Misschien lukken je burgers dan ook beter in olijfolie, want normaal gesproken horen die nietquote:Op woensdag 9 oktober 2013 16:59 schreef sararaats het volgende:
[..]
dat doe ik meestal als ik ga wokken
quote:Wat is de lekkerste smaak professor Grunschnabel ijs?'. Salmiacoco... Snow White.... of Banana Bahiana? Tijdens de kleine proeverij in ons pand-in-aanbouw aan de Rozengracht rolden we nog net niet over elkaar heen. Vanaf 4 oktober verkopen we naast onze DVS producten professor Grunschnabel, 100 procent VEGAN Ice, 200 procent lekker. Vonden we wel bij ons passen.
quote:Omdat we het niet kunnen laten, nog een zoete verrassing: VEGAN CUPCAKES: voor vegans én mensen met een zuivelallergie! Deze (d)roomcakes worden speciaal ingevlogen uit Rotterdam, handgemaakt door onze vrienden van Heavenly Cupcakes aan de Binnenweg.
quote:Niet bij vleesch en visch alleen… De Vegetarische Slager Amsterdam wordt een echte deli met een compleet aanbod, inclusief brood. Niet zomaar het eerste, het beste volkorenbroodje, maar brood van Hartog. Gebakken van vers gemalen volkorenmeel, waarin alle voedingsstoffen bewaard zijn gebleven. Zonder toevoegingen, zonder vet. Brood van vroeger, eerlijk brood.
quote:De Vegetarische Slager Amsterdam opent eind september haar deuren. Je kunt straks bij ons terecht voor vegetarische delicatessen en catering. Ook kun je zo'n heerlijke maaltijd genieten aan onze chef's table of afhalen bij de traiteur. Allemaal aan de Rozengracht 217.
Wie heeft er nog vlees nodig als je dit ook hebt!quote:Een volledig nieuwe generatie vleesvervangers van de Vegetarische Slager zal eind september geïntroduceerd worden. De Biefstuckreepjes en Gerookte Speckjes zijn gemaakt van regionaal geteelde Nederlandse peulvruchten, wortelen, uien, en aardappelen.
Het is voor het eerst in de wereld dat vleesvervangers die in smaak, bite en voedingswaarde kunnen wedijveren met vlees, volledig uit groenten zijn vervaardigd.
De Vegetarische Slager brengt sinds 2010 plantaardig vlees op de markt, onder andere gemaakt van soja en lupine. Het uitgangspunt van het bedrijf is om de voedselketen te verkorten door plantaardige eiwitten rechtstreeks te benutten en niet eerst een omweg te laten maken via slachtdieren.
De nieuwe vleesvervangers van groente maken de ambitie van de Vegetarische Slager om de grootste slager ter wereld te worden uitvoerbaar.
Bij het maken van de Biefstuckreepjes en Gerookte Speckjes worden geen additieven zoals gluten of
E-nummers gebruikt, je proeft vlees terwijl de ingrediënten van 100% regionaal geteelde groenten afkomstig zijn.
Het eiwitgehalte is gelijk aan dat van kippenvlees, verder hebben de vleesvervangers een bijzonder laag vetgehalte (<2%) en bevatten ze een grote hoeveelheid belangrijke voedingsvezels.
Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager: “ Met het Nederlandse groentenvlees wordt een forse stap gezet om een groeiende wereldbevolking te kunnen voeden met het huidige landbouwareaal.
Daarmee wordt de ecologische voetafdruk zo klein dat we met de huidige landbouwgronden met gemak een veelvoud van de in de komende decennia verwachte wereldpopulatie kunnen voeden”. De nieuwe producten van De Vegetarische Slager zijn te koop bij Ekoplaza, Coop,in de conceptstore in Den Haag en vanaf begin oktober bij de Vegetarische Slager Amsterdam
. - See more at: http://www.devegetarier.n(...)sthash.pQgKZx7O.dpuf
misschien wel, toch eens proberen.quote:Op woensdag 9 oktober 2013 17:00 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Misschien lukken je burgers dan ook beter in olijfolie, want normaal gesproken horen die niet
uitelkaar te vallen
Het is jammer dat ik al getrouwd ben anders zou ik dat ook doenquote:Op donderdag 10 oktober 2013 13:01 schreef Jula123 het volgende:
Ik overweeg een catering buffet van de vegetarische slager voor mijn bruiloft volgend jaar.
Ik twijfel alleen of alles niet teveel op vlees wil lijken, waardoor onze families (overtuigde vleeseters) teveel gaan vergelijken.
Iemand anders nog bekend met een goede vegetarische catering?
Als je nu nog eens een maaltijd maakt zónder vleesvervanger zijn we hélemaal trots op je hierquote:Op donderdag 10 oktober 2013 12:48 schreef sararaats het volgende:
[..]
misschien wel, toch eens proberen.
deze vegetarische Bicky Burger is wel gelukt
de volgende keer plaats ik een foto
geen probleem. suggesties?quote:Op donderdag 10 oktober 2013 14:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Als je nu nog eens een maaltijd maakt zónder vleesvervanger zijn we hélemaal trots op je hier
Ik ken wel een paar goede veganistische cateraars, of is dat wat te extreem?quote:Op donderdag 10 oktober 2013 13:01 schreef Jula123 het volgende:
Ik overweeg een catering buffet van de vegetarische slager voor mijn bruiloft volgend jaar.
Ik twijfel alleen of alles niet teveel op vlees wil lijken, waardoor onze families (overtuigde vleeseters) teveel gaan vergelijken.
Iemand anders nog bekend met een goede vegetarische catering?
Zo uit het blote hoofd? Makkelijk en snel?quote:
Ratatouille, lekker simpel, lekker veel groenten. Dan met aardappels of pasta.quote:
De jumbo heeft t!quote:Op donderdag 10 oktober 2013 18:51 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Jammer dat de Nederlandse A-supermarkten nog geen producten kopen van de Vegetarische slager. Dan kan het dankzij de schaal en de gemakkelijkere distributie toch net wat goedkoper dan wanneer je het in een eko-winkeltje moet kopen.
En Deenquote:
Ik heb nog niet geïnformeerd, we weten zondag pas of de lokatie definitief doorgaat, daarna ga ik alles regelen.quote:Op donderdag 10 oktober 2013 14:27 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Het is jammer dat ik al getrouwd ben anders zou ik dat ook doen
Maar je moet gewoon even googelen er zijn ook wel andere manieren, of je doet half/half...
Heb je de Vegetarische slager al gebeld of gemaild?
Misschien hebben ze ook gerechten zónder vleesvervangers, want er staan ook zat recepten op
hun site waar je helemaal geen vleesvervanger voor nodig hebt.
Toen ik aan het googelen was vond ik deze...
http://www.speercatering.net/
De keuken van ’s-Peer catering is creatief en authentiek. We gaan echter graag een stap verder en bieden u service tot in de puntjes.
Binnen het kader van ‘biologisch vegetarisch’ is alles mogelijk.
Voor ons niet, maar voor de familie wel denk ik, helaas. Toch bedankt!quote:Op donderdag 10 oktober 2013 17:56 schreef Vork het volgende:
[..]
Ik ken wel een paar goede veganistische cateraars, of is dat wat te extreem?
Tof! Laat je het ons weten hoe en wat?quote:Op donderdag 10 oktober 2013 20:16 schreef Jula123 het volgende:
[..]
Ik heb nog niet geïnformeerd, we weten zondag pas of de lokatie definitief doorgaat, daarna ga ik alles regelen.
Bedankt voor je tip van s-Peer! Ziet er heel goed uit! Heeft ook lekkere dingen zo te zien! Die heb ik meteen opgeslagen als favoriet!
[..]
Voor ons niet, maar voor de familie wel denk ik, helaas. Toch bedankt!
Doe ik zeker!quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 07:19 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Tof! Laat je het ons weten hoe en wat?
En als het doorgaat een paar fotootjes van het buffet? Please....
Lijkt me helemaal fantstisch én orgineel
Lijkt me hartstikke tof ik hoop dat het doorgaat!quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 07:26 schreef Jula123 het volgende:
[..]
Doe ik zeker!
Misschien doe ik trouwens wel een diner ipv buffet, ik zag dat meneer Peer dat ook doet. Maar daar ben ik nog niet over uit...
dat is wel lekker ja. pastaquote:Op donderdag 10 oktober 2013 18:54 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Ratatouille, lekker simpel, lekker veel groenten. Dan met aardappels of pasta.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |