abonnement Unibet Coolblue
pi_131137420
Zojuist is bekend geworden dat de moeder van Lindsay, Dina Lohan, is gearresteerd wegens rijden onder invloed.

  Trouwste user 2022 zaterdag 14 september 2013 @ 08:10:48 #2
7889 tong80
Spleenheup
pi_131154571
Dina, de moeder van Lindsay Lohan, is gepakt terwijl ze dronken achter het stuur zat. Volgens TMZ gebeurde dat op Long Island. De 50-jarige vrouw was flink onder invloed. Agenten zouden hebben gezegd dat ze twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had.

Dina werd aangehouden toen ze te hard reed. De dienstdoende agenten merkten bovendien dat ze onder invloed was.

Lindsay's moeder maakte tijdens haar arrestatie ook nog een scène door te zeggen dat de agenten haar hadden verwond, maar toen ze ter plekke werd onderzocht door een arts bleek dat niet waar te zijn.

Dina werd meegenomen naar het bureau. Daar werd proces-verbaal opgemaakt. Ze mocht naar huis, maar TMZ weet niet wie haar heeft opgehaald om te ontnuchteren.

'Rot voor haar'
De vader van Lindsay vindt het jammer dat moeder Dina is opgepakt voor rijden onder invloed. 'Ze ziet er ontdaan uit', zei hij tegen Extra Tv na het zien van haar 'mugshot'. 'Ik vind het rot voor haar, het doet me zeer om dat te zien.'

Toch denkt Michael dat de aanhouding ook positief kan zijn. 'Hoe droevig het ook is, het kan goed uitpakken, zoals het deed voor mij en Lindsay. Soms heb je die openbaring nodig, een arrestatie of iets anders waardoor je een ommekeer maakt.'

Als het aan Lindsays moeder ligt laat ze zich niet behandelen, weet haar vader ook. 'Ik hoop dat het goed uitpakt, ze is de moeder van mijn kinderen.'

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 14 september 2013 @ 13:14:02 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_131160284
Lindsay Lohan was totaal niet verrast toen ze hoorde dat haar moeder Dina was opgepakt voor rijden onder invloed. 'Lindsay noemde het een kwestie van tijd', aldus een insider tegen RadarOnline.

De actrice vertrok in augustus uit de afkickkliniek waar ze van de rechter verplicht 90 dagen moest blijven. 'Sindsdien heeft ze weinig contact met haar moeder, want Dina heeft een slechte invloed op Lindsay', gaat de bron verder. Dat laatste is iets dat de mama Lohan overigens niet snel zal toegeven. 'Ze is de laatste die zou bekennen dat ze een drankprobleem heeft, maar ze heeft het wel.'

Lindsay werd al wel bij het huis van haar moeder gespot. 'Ze houdt veel van haar, maar ze zet zichzelf en haar gezondheid nu op de eerste plaats en dat is heel goed van haar', besluit de ingewijde.

Dina werd eerder deze week aangehouden toen ze te hard reed. De agenten zouden er toen achter zijn gekomen dat ze twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had. Ze werd meegenomen naar het bureau en nadat er een proces verbaal was opgemaakt, mocht ze naar huis.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 15 september 2013 @ 12:26:58 #4
7889 tong80
Spleenheup
pi_131192441
Lindsay Lohan heeft het volgens E! Online de laatste tijd wel heel gezellig met American footballer Matt Nordgren. Bronnen vertellen de site dat er tussen de twee meer gaande is dan zomaar een vriendschappelijke relatie, zoals Matt bij Page Six beweert

'Ik ben totaal niet verbaasd. Ze kennen elkaar al een tijdje en afgelopen jaar tijdens de New York Fashion Week zijn ze een avond helemaal los gegaan samen. Ik vind het dan ook helemaal niet verrassend dat ze elkaar nu weer gevonden hebben', vertelt de bron. Toch zou een vaste relatie nog wel wat lastig zijn volgens de insider. 'Matt woont in Dallas, niet echt om de hoek dus.'

Ook een andere bron weet van de contacten tussen Lindsay en de oud-NFL-speler. En ook die bron kijkt er helemaal niet raar van op als het klopt dat er meer gaande is dan alleen een hechte vriendschap.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 19 september 2013 @ 10:23:14 #5
7889 tong80
Spleenheup
pi_131341088
AMSTERDAM - Lindsay Lohan, die haar leven weer op de rails probeert te krijgen, baalt ervan dat haar onlangs gearesteerde moeder er niet voor haar is.

Lindsay was boos, verdrietig en ontdaan toen ze hoorde dat haar moeder was opgepakt voor rijden onder invloed. "Begrijp je nu dat ik geen advies kan vragen aan deze mensen", zou LiLo volgens RadarOnline hebben gezegd.

De pas afgekickte actrice zou woedend zijn op moeder Dina. "Ze zei zelfs dat haar moeder net een klein kind is dat begeleiding nodig heeft", onthult een insider. "Lindsay vindt haar moeder een enorme hypocriet."

Ondanks alles houdt Lohan zielsveel van Dina, maar ze kan de problemen van haar moeder er nu even niet bij hebben. "Ze zet zichzelf en haar gezondheid nu op de eerste plaats."

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 26 september 2013 @ 08:57:37 #6
7889 tong80
Spleenheup
pi_131577918
Ashley Horn, het bastaardkind van Michael Lohan, heeft 25.000 dollar (18.500 euro) uitgegeven aan plastische chirurgie om meer op haar beroemde halfzus Lindsay Lohan te lijken. InTouch Magazine heeft de foto's in handen.

'Ik heb een neusoperatie ondergaan, mijn wangen en kaaklijn zijn iets gecorrigeerd en er is vet ingespoten in mijn kin en mijn wangen', vertelt Ashley. 'Mijn doel was om op Lindsay te lijken tijdens haar hoogtijdagen, toen ze 18, 19 jaar was', geeft Horn ronduit toe. En het resultaat mag er zijn, vindt ze zelf. 'Ik ben knapper dan Lindsay! Ik heb er geen problemen mee om dat te zeggen.'

'Ik drink niet, gebruik geen drugs'
Alhoewel Horn nu meer lijkt op haar beroemde halfzus, benadrukt ze dat ze absoluut niet dezelfde persoonlijkheid heeft als Lilo. 'Ik ben Lindsay niet. Ik ben niet opgegroeid in die familie. Ik drink niet, ik gebruik geen drugs en ik feest niet. Ik vind het fijn om een verantwoordelijk persoon te zijn.'



:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 27 september 2013 @ 07:48:22 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_131609524
LOS ANGELES - Regisseur Paul Schrader snapt niet waarom Lindsay Lohan zijn film The Canyons, waarin zij de hoofdrol speelt, niet wil promoten. "Ik ben verbijsterd en teleurgesteld", schreef Schrader op Facebook.

Lindsay kwam niet opdagen op het filmfestival van Venetië, waar The Canyons in augustus in première ging. Daardoor liep de film veel gratis publiciteit mis. Volgens Schrader zijn er veel goede redenen te bedenken waarom Lohan de film wél zou moeten ondersteunen. "Ze is een van de producenten van de film, is voor 25 procent eigenaar. Ze heeft geweldige recensies gekregen voor haar rol. En ik heb haar ingehuurd toen niemand haar wilde. Ze vocht ervoor om de rol te houden toen ik haar wilde ontslaan omdat ze zo onbetrouwbaar was."

Volgens Schrader had LiLo beloofd naar Venetië te komen. Ook kwam ze niet opdagen voor fotosessies, zoals die voor de advertenties voor de film. Evenmin wilde ze meewerken aan grote artikelen die bladen als The New Yorker en Film Comment over haar wilden schrijven. "Ik kan alleen maar concluderen dat The Canyons bij een periode hoort die ze achter zich moet laten om vooruit te kunnen komen", aldus de regisseur, die vindt dat Lindsay zich niet hoeft te schamen voor haar 'buitengewone' vertolking.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 7 oktober 2013 @ 19:53:21 #8
7889 tong80
Spleenheup
pi_131946388
Na zes keer zelf te zijn ingecheckt in een afkickkliniek, vindt Lindsay Lohan het tijd voor een eigen behandelcentrum voor drugs- en drankverslaafden. De rehab, waarover Lohan binnenkort in gesprek gaat met investeerders, moet haar naam gaan dragen en een behandelprogramma aanbieden dat is gebaseerd op haar eigen ervaringen.

'Lindsay wil heel graag anderen helpen. Ze heeft haar plannen al besproken met een aantal zeer vermogende vrienden die zelf ook zijn afgekickt', vertelt een bron aan RadarOnline. 'Ze gelooft er heilig in dat als de kliniek haar naam draagt, meer verslaafden zullen overwegen om af te kicken.'

De beste plek voor de Lindsay Lohan-kliniek is New York, zo meent de actrice die zelf drie maanden geleden werd ontslagen uit een door de rechter opgelegd ontnuchteringsprogramma. 'Ze vindt dat ze zelf als geen ander weet wat wel en niet werkt. En ze voelt zich nu sterk genoeg om anderen bij te staan.'

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 2 november 2013 @ 08:47:46 #9
7889 tong80
Spleenheup
pi_132817150
Lindsay Lohan heeft geen goede beurt gemaakt bij een casino in Connecticut, schrijft TMZ. De blondine was geboekt als gastvrouw bij een Halloweenfeestje, maar ze kwam veel te laat en voldeed niet helemaal aan haar verplichtingen.

Lohan (27) kreeg omgerekend ruim 37.000 euro voor de schnabbel. Ze werd om 10 uur 's avonds verwacht, maar kwam pas om kwart voor 12 aankakken. Toen de actrice er eenmaal was, nam ze niet de tijd om op de rode loper te poseren en met de aanwezige fans te praten. In plaats daarvan ging Lohan meteen naar het feestje toe. Dat was een tweede tegenvaller voor de goktempel.

De organisatie voelt zich belazerd en zou nu proberen opnieuw te onderhandelen over de contractvoorwaarden, wat erop neerkomt dat Lohan misschien een deel van het geld terug moet geven. Overigens kwam ze verkleed als het roodharige horrormeisje Carrie naar het evenement. Als gastvrouw stelde de gevallen superster verder niet teleur, weet de entertainmentsite.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 28 januari 2014 @ 10:19:50 #10
7889 tong80
Spleenheup
pi_136041677
LOS ANGELES - De nieuwe film van Lindsay Lohan wordt gefinancierd door een dubieus tweetal, meldt New York Post. Remington Chase en Stefan Martirosian zijn veroordeeld voor cocaïnesmokkel en hebben banden met de Russische oliewereld, de Armeense overheid en de Afrikaanse diamanthandel.

De krant Los Angeles Times onthulde eerder deze maand wat het producentenduo, ook verantwoordelijk voor films als Lone Survivor met Mark Wahlberg, allemaal op hun kerfstok heeft. Nu is bekend dat Chase en Martirosian ook Lindsays nieuwe film Inconceivable gedeeltelijk gaan financieren. De twee steunen de producenten van de film, Randall Emmett en George Furla, met 525 miljoen dollar (384 miljoen euro). Inconceivable heeft een budget van omgerekend 4,4 miljoen euro. Naast Emmett en Furla is ook Lindsay zelf een van de producenten.

De 27-jarige actrice maakte vorige week tijdens het Sundance Film Festival in het Amerikaanse Utah bekend dat ze met Inconceivable een filmcomeback maakt. Ze gaat zelf de hoofdrol vertolken. Er is nog geen regisseur voor het project.

De laatste keer dat LiLo op het witte doek te bewonderen was, was vorig jaar in Scary Movie 5. De laatste grote rol die ze speelde was in de tv-film Liz & Dick uit 2012. Daarin kroop ze in de huid van Elizabeth Taylor.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_137621573


quote:
Amerikanen lijken niet bijster geïnteresseerd in het wel en wee van Lindsay Lohan. De eerste aflevering van Lindsay, een achtdelige serie die werd gemaakt door Oprah Winfrey, werd zondagavond door slechts 693 duizend mensen bekeken. Dat schrijft entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

In het najaar werd de 27-jarige Lohan al eens door Winfrey aan de tand gevoeld voor het programma Oprah's Next Chapter. Die uitzending trok ook geen uitzonderlijk groot publiek, maar deed het met 892 duizend kijkers wel beter dan Lindsay van zondagavond.

Lohan, die voor de serie werd gevolgd na haar zoveelste verblijf in een afkickkliniek, zei vorige week in de talkshow van Jimmy Fallon dat ze haar leven heeft gebeterd dankzij Winfrey. "Ze is echt een persoon naar wie ik luister en van wie ik kan leren in het leven."
Ik was persoonlijk toch wel benieuwd naar de persoon achter Lindsay Lohan en of het haar dit keer wel lukt om clean te blijven en niet in aanraking met justitie.

Eerste aflevering was wel vermakelijk, ze ziet er wel goed uit weer (alleen jammer van die lippen).

Nog meer kijkers, of zijn ook de showbizz-liefhebbers hier op Fok niet geinteresseerd? :P
Koel en donker bewaren
pi_137638559
Nee dus :')
Koel en donker bewaren
  Trouwste user 2022 woensdag 12 maart 2014 @ 20:19:24 #13
7889 tong80
Spleenheup
pi_137669428
In Touch heeft een wel heel pikant stukje papier in handen gekregen, het lijstje met bedpartners van Lindsay Lohan. Volgens de website is het handschrift overduidelijk van de roodharige actrice en zullen een aantal vrouwen heel slecht kunnen leven met Lindsays bedverleden.

Zo zou ze 'het' onder meer gedaan hebben met Justin Timberlake, Zac Efron, Adam Levine en Joaquin Phoenix.

Lohan zou het de namen van haar bedpartners in januari op het briefje hebben gekrabbeld in het bijzijn van de bron die het vervolgens aan In Touch heeft gegeven. Of de genoemde heren ook echt de lakens hebben gedeeld met LiLo is overigens nog maar de vraag, want de niet altijd even heldere actrice zou wel heel opzichtig te koop hebben gelopen met haar seksverleden.

Naast de eerder genoemde mannen, staan ook Wilmer Valderrama, Lukas Haas, Evan Peters, Colin Farrell, James Franco en de in 2008 overleden Heath Ledger op Lindsays 'erelijst'

Leuke tegenspelers lijkt me.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 15 maart 2014 @ 09:32:54 #14
7889 tong80
Spleenheup
pi_137758782
Lindsay Lohan scoorde een gastrol in de comedy 2 Broke Girls. Dát heeft het publiek dat aanwezig was bij de opnames geweten, want wat een leuk uitje moest zijn, werd dankzij La Lohan een uren durende martelgang...

Het was de bedoeling dat de rol Lindsay's grote acteercomeback werd, maar ze maakte er zo'n potje van dat ze die comeback op haar buik kan schrijven. Eén van de mensen in het publiek blijkt helaas voor LiLo blogger van de site Crazy Days and Nights en hij schreef een vernietigende 'recensie' over Lindsays bijdrage.

"Wij, de mensen in het publiek, kennen al Lindsays teksten inmiddels uit ons hoofd omdat ze ze zó vaak opnieuw moest doen. Er zat niemand in het publiek die het slechter had kunnen doen dan Lindsay zelf."

Volgens de blogger kon ze niet alleen haar teksten niet onthouden, maar had ze ook zoveel botox in haar hoofd en fillers in haar lippen dat ze de teksten überhaupt niet kon uitspreken. "Er kwam niet één regel tekst goed uit haar mond. Dus werden haar teksten steeds verder ingekort, maar dat hielp niet. Het ging gewoon niet meer goedkomen. Haar lippen waren zo opgespoten dat ze haar mond nauwelijks openkreeg om haar teksten te zeggen. (...) Ze klonk als iemand die een uur eerder een zwaar verdovend middel toegediend had gekregen."

Lindsay vertelde eerder dat ze niets liever wil dan een Oscar winnen, volgens de blogger is de kans groter dat het gaat vriezen in de hel... "Het is een wonder dat ze werk heeft!"

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 15 maart 2014 @ 10:06:49 #15
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_137759265
We gaan mergen als Tong dit als zijn update-topic gebruikt. :P

SHO / [Lindsay Lohan] Calamiteiten enzo #2
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Trouwste user 2022 zaterdag 15 maart 2014 @ 10:12:58 #16
7889 tong80
Spleenheup
pi_137759389
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 10:06 schreef static het volgende:
We gaan mergen als Tong dit als zijn update-topic gebruikt. :P

SHO / [Lindsay Lohan] Calamiteiten enzo #2
Kon hem niet vinden. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 15 maart 2014 @ 10:17:27 #17
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_137759477
np. :)
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 april 2014 @ 11:20:48 #18
7889 tong80
Spleenheup
pi_139006569
NEW YORK - Het zogenaamde bangalijstje van Lindsay Lohan, met namen van beroemde mannen met wie ze het bed gedeeld heeft, bestaat echt. Dat onthulde de actrice in een interview op Bravo TV.

Het lijstje met sekspartners dat Lindsay opstelde, werd vorige maand onthuld door het blad In Touch. Er stonden namen op als Ashton Kutcher, Orlando Bloom, Justin Timberlake, Colin Farrell, Ryan Philippe en Benicio Del Toro. In totaal stonden er 36 mannen op vermeld.

In Watch What Happens Live werd Lindsay naar de lijst gevraagd. Eerst lachte ze de vraag weg en wilde ze niet meer zeggen dan: "Ik kan het bevestigen noch ontkennen." Na enig doorvragen gaf ze toe dat ze het lijstje inderdaad had opgesteld. Volgens Lindsay was het een onderdeel van de behandeling in de Betty Ford-afkickkliniek. "Iemand moet er een foto van hebben gemaakt", zei ze. "Het is heel vervelend."

Het lijstje komt ook aan de orde in de laatste aflevering van haar realityshow op de zender van Oprah Winfrey, die zondag wordt uitgezonden.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 21 april 2014 @ 10:29:17 #19
7889 tong80
Spleenheup
pi_139103150
NEW YORK - Lindsay Lohan heeft een miskraam gehad.

In de laatste aflevering van haar realityserie, die zondagavond op het Oprah Winfrey Network werd uitgezonden, vertelt de actrice dat ze het om deze reden moeilijk heeft gehad tijdens de opnames van de show.

"Niemand weet dit, maar ik heb een miskraam gehad", zo bekende Lindsay volgens Gossip Cop, dat over de aflevering schrijft. Ze geeft toe dat ze daarom twee weken lang niet wilde filmen. "Ik kon me niet bewegen. Ik was ziek, en dat brengt je mentaal van je stuk."

Verslaving
De 27-jarige actrice vertelt verder dat ze vaak heeft moeten huilen tijdens het terugkijken van de show. Ze noemt haar verslaving een ´verschrikkelijke ziekte´ en geeft toe dat ze bang is dat het haar carrière zal verwoesten.

Toch kijkt Lindsay positief naar de toekomst. Ze zegt veel geleerd te hebben van de realityserie en dat ze haar plekje heeft gevonden in New York, waar ze in de eerste paar afleveringen op zoek was naar een appartement. "Ik was eenzaam in Los Angeles. Ik voelde me daar verloren. In New York heb ik een betrouwbare kring van mensen die me steunen."

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 22 april 2014 @ 21:26:44 #20
161275 Smash-it
Zelfs m'n naam is mooi
pi_139160523
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:42 schreef Guanabana het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

Ik was persoonlijk toch wel benieuwd naar de persoon achter Lindsay Lohan en of het haar dit keer wel lukt om clean te blijven en niet in aanraking met justitie.

Eerste aflevering was wel vermakelijk, ze ziet er wel goed uit weer (alleen jammer van die lippen).

Nog meer kijkers, of zijn ook de showbizz-liefhebbers hier op Fok niet geinteresseerd? :P
Ik heb zojuist aflevering 1-6 gekeken. In het begin dacht ik, sympathiek meisje misschien wel. Toen ze eenmaal ruzie kreeg met AJ the lifecoach, weer wijn ging drinken en Elle Indonesia duizend jaar liet wachten voor een fotoshoot dacht ik toch meer in de richting van, wat een verwend wereldvreemd kind. Nul sympatico.

Wel een aanrader om te kijken haha..Vooral de getypte teksten tussendoor van de producer/redactie zijn grappig/droog/snappy..
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 april 2014 @ 22:02:36 #21
7889 tong80
Spleenheup
pi_139162454
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 april 2014 21:26 schreef Smash-it het volgende:

[..]

Ik heb zojuist aflevering 1-6 gekeken. In het begin dacht ik, sympathiek meisje misschien wel. Toen ze eenmaal ruzie kreeg met AJ the lifecoach, weer wijn ging drinken en Elle Indonesia duizend jaar liet wachten voor een fotoshoot dacht ik toch meer in de richting van, wat een verwend wereldvreemd kind. Nul sympatico.

Wel een aanrader om te kijken haha..Vooral de getypte teksten tussendoor van de producer/redactie zijn grappig/droog/snappy..
_O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 24 april 2014 @ 14:50:03 #22
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_139215239
Ik heb het nu ook gezien. Ze mag ook alles maar gewoon doen hè?! Niemand van dat hele team dat zegt "Lindsay, je lult steeds dat je terug in the game wil, dat gaat niet lukken als je het vertikt uit je nest te komen en je afspraken niet nakomt."
In plaats daarvan rennen ze allemaal om het alsnog te laten lukken met een 'bitch' achter haar rug om.

Iemand moet haar eens goed de waarheid zeggen, me dunkt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 24 april 2014 @ 18:12:58 #23
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_139221416
Laatste aflevering ook gezien nu. Ik geloof die miskraam niet :@ omdat ze er gelijk achteraan gooit 'dat is waarom ik niet naar beneden kwam steeds om te filmen en bla bla'
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_139376054
quote:
9s.gif Op donderdag 24 april 2014 18:12 schreef Harajuku. het volgende:
Laatste aflevering ook gezien nu. Ik geloof die miskraam niet :@ omdat ze er gelijk achteraan gooit 'dat is waarom ik niet naar beneden kwam steeds om te filmen en bla bla'
Volgens mij liegt dat kind gewoon constant om alle aandacht te krijgen.
  dinsdag 29 april 2014 @ 21:16:49 #25
161275 Smash-it
Zelfs m'n naam is mooi
pi_139390443
Ik zat na het kijken van aflevering 8 een beetje op twitter te kijken wat andere mensen er nou van vonden. Moest om sommige wel lachen. Goed verwoord zeg maar..

ENews twitterde op vrijdag 25-04-2014 om 22:30:10 Lindsay Lohan admits shooting #LindsayOnOWN was "really scary." http://t.co/OrU0TPl7x9 reageer retweet
StevieNYC twitterde op maandag 24-03-2014 om 04:02:41 I noticed in the credits that there are like 6 #LindsayonOWN crew members named Gretchen. Coincidence? reageer retweet
StevieRyan twitterde op maandag 24-03-2014 om 23:11:26 Hopefully while Lindsay’s assistant is out getting keys made he also gets her a bra. #LindsayOnOwn reageer retweet
Heart1QueenBee twitterde op maandag 24-03-2014 om 03:33:53 Damn Lindsay give that man 5 minutes. You ain't that damn busy y'all can talk and fold clothes at the same time. #LindsayonOWN reageer retweet
glossanddirt twitterde op maandag 24-03-2014 om 04:33:24 Seriously, what is so chaotic and stressful? You have two assistants and you want to hang up your clothes. #LindsayonOWN reageer retweet
LaurenSivan twitterde op maandag 10-03-2014 om 17:17:38 Who knew post-rehab Lindsay is a bra-less chain-smoker? Thanks Oprah!#LindsayonOWN reageer retweet
pi_139409981
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 09:32 schreef tong80 het volgende:
Lindsay Lohan scoorde een gastrol in de comedy 2 Broke Girls. Dát heeft het publiek dat aanwezig was bij de opnames geweten, want wat een leuk uitje moest zijn, werd dankzij La Lohan een uren durende martelgang...

Het was de bedoeling dat de rol Lindsay's grote acteercomeback werd, maar ze maakte er zo'n potje van dat ze die comeback op haar buik kan schrijven. Eén van de mensen in het publiek blijkt helaas voor LiLo blogger van de site Crazy Days and Nights en hij schreef een vernietigende 'recensie' over Lindsays bijdrage.

"Wij, de mensen in het publiek, kennen al Lindsays teksten inmiddels uit ons hoofd omdat ze ze zó vaak opnieuw moest doen. Er zat niemand in het publiek die het slechter had kunnen doen dan Lindsay zelf."

Volgens de blogger kon ze niet alleen haar teksten niet onthouden, maar had ze ook zoveel botox in haar hoofd en fillers in haar lippen dat ze de teksten überhaupt niet kon uitspreken. "Er kwam niet één regel tekst goed uit haar mond. Dus werden haar teksten steeds verder ingekort, maar dat hielp niet. Het ging gewoon niet meer goedkomen. Haar lippen waren zo opgespoten dat ze haar mond nauwelijks openkreeg om haar teksten te zeggen. (...) Ze klonk als iemand die een uur eerder een zwaar verdovend middel toegediend had gekregen."

Lindsay vertelde eerder dat ze niets liever wil dan een Oscar winnen, volgens de blogger is de kans groter dat het gaat vriezen in de hel... "Het is een wonder dat ze werk heeft!"

:P
dat was een leuke aflevering. Jammer dat ik 'm al gedelete heb anders had ik 'm nog een nog een keer gekeken met de wetenschap van deze post :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Trouwste user 2022 woensdag 4 juni 2014 @ 00:44:25 #27
7889 tong80
Spleenheup
pi_140693659
Dina Lohan is veroordeeld tot een taakstraf van honderd uur omdat ze in beschonken toestand achter het stuur kroop en vervolgens de snelheidslimiet overschreed. Bovendien wordt haar auto voorzien van een alcoholslot.

De rechter veroordeelde de 51-jarige moeder van Lindsay Lohan dinsdag ook tot het betalen van een boete van drieduizend dollar en het volgen van een programma tegen rijden onder invloed.

Dina Lohan bekende vorige maand al dat ze vorig jaar in New York met een slok op achter het stuur heeft gezeten. Ze was naar eigen zeggen op de vlucht voor de paparazzi.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_140863124
Ik ben benieuwd hoelang Hollywood haar nog werk gaat geven :{
  Trouwste user 2022 donderdag 17 juli 2014 @ 05:43:09 #29
7889 tong80
Spleenheup
pi_142388104
Lindsay Lohan heeft op het filmfestival in de Italiaanse plaats Ischia de Biggest Comeback-prijs in ontvangst mogen nemen. Regisseur Paul Haggis overhandigde Lindsay de award voor haar terugkeer als actrice.

Gossip Cop meldt het goede nieuws, nadat eerdere mediaberichten enkel gingen over een valpartij van Lindsay tijdens een gala op het festival. De 28-jarige, die sinds begin dit jaar haar carrière weer op de rails probeert te krijgen nadat ze zich voor alcoholverslaving liet behandelen, zocht volgens Daily Mail snel de uitgang na de gênante uitglijder.

Lindsay is vanaf eind september in Londen op de planken te bewonderen in het toneelstuk Speed The Plow. Vorige week liet ze de BBC weten van plan te zijn geen enkele show te missen in de tien weken dat het stuk dagelijks te zien zal zijn. 'Ik heb een punt in mijn leven bereikt waarin ik zo'n verbintenis waardeer. Ik kijk uit naar dat onderdeel ervan.'

De Mean Girls-ster speelt Karen in de satire over Hollywood, waarin ze haar theaterdebuut maakt. De rol van de secretaresse in een filmproductiebedrijf werd in 1988 in het origineel in New York gespeeld door Madonna.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 30 december 2014 @ 19:51:48 #30
7889 tong80
Spleenheup
pi_148154603
De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan (28) heeft tijdens haar kerstvakantie in Frans-Polynesië het gevreesde Chikungunya-virus opgelopen. De ziekte wordt verspreid door een muskiet en veroorzaakt hevig koorts en pijnaanvallen. Op 27 december twitterde Lindsay zich goed te zullen beschermen met een speciale spray. Tevergeefs, naar nu blijkt.

Lindsay voelt zich belabberd op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Ze schreef op de microblog: ,,Ziek zijn is geen pretje. Toch een gelukkig nieuwjaar voor iedereen. Ik houd van jullie.'' Ze wil in geen geval dat de ziekte haar vakantie verziekt. ,,Ik ben in goed gezelschap.''

Tegen het Chikungunya-virus bestaat nog geen vaccin. Chikungunyakoorts wordt overgebracht door de tijgermug die ook het dengue-virus verspreidt. De ziekte is niet dodelijk maar leidt wel tot hoge koorts, huiduitslag en zeer zware gewrichtspijnen.Opknappen is een kwestie van uitzieken.

Ook in andere tropische ooorden grijpt het virus om zich heen. Op Curaçao zouden inmiddels zo'n 20.000 mensen besmet zijn met de aandoening.

Lindsay heeft, zover bekend, de komende tijd geen acteerverplichtingen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO vrijdag 15 mei 2015 @ 20:58:04 #31
22592 crew  Ole
pi_152632807
Schop!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_152632848
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 mei 2015 20:58 schreef Ole het volgende:
Schop!
Dankjewel!
pi_152632985
Zou Lindsay Lohan bekeerd zijn tot de Islam? Ze liep gisteren door Brooklyn met een (kopie) koran prominent in haar hand
Ik zit nu even op mijn mobiel, maar als je Lindsay Lohan googlet dan krijg je plaatjes te zien
  vrijdag 15 mei 2015 @ 21:43:45 #34
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_152634400
quote:
Lindsay Lohan verdiept zich in de Koran

FOTO - Lindsay Lohan is aan de slag met haar taakstraf en lijkt daarvoor spirituele ondersteuning voor te zoeken bij het islamitische geloof. De actrice die aan lager wal raakte werd gespot met een Koran.
De actrice arriveerde volgens twee uur te laat bij een jeugdcentrum in New York, waar ze na afloop werd gespot met een Koran onder haar arm. Dat betekent niet dat Lohan is bekeerd tot het islamitische geloof.
Eerder al werd ze eerder gespot met een Kabballah-armband, groeide ze Katholiek op en in 2012 zou ze zich even bij Courtney Loves boeddhistische zanggroep hebben gevoegd. "Ik ben een erg spiritueel mens. Er zijn zoveel krachten in de wereld die groter zijn dan ik", vertelde ze onlangs aan Oprah Winfrey. "Ik ben gezegend met de gave om deze te delen met andere mensen."
Bij wijze van taakstraf, die ze in 2013 opgelegd kreeg wegens roekeloos rijgedrag, mag ze nu de jeugd inspireren in het jeugdcentrum waar onder meer zorgworkshops worden gehouden. Woensdag werd al bekend dat de ouders van de kinderen per brief zijn 'gewaarschuwd' voor de komst van de actrice. "Zoals elke vrijwilliger zal er altijd een leider bij zijn", meldt de brief. "Ze zal nooit alleen worden gelaten met jullie kinderen."

Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_163989884
pagesix.com

quote:
Lindsay Lohan accused fiance of cheating in wild Instagram rant
By Natalie O'Neill

Perennial train wreck Lindsay Lohan accused her fiance of cheating on her with a “Russian hooker” — and hinted at being pregnant — in a bizarre attention-seeking social-media rant, according to reports Sunday.

The 30-year-old “Mean Girls” star lashed out at her 23-year-old millionaire Russian beau, Egor Tarabasov, on Instagram on Saturday night, fuming, “Thanks for not coming home tonight.”

“Fame changes people.I guess I was the same at 23… Sh*tty time – it changes at 26/27,” she posted along with a photo of his face scribbled out, People Magazine reported.

The relationship drama deepened when Lohan posted a video of him partying at a club with famed socialite Dasha Pashevkina, calling him a cheater.

“Wow thanks #fiance with Russian hooker… First time in my life, bare with [me], he cheated on me with hooker,” she griped on the social-media app.

Not long after, Lohan inexplicably suggested she was knocked up, tweeting, “Lindsay Lohan labour pains trailer – I am pregnant!!” along with an image from her 2009 movie.

The star first began airing her dirty laundry Friday, when she posted a snapchat video begging Tarabasov to stop being mad at her.

“Honey, come home, please. My fiancé’s being really angry at me, but I’m drinking water to get him to come home,” she said — hinting she may have been sobering up.

The videos have since been deleted along with her Instagram rants, including one in which she reportedly posted the fashion designer’s home address.

Tarabasov and Pashevkina didn’t respond publicly to Lohan’s outburst.

Lohan and Tarabasov have been dating since last summer. The couple was reportedly engaged in April, but Lohan never confirmed it.

She met Tarabasov, a construction-business heir-turned-Realtor, through friends, and they moved into a flat in London together in March.

Lohan’s dad gave the younger man his seal of approval in March, saying he helped revive his daughter’s career.

“He’s not a good influence, he’s a great influence,” Michael Lohan told Page Six at the time.

A rep for Lohan didn’t return calls Sunday.
pi_163993205
Ik denk niet dat die zwangerschap echt is. Tijd geleden kwam ze toch met zo'n vaag verhaal aanzetten dat ze een miskraam gehad had waar helemaal niemand anders iets vanaf wist?
  maandag 25 juli 2016 @ 09:23:50 #37
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163993285
En net toen je dacht dat ze in wat rustiger vaarwater was gekomen ...
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_164291347
quote:
No woman can be hit like this and stay with her man': Lindsay Lohan speaks out as dramatic pictures show star being chased by her Russian playboy ex who fights her for a phone in drunken rage





Meer: http://www.dailymail.co.u(...)lationship-over.html
pi_164291894
Sad
Go hard or go home
  zondag 7 augustus 2016 @ 11:36:05 #40
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_164292443
Dus als ik het goed begrijp, zaten ze beschonken in de auto, pikte ze zijn telefoon, rent ermee het strand op, hij erachteraan en dan volgt er een worsteling om zijn telefoon?
Voor het oog van de fotocamera.

Wat een toestand.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_164292459
Dus Lohan pakt zijn mobiel af en hij wil hem terug. Tsja..
´
pi_164293000
quote:
9s.gif Op zondag 7 augustus 2016 11:36 schreef Copycat het volgende:
Dus als ik het goed begrijp, zaten ze beschonken in de auto, pikte ze zijn telefoon, rent ermee het strand op, hij erachteraan en dan volgt er een worsteling om zijn telefoon?
Voor het oog van de fotocamera.

Wat een toestand.
Nee niet helemaal. Ze gooit de telefoon eerst uit de auto.



  zondag 7 augustus 2016 @ 12:23:26 #43
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_164293158
Oh ja, ze gooide zijn telefoon uit de auto.
Zou ik ook aardig pissed over zijn.

Ze verdienen elkaar.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_164296508
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 12:13 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Nee niet helemaal. Ze gooit de telefoon eerst uit de auto.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Die vliegende telefoon. :D
Go hard or go home
pi_164307577
Video;

http://radaronline.com/ph(...)beach/photo/1326576/

Ik zal zelf wel verknipt zijn, maar ik zie eigenlijk niks geks of buitensporige mishandeling.
´
pi_164350436
Een bh is geen overbodige luxe :')
The secret of getting ahead is getting started
pi_164351380
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 12:23 schreef Copycat het volgende:
Oh ja, ze gooide zijn telefoon uit de auto.
Zou ik ook aardig pissed over zijn.

Ze verdienen elkaar.
Zal mij niet verbazen als dit in scene is gezet voor eventueel aanwezige paparazzi. Bedoel de bladen moeten weer gevuld worden en elke rel is goed voor oplages bij dit soort lieden. .
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 08:10:39 #48
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164355198
Nou nou, mishandeling... Mishandeling van de telefoon ja. De foto's zien er nog wel heftig uit maar als je het filmpje kijkt pakt hijalleen de telefoon Af en houdt hij haar 3 seconden vast.
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')