Ik vond het het geld zeker waard, kost een hoop, maar je leert ook een hoop en als je ziet wat je allemaal mee naar huis krijgt, als je dat moet kopen dan ben je ook een hoop geld kwijt.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 12:10 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat vind je van de cursus? Ik overweeg ook zoiets bij Robert, maar weet niet of ik het het geld wel waard vind..
neem je toch gewoon groene kleurstof en banaanaroma. ben je dr ookquote:Op donderdag 29 augustus 2013 17:29 schreef kvd het volgende:
Vraagje...
Naar aanleiding van al die mooie groene bakwerken van hier heb ik in de toko pandan aroma gehaald. Hoe het kan weet ik nog niet helemaal, maar had steeds in mijn hoofd zitten dat het banaan was (vast door de pisang ambon ). Maar goed, ik zat op de heenweg leuk tegen vriendlief te vertellen over banaansmaak enzo en kwam er toen al achter dat ik iets zei wat niet klopte.
Dus ik heb naast de pandang ook een flesje banaan aroma meegenomen.
Mijn vraag is, kan ik beide verwerken in 1 recept, of zal dat niet lekker worden.
(om heel eerlijk te zijn, omdat ik dus de verkeerde smaak in gedachten had, weet ik niet eens welke smaak pandan echt is. Lees nootachtig (zo ruikt het ook), daar hou ik zelf niet van. Maar lees ook iets over dat het juist zoetig is en richting de smaak van vanille gaat....ofwel...wie helpt me? )
Als pandan zoet is, dan zal dat voor mij niet hoeven. Dan gebruik ik alleen die namelijk.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 17:32 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
neem je toch gewoon groene kleurstof en banaanaroma. ben je dr ook
krijg je ook iets van een diploma of oorkonde na de cursus?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 15:22 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Ik vond het het geld zeker waard, kost een hoop, maar je leert ook een hoop en als je ziet wat je allemaal mee naar huis krijgt, als je dat moet kopen dan ben je ook een hoop geld kwijt.
T smaakt niet naar banaan maar ik vind het ook niet echt noot.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 17:37 schreef kvd het volgende:
[..]
Als pandan zoet is, dan zal dat voor mij niet hoeven. Dan gebruik ik alleen die namelijk.
Als pandan echt naar noot smaakt, dan gebruik ik heb helemaal niet, dan wordt het alleen die banaan aroma. Dan geen groene cake, was ook meer als geintje omdat men steeds iets nieuws van mij verwacht.
Deze citroentaart heb ik afgelopen weekend gemaakt. Is heerlijk en er gaan véél eieren in!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
Ik wil iets bakken waar behoorlijk wat eieren in moeten. We hebben zelf kippen en die hebben behoorlijk gelegd, dus iemand een ideetje?
hmmmm...wordt dus even goed nadenken...quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:23 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
T smaakt niet naar banaan maar ik vind het ook niet echt noot.
En soort mix tussen amandel (in die zin wel noot) vanille en een licht bloemige geur. Ik vind het heel lekker. Het is ook zeker zoet!
Ik ben te lui om die Pandan cake from scratch te maken, gebruik een pak van de toko
Ziet er goed uit, maar ik heb van de rest bijna niksquote:Op donderdag 29 augustus 2013 19:34 schreef Taartje het volgende:
[..]
Deze citroentaart heb ik afgelopen weekend gemaakt. Is heerlijk en er gaan véél eieren in!
meringues?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
Ik wil iets bakken waar behoorlijk wat eieren in moeten. We hebben zelf kippen en die hebben behoorlijk gelegd, dus iemand een ideetje?
Spekkoek, citroen merengue taart, chiffon..quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
Ik wil iets bakken waar behoorlijk wat eieren in moeten. We hebben zelf kippen en die hebben behoorlijk gelegd, dus iemand een ideetje?
Die chiffoncake was bij the great British bakeoff, maar ik heb geen vormquote:Op donderdag 29 augustus 2013 21:25 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Spekkoek, citroen merengue taart, chiffon..
jammer. Misschien kan je ook een magic custard cake maken? Ook weer 4 eierenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 21:26 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Die chiffoncake was bij the great British bakeoff, maar ik heb geen vorm
quote:Op donderdag 29 augustus 2013 21:20 schreef PM-girl het volgende:
Skaai! Glazen beker de volgende keer maar?
Ja, je krijgt een oorkonde dat je de cursus hebt gevolgd. Dus die zit in een map bij al m'n andere "onbelangrijke" diploma's.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:02 schreef casper019 het volgende:
[..]
krijg je ook iets van een diploma of oorkonde na de cursus?
Tarte tatin, hebben we inderdaad ook gemaakt, maar dat ging echt in 5 minuten dus dat is niet zo spannend. Veel mouses, verschillende degen, het overgieten en onderdompelen van een taart. Maarquote:Op donderdag 29 augustus 2013 16:52 schreef Dr.Hilfiger het volgende:
Welke technieken heb je zoal geleerd?
Tarte tatin heb ik inmiddels redelijk onder de knie.
http://uitdekeukenvanarde(...)-leche-brownies.htmlquote:Op vrijdag 30 augustus 2013 17:21 schreef Tinuviel het volgende:
Sv'tje, wow.
Strawberry en Skaai, ziet er lekker uit.
Dit is mijn chocolate peanutbutter cheesecake van Nigella:
[ afbeelding ]
Kan iemand nog eens een linkje voor de dulche de leche brownies posten. Ik kan ze niet meer vinden. Dankje.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |