abonnement Unibet Coolblue
pi_133414733

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
pi_133414784
1 BTC Day's Range:

quote:
Day's Range:
$378.00 - $825.00


Welcome to Bitcoin world!
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:34:54 #3
11102 knep
Mountainfreak
pi_133414794
Stijgt weer aardig door :(.
pi_133414827
Gisteren hoorzitting in senaat met fraude/criminaliteits bewindsvoerders/ministerie.

Vandaag om 3:30 ETS Senaatshoorzitting met Banking Committee. Kan iets doen met de koers. Bitcoin is namelijk een bedreiging voor de financiële en bancaire sector.
pi_133414845
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:35 schreef Robuustheid het volgende:
Gisteren hoorzitting in senaat met fraude/criminaliteits bewindsvoerders/ministerie.

Vandaag om 3:30 ETS Senaatshoorzitting met Banking Committee.
Dan kan de BTC weer rare sprongen gaan maken!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133414865
Bij het betalen van bitcoin adres naar bitcoin adres betaal je een fee van 0.0001 . Is dat een vast bedrag wat in het netwerk zo zit en altijd zo zal blijven of kan dit worden aangepast?

Mocht de koers echt "to the moon" gaan dan kan het alsnog erg duur worden om een bitcoin transactie uit te voeren.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:37:37 #7
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133414888
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:36 schreef Distortion het volgende:
Bij het betalen van bitcoin adres naar bitcoin adres betaal je een fee van 0.0001 . Is dat een vast bedrag wat in het netwerk zo zit en altijd zo zal blijven of kan dit worden aangepast?

Mocht de koers echt "to the moon" gaan dan kan het alsnog erg duur worden om een bitcoin transactie uit te voeren.
Is wel eens over gesproken, dat gaat dan wel aangepast worden.
pi_133414951
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:37 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Is wel eens over gesproken, dat gaat dan wel aangepast worden.
Door wie?
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:40:12 #10
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133414991
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:39 schreef Thieske het volgende:

[..]

Door wie?
Community en devs. Zover ik weet werken ze momenteel aan "smart"transactie fees. Dus hoe hoger je transactie hoe hoger de fees.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133415013
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:39 schreef Thieske het volgende:

[..]

Door wie?
Zoek hier maar op coded : https://bitcoinfoundation.org/blog/?m=201310
pi_133415042
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:40 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Community en devs. Zover ik weet werken ze momenteel aan "smart"transactie fees. Dus hoe hoger je transactie hoe hoger de fees.
Dat kan niet.

Als er gesleuteld wordt aan het protocol, zullen de miners het gaan zien als een nieuwe tree, die dan verweesd wordt.
pi_133415043
Bitcoin besproken op 3fm!
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133415087
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:41 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Dat kan niet.

Als er gesleuteld wordt aan het protocol, zullen de miners het gaan zien als een nieuwe tree, die dan verweesd wordt.
lees: https://bitcoinfoundation.org/blog/?m=201310
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:43:42 #15
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133415125
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:41 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Dat kan niet.

Als er gesleuteld wordt aan het protocol, zullen de miners het gaan zien als een nieuwe tree, die dan verweesd wordt.
Dus er zouden nooit veranderingen doorgevoerd kunnen worden? Waar zijn de devs dan voor?

Als de miners de update niet accepteren heb je gelijk. Maar ik denk dat niemand er een probleem mee heeft als er iets aan de fees gedaan gaat worden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133415157
Serieus niemand die me kan helpen hoe ik litecoins mine ik heb een wallet heb tevens guiminer die ik wel of niet kon uitpakken en tja nu weet ik niet meer dus svp help
pi_133415222
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:44 schreef octopusoctopus het volgende:
Serieus niemand die me kan helpen hoe ik litecoins mine ik heb een wallet heb tevens guiminer die ik wel of niet kon uitpakken en tja nu weet ik niet meer dus svp help
Lees een tutorial op google?
pi_133415232
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:44 schreef octopusoctopus het volgende:
Serieus niemand die me kan helpen hoe ik litecoins mine ik heb een wallet heb tevens guiminer die ik wel of niet kon uitpakken en tja nu weet ik niet meer dus svp help
DIG / Bitcoin Mining #7 | Zonder miners geen Bitcoin! of google eens op litecoin mining, er zijn zat guides te vinden
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:46:50 #19
32768 DionysuZ
Respect my authority!
pi_133415249
Bitstamp down?

www.bitstamp.net
owner has denied your access to the site.
□ Reality is merely an illusion,albeit a very persistent one-A.Einstein
■ Of ik ben gek of de rest van de wereld.Ik denk zelf de rest van de wereld-Rudeonline
□ The war is not meant to be won.It is meant to be continuous-G.Orwell
pi_133415285
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:46 schreef DionysuZ het volgende:
Bitstamp down?

www.bitstamp.net
owner has denied your access to the site.
Ik kom er idd ook al een tijd niet op.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 19 november 2013 @ 16:49:37 #21
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133415335
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:46 schreef DionysuZ het volgende:
Bitstamp down?

www.bitstamp.net
owner has denied your access to the site.
Volgens bitcoinwisdom sinds 15:00 ook al geen transacties
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:50:34 #22
32768 DionysuZ
Respect my authority!
pi_133415369
Bitcoinity laat nog gewoon actie zien op bitstamp
□ Reality is merely an illusion,albeit a very persistent one-A.Einstein
■ Of ik ben gek of de rest van de wereld.Ik denk zelf de rest van de wereld-Rudeonline
□ The war is not meant to be won.It is meant to be continuous-G.Orwell
pi_133415378
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:48 schreef Thieske het volgende:

[..]

Ik kom er idd ook al een tijd niet op.
Hij zit bij mij weer te zeuren over veiligheidsrisico's. Gebruik Epic als browser en daar moeten sommige websites nog een beetje aan wennen ;)
pi_133415388
Bitstamp heeft wat ernstige problemen. :').

Hun API dat in verbinding staat met Bitonic, werkte al sinds vrijdag niet. En nu is een devver wat aan de main site te prutsen om het werkend te krijgen. :').

Wel de meest overzichtelijke van MtGox en BTC-e. :)
pi_133415427
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:51 schreef Robuustheid het volgende:
Bitstamp heeft wat ernstige problemen. :').

Hun API dat in verbinding staat met Bitonic, werkte al sinds vrijdag niet. En nu is een devver wat aan de main site te prutsen om het werkend te krijgen. :').

Wel de meest overzichtelijke van MtGox en BTC-e. :)
Laat de koers op BTC-e maar stijgen.. :7
pi_133415466
Via wat kopen en verkopen jullie je bitcoins? En waarom zou ik dit niet via een gewone broker kunnen doen?
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:54:08 #27
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133415496
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:53 schreef HurDur het volgende:
Via wat kopen en verkopen jullie je bitcoins? En waarom zou ik dit niet via een gewone broker kunnen doen?
We moeten echt een FAQ gaan maken. Je bent #3580925723 met die vraag.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133415520
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:40 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Community en devs. Zover ik weet werken ze momenteel aan "smart"transactie fees. Dus hoe hoger je transactie hoe hoger de fees.
Wat is dat dan voor onzin? Zo'n procentuele fee zorgt er toch al voor dat je bij hogere bedragen 'meer' krijgt, en het over de hele linie eerlijk blijft
pi_133415535
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:54 schreef Scorpie het volgende:

[..]

We moeten echt een FAQ gaan maken. Je bent #3580925723 met die vraag.
Wat is het nou ;( Een FAQ zou wel handig zijn ja..
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133415559
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:54 schreef Scorpie het volgende:

[..]

We moeten echt een FAQ gaan maken. Je bent #3580925723 met die vraag.
Een document met zulke vragen inderdaad. Maar als mensen eens de moeite nemen om rond te neuzen op Google dan was dit topic de helft korter.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:56:38 #31
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133415577
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:55 schreef HurDur het volgende:

[..]

Wat is het nou ;( Een FAQ zou wel handig zijn ja..
https://en.bitcoin.it/wiki/Buying_Bitcoins_(the_newbie_version)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:56:47 #32
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133415582
Ik heb een bitcoin wallet op mijn mobiel. Daar heb ik nu 3 adressen, gaan die dan allemaal naar de zelfde wallet of zijn het 3 verschillende wallets? Hoe moet ik dat zien?
pi_133415654
Ligt bitstamp er bij jullie ook regelmatig uit?
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:00:00 #34
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133415660
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:59 schreef WebBeestje het volgende:
Ligt bitstamp er bij jullie ook regelmatig uit?
Nee, al de hele tijd.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133415685
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:00 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Nee, al de hele tijd.
Kom er zo af en toe wel op, en op Bitcoinity zie je wel wat trades langs komen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:03:07 #36
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133415762
Zojuist weer online gekomen sinds gisteravond 23:00 uur maar ik heb wat gemist, zo te zien. Werd vanmiddag door iemand telefonisch getipt dat de BTC-koers werkelijk alle kanten opschoot, maar netto lijkt er sinds 23:00 u gisteren weinig veranderd te zijn. Sta nu op een tientje winst :+

Ik denk wel dat de BTC-koers (en wellicht andere digitale munteenheden) vanaf nu grilliger zal zijn vanwege enorme instroom van onervaren 'nieuwelingen'.
pi_133415774
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:46 schreef stripe het volgende:

[..]

Lees een tutorial op google?


Ik ben al een week tutorials aan t lezen ok kom dr echt niet uit anders vroeg ik t niet want dit is ook aardig omslachtig maar goed ik merk dat de wil dr niet is ook niet voor wat euro's Ik wilde van de week na het synchroniseren de computer van t balkon flikkeren Ik zeg succes en de mazzel
pi_133415775
quote:
Dankjewel. Maar waarom zo'n Bitcoin client ipv een algemene broker?
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133415834


[ Bericht 100% gewijzigd door HurDur op 19-11-2013 17:06:10 ]
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:06:16 #40
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133415850
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:03 schreef HurDur het volgende:

[..]

Dankjewel. Maar waarom zo'n Bitcoin client ipv een algemene broker?
Definieer 'algemene broker'.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133415867
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:03 schreef HurDur het volgende:

[..]

Dankjewel. Maar waarom zo'n Bitcoin client ipv een algemene broker?
Bitcoin is gedecentraliseerd, als je de volledige client hebt, heb je ook de complete transactie-geschiedenis en alle waardes van alle wallets. Transacties vinden plaats 'in de cloud'. Er zijn een aantal handelswebsites zoals btc-e, bitstamp en mtgox die als tussenpersoon fungeren om te zorgen dat onderlinge afspraken niet eenzijdig worden uitgevoerd / afgebroken.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:06:51 #42
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133415869
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:03 schreef octopusoctopus het volgende:

[..]

Soms moet je accepteren dat het hem niet gaat worden. Nu gaan minen voor litecoins is nogal kansloos.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133415876
Er moet inderdaad een FAQ komen ja ;( of een terugleesverplichting van 3 topics
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:09:36 #44
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133415939
BTC-koers op btc-e.com 50 dollar omlaag.
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:10:03 #45
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133415956
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:07 schreef Waterdrinker het volgende:
Er moet inderdaad een FAQ komen ja ;( of een terugleesverplichting van 3 topics
Teveel nieuwe mensen met dezelfde vragen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133415986
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:10 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Teveel nieuwe mensen met dezelfde vragen.
Ik had onze 'oude bekende' nog in m'n DM zojuist. Die leest ook nog braaf mee. Misschien kan hij een clubje beginnen met alle nieuwelingen
pi_133416085
Hoe doen jullie het met verkopen? Hebben jullie een vast stopbedrag in het hoofd, stoppen jullie wanneer het begint te kelderen of een andere strategie?
pi_133416101
Serieus ? Ik begreep dat bitcoin kansloos was ivm dat lite met script werkt en makkelijker rekenen was .


Wat draait een snelle pc zo ongeveer per maand globaal zo'n beetje?
pi_133416213
:D

Net las ik deze quote over bitcoin;

“A bubble is a bull market in which you don’t have a position”

:D
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
pi_133416230
Hoe laat begint de tweede horing?
If not now, then when.
pi_133416231
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:15 schreef octopusoctopus het volgende:
Serieus ? Ik begreep dat bitcoin kansloos was ivm dat lite met script werkt en makkelijker rekenen was .

Wat draait een snelle pc zo ongeveer per maand globaal zo'n beetje?
Mijn PC kan 70 khash met een ATI 5670, fabrieksinstellingen.
Volgens deze site: http://bit.ly/1aDUist levert me dat 19 litecoins per jaar.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133416244
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:15 schreef octopusoctopus het volgende:
Serieus ? Ik begreep dat bitcoin kansloos was ivm dat lite met script werkt en makkelijker rekenen was .

Wat draait een snelle pc zo ongeveer per maand globaal zo'n beetje?
Mining wordt niet besproken dit topic. Kun je beter hier terecht: DIG / Bitcoin Mining #7 | Zonder miners geen Bitcoin!
pi_133416534
Ok thx 19 tegen koers van 4 dollar tja teleurstelling Ok thx voor de link
pi_133416542
Ik heb een talent om dingen te kopen op het hoogtepunt waarna ze vervolgens als een baksteen naar beneden vallen. Zodra ik overweeg om die dingen aan te schaffen zal ik het aan jullie laten weten. Dat moment is bijna.
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133416633
Henk, dit is ook niet het juiste moment om te kopen.

http://bitcoinity.org/markets/mtgox/EUR

Wacht tot het weer daalt tot 300,-
pi_133416634
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:06 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Definieer 'algemene broker'.
Alex, Binck, Lynx enz. om te beleggen in veel meer dingen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:06 schreef mike-amersfoort het volgende:

[..]

Bitcoin is gedecentraliseerd, als je de volledige client hebt, heb je ook de complete transactie-geschiedenis en alle waardes van alle wallets. Transacties vinden plaats 'in de cloud'. Er zijn een aantal handelswebsites zoals btc-e, bitstamp en mtgox die als tussenpersoon fungeren om te zorgen dat onderlinge afspraken niet eenzijdig worden uitgevoerd / afgebroken.
Meedere wallets? En stel ik gebruik mtgox. Ik koop bitcoins, hoe verkoop ik deze? Het is nooit zeker of iemand ze aanneemt toch? Ik snap er niet veel van. Tutorials ofz maken me niet veel wijzer..
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133416673
De banken willen de Bitcoin weghebben... koste wat kost... De tactiek is: de Bitcoin tot epische proporties oppompen en vervolgens met een daverende klap uit elkaar laten spatten. Niemand die daarna nog een Bitcoin wil. Probleem opgelost.
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133416895
Ik maak me zorgen om Bitstamp, als het daar misgaat met een knokploeg naar Engeland? :D
pi_133416962
700 USD, we zijn er weer.
pi_133416969
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:42 schreef WebBeestje het volgende:
Ik maak me zorgen om Bitstamp, als het daar misgaat met een knokploeg naar Engeland? :D
Slovenië toch?
pi_133416970
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:42 schreef WebBeestje het volgende:
Ik maak me zorgen om Bitstamp, als het daar misgaat met een knokploeg naar Engeland? :D
Positieve boodschap nu op de website:



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_133416973
Daarom heb ik vanmorgen de LastigCoin gelanceerd. Nu voor de introductieprijs van 50 cent per stuk maar morgen bepaal ik dat ze 250 Euro waard zijn. Kopen?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133416993
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:44 schreef henk3412 het volgende:
Daarom heb ik vanmorgen de LastigCoin gelanceerd. Nu voor de introductieprijs van 50 cent per stuk maar morgen bepaal ik dat ze 250 Euro waard zijn. Kopen?
Powned.tv :')

Koers loopt ondertussen weer aardig uit de klauwen. China ook weer in de 1000. Gaat hij zo weer klappen?
pi_133417020
Zoek ze onder nerds en studenten
-Real power isn't given, it must be taken-
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:47:02 #65
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417024
Dit is toch prachtig om te zien. Geen leukere achtbaan dan de Bitcoinachtbaan. Mooi verhaal ook dat die man 10.000btc betaalde voor één pizza. Daar zou-ie nu zo'n 450000 pizza's voor kunnen kopen _O-

Duizend jaar terug had ik ook nog een Bitcoin wallet, maar heb de software er toen afgegooid. Staat m'n wallet (met misschien wel wat bitcoins :D) dan nog op je computer opgeslagen?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417063
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:44 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Slovenië toch?
Waar ben ik aan begonnen? :'(
pi_133417092
ad.nl
quote:
Nederland kent eerste Bitcoin-miljonairs

Door de explosieve stijging van de koers kent Nederland sinds kort zijn eerste bitcoinmiljonairs. De verzesvoudiging van de muntwaarde in de laatste zes maanden heeft enkele bezitters in ons land rijk gemaakt, bevestigen twee kenners en handelaren in bitcoins.
'Nederland behoort tot de landen die de bitcoin vroeg hebben ontdekt. We staan in de top 5 van gebruikers. Stilletjes en anoniem zijn een paar landgenoten er vermogend door geworden', zegt Jouke Hofman van bitcoinbank Bitonic.

Zijn oordeel wordt onderschreven door de Nederlandse bitcoingoeroe Robert-Reinder Nederhoed, eigenaar van Bitmymoney, waar de online valuta te koop is en bedrijven worden geholpen met betalingssystemen voor de bitcoin. Hij schat het aantal Nederlandse bitcoinbezitters tussen de 10.000 en 20.000.

'Bitcoinmiljonairs zijn nerds en studenten'
'De bitcoinmiljonairs zitten in een hoek waar je ze zou verwachten', zegt Nederhoed. 'Zoek ze onder nerds en studenten, die jaren geleden voor weinig geld de eerste digitale munten kochten. Ze kostten in 2010 vijf eurocent. Als je er toen 2000 voor 100 euro kocht, heb je nu een miljoen.'

De koers, die in april nog rond de $120 schommelde, bewoog zich vandaag tussen de $600 en $700. Zowel Bitonic als Bitmymoney noteerden hevige koersschommelingen. Soms namen de verkopers hun winst, soms waren er niets eens bitcoins te koop.

Koers van 785 dollar
De bitcoin noteerde in de afgelopen nacht zelfs even $785. Dat gebeurde na een positieve brief van voormalig Fed-opperhoofd Ben Bernanke aan de Amerikaanse senaatscommissie, die de acceptatie van de internetmunt onderzoekt. Amerikaanse opsporingsdiensten stellen echter dat het internetbetaalmiddel wordt misbruikt door terroristen en criminelen om geld wit te wassen.

In Nederland oriënteren de FIOD, de High Tech Crime Unit van de nationale politie en de AFM zich eveneens op de bitcoin. Jouke Hofman van Bitonic zegt workshops te hebben gegeven aan FIOD-rechercheurs en bijzondere opsporingsambtenaren.

Doorgroei
Volgens Nederhoed zijn de acceptatie door het Amerikaans congres en de komst van een Chinese bitcoinbeurs voortekenen voor een doorgroei. Hij zegt niet bang te zijn dat de luchtbel klapt, zoals veel criticasters voorspellen. De bitcoin wordt immers omgeven door onbekendheid en wantrouwen.

Nederhoed zegt dat te begrijpen. 'Het is nieuw geld dat toekomst heeft. We verkeren in hetzelfde stadium als destijds met internet, toen we nog via het modem moesten inbellen. Bitcoin is als Facebook, straks zijn er honderden miljoenen gebruikers.'
pi_133417199
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:49 schreef Loveless85 het volgende:
ad.nl

[..]

Als je dit soort verhalen lees dan schiet je gelijk in een depressie. Ook ik was erbij toen ze nog 1 euro waren en dat ik toen dacht dat het nooit wat zou worden.

Als, dan, misschien......


*gaat in een hoekje huilen*
pi_133417224
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:44 schreef videonatic het volgende:
700 USD, we zijn er weer.
Voor die crash had ik eigenlijk helemaal niet hoeven te verkopen. :')
pi_133417263
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:54 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Voor die crash had ik eigenlijk helemaal niet hoeven te verkopen. :')
Ik laat het nog zeker twee weken staan, al haalt het de 1500 USD. Heb een paar regels opgesteld voor mezelf dus ik hoef niet te twijfelen of ik op een situatie van de koers reageer.
  dinsdag 19 november 2013 @ 17:58:38 #71
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417349
Ik heb een wallet.dat gevonden. Hoe kan ik uitzoeken hoeveel btc er in deze wallet is (dat wat de public key is)? :@
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417401
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:58 schreef Faux. het volgende:
Ik heb een wallet.dat gevonden. Hoe kan ik uitzoeken hoeveel btc er in deze wallet is (dat wat de public key is)? :@
Openen met multibit en hopen dat je straks miljonair bent.
pi_133417423
Bitstamp kan niet met het geld ervan door hoor. Die eigenaar is openbaar bekend dus als hij er van door loopt gaan er ongetwijfeld mensen het vliegtuig naar Slovenië nemen om die kerel een lesje te leren. (incl. mezelf)
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:01:29 #74
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417433
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:00 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Openen met multibit en hopen dat je straks miljonair bent.
Downloadt 'ie dan weer het hele netwerk? Dat gaat m'n computer niet aankunnen namelijk :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417444
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:01 schreef Faux. het volgende:

[..]

Downloadt 'ie dan weer het hele netwerk? Dat gaat m'n computer niet aankunnen namelijk :P
multibit werkt anders en download niet het hele ding
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:02:03 #76
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417449
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:01 schreef d4v1d het volgende:

[..]

multibit werkt anders en download niet het hele ding
^O^
Spannend :D
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417459
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:02 schreef Faux. het volgende:

[..]

^O^
Spannend :D
Anders stuur je hem maar naar mij :@
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:07:20 #78
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133417590
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:02 schreef Faux. het volgende:

[..]

^O^
Spannend :D
Hou ons op de hoogte :P
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133417613
Bij Bitonic was alles weer snel weg. Had bijna ook weer gekocht, maar heb t gevoel dat ik toch beter nog even kan wachten.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:08:19 #80
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417614
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:02 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Anders stuur je hem maar naar mij :@
Hoe open ik een .dat in Multibit?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417630
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:08 schreef Faux. het volgende:

[..]

Hoe open ik een .dat in Multibit?
File->open wallet

toch ? :o
pi_133417649
Ik ging googelen op wallet.dat, download er eentje en mn antivirus sloeg op hol _O- Ik had er sowieso niet echt iets van verwacht.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:10:23 #83
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417675
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:08 schreef d4v1d het volgende:

[..]

File->open wallet

toch ? :o
Nope. Hij zegt dat het een .wallet moet zijn en dat een .dat meer een back-upiets is.

Maar een wallet is toch gewoon een privésleutel en niets meer?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417687
Bitstamp sucks :( dadelijk op Nederland 1 na het nieuws Bitcoins in een reportage! :D
pi_133417688
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:10 schreef Faux. het volgende:

[..]

Nope. Hij zegt dat het een .wallet moet zijn en dat een .dat meer een back-upiets is.

Maar een wallet is toch gewoon een privésleutel en niets meer?
Dan heb ik geen idee :') Hernoemen zal wel niet werken? :')

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2013 18:11:01 ]
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:10:54 #86
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133417693
De Bitcoin hypetrain na de correctie van vanacht:

Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133417694
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:09 schreef d4v1d het volgende:
Ik ging googelen op wallet.dat, download er eentje en mn antivirus sloeg op hol _O- Ik had er sowieso niet echt iets van verwacht.
Lol, kon je wel voorspeleln toch dat er een keylogger in zou zitten..
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:12:09 #88
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417731
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:10 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Dan heb ik geen idee :') Hernoemen zal wel niet werken? :')
Ik hoop dat dit werkt: http://bttomt.somee.com/

inb4 spyware en weet ik veel wat :')
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417761
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:12 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik hoop dat dit werkt: http://bttomt.somee.com/

inb4 spyware en weet ik veel wat :')
Jij moet op dit moment een hartslag van 200 hebben..of niet? :7
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:13:49 #90
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133417764
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:10 schreef Faux. het volgende:

[..]

Nope. Hij zegt dat het een .wallet moet zijn en dat een .dat meer een back-upiets is.

Maar een wallet is toch gewoon een privésleutel en niets meer?
.dat kun je importeren op Blockchain.info.

Denk eraan dat je Blockchain.info alleen als tijdelijke wallet gebruikt. Ik vertrouw geen websites met mijn coins.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133417778
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:13 schreef Maxbet het volgende:

[..]

.dat kun je importeren op Blockchain.info.

Denk eraan dat je Blockchain.info alleen als tijdelijke wallet gebruikt. Ik vertrouw geen websites met mijn coins.
Heerlijke achterdochtige figuren zijn we toch _O-
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:15:39 #92
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133417803
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:14 schreef Piethur het volgende:

[..]

Heerlijke achterdochtige figuren zijn we toch _O-
Zet jij je Euro's op allerlei websites waarvan je niet weet wie ze runt, en hoe ze hun beveiliging op orde hebben?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133417835
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:15 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Zet jij je Euro's op allerlei websites waarvan je niet weet wie ze runt, en hoe ze hun beveiliging op orde hebben?
Hij zegt we, dus denk t niet.
pi_133417843
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:15 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Zet jij je Euro's op allerlei websites waarvan je niet weet wie ze runt, en hoe ze hun beveiliging op orde hebben?
Ik ook niet, snap je volledig!

Zijn zat mensen die het wel doen
pi_133417855
Voor de mensen die al zenuwachtig werden. Bitstamp is opgestaan uit de dood. (voor zo lang het duurt)
pi_133417871
Bitcoin zometeen bij Één Vandaag op Ned1.
Dat wordt weer lachen; 'witwassen, kinderporno, silkroad, drugs, criminelen' !!!11!!1!
pi_133417884
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:47 schreef Faux. het volgende:
Dit is toch prachtig om te zien. Geen leukere achtbaan dan de Bitcoinachtbaan. Mooi verhaal ook dat die man 10.000btc betaalde voor één pizza. Daar zou-ie nu zo'n 450000 pizza's voor kunnen kopen _O-

Duizend jaar terug had ik ook nog een Bitcoin wallet, maar heb de software er toen afgegooid. Staat m'n wallet (met misschien wel wat bitcoins :D) dan nog op je computer opgeslagen?
Aannemende dat je de officiële software heb gebruikt, check \AppData\Roaming\Bitcoin voor een wallet.dat
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:18:35 #98
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417895
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:13 schreef MxM het volgende:

[..]

Jij moet op dit moment een hartslag van 200 hebben..of niet? :7
Nou nu doet dat ding nog helemaal niets dus ;( Op deze computer zal ook niet veel staan. Maar wetende dat ik er vroeg bij was weet ik vrij zeker dat op een andere computer wel iets heb.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:19:13 #99
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417912
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:18 schreef Dynd het volgende:

[..]

Aannemende dat je de officiële software heb gebruikt, check \AppData\Roaming\Bitcoin voor een wallet.dat
Ik had 'm gevonden :) Probleem is dat Multibit geen .dat-bestanden blieft ;(
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133417931
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:17 schreef Sylv3se het volgende:
Bitcoin zometeen bij Één Vandaag op Ned1.
Dat wordt weer lachen; 'witwassen, kinderporno, silkroad, drugs, criminelen' !!!11!!1!
De samenleving zorgt weer voor heel veel vooroordelen. Achteraf klaagt straks iedereen dat het toch best wel handig is (net zoals eerder bij Facebook, Hyves, Napster, Internet, Telebankieren, insert elke willekeurige digitale revolutie) :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:20:17 #101
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133417936
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:19 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik had 'm gevonden :) Probleem is dat Multibit geen .dat-bestanden blieft ;(
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:13 schreef Maxbet het volgende:

[..]

.dat kun je importeren op Blockchain.info.

Denk eraan dat je Blockchain.info alleen als tijdelijke wallet gebruikt. Ik vertrouw geen websites met mijn coins.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133417938
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:19 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik had 'm gevonden :) Probleem is dat Multibit geen .dat-bestanden blieft ;(
Bitcoin-qt downloaden dan maar, of online wallet ja.
pi_133417944
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:19 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik had 'm gevonden :) Probleem is dat Multibit geen .dat-bestanden blieft ;(
https://blockchain.info/nl/wallet/import-wallet
pi_133417975
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:19 schreef Piethur het volgende:

[..]

De samenleving zorgt weer voor heel veel vooroordelen. Achteraf klaagt straks iedereen dat het toch best wel handig is (net zoals eerder bij Facebook, Hyves, Napster, Internet, Telebankieren, insert elke willekeurige digitale revolutie) :')
Ik moet het eerste programma op de Nederlandse televisie nog tegenkomen die eens gaat uitleggen hoe Bitcoin precies in elkaar steekt, maar dat scoort waarschijnlijk niet.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:22:19 #105
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133417993
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:20 schreef Maxbet het volgende:

[..]

[..]

^O^
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133418031
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:21 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Ik moet het eerste programma op de Nederlandse televisie nog tegenkomen die eens gaat uitleggen hoe Bitcoin precies in elkaar steekt, maar dat scoort waarschijnlijk niet.
Neuj, men wil weten hoe eng en onbetrouwbaar het is.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:24:16 #107
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133418039
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:21 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Ik moet het eerste programma op de Nederlandse televisie nog tegenkomen die eens gaat uitleggen hoe Bitcoin precies in elkaar steekt, maar dat scoort waarschijnlijk niet.
DWDD deed een poging
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133418052
Ik heb alleen cash op Bitstamp staan maar die honden hebben de site continue down.
pi_133418093
Kom ik er weer op zie ik een spread van bijna $50!
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:29:29 #110
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133418180
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:20 schreef Maxbet het volgende:

[..]

[..]

Blockchain lijkt ook niet echt te houden van .dat-bestanden ;(

"You may import keys in several different formats.

AES encrypted backup from blockchain.info. (Must be encrypted with the same password)
Plaintext JSON backup from blockchain.info
Output from pywallet.py -dumpwallet
Output from Multibit .key"
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:31:30 #111
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133418221
Ah, moet met pywallet.py geloof ik.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:32:37 #112
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133418246
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:31 schreef Faux. het volgende:
Ah, moet met pywallet.py geloof ik.
https://blockchain.info/nl/wallet/import-wallet

quote:
Drag the wallet file into the area above. Supports Bitcoin-Qt (wallet.dat) and blockchain.info (wallet.aes.json) files.
Gewoon drag and drop, makkelijker gaat niet.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133418266
Is het uiteindelijk het veiligst om je bit of litecoins in je eigen wallet te bewaren op de PC met een backup dan op bijvoorbeeld BTC-E.com. Dus bewaren voor de langere termijn?
pi_133418282
Tipje voor de mensen hier: op Bitonic staat weer redelijk wat te koop steeds.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:34:28 #115
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133418301
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:33 schreef FZN05 het volgende:
Tipje voor de mensen hier: op Bitonic staat weer redelijk wat te koop steeds.
Nu beschikbaar0,54941311 bitcoins
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:35:08 #116
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133418319
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:33 schreef Harveo het volgende:
Is het uiteindelijk het veiligst om je bit of litecoins in je eigen wallet te bewaren op de PC met een backup dan op bijvoorbeeld BTC-E.com. Dus bewaren voor de langere termijn?
Zeker. Wel een goed wachtwoord op je wallet zetten en uiteraard backupen

En alleen op een pc waarvan je zeker weet dat die clean is
pi_133418330
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:34 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Nu beschikbaar0,54941311 bitcoins
Nu alweer 5
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 18:35:25 #118
230491 Zith
pls tip
pi_133418331
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:08 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Bij Bitonic was alles weer snel weg. Had bijna ook weer gekocht, maar heb t gevoel dat ik toch beter nog even kan wachten.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:36:01 #119
353115 strbo
1Pa6Sas8WfyjGuiMZvKxsE6R2bQBB1
pi_133418348
Encrypten, op een USB stick of ander flashgeheugen zetten, meerdere kopieën bewaren i.v.m. brandgevaar en de encryptiesleutel onthouden lijkt mij het veiligst.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:36:16 #120
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133418358
:D!!!!
10btc!!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:36:54 #121
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133418377
Bitcoin nu op 1vandaag
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133418402
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:36 schreef Faux. het volgende:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kun je volgend jaar kerst toch lekker voor uit eten. ^O^ :P
pi_133418408
Zo weer een dag verder. Nu ben ik er weer :+.

Chaos zo te zien op de markten.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:38:10 #124
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133418410
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:37 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Kun je volgend jaar kerst toch lekker voor uit eten. ^O^ :P
Het is wel enigszins teleurstellend moet ik bekennen ;(
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133418430
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:37 schreef µ het volgende:
Zo weer een dag verder. Nu ben ik er weer :+.

Chaos zo te zien op de markten.
Ja en Bitstamp last van ddos aanvallen.
pi_133418443
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:38 schreef WebBeestje het volgende:
[..]
Ja en Bitstamp last van ddos aanvallen.
Vroeg me al af waarom ze niet bereikbaar zijn.
జ్ఞ‌ా
pi_133418456
Ziet er momenteel uit als een bull trap, ik wacht met kopen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:40:28 #128
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133418469
Wat zit die gozer bij 1 vandaag raar te hupsen zeg
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133418496
Eerste bitcoinpost op HN.
జ్ఞ‌ా
pi_133418503
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:40 schreef Maxbet het volgende:
Wat zit die gozer bij 1 vandaag raar te hupsen zeg
viel mij ook op.
pi_133418563
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:36 schreef Faux. het volgende:
:D!!!!
10btc!!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:D!
  dinsdag 19 november 2013 @ 18:44:55 #132
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133418589
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:43 schreef d4v1d het volgende:

[..]

:D!
Ik weet wel zeker trouwens dat ik op een andere computer meer heb staan. Dus er is nog hoop! :7

Ga ik nu iets leuks van 0,03$ uitkiezen :')
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133418611
Best prima item van Eenvandaag.
pi_133418739
Je zult maar BTC hebben op Bitstamp geen wonder dat het hier stiller wordt.
pi_133418952
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:50 schreef WebBeestje het volgende:
Je zult maar BTC hebben op Bitstamp geen wonder dat het hier stiller wordt.
Alles gestolen? :o
pi_133418972
Ik kom weer op Bitstamp.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:00:24 #137
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133419003
Klaar om te kopen _O_ laat maar even zakken die prijs :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:00:26 #138
342505 Anti-vermoeidheid
DigitaleVitamine C
pi_133419006
Het item bij EenVandaag over de Bitcoin is nu terug te kijken: http://www.npo.nl/eenvandaag/19-11-2013/TROS_1351689
Vanaf 21.15
pi_133419220
Op Twitter loopt de spanning op over Bitstamp :(
pi_133419268
Wat is er precies aan de hand met Bitstamp? Bij mij laadt de website niet. Zie hier ook veel berichten over mensen met problemen...
pi_133419298
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:07 schreef stripe het volgende:
Wat is er precies aan de hand met Bitstamp? Bij mij laadt de website niet. Zie hier ook veel berichten over mensen met problemen...
ddos lees ik
జ్ఞ‌ా
pi_133419327
http://www.coindesk.com/b(...)e-issue-ddos-attack/

Vliegtuig vullen en op naar Slovenië :(
pi_133419344
Bitonic ligt er hier ook uit.
pi_133419445
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:00 schreef Anti-vermoeidheid het volgende:
Het item bij EenVandaag over de Bitcoin is nu terug te kijken: http://www.npo.nl/eenvandaag/19-11-2013/TROS_1351689
Vanaf 21.15
^O^.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:15:07 #145
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133419585
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 17:11 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik had onze 'oude bekende' nog in m'n DM zojuist. Die leest ook nog braaf mee. Misschien kan hij een clubje beginnen met alle nieuwelingen
Bij jou ook al?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133419605
Ik kon net inloggen bij Bitstamp. Leuk orderboek nu:

pi_133419630
Ingelogd op bitstamp.
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:19:43 #148
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133419764
Stampen die bits!
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133419797
Nog steeds niet verified op bitstamp :{.

Dit weekend opgestuurd.
జ్ఞ‌ా
pi_133419854
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:20 schreef µ het volgende:
Nog steeds niet verified op bitstamp :{.

Dit weekend opgestuurd.
Same :(
pi_133419891
Je kan er nu toch geen zak mee. ;)
pi_133419974
Zometeen weer Virtual Currencies hoorzitting in de VS Senaat.

Start om 15:30 EST (21:30 CET) en is live via een webcast beschikbaar.
Stream: http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Meer informatie: http://www.banking.senate(...)00-a41f-c23be8ff4cad

Panel 1
Ms. Jennifer Shasky Calvery [verklaring] Director, Financial Crimes Enforcement Network
Mr. David Cotney [verklaring] Commissioner of Banks, Massachusetts Division of Banks

Panel 2
Mr. Anthony Gallippi [verklaring] Mede-oprichter en CEO, BitPay, Incorporated
Ms. Mercedes Kelley Tunstall Partner and Practice Leader, Privacy and Data Security Group, Ballard Spahr
Ms. Sarah Jane Hughes [verklaring] University Scholar and Fellow in Commercial Law, Maurer School of Law, University of Indiana
Mr. Paul Smocer BITS President, Financial Services Roundtable

(credits voor deze info: rickiii op Tweakers)
pi_133420238
Ik zorg dat ik t.z.t. wat dollars vrij heb op BTC-e. O+
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:36:29 #154
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133420312
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:34 schreef MxM het volgende:
Ik zorg dat ik t.z.t. wat dollars vrij heb op BTC-e. O+
Staat al klaar, guns loaded.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133420434
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:26 schreef Tourniquet het volgende:
Zometeen weer Virtual Currencies hoorzitting in de VS Senaat.

Start om 15:30 EST (21:30 CET) en is live via een webcast beschikbaar.
Stream: http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/

Meer informatie: http://www.banking.senate(...)00-a41f-c23be8ff4cad

Panel 1
Ms. Jennifer Shasky Calvery [verklaring] Director, Financial Crimes Enforcement Network
Mr. David Cotney [verklaring] Commissioner of Banks, Massachusetts Division of Banks

Panel 2
Mr. Anthony Gallippi [verklaring] Mede-oprichter en CEO, BitPay, Incorporated
Ms. Mercedes Kelley Tunstall Partner and Practice Leader, Privacy and Data Security Group, Ballard Spahr
Ms. Sarah Jane Hughes [verklaring] University Scholar and Fellow in Commercial Law, Maurer School of Law, University of Indiana
Mr. Paul Smocer BITS President, Financial Services Roundtable

(credits voor deze info: rickiii op Tweakers)
22:30 hier dus?
If not now, then when.
pi_133420444
Kan ik btc sturen naar btc-e als mijn wallet nog niet helemaal up to date is?
PSN: Duuc-nl
pi_133420512
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:39 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

22:30 hier dus?
Nee, CET is onze tijd. 21:30 dus. ;)
pi_133420529
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:41 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Nee, CET is onze tijd. 21:30 dus. ;)
Alright. :P
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:42:21 #159
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133420559
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:41 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Alright. :P
En dan zul je dat grafiekje weer zien gaan :(
pi_133420560
Ik zou op Bitstamp nu even het zekere voor het onzekere nemen, dumpt iemand 500 BTC dan staat de koers 10% lager. Zeker oppassen met de volgende hoorzitting.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:43:54 #161
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133420637
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:39 schreef Duuc-nl het volgende:
Kan ik btc sturen naar btc-e als mijn wallet nog niet helemaal up to date is?
Ja bij de bitcoin-qt client iig, andere weet ik niet. Zolang de bitcoins al bij je saldo staan.
pi_133420645
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:39 schreef Duuc-nl het volgende:
Kan ik btc sturen naar btc-e als mijn wallet nog niet helemaal up to date is?
Nope
pi_133420650
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:42 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

En dan zul je dat grafiekje weer zien gaan :(
Wordt weer leuk. :D
If not now, then when.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:45:51 #164
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133420726
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:20 schreef µ het volgende:
Nog steeds niet verified op bitstamp :{.

Dit weekend opgestuurd.
Wat bedoel je precies met verified u?

Ik heb net een account aangemaakt, geen probleem daarmee :o
pi_133420778
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:45 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Wat bedoel je precies met verified u?

Ik heb net een account aangemaakt, geen probleem daarmee :o
Nu nog geld storten dat kan pas na verificatie.
pi_133420876
Wat gaat er anders zijn aan de hoorzitting tov gisteren?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133420894
Dus als ik het goed begrijp, met een beetje geluk.. Zien we de koers over enkele uurtjes weer knallen naar boven :)?
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:49:47 #168
11102 knep
Mountainfreak
pi_133420902
"De stilte voor de hoorzitting" :@

:')
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:50:26 #169
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133420929
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:49 schreef ShyntoZ het volgende:
Dus als ik het goed begrijp, met een beetje geluk.. Zien we de koers over enkele uurtjes weer knallen naar boven :)?
Of beneden.
Of allebei.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133420960
Vraag me af hoe groot de drop-off bij 1000 zal zijn, wordt een driedubbel zo grote crash als die na 900.
pi_133420970
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:49 schreef ShyntoZ het volgende:
Dus als ik het goed begrijp, met een beetje geluk.. Zien we de koers over enkele uurtjes weer knallen naar boven :)?
Nu er bankbobo's aan het woord komen? Niet voor niks dat ING al BTC terroriseert :)
pi_133420979
Als ik bitcoins via laten we zeggen MtGox heb gekocht en het staat in mijn wallet. Hoe moet ik deze dan weer verkopen als de koers hoger staat? Ik kan ze via mijn wallet niet lukraak verkopen. Of via MtGox verkopen, dat kan, maar waar heb ik dan die Wallet voor nodig die ik frequent langs heb zien komen?

Sorry, ik weet geen andere manier om hier achter te komen. Een heel topic aanmaken lijkt me overbodig.
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:51:54 #173
11102 knep
Mountainfreak
pi_133421000
Heb een vergadering om 8 uur, hopelijk ben ik op tijd terug :@.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 19 november 2013 @ 19:52:01 #174
206731 Mortaxx
Doomer
pi_133421006
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:49 schreef mike-amersfoort het volgende:
Wat gaat er anders zijn aan de hoorzitting tov gisteren?
Banking committee. Mij lijkt het dat die negatiever zijn omdat bitcoin niet goed is voor de machtspositie van banken.

Maar dit is geen feit op basis waarvan je kunt traden :P
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_133421012
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:51 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Nu er bankbobo's aan het woord komen? Niet voor niks dat ING al BTC terroriseert :)
Niet alleen bankbobo's he, lees die verklaring van de CEO van BitPay maar eens. Louter positief! (uiteraard)

AEX / Bitcoin en andere cryptocurrency #55 | Bitcoin Millionaires
pi_133421029
Dus vanavond kopen, verkopen of btc > ltc of ltc > btc of of of.

Spannend :P
PSN: Duuc-nl
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:53:04 #177
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133421039
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:47 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Nu nog geld storten dat kan pas na verificatie.
Pff, willen die ook alweer documentatie zien ....

Daar heb ik geen zin in :{w
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:53:14 #178
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133421050
Jammere van Bitonic is dat prijsfluctuaties pas na 1-2 minuten worden opgepikt en zeer kortstondige pieken/dalen soms in het geheel niet opgepikt worden. Heb overigens de indruk dat Bitonic hun prijs baseren op die van Mt. Gox.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:53:16 #179
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133421052
Hey China.. Do something.

http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133421053
Banken kunnen er niet omheen uiteindelijk.. Misschien hebben ze vooraf al het e.e.a. geïnvesteerd, zodat ze na afloop flinke winst kunnen cashen haha.
pi_133421108
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:51 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Niet voor niks dat ING al BTC terroriseert :)
Hoe?
Je länger ein Blinder lebt, desto mehr sieht er - Viva la revolucion !
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:55:00 #182
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133421133
Het schijnt dat ING soms betalingen omtrent BTC blokkeert.
pi_133421192
quote:
3s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:55 schreef MissionPhailed het volgende:
Het schijnt dat ING soms betalingen omtrent BTC blokkeert.
Van waar?
జ్ఞ‌ా
pi_133421256
quote:
3s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:53 schreef MissionPhailed het volgende:
Jammere van Bitonic is dat prijsfluctuaties pas na 1-2 minuten worden opgepikt en zeer kortstondige pieken/dalen soms in het geheel niet opgepikt worden. Heb overigens de indruk dat Bitonic hun prijs baseren op die van Mt. Gox.
Volgens mij hebben ze dat laatste ook ooit gezegd. Zal eens kijken of ik dat terug kan vinden.
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:58:02 #185
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133421272
quote:
5s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:56 schreef µ het volgende:

[..]

Van waar?
Ik zag een paar topics terug iemand voorbijkomen wiens BTC-bestelling door ING geblokkeerd werd vanwege de omschrijving. Weet niet meer precies welk topic ...
  dinsdag 19 november 2013 @ 19:58:29 #186
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133421295
Abnamro ftw >:)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133421375
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:58 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Ik zag een paar topics terug iemand voorbijkomen wiens BTC-bestelling door ING geblokkeerd werd vanwege de omschrijving. Weet niet meer precies welk topic ...
Hoi. Bij mij.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:00:36 #188
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133421391
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:51 schreef HurDur het volgende:
Als ik bitcoins via laten we zeggen MtGox heb gekocht en het staat in mijn wallet. Hoe moet ik deze dan weer verkopen als de koers hoger staat? Ik kan ze via mijn wallet niet lukraak verkopen. Of via MtGox verkopen, dat kan, maar waar heb ik dan die Wallet voor nodig die ik frequent langs heb zien komen?

Sorry, ik weet geen andere manier om hier achter te komen. Een heel topic aanmaken lijkt me overbodig.
Je weet niet echt wat Bitcoins zijn, is het wel?
Beetje jammer..

Hier is leesvoer: https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:00:55 #189
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133421404
Ohja, herinnerde me vaag je avatar.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:01:06 #190
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133421409
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 november 2013 19:58 schreef SosuaCafe het volgende:
Abnamro Bitcoin ftw >:)
FTFY
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133421416
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:00 schreef Thieske het volgende:

[..]

Hoi. Bij mij.
en bij mij tot 3x toe. }:|
pi_133421466
Trillende bankiers die uit angst voor het grote boze BITCOINMONSTER betalingen frustreren vormt een aangename gedachte die van mij zsm mag uitkomen, maar het bewijs is vooralsnog wat dunnetjes.
Je länger ein Blinder lebt, desto mehr sieht er - Viva la revolucion !
pi_133421479
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 20:02:59 #194
230491 Zith
pls tip
pi_133421490
Bitcoin.de staat op ~750 USD..
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133421528
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:00 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Je weet niet echt wat Bitcoins zijn, is het wel?
Beetje jammer..

Hier is leesvoer: https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page
Uiteraard heb ik me wel verdiept in wat bitcoins nou zijn. Ik vraag me alleen het gestelde af. Kan er verder niks over vinden en van het merendeel van de tutorials word ik niet wijzer.
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133421554
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:03 schreef HurDur het volgende:

[..]

Uiteraard heb ik me wel verdiept in wat bitcoins nou zijn. Ik vraag me alleen het gestelde af. Kan er verder niks over vinden en van het merendeel van de tutorials word ik niet wijzer.
Omschrijf je vraag eens wat duidelijk dan. Want ik kan er geen touw aan vast knopen.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:05:12 #197
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133421587
Hij daalt weer behoorlijk :/
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:05:17 #198
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133421595
Ha dus weer een zitting?

Lock 'n Load.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:07:27 #199
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133421692
Wat zijn nu de nadelen en voordelen van kopen en verkopen via bitonic?
pi_133421733
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:07 schreef Lollertrolle het volgende:
Wat zijn nu de nadelen en voordelen van kopen en verkopen via bitonic?
Voordelen:
- Het is érg veilig.
- Het staat vrijwel direct in je wallet.

Nadelen:
- Je betaalt wat meer.
- Je krijgt iets minder als je verkoopt.
pi_133421742
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:07 schreef Lollertrolle het volgende:
Wat zijn nu de nadelen en voordelen van kopen en verkopen via bitonic?
Voordelen: snel en makkelijk
Nadelen: duurder
pi_133421771
Via reddit:


జ్ఞ‌ా
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:09:14 #203
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133421775
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:03 schreef HurDur het volgende:

[..]

Uiteraard heb ik me wel verdiept in wat bitcoins nou zijn. Ik vraag me alleen het gestelde af. Kan er verder niks over vinden en van het merendeel van de tutorials word ik niet wijzer.
Volgens mij denk je dat je je verdiept hebt, maar is dat dus niet zo.

Eerst koop je op de duurste exchange die er te vinden is.
Daarna wil je op een exchange gaan verkopen waar je je geld niet meer vanaf krijgt.
En verder weet je dus niet wat Bitcoins zijn, want je ziet geen ander gebruik dan snel kopen en verkopen om wat meer geld te maken. Als je had begrepen waar je Bitcoins voor kunt gebruiken of wat de voordelen zijn was je hier nooit met je vraag waar wallets nou voor zijn aangekomen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133421785
Toch staat een bitcoin volgens mij nergens voor. En mochten banken of een paypal er wat in zien dan is het feitelijk al achterhaald.
Die lui maken alles kapodt.
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133421810
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:04 schreef Thieske het volgende:

[..]

Omschrijf je vraag eens wat duidelijk dan. Want ik kan er geen touw aan vast knopen.
Laten we zeggen dat ik wel het gebouw zie, maar niet de ramen ( :') ). Ik heb dus MtGox, stel ik koop via daar een bitcoin. De koers stijgt en ik wil m verkopen. Want dat is het in een notendop toch eigenlijk? Corrigeer me alsjeblieft als ik het verkeerd heb. Is het zo simpel als dat, dat ik via MtGox weer gewoon mijn bitcoin verkoop? En waar zijn de wallets dan voor nodig?

Tuurlijk ben ik wel een newbie, anders zou ik dit niet vragen. :+ En waarom niet via gewone brokers kopen? :@ Waarom gebruikt iedereen die Bitcoin clients
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133421877
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:09 schreef henk3412 het volgende:
Toch staat een bitcoin volgens mij nergens voor. En mochten banken of een paypal er wat in zien dan is het feitelijk al achterhaald.
Die lui maken alles kapodt.
?
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:11:48 #207
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133421898
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:08 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Voordelen:
- Het is érg veilig.
- Het staat vrijwel direct in je wallet.

Nadelen:
- Je betaalt wat meer.
- Je krijgt iets minder als je verkoopt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:08 schreef Thieske het volgende:

[..]

Voordelen: snel en makkelijk
Nadelen: duurder
Dank je :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:11:56 #208
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133421905
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:09 schreef HurDur het volgende:

[..]

Laten we zeggen dat ik wel het gebouw zie, maar niet de ramen ( :') ). Ik heb dus MtGox, stel ik koop via daar een bitcoin. De koers stijgt en ik wil m verkopen. Want dat is het in een notendop toch eigenlijk? Corrigeer me alsjeblieft als ik het verkeerd heb. Is het zo simpel als dat, dat ik via MtGox weer gewoon mijn bitcoin verkoop? En waar zijn de wallets dan voor nodig?

Tuurlijk ben ik wel een newbie, anders zou ik dit niet vragen. :+ En waarom niet via gewone brokers kopen? :@ Waarom gebruikt iedereen die Bitcoin clients
Nogmaals: https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page

Ik snap dat je gratis geld ziet, maar je hebt geen idee wat je gekocht hebt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133421908
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:09 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Volgens mij denk je dat je je verdiept hebt, maar is dat dus niet zo.

Eerst koop je op de duurste exchange die er te vinden is.
Daarna wil je op een exchange gaan verkopen waar je je geld niet meer vanaf krijgt.
En verder weet je dus niet wat Bitcoins zijn, want je ziet geen ander gebruik dan snel kopen en verkopen om wat meer geld te maken. Als je had begrepen waar je Bitcoins voor kunt gebruiken of wat de voordelen zijn was je hier nooit met je vraag waar wallets nou voor zijn aangekomen.
Ik heb nog niks gekocht. MtGox was een voorbeeld. En dat is wel wat ik denk, eigenlijk. Wil je me dat laatste dan uitleggen? Dan weet ik dat namelijk.
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133421965
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:11 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Nogmaals: https://en.bitcoin.it/wiki/Main_Page

Ik snap dat je gratis geld ziet, maar je hebt geen idee wat je gekocht hebt.
Ik snap zelf gelukkig wel dat ik er nog niet genoeg van af weet om wat te kopen. Ik zal die pagina nog eens goed doorspitten
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:13:51 #211
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133421987
Jongens, daal eens met die bitcoin waarde naar 300, dan koop ik er 1
pi_133422078
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:13 schreef Lollertrolle het volgende:
Jongens, daal eens met die bitcoin waarde naar 300, dan koop ik er 1
Zal je nog even moeten wachten, gaan eerst de 800 weer passeren.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:16:18 #213
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133422099
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:13 schreef Lollertrolle het volgende:
Jongens, daal eens met die bitcoin waarde naar 300, dan koop ik er 1
Eckte eckte kopen op 500, je weetz.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:16:42 #214
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133422112
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:15 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Zal je nog even moeten wachten, gaan eerst de 800 weer passeren.
Merkte het op mt.gox grafiek.

Benieuwt wat die hoorzitting in Amerika voor invloed gaat hebben
pi_133422132
Kan je bij okpay wel btc withdrawen als je nog niet verified bent?

Staat namelijk alleen iets over euro's
PSN: Duuc-nl
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:17:07 #216
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133422137
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:16 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Eckte eckte kopen op 500, je weetz.
Hoop dat er straks nog wat actie zal zijn.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:17:11 #217
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133422140
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:16 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Eckte eckte kopen op 500, je weetz.
Ekte net afgestudeerden hebben niet zoveel geld beschikbaar :@
pi_133422224
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:09 schreef HurDur het volgende:

[..]

Laten we zeggen dat ik wel het gebouw zie, maar niet de ramen ( :') ). Ik heb dus MtGox, stel ik koop via daar een bitcoin. De koers stijgt en ik wil m verkopen. Want dat is het in een notendop toch eigenlijk? Corrigeer me alsjeblieft als ik het verkeerd heb. Is het zo simpel als dat, dat ik via MtGox weer gewoon mijn bitcoin verkoop? En waar zijn de wallets dan voor nodig?

Tuurlijk ben ik wel een newbie, anders zou ik dit niet vragen. :+ En waarom niet via gewone brokers kopen? :@ Waarom gebruikt iedereen die Bitcoin clients
Ten eerste, doe niks via MtGox. Uitbetaald krijgen via hun schijnt maanden te duren. Gebruik dus Bitstamp of een andere exchange.

Ten tweede, wat je in een notendop beschrijft klopt. Je kan hem weer via dezelfde exchange waar je je bitcoin koopt verkopen. En via die exchange kan je weer geld over laten maken naar je bankrekening. (dat duurt bij MtGox dus maanden)

Dan de wallet. Als je je bitcoin bij een exchange koopt wordt hij bijgeschreven op je account op die exchange. Als die exchange een uur later de stekker er uit trekt en z'n site van internet gooit ben je je bitcoin kwijt.
Daarom maken de meeste mensen hun gekochte bitcoins over naar hun eigen wallet. Dat houdt dus in naar een programma op je eigen PC. Zodat je bitcoins veilig zijn. Je kan ze van die wallet altijd weer overhevelen naar bitstamp of een andere exchange.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:19:17 #219
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133422225
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:17 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ekte net afgestudeerden hebben niet zoveel geld beschikbaar :@
Dan koop je een halve
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:19:51 #220
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133422249
Bitonic is alvast offline _O-
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:19:52 #221
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133422251
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:19 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dan koop je een halve
Verkoop tijdelijk offline
Wegens technisch onderhoud is het helaas op dit moment even niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen.
Onze excuses voor het ongemak, we werken er hard aan en verwachten snel weer terug te zijn!v

Bitonic was het er niet mee eens :D
pi_133422275
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:19 schreef Thieske het volgende:

[..]

Ten eerste, doe niks via MtGox. Uitbetaald krijgen via hun schijnt maanden te duren. Gebruik dus Bitstamp of een andere exchange.

Ten tweede, wat je in een notendop beschrijft klopt. Je kan hem weer via dezelfde exchange waar je je bitcoin koopt verkopen. En via die exchange kan je weer geld over laten maken naar je bankrekening. (dat duurt bij MtGox dus maanden)

Dan de wallet. Als je je bitcoin bij een exchange koopt wordt hij bijgeschreven op je account op die exchange. Als die exchange een uur later de stekker er uit trekt en z'n site van internet gooit ben je je bitcoin kwijt.
Daarom maken de meeste mensen hun gekochte bitcoins over naar hun eigen wallet. Dat houdt dus in naar een programma op je eigen PC. Zodat je bitcoins veilig zijn. Je kan ze van die wallet altijd weer overhevelen naar bitstamp of een andere exchange.
Btc-e en bitstamp, zijn dat de besten?
PSN: Duuc-nl
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:20:25 #223
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133422279
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:19 schreef Mender het volgende:
Bitonic is alvast offline _O-
Wat is je grens vandaag? ;)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133422306
Handel staat bijna stil nu of niet?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133422310
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:40 schreef Dynd het volgende:
Ziet er momenteel uit als een bull trap, ik wacht met kopen.
Called it. :X
pi_133422323
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:20 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Btc-e en bitstamp, zijn dat de besten?
Ik heb alleen ervaring met bitstamp. Dat werkt bij mij goed. Met uitzondering van vandaag. Ze zijn al een paar uur down.
pi_133422327
Klopt het dat het lijkt alsof Bitonic de koersen niet verandert? Ik blijf steeds hetzelfde zien. En via Bitonic komt het toch meteen in mijn wallet?

[ Bericht 0% gewijzigd door Atemno op 19-11-2013 20:26:37 ]
pi_133422343
Hoe bewaren jullie het overzicht mbt het saldo? Doordat ik constant alles omzet in BTC, LTC en USD raak ik op een bepaald moment het overzicht kwijt wat ik tegen welke prijs heb gekocht/verkocht.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:21:45 #229
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133422353
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:20 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Handel staat bijna stil nu of niet?
Adem inhouden voor de hoorzitting.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133422379
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:21 schreef MxM het volgende:
Hoe bewaren jullie het overzicht mbt het saldo? Doordat ik constant alles omzet in BTC, LTC en USD raak ik op een bepaald moment het overzicht kwijt wat ik tegen welke prijs heb gekocht/verkocht.
Simpelweg noteren wat je wanneer koopt voor welke prijs ;)
pi_133422399
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:21 schreef MxM het volgende:
Hoe bewaren jullie het overzicht mbt het saldo? Doordat ik constant alles omzet in BTC, LTC en USD raak ik op een bepaald moment het overzicht kwijt wat ik tegen welke prijs heb gekocht/verkocht.
Volgens mij hebben alle exchanges wel een transactiegeschiedenis, gewoon even in excel onder elkaar zetten dus
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:24:47 #232
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133422506
Had plus500 gemaild waarom ze Btc naar dagelijks hebben gesteld

"Hello raymond,

Thank you for contacting us.

The reason for the expiry is, that we were no longer able to provide hedging for this instrument in his former configuration, this is due to the growing volatility of this instrument in the market.

From now on there will be a daily expiry for this instrument - all relevant information can be found in the details tab of the instrument.

If you require any further assistance, don't hesitate to contact us.

Sincerely,
Miguel"
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133422549
Weet iemand goed de voor en nadelen van btc-e tegenover bitstamp?
PSN: Duuc-nl
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:26:20 #234
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133422565
BTC op 565 @ BTC-e.com
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133422579
Geniet nog maar heel even van de lage prijzen, zal vanavond anders zijn :)
pi_133422585
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:21 schreef Atemno het volgende:
Klopt het dat het lijkt alsof Bitonic de koersen niet verandert? Ik blijf steeds hetzelfde zien. En via Bitonic komt het toch meteen in mijn wallet?
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:27:31 #237
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133422620
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:26 schreef Atemno het volgende:

[..]

Zou best kunnen bitonic heeft wat issues.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133422641
Spanning neemt toe, speelt nog mee dat Bitstamp kwetsbaar lijkt dus makkelijk omlaag te krijgen in aanloop naar de hoorzitting.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:28:14 #239
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133422661
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:20 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Wat is je grens vandaag? ;)
Ik ga niks bijkopen denk ik. Vind het wel goed zo. Tenzij het bij bitonic lukt om er heel goedkoop wat te kopen. Maar daar ga ik niet van uit.
pi_133422796
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:27 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zou best kunnen bitonic heeft wat issues.
Oké thanks, dat is dus normaal niet zo neem ik aan. :)
pi_133422857
Exact hetzelfde dan gisteren voor het congres.. Kleine dump.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:32:23 #242
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_133422883
en toen stond ik vandaag weer in de verlies ineens :X
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_133422936
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:19 schreef Thieske het volgende:

[..]

Ten eerste, doe niks via MtGox. Uitbetaald krijgen via hun schijnt maanden te duren. Gebruik dus Bitstamp of een andere exchange.

Ten tweede, wat je in een notendop beschrijft klopt. Je kan hem weer via dezelfde exchange waar je je bitcoin koopt verkopen. En via die exchange kan je weer geld over laten maken naar je bankrekening. (dat duurt bij MtGox dus maanden)

Dan de wallet. Als je je bitcoin bij een exchange koopt wordt hij bijgeschreven op je account op die exchange. Als die exchange een uur later de stekker er uit trekt en z'n site van internet gooit ben je je bitcoin kwijt.
Daarom maken de meeste mensen hun gekochte bitcoins over naar hun eigen wallet. Dat houdt dus in naar een programma op je eigen PC. Zodat je bitcoins veilig zijn. Je kan ze van die wallet altijd weer overhevelen naar bitstamp of een andere exchange.
Duidelijk, bedankt! :Y Bitstamp ligt er alleen volgens mij uit. Btc-E dan maar. Maar ik ga nog even niks kopen denk ik.
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
pi_133422971
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:25 schreef Duuc-nl het volgende:
Weet iemand goed de voor en nadelen van btc-e tegenover bitstamp?
Hier ben ik ook wel benieuwd naar.

Bitstamp vraagt in ieder geval lagere transactiekosten dan btc-e.
Je länger ein Blinder lebt, desto mehr sieht er - Viva la revolucion !
pi_133423023
Zou leuk zijn als de hype eens over is. :D
pi_133423044
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:34 schreef druide het volgende:

[..]

Hier ben ik ook wel benieuwd naar.

Bitstamp vraagt in ieder geval lagere commissies dan btc-e.
Klopt, bitstamp niks bij withdrawen van btc en btc-e 0.001
PSN: Duuc-nl
pi_133423048
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:35 schreef FZN05 het volgende:
Zou leuk zijn als de hype eens over is. :D
Niks ingelegd zeker? Of verliezen gedraaid :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:36:16 #248
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133423064
Ik koop wel niks bij denk ik. Want ene hoorzitting? :P Wat voor een is dat dan?

En bitstamp ligt eruit. Alvast een reden waarom btc-e beter is
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133423074
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:35 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Klopt, bitstamp niks bij withdrawen van btc en btc-e 0.001
Dat is dan het enige, handelen is een stuk duurder bij bitstamp
pi_133423108
Jeej, eindelijk gelukt om 0,03 BTC te bemachtigen :')
En eigenlijk wil ik het omzetten naar LTC, dan lijkt het wat meer zeg maar. Wil er gewoon een beetje mee spelen.
Maar ik kan online bar weinig vinden over het omzetten van het een naar het ander.
Ik hoef geen uitleg persé, een site of een link is voldoende als iemand die heeft ;)
Forcefield City Bewoner
pi_133423128
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:36 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Dat is dan het enige, handelen is een stuk duurder bij bitstamp
Dus BTC-e>bitstamp?
PSN: Duuc-nl
pi_133423137
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:36 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Niks ingelegd zeker? Of verliezen gedraaid :)
Genoeg ingelegd, heb ook een mooie winst, maar zou leuk zijn als de koers weer gewoon elke dag een beetje omhoog zou gaan in plaats van deze grote schommelingen ;)
pi_133423168
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:36 schreef roislecxe het volgende:
Jeej, eindelijk gelukt om 0,03 BTC te bemachtigen :')
En eigenlijk wil ik het omzetten naar LTC, dan lijkt het wat meer zeg maar. Wil er gewoon een beetje mee spelen.
Maar ik kan online bar weinig vinden over het omzetten van het een naar het ander.
Ik hoef geen uitleg persé, een site of een link is voldoende als iemand die heeft ;)
Vanwaar overzetten naar ltc? Wat bereik je daarmee? (interesse)
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:38:36 #254
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133423181
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:36 schreef roislecxe het volgende:
Jeej, eindelijk gelukt om 0,03 BTC te bemachtigen :')
En eigenlijk wil ik het omzetten naar LTC, dan lijkt het wat meer zeg maar. Wil er gewoon een beetje mee spelen.
Maar ik kan online bar weinig vinden over het omzetten van het een naar het ander.
Ik hoef geen uitleg persé, een site of een link is voldoende als iemand die heeft ;)
BTC-e.com denk er aan dat ze bij nieuwe accounts je funds 48 vasthouden na een transactie.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:38:49 #255
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133423201
Er kan worden gehandeld op verschillende marktplaatsen (exchanges) varierend in volume en liquiditeit.

Tegenover traditionele valuta:
Bitstamp | MtGox | CampBX | Bitcoin.de | BTCChina

Tegenover andere cryptocurency:
Vault of Satoshi | MCXNow | Vircurex | Crypto.st

Zowel traditionele valuta als cryptocurrency:
Kraken | BTC-e

Lokaal of via onderlinge betalingen:
Localbitcoins.com

Over the counter:
Bitcoin OTC

Voor een meer recent en compleet overzicht kun je terecht op BitcoinCharts Markets of Bitcoin.it Trade*
(*dit is een wiki dus mocht deze niet up-to-date zijn, pas deze gerust aan)

!! Let op !!
Voordat je één uitkiest, lees online veel over de achtergrond van de verschillende exchanges.
Sommige hebben flinke vertraging of andere problemen met het overmaken of ontvangen van bank-transacties.
Andere vereisen meer persoonlijke identificatie en langere verwerking daarvan dan anderen afhankelijk van de bedragen waarmee je wil handelen en het land waarin ze gevestigd zijn. Deze dingen hebben veel invloed op de snelheid waarmee je kunt handelen en kunnen het verschil zijn tussen winst en verlies op de markt.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133423217
Ik krijg geen orders geplaatst bij Bitstamp, gaat lekker daar.
pi_133423228
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:37 schreef Duuc-nl het volgende:

[..]

Dus BTC-e>bitstamp?
Trading fees zijn altijd 0,2% bij btc-e. Bij bitstamp begin je op 0,5% en kan je tot 0,2% komen maar dan moet je wel meer dan $150.000 per dag verhandelen. Als die 0.001 het probleem is (is overigens voornamelijk voor het snel verwerken van de transactie) dan moet je wel met héél kleine aantallen handelen, wat natuurlijk kan.
pi_133423299
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:39 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Trading fees zijn altijd 0,2% bij btc-e. Bij bitstamp begin je op 0,5% en kan je tot 0,2% komen maar dan moet je wel meer dan $150.000 per dag verhandelen.
Thx!

Nog een vraagje, mijn wallet programma vraagt 0,0005 om bitcoins te verzenden. Hebben alle programma's dit?
PSN: Duuc-nl
pi_133423340
Hoe kan het trouwens dat ik op Bitonic kan verkopen voor bijna 500 euro?
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:42:06 #260
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133423370
Vraagje: zojuist verkocht ik 0,062 BTC aan Bitonic om alvast mijn initiële inleg terug te krijgen. Op het uiteindelijke overzicht bleek dat er 0,0008 BTC 'te weinig' verstuurd waren, zal Bitonic nu alsnog tot betaling overgaan, of de aanvankelijk verkochte BTC retourneren aan het retouradres dat ik ingevuld heb?
pi_133423375
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:37 schreef FZN05 het volgende:

[..]

Genoeg ingelegd, heb ook een mooie winst, maar zou leuk zijn als de koers weer gewoon elke dag een beetje omhoog zou gaan in plaats van deze grote schommelingen ;)
Op die manier.. Sorry begreep je even verkeerd dan haha. Geld inleggen op dit moment is inderdaad moeilijker dan het was voorheen. Maar ik raad iedereen die BTC heeft staan om ze vooral niet te verkopen. Een positieve uitkomst van het congres, kan nog wel eens voor een flinke koersstijging gaan zorgen.
pi_133423442
Vriend van mij die een groeiende-in-populariteit bitcoin-app had gemaakt voor IOS is gister gebeld met de mededeling dat hij een hoop functionaliteiten uit de app moet verwijderen. Kopen/verkopen/versturen van bitcoins mag niet meer via apps van apple, blijkt.
Conscience do cost.
pi_133423487
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:43 schreef ems. het volgende:
Vriend van mij die een groeiende-in-populariteit bitcoin-app had gemaakt voor IOS is gister gebeld met de mededeling dat hij een hoop functionaliteiten uit de app moet verwijderen. Kopen/verkopen/versturen van bitcoins mag niet meer via apps van apple, blijkt.
Vreemd? Internet bankieren mag toch ook via apps? En Paypal?
pi_133423575
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:43 schreef ems. het volgende:
Vriend van mij die een groeiende-in-populariteit bitcoin-app had gemaakt voor IOS is gister gebeld met de mededeling dat hij een hoop functionaliteiten uit de app moet verwijderen. Kopen/verkopen/versturen van bitcoins mag niet meer via apps van apple, blijkt.
Ik las eerder al berichten dat Apple daar moeilijk over doet. Best jammer }:|
pi_133423608
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:43 schreef ems. het volgende:
Vriend van mij die een groeiende-in-populariteit bitcoin-app had gemaakt voor IOS is gister gebeld met de mededeling dat hij een hoop functionaliteiten uit de app moet verwijderen. Kopen/verkopen/versturen van bitcoins mag niet meer via apps van apple, blijkt.
regulering van Apple :r
Zit met smart te wachten op een degelijke iOS app voor iPhone.
pi_133423621
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:45 schreef FZN05 het volgende:

[..]

Ik las eerder al berichten dat Apple daar moeilijk over doet. Best jammer }:|
Ach ja, we wisten al dat Apple allang niet meer aan innovatie deed :)
pi_133423669
Iemand met hetzelfde probleem bij Bitstamp? Limietorder ingevuld en bij verzenden worden de invoervelden rood.
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:47:57 #268
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133423722
Deposit op btc-e al een uur onderweg.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:48:41 #269
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133423765
quote:
5s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:42 schreef MissionPhailed het volgende:
Vraagje: zojuist verkocht ik 0,062 BTC aan Bitonic om alvast mijn initiële inleg terug te krijgen. Op het uiteindelijke overzicht bleek dat er 0,0008 BTC 'te weinig' verstuurd waren, zal Bitonic nu alsnog tot betaling overgaan, of de aanvankelijk verkochte BTC retourneren aan het retouradres dat ik ingevuld heb?
Ah, volgens het actuele transactie-overzicht wordt er nu tóch een uitbetaling verricht, ondanks dat ik Bitonic 0,0008 BTC te weinig heb gegeven afgaande op de order die ik opstelde.
pi_133423953
Als bittonic zich baseert op MtGox, hoe komt het dat de prijzen laatste halfuur bizar veel hoger liggen 450->530 euro
pi_133424044
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:44 schreef ShyntoZ het volgende:

[..]

Vreemd? Internet bankieren mag toch ook via apps? En Paypal?
Ze zullen wel discrimineren op "echte" currencies :O
Conscience do cost.
pi_133424050
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:52 schreef Writersright het volgende:
Als bittonic zich baseert op MtGox, hoe komt het dat de prijzen laatste halfuur bizar veel hoger liggen 450->530 euro
694 US Dollar equals
513.01 Euro

?
  dinsdag 19 november 2013 @ 20:55:45 #273
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133424142
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 18:19 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik had 'm gevonden :) Probleem is dat Multibit geen .dat-bestanden blieft ;(
Ouwe Bitcoin-client downloaden?
The best firms advertise the least...
pi_133424157
Eindelijk een beetje binnen op $575,10 :)
pi_133424199
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:53 schreef nikao het volgende:

[..]

694 US Dollar equals
513.01 Euro

?
Ik bekijk de MtGox koersen in euro's aangezien ik daarmee betaal en toen ik keek halfuurtje terug bungelde het op de 450 euro
pi_133424220
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:56 schreef Writersright het volgende:

[..]

Ik bekijk de MtGox koersen in euro's aangezien ik daarmee betaal en toen ik keek halfuurtje terug bungelde het op de 450 euro
En nu weer 517.
pi_133424233
Zag gisteren iemand 100 bitcoins kopen voor 660 dollar t stuk op Bitstamp. Zal die al buikpijn hebben? (ik al een beetje van die 1,5 bitcoin die ik kocht :) )
pi_133424242
Is er iets mis met bitstamp? Het koersverloop ziet er normaal hetzelfde uit over de verschillende exchanges, maar bitstamp wijkt vandaag af?
pi_133424334
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:57 schreef DarkNoize het volgende:
Zag gisteren iemand 100 bitcoins kopen voor 660 dollar t stuk op Bitstamp. Zal die al buikpijn hebben? (ik al een beetje van die 1,5 bitcoin die ik kocht :) )
Als iemand 100 bitcoins kan veroorloven, dan zal-ie vast niet druk maken om wat verlies.
pi_133424374
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:57 schreef nikao het volgende:
Is er iets mis met bitstamp? Het koersverloop ziet er normaal hetzelfde uit over de verschillende exchanges, maar bitstamp wijkt vandaag af?
Had vanmiddag en vanavond last van ddos aanval.
pi_133424410
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:59 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Als iemand 100 bitcoins kan veroorloven, dan zal-ie vast niet druk maken om wat verlies.
Daar zit ook weer wat in. Verder heb ik er ook wel vertrouwen in dat de koers nog gaat stijgen komende tijd hoor.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:01:05 #282
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133424431
Manmanman, ik kom er niet tussen bij bitonic
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:02:02 #283
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133424489
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:57 schreef DarkNoize het volgende:
Zag gisteren iemand 100 bitcoins kopen voor 660 dollar t stuk op Bitstamp. Zal die al buikpijn hebben? (ik al een beetje van die 1,5 bitcoin die ik kocht :) )
Neuh.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:02:22 #284
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133424504
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:02 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Neuh.
Koper meldt zich?
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:02:22 #285
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133424507
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 20:57 schreef DarkNoize het volgende:
Zag gisteren iemand 100 bitcoins kopen voor 660 dollar t stuk op Bitstamp. Zal die al buikpijn hebben? (ik al een beetje van die 1,5 bitcoin die ik kocht :) )
Investering voor de toekomst, al zakt hij in de komende dagen weken naar $300, stijgen gaat ie waarschijnlijk weer
The best firms advertise the least...
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:02:23 #286
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133424510
Wordt dit hieronder werkelijk uitbetaald of gaat Bitonic retourneren? Seinen staan vooralsnog op groen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:04:21 #287
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133424603
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:02 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Koper meldt zich?
10 op 690 vanochtend :D uiteindelijk wel recht weten te breien maar zweten neuh.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133424680
Whuuuhh dit is Russisch roulette ondertussen :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:06:22 #289
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133424703
Zojuist mijn eerste 0,1 BTC gekocht. Ben benieuwd
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:06:58 #290
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133424748
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:05 schreef Faazz het volgende:
Whuuuhh dit is Russisch roulette ondertussen :')
Welnee, 21:25 gewoon inkopen en enjoy the ride.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133424764
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:06 schreef Lollertrolle het volgende:
Zojuist mijn eerste 0,1 BTC gekocht. Ben benieuwd
Via wat? :)
Friends are like snow, if you pie on them they dissapear
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:07:56 #292
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133424796
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:07 schreef HurDur het volgende:

[..]

Via wat? :)
Bitonic. Heb geen zin in die hele rompslomp met documentatie versturen en een week wachten. Instant gratification please
pi_133424798
Waarom is Mt. Gox nog steeds zo populair vraag ik me af
pi_133424834
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:06 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Welnee, 21:25 gewoon inkopen en enjoy the ride.
Op wat? 15 minuten?

Gaat mij te langzaam :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:08:50 #295
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133424847
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:07 schreef Dynd het volgende:
Waarom is Mt. Gox nog steeds zo populair vraag ik me af
Goede ranking in de zoekmachines denk ik, veel nieuwe instappers weten niet eens dat er meerdere exchanges zijn.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133424939
Veel handel rond $575 op Bitstamp.
pi_133425005
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:08 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Goede ranking in de zoekmachines denk ik, veel nieuwe instappers weten niet eens dat er meerdere exchanges zijn.
Dat over die withdraws wordt hier ook zwaar overdreven, vorige week nog een withdraw gedaan en stond binnen 3 dagen op m'n rekening. Uiteraard zullen sommigen problemen hebben, maar als Gox echt zo slecht was werd daar niet meer gehandeld.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:12:16 #298
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133425062
Mtgox heeft vooral problemen met grote withdrawal.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:13:24 #299
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133425147
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:11 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Dat over die withdraws wordt hier ook zwaar overdreven, vorige week nog een withdraw gedaan en stond binnen 3 dagen op m'n rekening. Uiteraard zullen sommigen problemen hebben, maar als Gox echt zo slecht was werd daar niet meer gehandeld.
Bedragen onder de $1000 Dollar lijken tegenwoordig inderdaad prima te gaan, maar wil je daarboven uitbetalen hoor ik overal dat het errug lang duurt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133425356
Bitonic heeft én geen Bitcoins én geen geld meer.

quote:
Wegens bereikte limieten kan uw uitbetaling van na 21:00 aangeboden bitcoins tot 24 uur vertraging oplopen
  dinsdag 19 november 2013 @ 21:17:28 #301
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133425387
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 21:13 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Bedragen onder de $1000 Dollar lijken tegenwoordig inderdaad prima te gaan, maar wil je daarboven uitbetalen hoor ik overal dat het errug lang duurt.
MTGox heeft de bankentruuk dus al overgenomen (vertragen uitkeren om munt te slaan uit rente/wisselkoersen)
The best firms advertise the least...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')