ik vind die van de Appie ook geil.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:16 schreef SicSicSics het volgende:
Que!?! Ah well, meer donuts voor mij!
Die van de Appie zijn smerig, maar versche warme donuts met glazuur
Ik ga niet voor vet, muf en goedkoop.quote:
Muf? je moet wel de verse pakken hequote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:20 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Ik ga niet voor vet, muf en goedkoop.
Teehee, you said 'soms'quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:45 schreef SicSicSics het volgende:
Sense, sometimes you make none!
Zou mijn lage kwaliteit deeg hebben gelegen aan het feit dat ik de 2 - 3 eetlepels olijfolie ben vergeten, zat ik mij net te bedenken.
Bam! Volgende keer beter.quote:Alleen water en geen vet toevoegen geeft een zeer knapperige pizza. Als de bekleding van de pizza daarna niet veel vocht (olie) bevat, wordt hij erg (te) hard.
JULLIE HADDEN NIET EENS DOOR DAT IK ECHT WEG WAS En dan mijn hulp durven vragen. Pssshhhh.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 08:29 schreef SicSicSics het volgende:
Goedemorgen mensen. Bijna weekend
Hara! Helpt mij! Mijn (pizza) bodem was steenhard hoe hou ik het deeg (en de gesprekken) luchtig
Ik ook. Ik vind alleen de kaneeldonut van de mac lekker maar dat is dus eens in de drie jaar.quote:
droge troep die.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:55 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Ik ook. Ik vind alleen de kaneeldonut van de mac lekker maar dat is dus eens in de drie jaar.
Na drie dagen wel ja. En toch eet ik m nooit gelijk op.quote:
Waar was je echt heen dan!?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:54 schreef Harajuku. het volgende:
JULLIE HADDEN NIET EENS DOOR DAT IK ECHT WEG WAS En dan mijn hulp durven vragen. Pssshhhh.
Ik heb gebruikt;quote:
ook direct als je hem koopt.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:56 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Na drie dagen wel ja. En toch eet ik m nooit gelijk op.
En wat voor deeg krijg je daar normaal gesproken mee dan? En hoe ver van te voren maak je het en doe je t in de koelkast of erbuitenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:57 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Waar was je echt heen dan!?
[..]
Ik heb gebruikt;
300 gram bloem
7 gr. droge gist
150 ml water
2 eetlepels zout (haha; thee )
1 theelepel suiker
1 eetlepel oregano
(en ik was dus de olijfolie vergeten en heb misschien wat weinig wat gebruikt )
NOU HIER NIET LULLOquote:
Geen idee, nooit eerder gedaanquote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef Harajuku. het volgende:
En wat voor deeg krijg je daar normaal gesproken mee dan? En hoe ver van te voren maak je het en doe je t in de koelkast of erbuiten
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 09:59 schreef SicSicSics het volgende:
[..]
Geen idee, nooit eerder gedaan
Buiten de koelkast, 1,5 uur laten rijzen
Gimme.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:01 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?
Wij hadden altijd een uitstekend recept, maar die van afgelopen weekend was echt briljant. Hoefde je ook echt niet te kneden of zo, zo elastisch, even over de knokkels en hoppa pizzabodem.
Crutch kreeg bijna een orgasme.
Die is wel voor een flinterdunne bodem uiteraard, weet niet wat jullie blieven
Nooit from scratch.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 10:01 schreef Harajuku. het volgende:
Huh, jullie bakken toch al langer pizza's?
Dun en knapperig natuurlijkquote:Wij hadden altijd een uitstekend recept, maar die van afgelopen weekend was echt briljant. Hoefde je ook echt niet te kneden of zo, zo elastisch, even over de knokkels en hoppa pizzabodem.
Crutch kreeg bijna een orgasme.
Die is wel voor een flinterdunne bodem uiteraard, weet niet wat jullie blieven
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |