Het is nog maar een klein bedrijfje,website is er geloof ik ook niet (kan ik in elkg eval niet vinden) maar hij staat weleens met een kraampje op festivals (heel toepasselijk was dat het Kimchi festival) en bierproeverijen (valt me op dat veel hobbybrouwers ook kimchi maken, schijnt qua smaak ook goed bij speciaalbieren te passen (vooral de hoppige bieren).quote:
Misschien komt hij me weer eens op mijn donder geven als ik zeg dat ik vanavond patates in dequote:
Een koreaan zou beweren dat je dit nog steeds kunt eten, dat het witte juist lekker is en smaakt als yoghurt. Heb ik wel eens op internet gezien. Zelf heb ik zo m'n twijfels, maar als het niet echt stinkt zou ik het wel proeven want yolo.quote:Op zondag 8 december 2013 02:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zeg nooit nooit.
[ link | afbeelding ]
Cleaning Out The Fridge II
Maar goed, dat was na maanden.
O, nee, heerlijk juist! Ik maak het geregeld, mmmmquote:Op zondag 8 december 2013 02:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oja die vreselijke flammkuchen
Foie gras is zielig voor ganzenquote:Op zondag 8 december 2013 17:10 schreef Oceanonix het volgende:
er is blijkbaar meer nodig om een beer uit zijn grot te lokken.
krijg jij ook altijd zo'n last van e621?quote:Op zondag 8 december 2013 18:47 schreef KillerBee4ever het volgende:
[..]
Foie gras is zielig voor ganzen
(nu moet 't toch echt wel kriebelen, zou je zeggen? )
Ik.quote:Op maandag 9 december 2013 00:12 schreef ASSpirine het volgende:
Bah, wie vindt nu een stukje vet doormarmerd rundvlees lekker? Geef mij maar een stukje magere rundvlees, hoe verser van de slacht, hoe beter.
En dan even 4 minuten iedere kant in de croma?quote:Op maandag 9 december 2013 01:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik.
Flink dooraderd Angus of Wagyuvlees een paar keer eten en je wilt nooit meer mager vlees.
Maak er maar 10 minuten van, uitje erbij. Er gaat niets boven die goeie ouwe socialistische keuken.quote:Op maandag 9 december 2013 10:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
En dan even 4 minuten iedere kant in de croma?
En zoals Weltschmerz al zegt, minstens 10 minuten per kant. Lekker goed doorbakken.quote:Op maandag 9 december 2013 10:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
En dan even 4 minuten iedere kant in de croma?
quote:Op maandag 9 december 2013 11:43 schreef RobinOok het volgende:
En zoals Weltschmerz al zegt, minstens 10 minuten per kant. Lekker goed doorbakken.
En eerst flink marineren in een mengsel van paprikapoeder en knoflookpoeder. En veel zout erop.
Insnijden zodat ie mooi mals wordt.quote:Op maandag 9 december 2013 11:56 schreef MaximusTG het volgende:
Eerst nog even insnijden en plat slaan toch?
quote:Op dinsdag 17 september 2013 17:17 schreef Pietverdriet het volgende:
The Underdog vs Fann&Piet
Doet me hier aan denken
Gewoon niet doen.. smaakt niet lekker en extra vierge is gemaakt voor koude bereidingen, niet voor warme bereidingen en al zeker niet voor frituren (rookpunt 140 graden, gewone "niet-vierge"is 160graden)quote:Op maandag 9 december 2013 14:03 schreef Oceanonix het volgende:
Kan iemand me uitleggen hoe dat ook alweer zat met extra vierge olifolie en frituren?
Ik zou er gaatjes in prikken. Kan prima met een luizenkam.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |