quote:Op woensdag 13 november 2013 19:20 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Mag ik hiervan het recept svp, ziet er heerlijk uit.
Uit de allerhande inderdaad.quote:Op woensdag 13 november 2013 19:28 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Lekker zeg! Ik heb volgens mij laatst een recept hiervan in de Allerhande gelezen. Klopt dat?
Ik wou ze gister maken maar kon geen bluawe besen vinden, vandaag weer een poging!quote:Op woensdag 13 november 2013 13:13 schreef Spuuglokje het volgende:
Ik heb zonet havermoutmuffins gemaakt. Zonder suiker, zonder boter en tóch eetbaar!
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 24 oktober 2013 15:55 schreef 180graden het volgende:
Bij het maken van een citroentaart werd de bovenkant bruin in plaats van geel te blijven, dit terwijl ik de oven op een lager stand heb gezet (180 graden) dan in het recept stond ( 200 graden). Er begon al vrij snel ( na een paar minuten!) een aantal bruine spikkels te ontstaan aan de bovenkant. De baktijd moest 35 min zijn, maar ik heb het maar 23 min gebakken uiteindelijk omdat de taart al te bruin was en ik geen zwarte taart wou hebben Maar korter had ik het ook niet kunnen bakken want dan was de binnenkant niet gaar geworden.Iemand een idee waardoor dit komt dat de bovenkant zo snel bakt? Misschien door een van de ingrediënten?
de vulling van de taart bestaat uit: slagroom, citroensap, eieren en fijne suiker ( door elkaar gemengd en op een taartbodem geplaatst).
edit: onee ik dacht dat ze daarom de oven omlaag had gedaan, goede vraag jaquote:Op donderdag 14 november 2013 19:37 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Wat voor oven heb je? Gebruik je hete lucht toevallig?
helemaal dicht maken of met luchtgaten? En bedoel je die dikke zilveren folie of de transparante?quote:Op donderdag 14 november 2013 20:04 schreef Dragonberry het volgende:
De temperatuur had je al verlaagd, dat moet ook als je hetelucht gebruikt. Controleer met een oven thermometer of de temperatuur echt klopt. Dek een taart de volgende keer gewoon af met wat folie. Wordt het ook niet bruin.
zilver folie en gewoon dicht. Transparant plastic folie smelt in de ovenquote:Op donderdag 14 november 2013 20:58 schreef 180graden het volgende:
[..]
helemaal dicht maken of met luchtgaten? En bedoel je die dikke zilveren folie of de transparante?
oja tuurlijk :p bedankt voor de tipquote:Op donderdag 14 november 2013 21:00 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
zilver folie en gewoon dicht. Transparant plastic folie smelt in de oven
dat ziet er lekkerrrr uitquote:Op vrijdag 15 november 2013 20:20 schreef Myraela het volgende:
Het is niet echt bakken, maar mijn oreo cheesecake is wel lekker.
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 15 november 2013 20:20 schreef Myraela het volgende:
Het is niet echt bakken, maar mijn oreo cheesecake is wel lekker.
[ afbeelding ]
Koekjes gewoon in zijn geheel verpulverd. Voelt gewoon aan als kruimel. Bodem is hetzelfde, maar dan met een beetje boter zodat het hard word.quote:Op vrijdag 15 november 2013 20:35 schreef kvd het volgende:
[..]
heb je het koekgedeelte van de oreo's er overheen gestrooid?
Grappig dat je de vulling dan niet meer terug ziet daarinquote:Op vrijdag 15 november 2013 20:39 schreef Myraela het volgende:
[..]
Koekjes gewoon in zijn geheel verpulverd. Voelt gewoon aan als kruimel. Bodem is hetzelfde, maar dan met een beetje boter zodat het hard word.
Wacht even, niet als padddestoel en geen chocolade. Dus eigenlijk ga je gewoon eiwit schuimpjes maken?quote:Op vrijdag 15 november 2013 21:26 schreef Qunix het volgende:
[ afbeelding ]
http://kleinstukjedan.nl/paddestoel-schuimpjes/
Maar dan niet gespoten als een paddenstoel, gewoon plat. Wel met cacao en zonder chocolade.
Ben benieuwd. Ik verwacht dat ik het in stukken kan breken.
Jaquote:Op vrijdag 15 november 2013 21:42 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wacht even, niet als padddestoel en geen chocolade. Dus eigenlijk ga je gewoon eiwit schuimpjes maken?
ziet er goed uit!quote:Op vrijdag 15 november 2013 22:36 schreef Vicky het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb vanavond kaneel appel/Pecannoten taart gemaakt
wij hadden ze bij de plus gekochtquote:Op vrijdag 15 november 2013 22:50 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ziet er goed uit!
waar koop je pecannoten?
Ik dacht juist dat cupcakes officieel kleiner zijn.quote:Op zaterdag 16 november 2013 10:49 schreef Luxuria het volgende:
Hee, ik lees hier wel vaker mee en heb nu toch een vraag.
Kun je cupcakevormpjes ook gebruiken voor muffins?
Of moet een muffinvorm echt kleiner zijn?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |