abonnement Unibet Coolblue
pi_132010000
quote:
2s.gif Op woensdag 9 oktober 2013 16:59 schreef sararaats het volgende:

[..]

dat doe ik meestal als ik ga wokken ;)
Misschien lukken je burgers dan ook beter in olijfolie, want normaal gesproken horen die niet
uitelkaar te vallen :P
pi_132014727
Margarine is ook gewoon plantaardig hoor. Maar niet zo lekker als boter, vind ik.

Ik had van die vegetarische balletjes van Vivera bij Jumbo gekocht. Die waren echt heel erg droog. Ik ga kijken of het in satésaus wat lekkerder blijft, want ik heb er nog acht over ;(
pi_132029505
Nu ook in Amsterdam *O*

https://www.facebook.com/DeVegetarischeSlagerAmsterdam

IJs O+

quote:
Wat is de lekkerste smaak professor Grunschnabel ijs?'. Salmiacoco... Snow White.... of Banana Bahiana? Tijdens de kleine proeverij in ons pand-in-aanbouw aan de Rozengracht rolden we nog net niet over elkaar heen. Vanaf 4 oktober verkopen we naast onze DVS producten professor Grunschnabel, 100 procent VEGAN Ice, 200 procent lekker. Vonden we wel bij ons passen.


Gebak! :9

quote:
Omdat we het niet kunnen laten, nog een zoete verrassing: VEGAN CUPCAKES: voor vegans én mensen met een zuivelallergie! Deze (d)roomcakes worden speciaal ingevlogen uit Rotterdam, handgemaakt door onze vrienden van Heavenly Cupcakes aan de Binnenweg.


Brood (8>

quote:
Niet bij vleesch en visch alleen… De Vegetarische Slager Amsterdam wordt een echte deli met een compleet aanbod, inclusief brood. Niet zomaar het eerste, het beste volkorenbroodje, maar brood van Hartog. Gebakken van vers gemalen volkorenmeel, waarin alle voedingsstoffen bewaard zijn gebleven. Zonder toevoegingen, zonder vet. Brood van vroeger, eerlijk brood.


Afhalen bij de traiteur _O_

quote:
De Vegetarische Slager Amsterdam opent eind september haar deuren. Je kunt straks bij ons terecht voor vegetarische delicatessen en catering. Ook kun je zo'n heerlijke maaltijd genieten aan onze chef's table of afhalen bij de traiteur. Allemaal aan de Rozengracht 217.


Recepten!

http://www.devegetarier.nl/recepten

:D 3 minuten! kan ook wel met notenmelk denk ik :P


En dan nog dit! :o

De Vegetarische Slager komt met primeur: vlees van groente

quote:
Een volledig nieuwe generatie vleesvervangers van de Vegetarische Slager zal eind september geïntroduceerd worden. De Biefstuckreepjes en Gerookte Speckjes zijn gemaakt van regionaal geteelde Nederlandse peulvruchten, wortelen, uien, en aardappelen.

Het is voor het eerst in de wereld dat vleesvervangers die in smaak, bite en voedingswaarde kunnen wedijveren met vlees, volledig uit groenten zijn vervaardigd.

De Vegetarische Slager brengt sinds 2010 plantaardig vlees op de markt, onder andere gemaakt van soja en lupine. Het uitgangspunt van het bedrijf is om de voedselketen te verkorten door plantaardige eiwitten rechtstreeks te benutten en niet eerst een omweg te laten maken via slachtdieren.

De nieuwe vleesvervangers van groente maken de ambitie van de Vegetarische Slager om de grootste slager ter wereld te worden uitvoerbaar.

Bij het maken van de Biefstuckreepjes en Gerookte Speckjes worden geen additieven zoals gluten of
E-nummers gebruikt, je proeft vlees terwijl de ingrediënten van 100% regionaal geteelde groenten afkomstig zijn.

Het eiwitgehalte is gelijk aan dat van kippenvlees, verder hebben de vleesvervangers een bijzonder laag vetgehalte (<2%) en bevatten ze een grote hoeveelheid belangrijke voedingsvezels.



Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager: “ Met het Nederlandse groentenvlees wordt een forse stap gezet om een groeiende wereldbevolking te kunnen voeden met het huidige landbouwareaal.



Daarmee wordt de ecologische voetafdruk zo klein dat we met de huidige landbouwgronden met gemak een veelvoud van de in de komende decennia verwachte wereldpopulatie kunnen voeden”. De nieuwe producten van De Vegetarische Slager zijn te koop bij Ekoplaza, Coop,in de conceptstore in Den Haag en vanaf begin oktober bij de Vegetarische Slager Amsterdam

. - See more at: http://www.devegetarier.n(...)sthash.pQgKZx7O.dpuf
:D Wie heeft er nog vlees nodig als je dit _O_ ook hebt!
Ik ga zooooooooooooo inslaan 8-)
  donderdag 10 oktober 2013 @ 12:48:28 #179
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_132035594
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2013 17:00 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Misschien lukken je burgers dan ook beter in olijfolie, want normaal gesproken horen die niet
uitelkaar te vallen :P
misschien wel, toch eens proberen.

deze vegetarische Bicky Burger is wel gelukt ;) :9~

de volgende keer plaats ik een foto
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_132035959
Ik overweeg een catering buffet van de vegetarische slager voor mijn bruiloft volgend jaar.
Ik twijfel alleen of alles niet teveel op vlees wil lijken, waardoor onze families (overtuigde vleeseters) teveel gaan vergelijken.

Iemand anders nog bekend met een goede vegetarische catering?
pi_132038508
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 13:01 schreef Jula123 het volgende:
Ik overweeg een catering buffet van de vegetarische slager voor mijn bruiloft volgend jaar.
Ik twijfel alleen of alles niet teveel op vlees wil lijken, waardoor onze families (overtuigde vleeseters) teveel gaan vergelijken.

Iemand anders nog bekend met een goede vegetarische catering?
Het is jammer dat ik al getrouwd ben anders zou ik dat ook doen :D

Maar je moet gewoon even googelen er zijn ook wel andere manieren, of je doet half/half...
Heb je de Vegetarische slager al gebeld of gemaild?
Misschien hebben ze ook gerechten zónder vleesvervangers, want er staan ook zat recepten op
hun site waar je helemaal geen vleesvervanger voor nodig hebt.

Toen ik aan het googelen was vond ik deze...

http://www.speercatering.net/

De keuken van ’s-Peer catering is creatief en authentiek. We gaan echter graag een stap verder en bieden u service tot in de puntjes.

Binnen het kader van ‘biologisch vegetarisch’ is alles mogelijk.
pi_132038534
quote:
2s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 12:48 schreef sararaats het volgende:

[..]

misschien wel, toch eens proberen.

deze vegetarische Bicky Burger is wel gelukt ;) :9~

de volgende keer plaats ik een foto
Als je nu nog eens een maaltijd maakt zónder vleesvervanger zijn we hélemaal trots op je hier :+
  donderdag 10 oktober 2013 @ 17:56:05 #183
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_132042605
quote:
14s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 14:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Als je nu nog eens een maaltijd maakt zónder vleesvervanger zijn we hélemaal trots op je hier :+
geen probleem. suggesties?
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  donderdag 10 oktober 2013 @ 17:56:09 #184
3878 Vork
Manisch creatief
pi_132042609
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 13:01 schreef Jula123 het volgende:
Ik overweeg een catering buffet van de vegetarische slager voor mijn bruiloft volgend jaar.
Ik twijfel alleen of alles niet teveel op vlees wil lijken, waardoor onze families (overtuigde vleeseters) teveel gaan vergelijken.

Iemand anders nog bekend met een goede vegetarische catering?
Ik ken wel een paar goede veganistische cateraars, of is dat wat te extreem?
pi_132042778
quote:
2s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:56 schreef sararaats het volgende:

[..]

geen probleem. suggesties?
Zo uit het blote hoofd? Makkelijk en snel?

Kook spaghetti, ontdooi een paar van die spinzie á la creme blokjes.
Als de spaghetti klaar is roer je er flink wat boursin doorheen, spinazie erbovenop,
kan je er ook doorheen roeren, en een handje cashewnootjes. KLaar!

of

Witte Bonensalade:
Potje hak witte bonen, (goed spoeln die bonen, want er zit rotzooi bij in dat potje)
gesnipperd uitje erdoor en flink wat fijngesneden peterselie, peper, zou en olijfolie.
Klaar!

of Aardappelsalade.
Aardappeltje koken, even af laten koelen, in plakjes snijden, uitje en peterselie, peper, zou en
olijfolie erdoor (zelfde als de witten bonen dus) Klaar!

Dat is even heel snel zo uit het blote hoofd en dat zijn ook meteen 3 hele eenvoudige, daar
kan je best mee beginnen :P
pi_132044031
Heeft iemand dit recept al eens uitgeprobeerd?
http://doorhetkeukenraam.(...)et-kikkererwten.html
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_132044157
Jammer dat de Nederlandse A-supermarkten nog geen producten kopen van de Vegetarische slager. Dan kan het dankzij de schaal en de gemakkelijkere distributie toch net wat goedkoper dan wanneer je het in een eko-winkeltje moet kopen.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_132044269
quote:
2s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:56 schreef sararaats het volgende:

[..]

geen probleem. suggesties?
Ratatouille, lekker simpel, lekker veel groenten. Dan met aardappels of pasta.
Fok!-reputatiemeter van Rijsttafel:
Slecht [-----X----------------------------------------------------------] Goed
pi_132046737
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 18:51 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Jammer dat de Nederlandse A-supermarkten nog geen producten kopen van de Vegetarische slager. Dan kan het dankzij de schaal en de gemakkelijkere distributie toch net wat goedkoper dan wanneer je het in een eko-winkeltje moet kopen.
De jumbo heeft t!
pi_132046812
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 20:11 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

De jumbo heeft t!
En Deen :+

Deze link had ik al eerder doorgegeven, maar Bram kijkt met zijn neus denk ik (8>

http://www.devegetarischeslager.nl/onze-verkooppunten
pi_132046926
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 14:27 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Het is jammer dat ik al getrouwd ben anders zou ik dat ook doen :D

Maar je moet gewoon even googelen er zijn ook wel andere manieren, of je doet half/half...
Heb je de Vegetarische slager al gebeld of gemaild?
Misschien hebben ze ook gerechten zónder vleesvervangers, want er staan ook zat recepten op
hun site waar je helemaal geen vleesvervanger voor nodig hebt.

Toen ik aan het googelen was vond ik deze...

http://www.speercatering.net/

De keuken van ’s-Peer catering is creatief en authentiek. We gaan echter graag een stap verder en bieden u service tot in de puntjes.

Binnen het kader van ‘biologisch vegetarisch’ is alles mogelijk.
Ik heb nog niet geïnformeerd, we weten zondag pas of de lokatie definitief doorgaat, daarna ga ik alles regelen.
Bedankt voor je tip van s-Peer! Ziet er heel goed uit! Heeft ook lekkere dingen zo te zien! Die heb ik meteen opgeslagen als favoriet!

quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:56 schreef Vork het volgende:

[..]

Ik ken wel een paar goede veganistische cateraars, of is dat wat te extreem?
Voor ons niet, maar voor de familie wel denk ik, helaas. Toch bedankt!
pi_132059216
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 20:16 schreef Jula123 het volgende:

[..]

Ik heb nog niet geïnformeerd, we weten zondag pas of de lokatie definitief doorgaat, daarna ga ik alles regelen.
Bedankt voor je tip van s-Peer! Ziet er heel goed uit! Heeft ook lekkere dingen zo te zien! Die heb ik meteen opgeslagen als favoriet!

[..]

Voor ons niet, maar voor de familie wel denk ik, helaas. Toch bedankt!
Tof! Laat je het ons weten hoe en wat?
En als het doorgaat een paar fotootjes van het buffet? :D Please.... oO<

Lijkt me helemaal fantstisch én orgineel :D
pi_132059249
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 oktober 2013 07:19 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Tof! Laat je het ons weten hoe en wat?
En als het doorgaat een paar fotootjes van het buffet? :D Please.... oO<

Lijkt me helemaal fantstisch én orgineel :D
Doe ik zeker! :D
Misschien doe ik trouwens wel een diner ipv buffet, ik zag dat meneer Peer dat ook doet. Maar daar ben ik nog niet over uit...
pi_132059287
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2013 07:26 schreef Jula123 het volgende:

[..]

Doe ik zeker! :D
Misschien doe ik trouwens wel een diner ipv buffet, ik zag dat meneer Peer dat ook doet. Maar daar ben ik nog niet over uit...
Lijkt me hartstikke tof :D ik hoop dat het doorgaat!
Dat buffet natuurlijk de rest zal wel goed zitten ^)

:+

Alvast gefeliteerd trouwens :D O+
pi_132059330
:D Dankjewel! O+
pi_132059381
Inderdaad gefeliciteerd! ^O^
Ik was laatst op een receptie + buffet van een meisje dat in Leiden was gepromoveerd en die had voor een man of vijftig zelf voor een grotendeels veganistisch buffet gezorgd. Was simpel maar toch wel erg lekker. Tofu in pittige saus, spicy aardappeltjes, noedels propvol groenten, gebakken bananen en (hier zat dan wel boter in) spekkoek. :9
Was voor sommige gasten op voorhand wel even slikken (wat de boer niet kent..), maar iedereen heeft uiteindelijk zitten smullen en niemand heeft gezeurd. *)
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 11 oktober 2013 @ 08:18:38 #197
3878 Vork
Manisch creatief
pi_132059588
Hmm cateren. Ik kook wel eens voor 30 man, maar mag in november 150 man (m/v) voorzien van eten (bio en vegan). Dat hoef ik gelukkig niet alleen te doen, maar wel te regelen. Leuke uitdaging wel, want ik heb dit nog nooit zo voor zoveel mensen gedaan :o
pi_132059639
Flinke verjaardag, Vork 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 11 oktober 2013 @ 08:38:07 #199
3878 Vork
Manisch creatief
pi_132059777
Gelukkig niet de mijne :)
  vrijdag 11 oktober 2013 @ 13:52:36 #200
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_132067199
quote:
7s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 18:54 schreef rijsttafel het volgende:

[..]

Ratatouille, lekker simpel, lekker veel groenten. Dan met aardappels of pasta.
dat is wel lekker ja. pasta O+

ik ben een Flexitariër en ben er trots op. ik eet eigenlijk heel weinig vlees maar als ik vlees eet zijn het snacks van de frituur. voor de andere dagen probeer ik gezond te koken.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')