dat is nou exact de reden dat ik ze niet gekocht hebquote:Op maandag 2 september 2013 15:57 schreef Taartje het volgende:
Maar die drie spookjes zijn toch allemaal precies hetzelfde? Beetje raar dat je daar dan drie stuks van moet kopen.
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?quote:Op maandag 2 september 2013 17:30 schreef -Strawberry- het volgende:
Kokosnoot Abrikoos Koekjes met Cashews Hup de oven in.
Woooooh! Cashew en Kokos!quote:Op maandag 2 september 2013 17:30 schreef -Strawberry- het volgende:
Kokosnoot Abrikoos Koekjes met Cashews Hup de oven in.
[ afbeelding ]
Volgens mij zijn ze dat ja. Het zijn een soort ontbijt koekjes. Als granenrepen, maar dan ik koekvorm.quote:Op maandag 2 september 2013 18:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?
Ziet er goed uit.quote:Op maandag 2 september 2013 18:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?
Ik bakte net in elk geval zelf iets plantaardigs.. Het is september en het is bewolkt, dus ik vind gewoon dat het alvast herfst is.
Ik maakte muffins met kruidnagel, gember en nootmuskaat, en nadat ze uit de oven kwamen rolde ik de muffins door suiker & kaneel.
[ afbeelding ]
Standaard muffinrecept gebruikt, maar dan met kokosolie in plaats van boter en amandelmelk in plaats van gewone melk. Ging uitstekend!
Appeltaart moet je minstens een uur bakken, misschien wel 70 minuten.quote:Op maandag 2 september 2013 19:28 schreef casper019 het volgende:
ik zit nu appeltaart te bakken, en de taart zat er 45min in.. haal ik er even uit komt er een hele laag vocht uit...
Komt dat door de appelst vocht??
en wat kan je dan het beste doen? is het dan slim om de taart even 20 sec uit de oven te halen en schuin wat vocht eruit te laten lopen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
maar als je er tijdens het bakken toch achter komt dat er veel vocht inzit, is het dan slim t af te gieten beetje?quote:Op maandag 2 september 2013 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Appeltaart moet je minstens een uur bakken, misschien wel 70 minuten.
Je moet ook eigenlijk eerst de appels schillen en snijden, kaneel en suiker er op en dan in de koelkast. Dan loopt er al heel veel vocht uit.
Gefeliciteerd!quote:Op maandag 2 september 2013 20:03 schreef Tinuviel het volgende:
Dankje Lady.
Hij zag er goed uit, alleen de zijkanten waren perfect, in het midden was hij veel te zacht. Ligt dat dan aan een slechte oven?
Kun je doen, maar hij moet er sowieso nog bijna een half uur in, dus ik snap niet dat je al aan het kijken bent?quote:Op maandag 2 september 2013 19:55 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar als je er tijdens het bakken toch achter komt dat er veel vocht inzit, is het dan slim t af te gieten beetje?
haha maar ziet t deeg er niet gaar uit dan??quote:Op maandag 2 september 2013 20:47 schreef Isabeau het volgende:
Zo kunnen we natuurlijk niet beoordelen of er een soggy bottom is
(maar ziet er prachtig uit! en ik hou wel van een klein beetje niet gaar deeg )
De onderkant, dat is altijd het spannende. Die kunnen we niet beoordelenquote:Op maandag 2 september 2013 20:51 schreef casper019 het volgende:
[..]
haha maar ziet t deeg er niet gaar uit dan??
Je kan de volgende keer anders beter een heel klein beetje paneermeel (naturel uiteraard) over de bodem van je appeltaart strooien voor je de appels erop legt. Dit zuigt het vocht ook op en zorgt voor een minder zompige bodemquote:Op maandag 2 september 2013 19:55 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar als je er tijdens het bakken toch achter komt dat er veel vocht inzit, is het dan slim t af te gieten beetje?
quote:Op maandag 2 september 2013 19:48 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb trouwens vandaag koekjes gebakken:
[ afbeelding ]mag ik het recept? daar ben ik al zo lang naar op zoekSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb geen exacte hoeveelheden gemeten omdat het de 1e keer was en ik wilde wat proberen.quote:Op dinsdag 3 september 2013 13:47 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
mag ik het recept? daar ben ik al zo lang naar op zoek
wat leuk! ik ga het binnenkort proberen. die hele wortel, is dat een winterwortel of een uit een bos peen?quote:Op dinsdag 3 september 2013 13:55 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik heb geen exacte hoeveelheden gemeten omdat het de 1e keer was en ik wilde wat proberen.
Ik heb het volgende gedaan: zilvervliesrijst (snelkook, maar ongekookt) met havermout in de keukenmachine, daarna een hele wortel er door raspen (grove rasp) inclusief het loof van die ene wortel. Dan boekweitmeel er door, 1 heel ei inclusief schaal, een dessertlepel honing, 1 theelepel kaneel en dat was al voldoende plakkerig om een deeg van te maken.
Als het niet genoeg is dan wat water erbij.
De basis van het recept heb ik uit een hondenkoekjesbakboekje uit Engeland, maar ik maak het toch altijd wat anders. Ik mijd tarwe, suiker en zout en in bovenstaande heb ik ook geen vet gebruikt.
25 minuten gebakken op 200 graden
Hond is er gek op
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |