je hebt ook leuke van yvon jaspers bij intratuin nu voor de helftquote:Op vrijdag 20 september 2013 11:50 schreef Mry het volgende:
Zandkoekjesdeeg is toch met ei? Bloem, basterdsuiker, snufje zout, boter, eigeel.
Anders dus eigeel toevoegen denk ik
Ik hoorde dat de hema ook koekjesstempels heeft maar die waren hier al op
quote:Op vrijdag 20 september 2013 16:59 schreef PM-girl het volgende:
Voor alle baktopic-fans een Fok!-koekstempel dan maar!
quote:Op zaterdag 21 september 2013 19:05 schreef casper019 het volgende:
Ok mn taartje voor mn ma is aardig geslaagd, het marsepein erop doen was lastiger dan ik dacht maar toch ben ik best tevreden!
wat vinden jullie
het is een biscuit, en binnenin aardbeien jam (zelfgemaakte!) en banketbakkersroom
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
ja die heb ik ook.quote:Op vrijdag 20 september 2013 11:50 schreef Mry het volgende:
Zandkoekjesdeeg is toch met ei? Bloem, basterdsuiker, snufje zout, boter, eigeel.
Anders dus eigeel toevoegen denk ik
Ik hoorde dat de hema ook koekjesstempels heeft maar die waren hier al op
wat heeft de hema voor stempels?quote:Op zaterdag 21 september 2013 20:18 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ja die heb ik ook.
heel toevallig zag ik ze liggen in een bak, klaar om in een schap te leggen. de zak moest zelfs nog open, dus dat heb ik toen maar even gedaan
ja maar die van de hema is een stukje kleiner.quote:Op zaterdag 21 september 2013 20:23 schreef Mirjam het volgende:
fu, ook 1 met home made, die heb ik dus van suck.uk voor 15 euro
quote:Op zaterdag 21 september 2013 20:00 schreef kvd het volgende:
[..]
Ziet er goed uit
Ik verwachtte alleen een hartje
KLopt was ook het orginele plan, maar dat bakte niet mooi af (heb er mee getest, bij een ronde vorm bakt het toch mooier en egaler en lekkerder af, dus besloot ik het zo te doen)quote:Op zaterdag 21 september 2013 20:00 schreef kvd het volgende:
[..]
Ziet er goed uit
Ik verwachtte alleen een hartje
Handig om te weten dat het eventueel ook zonder ei kanquote:Op vrijdag 20 september 2013 13:08 schreef Brighteyes het volgende:
Nee, niet volgens mijn kookboek iig. 200 gr bloem, 100 basterdsuiker, 150 gr koude boter en een snufje zout.
Perfecte koekjes altijd.
Alleen lopen ze uit. Nu dus ook, ik heb prachtige rondjes in de oven liggen nu.
Bedankt voor de tip! Hier in de buurt zit geen intratuin dus ik ga even nadenken of ik iemand ken die er wel een in de buurt heeft.quote:Op vrijdag 20 september 2013 15:07 schreef MissHobje het volgende:
[..]
je hebt ook leuke van yvon jaspers bij intratuin nu voor de helft
Dat zou ik ook gedaan hebben denk ikquote:Op zaterdag 21 september 2013 20:18 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ja die heb ik ook.
heel toevallig zag ik ze liggen in een bak, klaar om in een schap te leggen. de zak moest zelfs nog open, dus dat heb ik toen maar even gedaan
foto?quote:Op vrijdag 20 september 2013 15:07 schreef MissHobje het volgende:
[..]
je hebt ook leuke van yvon jaspers bij intratuin nu voor de helft
Niet slecht Casper! Ziet er lief uit zeg! Wat vond je moeder ervan?quote:Op zaterdag 21 september 2013 19:05 schreef casper019 het volgende:
Ok mn taartje voor mn ma is aardig geslaagd, het marsepein erop doen was lastiger dan ik dacht maar toch ben ik best tevreden!
wat vinden jullie
het is een biscuit, en binnenin aardbeien jam (zelfgemaakte!) en banketbakkersroom
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |