abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_382113
Ik kreeg in de live-uitzending van donderdag zo'n vermoeden dat onze geliefde ex-bb-ers hadden afgesproken om een standpunt TEGEN BB in te nemen.
Jolanda: Nee, ik heb het niet meer gezien.

Wat denken jullie?
Saving the world in style...at least they say....
  vrijdag 6 oktober 2000 @ 21:02:36 #2
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_382131
Zou eerlijk gezegd niet weten wat die Jolanda tegen BB zou moeten hebben.

Of het moet het tonen van haar platte borsten zijn geweest...

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_382174
Je neemt me de woorden uit de mond, John Steed! Aan de dominerende positie van M.A. te oordelen dacht ik dat hij degene was die zowel Jolanda als Leo wat 'mediabijles' heeft gegeven... Ik vond het prachtig om te zien hoe die drie gezamenlijk de vloer aanveegden met die 'presentatoren'! En ja wat heeft Jolanda tegen VOO? Misschien dat ze er plotseling achterkwam dat niet haar leven of geestelijk welzijn, maar de kijkcijfers prevaleren bij die omroep en dat haar eerst iets anders is voorgespiegeld? In ieder geval exploiteerd VOO de bewoners alsof het acteurs in een soapserie zijn. En dat zijn het misschien ook wel... Maar de reactie van die drie laat mij vermoeden dat het toch anders in elkaar steekt en deze bewoners, in tegenstelling tot die van BB1, zich wel echt genaaid voelen door VOO

[Dit bericht is gewijzigd door ShroomHead op 06-10-2000 21:48]

Esther Dull tegen Ali: had ik je wat gevraagd? Hihihi -> :r
pi_382260
quote:
Op 06 oktober 2000 20:51 schreef John Steed het volgende:
Ik kreeg in de live-uitzending van donderdag zo'n vermoeden dat onze geliefde ex-bb-ers hadden afgesproken om een standpunt TEGEN BB in te nemen.
Jolanda: Nee, ik heb het niet meer gezien.

Wat denken jullie?
Het grote probleem van televisie is altijd de manier waarop iets in beeld wordt gebracht. Hoe vaak ik al een 'evenement' live heb meegemaakt dat daarna tijdens de uitzending op tv op wrede wijze werd verkracht...

Heeft te maken met twee zaken:

1. De beleving van regisseur. Hij/zij bepaalt wat er wordt uitgezonden. Vaak (eigenlijk altijd) is er te weinig tijd. Dus wordt er flink geknipt waardoor bepaalde situaties uit hun verband worden gerukt.

2. De wetenschap dat men bepaalde zaken kan sturen door iets op een manier in beeld te brengen -> manipulatie.

De REX-BB bewoners (kan het niet laten...) hebben eigenlijk unaniem het gevoel dat de zaken niet zo voorgesteld worden als ze zelf hebben beleefd. Leo uitte dat door in elke zin te vertellen dat er gesneden is. Hij hoopte zo z'n gram te halen.

M.a.w. weet waar je aan begint als je in een media-geile bui het inschrijvingsformulier voor BB invult.

Aan de andere kant...als je het spelletje goed meespeelt kun je jezelf onsterfelijk maken...

ex-Graz stalker
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')