Maar MET die kaars in je anus ben je onweerstaanbaar.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:04 schreef SicSicSics het volgende:
Nice!
En ik ben ook sexy zonder kaarsen
Met kaas nog meer!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:07 schreef Murdera het volgende:
Maar MET die kaars in je anus ben je onweerstaanbaar.
Stompkaas en kopkaars?quote:
beetje hard geworden.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:08 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Dit was de vorige, die van nu echt nog 10 keer beter Wij doen trouwens Italiaanse kruiden in t deeg.
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:09 schreef MohMi het volgende:
Respect, Hara!! Champi's, die mogen er ook bij idd!
Yup; deeg was mooi gerezen. Maar ik vermoedde tijdens het kneedden al dat het wat droog was, ik wilde alleen niet bijdehand gaan doen de eerste keer dat ik het deedquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:11 schreef Harajuku. het volgende:
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.
Wat voor saus gebruiken jullie?
Rees het deeg overigens wel of niet? Wij hadden ook één keer een bepaald merk gist en dat deeg bleef zo plat als wat Gelijk weggegooid.
Dat is één van de pizza's die hier veel gemaakt wordt, kip en ananasquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:10 schreef SicSicSics het volgende:
En das het mooie van pizza jonguh! Alles kan erop en iedereen kan zelf zijn eigen pizza shitje maken
Met alles bedoel ik natuurlijk alles behalve ham en ananas. Warme ananas is echt te smerig voor woorden.
Kleine rectificatie; uiteindelijk heeft SSS het allemaal gefixed, ik heb een laf naanbroodje met tonijnsalade genomen Sowieso is SSS de baasch in de keuken, die kan van een rubber binnenband en een cactus een vijf-gangen menu op tafel zetten waar je bang van wordtquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:11 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
En de rucola! Oh die was ook nog zonder cheddar.
Wat voor saus gebruiken jullie?
Rees het deeg overigens wel of niet? Wij hadden ook één keer een bepaald merk gist en dat deeg bleef zo plat als wat Gelijk weggegooid.
Nou zodra Crutch niet druk aan het werk is zal ie dit recept met je delen, to die for dus. Maar dan ben ik ook benieuwd, wanneer ga je weer pizza maken?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:13 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Yup; deeg was mooi gerezen. Maar ik vermoedde tijdens het kneedden al dat het wat droog was, ik wilde alleen niet bijdehand gaan doen de eerste keer dat ik het deed
Heb gewoon tomatenpuree gesmeerd. Zo'n klein blikkie. Parmezaan, salami, rode uit en paprika erop. En zo in de over geschoven.
Ik ben ook nog maar een pizza newb en had verder niet een hele zondag om fatsoenlijke tomatensaus te makenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:14 schreef Harajuku. het volgende:
Nou zodra Crutch niet druk aan het werk is zal ie dit recept met je delen, to die for dus. Maar dan ben ik ook benieuwd, wanneer ga je weer pizza maken?
Dei saus lijkt me dan weer niets aan
wat is mis met ham?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:10 schreef SicSicSics het volgende:
En das het mooie van pizza jonguh! Alles kan erop en iedereen kan zelf zijn eigen pizza shitje maken
Met alles bedoel ik natuurlijk alles behalve ham en ananas. Warme ananas is echt te smerig voor woorden.
Pesto daar zou ik dan nooit aan gedacht hebben Nice!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:19 schreef Harajuku. het volgende:
Zak pastasaus Pittig van Bertolli met een potje rode pesto van de C1000 en wat je over hebt kan gewoon in de vriezer.
Niets, maar in combinatie met ananas is het niet te vreten. Bovendien heb ik liever spek en salami op een pizza ham is voor pannenkoeken en tosti'squote:
Zat ik me ook al te bedenken! Maar wilde het niet posten omdat ik bang was voor een 'hou op zo homofiel te zijn in dit topic'-opmerking van Mystquote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:16 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Ik ben ook nog maar een pizza newb en had verder niet een hele zondag om fatsoenlijke tomatensaus te maken
Ik denk in onze verkantie
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |