Hoeft niet perse makkelijk te zijn maar het moet voor een beginner wel te doen zijn om het goed te kunnen makenquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 14:38 schreef msacras het volgende:
[..]
Ik gebruik altijd gewoon gehakte chocola, werkt ook prima hoor
Ah dat is niet zo handig nee, maar moet het echt heel simpel zijn? Als het makkelijk moet zijn blijf je inderdaad al snel in de zandkoekjes hangen, maar als je er wat meer aandacht aan wilt besteden heb je echt heel veel opties!
Ahh, zo! Wel eens pindakaaskoekjes geprobeerd? Makkelijk, erg lekker!quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 14:40 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Hoeft niet perse makkelijk te zijn maar het moet voor een beginner wel te doen zijn om het goed te kunnen maken
Ah dat zou wel tof zijn Dankjequote:Op dinsdag 27 augustus 2013 14:41 schreef msacras het volgende:
[..]
Ahh, zo! Wel eens pindakaaskoekjes geprobeerd? Makkelijk, erg lekker!
Ik heb hier een stuk of 5 kookboeken liggen met recepten voor cakes, koekjes, etc, ik zal de koekjes-sectie eens voor je doorkijken naar iets leuks
Welke kleurstof heb je gebruikt dan?quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:43 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik heb een regenboogcake gebakken, als test voor een verjaardagstaart/cake. Maaarrrrrr....ik ben geloof ik de enige maar ik proef de kleurstoffen boven de cake uit. Een beetje een bittere, droge smaak. Zijn er meer mensen die dit probleem kennen?
Gewoon geen kleurstoffen gebruiken maar spullen die je cake natuurlijk kleuren. Meer werk, minder mooie kleuren, maar geen verf in je bakkesquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:43 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik heb een regenboogcake gebakken, als test voor een verjaardagstaart/cake. Maaarrrrrr....ik ben geloof ik de enige maar ik proef de kleurstoffen boven de cake uit. Een beetje een bittere, droge smaak. Zijn er meer mensen die dit probleem kennen?
Weet jij iets waarmee ik de kokosmelk mee kan vervangen?quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 14:22 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
valt wel mee. In het vorige deel is het volgens mij ook nog besproken.
Heb even geen zin om alles op te zoeken, maar heb ook een blogpostje ervan gemaakt(zie onderschrift).
Je zou het kunnen weglaten. Vervangen weet ik niet, het is puur wat romigheid en zeer lichte aroma.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 17:43 schreef kvd het volgende:
[..]
Weet jij iets waarmee ik de kokosmelk mee kan vervangen?
wiltonquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:58 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Welke kleurstof heb je gebruikt dan?
Normaal gesproken zou ik het doen, maar ik zit momenteel behoorlijk in de lappenmand en eigenlijk is het al te veel...maar het kind wil zo graagquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:59 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gewoon geen kleurstoffen gebruiken maar spullen die je cake natuurlijk kleuren. Meer werk, minder mooie kleuren, maar geen verf in je bakkes
Dan wordt het weggelatenquote:Op dinsdag 27 augustus 2013 17:55 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Je zou het kunnen weglaten. Vervangen weet ik niet, het is puur wat romigheid en zeer lichte aroma.
gaat het om de smaak?quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 18:09 schreef kvd het volgende:
[..]
Dan wordt het weggelaten
Van de week maar eens op zoek naar een goede toko hier
Gaat mij echt om de smaak, die vind ik echt niet lekker.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 21:07 schreef Popples het volgende:
[..]
gaat het om de smaak?
Ik zag nu bij de toko kokospoeder. Geen idee wat het is
Krokant van buiten, beetje sticky van binnen. En dan een goede vulling ertussen.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 19:59 schreef casper019 het volgende:
ik wil volgende week voor een vriendin die gek is op macarons macarons maken, echter heb ik ze zelf nog nooit gegeten..
dus ik vroeg me af...wat is nou de perfecte macaron?
moet die krokant zijn? of juistmeer cake achtig??
het ziet er geweldig uit... En dat is het dan ook wel.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 09:04 schreef Myraela het volgende:
Macarons is echt zo'n hype waar ik niets van snap. Vind er echt niets aan.
ja hier! ik dacht dat ik de enige was ik heb het zelfs in de taartenwinkel nagevraagd, maar dat kon absoluut niet, zeiden ze daar.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 15:43 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik heb een regenboogcake gebakken, als test voor een verjaardagstaart/cake. Maaarrrrrr....ik ben geloof ik de enige maar ik proef de kleurstoffen boven de cake uit. Een beetje een bittere, droge smaak. Zijn er meer mensen die dit probleem kennen?
nee absoluut niet cakeachtig. een beetje hard/krokant van buiten en iets kleverig van binnen met een heerlijke romige vulling.quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 19:59 schreef casper019 het volgende:
ik wil volgende week voor een vriendin die gek is op macarons macarons maken, echter heb ik ze zelf nog nooit gegeten..
dus ik vroeg me af...wat is nou de perfecte macaron?
moet die krokant zijn? of juistmeer cake achtig??
ik vind het wel lang werk voor weinig koekquote:Op woensdag 28 augustus 2013 10:02 schreef djkoelkast het volgende:
Een luchtig bitterkoekje? Maar daar doe je het weer mee tekort.
Een macaron is een macaron Moet je gewoon proeven.
Het is bij een macaron vooral wat je er tussen doet. Je moet er wel iets bijzonders van maken.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 10:07 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ik vind het wel lang werk voor weinig koek
maar wel lekker
ja dat dus. en die wachttijd vind ik vervelend. je kan niet even een paar series achter elkaar bakken.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 10:09 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Het is bij een macaron vooral wat je er tussen doet. Je moet er wel iets bijzonders van maken.
En je kunt ze niet zo lang bewaren, tenzij je ze invriest, maar dat is het toch ook niet echt.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 10:10 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ja dat dus. en die wachttijd vind ik vervelend. je kan niet even een paar series achter elkaar bakken.
dat kan ik echt niet plannen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |