We hebben wel eens rauwe kippenklauwen gehad voor de katten, maar die waren toch te taai. Is dat te eten? Uit de oven oid?quote:Op maandag 18 november 2013 21:35 schreef Molo het volgende:
[..]
ermnermnerm! Ik heb trouwens weleens kippenklauw gegeten maar dat was van een volwassen kip
Hehehehe, dat wordt nog wat dan
Is praktisch nogal onhaalbaar.quote:Op maandag 18 november 2013 21:33 schreef Molo het volgende:
[..]
ja precies, en dan nóg fout doen, ik vind het knap
Net als dat ik niet snap dat ze na 5 uur geen brood meer bijvullen of afbakken. Hij is tot 8 uur open en de laatste 2 uur gaat juist het hardst qua brood
Zo jaag je mij als klant dus heel snel weg, dumbasses.
Ik kan er ook echt boos om worden he
oh ja, dat inderdaadquote:Op maandag 18 november 2013 21:35 schreef megamandy het volgende:
[..]
Ja of tot 22u open zijn en inderdaad nooit meer brood over hebben dat was altijd in Eindhoven zo.
Alleen nog 1 soort afbakbroodjes ofzo dan
Nouja, als ik dan moet gokken zet ik in op de slagroomquote:Op maandag 18 november 2013 21:36 schreef Molo het volgende:
[..]
rip aan de nabestaanden en jouw straks plakkende huis
(mijn pa heeft ooit een keer tijdens een kinderpartijtje bij het eten van poffertjes voor 10 kinderen laten zien hoe je een mooie stofwolk krijgt als je de bus snel op de tafel "poft" bij het neerzetten
Mijn moeder was not amused )
wordt vrij lang gemarineerd denk ik. Ik vond er geen klap aan, taaiig en pezig en weinig vlees.quote:Op maandag 18 november 2013 21:37 schreef Incantrix het volgende:
[..]
We hebben wel eens rauwe kippenklauwen gehad voor de katten, maar die waren toch te taai. Is dat te eten? Uit de oven oid?
Ah, ok. Ik zou het zelf ook niet zo snel op tafel zetten.quote:Op maandag 18 november 2013 21:39 schreef Molo het volgende:
[..]
wordt vrij lang gemarineerd denk ik. Ik vond er geen klap aan, taaiig en pezig en weinig vlees.
Was bij de Kantonese Chinees overigens.
Die supermarkten zien mij dus nooit meer terugquote:Op maandag 18 november 2013 21:39 schreef IJsdraakje het volgende:
Bij bepaalde supers maken ze dat soort inschattingen dus structureel fout. (Lees: Helemaal géén brood)
van mij mogen ze het brood ook om 10 uur bakken hoor, als er maar is als ik nog uit mijn werk kom. Meestal loop ik daar direct heen en zie ik direct 4 mensen zielig rond kijken bij de afbakbroodjes omdat er geen "vers" brood meer is. Ik draai dan om en ga als het even kan naar een andere supermarkt.quote:Op maandag 18 november 2013 21:38 schreef Nagelschaartje het volgende:
[..]
Is praktisch nogal onhaalbaar.
Bij ons draaide de broodafdeling tot een uur of 6. Schoonmaken koste ook tijd, dus ik zorgde dan dat ik rond 5 uur m'n laatste brood inpakte. Na 5 uur kwam de avondploeg en dat waren tieners die nog op school zaten. Als je die allemaal moest leren hoe een broodafdeling werkt ben je een fortuin kwijt en waarschijnlijk doen ze het nog niet goed omdat het ze niet interesseert.
Daarbij bak je altijd vooruit omdat je niet met lege vakken wilt komen te zitten. Als je dan ergens een kleine inschattingsfout maakt, dan bak je de laatste ronde dus niet. En verkoop je toch maximaal .
Ik snap eigenlijk niet zo goed wat er mis mee is als brood twee uur ervoor is gebakken.
De appies waar ik altijd ga hebben over het algemeen tot het einde van de dag gewoon brood, dan vind ik het prima
Is ook best simpel te verklaren.quote:Op maandag 18 november 2013 21:39 schreef IJsdraakje het volgende:
Bij bepaalde supers maken ze dat soort inschattingen dus structureel fout. (Lees: Helemaal géén brood)
Ik ga zelf soberzo naar de bakker, dus /care.quote:Op maandag 18 november 2013 21:40 schreef Incantrix het volgende:
[..]
Die supermarkten zien mij dus nooit meer terug
Wel een extreme faal als supermarkt.quote:Op maandag 18 november 2013 21:43 schreef Nagelschaartje het volgende:
[..]
Is ook best simpel te verklaren.
Je werkt aan de hand van een bakplan. Die trekt gemiddelden van je normale verkoop, op basis daarvan bak je. Beetje rekening houden met de omstandigheden en net iets meer bakken.
Als jij als supermarkt tijdenlang lege vakken hebt 's avonds, geeft dat plan keurig aan dat je geen brood meer gaat verkopen en dat je dus niks meer hoeft te bakken
Mijn ideale avond was als ik aan het eind van de avond nog een halfje van elke kleur over had. Dan had ik goed gebakken
(als je teveel over hebt krijg je ook op je lazer omdat dat weggegooid moet worden "
bwhehehehee, goeie MI wel hiervanquote:Op maandag 18 november 2013 21:39 schreef Incantrix het volgende:
[..]
Nouja, als ik dan moet gokken zet ik in op de slagroom
Stef heeft daar trouwens geen faal-ouder voor nodig, die vind dat zelf wel uit Dat hij dan bij de (licht neurotische) kinderfysio op één been moest gaan staan maar afgeleid raakte doordat hij wolken kon maken met de bordenwisser van het krijtbord dat er ook stond
De reactie van de fysio was.. Licht neurotisch
O zo. Dan snap ik hem .quote:Op maandag 18 november 2013 21:43 schreef Molo het volgende:
[..]
van mij mogen ze het brood ook om 10 uur bakken hoor, als er maar is als ik nog uit mijn werk kom. Meestal loop ik daar direct heen en zie ik direct 4 mensen zielig rond kijken bij de afbakbroodjes omdat er geen "vers" brood meer is. Ik draai dan om en ga als het even kan naar een andere supermarkt.
Sinds de Lidl hier wel gewoon brood genoeg heeft (nieuwe bakkerijafdeling) is het opvallend rustiger bij de AH en veel drukker bij de Lidl.
Ik denk dat verlies maken op brood wat je over hebt zoveel minder erg is dan boze/teleurgestelde klanten omdat je geen brood meer hebt.
En vroeger had je ook gewoon brood van een dag oud wat je kon kopen, ik vind het echt krom en dom dat da niet meer kan
quote:Op maandag 18 november 2013 21:39 schreef IJsdraakje het volgende:
Bij bepaalde supers maken ze dat soort inschattingen dus structureel fout. (Lees: Helemaal géén brood)
Geen tijd voor/zin in/geld voorquote:Op maandag 18 november 2013 21:43 schreef IJsdraakje het volgende:
[..]
Ik ga zelf soberzo naar de bakker, dus /care.
Ik heb ook echt hárd op mijn tong gebeten om haar niet keihard uit te lachenquote:
die krengen zijn altijd open als ik op mijn werk zitquote:Op maandag 18 november 2013 21:43 schreef IJsdraakje het volgende:
[..]
Ik ga zelf soberzo naar de bakker, dus /care.
En leeggerausd voor een uur of 12quote:Op maandag 18 november 2013 21:45 schreef Molo het volgende:
[..]
die krengen zijn altijd open als ik op mijn werk zit
Stomme darmen en de appie/overige supermarkten hebben geen brood waar ik op langere termijn goed op reageer en wat ik ook nog te eten vind. (En niet binnen een half uur weer verga van de honger)quote:Op maandag 18 november 2013 21:45 schreef Incantrix het volgende:
[..]
Geen tijd voor/zin in/geld voor
Maar ik koop eigenlijk alleen brood bij de appie, de andere supers waar ik kom hebben geen eetbaar brood.
is het zo'n tutje met een sjaaltje en beertjestrui?quote:Op maandag 18 november 2013 21:45 schreef Incantrix het volgende:
[..]
Ik heb ook echt hárd op mijn tong gebeten om haar niet keihard uit te lachen
Dat is crap jaquote:Op maandag 18 november 2013 21:46 schreef IJsdraakje het volgende:
[..]
Stomme darmen en de appie/overige supermarkten hebben geen brood waar ik op langere termijn goed op reageer en wat ik ook nog te eten vind. (En niet binnen een half uur weer verga van de honger)
Bestellijst.quote:Op maandag 18 november 2013 21:46 schreef Incantrix het volgende:
[..]
En leeggerausd voor een uur of 12
JA! ERMAHGERD JE KENT HAARquote:Op maandag 18 november 2013 21:46 schreef Molo het volgende:
[..]
is het zo'n tutje met een sjaaltje en beertjestrui?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |