abonnement Unibet Coolblue
  zondag 8 december 2013 @ 03:10:32 #151
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134040170
quote:
1s.gif Op zondag 8 december 2013 03:05 schreef RobinOok het volgende:
Leuk! Waar?
Het is nog maar een klein bedrijfje,website is er geloof ik ook niet (kan ik in elkg eval niet vinden) maar hij staat weleens met een kraampje op festivals (heel toepasselijk was dat het Kimchi festival) en bierproeverijen (valt me op dat veel hobbybrouwers ook kimchi maken, schijnt qua smaak ook goed bij speciaalbieren te passen (vooral de hoppige bieren).

Ik zal even kijken of ik wat meer kn vinden want hij maakt diverse kimchi's (oa thaise en ook van andere groenten dan witte kool)

edit: ah, dat was snel.. toch nog wat gevonden: http://www.fermentator.nl/ en https://twitter.com/DeFermentator
pi_134044204
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 december 2013 21:57 schreef Myraela het volgende:

[..]

Hij heeft al geen ban meer.
Misschien komt hij me weer eens op mijn donder geven als ik zeg dat ik vanavond patates in de
olijfolie ga frituren :D dan wordt ie altijd een beetje boos op me :+
  User die het meest klaagt 2022 zondag 8 december 2013 @ 13:46:34 #153
414785 sirdanilot
pi_134045973
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 02:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zeg nooit nooit. :Y)

[ link | afbeelding ]
Cleaning Out The Fridge II

Maar goed, dat was na maanden. :+
Een koreaan zou beweren dat je dit nog steeds kunt eten, dat het witte juist lekker is en smaakt als yoghurt. Heb ik wel eens op internet gezien. Zelf heb ik zo m'n twijfels, maar als het niet echt stinkt zou ik het wel proeven want yolo.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 8 december 2013 @ 16:07:21 #154
226990 Gwywen
Tuinvrouw
pi_134050340
quote:
10s.gif Op zondag 8 december 2013 02:02 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Oja die vreselijke flammkuchen
O, nee, heerlijk juist! Ik maak het geregeld, mmmm :9
  zondag 8 december 2013 @ 16:47:51 #155
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134051381
En een Italiaanse pizza is al niks, zo'n Duitse is drie keer niks. Goed voorbeeld van de Duitse keuken. He-le-maal niks. :P
pi_134052031
er is blijkbaar meer nodig om een beer uit zijn grot te lokken.
pi_134054784
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 17:10 schreef Oceanonix het volgende:
er is blijkbaar meer nodig om een beer uit zijn grot te lokken.
Foie gras is zielig voor ganzen }:|

(nu moet 't toch echt wel kriebelen, zou je zeggen? :+ )
"Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"
pi_134055069
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 18:47 schreef KillerBee4ever het volgende:

[..]

Foie gras is zielig voor ganzen }:|

(nu moet 't toch echt wel kriebelen, zou je zeggen? :+ )
krijg jij ook altijd zo'n last van e621?
  zondag 8 december 2013 @ 23:46:09 #159
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134068541
Kan iemand mij advies geven ten aanzien van het bereiden van Knorr Wereldgerechten en dan de chapati? Ik ben niet zo'n keukenheld.


Piet? Piet.....? Piet!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 9 december 2013 @ 00:12:40 #160
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_134069312
Bah, wie vindt nu een stukje vet doormarmerd rundvlees lekker? Geef mij maar een stukje magere rundvlees, hoe verser van de slacht, hoe beter.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_134069396
Een goede stoofschotel maak je met Schultenbräu en biefstuk en breng je op smaak met e621 :Y

Hoi piet? ;(

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 09-12-2013 00:16:57 ]
  maandag 9 december 2013 @ 01:04:19 #162
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_134070486
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 00:12 schreef ASSpirine het volgende:
Bah, wie vindt nu een stukje vet doormarmerd rundvlees lekker? Geef mij maar een stukje magere rundvlees, hoe verser van de slacht, hoe beter.
Ik.
Flink dooraderd Angus of Wagyuvlees een paar keer eten en je wilt nooit meer mager vlees.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 9 december 2013 @ 01:40:56 #163
297508 broccolitaart
Om des keizers baard
pi_134071038
Daar is de nieuwe Piet!
pi_134074349
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 01:04 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik.
Flink dooraderd Angus of Wagyuvlees een paar keer eten en je wilt nooit meer mager vlees.
En dan even 4 minuten iedere kant in de croma? :)
pi_134076036
quote:
2s.gif Op maandag 9 december 2013 10:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

En dan even 4 minuten iedere kant in de croma? :)
Maak er maar 10 minuten van, uitje erbij. Er gaat niets boven die goeie ouwe socialistische keuken.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 9 december 2013 @ 11:43:20 #166
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134076315
quote:
2s.gif Op maandag 9 december 2013 10:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

En dan even 4 minuten iedere kant in de croma? :)
En zoals Weltschmerz al zegt, minstens 10 minuten per kant. Lekker goed doorbakken.
En eerst flink marineren in een mengsel van paprikapoeder en knoflookpoeder. En veel zout erop.
  maandag 9 december 2013 @ 11:55:32 #167
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_134076604
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 11:43 schreef RobinOok het volgende:

En zoals Weltschmerz al zegt, minstens 10 minuten per kant. Lekker goed doorbakken.
En eerst flink marineren in een mengsel van paprikapoeder en knoflookpoeder. En veel zout erop.
:D
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  † In Memoriam † maandag 9 december 2013 @ 11:56:39 #168
91830 MaximusTG
pi_134076635
Eerst nog even insnijden en plat slaan toch?
pi_134076720
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 11:56 schreef MaximusTG het volgende:
Eerst nog even insnijden en plat slaan toch?
Insnijden zodat ie mooi mals wordt. :Y
Sterkheidsbaas van alles.
pi_134077045
Nah, Piet kom op! Ze missen je en jij mist ze allemaal vast ook wel.

Geef nou maar toeeeeeeeeee :+

Deze was nog van jou :P

Toen had ik eiwitgebrek enzo... weet je nog!? :D

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 september 2013 17:17 schreef Pietverdriet het volgende:
The Underdog vs Fann&Piet
Doet me hier aan denken

pi_134079651
Kan iemand me uitleggen hoe dat ook alweer zat met extra vierge olifolie en frituren?
  † In Memoriam † maandag 9 december 2013 @ 14:10:28 #172
91830 MaximusTG
pi_134079831
Waar je denk ik naar op zoek bent is "walmpunt", het moment dat de olie begint te walmen. Dat ligt voor extra vierge olijfolie hoger dan voor normale olijfolie.
Volgens mij zou je er in kunnen frituren. Maar volgens mij kan je beter pindaolie of palmolie gebruiken dan?
  maandag 9 december 2013 @ 14:26:50 #173
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134080279
Als zelfs de veganisten Piet gaan missen...! :o
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 9 december 2013 @ 15:35:00 #174
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134082291
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:03 schreef Oceanonix het volgende:
Kan iemand me uitleggen hoe dat ook alweer zat met extra vierge olifolie en frituren?
Gewoon niet doen.. smaakt niet lekker en extra vierge is gemaakt voor koude bereidingen, niet voor warme bereidingen en al zeker niet voor frituren (rookpunt 140 graden, gewone "niet-vierge"is 160graden)

Voor frituren gebruik je zonnebloemolie (rookpunt 190graden), pindaolie (rookpunt 240 graden dus al veel beter dan zonnebloemolie) of rijstolie (rookpunt 255 graden)
Hoe hoger het rookpunt hoe minder geur er vanaf komt en hoe heter je kan frituren.
(rode) palmolie is ook prima om mee te frituren, misschien wel een van de betere olien on in te frituren zelfs.
pi_134082343
quote:
2s.gif Op maandag 9 december 2013 12:00 schreef Lonaa het volgende:

Insnijden zodat ie mooi mals wordt. :Y
Ik zou er gaatjes in prikken. Kan prima met een luizenkam.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')