Ik houd echt van alles, daarom is het ook zo lastig :pquote:Op woensdag 30 oktober 2013 08:51 schreef Myraela het volgende:
[..]
Er zijn zoveel dingen die niet veel tijd kosten om te maken. Waar hou je van?
Daar heb je gelijk in.quote:Op woensdag 30 oktober 2013 09:00 schreef Myraela het volgende:
Tsja, ik vind een taart persoonlijk nooit lang duren. Het enige wat echt lang duurt in de oventijd. Dus zolang je een taart maakt uit maar één deeg, is het altijd redelijk snel klaar. Van appeltaart tot cheesecake of slagroomtaart.
Neig je meer naar fruit, of naar chocolade, of naar slagroomtaart? Of heeft je vriend misschien wel een duidelijke voorkeur?
Voor hoeveel mensen moet het zijn? Kan je ook individuele dingen maken?quote:Op woensdag 30 oktober 2013 09:03 schreef xuryah het volgende:
[..]
Daar heb je gelijk in.
Ik denk dat onze voorkeur toch uit gaat naar iets met fruit.
Chocola kan ook, maar moet niet te machtig zijn.
Een slagroomtaart is eigenlijk de enige taart die ik niet zo boeiend vind.
Ongeveer 20 mensen denk ik.quote:Op woensdag 30 oktober 2013 09:24 schreef kvd het volgende:
[..]
Voor hoeveel mensen moet het zijn? Kan je ook individuele dingen maken?
Makkelijk is bv om fruitschelpjes (http://www.24kitchen.nl/recepten/exotische-vruchtenschelpjes) te maken, waarbij je eventueel nog kan smokkelen met de banketbakkersroom (http://www.ah.nl/appie/zoeken?rq=banketbakkersroom)
Van de AH, deze: klikquote:Op dinsdag 29 oktober 2013 22:58 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ziet er goed uit, welk recept heb je gebruikt?
Ik wou zeggen MonChou taart...Maarja, dat is én slagroom, én machtig....quote:Op woensdag 30 oktober 2013 09:03 schreef xuryah het volgende:
[..]
Daar heb je gelijk in.
Ik denk dat onze voorkeur toch uit gaat naar iets met fruit.
Chocola kan ook, maar moet niet te machtig zijn.
Een slagroomtaart is eigenlijk de enige taart die ik niet zo boeiend vind.
Waarom geen macarons?quote:Op woensdag 30 oktober 2013 21:09 schreef casper019 het volgende:
Ik wil heel graag eens wat gaan bakken met amandelmeel.. echter vind ik hier bijna geen recepten voor
weet iemand een goeie site voor recepten daarmee?
cakes enzo..
Geen zin inquote:
Monchou taart is wel erg lekker! Misschien dat ik dat toch maar ga doen danquote:Op woensdag 30 oktober 2013 19:10 schreef PureEvil het volgende:
[..]
Ik wou zeggen MonChou taart...Maarja, dat is én slagroom, én machtig....
Maar wel lekker snel klaar
http://www.smulweb.nl/recepten/&query=amandelmeelquote:Op woensdag 30 oktober 2013 21:09 schreef casper019 het volgende:
Ik wil heel graag eens wat gaan bakken met amandelmeel.. echter vind ik hier bijna geen recepten voor
weet iemand een goeie site voor recepten daarmee?
cakes enzo..
nee dat is niet helemaal wat ik zoek, ik wil meer een naturel of vanille of citroen, of kokos cake maken oid.quote:Op woensdag 30 oktober 2013 22:17 schreef kvd het volgende:
[..]
http://www.smulweb.nl/recepten/&query=amandelmeel
eerste hit bij zoekopdracht...
http://www.foodbook.nl/recepten/251/luchtige-amandelcakequote:Op donderdag 31 oktober 2013 21:12 schreef casper019 het volgende:
[..]
nee dat is niet helemaal wat ik zoek, ik wil meer een naturel of vanille of citroen, of kokos cake maken oid.
Ik zoek eigenlijk vooral een recept voor amandelmeel in combinatie met(geur en smaak loze) kokosolie, schijnt beide erg gezond te zijn dus lijkt me leuk daar een keer wat mee te maken
dus als iemand daar miss een recept voor weet? Of waar ik dat kan vinden?? AUB!!
Net gemaakt, Rozijnen-banaan cake (1e plakkie eraf)
[ afbeelding ]
Het is gingerbreaddeeg. Dat is inderdaad donkerder. En heel hard, zodat je dat huisje jarenlang kunt bewaren. Ook kun je het opeten hoor, maar ik houd 'm graag nog even heel. Tenzij m'n kinderen te erg zeuren (het Snoopyhuisje en het smurfenhuisje waren ook na een week opgegeten ).quote:Op vrijdag 1 november 2013 13:31 schreef lady-wrb het volgende:
waar is dat koekhuis eigenlijk van gemaakt? het is geen gewoon koekdeeg zeker? het is donkerder zo te zien. is het peperkoek ?
Klinkt als een perfecte lievelingstaart. Ik hou zooo van frambozen. En van meringue!quote:Op vrijdag 1 november 2013 13:37 schreef Myraela het volgende:
Meringue taartlaag staat in de oven. Verder heb ik frambozen voor de vulling. De brownie laag vervang ik door een extra normale biscuit. Meer is niet altijd beter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |