abonnement Unibet Coolblue
  maandag 29 september 2014 @ 12:11:02 #301
344364 ProjSkippy
Meestal ongevaarlijk.
pi_145014447
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 11:39 schreef Burdie het volgende:
Ik wilde nog even mijn ervaringen posten met de paraplubuggy die we mee genomen hebben op vakantie ook omdat ik mezelf vast ooit bij een eventuele volgende baby ga afvragen wat ik ook alweer van die buggy vond :+. We konden deze buggy lenen van iemand:

[ afbeelding ]

Hij was lekker licht dus ideaal voor in het vliegtuig, en tevens gemakkelijk en snel in- en uit te klappen. Het net onder de zitting was ook fijn, daar konden we spulletjes in doen. Wel vond ik hem qua zitting te laag, waardoor kuiken wel heel erg dicht bij de weg (en dus bij alle uitlaatgassen) zat. Ook vond ik het echt een nadeel dat hij alleen maar 'face forward' kon zitten, kuiken vond het soms wel erg veel prikkels en als hij moe werd moest één van ons in het zicht lopen.

Voor een wat ouder kindje is het vast ideaal, voor een baby van 6 maanden zou ik een volgende keer toch een andere buggy meenemen, en daar dan misschien ook iets meer geld voor over hebben ;).
Ohhhh, dan zou ik de volgende keer voor een Nuna Pepp gaan. Die zijn stevig, hoger, volwaardig en echt super. De kap kan ook helemaal over je mini, dus dat scheelt zo veel voor prikkels!

Kost iets meer maar dan heb je ook wel echt iets. ^O^
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')