zo'n 20-40% omhoog, dus zakken je inkomsten per 2 weken met dat percentage.

Als je dan gaat rekenen, is het onzeker of je de aanschafprijs ooit terugverdient.

"Ja, maar misschien gaat de Bitcoin prijs nog wel keer 10!"
Dan kan je beter nu Bitcoins kopen en houden.

Ik heb een 60Ghash/s miner (60,000Mhashs/s) en zelfs die brengt nog maar 0.04950820 BTC ofwel $41.29 per dag op.
Die heb ik in februari besteld en levert nu 2e hands niet veel meer op dus hij zal moeten minen tot hij stuk gaat :P
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 10:34
Perfect moment voor een crash met zo weinig steun in de bied.
nikaozaterdag 23 november 2013 @ 10:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Met één 300Mhahs/s USB miner mine je bij de huidige difficulty per dag 0.00024754 BTC, ofwel $0.21.
Met de 2600Mhash/s uitvoering zit je op 0.00214536 BTC ofwel $1.79 per dag.

De difficulty gaat iedere 2 weken zo'n 20-40% omhoog, dus zakken je inkomsten per 2 weken met dat percentage.

Als je dan gaat rekenen, is het onzeker of je de aanschafprijs ooit terugverdient.

"Ja, maar misschien gaat de Bitcoin prijs nog wel keer 10!"
Dan kan je beter nu Bitcoins kopen en houden.

Ik heb een 60Ghash/s miner (60,000Mhashs/s) en zelfs die brengt nog maar 0.04950820 BTC ofwel $41.29 per dag op.
Die heb ik in februari besteld en levert nu 2e hands niet veel meer op dus hij zal moeten minen tot hij stuk gaat :P
En dan komen de stroomkosten (normaal gesproken) nog om de hoek kijken :)
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 10:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Met één 300Mhahs/s USB miner mine je bij de huidige difficulty per dag 0.00024754 BTC, ofwel $0.21.
Met de 2600Mhash/s uitvoering zit je op 0.00214536 BTC ofwel $1.79 per dag.

De difficulty gaat iedere 2 weken zo'n 20-40% omhoog, dus zakken je inkomsten per 2 weken met dat percentage.

Als je dan gaat rekenen, is het onzeker of je de aanschafprijs ooit terugverdient.

"Ja, maar misschien gaat de Bitcoin prijs nog wel keer 10!"
Dan kan je beter nu Bitcoins kopen en houden.

Ik heb een 60Ghash/s miner (60,000Mhashs/s) en zelfs die brengt nog maar 0.04950820 BTC ofwel $41.29 per dag op.
Die heb ik in februari besteld en levert nu 2e hands niet veel meer op dus hij zal moeten minen tot hij stuk gaat :P
Heb jij niet nog een erupter liggen die niks doet? Meen me te herinneren dat je er een aantal had besteld.
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 11:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 10:52 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Heb jij niet nog een erupter liggen die niks doet? Meen me te herinneren dat je er een aantal had besteld.
Nope, ik niet.

Heb er wel over nagedacht, tot ik ging rekenen :+
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 11:09
Ben nu bij Litecoin / Bitcoin pools aan het inloggen waar ik ooit gemined heb, net 9.1 LTC bij Coinotron.com gevonden en uit laten betalen :D
JDxzaterdag 23 november 2013 @ 11:10
0.01642781

Yey, fucking winst ouwe!
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:09 schreef MaGNeT het volgende:
Ben nu bij Litecoin / Bitcoin pools aan het inloggen waar ik ooit gemined heb, net 9.1 LTC bij Coinotron.com gevonden en uit laten betalen :D
Netjes, op die manier vond ik ook nog wat ltc en PPC terug die ik was vergeten.

Die erupter is ook niet om dikke winst mee te halen, hij wil een beetje proberen, en zo gaat er niemand klagen dat zn pc constant staat te roken.
Sylv3sezaterdag 23 november 2013 @ 11:28
Voor degene die Keiser gisteren niet op de BBC heeft gezien, aanrader :)
flesjewater88zaterdag 23 november 2013 @ 11:28
haha troll box lekker in het Nederlands nu
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 11:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:28 schreef flesjewater88 het volgende:
haha troll box lekker in het Nederlands nu
Gelijk een ban :')
flesjewater88zaterdag 23 november 2013 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:33 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Gelijk een ban :')
me 2:(
Liet me een beetje gaan..
.PRISMzaterdag 23 november 2013 @ 11:43
Is Trollbox de chat op BTC-e? :@
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 11:47
Yep.
Jace_TBLzaterdag 23 november 2013 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:43 schreef .PRISM het volgende:
Is Trollbox de chat op BTC-e? :@
Yep. 100% nonsens daar. En NL praten = instant ban.
.PRISMzaterdag 23 november 2013 @ 11:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 11:55 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Yep. 100% nonsens daar. En NL praten = instant ban.
Kan sowieso nog niet chatten daar. 'New user' (gister geregistreerd). Heb er wel wat LTC staan, dus ik voldoe verder aan de eisen. Wel vermakelijk om te lezen.
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 12:20
http://bitcoin.clarkmoody.com/

Vreemde grafiek op 858.808

Alleen maar horizontaal.
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 12:35
#ANONIEMzaterdag 23 november 2013 @ 13:07
LTC tikt bijna $10 aan :7
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 13:14
LTC :') verliest al sinds het begin waarde tegenover BTC.
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:14 schreef Zith het volgende:
LTC verliest al 6 maanden tegenover BTC.
Onzin, van de zomer heeft LTC op ruim 0.03 btc gestaan! Wat denk je als sites als Mtgox LTC gaan toevoegen?
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 13:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:16 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Onzin, van de zomer heeft LTC op ruim 0.03 btc gestaan! Wat denk je als sites als Mtgox LTC gaan toevoegen?
0.03 BTC is meer dan 0.013, toch? Oftewel, LTC heeft over deze periode / maanden aan waarde verloren?

Zie ook wel http://bitcoinwisdom.com/markets/cryptotrade/ltcbtc en zet tijd op 6h interval. Het verliest aan waarde,af en toe een piek omhoog maar dan weer direct naar beneden.
Solidbergzaterdag 23 november 2013 @ 13:23
Zit bijna 100$ verschil in BTC-e en MtGox zie ik, kan je toch beter op BTC-e inkopen en op MtGox verkopen :P
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:21 schreef Zith het volgende:
0.03 BTC is meer dan 0.013, toch? Oftewel, LTC heeft over deze periode / maanden aan waarde verloren?
Alvorens hij op ruim 0.03 stond heeft hij een langere tijd rond de 0.021 gestaan. LTC is destijds hard gestegen omdat Mtgox bekend maakte dat ze LTC gingen toevoegen. Daarna is de prijs van LTC tegenover BTC een tijdje ingezakt, we hebben zelfs 0.0085 voorbij zien komen. Dus als je gaat vergelijken met het hoogste punt in 6 maanden en nu heeft LTC inderdaad aan waarde verloren tegenover BTC, maar als we nog een aantal weken terugkijken stond hij op 0.009, en nu op 0.013.. mooie stijging :7
Arceezaterdag 23 november 2013 @ 13:34
bitcoin862.jpg

8-)
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 13:39
op 19 november $370 USD

op 23 november $850 USD

_O-

SPOILER
X2xmHsg.png
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 13:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:23 schreef Solidberg het volgende:
Zit bijna 100$ verschil in BTC-e en MtGox zie ik, kan je toch beter op BTC-e inkopen en op MtGox verkopen :P
Succes! Helaas zijn je euro's/dollars op gox minder waard omdat je ze er niet af krijgt.
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 13:45
Ben erg benieuwd wanneer we de 1000 dollar grens overgaan (op MTgox of BTC-e) })

Maar eigenlijk meer benieuwd naar wat de prijs dan gaat doen als we eenmaal die grens over zijn :7
nikaozaterdag 23 november 2013 @ 13:46
btc China is omgerekend al 935usd
SosuaCafezaterdag 23 november 2013 @ 13:59
Als btc de 1000 over gaat is LTC al 12 ofzo.
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 14:05
Weet iemand hoeveel van de BTC-markt in handen is van China?
Solidbergzaterdag 23 november 2013 @ 14:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 13:44 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

Succes! Helaas zijn je euro's/dollars op gox minder waard omdat je ze er niet af krijgt.
Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:05 schreef Robuustheid het volgende:
Weet iemand hoeveel van de BTC-markt in handen is van China?
Als je puur naar de exchanges kijkt: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:11 schreef Solidberg het volgende:

[..]

Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
Ze hebben al maanden bankproblemen waardoor withdrawals lang (6-8 weken) duren.
#ANONIEMzaterdag 23 november 2013 @ 14:15
LTC 9.93 *O*
Mortaxxzaterdag 23 november 2013 @ 14:18
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:15 schreef Toto69 het volgende:
LTC 9.93 *O*
Staan flinke sellorders rond de 10
Sylv3sezaterdag 23 november 2013 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:11 schreef Solidberg het volgende:

[..]

Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
In euro's gaat het wel, met dollars wat lastiger.
Solidbergzaterdag 23 november 2013 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:12 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Als je puur naar de exchanges kijkt: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/

[..]

Ze hebben al maanden bankproblemen waardoor withdrawals lang (6-8 weken) duren.
Ah bedankt, heb mij even ingelezen. Zie het inderdaad, problemen begonnen 2 maandjes nadat ik daar weg was.
Ga dan eerst maar even op BTC-e en bitstamp werken dan :)
#ANONIEMzaterdag 23 november 2013 @ 14:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:18 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Staan flinke sellorders rond de 10
Klopt :X
Stokkie_zaterdag 23 november 2013 @ 14:22
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:21 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Klopt :X
Die 100k $ is zo weg hoor, alleen op btc-e heeft ltc al een volume van 7mil $
mike-amersfoortzaterdag 23 november 2013 @ 14:22
Ik heb 100 LTC, wordt een mooi rond getal @10, niet dat ik ze verkoop, maar geeft een goed gevoel :)
.PRISMzaterdag 23 november 2013 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:22 schreef mike-amersfoort het volgende:
Ik heb 100 LTC, wordt een mooi rond getal @10, niet dat ik ze verkoop, maar geeft een goed gevoel :)
Voor hoeveel gekocht? Ik heb er 12, hehe.
Solidbergzaterdag 23 november 2013 @ 14:24
Ik geef wel 450 euro voor je LTC :)
mike-amersfoortzaterdag 23 november 2013 @ 14:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:23 schreef .PRISM het volgende:

[..]

Voor hoeveel gekocht? Ik heb er 12, hehe.
Moeilijk te zeggen, heb ze via BTC gekocht al een tijd geleden, zal rond de $2-3 liggen.
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 14:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:12 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Als je puur naar de exchanges kijkt: http://bitcoincharts.com/charts/volumepie/

Hmmz, dat bevestigt m'n idee dat de $1000/$900 niet als psychologische grens bestaat, aangezien de meerderheid van de markt in handen is van de Chinezen. Daar kijken ze niet naar BTC/USD, maar naar BTC/Reminibini.
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 14:30
http://bitcoinowl.com/exponential-growth-bitcoin-value-explained

life-cycle-tech.png?itok=bv2GNAFv
Solidbergzaterdag 23 november 2013 @ 14:32
Even wachten tot de FBI z'n werk weer doet en Silk Road Nr2 opdoekt, en dan massaal inkopen :)
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 14:33
Dat is slechts aanname, op nergens gebaseerd. We kunnen net zo god in transitional periode zitten.. of erger nog... :).
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 14:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:33 schreef Robuustheid het volgende:
Dat is slechts aanname, op nergens gebaseerd. We kunnen net zo god in transitional periode zitten.. of erger nog... :).
Ja, is uiteraard een positieve voorstelling van zaken, maar wel enigszins onderbouwd in het artikel. ;)

Daarbij, zie jij gebruik van fiat currencies al afnemen? Ik denk dat we pas in de "transitional period" zitten als bedrijven als Western Union de handdoek in de ring gooien of overgaan op crypocurrencies. ;)
flesjewater88zaterdag 23 november 2013 @ 15:12
Ik zit nou met een shitload aan NMC.
Ik wou daar gister nog 1x mee cashe en dan alles in LTC stoppen.
Maarja NMC blijft vrolijk op eigen koers rond dobbe.
En LTC stijgt maar verder verder.

Feels bad.
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 15:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:12 schreef flesjewater88 het volgende:
Ik zit nou met een shitload aan NMC.
Ik wou daar gister nog 1x mee cashe en dan alles in LTC stoppen.
Maarja NMC blijft vrolijk op eigen koers rond dobbe.
En LTC stijgt maar verder verder.

Feels bad.
Gewoon wachten op de volgende pump, dan kan je het aan andere noobs doorgegven.
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 15:19
uber-crash. brc = ded
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 15:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:19 schreef Zith het volgende:
uber-crash. brc = ded
Wat bedoel je?
Zithzaterdag 23 november 2013 @ 15:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:20 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Het is voorbij.
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 15:21
RIP Bitcoin, het was leuk je gekend te hebben. ;(
knepzaterdag 23 november 2013 @ 15:22
LTC wordt een beetje gedumpt nu ;p
mike-amersfoortzaterdag 23 november 2013 @ 15:25
LTC daalt met BTC mee, er is net 5% af gegaan, niet boeiend.
knepzaterdag 23 november 2013 @ 15:26
_O- @ trollerbox ;p
Duuc-nlzaterdag 23 november 2013 @ 15:32
Crash :D

Straks lekker inkopen


Valt wel mee
knepzaterdag 23 november 2013 @ 15:32
Zo correctie is klaar, we kunnen weer naar boven ;p
mike-amersfoortzaterdag 23 november 2013 @ 15:33
Ik had ooit een verkoop order staan op 9,985
Als LTC ooit dat punt zou bereiken, wilde ik uitstappen
Order gelukkig op tijd weggehaald, heb er meer vertrouwen in :)
µzaterdag 23 november 2013 @ 15:34
Dalen!
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 14:11 schreef Solidberg het volgende:

[..]

Hoezo krijg je ze niet van MtGox af?
Heb half jaartje geleden om MtGox nog gehandeld, heb toen mijn geld weer eraf gekregen zonder problemen.
duurt tegenwoordig 8 weken :o
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:33 schreef mike-amersfoort het volgende:
Ik had ooit een verkoop order staan op 9,985
Als LTC ooit dat punt zou bereiken, wilde ik uitstappen
Order gelukkig op tijd weggehaald, heb er meer vertrouwen in :)
meer vertrouwen in LTC dan BTC? BTC doet het al heel lang een stuk beter dan LTC.
Mortaxxzaterdag 23 november 2013 @ 15:40
Zo dat ging even snel. Nog iemand die het mes heeft durven vangen?
knepzaterdag 23 november 2013 @ 15:43
Gaat nu weer net zo hard omhoog :).
Patriarchzaterdag 23 november 2013 @ 15:44
Als iemand hier LTC wil gaan minen (of al bezig is), join Team Holland op de mining pool https://www.liteguardian.com :)
Zie ook een post van mij in dit topic in DIG voor meer info: DIG / Bitcoin Mining #7 | Zonder miners geen Bitcoin!
µzaterdag 23 november 2013 @ 16:14
Today, for the first time ever, Bitcoin has surpassed PayPal in terms of average transaction volume.
M62Dvgh.jpg
mike-amersfoortzaterdag 23 november 2013 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:36 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

meer vertrouwen in LTC dan BTC? BTC doet het al heel lang een stuk beter dan LTC.
Meer vertrouwen in LTC in verhouding tot het vertrouwen dat ik vroeger had in LTC.
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 16:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:40 schreef Mortaxx het volgende:
Zo dat ging even snel. Nog iemand die het mes heeft durven vangen?
ik heb gekocht op 746, als je dat bedoelt
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 16:35
Vanavond gaan we LTC boven de 10 dollar zien uitkomen op btc-e :7

Maandag bitcoin boven 1000 dollar op Mtgox _O_

Zo, dat waren mijn voorspelling uit de glazenbol voor vandaag.. hier moet u het mee doen :W
Solidbergzaterdag 23 november 2013 @ 16:43
Zou me niet blind staren op MtGox prijs, dat verschil is niet echt gezond lijkt me.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 16:44
Mtgox als leidraad gebruiken is nogal dom.
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 16:45
Gox zit nu $10 onder Bitstamp, dus die prijzen kun je momenteel wel aanhouden imo.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:45 schreef Maxbet het volgende:
Gox zit nu $10 onder Bitstamp, dus die prijzen kun je momenteel wel aanhouden imo.
Zowel Gox als Bitstamp zijn afgelopen tijd niet echt betrouwbaar gebleken.
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 16:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:47 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zowel Gox als Bitstamp zijn afgelopen tijd niet echt betrouwbaar gebleken.
Wil je BTC-e aanhouden dan? Zelfs Bitonic zit daar boven.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 16:48
Die fees op Bitstamp trouwens, de tandjes :D afzetters.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:48 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Wil je BTC-e aanhouden dan? Zelfs Bitonic zit daar boven.
Ik doe alleen maar zaken op BTC-e, de rest interesseert me niet. Bitstamp die ff down ging tijdens de laatste rally :D genot.
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 17:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 16:47 schreef Scorpie het volgende:
Zowel Gox als Bitstamp zijn afgelopen tijd niet echt betrouwbaar gebleken.
De enigste die ''betrouwbaar'' voor iemand is, is natuurlijk de exchange waarop diegene zelf handelt ;)

Helaas maar waar is Mtgox wel vaak de exchange die leidend is op dit vlak, bij een ''crash'' zie je vaak Mtgox als eerst gaan! Het blijft helaas wel een bagger site...
MissionPhailedzaterdag 23 november 2013 @ 17:10
Ik wil dat de BTC-koers vanavond op BTC-e even onder de 545 dollar duikt en daarna wederom de hoogte invliegt. Maarja, ik wil zoveel :')
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:10 schreef MissionPhailed het volgende:
Ik wil dat de BTC-koers vanavond op BTC-e even onder de 545 dollar duikt en daarna wederom de hoogte invliegt. Maarja, ik wil zoveel :')
Ik wil hem op 200 en morgen op 1200 jeweettoch
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:10 schreef MissionPhailed het volgende:
Ik wil dat de BTC-koers vanavond op BTC-e even onder de 545 dollar duikt en daarna wederom de hoogte invliegt. Maarja, ik wil zoveel
Ik heb naast de coins op btc-e ook nog 1,5 USD staan, hoe vet zou het zijn als ik daar 1 hele bitcoin van kon kopen :z
MissionPhailedzaterdag 23 november 2013 @ 17:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:13 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik wil hem op 200 en morgen op 1200 jeweettoch
Zondag 200, maandag 1200, dinsdag 200, woensdag 1200, etc ... nix doen voor een hoop poen :+
MissionPhailedzaterdag 23 november 2013 @ 17:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:14 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Ik heb naast de coins op btc-e ook nog 1,5 USD staan, hoe vet zou het zijn als ik daar 1 hele bitcoin van kon kopen :z
In dat geval sla ik meteen een vrachtwagenlading in ... !
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 17:29
Crash crash :D
S95Sedanzaterdag 23 november 2013 @ 17:29
Slechts een kwestie van tijd tot de boel klapt, dit kan nooit goed gaan natuurlijk :P

Hoe denken jullie trouwens over LTC?
r8v2zaterdag 23 november 2013 @ 17:37
LTC is de toekomst natuurlijk. Veel snellere transacties (blocks per uur blijven hetzelfde, i.t.t. Bitcoin).

Dat zegt mijn glazen bol tenminste :+.
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 17:37
20 NMC verkocht, 5 LTC gekocht :)

Volgende halte BTC
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 17:47
Iedereen die nog "vast" zit met fiat bij MtGox, kan nu iig zijn slag slaan. Bitstamp $27 hoger dan Gox. :o
DionysuZzaterdag 23 november 2013 @ 17:48
gox gaat leeglopen zo
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 17:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:48 schreef DionysuZ het volgende:
gox gaat leeglopen zo
gox wordt weer geDDossed, erg kinderachtig van die lui
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 18:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 17:58 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

gox wordt weer geDDossed, erg kinderachtig van die lui
Elke exchange omstebeurts, begin van de week Bitstamp toen BTC-E en nu MtGox.
DionysuZzaterdag 23 november 2013 @ 18:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:01 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Elke exchange omstebeurts, begin van de week Bitstamp toen BTC-E en nu MtGox.
Heeft met misschien te maken met het weghalen van momentum bij drops?
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 18:05
Waar kan ik het beste bitcoins inkopen en verkopen?
of LTC etc
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:06
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:05 schreef anti-loper het volgende:
Waar kan ik het beste bitcoins inkopen en verkopen?
Als het snel moet via bitonic kopen en versturen naar een account op 1 van de online trade houses. btc-e, bitstamp - mt.gox.

Van daaruit kun je kopen en verkopen
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:06 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Als het snel moet via bitonic kopen en versturen naar een account op 1 van de online trade houses. btc-e, bitstamp - mt.gox.

Van daaruit kun je kopen en verkopen
Dankje!
Ik kan maar niet aanmelden op mtgox :')
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:08 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Dankje!
Ik kan maar niet aanmelden op mtgox :')
Gebruik btc-e.

Die vind ik zelf als beginnend coin-houder fijn
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 18:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:11 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Gebruik btc-e.

Die vind ik zelf als beginnend coin-houder fijn
Ja net aangemeld.
Nog een vraagje waar ik kan beetje de koerzen in de gaten houden?
nikaozaterdag 23 november 2013 @ 18:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:14 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Ja net aangemeld.
Nog een vraagje waar ik kan beetje de koerzen in de gaten houden?
bitcoinwisdom.com
µzaterdag 23 november 2013 @ 18:18
Here’s who (probably) did that massive $150,000,000 Bitcoin transaction
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:23
quote:
Dat soort volume had ik dan eerder bij Gox of die Chinese exchange verwacht.

Staaft hun dagelijks volume ook zoiets dan?
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 18:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 15:20 schreef Zith het volgende:

[..]

Het is voorbij.
Wat is voorbij? Snap geen fuck van je reactie.
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 18:36
ik heb gister een aantal Worldcoins overgemaakt naar mn wallet maar deze kan niet syncen met het netwerk. Kan nu niet zien of mn coins zijn aangekomen. Iemand ervaring hiermee? Op blockchain is ook geen informatie te vinden over de transactie.
retorbrapizaterdag 23 november 2013 @ 18:40
Crash komt eraan.
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 18:45
Hoe maak je een wallet aan op btc-e?
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:36 schreef NeeOfTochJA het volgende:
ik heb gister een aantal Worldcoins overgemaakt naar mn wallet maar deze kan niet syncen met het netwerk. Kan nu niet zien of mn coins zijn aangekomen. Iemand ervaring hiermee? Op blockchain is ook geen informatie te vinden over de transactie.
Je probeert zeker op Blockchain.info? Die is alleen voor Bitcoin.

Kijk hier maar eens of je je transactie terug kan vinden: http://wdc.cryptocoinexplorer.com/
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 18:47
nvm al gelukt
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:40 schreef retorbrapi het volgende:
Crash komt eraan.
Dat zeiden we 2 dagen geleden ook al
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 18:48
Waar is dat topic voor de noobies als je hem nodig hebt ?
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:48 schreef Scorpie het volgende:
Waar is dat topic voor de noobies als je hem nodig hebt ?
Welke vraag heb je die ik voor je moet beantwoorden
retorbrapizaterdag 23 november 2013 @ 18:50
quote:
8s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:47 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dat zeiden we 2 dagen geleden ook al
Nu is het nog meer waar.
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 18:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:47 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Je probeert zeker op Blockchain.info? Die is alleen voor Bitcoin.

Kijk hier maar eens of je je transactie terug kan vinden: http://wdc.cryptocoinexplorer.com/
ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 18:52
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:49 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Welke vraag heb je die ik voor je moet beantwoorden
Wanneer gaat de btc crashen
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Kun je wat updaten?
En nee, je client zal toch eerst moeten syncen voordat hij je coins als incoming ziet.
Tourniquetzaterdag 23 november 2013 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:23 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat soort volume had ik dan eerder bij Gox of die Chinese exchange verwacht.

Staaft hun dagelijks volume ook zoiets dan?
Bitstamp is momenteel nummer 3 qua volume, nog maar net achter Gox:
http://bitcoincharts.com/markets/
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Het syncen gebeurt automatisch, duurt een dag of 2, afhankelijk van je snelheid.
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Bitstamp is momenteel nummer 3 qua volume, nog maar net achter Gox:
http://bitcoincharts.com/markets/
Ik zag het ja, maar dan nog. 200.000 BTC is veel meer dan ik had verwacht. Zeker voor een enkele exchange.
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 18:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:50 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ok thnx. ik zie de transactie staan. hoe kan ik nu de coins overmaken als mn wallet niet kan syncen?
kan ik em zomaar updaten?
Welke client gebruik je voor Worldcoin? (welke versie, waar gedownload?)

http://www.worldcoinfoundation.org ?

Als je deze al hebt maar hij wil niet verbinden/syncen, ga dan naar de volgende map:

C:\Users\Yourusername\AppData\Roaming\Worldcoin

Maak daar het bestand "worldcoin.conf" aan.
Zet in die tekst de volgende regel:

1connect=74.121.190.25 


[ Bericht 16% gewijzigd door MaGNeT op 23-11-2013 18:58:38 ]
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:52 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wanneer gaat de btc crashen
In de nacht van zondag op maandag
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Welke client gebruik je voor Worldcoin? (welke versie, waar gedownload?)
De expert! *O*
Lollertrollezaterdag 23 november 2013 @ 18:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef Maxbet het volgende:

[..]

De expert! *O*
Dat ben jij
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

In de nacht van zondag op maandag
Of eerder, of later.
Oant moarn!
Maxbetzaterdag 23 november 2013 @ 18:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:54 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dat ben jij
Niet echt, en zeker niet over Worldcoins en dergelijke.
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 18:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Welke client gebruik je voor Worldcoin? (welke versie, waar gedownload?)
v0.6.4.4. op hun site gedownload. hoe heet het bestand waar de coins in zitten? dan kopieer ik die naar een nieuwe versie.
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 18:58
Gebruikt iemand anders hier ook bitcoin wallet op hun mobiel?
Heb via bitonic wat gekocht voor op bitcoin wallet en wil het zo naar btc-e sturen alleen verzenden lukt maar niet.
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:57 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

v0.6.4.4. op hun site gedownload. hoe heet het bestand waar de coins in zitten? dan kopieer ik die naar een nieuwe versie.
Dat bestand (wallet.dat) kan je gewoon laten staan, die staat in je roaming map in Windows.
Je hoeft alleen maar de 6.4.6 client te downloaden en uit te voeren:

http://www.worldcoinfoundation.org
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 19:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat bestand (wallet.dat) kan je gewoon laten staan, die staat in je roaming map in Windows.
Je hoeft alleen maar de 6.4.6 client te downloaden en uit te voeren:

http://www.worldcoinfoundation.org
ik heb mac osx. ben nog ff naar dat bestand aan t zoeken.
MaGNeTzaterdag 23 november 2013 @ 19:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:01 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ik heb mac osx. ben nog ff naar dat bestand aan t zoeken.
Oh, Apple is dus niet mijn vakgebied :P
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 19:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:03 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Oh, Apple is dus niet mijn vakgebied :P
heb em gedownload, ga weer ff proberen te syncen :)
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 19:09
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 19:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:09 schreef anti-loper het volgende:
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
Volgens mij kun je naar je coins en centen fluiten :')
nikaozaterdag 23 november 2013 @ 19:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:09 schreef anti-loper het volgende:
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
welke status heeft ie exact?.. is ie nog maar door 1 peer gezien?
als ie daar op blijft hangen dan moet je ff de chain resetten in multibit..
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:13 schreef nikao het volgende:

[..]

welke status heeft ie exact?.. is ie nog maar door 1 peer gezien?
als ie daar op blijft hangen dan moet je ff de chain resetten in multibit..
Oh het is al gelukt , duurt blijkbaar even voor dat hij verzend
Nu staat ie op 2 bevestigingen
Neraicezaterdag 23 november 2013 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:10 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Volgens mij kun je naar je coins en centen fluiten :')
Maak die jongen niet zo bang. Gewoon wachten tot ze bevestigd zijn dan komen ze vanzelf.
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 19:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:17 schreef Neraice het volgende:

[..]

Maak die jongen niet zo bang. Gewoon wachten tot ze bevestigd zijn dan komen ze vanzelf.
Die vraag is al zovaak langs geweest :D
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 19:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:09 schreef anti-loper het volgende:
Ik had dus een transactie gedaan
en als ik via blockchain.info naar mijn wallet zoek staat de transactie er wel , maar er staat van onbevestigde transactie.

Moet ik nu gewoon wachten?
Je hebt het verkeerde adres ingevoerd. Je moet ze naar het juiste adres sturen.

Mocht je niet weten welke adres, laat het dan weten :)
Yuri_Boykazaterdag 23 november 2013 @ 19:36
Hij stijgt wel lekker gestaag.
MxMzaterdag 23 november 2013 @ 19:39
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hij stijgt wel lekker gestaag.
En ik blijf maar wachten op een crash :P
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 19:39
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:36 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Hij stijgt wel lekker gestaag.
Gelukkig met 'groot' geld :') weer wat terug kunnen kopen:

Type Date and Time BTC Amount USD Amount BTC Price Fee
Buy 23 november 2013 16:41 0,30000000 BTC -$244,50 $815,00 $1,03
Buy 23 november 2013 16:32 0,15000000 BTC -$121,66 $811,10 $0,52

Ik ging me vervelen door ze niet te hebben.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 19:39
Gisteren binnen gehaald op 665, vandaag de deur uit op 750. Best aardig.
Een dipje zou best weer welkom zijn.
Faazzzaterdag 23 november 2013 @ 20:00
Werkt het handig om via mijn BTCe account direct een pizza te bestellen bij thuisbezorgd.nl ?
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 20:01
nog mensen bezig met altcoins? mn peercoins gaan lekker de afgelopen dagen.
NeeOfTochJAzaterdag 23 november 2013 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 19:39 schreef roislecxe het volgende:
Een dipje zou best weer welkom zijn.
zeker. dan ga ik ook weer bijkope
gellyzaterdag 23 november 2013 @ 20:05
Hoest met de tulpenbollenhandel ?
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 20:07
/troll ignore.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 20:08
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:05 schreef gelly het volgende:
Hoest met de tulpenbollenhandel ?
Top, 400% winst al and counting. Doe je mee ? Speciale korting voor laatbloeiers.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 20:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:07 schreef Robuustheid het volgende:
/troll ignore.
Het is gnaeus maar, die is ongevaarlijk.
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 20:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:07 schreef Robuustheid het volgende:
/troll ignore.
Jij was toch een aantal dagen geleden uitgestapt? :')
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 20:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:15 schreef WebBeestje het volgende:
Jij was toch een aantal dagen geleden uitgestapt? :')
Toen de koers instortte van 900 naar beneden 400, ja.

Later weer ingekocht.
Yuri_Boykazaterdag 23 november 2013 @ 20:19
Is dat andere topic nog geopend?
Robuustheidzaterdag 23 november 2013 @ 20:24
Nope.
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 20:26
LTC heeft ook nogal moeite over de 10 te komen. Hikt al heel de dag tegen die top aan.
MissionPhailedzaterdag 23 november 2013 @ 20:28
Hmm, zie nu pas dat je minimaal $10 of equivalent daarvan op je account op BTC-e moet hebben om überhaupt te kunnen chatten in de trollbox. Vanaf nu dus geen 1000 berichten per seconde meer.
SosuaCafezaterdag 23 november 2013 @ 20:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 20:26 schreef roislecxe het volgende:
LTC heeft ook nogal moeite over de 10 te komen. Hikt al heel de dag tegen die top aan.
Fikse sell order.

9.99 7158.53010037 71513.71570
Faazzzaterdag 23 november 2013 @ 20:36
Net een pizza besteld.
Nu kijken hoe snel ik het heb terug verdiend, of het voor herhaling vatbaar is en of ik over twee weken niet te veel voor mijn pizza betaald heb :P
Faazzzaterdag 23 november 2013 @ 20:38
Oke, pizza terug verdiend. _O-
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 21:13
ik heb een linux boot stick gemaakt voor mn wallet. als je die wallet nou 100% veilig wil houden, maar wel af en toe wil gebruiken, moet je dan steeds een nieuwe maken?

Dus zo:
oude wallet openen, overboeking maken, nieuwe wallet maken, restant naar nieuwe wallet boeken, oude wallet openen op PC met internet, overboekingen worden uitgevoerd.


Wow, sell wall van 1000BTC op BTC-e :o
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 21:20
Wat is beter trouwens met usd werken of met euro's
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 21:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:20 schreef anti-loper het volgende:
Wat is beter trouwens met usd werken of met euro's
ik doe liever USD, meer volume
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 21:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:20 schreef anti-loper het volgende:
Wat is beter trouwens met usd werken of met euro's
Maakt niet uit, misschien euro`s omdat je die meteen op je bankrekening kan laten storten
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:22 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Maakt niet uit, misschien euro`s omdat je die meteen op je bankrekening kan laten storten
BTC-e:
BTC/USD: volume van 25.000 BTC
BTC/EUR: volume van 500 BTC
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 21:29
Ja oke dat is beter inderdaad
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 21:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:26 schreef Byte_Me het volgende:
BTC-e:
BTC/USD: volume van 25.000 BTC
BTC/EUR: volume van 500 BTC
Op die manier heb ik er nog niet eerder naar gekeken, maar je hebt inderdaad gelijk!
Ik handel zelf alleen in USD, nog nooit geld van btc-e eruit gehaald. Lijkt me ook niet zo slim om dit vanaf btc-e te doen, beter via bitonic verkopen voor hogere prijs en vrijwel direct geld op je rekening.
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 21:39
Zo leer je eens wat haha
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 21:40
Weer verkocht :') bang voor de crash :')

(Voor $859,99)
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:40 schreef WebBeestje het volgende:
Weer verkocht :') bang voor de crash :')
niet onterecht hoor, ik vind de koers ook erg hoog op het moment.
alleen kan ik het niet laten om een beetje te speculeren :P
voor een crash komt toch een piek, op tijd verkopen dus ;)
MissionPhailedzaterdag 23 november 2013 @ 21:42
BTC-koers op BTC-e de laatste 12 uur zo tussen de 740 en 770 dollar. Koers van LTC veelal tussen 9,70 en 10 dollar.
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 21:44
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:42 schreef MissionPhailed het volgende:
BTC-koers op BTC-e de laatste 12 uur zo tussen de 740 en 770 dollar. Koers van LTC veelal tussen 9,70 en 10 dollar.
Idd. Denk dat we morgen dezelfde bandbreedte krijgen maar dan 40$ hoger voor LTC en 1 dollar hoger voor LTC.
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 21:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:40 schreef WebBeestje het volgende:
Weer verkocht :') bang voor de crash :')

(Voor $859,99)
Hoe kan je het voor zo veel verkopen terwijl het maar 745 op btc-e is
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:42 schreef Byte_Me het volgende:
voor een crash komt toch een piek
Al een aantal keren heb ik een stabiele koers vanuit het niets onderuit zien gaan.. vertrouw niet altijd op een piek!
MissionPhailedzaterdag 23 november 2013 @ 21:44
Zie op BTC-e overigens een kooporder voor Bitcoin staan: 1001.8 stuks voor $742.569 ... !!
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:44 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Hoe kan je het voor zo veel verkopen terwijl het maar 745 op btc-e is
www.bitstamp.net :)
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 21:46
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:44 schreef MissionPhailed het volgende:
Zie op BTC-e overigens een kooporder voor Bitcoin staan: 1001.8 stuks voor $742.569 ... !!
Onbegrijpelijk dat iemand zoveel geld op een exchange heeft staan..
Scorpiezaterdag 23 november 2013 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:46 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk dat iemand zoveel geld op een exchange heeft staan..
Is een hedgefunds oid.
wfoes1989zaterdag 23 november 2013 @ 21:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:47 schreef Scorpie het volgende:
Is een hedgefunds oid.
Dat weet je nooit zeker, vroege vogels spelen ook wel eens met zulke bedragen.
Mortaxxzaterdag 23 november 2013 @ 22:10
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 november 2013 21:44 schreef MissionPhailed het volgende:
Zie op BTC-e overigens een kooporder voor Bitcoin staan: 1001.8 stuks voor $742.569 ... !!
Beetje met kleingeld spelen vind ik wel leuk :7
Neraicezaterdag 23 november 2013 @ 22:33
Waarom wordt er eigenlijk altijd zo op buy en sell walls gelet? Zijn toch helemaal niet relevant eigenlijk?
anti-loperzaterdag 23 november 2013 @ 22:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:33 schreef Neraice het volgende:
Waarom wordt er eigenlijk altijd zo op buy en sell walls gelet? Zijn toch helemaal niet relevant eigenlijk?
Volgens mij heeft het met vraag en aanbod te maken.
Meer vraag = duurder
Neraicezaterdag 23 november 2013 @ 22:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:35 schreef anti-loper het volgende:

[..]

Volgens mij heeft het met vraag en aanbod te maken.
Meer vraag = duurder
Ja maar ze zijn vaak toch niet echt.
nikaozaterdag 23 november 2013 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:42 schreef Neraice het volgende:

[..]

Ja maar ze zijn vaak toch niet echt.
Juist dan kunnen ze relevant zijn... als ze niet echt zijn en je komt bij die koers dan kunnen ze ineens verdwijnen en vlieg je omhoog..
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 23:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 22:42 schreef Neraice het volgende:

[..]

Ja maar ze zijn vaak toch niet echt.
hoe kan zo'n wall dan nep zijn? je moet de bitcoins toch op je account hebben staan voordat je er 1000 kan verkopen?
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 23:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:11 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

hoe kan zo'n wall dan nep zijn? je moet de bitcoins toch op je account hebben staan voordat je er 1000 kan verkopen?
Klopt en daarom kan de bied juist wel nep zijn.
Neraicezaterdag 23 november 2013 @ 23:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:11 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

hoe kan zo'n wall dan nep zijn? je moet de bitcoins toch op je account hebben staan voordat je er 1000 kan verkopen?
Je kan bijvoorbeeld een order zetten dat je 1000 BTC wil kopen voor $900 als de koers op $820 staat. Als veel mensen dit doen lijkt het alsof er bij die koers veel vraag is en zal de koers waarschijnlijk stijgen. Als de koers dan op ongeveer $880 staat bijvoorbeeld verkoop je wat Bitcoins en cancel je je order. De wall was dus nep. Hierdoor zakt de koers weer en kun je je Bitcoins weer terugkopen voor een lagere prijs.

Zo kun je als je een significant vermogen hebt de koers aardig beïnvloeden.
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 23:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:17 schreef Neraice het volgende:

[..]

Je kan bijvoorbeeld een order zetten dat je 1000 BTC wil kopen voor $900 als de koers op $820 staat. Als veel mensen dit doen lijkt het alsof er bij die koers veel vraag is en zal de koers waarschijnlijk stijgen. Als de koers dan op ongeveer $880 staat bijvoorbeeld verkoop je wat Bitcoins en cancel je je order. De wall was dus nep. Hierdoor zakt de koers weer en kun je je Bitcoins weer terugkopen voor een lagere prijs.

Zo kun je als je een significant vermogen hebt de koers aardig beïnvloeden.
hmmm, dan zal ik nog maar eens wat extra geld op mn account zetten :P

overigens kan dit volgens mij niet, zo'n order wordt gewoon direct gevuld (op BTCe zijn geen limit orders). je kunt alleen zeggen dat je er 1000 koopt voor 700 als de koers op 800 staat.
Neraicezaterdag 23 november 2013 @ 23:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:20 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

hmmm, dan zal ik nog maar eens wat extra geld op mn account zetten :P
Jij bent biljonair? :P
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 23:22
Hop hop naar de <650.
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 23:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:21 schreef Neraice het volgende:

[..]

Jij bent biljonair? :P
mijn achternaam is winklevoss!
videonaticzaterdag 23 november 2013 @ 23:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:22 schreef roislecxe het volgende:
Hop hop naar de <650.
nee nee. up up up
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 23:36
Aardig dat ie dat piekje even omhoog gooide. Daar stond mijn sell ergens te wachten. :s)
roislecxezaterdag 23 november 2013 @ 23:41
Hoe laag zou die duiken voor hij terugloopt naar +/- 730... :P
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 23:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:17 schreef Neraice het volgende:

[..]

Je kan bijvoorbeeld een order zetten dat je 1000 BTC wil kopen voor $900 als de koers op $820 staat. Als veel mensen dit doen lijkt het alsof er bij die koers veel vraag is en zal de koers waarschijnlijk stijgen. Als de koers dan op ongeveer $880 staat bijvoorbeeld verkoop je wat Bitcoins en cancel je je order. De wall was dus nep. Hierdoor zakt de koers weer en kun je je Bitcoins weer terugkopen voor een lagere prijs.

Zo kun je als je een significant vermogen hebt de koers aardig beïnvloeden.
Herkansing want je maakte een flinke fout :D
Probably_on_pcpzaterdag 23 november 2013 @ 23:47
Wisten jullie dat Mt. Gox staat voor Magic The Gathering Online Exchange?
Faazzzaterdag 23 november 2013 @ 23:50
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:47 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wisten jullie dat Mt. Gox staat voor Magic The Gathering Online Exchange?
ja
Neraicezaterdag 23 november 2013 @ 23:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:47 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Herkansing want je maakte een flinke fout :D
Je hebt gelijk :') Ach het is al laat.

Het is uiteraard lager bieden om te kopen en hoger om te verkopen om het te laten lijken alsof er veel vraag is. Bij een sell wall laat je het bijvoorbeeld lijken alsof er veel aanbod is.
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 23:54
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:47 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Wisten jullie dat Mt. Gox staat voor Magic The Gathering Online Exchange?
Maar hoe spreek je het uit? :P

Ik zeg altijd mount gox, maar vraag me af of dat wel goed is.
SosuaCafezaterdag 23 november 2013 @ 23:55
Al die panic sellers ;(
WebBeestjezaterdag 23 november 2013 @ 23:55
Magic the Gathering lol heb hier nog een stapel liggen.
Byte_Mezaterdag 23 november 2013 @ 23:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:55 schreef WebBeestje het volgende:
Magic the Gathering lol heb hier nog een stapel liggen.
ik ook :P maar het schijnt allemaal niks meer waard te zijn, heb ik me laten vertellen.

zal ik kopen, zou de koers nog verder zakken... lastig!
Jace_TBLzondag 24 november 2013 @ 00:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2013 18:53 schreef Maxbet het volgende:
Ik zag het ja, maar dan nog. 200.000 BTC is veel meer dan ik had verwacht. Zeker voor een enkele exchange.
Valt nog wel mee lijkt me. Is ongeveer het volume wat daar in 4 dagen wordt verhandeld. Hoeveel bitcoins denk je dat daar in hun cold storage geparkeerd staan :)

Die shitload aan BTC is niet per se van hun zelf he. Waarschijnlijk alleen in hun beheer, wat mensen daar hebben geparkeerd.
gellyzondag 24 november 2013 @ 00:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 november 2013 23:55 schreef SosuaCafe het volgende:
Al die panic sellers ;(
Is dat niet een beetje het hele probleem van Bitcoin ? De waarde van valuta is gebaseerd op vertrouwen. Bij bitcoin weet je niet wie de markt beinvloeden, waar het geld is en is de waarde (nu) puur gebaseerd op speculatie.

Op het moment zie ik geen verschil met de bloembollenhandel van een paar eeuwen terug, maar ik laat me graag overtuigen.
SosuaCafezondag 24 november 2013 @ 00:08
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:04 schreef gelly het volgende:

[..]

Is dat niet een beetje het hele probleem van Bitcoin ? De waarde van valuta is gebaseerd op vertrouwen. Bij bitcoin weet je niet wie de markt beinvloeden, waar het geld is en is de waarde (nu) puur gebaseerd op speculatie.

Op het moment zie ik geen verschil met de bloembollenhandel van een paar eeuwen terug, maar ik laat me graag overtuigen.
hier krijg je geen vieze vingers van. ;)
Byte_Mezondag 24 november 2013 @ 00:08
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:04 schreef gelly het volgende:

[..]

Is dat niet een beetje het hele probleem van Bitcoin ? De waarde van valuta is gebaseerd op vertrouwen. Bij bitcoin weet je niet wie de markt beinvloeden, waar het geld is en is de waarde (nu) puur gebaseerd op speculatie.

Op het moment zie ik geen verschil met de bloembollenhandel van een paar eeuwen terug, maar ik laat me graag overtuigen.
bitcoin is niet alleen valuta, het staat ook voor een compleet betaalsysteem met lage kosten, los van banken.

voor sommige regio's van de wereld is dit een uitkomst, omdat niet iedereen makkelijk beschikking heeft over een bankrekening (goed, je moet wel internet hebben).

er zijn ook mensen die meer vertrouwen hebben in bitcoin dan in euro's, dollars, etc. omdat er geen centrale bank is die even de persen aanzet om een paar miljard bij te drukken.
gellyzondag 24 november 2013 @ 00:12
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:08 schreef Byte_Me het volgende:

[..]

bitcoin is niet alleen valuta, het staat ook voor een compleet betaalsysteem met lage kosten, los van banken.

voor sommige regio's van de wereld is dit een uitkomst, omdat niet iedereen makkelijk beschikking heeft over een bankrekening (goed, je moet wel internet hebben).

er zijn ook mensen die meer vertrouwen hebben in bitcoin dan in euro's, dollars, etc. omdat er geen centrale bank is die even de persen aanzet om een paar miljard bij te drukken.
Op het moment wordt het vooral gebruikt voor snelle winst en voor betalingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het is veel te volatiel om als normaal betaalmiddel gebruikt te kunnen worden. Dat een paar bedrijven het nu accepteren als betaalmiddel is meer een gimmick, je kunt je bedrijfsvoering er niet op laten draaien.

Een overheid kan dan wel geld bijdrukken, dat zorgt er ook voor dat er enige stabiliteit en garantie is dat je geld nog wat waard is. Wat heeft iemand in de 3e wereld eraan dat z'n Bitcoin de ene dag 100 euro minder waard is dan de dag ervoor ?

Het lijkt vooral een munt voor speculaten.
Probably_on_pcpzondag 24 november 2013 @ 00:16
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:12 schreef gelly het volgende:

[..]

Op het moment wordt het vooral gebruikt voor snelle winst en voor betalingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het is veel te volatiel om als normaal betaalmiddel gebruikt te kunnen worden. Dat een paar bedrijven het nu accepteren als betaalmiddel is meer een gimmick, je kunt je bedrijfsvoering er niet op laten draaien.

Een overheid kan dan wel geld bijdrukken, dat zorgt er ook voor dat er enige stabiliteit en garantie is dat je geld nog wat waard is. Wat heeft iemand in de 3e wereld eraan dat z'n Bitcoin de ene dag 100 euro minder waard is dan de dag ervoor ?

Het lijkt vooral een munt voor speculaten.
Bitcoin is niet perse een munt.

Bitcoin is drie dingen: een betaalsysteem, een protocol waarop nieuwe innovatieve systemen gebouwd kunnen worden en het kan ook worden gebruikt als valuta.
Byte_Mezondag 24 november 2013 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:12 schreef gelly het volgende:

[..]

Op het moment wordt het vooral gebruikt voor snelle winst en voor betalingen die het daglicht niet kunnen verdragen.
ik denk eerlijk gezegd dat het grootste deel van bitcoins gewoon in een wallet zit, en niet wordt gebruikt ter speculatie. kan ik weleens naar kijken, moet allemaal op te zoeken zijn.
quote:
Het is veel te volatiel om als normaal betaalmiddel gebruikt te kunnen worden. Dat een paar bedrijven het nu accepteren als betaalmiddel is meer een gimmick, je kunt je bedrijfsvoering er niet op laten draaien.
Alles is volatiel in de opstartfase. Als de acceptatie verbeterd, meer mensen bitcoins hebben, zal de volatiliteit afnemen.
quote:
Een overheid kan dan wel geld bijdrukken, dat zorgt er ook voor dat er enige stabiliteit en garantie is dat je geld nog wat waard is.
Bijdrukken zorgt er voornamelijk voor dat je geld minder waard is en dat banken gered worden, begrotingstekorten gedicht worden, etc. In feite is het een overheveling van kapitaal van arm naar rijk.
quote:
Wat heeft iemand in de 3e wereld eraan dat z'n Bitcoin de ene dag 100 euro minder waard is dan de dag ervoor ?
Bar weinig, maar ik verwacht dat het minder wordt.
quote:
Het lijkt vooral een munt voor speculaten.
Op het moment wel.
gellyzondag 24 november 2013 @ 00:20
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2013 00:16 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Bitcoin is niet perse een munt.

Bitcoin is drie dingen: een betaalsysteem, een protocol waarop nieuwe innovatieve systemen gebouwd kunnen worden en het kan ook worden gebruikt als valuta.
Op het moment is het vooral een munt waarmee flink gespeculeerd wordt. Het hele systeem van mining en cryptografie is leuk maar in essentie niets anders dan een gefingeerde andere munt. Het werkt alleen als er deelnemers zijn en er vertrouwen in is.