FOK!forum / Gaming / Guild Wars 2 #45 - Misschien iets met Halloween?
#ANONIEMmaandag 14 oktober 2013 @ 18:53
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! speelt hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks en er is ook een Guild4.gif

FOK! Guild: Fondlers Of Koalas - Far Shiverpeak
Whisper:Booyaa.4937 (op FOK! Lamabal) leader van onze guild of Rivalo.1260, Officer. voor een invite

Teamspeak IP: 176.9.1.88
Guild Wars 2 Channel


14.gif Crafting guide

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


SPOILER: Crafting
Er zijn meerdere Crafting disciplines in guildwars 2. Namelijk

Armorsmith
Handig voor de Warrior en Guardian

Artificer

Handig voor Necromancer, Mesmer, Elementalist en Guardian

Chef
Handig voor alle professions

Huntsman
Handig voor Engineer, Mesmer, Necromancer, ranger, Thief en Warrior

Jeweler
Handig voor alle Professions

Leatherworker
Handig voor Ranger, Thief en Engineer

Tailor
Handig voor Elementalist, Mesmer en Necromancer

Weaponsmith
Handig voor Warrior, Guardian, Necromancer, Mesmer, Thief en Ranger

Chef is een crafting discipline die vergeleken met de andere disciplines veel karma, gold en moeite kost trouwens.

Korte uitleg hoe je van start kan gaan.

Koop in ieder geval zo snel mogelijk je gathering tools!

In je startzone is altijd wel een merchant te vinden die coperen tools kan verkopen. Je hebt de Mining Pick, Logging axe en Harvesting sickle nodig. Hoe hoger je level is hoe beter de tools zijn die je kan kopen. Je hebt Copper (vanaf level 1), iron (vanaf level 10), steel(vanaf level 20), darksteel(vanaf level 30) en Mithril (vanaf level 45) tools. De hogere level tools heb je ook nodig voor de hogere level crafting meterialen.

Er zijn 6 tiers aan materialen die je moet verzamelen voor je crafting disciplines. Zie bijvoorbeeld De GW2 Wiki

Verzamel de basic en refined material in de crafting tab van je bank (als je aan het verzamelen bent en je inventory begint vol te raken kan je klikken op het radartje rechts boven en 'deposit crafting material' kiezen, wordt het meteen in je bank gegooid)De crafting tab van je bank is een apart gedeeltje waar je per crafting material 250 stuks kan verzamelen zonder dat het de normale ruimte in je bank in neemt. Erg handig!

Mocht je een startgebied hebben af gemaakt dan zou je in ieder geval genoeg spullen moeten hebben om te beginnen met je crafting. Ga naar een crafting station (op de map en in een stad zijn deze wel te vinden.) en haal ook even een paar spullen van je crafting merchant.

Ga eerst aan de slag om onderdelen te maken. Je hebt basis onderdelen die je kan maken en je hebt refined materiaal die je kan maken voor de speciale eigenschappen van je product. Kijk ook hier voor informatie

Na de refined materials moet je vaak ook nog Activators maken
Zie ook hier
Insignia's zijn voor Armor Zie hier
Inscriptions zijn voor wapens Zie hier
Gemstone zijn voor Juwelen Zie hier
Runes of holding zijn voor je inventory opslag Zie hier

Mocht je al deze spullen in je inventory hebben (dus niet in je bank oid) dan kan je aan de gang met discovery! Discovery geeft je tientallen meer XP per keer dat je iets nieuws maakt, meestal meerdere crafting levels per keer. Dus verdiep je daar in!

Zie hier voor een uitgebreide guide!

Video's!
tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011
Bekijk deze YouTube-video

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant

FOK!kers actief in GW2:

Desolation

Idanue - Idanue.9021

Far Shiverpeaks

AartBakkebaard - Aartbakkebaard.8647
Adames - Adames.9357
baniekje - baniekje.4923
Banaanensuiker - Adam Smith.4659
Berik1985 - Berik V.8179
Bartisik - Healing Dude.7802
Casino.Bob - ZeroT.1359
Civilian - Civilian.3417
D_tjuh - tacD.1938
De_Dakgoot - Pagman.6890
Dex090 - Scandalicius.9436
Dionysiou - Dionysiou.8506
DjinN - phloxX.7982
draganosis - dragan3641
drumstickNL - Sagramore.1530 (officer)
FeyRegy - FeyRegy.1069
gibson.7089
hans1988 - Flufflez.7328
Kouranna - SotekOne.6247
I.C.O.N. - Vempel.6394
Invine - invine.2419
Jajong - Jajong.1463
JediSimons - Donderjager.6719
jogy - Joog.1578
Jorwol - Jorwol.6179
J0ttem - Lethal Stranger.5093
Karina - Karina.2031
Kingleon - Mrs. Eowynn
Lamabal - Booyaa.4937 (Leider FOK!guild, PM ingame voor invite!)
Logician - Miss Logician.7624
Phaelanx_NL - SirJudge.3279
MeneerBob - Jacobinho.3875
mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor
Northside - SotekOne.6247
Questular - Questular.8359
raulbouli - Bouli.7815
Remy669 - RemyKing.5931
Rickokun - Ricko.8764
Rivalo - Rivalo.1260 (leader2)
Rolstoelvandaal = Thorvay.8962
Scheringa - Murtagh.4706
Shado Hith - Blackstar.3278
Silv - Silv.8519
Smoofie - Smoofie.9705
Ssswing = Slokkert.6413
Supertoll - Andy.1943
Timm-E - TimmE.1832
Two - Inhumanous.8319
trigt013 - fitzchevalric.4601
Snowbells - YesNoGenius.2391
HypverViper Xibi.1645
timmmmm - timmmmm.8624
DaFan - Malfunction.6589
Awesome_ - GeneralMcAwesome.3854
Xaryna - Xaryna.7328

Gandara

Curuu - Dodar.9417
PBateman1978 - Nyx.8204

Piken Square
jebentzelfeenfiets. - Wubdor.5190
Ooku - Drage.9160
AlwaysHappy - Alwayshappy.2549

Ring of Fire

AMDB - DannyB.1354

Stormbuff Isles


Aurora Glade

Vluuks - Renske.6178
Bredemug.6794
Cyan9 - Cyan.6904

Ruins of Surmia

Semisane - Semisane.5081

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-10-2013 18:50:49 ]
Lamabalmaandag 14 oktober 2013 @ 19:53
Zelfde TT weer ? ;(
#ANONIEMmaandag 14 oktober 2013 @ 20:35
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:53 schreef Lamabal het volgende:
Zelfde TT weer ? ;(
Zat mobiel en klikte te snel ;(
timmmmmmaandag 14 oktober 2013 @ 20:36
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2013 20:35 schreef Logician het volgende:

[..]

Zat mobiel en klikte te snel ;(
Verzoeknummers kunnen nog
Xarynamaandag 14 oktober 2013 @ 20:39
Misschien iets met Halloween?

http://pc.4gamers.be/nieu(...)erug-in-Guild-Wars-2
Dat komt morgen.
timmmmmmaandag 14 oktober 2013 @ 20:43
hehehehehehe
Xarynamaandag 14 oktober 2013 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 20:43 schreef timmmmm het volgende:
hehehehehehe
;( _O- ;( :{
Vluuksmaandag 14 oktober 2013 @ 21:33
Ik heb een dode guild uit mijn lijst gekickt, als het goed is kan het nu wel!

Halloween is wel leuk ja :D
Semisanedinsdag 15 oktober 2013 @ 07:13
Update voor de OP

Ruins of Surmia

Semisane - Semisane.5081

:P
#ANONIEMdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:36
:D tt
#ANONIEMdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:38
quote:
12s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 07:13 schreef Semisane het volgende:
Update voor de OP

Ruins of Surmia

Semisane - Semisane.5081

:P
Done :)
Vluuksdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:40
Vandaag patch als het goed is. :9

Mijn tweede warrior is bijna level 60 woehoe. :D
Vluuksdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:35
vYkCI57.png

Blazeridge Steppes :9~
Semisanedinsdag 15 oktober 2013 @ 18:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:35 schreef Vluuks het volgende:
[ afbeelding ]

Blazeridge Steppes :9~
Blijf me er toch wel over verbazen hoe mooi deze game is...voor een mmo dus. De details zijn geweldig en de kleuren echt schitterend. Een van de redenen om lekker een beetje rond te dolen. :) Dat en de zoektocht naar npg-conversaties...die vaak erg grappig zijn imho. :D
#ANONIEMdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:33
Kan je ook 2happy4u in de OP in Snowbells veranderen? :D
#ANONIEMdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:50
quote:
2s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:33 schreef Snowbells het volgende:
Kan je ook 2happy4u in de OP in Snowbells veranderen? :D
Curlbrahdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:54
Morgen maar ff GW2 installeren voor de halloween event.
GeeftJeEnergiedinsdag 15 oktober 2013 @ 19:02
Niemand represent :')
Vluuksdinsdag 15 oktober 2013 @ 19:49
Shit ik had gehoopt dat de achievements van vorig jaar Halloween ook nog gedaan konden worden. ;(
raulboulivrijdag 18 oktober 2013 @ 10:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 19:49 schreef Vluuks het volgende:
Shit ik had gehoopt dat de achievements van vorig jaar Halloween ook nog gedaan konden worden. ;(
in GW1 was dat wel altijd zo, maar nu helaas niet..... wel jammer inderdaad.
Xarynazondag 20 oktober 2013 @ 21:09
Ik vond deze infographic:

SPOILER
1c2c9GW2_Anniv_Infographic.jpg
raulboulidinsdag 22 oktober 2013 @ 09:28
Leuk, ik wil meer tijd hebben om te spelen, maar zo druk.
Questulardinsdag 22 oktober 2013 @ 09:29
Rank 110 gehaald in WvW rank 120 here i come :)
Xarynadinsdag 22 oktober 2013 @ 10:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 09:28 schreef raulbouli het volgende:
Leuk, ik wil meer tijd hebben om te spelen, maar zo druk.
Ik heb WvW gedaan laatst. :D
jogydinsdag 22 oktober 2013 @ 10:45
Vanavond maar weer eens een kijkje nemen :). Iemand nog zin om een instance te doen, maakt mij niet uit welke want ik ken ze bijna geen van allen :P.
EpicKnifedinsdag 22 oktober 2013 @ 10:57
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2013 21:09 schreef Xaryna het volgende:
Ik vond deze infographic:

SPOILER
Dat is waarschijnlijk een oude. Ik denk niet dat Guildwars nog 500k~spelers online heeft atm :P
Ik neem af en toe nog eens een kijkje, maar het is zo kaal en ze hadden mijn mesmer generfed. ;(
Xarynadinsdag 22 oktober 2013 @ 11:13
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 10:57 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Dat is waarschijnlijk een oude. Ik denk niet dat Guildwars nog 500k~spelers online heeft atm :P
Ik neem af en toe nog eens een kijkje, maar het is zo kaal en ze hadden mijn mesmer generfed. ;(
Zo oud zal het toch niet zijn als de verkiezingen er nog in staan? :) Het schijnt over het hele eerste jaar te gaan en het is nog maar net iets meer dan een jaar oud.
EpicKnifedinsdag 22 oktober 2013 @ 11:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 11:13 schreef Xaryna het volgende:

[..]

Zo oud zal het toch niet zijn als de verkiezingen er nog in staan? :) Het schijnt over het hele eerste jaar te gaan en het is nog maar net iets meer dan een jaar oud.
Ik denk inderdaad dat ze hun hoogtepunten in de infographic hebben gezet. :)
raulboulidinsdag 22 oktober 2013 @ 13:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 10:36 schreef Xaryna het volgende:

[..]

Ik heb WvW gedaan laatst. :D
Zonder mij ??????????
Xarynadinsdag 22 oktober 2013 @ 14:35
quote:
8s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 13:42 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Zonder mij ??????????
Guild event. Ik snapte er geen kont van maar ze hielpen me en ik vond het niet zo superleuk, eigenlijk. Het leukste vond ik nog het sneaken en alle explore-punten verzamelen of sneaky in mijn eentje ruins claimen. :')

Maar met een groepje van de guild een andere groep vijanden uitmoorden was ook wel komisch. Wat ik niet snap is waarom je daar geen pvp gear hebt zoals bij sPvP. Leek me logisch. -O-
Questulardinsdag 22 oktober 2013 @ 14:51
Die gear kun je wel krijgen door veel WvW te doen (badges) en door karma uit te geven.
raulboulidinsdag 22 oktober 2013 @ 15:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 14:35 schreef Xaryna het volgende:

[..]

Guild event. Ik snapte er geen kont van maar ze hielpen me en ik vond het niet zo superleuk, eigenlijk. Het leukste vond ik nog het sneaken en alle explore-punten verzamelen of sneaky in mijn eentje ruins claimen. :')

Maar met een groepje van de guild een andere groep vijanden uitmoorden was ook wel komisch. Wat ik niet snap is waarom je daar geen pvp gear hebt zoals bij sPvP. Leek me logisch. -O-
WVW is wel leuk, als het goed wordt uitgelegd :) Je moet het gewoon een kansje geven.
Xarynadinsdag 22 oktober 2013 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 15:01 schreef raulbouli het volgende:

[..]

WVW is wel leuk, als het goed wordt uitgelegd :) Je moet het gewoon een kansje geven.
Waarom moet ik het per se leuk vinden? Denk dat het gewoon mij niet helemaal aanspreekt.
Questulardinsdag 22 oktober 2013 @ 15:10
Dan speel je het niet....
raulboulidinsdag 22 oktober 2013 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 15:09 schreef Xaryna het volgende:

[..]

Waarom moet ik het per se leuk vinden? Denk dat het gewoon mij niet helemaal aanspreekt.
Omdat ik vind dat jij het leuk moet vinden, daarom moet jij het leuk vinden.

:p
Xarynadinsdag 22 oktober 2013 @ 15:13
quote:
16s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 15:10 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Omdat ik vind dat jij het leuk moet vinden, daarom moet jij het leuk vinden.

:p
Mwah, ik vind het niet heel vervelend ofzo, maar ook niet zo bijster leuk als mij werd voorgespiegeld. :P Zou me er zeker geen uren mee vermaken.
raulboulidinsdag 22 oktober 2013 @ 15:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 15:13 schreef Xaryna het volgende:

[..]

Mwah, ik vind het niet heel vervelend ofzo, maar ook niet zo bijster leuk als mij werd voorgespiegeld. :P Zou me er zeker geen uren mee vermaken.
Ik hoor het al.... vanavond wvw ?
Semisanevrijdag 25 oktober 2013 @ 13:27
WvW vind ik verrassend grappig...ik ben nooit echt zo van dat soort samen spelen, maar ik vermaak me eigenlijk wel in WvW. Toegeven, ik weet nauwelijks wat ik doe, dus haak ik maar aan bij de grote groep en hobbel er wat achter aan. :D

Daarbij vlieg ik veel te enthousiast op de tegenstander af, waardoor het meer dan eens voorkomt dat mijn groep (zerg? :?) weg is gelopen omdat men door heeft dat ze in de minderheid zijn...en ik lig dan op de grond lig tussen een zee van rode naampjes. :')

Krijg wonderwel zo nu en dan een tegenstander plat en het geeft verbazend veel voldoening om er een vlag in te planten. >:) Ik wist niet dat ik het in me had. :@

Hoewel...langer dan een uurtje of twee trek ik het ook niet...enkel het is handig met lvl-en en je krijgt leuke spulletjes zo nu en dan. :Y
#ANONIEMvrijdag 25 oktober 2013 @ 13:36
Aurora glade lijkt me een leuke server :o
Ookuvrijdag 25 oktober 2013 @ 13:37
WvW is zo kapot als wat op het moment. Extreem veel lag sinds de league's update. Zergs zijn wel makkelijker te verslaan. Al die PvE'ers die hun achievements willen halen is een one push op het moment.
raulboulivrijdag 25 oktober 2013 @ 13:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:37 schreef Ooku het volgende:
WvW is zo kapot als wat op het moment. Extreem veel lag sinds de league's update. Zergs zijn wel makkelijker te verslaan. Al die PvE'ers die hun achievements willen halen is een one push op het moment.
Ja, dat is inderdaad erg jammer. Veels te veel "brainless" mensen die alleen meehuppelen om de achievements te halen....
Semisanevrijdag 25 oktober 2013 @ 13:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:40 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Ja, dat is inderdaad erg jammer. Veels te veel "brainless" mensen die alleen meehuppelen om de achievements te halen....
that-would-be-me-sorry-i-m-a-twat.png
O-)

Nee hoor, ik wist niet eens dat er achievements te behalen waren in WvW...bedankt voor de tip. :Y)
raulboulivrijdag 25 oktober 2013 @ 13:55
quote:
12s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:44 schreef Semisane het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
O-)

Nee hoor, ik wist niet eens dat er achievements te behalen waren in WvW...bedankt voor de tip. :Y)
3828540+_dc3792b6c1058ea9ec8a4a4d39aeb02e.jpg
Cyan9zaterdag 26 oktober 2013 @ 10:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:36 schreef Snowbells het volgende:
Aurora glade lijkt me een leuke server :o
Dat is het ook! :D
Sweetpea8472zaterdag 26 oktober 2013 @ 16:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:36 schreef Snowbells het volgende:
Aurora glade lijkt me een leuke server :o
Is het ook!

https://forum-en.guildwar(...)en-s-Horrorween-2013

Edit:
The schedule for Saturday October 26th 2013
Times are listed in GMT, in Lions Arch, server is Aurora Glade (EU).

16:00 GMT / 18:00 CET Tales of terror (a spooky swamp tour)

The Mad Queen takes you on a tour through the Krytan swamps while telling a chilling Halloween tale. Bring your lanterns, and dont stray from the light. This is a pre-event to the actual Horrorween, that leaves from Divinitys Reach.

18:00 GMT (States) / 20:00 CET (Europe) Arrival of the Mad Queen in Lions Arch, Horrorween pre-event
18:30 GMT / 20:30 CET Transmogrify Sync (Fun with unlabeled potions) + drinks and food
19:00 GMT / 21:00 CET Shark attack! (AKA fun by the beach)
20:00 GMT / 22:00 CET All Hallows costume contest (Dress your scariest)
21:00 GMT / 23:00 CET Pongu (survival horror of the 8-bit kind)
22:00 GMT / 24:00 CET Last is first (A classic from 250 years ago)
23:00 GMT / 01:00 CET Rooftops full of corpses (AKA the amazing swan dive)
24.00 GMT / 02:00 CET Zombie attack!
1.00 GMT / 03:00 CET The undead army marches on Kryta
#ANONIEMzaterdag 26 oktober 2013 @ 17:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 16:24 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Is het ook!

https://forum-en.guildwar(...)en-s-Horrorween-2013

Edit:
The schedule for Saturday October 26th 2013
Times are listed in GMT, in Lions Arch, server is Aurora Glade (EU).

16:00 GMT / 18:00 CET Tales of terror (a spooky swamp tour)

The Mad Queen takes you on a tour through the Krytan swamps while telling a chilling Halloween tale. Bring your lanterns, and dont stray from the light. This is a pre-event to the actual Horrorween, that leaves from Divinitys Reach.

18:00 GMT (States) / 20:00 CET (Europe) Arrival of the Mad Queen in Lions Arch, Horrorween pre-event
18:30 GMT / 20:30 CET Transmogrify Sync (Fun with unlabeled potions) + drinks and food
19:00 GMT / 21:00 CET Shark attack! (AKA fun by the beach)
20:00 GMT / 22:00 CET All Hallows costume contest (Dress your scariest)
21:00 GMT / 23:00 CET Pongu (survival horror of the 8-bit kind)
22:00 GMT / 24:00 CET Last is first (A classic from 250 years ago)
23:00 GMT / 01:00 CET Rooftops full of corpses (AKA the amazing swan dive)
24.00 GMT / 02:00 CET Zombie attack!
1.00 GMT / 03:00 CET The undead army marches on Kryta
:o :o.

Switchen is zo duur ;(
Sweetpea8472zaterdag 26 oktober 2013 @ 19:11
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 17:42 schreef Snowbells het volgende:

[..]

:o :o.

Switchen is zo duur ;(
Je kunt ook guesten, zolang je maar op een EU server zit :D
Vluukszaterdag 26 oktober 2013 @ 20:13
AG ftw. :D

Ik vind WvW ook echt niet leuk maar wil de achievements eigenlijk wel. Het is alleen leuk als er een goeie commander is die een doel voor ogen heeft. Ik haat dat back and forth en heen en weer en wel een beetje aanvallen en dan weer terugtrekken zonder iets nuttigs te doen zoooooo erg.
De_Dakgootzaterdag 26 oktober 2013 @ 22:25
Wachtend op een wachtwoord reset na een jaar niet gespeeld te hebben.

Wat is een leuke klas om het spel weer mee op te pakken?

zover ik het weet is de enige char die ikheb een ranger.
Semisanezondag 27 oktober 2013 @ 01:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:55 schreef raulbouli het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:@

Zit nu wel bij een leuke guild. Een beetje spontaan doen we gewoon wat...dan even jumping puzzles, dan beetje WvW en vandaag rond gerend in mad kings labyrint....man dat is frustrerend en hilarisch tegelijk. :') Telkens weer tegen die skelet met kettingzaag aanlopen. :D Wel gewoon down gekregen overigens...enkel wat magere items...maar ja het was weer geinig. Erg gelachen met de Amerikanen over teamspeak. :')
Semisanezondag 27 oktober 2013 @ 02:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:25 schreef De_Dakgoot het volgende:
Wachtend op een wachtwoord reset na een jaar niet gespeeld te hebben.

Wat is een leuke klas om het spel weer mee op te pakken?

zover ik het weet is de enige char die ikheb een ranger.
Vind tot nu toe thief, ranger en guardian het leukst. :)
Questularmaandag 28 oktober 2013 @ 08:00
gisteren mn 3e extic gear set gehaald voor mn mesmer.
Heb nu 1 volledige soldier set, 1 bersekers en 1 knight set. En gisteren ook nog het geluk gehad om een ascended chest te krijgen waaruit ik een wapen kon kiezen :)
Vluukszaterdag 2 november 2013 @ 20:40
Jezus wat is de matchmaking van tPvP slecht zeg, elke keer teams met 3x dezelfde class in beide teams. -.-

Ik vind guardian ook het leukst, daar heb ik ook mijn legendary op, maar ik speel ook graag met mijn andere chars, alleen ranger vind ik echt doodsaai. :D
raulbouliwoensdag 6 november 2013 @ 13:29
inmiddels mijn warrior op lvl 39 weten te krijgen :) Speelt ook best leuk, alleen ik ben echt mijn Necro gewend om 10 mobs tegelijk aan te pakken, dat werkt met de andere classes iets minder goed.

Iemand gisteravond nog in wvw geweest? Heb daar 2 uurtjes gecommand in EB. Was erg leuk.
AlwaysHappywoensdag 6 november 2013 @ 14:11
Gister maar eens Berserker exotic armour gehaald voor mijn ranger. Had nog een hoop badges of honor liggen, haha. Nu alleen nog m'n Mesmer en Guardian een paar exotics fixen ( die hebben er al een aantal ).
Sweetpea8472woensdag 6 november 2013 @ 14:31
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2013 13:29 schreef raulbouli het volgende:
inmiddels mijn warrior op lvl 39 weten te krijgen :) Speelt ook best leuk, alleen ik ben echt mijn Necro gewend om 10 mobs tegelijk aan te pakken, dat werkt met de andere classes iets minder goed.
Daarom ging ik ook zo vaak dood op m'n warrior... Ik ben helemaal gek van off-hand skill 5 van de axe. Maar dan moet je natuurlijk wel wat rode poppetjes om je heen hebben, anders heeft het niet zoveel zin :P

Met m'n necro blijf ik lekker op afstand en leg ik een paar wells/marks neer onder hun voeten :D
Lamabaldonderdag 14 november 2013 @ 18:19
:W
Cyan9vrijdag 15 november 2013 @ 14:10
:W
Lamabalvrijdag 15 november 2013 @ 17:23
Iemand die nog met een level 20 human wil levelen? Like me
_Danny_zaterdag 16 november 2013 @ 13:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 15:01 schreef raulbouli het volgende:
wel leuk, als het goed wordt uitgelegd Je moet het gewoon een kansje geven.
WvW is het leukst als je met een degelijke WvW guild raid. Als je wil zien hoe leuk WvW kan zijn kun je het best een WvW guild joinen die met zo min mogelijk aanhang raiden(geen zerg maken met niet guildies, of blobben).
Een guild die nagedacht heeft over builds,skill use en movement, zodat het het beste is voor de guild.
Wanneer je met zo'n guild speelt, zul je zelfs merken dat je af en toe groepen die 3 keer groter zijn dan jouwn groep kunt verslaan.
Dat maakt het voor mij leuk, je zelf en als groep trainen en steeds beter worden.

Daardoor vind ik alleen niks maar aan het normale zergen (karma trainen). Het is te simple, te saai.
Wat willekeurige knoppen slaan zonder enige vorm van tactiek. Of in het ergste geval wanneer karma train meets karma train, spam 1.. 1... 1.. etc.
Semisanezaterdag 16 november 2013 @ 13:21
Zo...Ik vond dit wel een leuk pakje. :D

5183mg.jpg
Semisanezaterdag 16 november 2013 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 november 2013 13:16 schreef _Danny_ het volgende:

[..]

WvW is het leukst als je met een degelijke WvW guild raid. Als je wil zien hoe leuk WvW kan zijn kun je het best een WvW guild joinen die met zo min mogelijk aanhang raiden(geen zerg maken met niet guildies, of blobben).
Een guild die nagedacht heeft over builds,skill use en movement, zodat het het beste is voor de guild.
Wanneer je met zo'n guild speelt, zul je zelfs merken dat je af en toe groepen die 3 keer groter zijn dan jouwn groep kunt verslaan.
Dat maakt het voor mij leuk, je zelf en als groep trainen en steeds beter worden.

Daardoor vind ik alleen niks maar aan het normale zergen (karma trainen). Het is te simple, te saai.
Wat willekeurige knoppen slaan zonder enige vorm van tactiek. Of in het ergste geval wanneer karma train meets karma train, spam 1.. 1... 1.. etc.
Ik hobbel altijd maar wat de commander na, in de veronderstelling dat die wel weet wat tie doet. :D

Behalve dan als we met genoeg van de guild zijn...dan vormen we vaak een apart groepje die een soort van guerrilla-oorlogje er op na houd. Voorraad punten veroveren, seige-tags af laten gaan etc. eigenlijk zijn dat wel de leukste dingen in WvW. :)
raulboulidinsdag 19 november 2013 @ 09:40
Ik command ook wel eens in wvw, het is wel leuk als je een groep mee hebt die weet wat die doet en al wat ervaring heeft.

Maar meestal krijg ik het wel voor elkaar om grote groepen (blobs) neer te krijgen, het wordt alleen moeilijker als ik een goed georganiseerd guild groep van de tegenstander tegenkom in wvw.
Sweetpea8472dinsdag 19 november 2013 @ 09:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:40 schreef raulbouli het volgende:
Ik command ook wel eens in wvw, het is wel leuk als je een groep mee hebt die weet wat die doet en al wat ervaring heeft.
Het is ook wel leuk als je een commander hebt die weet wat hij doet en al wat ervaring heeft :P

De laatste paar die ik tegenkwam hadden absoluut geen idee en hebben mij doen besluiten niet meer naar WvW te gaan.
raulboulidinsdag 19 november 2013 @ 10:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 09:59 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Het is ook wel leuk als je een commander hebt die weet wat hij doet en al wat ervaring heeft :P

De laatste paar die ik tegenkwam hadden absoluut geen idee en hebben mij doen besluiten niet meer naar WvW te gaan.
Sorry, ik wist niet dat je mij slecht vond
Sweetpea8472dinsdag 19 november 2013 @ 10:09
quote:
15s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:05 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Sorry, ik wist niet dat je mij slecht vond
Hey, dat zei ik niet!

Maar ik zie wel eens posts dat de commanders klagen dat "die PvE mensen" niets te zoeken hebben in WvW omdat ze geen idee wat ze moeten doen. Maar ook niet alle commanders weten wat ze moeten doen in WvW. We hebben op AG commanders die ik gelijk zou volgen, want die weten wat ze moeten doen om hun "volgers" op de been te houden en hoe ze een kaart kunnen domineren. Maar er zijn er teveel die alleen maar voor de quick loot gaan, en hun tag volgens mij alleen gebruiken om een zerg op te bouwen zodat ze die quick loot krijgen.
raulboulidinsdag 19 november 2013 @ 10:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 10:09 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Hey, dat zei ik niet!

Maar ik zie wel eens posts dat de commanders klagen dat "die PvE mensen" niets te zoeken hebben in WvW omdat ze geen idee wat ze moeten doen. Maar ook niet alle commanders weten wat ze moeten doen in WvW. We hebben op AG commanders die ik gelijk zou volgen, want die weten wat ze moeten doen om hun "volgers" op de been te houden en hoe ze een kaart kunnen domineren. Maar er zijn er teveel die alleen maar voor de quick loot gaan, en hun tag volgens mij alleen gebruiken om een zerg op te bouwen zodat ze die quick loot krijgen.
hihih i know. Nee, ik weet gelukkig wat ik moet doen. En ik ben er niet voor de loot (althans, dat is niet mijn hoofddoel)

Als het dreigt een beetje saai te gaan worden, dan verzin ik wel wat dingen om te doen, mits de druk het toelaat uiteraard.

Ik merk het ook gauw genoeg aan de groep die ik mee heb.
KolonelKhedaffidonderdag 21 november 2013 @ 17:47
Gekocht voor 3 tientjes nu aan het downloaden. *O*
raulboulidinsdag 26 november 2013 @ 11:40
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2013 17:47 schreef KolonelKhedaffi het volgende:
Gekocht voor 3 tientjes nu aan het downloaden. *O*
!!!!!!
KolonelKhedaffidinsdag 26 november 2013 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 11:40 schreef raulbouli het volgende:

[..]

!!!!!!
Ik vind het wel een prima game. Jammer dat dit topic zo dood is.
raulboulidinsdag 26 november 2013 @ 15:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:10 schreef KolonelKhedaffi het volgende:

[..]

Ik vind het wel een prima game. Jammer dat dit topic zo dood is.
Ja dat is wel jammer inderdaad, gelukkig maakt het spel een hoop goed :p
KolonelKhedaffidinsdag 26 november 2013 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:13 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Ja dat is wel jammer inderdaad, gelukkig maakt het spel een hoop goed :p
Ja maar wel weinig spelers in de lagere levels. Moet maar snel wat gaan craften om xp op te doen. Ik ben zo'n tovenaar die kloontjes maakt. Dacht artificjng goed idee? Nog andere tips om snel te levelen?
raulboulidinsdag 26 november 2013 @ 16:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 november 2013 15:20 schreef KolonelKhedaffi het volgende:

[..]

Ja maar wel weinig spelers in de lagere levels. Moet maar snel wat gaan craften om xp op te doen. Ik ben zo'n tovenaar die kloontjes maakt. Dacht artificjng goed idee? Nog andere tips om snel te levelen?
Tovernaar die kloontjes maakt..... Mesmer !

Tjah wat handige crafting levels zijn voor een mesmer: Cooking, Jeweler, Weaponsmith, artificjng ook ja...
Williambronsdonderdag 28 november 2013 @ 09:33
zo ff een vraagje, ben binnenkort lvl 80 warior, en zoek goeie gear.

ben van plan full regen warior te maken, dus wil skills en armor stats speccen op vitality thougness en healing(met thougness als main).
specs in trinkets toch maar wel powerrr.

gear moet ook wel een beetje goed uitzien, en wil best transulation(als ik het goed schrijf) gebruiken om het uiterlijk van andere gear aan te nemen.
Xa1ptdonderdag 28 november 2013 @ 10:06
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 09:33 schreef Williambrons het volgende:
zo ff een vraagje, ben binnenkort lvl 80 warior, en zoek goeie gear.

ben van plan full regen warior te maken, dus wil skills en armor stats speccen op vitality thougness en healing(met thougness als main).
specs in trinkets toch maar wel powerrr.

gear moet ook wel een beetje goed uitzien, en wil best transulation(als ik het goed schrijf) gebruiken om het uiterlijk van andere gear aan te nemen.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Equipment_acquisition_by_stats
raulboulidonderdag 28 november 2013 @ 10:47
Mijn Monk (Elementalist, full Cleric specs)

gw052_zps5deea5cd.jpg

Mijn Main (Necromancer, full Soldier Spec)

gw051_zpsa6a55207.jpg

gw050_zps29ca20a4.jpg

Mijn Guardian, ook full Soldier/Support;

gw039_zpsc024e646.jpg
Sweetpea8472donderdag 28 november 2013 @ 11:56
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 09:33 schreef Williambrons het volgende:
gear moet ook wel een beetje goed uitzien, en wil best transulation(als ik het goed schrijf) gebruiken om het uiterlijk van andere gear aan te nemen.
Mannelijk, vrouwelijk, mens, asura, sylvari, charr, norn.... Als je het over uiterlijk gaat hebben is die informatie wel belangrijk!
Williambronsdonderdag 28 november 2013 @ 12:26
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 11:56 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Mannelijk, vrouwelijk, mens, asura, sylvari, charr, norn.... Als je het over uiterlijk gaat hebben is die informatie wel belangrijk!
mannelijk Human warior.

ik heb iets van 300Gold te besteden (liefst voor alles, trinkets runes/sigils liefst ook wapens en alles), en heb nu 73k karma.

moet lukken toch?
Questularvrijdag 6 december 2013 @ 11:41
Ben een Hardcore WvW guild gejoined en dat is wel ff andere koek als de andere guilds waarin in WvW heb gespeeld. Het zorgt er in ieder geval voor dat je steeds beter wordt :)
In de tussentijd ook maar eens een necro gemaakt die ik volledig ga levellen in WvW. Zal wel weer een tijd gaan duren :)

Heb trouwens een 1.500.000 karma over.... enig idee wat ik hier mee kan doen?
AlwaysHappyvrijdag 6 december 2013 @ 12:56
Je kan er armour mee kopen, of bepaalde amulets als ik het goed onthouden heb.

Hier ook veel WvW gedaan de laatste weken. Ik wou season 1 helemaal afmaken voor die meta key. Benieuwd wat er uit de chest gaat komen. M'n hoogste rank is tot nu toe 49.

Daarbij ook mijn 5e character op level 80 gekregen. 2 weken geleden begonnen met een Warrior, en eergister werd hij 80 :)
Questularvrijdag 6 december 2013 @ 13:07
Mn mesmer heeft al 3 volledige exotic sets + een hoop asc items.
Mn ranger heeft ook al 2 voledige sets.

Zit nu op rang 180 met mn mesmer in WvW :)
AlwaysHappyvrijdag 6 december 2013 @ 13:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 13:07 schreef Questular het volgende:
Mn mesmer heeft al 3 volledige exotic sets + een hoop asc items.
Mn ranger heeft ook al 2 voledige sets.

Zit nu op rang 180 met mn mesmer in WvW :)
Goed bezig heet zoiets :) Rank 180 is wel knap!

Mijn characters hebben ondertussen ook allemaal exotic gear, maar de meesten wel maar gewoon 1 set. 5 characters gearen wordt anders iets te duur :P
Questularvrijdag 6 december 2013 @ 13:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 13:13 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Goed bezig heet zoiets :) Rank 180 is wel knap!

Mijn characters hebben ondertussen ook allemaal exotic gear, maar de meesten wel maar gewoon 1 set. 5 characters gearen wordt anders iets te duur :P
In mn guild zit iemand met rank 780 en ik kwam laatst op de AM server iemand tegen met rank 1200+.... En ik vind dat ik al aardig wat WvW speel :P
Ookuvrijdag 6 december 2013 @ 15:14
Rank 700 ik nu op mn warrior
Questularvrijdag 6 december 2013 @ 15:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 15:14 schreef Ooku het volgende:
Rank 700 ik nu op mn warrior
Welke server? :)
Ookuvrijdag 6 december 2013 @ 15:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 15:20 schreef Questular het volgende:

[..]

Welke server? :)
Kom origineel van Piken Square af, daarna op Baruch Bay gespeeld en nu op Riverside
AlwaysHappyvrijdag 6 december 2013 @ 15:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 15:21 schreef Ooku het volgende:

[..]

Kom origineel van Piken Square af, daarna op Baruch Bay gespeeld en nu op Riverside
Had je beter op Piken kunnen blijven als je puur afgaat van de Season 1 ranking :P
Ookuvrijdag 6 december 2013 @ 15:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 15:35 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Had je beter op Piken kunnen blijven als je puur afgaat van de Season 1 ranking :P
Nah geen geef niets om die ranking. ZIt alweer een kleine 2 maanden, als het niet meer is, op Riverside. Dus al ver voor de league's starten. Maar ik denk niet dat ik lang meer blijf spelen. Voor mijn guild is er haast geen fatsoenlijke tegenstand meer te vinden, dus veel van de vaste guildmembers zijn alweer gestopt.
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 12:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 15:47 schreef Ooku het volgende:

[..]

Nah geen geef niets om die ranking. ZIt alweer een kleine 2 maanden, als het niet meer is, op Riverside. Dus al ver voor de league's starten. Maar ik denk niet dat ik lang meer blijf spelen. Voor mijn guild is er haast geen fatsoenlijke tegenstand meer te vinden, dus veel van de vaste guildmembers zijn alweer gestopt.
Kom op de Far Shiverpeaks server :) Daar hebben we nog voldoende tegenstand in wvw.

In die rankingchest zat overigens niks bijzonders.
Questularmaandag 9 december 2013 @ 12:54
Ik heb de chest nog niet eens gehaald, ik doe niks aan achievements en dat resulteert erin dat ik maar 10 van de 15 achievements gehaald heb....
Ben eens begonnen met een necro te levellen, easy mode zo een Necro. Beetje rondrennen met een staff, axe dagger en alles kapot AOE-en. Level 32 op dit moment met een uurtje of 14 spelen.
Sweetpea8472maandag 9 december 2013 @ 13:24
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 12:54 schreef Questular het volgende:
Ik heb de chest nog niet eens gehaald, ik doe niks aan achievements en dat resulteert erin dat ik maar 10 van de 15 achievements gehaald heb....
Ben eens begonnen met een necro te levellen, easy mode zo een Necro. Beetje rondrennen met een staff, axe dagger en alles kapot AOE-en. Level 32 op dit moment met een uurtje of 14 spelen.
Necro is echt een van mijn favorieten. Ik heb een axe + focus/staff (wells en marks) en een wand + dagger/staff necro (meer directe damage)
AlwaysHappymaandag 9 december 2013 @ 13:47
Die WvW chest stelde inderdaad weinig voor. Zoveel uur erin gestoken en dan krijg je zo weinig terug. De mini Dolyak was dan wel weer schattig, en de Tomes of Knowledge waren wel handig ( al heb je er niets aan als je geen character aan het levelen bent ). Maar daarnaast stelde het weinig voor. Had wel wat badges of honor of Laurels verwacht eigenlijk.
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 14:02
in PVE is een necro wel goed. WVW ligt eraan wat voor een build je runt. Dungeons ben ik niet zo'n fan van necro. Daar pak ik liever mijn Guardian en/of Elementalist.

Ben toch verder gegaan met het levelen van mijn mesmer... deze is inmiddels 65 en moet bekennen dat het wel wat leuker wordt nu. Vooral in wvw komt die vaak van pas.
Questularmaandag 9 december 2013 @ 14:05
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:02 schreef raulbouli het volgende:
in PVE is een necro wel goed. WVW ligt eraan wat voor een build je runt. Dungeons ben ik niet zo'n fan van necro. Daar pak ik liever mijn Guardian en/of Elementalist.

Ben toch verder gegaan met het levelen van mijn mesmer... deze is inmiddels 65 en moet bekennen dat het wel wat leuker wordt nu. Vooral in wvw komt die vaak van pas.
Ik zit bij een guild die WvW aardig serieus neemt en daar zijn necro's echt een must. Daarom ben ik ook een necro aan het levellen. Ik speel op dit moment alleen mesmer en daar hebben we er in onze 20/50 man groep maar 1 nodig....Necro's daarentegen kunnen we niet genoeg hebben voor de ranged damage :)
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 14:10
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:05 schreef Questular het volgende:

[..]

Ik zit bij een guild die WvW aardig serieus neemt en daar zijn necro's echt een must. Daarom ben ik ook een necro aan het levellen. Ik speel op dit moment alleen mesmer en daar hebben we er in onze 20/50 man groep maar 1 nodig....Necro's daarentegen kunnen we niet genoeg hebben voor de ranged damage :)
Zit zelf ook in een WVW guild, heb zelf een een Necro (marks/wells) en ren ook vaak mee met de melee train met een Guardian (staff/hammer)
Questularmaandag 9 december 2013 @ 14:15
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:10 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Zit zelf ook in een WVW guild, heb zelf een een Necro (marks/wells) en ren ook vaak mee met de melee train met een Guardian (staff/hammer)
Welke guild?
Zit nu voor WvW bij DFC en heb ook nog met GoT en AoA WvW gedaan :)
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 14:16
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:15 schreef Questular het volgende:

[..]

Welke guild?
Zit nu voor WvW bij DFC en heb ook nog met GoT en AoA WvW gedaan :)
Voor de pve/dungeons zit ik bij DuF en voor de wvw raids zit ik bij SOUL =)
Questularmaandag 9 december 2013 @ 14:25
Toffe guild die in WvW zn mannetje wel weet te staan :)
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 14:30
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:25 schreef Questular het volgende:
Toffe guild die in WvW zn mannetje wel weet te staan :)
Dat is wel de bedoeling inderdaad, gaat niet altijd goed hoor :p
Questularmaandag 9 december 2013 @ 14:34
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:30 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Dat is wel de bedoeling inderdaad, gaat niet altijd goed hoor :p
Zelfde hier, als speler komende van GoT en AoA was het wel even wennen hoe men bij DFC speelt (erg fanatiek en gestructureerd) en vooral hoe de raidleaders reageren als er iets niet goed ging :P
Maar goed het lift je eigen spel wel naar een hoger nivo en het verbaal geweld neem ik maa voor lief ;)
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 14:36
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:34 schreef Questular het volgende:

[..]

Zelfde hier, als speler komende van GoT en AoA was het wel even wennen hoe men bij DFC speelt (erg fanatiek en gestructureerd) en vooral hoe de raidleaders reageren als er iets niet goed ging :P
Maar goed het lift je eigen spel wel naar een hoger nivo en het verbaal geweld neem ik maa voor lief ;)
Verbaal geweld hoort erbij, beter als je een keer goed kan vloeken en dat niemand er om zeurt. Je merkt wel hoe belangrijk het samenspelen is in een grote groep en tot welke dingen je toe in staat bent (met +- 15 georganiseerde spelers een blob van 30+ wegvegen van de kaart)
Sweetpea8472maandag 9 december 2013 @ 14:37
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:02 schreef raulbouli het volgende:
in PVE is een necro wel goed. WVW ligt eraan wat voor een build je runt. Dungeons ben ik niet zo'n fan van necro. Daar pak ik liever mijn Guardian en/of Elementalist.
Ik ben juist dungeons gaan doen toen ik een necro had die lvl80 was... Ik heb laatst ook eens een dungeon gedaan op m'n guardian... Die lag dus vaker op haar gezicht dan op haar voeten!

(nu moet ik wel bekennen dat mijn guardians al een tijdje niet meer de stad uit geweest zijn...)
raulboulimaandag 9 december 2013 @ 14:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:37 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ik ben juist dungeons gaan doen toen ik een necro had die lvl80 was... Ik heb laatst ook eens een dungeon gedaan op m'n guardian... Die lag dus vaker op haar gezicht dan op haar voeten!

(nu moet ik wel bekennen dat mijn guardians al een tijdje niet meer de stad uit geweest zijn...)
Als je een goede "build" hebt met je guardian, dan gaat die echt niet zomaar dood hoor :-)
Sweetpea8472maandag 9 december 2013 @ 15:48
Ik zou eerlijk gezegd niet meer weten hoe je een guardian goed speelt :P Ben nu met een warrior bezig en die speelt hetzelfde maar dan toch heel anders :D
Williambronsmaandag 9 december 2013 @ 16:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 14:47 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Als je een goede "build" hebt met je guardian, dan gaat die echt niet zomaar dood hoor :-)
goeie health regen, in combinatie met cleric enzo.
dan vind ik het uberhaupt knap dat je down gaat met je guard,
zegt genoeg over de speler dan ;)
Ookumaandag 9 december 2013 @ 18:04
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 12:47 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Kom op de Far Shiverpeaks server :) Daar hebben we nog voldoende tegenstand in wvw.

In die rankingchest zat overigens niks bijzonders.
Haha, nee niet nodig. Gelukkig zijn de leagues voorbij.
Deze week tegen Aurora Glade en Blobbadons Mouth.
Gelukkig wat scrims deze week met Scnd tegen HoB in ieder geval.
Sweetpea8472maandag 9 december 2013 @ 18:56
Ugh, weer tegen twee Duitsers.... En ik heb een guildie die altijd zo blij als als we weer tegen Abaddon's Mouth moeten...

(gelukkig doe ik niet vaak aan WvW...)
Questulardinsdag 10 december 2013 @ 08:03
Onze match-up is best ok, Deso en GH. FSP is echt aan het groeien qua WvW polulatie en dat zorgt ervoor dat we aardig meekunnen met een groot deel van de andere servers :)
raulboulidinsdag 10 december 2013 @ 09:01
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 16:52 schreef Williambrons het volgende:

[..]

goeie health regen, in combinatie met cleric enzo.
dan vind ik het uberhaupt knap dat je down gaat met je guard,
zegt genoeg over de speler dan ;)
Cleric armor op een guardian....hmmm liever niet voor mij persoonlijk dan. Beter zorg ik voor goede toughness en condition removals, dan heb ik de healing ook niet nodig.
raulboulidinsdag 10 december 2013 @ 09:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 08:03 schreef Questular het volgende:
Onze match-up is best ok, Deso en GH. FSP is echt aan het groeien qua WvW polulatie en dat zorgt ervoor dat we aardig meekunnen met een groot deel van de andere servers :)
Ja heerlijk, gaat nek aan nek een keer. Nu is het erg leuk om wvw in te springen.
Questulardinsdag 10 december 2013 @ 09:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 09:02 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Ja heerlijk, gaat nek aan nek een keer. Nu is het erg leuk om wvw in te springen.
Enige jammere was IRON en WBC die continu samen aan het lopen waren. Wij waren met 18/20 mensen en nog vonden ze het nodig om met een man of 50 samen te blobben.
AlwaysHappydinsdag 10 december 2013 @ 10:41
Guardian is wel makkelijk mee te spelen. Ik heb 5 level 80 characters, maar het is vrijwel altijd mijn Guardian die ik mee neem naar Dungeons/Fractals. Hij is lekker stevig. Ik heb gewoon Power/Toughness/Vitaly armor, en mijn Jewelry is wat meer op damage gericht. Traits ook goed verdeeld en dan hou je het heel lang vol en doe je ook nog eens zeer goede damage. Heb ik niet eens healing power voor nodig <3 In WvW gebruik ik hem dan weer nooit eigenlijk. Dan prefereer ik mijn Elementalist, Mesmer, of Ranger. Mijn warrior moet ik nog proberen :)
Semisanedinsdag 10 december 2013 @ 10:57
Ik heb nu een kistje vol pvp-armor gekregen...wat precies heb je daar aan als je eigenlijk geen pvp speelt? Is het in WvW te gebruiken? Het zit nu enkel maar ruimte in mijn bank in te nemen. Kan ik het bij een poppetje aan doen naast normale armor? Ik vind het maar verwarrend. :')
AlwaysHappydinsdag 10 december 2013 @ 11:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 10:57 schreef Semisane het volgende:
Ik heb nu een kistje vol pvp-armor gekregen...wat precies heb je daar aan als je eigenlijk geen pvp speelt? Is het in WvW te gebruiken? Het zit nu enkel maar ruimte in mijn bank in te nemen. Kan ik het bij een poppetje aan doen naast normale armor? Ik vind het maar verwarrend. :')
Kun je alleen in PvP aan doen, helaas niet in WvW volgens mij :(
Questulardinsdag 10 december 2013 @ 11:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 10:57 schreef Semisane het volgende:
Ik heb nu een kistje vol pvp-armor gekregen...wat precies heb je daar aan als je eigenlijk geen pvp speelt? Is het in WvW te gebruiken? Het zit nu enkel maar ruimte in mijn bank in te nemen. Kan ik het bij een poppetje aan doen naast normale armor? Ik vind het maar verwarrend. :')
PVP armor is helaas alleen te gebruiken in PVP.
Semisanedinsdag 10 december 2013 @ 11:57
Verkopen dus...jammer wil het best houden, maar bank ruimte is wat grbrekkig. :{
Questulardinsdag 10 december 2013 @ 12:07
Verkopen? Volgens mij kan dat ook niet ;)
Semisanedinsdag 10 december 2013 @ 12:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 12:07 schreef Questular het volgende:
Verkopen? Volgens mij kan dat ook niet ;)
krijg nou wat! :')
AlwaysHappydinsdag 10 december 2013 @ 12:22
Je kunt PVP armor wel gewoon stallen in een aparte PVP bank. In je rugzak gewoon op ''deposit all'' klikken en dan komen ze daarin terecht. Dan hoef je je bank er niet voor te gebruiken.
raulboulidinsdag 10 december 2013 @ 12:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 12:22 schreef AlwaysHappy het volgende:
Je kunt PVP armor wel gewoon stallen in een aparte PVP bank. In je rugzak gewoon op ''deposit all'' klikken en dan komen ze daarin terecht. Dan hoef je je bank er niet voor te gebruiken.
Semisanedinsdag 10 december 2013 @ 13:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 12:22 schreef AlwaysHappy het volgende:
Je kunt PVP armor wel gewoon stallen in een aparte PVP bank. In je rugzak gewoon op ''deposit all'' klikken en dan komen ze daarin terecht. Dan hoef je je bank er niet voor te gebruiken.
Ah...dat klinkt als handig. :D Gelukkig heb ik zoiets lekker snel door. :')

Thanks
Sweetpea8472dinsdag 10 december 2013 @ 15:48
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 december 2013 10:41 schreef AlwaysHappy het volgende:
Guardian is wel makkelijk mee te spelen. Ik heb 5 level 80 characters, maar het is vrijwel altijd mijn Guardian die ik mee neem naar Dungeons/Fractals. Hij is lekker stevig. Ik heb gewoon Power/Toughness/Vitaly armor, en mijn Jewelry is wat meer op damage gericht. Traits ook goed verdeeld en dan hou je het heel lang vol en doe je ook nog eens zeer goede damage. Heb ik niet eens healing power voor nodig <3 In WvW gebruik ik hem dan weer nooit eigenlijk. Dan prefereer ik mijn Elementalist, Mesmer, of Ranger. Mijn warrior moet ik nog proberen :)
Gisteren toch maar weer geprobeerd. Een Fractal deze keer. Het was duidelijk dat ik gewoon niet meer gewend was met de guardian te spelen, de laatste keer, want gisteren ging het duidelijk een stuk beter... Moet eerlijk zeggen dat ik geen idee meer heb wat voor een armour ze heeft... Of traits... Maar dat laatste moet ik na vanavond toch weer helemaal aanpassen...
raulbouliwoensdag 11 december 2013 @ 10:32
Als je je Guardian makkelijk wilt spelen, ga dan voor soldier stats armor en de traits 0 0 30 30 10 :) even in een notendop.

Gisteren maar even aan het pvp-en geslagen ivm de leuke goodies die je kan kopen van je Glory. PVP is leuk :D
Sweetpea8472woensdag 11 december 2013 @ 12:06
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 10:32 schreef raulbouli het volgende:
Gisteren maar even aan het pvp-en geslagen ivm de leuke goodies die je kan kopen van je Glory. PVP is leuk :D
Hmm, kan ik eindelijk die glory gebruiken die ik als bonus kreeg bij m'n CE :P
Questularwoensdag 11 december 2013 @ 12:08
Ik heb nog 1.400.000 karma waar ik nog steeds niet van weet wat er mee te doen...
raulbouliwoensdag 11 december 2013 @ 12:26
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 12:08 schreef Questular het volgende:
Ik heb nog 1.400.000 karma waar ik nog steeds niet van weet wat er mee te doen...
Je kan er Giant wintergifts mee kopen en die openmaken of verkioen voor 1s per stuk (dus omzetten naar geld) als je characters levelt, dan kan je er tomes mee kopen waarmee je een level omhoog gaat :)
Questularwoensdag 11 december 2013 @ 12:36
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 12:26 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Je kan er Giant wintergifts mee kopen en die openmaken of verkioen voor 1s per stuk (dus omzetten naar geld) als je characters levelt, dan kan je er tomes mee kopen waarmee je een level omhoog gaat :)
ok die tomes heb ik dus nodig :) stuk of 50 als het aan mij ligt :p hoe kom ik daar aan en hoeveel kosten ze? :)
raulbouliwoensdag 11 december 2013 @ 13:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 12:36 schreef Questular het volgende:

[..]

ok die tomes heb ik dus nodig :) stuk of 50 als het aan mij ligt :p hoe kom ik daar aan en hoeveel kosten ze? :)
1500 Glory per tome, in the heart of the mists. Ik geloof links van die merchant die PVP armor verkoopt
AlwaysHappywoensdag 11 december 2013 @ 13:38
Waar kan je met karma die presents kopen? :O
Questularwoensdag 11 december 2013 @ 13:47
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 13:12 schreef raulbouli het volgende:

[..]

1500 Glory per tome, in the heart of the mists. Ik geloof links van die merchant die PVP armor verkoopt
Hoe snel "verdien" je 1500 glory? Eens kijken of het waard is om te pvp-en ipv gewoon te levellen :)
raulbouliwoensdag 11 december 2013 @ 14:05
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 13:47 schreef Questular het volgende:

[..]

Hoe snel "verdien" je 1500 glory? Eens kijken of het waard is om te pvp-en ipv gewoon te levellen :)
Ik had gisteren zo 1500 glory voor een tournamentje (+- 12 minuten) Je hebt in je pvp bank ook nog Glory boosters zitten waarschijnlijk, dus verdien je nog meer glory + het feit dat je werkt aan je pvp daily en monthly en ook nog andere goodies krijgt.
raulbouliwoensdag 11 december 2013 @ 14:06
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 13:38 schreef AlwaysHappy het volgende:
Waar kan je met karma die presents kopen? :O
Nergens, was een verkeerde quote van mij :')

Met karma kan je wel obsidian shards kopen of van die spannende verassingsdoosjes a 4500 karma per stuk.
Questularwoensdag 11 december 2013 @ 14:06
Hmmm dan moet ik maar weer eens mn ranger afstoffen en wat meer gaan pvp-en :)
AlwaysHappywoensdag 11 december 2013 @ 15:09
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 14:06 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Nergens, was een verkeerde quote van mij :')

Met karma kan je wel obsidian shards kopen of van die spannende verassingsdoosjes a 4500 karma per stuk.
Ah ja, die doosjes. Paar maanden terug zeker 200 van gekocht in de hoop een ''zeldzame'' mini te krijgen. Krijg ik er vervolgens gelijk 3 ofzo. Account bound. Rest van de stuff die er uit kwam had ik niet heel veel aan :P

Net ook weer zeker 1000 Giant doosjes gehaald in de hoop daaruit zon rare mini te krijgen ( zo'n konijntje die 100 gold kost op TP ofzo ), maar nee hoor. Geen een. Wel een hoop socks, etc :P
Questularwoensdag 11 december 2013 @ 15:19
Denk dat ik maar eens een 200.000 karma ofzo daar in ga gooien.
Sweetpea8472woensdag 11 december 2013 @ 15:31
Zodra ik boven m'n grens uit kom (zelf gesteld) van Karma, ga ik weer even naar Orr om een paar doosjes te halen...

En een miniature konijn? Die heb ik nog niet gezien...
Questularmaandag 30 december 2013 @ 11:08
Een necro op lvl 80 gekregen binnen 53 uur speeltijd :) Alleen maar pve gedaan (gaat toch sneller dan in WvW) 1400 badges + 60 gold later is hij helemaal gegeared en klaar voor WvW :)
jogymaandag 30 december 2013 @ 11:26
Ik ben er een beetje vanaf denk ik. Al tijden niet aangeraakt en elke keer als ik weer even denk van 'hey laat ik eens inloggen' komt er weer een update langs waaien en ben ik mijn interesse alweer verloren :'). Ik ben onderhand ook al uit de guild getrapt (Joh :') ) dus dat maakt het nog minder leuk om te gaan spelen om één of andere manier.
Questularmaandag 30 december 2013 @ 11:35
quote:
14s.gif Op maandag 30 december 2013 11:26 schreef jogy het volgende:
Ik ben er een beetje vanaf denk ik. Al tijden niet aangeraakt en elke keer als ik weer even denk van 'hey laat ik eens inloggen' komt er weer een update langs waaien en ben ik mijn interesse alweer verloren :'). Ik ben onderhand ook al uit de guild getrapt (Joh :') ) dus dat maakt het nog minder leuk om te gaan spelen om één of andere manier.
welke guild?
jogymaandag 30 december 2013 @ 11:45
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2013 11:35 schreef Questular het volgende:

[..]

welke guild?
Tweakers guild. Niet meer dan logisch trouwens, op een gegeven moment was ik er al twee maanden niet geweest.
Questularmaandag 30 december 2013 @ 11:51
quote:
14s.gif Op maandag 30 december 2013 11:45 schreef jogy het volgende:

[..]

Tweakers guild. Niet meer dan logisch trouwens, op een gegeven moment was ik er al twee maanden niet geweest.
Ok dan, ik wilde nl zeggen dat je altijd GoT kan joinen, maar ik denk dat dat niet echt opgaat nu :P
jogymaandag 30 december 2013 @ 11:52
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2013 11:51 schreef Questular het volgende:

[..]

Ok dan, ik wilde nl zeggen dat je altijd GoT kan joinen, maar ik denk dat dat niet echt opgaat nu :P
Als ik ooit de neiging weer krijg om veel te gaan spelen kan ik me altijd weer opnieuw melden denk ik :).
Xblistermaandag 30 december 2013 @ 22:56
Kan je ook een trail spelen van dit spel?
Sweetpea8472dinsdag 31 december 2013 @ 10:25
quote:
0s.gif Op maandag 30 december 2013 22:56 schreef Xblister het volgende:
Kan je ook een trail spelen van dit spel?
Er zijn soms trial weekends, maar er is niet standaard een trial beschikbaar.
Questulardinsdag 31 december 2013 @ 10:32
Wat is WvW met een necro een wereld van verschil vergeleken met mn mesmer en ranger. Tegenstanders komen met een grote groep aanlopen, ik knal mn wells neer en nog wat andere AEO's en de lootbags stromen echt binnen. En als ik dan toch damage krijg heb ik een healthpoule waar je u tegen zegt. Gisteren ook eens spvp geprobeerd met mn necro, ff wennen maar leuk om te spelen :)
AlwaysHappydinsdag 31 december 2013 @ 11:36
Ik speel nog steeds actief. Ondertussen toch al 5 characters op level 80, en ik weet mijn god niet wat ik allemaal moet doen. Zoveel dingen te doen. Daarnaast speel ik ook heel veel PVP en level ik nog 2 characters dus ik vermaak me wel :P in PVP ben ik vooral erg goed met mijn Ele en Warrior. Ik eindig eigenlijk altijd als nummer 1 qua punten en kills. Met mijn Ranger, Guardian en Thief ben ik dan weer slecht :P Dus daar PVP ik niet echt mee.
Questulardinsdag 31 december 2013 @ 11:48
Ranger met een axe/warhorn/shortbow bleed/condi build is echt heerlijk. Lynx als pet die extra bleeds erop gooit en dan in je 1e aanval meteen 19 stacks bleed op je target gooien. Vervolgens swichten naar je fox pet die kan fearen = winst :P
Sweetpea8472dinsdag 31 december 2013 @ 12:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 december 2013 11:48 schreef Questular het volgende:
Ranger met een axe/warhorn/shortbow bleed/condi build is echt heerlijk. Lynx als pet die extra bleeds erop gooit en dan in je 1e aanval meteen 19 stacks bleed op je target gooien. Vervolgens swichten naar je fox pet die kan fearen = winst :P
Fox? Je bedoelt wolf? Wereld van verschil...

En ja, WvW is met een necro nog wel eens leuk te doen. (al vind ik PvP nog steeds niets, in welke vorm dan ook)
Questulardinsdag 31 december 2013 @ 12:34
Yup Wolf :)
AlwaysHappywoensdag 1 januari 2014 @ 13:15
Gelukkig nieuwjaar hier iedereen :)
Cyan9woensdag 1 januari 2014 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 13:15 schreef AlwaysHappy het volgende:
Gelukkig nieuwjaar hier iedereen :)
Jij ook. *O*
Questulardonderdag 2 januari 2014 @ 09:22
Goed begin van het jaar :P Heb ik mn necro in een paar weekenden op lvl 80 gekregen omdat er bij mij HC WvW guild vraag naar is gaan de 2 guild leaders en nog wat members applyen bij VII een andere HC WvW guild.... Dus ik kan binnenkort weer opzoek naar een andere guild :)
Lamabalvrijdag 3 januari 2014 @ 19:14
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 09:22 schreef Questular het volgende:
Goed begin van het jaar :P Heb ik mn necro in een paar weekenden op lvl 80 gekregen omdat er bij mij HC WvW guild vraag naar is gaan de 2 guild leaders en nog wat members applyen bij VII een andere HC WvW guild.... Dus ik kan binnenkort weer opzoek naar een andere guild :)
Holy shit hoe doe je dat zo snel. Ik wil altijd nog een keer 80 halen. Maar ik faal zo hard in levelen :')
Semisanezaterdag 4 januari 2014 @ 01:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 19:14 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Holy shit hoe doe je dat zo snel. Ik wil altijd nog een keer 80 halen. Maar ik faal zo hard in levelen :')
levelen kan op twee manieren...of je volgt een train, de ene rond devinitiy reach of de werkelijke champ train. Of! je gaat WvW in en levelt daar heel snel naar 80. ;)
Lamabalzaterdag 4 januari 2014 @ 16:55
quote:
12s.gif Op zaterdag 4 januari 2014 01:10 schreef Semisane het volgende:

[..]

levelen kan op twee manieren...of je volgt een train, de ene rond devinitiy reach of de werkelijke champ train. Of! je gaat WvW in en levelt daar heel snel naar 80. ;)
IEMAND die WvW met mij wil doen op een low level char :) ?
AlwaysHappyzaterdag 4 januari 2014 @ 22:42
quote:
12s.gif Op zaterdag 4 januari 2014 01:10 schreef Semisane het volgende:

[..]

levelen kan op twee manieren...of je volgt een train, de ene rond devinitiy reach of de werkelijke champ train. Of! je gaat WvW in en levelt daar heel snel naar 80. ;)
Of je doet gewoon hearts, etc. Warrior in 1-2 weken 80 gekregen met vrij weinig uurtjes played. Gaat super snel als je beetje een goede methode weet :) Maar in WvW kan het ook snel gaan ja!
Semisanezondag 5 januari 2014 @ 08:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 januari 2014 22:42 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Of je doet gewoon hearts, etc. Warrior in 1-2 weken 80 gekregen met vrij weinig uurtjes played. Gaat super snel als je beetje een goede methode weet :) Maar in WvW kan het ook snel gaan ja!
Vind ik persoonlijk ook het leukst, het ging er meer om hoe je in beperkte tijd naar lvl 80. Hoewel in 2 weken via hearts, imho, al snel zat is.
Sweetpea8472zondag 5 januari 2014 @ 10:47
quote:
12s.gif Op zaterdag 4 januari 2014 01:10 schreef Semisane het volgende:

[..]

levelen kan op twee manieren...of je volgt een train, de ene rond devinitiy reach of de werkelijke champ train. Of! je gaat WvW in en levelt daar heel snel naar 80. ;)
Er zijn vele manieren om te levelen. Ik heb nog nooit geleveled door WvW of door de champ train in Queensdale... Het idee alleen al...

Kaarten 100% maken, dailies doen, wat crafting erbij (chef is een goede, vanwege de 10% XP die je krijgt als je je voedsel ook eet...), events niet negeren maar doen, en het belangrijkste, gewoon plezier hebben!
AlwaysHappyzondag 5 januari 2014 @ 11:01
Maakt het ook veel makkelijker en gezelliger als je samen speelt. Ik speel eigenlijk altijd samen met mijn vriend en dat maakt het zoveel makkelijker om goed te levelen. In mijn eentje raak ik veel sneller verveelt enzo :P
Semisanezondag 5 januari 2014 @ 11:41
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 10:47 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Er zijn vele manieren om te levelen. Ik heb nog nooit geleveled door WvW of door de champ train in Queensdale... Het idee alleen al...

Kaarten 100% maken, dailies doen, wat crafting erbij (chef is een goede, vanwege de 10% XP die je krijgt als je je voedsel ook eet...), events niet negeren maar doen, en het belangrijkste, gewoon plezier hebben!
Ja ja, maar ik reageerde op iemand die vroeg hoe je heel snel kan levelen. Met de train en vooral WvW kan het echt snel zover ik weet. Ik heb zo zelf nooit geleveled naar 80 verder, maar ik weet dat er gasten zijn die in enkele dagen naar lvl 80 gaan en die doen dat niet door alle maps 100% te maken, dat gaat te langzaam.

En tja plezier maken spreekt voor zich lijkt me. Het is nogal kansloos een spel te spelen waar je geen plezier aan beleefd. :')
Questularzondag 5 januari 2014 @ 11:57
Ik heb het gedaan in 53 uur, door een aantal levels via cooking te doen, mn birthday bonus, een aantal tomes of knowledge en de rest storyline pve.
#ANONIEMzondag 5 januari 2014 @ 17:03
Necro
Questularmaandag 6 januari 2014 @ 09:06
Necro in WvW is echt een verademing, zerg komt eraan je gooit je wells neer en wacht op alle lootbags die je krijg.
Lamabalmaandag 6 januari 2014 @ 10:24
Ben nu bezig met een ranger :3

Heb zelf ook een necro maar vind de pve saai
DjinNmaandag 6 januari 2014 @ 19:29
Wat gebruiken jullie graag als wapen bij een warrior ?
AlwaysHappymaandag 6 januari 2014 @ 22:52
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 09:06 schreef Questular het volgende:
Necro in WvW is echt een verademing, zerg komt eraan je gooit je wells neer en wacht op alle lootbags die je krijg.
Beetje zelfde met een Elementalist met goede AoE :)
AlwaysHappymaandag 6 januari 2014 @ 22:59
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 19:29 schreef DjinN het volgende:
Wat gebruiken jullie graag als wapen bij een warrior ?
Voornamelijk Greatsword samen met Axe/Axe ( Exploren ) of Axe/Shield ( dungeons ). Rifle doe ik af en toe in plaats van Greatsword als ik moet kiten / afstand moet bewaren.
#ANONIEMdinsdag 14 januari 2014 @ 14:12
Ben ik de enige die levelen vreselijk saai vindt :O.

Ik wil trouwens eens mapcompletion maar dat is óók zo saai :') Heb maar 24% ;(
Xarynadinsdag 14 januari 2014 @ 15:07
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 14:12 schreef Snowbells het volgende:
Ben ik de enige die levelen vreselijk saai vindt :O.

Ik wil trouwens eens mapcompletion maar dat is óók zo saai :') Heb maar 24% ;(
Ik vind lvl 80 zijn nog saaier. :')
AlwaysHappydinsdag 14 januari 2014 @ 16:58
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 14:12 schreef Snowbells het volgende:
Ben ik de enige die levelen vreselijk saai vindt :O.

Ik wil trouwens eens mapcompletion maar dat is óók zo saai :') Heb maar 24% ;(
Ik heb nu 9 characters, waarvan er 6 level 80 zijn. Nu begin ik het levelen wel wat saai te vinden, maar daarvoor absoluut niet. Wel dit weekend eindelijk 100% map completion gehad met mijn Elementalist. Ze had nog wat dingen in eternal battlegrounds nodig..paar weken lang al :P
Sweetpea8472dinsdag 14 januari 2014 @ 19:08
Ik vind alleen die laatste 10 levels saai worden... Ben bijna klaar met m'n mesmer (nu lvl78). Dat wordt m'n 9e lvl80!
DjinNdinsdag 14 januari 2014 @ 19:51
Netjes :D
raulbouliwoensdag 15 januari 2014 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 januari 2014 16:58 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik heb nu 9 characters, waarvan er 6 level 80 zijn. Nu begin ik het levelen wel wat saai te vinden, maar daarvoor absoluut niet. Wel dit weekend eindelijk 100% map completion gehad met mijn Elementalist. Ze had nog wat dingen in eternal battlegrounds nodig..paar weken lang al :P
WVW map completion heb ik bijna met al mijn characters, dat is het eerste wat ik altijd doe :P Gelukkig heb ik al 1 char met 100% completion. Wordt tijd voor nieuwe gebieden, ken nu alles wel zo'n beetje.... :P
Questularwoensdag 15 januari 2014 @ 09:36
Mijn 3 level 80's hebben bij elkaar opgeteld nog niet eens 100% map completion :p
Binnenkort een birthday bonus van mn mesmer en dan maar eens mn 4e class kiezen die ik naar lvl 80 wil halen... ik ga in ieder geval aardig wat pvp-en voordat ik een nieuw char aanmaak, het liefste een tome of knowledge of 20 + 20 levels die ik kan overslaan en 24 uur birthday booster :)
Sweetpea8472woensdag 15 januari 2014 @ 18:28
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 09:32 schreef raulbouli het volgende:

[..]

WVW map completion heb ik bijna met al mijn characters, dat is het eerste wat ik altijd doe :P Gelukkig heb ik al 1 char met 100% completion. Wordt tijd voor nieuwe gebieden, ken nu alles wel zo'n beetje.... :P
Ja, maar jij speelt ook PvP. Ik haat PvP... Welke vorm dan ook.
raulboulidonderdag 16 januari 2014 @ 09:17
quote:
0s.gif Op woensdag 15 januari 2014 18:28 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ja, maar jij speelt ook PvP. Ik haat PvP... Welke vorm dan ook.
PvP is op zich wel leuk om te doen. WVW en dungeons/fractals vind ik het leukste. Dat verdere PVE vind ik wel "ok"
Quotidienvrijdag 17 januari 2014 @ 02:33
Wie gift me dit? Ik wil deze game fucking graag spelen maar heb teveel uitgegeven in de sales.
#ANONIEMvrijdag 17 januari 2014 @ 09:40
Ken je nog dat ene woord: sparen? Mooi,doe dat even en je probleem is dan later vanzelf opgelost. :s)
Questularvrijdag 17 januari 2014 @ 10:05
Wat een schijt match-up deze week, Kodash en Jade Sea, die weten we het plezier uit WvW te halen.
raulboulivrijdag 17 januari 2014 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 10:05 schreef Questular het volgende:
Wat een schijt match-up deze week, Kodash en Jade Sea, die weten we het plezier uit WvW te halen.
Ben benieuwd welke match-up er vanavond komt.
#ANONIEMvrijdag 17 januari 2014 @ 13:25
quote:
17s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 02:33 schreef Quotidien het volgende:
Wie gift me dit? Ik wil deze game fucking graag spelen maar heb teveel uitgegeven in de sales.
Het is het geld meer dan waard. :Y
#ANONIEMvrijdag 17 januari 2014 @ 13:26
Wat is er nou zo leuk aan fractals trouwens?
raulboulivrijdag 17 januari 2014 @ 14:23
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 13:26 schreef Snowbells het volgende:
Wat is er nou zo leuk aan fractals trouwens?
Dat je met je party een level (fractal) moet uitspelen en ondertussen moet puzzlen. Je kan ook zelf de moeilijkheidsgraad kiezen en het kan erg pittig worden en de rewards zijn ook erg leuk :) (ascended items, exotics etc)

Zie het als een grote dungeon.
#ANONIEMvrijdag 17 januari 2014 @ 15:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 14:23 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Dat je met je party een level (fractal) moet uitspelen en ondertussen moet puzzlen. Je kan ook zelf de moeilijkheidsgraad kiezen en het kan erg pittig worden en de rewards zijn ook erg leuk :) (ascended items, exotics etc)

Zie het als een grote dungeon.
Ik vind het altijd zó moeilijk en snap er meestal niet echt wat de bedoeling is :@
Quotidienvrijdag 17 januari 2014 @ 16:04
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 09:40 schreef Iwanius het volgende:
Ken je nog dat ene woord: sparen? Mooi,doe dat even en je probleem is dan later vanzelf opgelost. :s)
Die knaken heb ik wel hoor, geef alleen teveel aan games uit de laatste tijd.
Lannzondag 19 januari 2014 @ 17:15
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:04 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Die knaken heb ik wel hoor, geef alleen teveel aan games uit de laatste tijd.
Minder doen dus, eerst sparen en dan zou je Guild Wars 2 kunnen kopen. :')
raulboulimaandag 20 januari 2014 @ 09:12
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 15:18 schreef Snowbells het volgende:

[..]

Ik vind het altijd zó moeilijk en snap er meestal niet echt wat de bedoeling is :@
Daarom moet je mee gaan met wat ervaren mensen op een wat lager level, dan fiets je er zo doorheen en dan leer je het het beste.

kuch kuch, Fok Fractal ?
Questularmaandag 20 januari 2014 @ 09:28
Voor het eerst in een lange tijd weer eens mn monthly pvp achivement gehaald. Roamen in WvW is een uitstervend iets aangezien iedereen continu de hulp van vriendjes inroept of wegrent als blijkt dat je niet meteen neergaat.... dus WvW gaat nog in guildruns plaatsvinden en de rest doe ik wel in sPvP
DjinNmaandag 20 januari 2014 @ 12:23
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 09:12 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Daarom moet je mee gaan met wat ervaren mensen op een wat lager level, dan fiets je er zo doorheen en dan leer je het het beste.

kuch kuch, Fok Fractal ?
:Y :Y Level vereisten?
Curlbrahmaandag 20 januari 2014 @ 12:56
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 16:04 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Die knaken heb ik wel hoor, geef alleen teveel aan games uit de laatste tijd.
Dus nu moet dus iemand jou de game giften omdat jij het geld er niet voor over hebt? riiight
raulboulimaandag 20 januari 2014 @ 13:34
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 12:23 schreef DjinN het volgende:

[..]

:Y :Y Level vereisten?
Nou ja, als je level 80 bent is mooi meegenomen. Maar als er een fractal 2 wordt gedaan dan is een level 60 niet zo'n probleem.
#ANONIEMmaandag 20 januari 2014 @ 14:27
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 12:23 schreef DjinN het volgende:

[..]

:Y :Y Level vereisten?
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 13:34 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Nou ja, als je level 80 bent is mooi meegenomen. Maar als er een fractal 2 wordt gedaan dan is een level 60 niet zo'n probleem.
I'm in. Wanneer :9
raulboulimaandag 20 januari 2014 @ 14:38
quote:
2s.gif Op maandag 20 januari 2014 14:27 schreef Snowbells het volgende:

[..]

[..]

I'm in. Wanneer :9
hmmm morgen ?
DjinNmaandag 20 januari 2014 @ 14:50
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 13:34 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Nou ja, als je level 80 bent is mooi meegenomen. Maar als er een fractal 2 wordt gedaan dan is een level 60 niet zo'n probleem.
Ok thnx. Heb een lvl 53 nu :)
raulboulimaandag 20 januari 2014 @ 15:46
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 14:50 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ok thnx. Heb een lvl 53 nu :)
moet te doen zijn, als de rest wat hoger is.
Quotidienmaandag 20 januari 2014 @ 16:56
quote:
10s.gif Op maandag 20 januari 2014 12:56 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

Dus nu moet dus iemand jou de game giften omdat jij het geld er niet voor over hebt? riiight
het is maar een grapje, autistisch gespuis. mijn hemel zeg, rot ff een end op. :')
Curlbrahmaandag 20 januari 2014 @ 19:44
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 16:56 schreef Quotidien het volgende:

[..]

het is maar een grapje, autistisch gespuis. mijn hemel zeg, rot ff een end op. :')
jaja, was niet obvious anders. je hebt er hier zat op FOK! die zo zijn. (zie fokkers helpen fokkers oid hoe die sub ook heet)
Lannmaandag 20 januari 2014 @ 20:54
Dat jullie een makkelijke keus hebben in class/race, ik zit er nog steeds constant mee dat ik gewoon niet kan kiezen. Heb het spel verdomme al een jaar en ik ben met een character nog niet hoger komen dan 20, die ik overigens weer verwijderd had.

Potverdorie zeg wat is dat irritant, die class/race zooi kiezen.
Xa1ptmaandag 20 januari 2014 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 16:56 schreef Quotidien het volgende:

[..]

het is maar een grapje, autistisch gespuis. mijn hemel zeg, rot ff een end op. :')
Wilde je net de game gaan giften.
Vluuksmaandag 20 januari 2014 @ 22:16
Ik was dit topic helemaal vergeten. :')


quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 20:54 schreef Lann het volgende:
Dat jullie een makkelijke keus hebben in class/race, ik zit er nog steeds constant mee dat ik gewoon niet kan kiezen. Heb het spel verdomme al een jaar en ik ben met een character nog niet hoger komen dan 20, die ik overigens weer verwijderd had.

Potverdorie zeg wat is dat irritant, die class/race zooi kiezen.
Maak een character van elke race/class. ^O^ Nee maar kan je het niet iets beperken? Of vind je echt alles even leuk? Dat is wel lastig namelijk. :P

[ Bericht 20% gewijzigd door Vluuks op 20-01-2014 22:34:45 ]
Semisanedinsdag 21 januari 2014 @ 07:03
quote:
0s.gif Op maandag 20 januari 2014 20:54 schreef Lann het volgende:
Dat jullie een makkelijke keus hebben in class/race, ik zit er nog steeds constant mee dat ik gewoon niet kan kiezen. Heb het spel verdomme al een jaar en ik ben met een character nog niet hoger komen dan 20, die ik overigens weer verwijderd had.

Potverdorie zeg wat is dat irritant, die class/race zooi kiezen.
Heb ik ook eigenlijk, hoewel ik altijd een thief-achtige toon wil hebben. Dus heb ik nu een lvl 80 thief/asura...enkel voor de rest blijf ik idd steeds maar weer toons aanmaken en verwijderen, leuke hobby zo. :')
Lanndinsdag 21 januari 2014 @ 07:07
quote:
7s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 07:03 schreef Semisane het volgende:

[..]

Heb ik ook eigenlijk, hoewel ik altijd een thief-achtige toon wil hebben. Dus heb ik nu een lvl 80 thief/asura...enkel voor de rest blijf ik idd steeds maar weer toons aanmaken en verwijderen, leuke hobby zo. :')
Gelukkig ben ik niet de enige! Het is bij mij praktisch altijd een proces: Eindelijk een class/race uit gekozen en uit voorbeeld noem in een Norn Ranger! Hardstikke leuk tot het moment komt dat je een brute Charr Warrior tegen komt. Wel god gloeiende--, dus! Norn Ranger verwijderen en maar een Charr Warrior aanmaken. En dan kom je weer iets tegen dat je wel aanspreekt en hoppa, het gaat al maar door. Wat dat betreft ben ik een sneu iemand.

Tegelijker tijd wil je een class die goed uit komt in PVP en PVE die nog een beetje makkelijk te spelen is en natuurlijk moet je er als een badass bij lopen. |:(
Semisanedinsdag 21 januari 2014 @ 07:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 07:07 schreef Lann het volgende:

[..]

Gelukkig ben ik niet de enige! Het is bij mij praktisch altijd een proces: Eindelijk een class/race uit gekozen en uit voorbeeld noem in een Norn Ranger! Hardstikke leuk tot het moment komt dat je een brute Charr Warrior tegen komt. Wel god gloeiende--, dus! Norn Ranger verwijderen en maar een Charr Warrior aanmaken. En dan kom je weer iets tegen dat je wel aanspreekt en hoppa, het gaat al maar door. Wat dat betreft ben ik een sneu iemand.

Tegelijker tijd wil je een class die goed uit komt in PVP en PVE die nog een beetje makkelijk te spelen is en natuurlijk moet je er als een badass bij lopen. |:(
:D Ja dat herken ik wel een beetje, maar gezien het feit dat je 5 toon-slots hebt zou ik gewoon één van die slots gebruiken voor een main en daar een toon maken wat je zelf het leukste lijkt (of wat het eerste in je op komt). De andere 4 kan je dan constant wijzigen. 8-)

Oh en wat helpt om je toon een wat bruter uiterlijk te geven is het gebruiken van transmutation stone. Je koopt dan gewoon bijvoorbeeld coat, legs en shoulder armor van maximaal lvl 79. Iets wat er en bruut en nog betaalbaar is (Er is meestal wel wat te vinden voor 10 tot 20 silver.) Dan gebruik je die transmutation stone om je low level armor daarmee het uiterlijk te geven van die high level spul. B-)

Zo heb ik dat gedaan om mijn main wat op te vrolijken tijdens het levelen...en het zorgt voor een drempel zodat je het niet zomaar weer verwijderd. ;) (Bij mij dan). Nu ik lvl 80 ben heb ik die toon wel heel erg brute gear gegeven, althans vind ik dan. :P

Kijk...dit is dan mijn main...met mini. :D

2nanz2p.jpg

En met de schattigste rugzak die ik tot nu toe kon vinden. O+

2w7k94x.jpg

[ Bericht 5% gewijzigd door Semisane op 21-01-2014 07:38:44 ]
Vluuksdinsdag 21 januari 2014 @ 10:23
Dat is wel echt een cutie! Die backpack past er goed bij. :D En die mini pet is bijna even groot hahaha, zo leuk.

Ik heb ook last van wat jullie beschrijven hoor. Alleen ik maak gewoon altijd bij, ik wis niks dus dat is eigenlijk nog erger haha. Ik heb nu de limiet gesteld op twee van elke class, 16 totaal. Anders wordt het echt te gek als ik ze ook nog allemaal wil gearen. ;( Ik vind het gewoon te leuk om voor elke allemaal armors en zo te maken daar kan ik echt eeuwen tijd aan besteden.

Ik heb nu wel echt al 3x mijn tweede ele hermaakt, eerst was ze een Norn, toen nog een Norn maar dan anders en nu een Charr. Nu heb ik ook mijn laatste insta level 20 scroll er op gebruikt dus ik moet wel bij deze blijven anders moet ik al die skills traag unlocken daar kan ik niet tegen. :P
Lannzondag 26 januari 2014 @ 16:02
Na een poos uitproberen in Heart of the Mists ben ik er achter gekomen dat the Thief profession toch echt wel wat voor mij is. Verschillende builds uitgevoerd en tot dusver sloop ik zo'n beetje iedereen in Player versus Player. Zelfs de Warriors met 27.000 HP kan ik gewoon aan zonder er een biggie van te maken. Ik ben tevreden!
Semisanezondag 26 januari 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zondag 26 januari 2014 16:02 schreef Lann het volgende:
Na een poos uitproberen in Heart of the Mists ben ik er achter gekomen dat the Thief profession toch echt wel wat voor mij is. Verschillende builds uitgevoerd en tot dusver sloop ik zo'n beetje iedereen in Player versus Player. Zelfs de Warriors met 27.000 HP kan ik gewoon aan zonder er een biggie van te maken. Ik ben tevreden!
Thief is inderdaad een fijne profession, maar het vereist inderdaad wel wat aandacht, want als je eenmaal klappen krijgt dan kan het heel snel over zijn. Hoe heb jij je build ongeveer? :)
Lannzondag 26 januari 2014 @ 16:44
quote:
14s.gif Op zondag 26 januari 2014 16:10 schreef Semisane het volgende:

[..]

Thief is inderdaad een fijne profession, maar het vereist inderdaad wel wat aandacht, want als je eenmaal klappen krijgt dan kan het heel snel over zijn. Hoe heb jij je build ongeveer? :)
Ik moet het echter wel een op een houden, twee kan nog maar drie wordt gewoon te veel voor diefje.

10 in Deadly Arts -> III
30 in Critical Strikes -> I, VIII en XI
30 in Shadow Arts -> IV, V en XI.

Build is dusdanig goed, noemen ze ook wel 'Shadow of Lyssa' build. Erg squishy, maar je damage is top-notch. Heb al een 12k crit gehad. :9~
Vluuksdinsdag 28 januari 2014 @ 17:34
Edge of the Mists promo video! Ziet er wel mooi uit zeg. :D

SosuaCafedinsdag 28 januari 2014 @ 18:44
Is de endgame hiervan al wat beter geworden? Las veel gedoe hierover en was benieuwd.
ikbennieuwopfokdinsdag 28 januari 2014 @ 18:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 17:34 schreef Vluuks het volgende:
Edge of the Mists promo video! Ziet er wel mooi uit zeg. :D

Weer die kut Scarlet :') Serieus?
Semisanedinsdag 28 januari 2014 @ 18:58
Ultieme kapstok, dat scarlet. :P
AlwaysHappydinsdag 28 januari 2014 @ 19:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 17:34 schreef Vluuks het volgende:
Edge of the Mists promo video! Ziet er wel mooi uit zeg. :D

Nice :)
Vluuksdinsdag 28 januari 2014 @ 19:13
Er komen (als ik me niet vergis) nog drie Living Story releases om het verhaal met Scarlet af te ronden. :) Het zou dan begin maart klaar zijn volgens mij. Dan is ook Living World season 1 afgerond en beginnen ze met iets anders. Ik vind Scarlet ook geen sterke antagonist maar heb liever dat ze er een einde aan breien dan dat ze er nu out of the blue mee stoppen. ArenaNet zegt dat er nog een ontknoping achter zit, dus ben benieuwd.

Vind alle side characters bij deze living story namelijk wel heel leuk. :P

quote:
1s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 18:44 schreef SosuaCafe het volgende:
Is de endgame hiervan al wat beter geworden? Las veel gedoe hierover en was benieuwd.
Over de end game, tja het is maar net wat je zoekt denk ik. Wat verwacht jij van "end game" zodat het je bezig kan houden? :) Ik ben zelf iemand die doelen stelt en daar naar toe werkt. Ik vul mijn eigen end game in, ik maak graag meerdere fancy armor sets voor characters, ben daarnaast een echte altoholic, focus me op bepaalde achievements, maak een legendary etc.

Voor mij begint GW2 op het moment dat je het character maakt al, als je level 80 bent openen er niet ineens allerlei nieuwe deuren die tot dan toe gesloten waren. Sure, het is makkelijker met een hoger level en het geniet de voorkeur, maar er is maar weinig dat je echt alleen als level 80 character kan doen.

Het is niet zo dat er op level 80 een vast omlijnde endgame is, denk ik. Iedereen moet zelf een beetje doelen stellen. Als dat niet je speelstijl is dan voelt het inderdaad alsof er geen endgame is, vermoed ik. :) Al zijn bijvoorbeeld level 50 fractals en ascended gear op zich wel een groot doel waar je even mee bezig bent en iets dat voor de hand ligt als "end game" content. :P

[ Bericht 35% gewijzigd door Vluuks op 28-01-2014 19:29:28 ]
Jimbodinsdag 28 januari 2014 @ 19:55
GW2 een beetje de moeite waard om te spelen of zijn de meeste het binnen een week al zat ?
raulbouliwoensdag 29 januari 2014 @ 08:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 19:55 schreef Jimbo het volgende:
GW2 een beetje de moeite waard om te spelen of zijn de meeste het binnen een week al zat ?
Ik speel nog steeds, na +- 1,5 jaar.....
Questularwoensdag 29 januari 2014 @ 09:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 19:55 schreef Jimbo het volgende:
GW2 een beetje de moeite waard om te spelen of zijn de meeste het binnen een week al zat ?
zeker de moeite waard :)
Frag_adderwoensdag 29 januari 2014 @ 09:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 19:55 schreef Jimbo het volgende:
GW2 een beetje de moeite waard om te spelen of zijn de meeste het binnen een week al zat ?
BIj mij viel het tegen. Ik weet niet hoe of wat maar GW1 heeft mij jaren geboeit en GW2 was ik naar enkele maanden mee klaar. Ik ben gewoon niet geschikt voor echte MMORPG's denk ik :)
SosuaCafewoensdag 29 januari 2014 @ 09:56
Hoewel het erg verleidelijk is, denk ik dat ik het maar even bij rift hou. F2p
AlwaysHappywoensdag 29 januari 2014 @ 10:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 januari 2014 19:55 schreef Jimbo het volgende:
GW2 een beetje de moeite waard om te spelen of zijn de meeste het binnen een week al zat ?
Speel het nog steeds erg actief en ik ben begonnen bij release.
Cyan9woensdag 29 januari 2014 @ 11:23
Hoewel ik alle releases en zo wel in de gaten hou, heb ik denk ik al een paar maanden niet meer actief gespeeld. Op dit moment kan Aion me meer boeien.
Jimbowoensdag 29 januari 2014 @ 12:04
3-positief 1 minder positief dus :+

Ik zal eens kijken of ik ergens een goedkope key vandaan kan krijgen :+
Of een trial, maar die bestaat niet meer geloof ik he ?
Sweetpea8472woensdag 29 januari 2014 @ 17:02
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 12:04 schreef Jimbo het volgende:
3-positief 1 minder positief dus :+

Ik zal eens kijken of ik ergens een goedkope key vandaan kan krijgen :+
Of een trial, maar die bestaat niet meer geloof ik he ?
4e positief...

Er zijn zo nu en dan open weekenden. Maar wanneer de volgende is, geen idee.
Jimbowoensdag 29 januari 2014 @ 17:05
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 17:02 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

4e positief...

Er zijn zo nu en dan open weekenden. Maar wanneer de volgende is, geen idee.
:) Eens kijken dan.

Kwam nu op 25eur voor een key, mss als ik een goedkopere vind dat ik hem dan eens pak
Jimbowoensdag 29 januari 2014 @ 17:12
Oeh kan een maat zn acc lenen, dan kan ik kijken of t iets is (en of mn laptop em trekt *O* )
Vluukswoensdag 29 januari 2014 @ 19:48
Ah top, gratis uitproberen is toch altijd wel fijn. :) Ik vermaak me ook prima na 1,5 jaar, met ups en downs maar het weet me nog wel te boeien. Heb me ook 3~ jaar vermaakt in Aion voor GW2 dus ik blijf meestel wel lang bij 1 spel. :P

Laat even weten wat je vindt! :) Misschien loopt je tegen dingen aan die makkelijk te verhelpen zijn of kunnen we je op een andere manier helpen. Ik hoop dat het iets voor je is! En zo niet, dan heb je het iig gratis kunnen proberen. :Y
SosuaCafewoensdag 29 januari 2014 @ 20:33
Klote dat ie niet op steam te krijgen is.
Jimbowoensdag 29 januari 2014 @ 21:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 januari 2014 19:48 schreef Vluuks het volgende:
Ah top, gratis uitproberen is toch altijd wel fijn. :) Ik vermaak me ook prima na 1,5 jaar, met ups en downs maar het weet me nog wel te boeien. Heb me ook 3~ jaar vermaakt in Aion voor GW2 dus ik blijf meestel wel lang bij 1 spel. :P

Laat even weten wat je vindt! :) Misschien loopt je tegen dingen aan die makkelijk te verhelpen zijn of kunnen we je op een andere manier helpen. Ik hoop dat het iets voor je is! En zo niet, dan heb je het iig gratis kunnen proberen. :Y
Deze post stelt me gerust O+
Jimbodonderdag 30 januari 2014 @ 12:19
Heb het nu een nachtje geprobeerd. maar ligt het aan mij of level je echt HEEEEL langzaam ?

ik ben nu pas level 5 en weet zeker dat ik al meer dan 4 uur erin heb zitten -O-
raulboulidonderdag 30 januari 2014 @ 13:21
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 12:19 schreef Jimbo het volgende:
Heb het nu een nachtje geprobeerd. maar ligt het aan mij of level je echt HEEEEL langzaam ?

ik ben nu pas level 5 en weet zeker dat ik al meer dan 4 uur erin heb zitten -O-
Dan doe je echt iets verkeerds..........
Jimbodonderdag 30 januari 2014 @ 13:23
D
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 13:21 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Dan doe je echt iets verkeerds..........
Dat gok ik ook ja, vind het echt een heel sloom spelend spel :(
Jimbodonderdag 30 januari 2014 @ 13:23
zit trouwens nu met lvl 7 wel quest voor lvl 11 te doen :/
raulboulidonderdag 30 januari 2014 @ 13:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 13:23 schreef Jimbo het volgende:
D

[..]

Dat gok ik ook ja, vind het echt een heel sloom spelend spel :(
Volg je je personal story? Of loop je rond en kill je maar wat?


SuperSamuraiEdit: Als je rond loopt in de vrije wereld krijg je ook diverse events, neem er aan deel. Je levelt dan aanzienlijk sneller.
Jimbodonderdag 30 januari 2014 @ 13:24
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 13:23 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Volg je je personal story? Of loop je rond en kill je maar wat?
Story denk ik, ik pak die groene teleport achtige dingen op de map.

Moet nu Knut vinden :+
raulboulidonderdag 30 januari 2014 @ 13:25
Ik moet ook m'n knut vinden
Questulardonderdag 30 januari 2014 @ 16:15
pvp weer eens opgepakt, nu met mn necro. Een 30/10/0/0/30 build, niks condition damage zoals 95% van de Nerco's maar lekkere pure damage :) Wat een heerlijke class om pvp te spelen. Heb nu net mn 500 match gespeeld, was vergeten hoe leuk het was :)
Lanndonderdag 30 januari 2014 @ 16:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 16:15 schreef Questular het volgende:
pvp weer eens opgepakt, nu met mn necro. Een 30/10/0/0/30 build, niks condition damage zoals 95% van de Nerco's maar lekkere pure damage :) Wat een heerlijke class om pvp te spelen. Heb nu net mn 500 match gespeeld, was vergeten hoe leuk het was :)
Necromancers draaien voornamelijk toch om condition damage (builds)? Heb besloten om hem ook maar eens te proberen, long-range damage kan ik wel van genieten. :9~
Cyan9donderdag 30 januari 2014 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 13:24 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Story denk ik, ik pak die groene teleport achtige dingen op de map.

Moet nu Knut vinden :+
Volgens mij doe je alleen de story quests. Daarmee gaat het levelen niet goedkomen. ;)
Events en hearts, dat is de oplossing!
Jimbodonderdag 30 januari 2014 @ 17:24
quote:
10s.gif Op donderdag 30 januari 2014 17:20 schreef Cyan9 het volgende:

[..]

Volgens mij doe je alleen de story quests. Daarmee gaat het levelen niet goedkomen. ;)
Events en hearts, dat is de oplossing!
Heb nu wat hearts gedaan en nog wat van die dingen met een circel eromheen.
Het is wel een grappig spel maar vind het iets missen, weet alleen niet wat.
Misshien juist omdat ik geen high level ben of geen maatjes online heb of iets :') Vond het leukste aan heel WoW ook het levelen met een maat ipv solo en daarna op level 60 flink raiden (uiteraard later op hoger level :+ )

Had dit ook met de elder scrolls mmo, die vond ik ook heeel erg tegenvallen :(
Misschien is het juist wel de arcade feel die ik mis. Zo heb ik juist heel erg van lineage II en WoW genoten.
Cyan9donderdag 30 januari 2014 @ 17:38
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 17:24 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Heb nu wat hearts gedaan en nog wat van die dingen met een circel eromheen.
Het is wel een grappig spel maar vind het iets missen, weet alleen niet wat.
Misshien juist omdat ik geen high level ben of geen maatjes online heb of iets :') Vond het leukste aan heel WoW ook het levelen met een maat ipv solo en daarna op level 60 flink raiden (uiteraard later op hoger level :+ )

Had dit ook met de elder scrolls mmo, die vond ik ook heeel erg tegenvallen :(
Misschien is het juist wel de arcade feel die ik mis. Zo heb ik juist heel erg van lineage II en WoW genoten.
Dat van niet solo spelen herken ik wel, dat is ook (mede) de reden dat ik actiever ben op Aion, daar zijn mensen die ik ken. :)
#ANONIEMdonderdag 30 januari 2014 @ 17:39
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 17:24 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Heb nu wat hearts gedaan en nog wat van die dingen met een circel eromheen.
Het is wel een grappig spel maar vind het iets missen, weet alleen niet wat.
Misshien juist omdat ik geen high level ben of geen maatjes online heb of iets :') Vond het leukste aan heel WoW ook het levelen met een maat ipv solo en daarna op level 60 flink raiden (uiteraard later op hoger level :+ )

Had dit ook met de elder scrolls mmo, die vond ik ook heeel erg tegenvallen :(
Misschien is het juist wel de arcade feel die ik mis. Zo heb ik juist heel erg van lineage II en WoW genoten.
Ik wil wel meespelen :)
Vluuksdonderdag 30 januari 2014 @ 22:47
Ik ook wel hoor, voeg me maar toe! Wat is je naam op GW2? Als je "Groggie" in de vrienden functie dumpt kom ik wel in de lijst te staan. :P Ik heb zo nog een berg characters die wel wat map completion kunnen gebruiken.

Maar dat is echt een groot nadeel aan GW2, veel mensen volgen die groene quest en je wordt echt nogal in het diepe gegooid, ik miste zelf in het begin ook heeeeeel erg houvast van wat ik nu precies moest doen om te levelen.

En solo spelen is inderdaad echt niet zo leuk hoor, je moet het samen doen, dan is het meteen een heel stuk leuker. Als je het wel een kans wil geven zou ik sowieso een guild zoeken, dan heb je contact met mensen en vind je zo een boel die wel samen willen spelen. :)

Ik weet ook niet welke server je maat heeft gekozen toen, maar sommige servers zijn wat minder vol in de lage level gebieden (helaas, dat krijg je na een tijdje), dan krijg je ook al snel het idee dat er wat mist. :P Tenzij het Queensdale (human starter zone) is, daar zit altijd wel volk.
Semisanevrijdag 31 januari 2014 @ 07:20
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 17:24 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Heb nu wat hearts gedaan en nog wat van die dingen met een circel eromheen.
Het is wel een grappig spel maar vind het iets missen, weet alleen niet wat.
Misshien juist omdat ik geen high level ben of geen maatjes online heb of iets :') Vond het leukste aan heel WoW ook het levelen met een maat ipv solo en daarna op level 60 flink raiden (uiteraard later op hoger level :+ )

Had dit ook met de elder scrolls mmo, die vond ik ook heeel erg tegenvallen :(
Misschien is het juist wel de arcade feel die ik mis. Zo heb ik juist heel erg van lineage II en WoW genoten.
Mocht je toevallig op de server Ruins of Surmia zitten dan kan ik je laten inviten in m'n guild...dat altijd wel lachen. Er is daar altijd wel iemand die mee wilt levelen of een jumping puzzle wilt doen. (Heb ik wel even je naam op GW2 voor nodig. ;) )

Dat is meteen wat het leuke is aan GW, er zijn zoveel verschillende geinig dingen om te down, "random" events, hearts, gigantische soort van boss-fights, WvW, PvP, Jumping puzzles, allerlei soorten guild missions (van puzzles tot grappige parkoers-races)

Verder moet je gewoon lekker rond dolen en je map proberen te completen voor bonussen, maar loop je een beetje vast omdat je nog een te laat level hebt, dan kan je altijd naar een andere begin-area gaan en daar de hearts doen. Dan level je (je eigen level is dynamisch ten opzichte van het gebied waar je zit) en te gelijker tijd leer je dan andere gebieden kennen. :)

In GW2 wordt het beloont om vooral gebieden te verkennen en aan allerlei events mee te doen en vooral in springen en anderen te helpen. Dat loont jou, maar ook degene die je helpt. :Y
raulboulivrijdag 31 januari 2014 @ 09:08
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 16:23 schreef Lann het volgende:

[..]

Necromancers draaien voornamelijk toch om condition damage (builds)? Heb besloten om hem ook maar eens te proberen, long-range damage kan ik wel van genieten. :9~
Ik ben een grote uitzondering met mijn Necro, maar dat komt omdat ik er ook mee "Command" in WVW.

Ik heb juist een overlevingsbuild, want de commander moet nou eenmaal voorop rennen en overleven ;)
Questularvrijdag 31 januari 2014 @ 09:30
Mijn necro is zowel in pvp als in WvW puur op directe damage gericht en niet op condi damage.
Jimbovrijdag 31 januari 2014 @ 11:06
quote:
1s.gif Op donderdag 30 januari 2014 17:39 schreef Snowbells het volgende:

[..]

Ik wil wel meespelen :)
Oeh das lief van je :) Dankje.

Ik zal binnenkort ff kijken of ik zelf een accountje ga kopen, dan weet ik of het 'nodig is' dank iig
Jimbovrijdag 31 januari 2014 @ 11:10
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 07:20 schreef Semisane het volgende:

[..]

Mocht je toevallig op de server Ruins of Surmia zitten dan kan ik je laten inviten in m'n guild...dat altijd wel lachen. Er is daar altijd wel iemand die mee wilt levelen of een jumping puzzle wilt doen. (Heb ik wel even je naam op GW2 voor nodig. ;) )

Dat is meteen wat het leuke is aan GW, er zijn zoveel verschillende geinig dingen om te down, "random" events, hearts, gigantische soort van boss-fights, WvW, PvP, Jumping puzzles, allerlei soorten guild missions (van puzzles tot grappige parkoers-races)

Verder moet je gewoon lekker rond dolen en je map proberen te completen voor bonussen, maar loop je een beetje vast omdat je nog een te laat level hebt, dan kan je altijd naar een andere begin-area gaan en daar de hearts doen. Dan level je (je eigen level is dynamisch ten opzichte van het gebied waar je zit) en te gelijker tijd leer je dan andere gebieden kennen. :)

In GW2 wordt het beloont om vooral gebieden te verkennen en aan allerlei events mee te doen en vooral in springen en anderen te helpen. Dat loont jou, maar ook degene die je helpt. :Y
`
Oeh dat klinkt ook wel gezellig :) Ben zelf heel erg van het PVE, beetje raiden dit dat :)

Zal ff kijken of ik hem aanschaf, dan kan ik altijd kijken welke server het word :) thnx voor de iv iig :)
Fipotjevrijdag 31 januari 2014 @ 12:10
Ik ga het na een lang gestopt te zijn ook maar weer eens oppakken!
Vooral PvP nog tips voor servers en/of proffesions speelde voorheen Thief, maar wil ook wel eens wat anders.
Sweetpea8472vrijdag 31 januari 2014 @ 12:42
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 22:47 schreef Vluuks het volgende:

Maar dat is echt een groot nadeel aan GW2, veel mensen volgen die groene quest en je wordt echt nogal in het diepe gegooid, ik miste zelf in het begin ook heeeeeel erg houvast van wat ik nu precies moest doen om te levelen.

En solo spelen is inderdaad echt niet zo leuk hoor, je moet het samen doen, dan is het meteen een heel stuk leuker. Als je het wel een kans wil geven zou ik sowieso een guild zoeken, dan heb je contact met mensen en vind je zo een boel die wel samen willen spelen. :)
Ik heb de persoonlijke quests nu 2 keer gedaan en ben bezig met de derde (dan heb ik alle takken van de mensen gehad). De rest van mijn characters negeert het volledig...

En over samen spelen. Dat hangt er voor mij vanaf. Soms heb ik er gewoon geen zin in om met anderen rekening te houden... En dan kun je maar beter solo spelen!
Lamabalvrijdag 31 januari 2014 @ 12:44
Ik ben dom geweest. Ik zit nu op een DE server omdat ik met vrienden speelde . Nu heelasch zit iedereen op Far shiver. En ik kan niet switchen QQ
raulboulivrijdag 31 januari 2014 @ 14:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 12:44 schreef Lamabal het volgende:
Ik ben dom geweest. Ik zit nu op een DE server omdat ik met vrienden speelde . Nu heelasch zit iedereen op Far shiver. En ik kan niet switchen QQ
haha ! Duitser !
SosuaCafevrijdag 31 januari 2014 @ 21:34
Ben ook net begonnen op dat frozen peaks
Timwonnacottzaterdag 1 februari 2014 @ 00:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 21:34 schreef SosuaCafe het volgende:
Ben ook net begonnen op dat frozen peaks
Dan moet je ff je naam zeggen dan voeg ik je toe :P
SosuaCafezaterdag 1 februari 2014 @ 09:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 00:22 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Dan moet je ff je naam zeggen dan voeg ik je toe :P
Sosuacafe
Curlbrahzaterdag 1 februari 2014 @ 12:20
Shivering Peaks oid toch Sos?
#ANONIEMzaterdag 1 februari 2014 @ 12:21
Far Shiverpeak
SosuaCafezaterdag 1 februari 2014 @ 12:24
Ja daar zit ik. Nog even uitzoeken allemaal hoe alles werkt. Ken nog niets of niemand.
SosuaCafezaterdag 1 februari 2014 @ 14:32
Hmmm. Ben dus niet de enige met die "mouse focus" issue.
Vluukszondag 2 februari 2014 @ 20:12
Mouse focus issue, dat klinkt mij niet bekend in de oren, wat is het probleem? :P

quote:
0s.gif Op vrijdag 31 januari 2014 12:42 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ik heb de persoonlijke quests nu 2 keer gedaan en ben bezig met de derde (dan heb ik alle takken van de mensen gehad). De rest van mijn characters negeert het volledig...

En over samen spelen. Dat hangt er voor mij vanaf. Soms heb ik er gewoon geen zin in om met anderen rekening te houden... En dan kun je maar beter solo spelen!
Ja ik bedoel ook meer beginnende spelers, dan hebben die soms het idee dat je die quest moet volgen terwijl dat helemaal niet hoeft. :P Ik heb het in ieder geval vaak zien gebeuren. Ik heb zelf vorige week ofzo voor het eerst een personal story afgemaakt, want verder deed ik er ook nooit een zak aan op de meeste characters. Echt heel saai vind ik het.

En idd soms is dat ook lekker, meestal praat ik dan wel met mensen maar doe ik verder gewoon m'n eigen ding. Vooral exploren gaat bij mij nogal een stuk sneller als ik met niemand rekening hoef te houden haha.
SosuaCafezondag 2 februari 2014 @ 20:29
quote:
0s.gif Op zondag 2 februari 2014 20:12 schreef Vluuks het volgende:
Mouse focus issue, dat klinkt mij niet bekend in de oren, wat is het probleem? :P

[..]

Ja ik bedoel ook meer beginnende spelers, dan hebben die soms het idee dat je die quest moet volgen terwijl dat helemaal niet hoeft. :P Ik heb het in ieder geval vaak zien gebeuren. Ik heb zelf vorige week ofzo voor het eerst een personal story afgemaakt, want verder deed ik er ook nooit een zak aan op de meeste characters. Echt heel saai vind ik het.

En idd soms is dat ook lekker, meestal praat ik dan wel met mensen maar doe ik verder gewoon m'n eigen ding. Vooral exploren gaat bij mij nogal een stuk sneller als ik met niemand rekening hoef te houden haha.
https://forum-en.guildwar(...)n-not-working-Merged

Er zijn er bij die roepen dat het hardware gerelateerd is, maar dan zou het vaker moeten gebeuren. Dat doet het niet. Maar er valt mee te leven.
Vluukszondag 2 februari 2014 @ 20:31
Oh bah wat moet dat irritant zijn. Ik hoop dat er een oplossing gevonden wordt. :/
#ANONIEMdinsdag 4 februari 2014 @ 18:24
Verrekte update :r. Zit ik net in Arah path 4, BIJNA op het einde. 2 uur over gedaan :'). EEN DISCONNECT en nu lekker een uur wachten tot hij klaar is ;(

Verdomme ;(
Ookudinsdag 4 februari 2014 @ 18:25
update is 360mbish
#ANONIEMdinsdag 4 februari 2014 @ 18:26
Internet hier is zo sloom. Mijn party zou me ook wel gedumpt hebben nu :')
Ookudinsdag 4 februari 2014 @ 18:27
Iedereen moet updaten. Lijkt mij wel dat ze geduld voor je hebben als je er al 2 uur over doet.
SosuaCafedinsdag 4 februari 2014 @ 18:51
Zo klaar. Niet zo'n grote update idd. 3min ofzo
raulbouliwoensdag 5 februari 2014 @ 09:38
Nog niet eens gestart, pas morgenavond een keer. Veels te druk met andere dingen ^_^
SosuaCafewoensdag 5 februari 2014 @ 11:19
Vandaag maar eens een goeie ele build zoeken. Ik sterf nu al bijna door een zuchtje wind.
raulbouliwoensdag 5 februari 2014 @ 12:11
quote:
1s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:19 schreef SosuaCafe het volgende:
Vandaag maar eens een goeie ele build zoeken. Ik sterf nu al bijna door een zuchtje wind.
Welke Class? En waar ga je dood? PVE / PVE-dungeons / Fractals / WVW / PVP ?
Curlbrahwoensdag 5 februari 2014 @ 12:35
quote:
1s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:19 schreef SosuaCafe het volgende:
Vandaag maar eens een goeie ele build zoeken. Ik sterf nu al bijna door een zuchtje wind.
Welk level ben je dan sos?
Semisanewoensdag 5 februari 2014 @ 12:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 18:51 schreef SosuaCafe het volgende:
Zo klaar. Niet zo'n grote update idd. 3min ofzo
Kostte mij ook zo'n 3 minuten. :D Hoewel ik totaal geen tijd heb om te spelen op dit moment, dacht ik toch maar even de update te draaien, omdat het wellicht lang zou duren. :')
Vluukswoensdag 5 februari 2014 @ 15:46
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 18:26 schreef Snowbells het volgende:
Internet hier is zo sloom. Mijn party zou me ook wel gedumpt hebben nu :')
Als het een troost is, je was er hoogstwaarschijnlijk toch niet meer ingekomen omdat je dan niet meer op dezelfde "server" zit. Dan sta je dus aan de deur maar kan je er niet meer bij in komen. Ook frustrerend. Is mij namelijk ook al eens gebeurd, zelfde dungeon, niet zelfde path gelukkig. :P

Bij mij duurde hij ook vet lang ondanks dat het geen grote was. Maar ik heb bij deze patch wel minder lag in sPvP dus dat is mooi want het was niet te harden eerst. ;(

Wel slecht, je hebt nu Radiant/Hellfire Greaves bij 21k AP, nu wil ik die heel graag, ik was juist afgestapt van hersenloos dailies farmen voor AP. :')
SosuaCafewoensdag 5 februari 2014 @ 15:54
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 12:11 schreef raulbouli het volgende:

[..]

Welke Class? En waar ga je dood? PVE / PVE-dungeons / Fractals / WVW / PVP ?
pve. Heb al d/d en veel in earth gespect. Zet hem even opzij en level een guardian zodat ik die elementalist kan twinken.
SosuaCafewoensdag 5 februari 2014 @ 15:56
quote:
11s.gif Op woensdag 5 februari 2014 12:35 schreef Curlbrah het volgende:

[..]

Welk level ben je dan sos?
15. Kon gewone 15 wel aan, maar zodra er 3 op me af kwamen niet meer. Veterans was al helemaal geen beginnen aan.
Vluukswoensdag 5 februari 2014 @ 17:11
Is je gear wel een beetje up to date of nog level 2? :P Alle kleine beetjes helpen!
SosuaCafewoensdag 5 februari 2014 @ 17:27
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 17:11 schreef Vluuks het volgende:
Is je gear wel een beetje up to date of nog level 2? :P Alle kleine beetjes helpen!
ja veel groen enzo. Raakte gewoon in de knoop met dat switchen enzo. Voor nu bevalt guardian goed.
98010378donderdag 6 februari 2014 @ 10:16
Ben ook eindelijk met GW2 begonnen, lag al een jaar in de kast :P
Snap er nog niet veel van. Zijn er mensen die eventueel samen willen spelen?
SosuaCafedonderdag 6 februari 2014 @ 11:39
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 10:16 schreef 98010378 het volgende:
Ben ook eindelijk met GW2 begonnen, lag al een jaar in de kast :P
Snap er nog niet veel van. Zijn er mensen die eventueel samen willen spelen?
als je op dezelfde server speelt als de rest kan je je aanmelden bij de GoT guild. Daar speel ik ook. Hoewel het bij lage levels nog weinig zin heeft om samen te spelen valt mij op.
98010378donderdag 6 februari 2014 @ 12:21
Ik speel op piken square..
SosuaCafedonderdag 6 februari 2014 @ 12:23
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 12:21 schreef 98010378 het volgende:
Ik speel op piken square..
frozen peaks zit ik en veel anderen
Curlbrahdonderdag 6 februari 2014 @ 12:44
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2014 12:23 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

frozen peaks zit ik en veel anderen
Shivering Peaks of.. ? daar zat namelijk 90% van dit topic toen ik speelde
98010378donderdag 6 februari 2014 @ 13:02
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2014 12:23 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

frozen peaks zit ik en veel anderen
kan ik dat nog switchen? of moet ik dan helemaal opnieuw beginnen?
Sarasidonderdag 6 februari 2014 @ 13:49
Shiverpeaks! *O*
SosuaCafedonderdag 6 februari 2014 @ 14:04
Ja die. Iets met piek
Questulardonderdag 6 februari 2014 @ 14:24
Far Shiverpeaks :) Hele leuke server voor zowel pve als wvw :)
Timwonnacottdonderdag 6 februari 2014 @ 15:02
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2014 11:39 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

als je op dezelfde server speelt als de rest kan je je aanmelden bij de GoT guild. Daar speel ik ook. Hoewel het bij lage levels nog weinig zin heeft om samen te spelen valt mij op.
Klopt, pas rond level 30 kan je de eerste dungeon doen en de meeste world events waarbij een groot deel van de server meedoet zijn ook pas vanaf level 40, met de meeste op een nog hoger level. En hoop zones kan je op low level nog niet in waar weer guild content is zoals puzzles en missions.
Vluuksvrijdag 7 februari 2014 @ 17:35
Ik heb nog 4 alts te levelen dus als iemand in zin heeft om door lowbie maps te racen, count me in. :D Ik zit wel op aurora glade maar dan guest ik gewoon naar de far shiverpeaks!
Sweetpea8472zaterdag 8 februari 2014 @ 08:27
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2014 15:02 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Klopt, pas rond level 30 kan je de eerste dungeon doen en de meeste world events waarbij een groot deel van de server meedoet zijn ook pas vanaf level 40, met de meeste op een nog hoger level. En hoop zones kan je op low level nog niet in waar weer guild content is zoals puzzles en missions.
Jungle Wurm: Caledon Forest (0-15)
Behemoth: Queensdale (0-15)
Fire Ele: Matrica Province (0-15)
Maw: Wayfarer Foothills (0-15)

Volgens mij is er alleen geen world boss in Plains of Ascalon...

Nu is het natuurlijk wel zo dat drops afhankelijk zijn van level. Als lvl15 zul je geen lvl80 drops krijgen.
Timwonnacottzaterdag 8 februari 2014 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 08:27 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Jungle Wurm: Caledon Forest (0-15)
Behemoth: Queensdale (0-15)
Fire Ele: Matrica Province (0-15)
Maw: Wayfarer Foothills (0-15)

Volgens mij is er alleen geen world boss in Plains of Ascalon...

Nu is het natuurlijk wel zo dat drops afhankelijk zijn van level. Als lvl15 zul je geen lvl80 drops krijgen.
Doel meer op bazen zoals Shatterer, Tequatl, the Great Jungleworm, Claw of Jormag en nu tijdelijk marionette. De 'echte' worldbazen. Tuurlijk hebben die lagere zones ook hun eigen events met soms een baas er aanvast, maar die zijn natuurlijk niets vergeleken met die in de hogere zones.
Semisanezaterdag 8 februari 2014 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 13:08 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Doel meer op bazen zoals Shatterer, Tequatl, the Great Jungleworm, Claw of Jormag en nu tijdelijk marionette. De 'echte' worldbazen. Tuurlijk hebben die lagere zones ook hun eigen events met soms een baas er aanvast, maar die zijn natuurlijk niets vergeleken met die in de hogere zones.
Tja, maar de opmerking dat het geen zin heeft om samen te spelen op lagere levels klopt natuurlijk niet. Niet alleen zijn random events dynamisch, waardoor het niveau van de event niet alleen up-scaled met betrekking tot welke levels er aan mee doen, maar ook met betrekking tot de hoeveelheid spelers die in de "event-zone" staan (oranje cirkels).

Daarbij kan samenspelen ook gewoon leuk zijn en dat geeft al genoeg nut daaraan lijkt me. Ook zal je wat sneller kunnen levelen daar je sneller door de events en quests gaat.

De champion-events in lagere gebieden zijn overigens gewoon erg populair bij de hogere levels, die de "world-champion run" doen. Daar zijn Behe en Maw gewoon standaard in. (Althans, die worden vaker wel mee gepakt dan niet.)

Guild wars 2 is juist zo opgezet dat samenspelen (zelfs met verschil in level) wordt aangemoedigd van af het begin.

Dat gezegd hebbende, ik speel de eerste 20 levels liefst zelf, omdat ik nogal chaotisch de world map af struin in het begin, maar mijn guildies zal ik gewoon op sleeptouw nemen als ze het me vragen. :)
Sweetpea8472zondag 9 februari 2014 @ 10:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 13:08 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Doel meer op bazen zoals Shatterer, Tequatl, the Great Jungleworm, Claw of Jormag en nu tijdelijk marionette. De 'echte' worldbazen. Tuurlijk hebben die lagere zones ook hun eigen events met soms een baas er aanvast, maar die zijn natuurlijk niets vergeleken met die in de hogere zones.
Ok, je noemt de Junglewurm als echte worldbaas. Maar die noemde ik ook al... En die zit in Caledon Forest. Dus probeer nog maar eens... Maw, Wurm, Fire ele en Behemoth zijn net zo goed worldbosses zoals Jormag en de Shatterer. Tequatl is iets heel anders geworden (onmogelijk tenzij je geluk hebt om op een server te zitten die hem nog doet en ook nog op tijd op de kaart kan komen)
Timwonnacottzondag 9 februari 2014 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 10:07 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Ok, je noemt de Junglewurm als echte worldbaas. Maar die noemde ik ook al... En die zit in Caledon Forest. Dus probeer nog maar eens... Maw, Wurm, Fire ele en Behemoth zijn net zo goed worldbosses zoals Jormag en de Shatterer. Tequatl is iets heel anders geworden (onmogelijk tenzij je geluk hebt om op een server te zitten die hem nog doet en ook nog op tijd op de kaart kan komen)
Nee, niet die Jungle Worm. Die in Bloodtide coast http://wiki.guildwars2.com/wiki/Triple_Trouble
Die heeft Farshiverpeaks zelfs nog nooit doodgekregen.
#ANONIEMzondag 9 februari 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 13:46 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Nee, niet die Jungle Worm. Die in Bloodtide coast http://wiki.guildwars2.com/wiki/Triple_Trouble
Die heeft Farshiverpeaks zelfs nog nooit doodgekregen.
Elke poging mislukt :')!
Timwonnacottzondag 9 februari 2014 @ 13:50
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2014 13:47 schreef Snowbells het volgende:

[..]

Elke poging mislukt :')!
Tja, hij is nou eenmaal erg lastig, al schijnt er ook nog een lichte timer bug in te zitten in de laatste fase. Maar de hoge mate van coördinatie maakt het wel leuker. Vind de nieuwe Teq ook stukken leuker dan vroeger, komt meer in de buurt van bazen zoals je die in WoW had.
Vluukszondag 9 februari 2014 @ 16:13
Ja die nieuwe wurm is goed pittig inderdaad. Het enige vervelende met die nieuwe world bosses is dat low population servers echt aangewezen zijn op random guilds die daar komen guesten om zoiets neer te halen, omdat ze anders gewoon niet de mankracht hebben. :P
Questularmaandag 10 februari 2014 @ 08:07
EOTM valt tot nu toe tegen, veel loot en veel wxp en veel pve achievement hunters, 3 dingen die wvw saai maken.
Vooral als je als wvw speler daadwerkelijk wvw wilt spelen en vervolgens wordt opgehouden omdat pve achievement hunters de bruggen tussen je eigen keep en de rest continu kapot aan het maken zijn om ze zo te kunnen repareren puur voor een paar achievement points, ik ben dus maar weer snel terug naar pvp gegaan.
Vluuksmaandag 10 februari 2014 @ 18:20
Wat is er mis met veel loot en veel wxp en hoe maakt dat WvW saai? No offense hoor, gewoon nieuwsgierig aangezien dat weinig te maken heeft met het gevechtsaspect en de spanning lijkt mij? :)

Dat de PvE achievement hunters die counterproductive bezig zijn wat vervelend zijn snap ik, maar beter dat ze daar aankloten dan in de "echte" WvW. Verder is het net uit, dus die mensen waaien vanzelf wel weer over, is altijd zo in het begin. :P
Questularmaandag 10 februari 2014 @ 18:54
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2014 18:20 schreef Vluuks het volgende:
Wat is er mis met veel loot en veel wxp en hoe maakt dat WvW saai? No offense hoor, gewoon nieuwsgierig aangezien dat weinig te maken heeft met het gevechtsaspect en de spanning lijkt mij? :)

Dat de PvE achievement hunters die counterproductive bezig zijn wat vervelend zijn snap ik, maar beter dat ze daar aankloten dan in de "echte" WvW. Verder is het net uit, dus die mensen waaien vanzelf wel weer over, is altijd zo in het begin. :P

ik speel wvw voor de gevechten, niet om in bv EB rondjes te lopen om wxp en loot te krijgen. Het is altijd irritant om te zien dat als groep van 30 een sentry tegenkomt 25 man in de cirkeltje blijven staan om wat wxp bij elkaar te sprokkelen ipv daadwerkelijk tegenstanders te zoeken..
Vluukswoensdag 12 februari 2014 @ 10:56
Ah, op die manier. :P Ik dacht al "huh veel loot hoe kan dat nu slecht zijn". Maar idd als je echt gevechten zoekt is achter elkaar rondjes rennen en telkens cappen wat de andere server net heeft achtergelaten en dat eindeloos door niet leuk. :')
Cyan9woensdag 12 februari 2014 @ 20:36
Ze gaan de goede kant op met de living story, ik speel vooral voor het verhaal en dat is weer terug. Dus voor het eerst in maanden weer eens online. :)
SosuaCafevrijdag 14 februari 2014 @ 14:28
En.
SosuaCafevrijdag 14 februari 2014 @ 14:28
Kill