een hart, i biscuits, en iets van made with love geloof ikquote:Op woensdag 18 september 2013 19:47 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
wat staat er op de stempels?
ik heb er ondertussen al een behoorlijk aantal, en om nou voor dubbele al die moeite te gaan doen
Ja, er zitten 3 verschillende siliconen stempelrubbers bij iddquote:Op woensdag 18 september 2013 20:13 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Ik wilde hem online bestellen, zie alleen deze afbeelding. Is dat hem?
wacht ffquote:Op woensdag 18 september 2013 20:19 schreef Myraela het volgende:
Jammer dat ik mijn boodschappen vandaag al binnen kreeg, als die nog niet weg is als ik de volgende keer bestel dan doe ik hem erbij. Ze hadden er wel een betere foto bij kunnen doen, als jij niets had gepost had ik nooit gedacht dat die tof was.
Ja dat is vooral mn goal, en miss een'' bruidstaart'' inde vorm van n hart dan?quote:Op woensdag 18 september 2013 19:11 schreef Myraela het volgende:
Je maakt het je voor jezelf wel erg lastig dan. Beter houd je het wat simpeler en zorg je dat het goed lukt, lekker smaakt en er lief uitziet. Dan enorm moeilijk te gaan doen en voor de helft falen zodat het er slordig uit gaat zien. Denk ik persoonlijk.
Taarten versieren, zeker bruidstaarten is echt een vak apart hoor.
Oef dat van die foto is dat die cheesecake? en heb je die gemaakt in die hartjesvorm??quote:Op woensdag 18 september 2013 21:07 schreef Myraela het volgende:
Ik denk dat het te moeilijk is. Persoonlijk. Zoals ik al zei, taartdecoratie is een heel vak apart. Ben je überhaupt een beetje creatief, kan je een beetje knutselen? Zo'n marsepein of fondant bekleding maken en mooi strak neerleggen is al enorm lastig.
Ik heb eens met een groepje mensen een mini-workshop roosjes van marsepein maken gehad. Nouja, sommige mensen kunnen dat gewoon echt niet. Het is gewoon een priegel werkje. En als het slordig is, dan ziet het er meteen uit alsof een kind van 3 het gemaakt heeft.
Ik zou echt gewoon een cheesecake met rood fruit maken, is super simpel. Kan bijna niet fout gaan, super lekker en heeft een leuk kleurtje voor een hartje.
[ afbeelding ]
appelbol.quote:Op woensdag 18 september 2013 20:54 schreef Poekie1993 het volgende:
Iemand nog tips voor een speciale variatie op de good old appelflap?
Klinkt erg lekker, maar is dat niet heel machtig?quote:Op woensdag 18 september 2013 21:20 schreef Mirjam het volgende:
[..]
appelbol.
plakje bladerdeeg, appel schillen en kern eruitbore3n, op het plakje deeg zetten.
gaatja van de appel vullen met kaneel, suiker en rozijnen
tweede lapje eroverheenvouwen en vouw dan van de 2 lapjes 1 bol om de appel.
nog wat suiker en kaneel op de bovenkant, en in de oven.
ja, is machtig en lekkerquote:Op woensdag 18 september 2013 21:26 schreef Poekie1993 het volgende:
[..]
Klinkt erg lekker, maar is dat niet heel machtig?
Ga t zeker onthouden, maar t moet iets zijn wat makkelijk in de hand ligt, tis voor tijdens een avondje kaarten
My badquote:Op woensdag 18 september 2013 21:27 schreef Mirjam het volgende:
ja, is machtig en lekker
maar dat het handzaam moet zijn zei je er dan ook niet bij
Ik heb dat kleine hartjes taartje niet zelf gemaakt hoor, maar heb wel eerder cheesecake gemaakt. Ik gebruik altijd dit recept van een FOK!ker: CUL / Cheesecake !!quote:Op woensdag 18 september 2013 21:19 schreef casper019 het volgende:
[..]
Oef dat van die foto is dat die cheesecake? en heb je die gemaakt in die hartjesvorm??
zoja mag ik dan het recept!!?? ik denk adt geweldig is..
Ik heb nog geen ervaring met marsepein/rolfondant dus miss dat dat eenbeter optie is dan.. en t ziet er SUPERBBB uit...
en dan kan i ker MAM 60 opzetten
Maar miss dat er 2 maak, die bovenstraande zoiezo..
en dan een poging tot marsepein probeer,
ZOu het dan mogelijk zijn 2 lagen te maken? en zoja wat is makkelijk/lekker?
tips?
quote:Op woensdag 31 augustus 2011 20:24 schreef md89 het volgende:
[..]
Ik gebruik een Amerikaans recept dus daar werken ze met cups enz. Als je die niet thuis hebt kun je ook via Google even de hoeveelheid omrekenen.
2 cups frambozen (verse of diepvries)
1/4 cup suiker (Ik doe zelf altijd wat minder want ik hou niet zo van dat zoete)
2 tablespoons vers geperst sinaasappelsap
2 tablespoons maizena
1/2 cup water
- Het water met de maizena mengen.
- In een pannetje op het vuur de frambozen, suiker, sinaasappelsap en water/maizena mengen. - Ongeveer 5 minuten op het vuur laten terwijl je blijft roeren tot je de gewenste dikte ontstaat.
- Eventueel door een zeef halen als je de pitjes er niet in wil.
Heel simpel maar met de cheesecake erbij erg lekker!
Me too!quote:
Die zien er goed uitquote:Op woensdag 18 september 2013 21:15 schreef laziness het volgende:
Mijn man is jarig dus als goede binnenkomer bij zijn nieuwe baan waar hij maandag begon, heb ik twee avonden gebakken.
Cheesecake, bananen toffee upside down cake en pineapple upside down cake.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |