ben je DE piet? ik quote je gewoonquote:Op maandag 7 oktober 2013 16:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Pale Cream, zoet maar niet siroopzoet
Je linkje is stuk. Deze doet het welquote:Op zondag 6 oktober 2013 15:41 schreef RobinOok het volgende:
Ja, komijn. Niet karwij. Om de verwarrning even voor te zijn!
Kijk, zo:
[ link | afbeelding ]
Verschil karwij, komijn/djinten, anijs, ajowan, venkel
ok thanxquote:Op maandag 7 oktober 2013 16:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Oven voorverwarmen op 180 graden
ca 12 minuten met het bakpapier en de bonen er in
daarna de bonen verwijderen en het bakpapier ook en nog 5-7 minuten bakken.
Exacte baktijd ligt aan je oven, grote van de vorm, etc
Hoor ik voor het eerst eigenlijk, waarvoor zou dat zijn?quote:Op maandag 7 oktober 2013 16:54 schreef Mirjam het volgende:
Piet, klopt het dat je appels na het plukken een tijd moet laten liggen alvorens ze te consumeren danwel verwerken in taart, moes of weetikhetwat?
Ja al sla je me dood, mijn moeder zegt dat, het is oorspronkelijk haar boom, maar ik heb nu dus 2 gigantische pannen vol appels die volgens haar nog 2 weken moeten staan?quote:Op maandag 7 oktober 2013 17:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoor ik voor het eerst eigenlijk, waarvoor zou dat zijn?
Als ik Google vind ik wel iets over dat appels eind augustus geplukt worden, en dan vervolgens nog verder rijpen. Het zal dus eerder zijn dat als je appels commercieel plukt, je dit doet met onrijpe appels, zodat je ze nog een week of wat kunt bewaren voor de consument ze gaat kopen.quote:Op maandag 7 oktober 2013 17:22 schreef Mirjam het volgende:
Ik vond het al zo vreselijk raar.
Dan ga ik morgen maar appelmoes maken
Mja ze zijn zaterdag geplukt....?quote:Op maandag 7 oktober 2013 17:23 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Als ik Google vind ik wel iets over dat appels eind augustus geplukt worden, en dan vervolgens nog verder rijpen. Het zal dus eerder zijn dat als je appels commercieel plukt, je dit doet met onrijpe appels, zodat je ze nog een week of wat kunt bewaren voor de consument ze gaat kopen.
Geen idee, ik ben er netjes van afgeblevenquote:
Poeh, jij bent of heel braaf, of je moeder heel strengquote:Op maandag 7 oktober 2013 17:29 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Geen idee, ik ben er netjes van afgebleven
Als je een vochtige bodem hebt, nog een tip. Nadat je de blinde vulling eraf haalt, kwast de bodem in met wat eiwit. Bak de bodem dan nog 2 minuten.quote:Op maandag 7 oktober 2013 16:26 schreef madeliefff het volgende:
Piet!
ik wil een citroentaart maken die een zandtaartbodem heeft. Nu staat er in het recept dat je de bodem eerst blind moet bakken en daarna de blinde vulling moet vervangen voor de echte vulling en de taart dan nog 30 min moet bakken. Er staat alleen niet bij hoelang je de bodem blind moet bakken. Heb je enig idee?
[..]
ben je DE piet? ik quote je gewoon
Jep, goeie truuk.quote:Op maandag 7 oktober 2013 19:39 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Als je een vochtige bodem hebt, nog een tip. Nadat je de blinde vulling eraf haalt, kwast de bodem in met wat eiwit. Bak de bodem dan nog 2 minuten.
De bodem blijft dan langer knapperig.
Ik heb een heftige vorm van crohn, ik kijk dus wel uit wat ik in mijn mond stop, dat is het meer. Maar ik begrijp dat ze best rijp zijn en dat 2 weken wachten derhalve onzin isquote:Op maandag 7 oktober 2013 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Poeh, jij bent of heel braaf, of je moeder heel streng
Wat een fijne tip!quote:Op maandag 7 oktober 2013 19:39 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Als je een vochtige bodem hebt, nog een tip. Nadat je de blinde vulling eraf haalt, kwast de bodem in met wat eiwit. Bak de bodem dan nog 2 minuten.
De bodem blijft dan langer knapperig.
Ik ken Crohn wel. Als je die appels kookt, zijn ze dus te verteren.quote:Op maandag 7 oktober 2013 20:56 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik heb een heftige vorm van crohn, ik kijk dus wel uit wat ik in mijn mond stop, dat is het meer. Maar ik begrijp dat ze best rijp zijn en dat 2 weken wachten derhalve onzin is
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |