of een kfc bucketquote:
Ik had dus bijna gelijk, ware het niet dat die volgroeide kip ook een plofkip is, alleen i.p.v. 42 dagen oud nu 85 dagen oud.quote:Op donderdag 10 oktober 2013 18:54 schreef golfer het volgende:
Ik denk van een volgroeide kip i.p.v. een plofkip.
Daar mogen ze het idd wel over hebben ja, want dat gebeurt dus wel met die van de AH...quote:Op donderdag 10 oktober 2013 20:50 schreef fespo het volgende:
ze hebben het helemaal niet over ingespoten (met water) wat ze groter / zwaarder maakt.
Welk rapport? Ik kan me alleen herinneren dat ze een brochure van een kuikenfabrikant lieten zien. Ik kan het niet terugkijken, maar de brochures voor het model Ross 708 komen me heel bekend voor. In de brochure "Broiler Performance Objectives" staat de tabel met het streefgewicht per leeftijd in dagen.quote:Op woensdag 16 oktober 2013 23:39 schreef Diquat het volgende:
Heeft iemand een linkje naar dat rapport over de kippenproductie?
Hmm ja, dat is 'm inderdaad. Meende het woord "rapport" te horen in de uitzending, maar zo te zien valt dat wel wat mee.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 00:04 schreef Igen het volgende:
[..]
Welk rapport? Ik kan me alleen herinneren dat ze een brochure van een kuikenfabrikant lieten zien. Ik kan het niet terugkijken, maar de brochures voor het model Ross 708 komen me heel bekend voor. In de brochure "Broiler Performance Objectives" staat de tabel met het streefgewicht per leeftijd in dagen.
quote:Op donderdag 17 oktober 2013 20:48 schreef b4kl4p het volgende:
Stelletje STINKENDE HYPOCRIETE KUTVEGO's met jullie gezeik over zielig! DIT mensen DIT is pas mishandeling, de huid eraf stropen van het skelet.
Koop gewoon een CHEMISCHE spons. Met je KUT!!!
Voor de arbeidsomstandigheden is een synthetische spons blijkbaar ook beter.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 20:50 schreef MilaNL het volgende:
[..]
Alsof iemand een spons mishandeling vindt.
Zou je denken?quote:
Sabon is dan ook wel een ontzettend dure zeepjeswinkel (250 gr douchegel voor 14,95 bv), bij dille en kamille (ook niet goedkoop) kost zo'n spons (grotere) euro of 7.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 22:05 schreef golfer het volgende:
Wat een tussenmarges. Duiker krijgt 80-100 euro per kilo, retailer verkoopt het voor 12 euro per 2 gram.
Ja, die zijn er.quote:Op donderdag 17 oktober 2013 23:00 schreef Felagund het volgende:
Zouden vegetariërs uit principe geen natuursponsen gebruiken?
Haha 'good profit'quote:Op donderdag 17 oktober 2013 23:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Marijn
Echt een domme kut, ze lacht die gast gewoon uit
Indd haha. Als hij nog 2 euro per 2 gram vraagt verdient ie nog lekker.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 09:58 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
ah die sponsengriek zet de duiker weer af, niets aan de hand
Wat naïefquote:Op donderdag 17 oktober 2013 23:15 schreef golfer het volgende:
Ja, die zijn er.
Ik zag op Twitter ook wat verontwaardigde reacties van mutsen die blijkbaar niet wisten dat ze een dood dier gebruikten om hun poezelige huidjes mee te boenen.
Waren dat alleen vegetarische mutsen?quote:Op donderdag 17 oktober 2013 23:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, die zijn er.
Ik zag op Twitter ook wat verontwaardigde reacties van mutsen die blijkbaar niet wisten dat ze een dood dier gebruikten om hun poezelige huidjes mee te boenen.
Waarschijnlijk gewoon mutsen dus, die ook niet wisten van het alternatieve gebruik door vrouwen van het sponsdiertje.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:39 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Waren dat alleen vegetarische mutsen?
Misschien Veganistische mutsen? Normaal gesproken maken Vegetarische mutsen ook gebruik
van leer en zulks Waren het gewoon niet mutsen in het algemeen die nog nooit van een sponsdiertje hadden gehoord?
Dat alternatieve gebruik weet ik ook pas sinds vandaagquote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarschijnlijk gewoon mutsen dus, die ook niet wisten van het alternatieve gebruik door vrouwen van het sponsdiertje.
Dé manier om toch nog iets dierlijks binnen te krijgen.quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:43 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Dat alternatieve gebruik weet ik ook pas sinds vandaag
quote:Op vrijdag 18 oktober 2013 17:48 schreef golfer het volgende:
[..]
Dé manier om toch nog iets dierlijks binnen te krijgen.
Ben benieuwd...quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 21:27 schreef golfer het volgende:
Komende uitzending:
Het is een klassiek gerecht: Ossenstaartsoep. Je komt het tegen in een blik, zak, of in een bistro. Zo klassiek, dat we de ingrediënten al niet meer kennen. In de soep is geen staart te vinden, of toch? Wellicht als de soep tot op de bodem uitgezocht wordt. Gelukkig doet de Keuringsdienst niets liever.
Idd, wat een baas.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 20:53 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Verdomd eerlijke vleesmeneer
en daarom moet een pr-mensen dit laten doen en niet iemand die liefde voor zijn vak heeft. Dan krijg je dit soort uitspraken.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 20:53 schreef Tim_Schuhmacher het volgende:
Verdomd eerlijke vleesmeneer
Mwoa, zoals hij het vertelde kwam het mij niet slecht over.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 20:56 schreef donald_dick het volgende:
[..]
en daarom moet een pr-mensen dit laten doen en niet iemand die liefde voor zijn vak heeft. Dan krijg je dit soort uitspraken.
nou, de laatste zin bij de aftiteling was wel een uitglijderquote:Op donderdag 24 oktober 2013 21:11 schreef Rickario het volgende:
[..]
Mwoa, zoals hij het vertelde kwam het mij niet slecht over.
Juist niet, dit is mooie tvquote:Op donderdag 24 oktober 2013 20:56 schreef donald_dick het volgende:
[..]
en daarom moet een pr-mensen dit laten doen en niet iemand die liefde voor zijn vak heeft. Dan krijg je dit soort uitspraken.
ja, alleen killing voor zijn loopbaanquote:
Bel gewoon de slager van te voren op; bestel een runderstaart. Als het een beetje slager is kan ie dat voor je regelen.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 21:37 schreef ddx het volgende:
Leuk dat ze recept op de site zetten, alleen waar haal je nou weer een ossenstaart.
Keurslagers zijn tegenwoordig ook gewoon soort supermarkten met keus aan vlees.
Bij mijn slager, komen de varkens levend binnen..... dus je roept maar welk deel en hoe groot/dik...quote:Op vrijdag 25 oktober 2013 00:27 schreef Igen het volgende:
Zal wel per slager verschillen? Ik wil bijv. zo af en toe een varkenspoot hebben voor het maken van bouillon, ook geen echt gebruikelijk stuk vlees, en bij de ene slager hebben ze het niet, maar bij de andere wel, ook bij de Keurslager.
varkenspoot verkopen ze in het winterseizoen gewoon bij de jumboquote:Op vrijdag 25 oktober 2013 00:27 schreef Igen het volgende:
Zal wel per slager verschillen? Ik wil bijv. zo af en toe een varkenspoot hebben voor het maken van bouillon, ook geen echt gebruikelijk stuk vlees, en bij de ene slager hebben ze het niet, maar bij de andere wel, ook bij de Keurslager.
quote:Op donderdag 31 oktober 2013 20:22 schreef StephanL het volgende:
Effe kijken, Geer en Goor kijk ik morgen wel terug.
Is toch ook een karper soort, de goudvis?quote:Op donderdag 31 oktober 2013 20:41 schreef Rickario het volgende:
Leuk ook wanneer goudvissen in het wild worden uitgezet:
[ afbeelding ]
Klopt!quote:Op donderdag 31 oktober 2013 20:41 schreef StephanL het volgende:
[..]
Is toch ook een karper soort, de goudvis?
Klinkt inderdaad behoorlijk heftig zo'n reis. Maar goed, ze nemen niet voor niks goudvissen denk ik. Sterker dan andere vissen denk ik.quote:
ja of goedkoperquote:Op donderdag 31 oktober 2013 20:49 schreef StephanL het volgende:
[..]
Klinkt inderdaad behoorlijk heftig zo'n reis. Maar goed, ze nemen niet voor niks goudvissen denk ik. Sterker dan andere vissen denk ik.
Alle vissen worden zo vervoerd. Ook koi en Tropische vissen enzquote:Op donderdag 31 oktober 2013 20:49 schreef StephanL het volgende:
[..]
Klinkt inderdaad behoorlijk heftig zo'n reis. Maar goed, ze nemen niet voor niks goudvissen denk ik. Sterker dan andere vissen denk ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |