Waar zijn die Pringles te koop? Lijken me super!quote:Op zaterdag 9 november 2013 00:02 schreef uniekhoorn het volgende:
Pringles extreme kaas, kroepoek teryaki, cola-berenburg en augurkjes met ham
Das wel allemaal gezond!quote:Op zaterdag 9 november 2013 00:40 schreef golfer het volgende:
Hier een kop slasoep en wat surimiflakes en een portie sushi van de viswinkel achterover geslagen.
/over vreetbui gesproken.
De winkelquote:Op zaterdag 9 november 2013 00:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Waar zijn die Pringles te koop? Lijken me super!
Ik had een halve zak zoute popcorn en paar zure matten. Eetbui
Change of plansquote:Op zaterdag 9 november 2013 17:34 schreef BlackLining het volgende:
Pasta carbonara Huisgemaakt, natuurlijk.
Ben ik nou gek, maar wat zijn eigenlijk bistrokrieltjesquote:Op zondag 10 november 2013 17:30 schreef Mirjam het volgende:
beenham uit de oven met een saus/marinade van ketjap, honing en tijm.
erbij gepofte aarappel, gebakken bistrokrieltjes, en rode kool en appelmoes
Die kleine ronde aardappeltjes.. Ter grootte van een proemknikker van vroegerquote:Op zondag 10 november 2013 20:19 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ben ik nou gek, maar wat zijn eigenlijk bistrokrieltjes
en dan gekruidquote:Op zondag 10 november 2013 20:34 schreef theKiD het volgende:
[..]
Die kleine ronde aardappeltjes.. Ter grootte van een proemknikker van vroeger
verplaatst naar morgen, nu word het een curry kokos roerbak met garnalen en noedelsquote:Op maandag 11 november 2013 11:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vanvond dit: http://abbescookingantics(...)asagne-meatless.html met eigegemaakte lasagna vellen, kan precies alles wat op moet in!
quote:Op maandag 11 november 2013 18:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Witlof ham/kaas en een cordonbleu.
Benieuwd naar die lasagne lijkt me heerlijk!quote:Op maandag 11 november 2013 18:37 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
verplaatst naar morgen, nu word het een curry kokos roerbak met garnalen en noedels
Nu wel deze! Erg lekker morgen nog een keertje!quote:Op maandag 11 november 2013 11:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vanvond dit: http://abbescookingantics(...)asagne-meatless.html met eigegemaakte lasagna vellen, kan precies alles wat op moet in!
Mooi wil deze van het weekend maken bedankt voor de tip!quote:Op dinsdag 12 november 2013 19:54 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Nu wel deze! Erg lekker morgen nog een keertje!
Nu toe een schaaltje griekse yoghurt met verse blauwe bessen en honing
quote:Op dinsdag 12 november 2013 23:41 schreef foodlover het volgende:
[..]
Mooi wil deze van het weekend maken bedankt voor de tip!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Oehhhquote:Op woensdag 13 november 2013 18:26 schreef golfer het volgende:
Hier stond op het menu: verse spaghetti, gebakken coquilles, roergebakken zeekraal, zeeduivelmoten omwikkeld met pancetta uit de oven en een mosterd-roomsaus met kappertjes.
Lekker!quote:Op woensdag 13 november 2013 18:06 schreef foodlover het volgende:
Biefstuk met pepersausje gemaakt van het braadvet met room en peperkorrels, aardappeltoefjes en boontjes met sjalot, mayo erbij
Mmm goed gekookt hoorquote:Op woensdag 13 november 2013 18:26 schreef golfer het volgende:
Hier stond op het menu: verse spaghetti, gebakken coquilles, roergebakken zeekraal, zeeduivelmoten omwikkeld met pancetta uit de oven en een mosterd-roomsaus met kappertjes.
Ah, paardenvlees.quote:Op woensdag 13 november 2013 20:54 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik had dit vanavond
[ afbeelding ]
Dat is niet meer zo maar al was dat nog wel zo.... is ook vlees wat altijd al is verkocht...quote:
Ooh, stoofpeertjes. Eén van mijn favorietenquote:Op donderdag 14 november 2013 16:45 schreef Panthera1984 het volgende:
Terwijl ik wacht op mijn stoofpeertjes, drink ik een glaasje rode wijn.
De stoofpeertjes worden het desert, boerenkool met een (vegetarische) gehaktbal het hoofdgerecht.
Al gekookte rijst moet je gewoon weggooien.quote:Op donderdag 14 november 2013 16:09 schreef Iemand91 het volgende:
Ik moet wat gaan verzinnen met restjes.
Heb nog een tortilla/wrap liggen, gekookte rijst, gekookte aardappelen, (shoarma)vlees enz. enz.
Iemand een idee toevallig om hiervan te maken?
Kijken of ik van bovenstaande iets eetbaars kan maken.
Welneeeeee. 'Fried rice' maak je juist ideaal gezien met rijst van de dag ervoor. Mits in de tussentijd goed (en snel) gekoeld natuurlijk.quote:Op donderdag 14 november 2013 20:15 schreef Myraela het volgende:
[..]
Al gekookte rijst moet je gewoon weggooien.
Gaaf!quote:
Wat is dat?quote:
Mascarpone en parmezaan ipv tomaatquote:
Aaaah, heb je dat boek!? Ik zie er steeds de reclame van, en dank kan ik alleen maar denken: hebben ze elkaar gedaan, daar in Italië?quote:Op vrijdag 15 november 2013 17:19 schreef borisz het volgende:
[..]
Mascarpone en parmezaan ipv tomaat
Recept uit het Italiaanse boek van Giovanni en Roberta van 24 kitchen
En zo lekkerquote:
Die kippensoep uit blik vind ik toch zo ranzigquote:Op vrijdag 15 november 2013 13:27 schreef Bienelientjee het volgende:
Blikje kippensoep van Unox. En een bruin broodje.
is toch niet zo lastig?quote:Op zaterdag 16 november 2013 14:02 schreef Geerd het volgende:
Ik ga zo gehaktballen maken !! Hoop dat het lukt en anders.... thuisbezorgd.nl
Moet lukken idd, wou al bijna beginnen maja zit ik om 15,45 al aan de ballen eerst maar een paar knal potten. Heb 1kg gehaald heb ik morgen ook nog paar ballen.quote:
quote:Op zaterdag 16 november 2013 17:21 schreef bloodymary1 het volgende:
We hebben niks vanavond en ik ga lekker uitgebreid koken:
- combinatie van pate, rucola, truffeldressing en rauwe ham uit de oven;
- hertenbiefstuk met rode wijnsaus en aardappelpuree met truffel en roerbakgroenten;
- kaasplankje met kletzenbrot, truffelhoning en oude port;
- wittechocolademousse op luikse wafel met banaan/caramel.
Lekker he?
Oh dat is zo lekker!quote:Op zaterdag 16 november 2013 17:16 schreef Mirjam het volgende:
kip uit de oven, lekker met een knapperig velletje
lekkerder dan dat wordt het niet inderdaad. Het ruikt hier ook zo lekker, ik kan niet wachtenquote:Op zaterdag 16 november 2013 18:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oh dat is zo lekker!
De gegrilde kippen van de slager waren net helaas op anders had ik dat ook gegeten.
Nu wordt het romige tomatensoep met parmezaan en warme broodjes met carpacciotapenade. Lekker op de zaterdag .
moet je truffel op?quote:Op zaterdag 16 november 2013 17:21 schreef bloodymary1 het volgende:
We hebben niks vanavond en ik ga lekker uitgebreid koken:
- combinatie van pate, rucola, truffeldressing en rauwe ham uit de oven;
- hertenbiefstuk met rode wijnsaus en aardappelpuree met truffel en roerbakgroenten;
- kaasplankje met kletzenbrot, truffelhoning en oude port;
- wittechocolademousse op luikse wafel met banaan/caramel.
Lekker he?
Klinkt heel lekker, maar wat is het?quote:Op zaterdag 16 november 2013 18:20 schreef Selestha het volgende:
Saag aloo met basmati rijst Lief en ik zijn vandaag alleen
Indiase curry van ui, aardappel, spinazie en tomaat. Lekker pittig-zoet; voor lief met garnalen van de grill en voor mij even zo omdat ik geen zin had in vlees of visquote:Op zaterdag 16 november 2013 18:24 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Klinkt heel lekker, maar wat is het?
Hmmm, ik houd wel van pittig-zoet, daar zal ik eens een receptje van gaan opzoeken.quote:Op zaterdag 16 november 2013 18:27 schreef Selestha het volgende:
[..]
Indiase curry van ui, aardappel, spinazie en tomaat. Lekker pittig-zoet; voor lief met garnalen van de grill en voor mij even zo omdat ik geen zin had in vlees of vis
quote:Op zondag 17 november 2013 23:36 schreef Tropanzia het volgende:
Mijn vrouw Bertrien wist mij vanavond op een heerlijk apperitiefje te trakteren. Namelijk een broodje poep, echt van genoten!
Schaam je.quote:Op zondag 17 november 2013 23:31 schreef BlackLining het volgende:
Magnetronmaaltijd, macaroni bolognese
Heel lui, ik weet het, maar zo rol ik op zondag
quote:Op zondag 17 november 2013 23:55 schreef Anne het volgende:
[..]
Schaam je.
Hier was het spaghetti bolognese, met een komkommersalade.
Enne?quote:Op maandag 18 november 2013 00:08 schreef BlackLining het volgende:
[..]
Morgen weer zelf koken, voor het hele huis. Wat weet ik nog niet, maar het zal wel weer iets moois worden. Vrij dagje en niks beters te doen, dus tijd zat
Grote pan hutspot gemaaktquote:Op maandag 18 november 2013 17:28 schreef Anne het volgende:
[..]
Enne?
Hier wordt het braadworst, gebakken aardappelschijfjes en witte bonen in tomatensaus.
Omdat ik daar zin in heb .
Nope, had ik geen tijd voorquote:
Zag ik liggen van struik. Is dat wat?quote:Op dinsdag 19 november 2013 22:23 schreef Anne het volgende:
Curryworst maaltijdsoep met 2 stokbroodjes (en kruidenboter voor mij).
Vriendlief en ik vonden hem allebei erg lekker en voor herhaling vatbaar.quote:Op dinsdag 19 november 2013 22:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zag ik liggen van struik. Is dat wat?
quote:Op dinsdag 19 november 2013 12:54 schreef Panthera1984 het volgende:
..
Ik heb gisteren voor vandaag gekookt, een variant op pasta e ceci met meer groenten, tijm ipv rozemarijn (want dat had ik nog) en fijne mie noedels ipv soeppasta
Lekker! Moet ik ook maar binnenkort maken, hou ervanquote:Op woensdag 20 november 2013 16:43 schreef mascara-klodder het volgende:
Bruine bonen met spekjes en ui. Daarbij piccalilly en zelfgemaakte appelmoes
wat voor kut baas heb jij danquote:Op woensdag 20 november 2013 19:20 schreef BlackLining het volgende:
Nog niks barst van de honger. Nog geen tijd gehad om te eten.. Denk dat ik zo thuis het laatste beetje snert opwarm.
Werden wraps met chili, gehakt en mais. Met chilisaus.quote:Op woensdag 20 november 2013 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Zoute dropjes en halve bak kwark vanmiddag.
Vnv denk gauw diepvriespizza want moet weg.
Och, wat heerlijk! Zonder twijfel mijn allerfavorietst soort etenquote:Op woensdag 20 november 2013 19:47 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Hummus kawarma met citroensaus, daarbij ook nog fattoush
Heeel erg lekker
Ach, ik heb vanmiddag ook tot 1 uur mogen uitslapen Voor wat hoort wat. Ben net thuis, maar ik ga niet meer koken, de groetenquote:
Dat doe ik elke dag, voor 1400 geen gezeik aan de kop, uitzonderingen daar gelaten.quote:Op woensdag 20 november 2013 20:12 schreef BlackLining het volgende:
[..]
Ach, ik heb vanmiddag ook tot 1 uur mogen uitslapen Voor wat hoort wat. Ben net thuis, maar ik ga niet meer koken, de groeten
Meehhh, viel tegen. Ik heb er een pot sambal naast moeten zetten om er nog een beetje smaak aan te geven.quote:Op donderdag 21 november 2013 13:42 schreef minilot het volgende:
Eten vergeten mee te nemen naar mijn werk en er lag hier ook helemaal niets meer in de kasten.. Dus gewoon maar eens iets besteld: vegetarische roti!
Het wordt als het goed is zodadelijk bezorgd.
Wel zin in, want verder nog niks op vandaag - alleen koffie gedronken
Twee hele volkeren? Monsieur Cannibale, is that you?quote:Op donderdag 21 november 2013 13:36 schreef uniekhoorn het volgende:
Kom bospaddestoelsoep, twee volkeren met tomaat en kaas
Twee bekers ijskoude melk.
Straks appel en mandarijn
quote:Op donderdag 21 november 2013 16:47 schreef BlackLining het volgende:
[..]
Twee hele volkeren? Monsieur Cannibale, is that you?
Fft at kippensoep, valt dus best meequote:Op donderdag 21 november 2013 16:48 schreef Meloewa het volgende:
Wat eten jullie allemaal apart voedsel
quote:Op donderdag 21 november 2013 16:47 schreef BlackLining het volgende:
[..]
Twee hele volkeren? Monsieur Cannibale, is that you?
zo simpel en ohzo lekker, had het al zolang ook niet gegeten. Restje wat over was had ik als ontbijt genomenquote:Op woensdag 20 november 2013 17:28 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lekker! Moet ik ook maar binnenkort maken, hou ervan
Erg lekker en leuk om te eten met een slablaadje.quote:Op donderdag 21 november 2013 15:30 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vanavond http://fit-fun-delish.com/2013/08/shrimp-lettuce-wraps.html
Nu een kop citroen thee
Wat had je?quote:
quote:Op donderdag 21 november 2013 19:31 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Risotto, dat is lang geleden zeg!!
Heerlijk!quote:Op vrijdag 22 november 2013 14:20 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Varkenshaas met champignonsaus, gekruide aardappelen uit de oven en bloemkoolgratin met paarmezaanse kaas.
Daarvoor kun je altijd terecht in het Foodgawkerstopic!quote:Op vrijdag 22 november 2013 15:06 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Het is maar goed dat er niet zo heel veel foto's worden gepost hier
Veel vind ik lekkerder zelfgemaakt maar appelmoes vind ik toch echt lekker uit een pot . Eet t alleen nooit meer, toen ik thuiswoonde iedere dag.quote:Op vrijdag 22 november 2013 16:02 schreef uniekhoorn het volgende:
Ga nu een cola-berenburg inschenken met daarbij een blokje chocolade.
Net appelmoes gemaakt voor vanavond, zo simpel te maken en zoveel lekkerder dan uit pot
Heb je die van mij nog niet gehadquote:Op vrijdag 22 november 2013 16:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Veel vind ik lekkerder zelfgemaakt maar appelmoes vind ik toch echt lekker uit een pot . Eet t alleen nooit meer, toen ik thuiswoonde iedere dag.
Net een grote zeer rijpe sappige peer gegeten. Vanavond spaghetti
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |