abonnement Unibet Coolblue
pi_135605721
quote:
0s.gif Op donderdag 16 januari 2014 15:00 schreef Lotteehee het volgende:
Hoi.
Vergeleken met jullie was mijn relatie waarschijnlijk echt niks, 5 intense maanden, maar ik ben echt helemaal emotioneel kapot gemaakt door hem.
Ik kan niet accepteren dat het perfect ging en van de een op de andere dag (sinds vrijdag) gedraagt hij zich als de duivel tegen me. Een week geleden stuurde hij me nu nog dat hij zin had in het weekend en dat hij van me hield. Hij was de eerste bij wie ik me echt ontzettend vertrouwd voelde.
Waarom doen mensen zo.

Hoe ga ik hier overheen komen. Ik ben overal mee gestopt, eet bijna niet meer, denk alleen maar negatief, avondje uit met vriendinnen was een ramp want alles herinnerde me aan hem en dat resulteerde in mij huilend in de kroeg. Klotezooi :'(
Het 'hoe ga ik hier overheen komen' is zo herkenbaar. Dat heeft denk ik bijna iedereen. Dat gevoel zoeft ook dagelijks door m'n hoofd, vooral met het idee erbij van 'hoe kan ik hier in hemelsnaam vrede mee hebben'. Maar besef heel goed dat je er wel overheen móét komen, en dat houd je ook wel op de been. Tenminste, bij mij wel. Gun jezelf wat aandacht van, in jou geval, andere jongens als je je eenzaam voelt. Het hoeft niet met de intentie te zijn om af te spreken of wat dan ook, maar gewoon jezelf bezig houden en jezelf laten merken dat er heus wel meer vissen in de zee zijn.

Het grappige is dat ik zelf dondersgoed denk te weten wat te doen enzo, maar ik kan mezelf er niet toe zetten om het te doen. Vrienden van me, toffe gozers, maar emotioneel besef van een pinda, zeggen slechst; ach, vergeet haar en denk gewoon aan de slechte dingen.
Jammer genoeg werkt het niet zo, dan was het wel heel makkelijk geweest.

Punt is, denk aan de leuke maanden die je hebt gehad, maar besef ook heel goed dat het voor een reden ten einde is gekomen. Als iemand het uitmaakt, dan betekent dat ook dat het gewoon geen toekomst had en daar kom je dan op de harde manier achter.

Als je erover wil praten, be my guest, ik heb hier ook iemand geDM'd omdat misschien tegen een vreemde praten nog wel fijner is dan tegen iemand die je goed kent, omdat een vreemde geen oordeel over je heeft en er echt objectief naar kan kijken.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')