Die bonbonchocoladevormpjes? Ik heb het 1 keer geprobeerd en dat is giga mislukt (alles zakt naar beneden, dus niks om lekker te vullen. Dus als je een recept/manier hebt die wel lukt, dan zou ik het graag willen weten/horen...quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:04 schreef lady-wrb het volgende:
ik ben aan het klooien met die chocoladevormpjes
het wil nog niet erg, maar ik heb een avondje zitten googlen en morgen ga ik gewoon de boel weer omsmelten en opnieuw beginnen. dat is dan wel weer handig van chocola
hoe deed jij het dan?quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:23 schreef kvd het volgende:
[..]
Die bonbonchocoladevormpjes? Ik heb het 1 keer geprobeerd en dat is giga mislukt (alles zakt naar beneden, dus niks om lekker te vullen. Dus als je een recept/manier hebt die wel lukt, dan zou ik het graag willen weten/horen...
Ik dacht het eerst met candymelts te doen, maar die candies die wilde niet melten .quote:
Eerst een bodempje erin, uit laten harden in de koelkast, vulling erop, dan pas de rest van de chocolade er over.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:23 schreef kvd het volgende:
[..]
Die bonbonchocoladevormpjes? Ik heb het 1 keer geprobeerd en dat is giga mislukt (alles zakt naar beneden, dus niks om lekker te vullen. Dus als je een recept/manier hebt die wel lukt, dan zou ik het graag willen weten/horen...
En de zijkant dan?quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:40 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Eerst een bodempje erin, uit laten harden in de koelkast, vulling erop, dan pas de rest van de chocolade er over.
Die vormt zich eromheen wanneer je de vulling erin hebt gedaan. De vulling moet de zijkant ook niet raken natuurlijk.quote:
Dus dat is dan een heel andere manier als ik op tv/youtube/internet heb gezien. Daar blijft de chocola wel aan de zijkant zitten als je voor de eerste keer de chocola erin doet, waardoor je een egaal laagje chocola hebt.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:44 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Die vormt zich eromheen wanneer je de vulling erin hebt gedaan. De vulling moet de zijkant ook niet raken natuurlijk.
Ja, in het zwart en wit. Prima dingen voor iets meer dan 2 euro.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 21:41 schreef Heroinjunk het volgende:
Ze hebben ook wel gewone hemdjes bij de Action toch, die je ergens onder kunt dragen?
[ [url=http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/1GV%200189575%20012%2047%206044%205.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=5&call=url[file:/product/large]]afbeelding[/url] ]
Zoals die? Want bij de H&M zijn ze 5 euro per stuk, maar ik zag het corrigerend ondergoed bij de Action maar 4 euro is.
Oh ja dat zou het misschien kunnen helpen om de chocolade te temperen.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 22:47 schreef kvd het volgende:
[..]
Dus dat is dan een heel andere manier als ik op tv/youtube/internet heb gezien. Daar blijft de chocola wel aan de zijkant zitten als je voor de eerste keer de chocola erin doet, waardoor je een egaal laagje chocola hebt.
Edit:
ik wilde het zoals hier doen
http://smulhuisje.blogspo(...)-maken-algemeen.html
Dat tempereren heb ik dan net als deze dame overgeslagen, het was meer qua voorbeeld van de foto's. Zij heeft wel 'chocoladebakjes' die ze vult en daarna dicht.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 23:10 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Oh ja dat zou het misschien kunnen helpen om de chocolade te temperen.
quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 23:23 schreef Saisai het volgende:
Je had de chocola waarschijnlijk te warm. Wat ik altijd doe, ik het vormpje vooraf in de vriezer leggen, dan stolt de chocola lekker snel.
Maar wat ik het meest praktisch vindt, is de vulling in de vormpjes, in de vriezer en dan in de chocola dopen. Chocola mag niet gloeiend het zijn. Succes!
Ja naar dat rendierhoofd was ik op zoek dus, maar mooi niks!quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:00 schreef vrouwtje-theelepel het volgende:
Ik heb net deze ballen gekocht, mooi van lelijkheid:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En deze, hij hangt nu nog te hoog.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik woon 5 stappen van een action af, vaak handig maar ook heel verleidelijk!
dat kan je beter wel doen. dan kan je de chocolade naderhand vastpakken, zonder dat het meteen in je hand smelt.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 23:14 schreef kvd het volgende:
[..]
Dat tempereren heb ik dan net als deze dame overgeslagen, het was meer qua voorbeeld van de foto's. Zij heeft wel 'chocoladebakjes' die ze vult en daarna dicht.
Ach, ik zal het binnenkort weer eens proberen, dit weekend eerst maar weer een nieuw cakerecept proberen
ik vind ze geweldig! )quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 11:10 schreef Miniem het volgende:
Kerstbal dierfiguur
glas div.varianten
1,39
[ afbeelding ]
Kerstbal autofiguur
glas div.varianten
0,99
[ afbeelding ]
En voor de snoeperts
Kerst spekken
250g
0,69
[ afbeelding ]
Dit.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 11:16 schreef Copycat het volgende:
Wat een afschuwelijke kitsch. Niet eens mooi van lelijkheid.
oh je hebt al spijt?quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 20:17 schreef Cat22 het volgende:
[..]
16, hij komt nooit aan op zondag.
Moet ik eens een keer niet werken, ben ik een dagje op uitstap. En niet naar Groningen.
Wat denk je zelf?quote:
Ik ben niet zo van data.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 20:17 schreef Cat22 het volgende:
[..]
16, hij komt nooit aan op zondag.
Moet ik eens een keer niet werken, ben ik een dagje op uitstap. En niet naar Groningen.
Is het forum dan al open?quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 20:19 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
zullen we alvast een pieten-adoratie-topic aanmaken?
zijn we tong eens voor
Mmh, dan zijn die van 60 jaar oud toch een stuk beter geschilderd. Ook mooiere figuren, vogeltjes en kersthuisjes e.d.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 11:10 schreef Miniem het volgende:
Kerstbal dierfiguur
glas div.varianten
1,39
[ afbeelding ]
Kerstbal autofiguur
glas div.varianten
0,99
[ afbeelding ]
En voor de snoeperts
Kerst spekken
250g
0,69
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |