Nou ziet er wel goed uit hoor. Niets mis mee Waar heb je die puy linzen vandaan?quote:Op maandag 23 september 2013 14:11 schreef minilot het volgende:
..en mijn lunch van vandaag:
Kruidige Puy-linzen op homemade bladerdeeg, vrij naar een recept van Ottolenghi
[ afbeelding ]
Niet mooi, wél erg lekker.
Ziet er apart uit, was wel lekker?quote:Op maandag 23 september 2013 13:40 schreef minilot het volgende:
Ooo, die oesterzwammen!
En dat broodje paddestoelen Molleman, ik krijg er onmiddelijk zin in ruige boswandelingen van.
Hier net iets Japans geknutseld... mochi! Met passievrucht- en frambozenpuree.
[ afbeelding ]
Wat een rare textuur heeft dat spul!
Sligro! En ja, de mochi was best lekker, toen ik eenmaal aan het spul gewend wasquote:Op maandag 23 september 2013 19:22 schreef Molleman het volgende:
[..]
Nou ziet er wel goed uit hoor. Niets mis mee Waar heb je die puy linzen vandaan?
is dat van dat drilpudding achtige spul? dat afhankelijk van de gebruikte vruchtensappen een andere kleur krijgt?quote:Op maandag 23 september 2013 13:40 schreef minilot het volgende:
Ooo, die oesterzwammen!
En dat broodje paddestoelen Molleman, ik krijg er onmiddelijk zin in ruige boswandelingen van.
Hier net iets Japans geknutseld... mochi! Met passievrucht- en frambozenpuree.
[ afbeelding ]
Wat een rare textuur heeft dat spul!
Lijkt op Turks fruit, smaakt het ook zo?quote:Op maandag 23 september 2013 13:40 schreef minilot het volgende:
Ooo, die oesterzwammen!
En dat broodje paddestoelen Molleman, ik krijg er onmiddelijk zin in ruige boswandelingen van.
Hier net iets Japans geknutseld... mochi! Met passievrucht- en frambozenpuree.
[ afbeelding ]
Wat een rare textuur heeft dat spul!
Ziet er goed uit minilot! Het wordt toch eens tijd dat je jouw recepten online gaat zetten.quote:Op maandag 23 september 2013 19:29 schreef minilot het volgende:
Avondeten was zelfgemaakte wontons (incl. homemade deeg - wat een leuk werkje!) met garnalenvulling, in een pittige paddestoelbouillon:
[ afbeelding ]
[..]
Sligro! En ja, de mochi was best lekker, toen ik eenmaal aan het spul gewend was
Waar zou ik die linzen kunnen kopen? Er staat een mooi recept in de Foodies deze maand wat ik graag wil proberen Ow wacht, sligroquote:Op maandag 23 september 2013 14:11 schreef minilot het volgende:
..en mijn lunch van vandaag:
Kruidige Puy-linzen op homemade bladerdeeg, vrij naar een recept van Ottolenghi
[ afbeelding ]
Niet mooi, wél erg lekker.
Niet echt recept, aangezien ik tijdens het koken 5 min even niets te doen had, dus toen besloot ik dit maar als toetje te maken. Appel in blokjes snijden, mengen met suiker en kaneelpoeder. Even in steelpannetje verwarmen tot de appelblokjes zacht zijn. Voor de crumble doe je 300 gram bloem, 100 gram kristalsuiker en 200 gram boter in kleine blokjes in een kom. Meng met je vingertoppen tot een soort broodkruim-achtige substantie. Wat overblijft kan je in de vriezer bewaren. Appelblokjes verdelen over kleine bakjes, crumble erover en in de oven(tot er een mooi kleurtje op de crumble-korst staat, bij mij zo'n 16 minuten).quote:Op maandag 23 september 2013 14:05 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Dat ziet er leuk uit! Wat is het recept dat jij gebruikte?
quote:Op maandag 23 september 2013 21:29 schreef Ayca het volgende:
[..]
Lijkt op Turks fruit, smaakt het ook zo?
Allebei: nee.quote:Op maandag 23 september 2013 21:18 schreef z80 het volgende:
[..]
is dat van dat drilpudding achtige spul? dat afhankelijk van de gebruikte vruchtensappen een andere kleur krijgt?
Wat een mooie, duidelijke scheiding tussen de twee lagen!quote:Op donderdag 26 september 2013 15:25 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
Magic custard cake
Ik heb over deze cake gedroomd. Ik wil hem ook maken.quote:Op donderdag 26 september 2013 15:25 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
Magic custard cake
Bedankt! Was zeker lekkerquote:Op vrijdag 27 september 2013 09:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat een mooie, duidelijke scheiding tussen de twee lagen!
En sfeervol, zo'n lichte cake tegen een zwarte achtergrond.
Was -ie ook lekker?
Dat is stap 3 Misschien staat het er niet heel duidelijk? Moet ik het veranderen denk je?quote:Op vrijdag 27 september 2013 10:00 schreef Myraela het volgende:
Op je blog staat dat je de eiwitten erin vouwt. Neem dus aan dat je die eerst stijf klopt?
Neehoor, ik had het al gevonden. Ik zat gewoon verkeerd te kijken. Jouw cake ziet er trouwens nog beter uit dan die je als voorbeeld hebt gebruikt.quote:Op vrijdag 27 september 2013 10:22 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Dat is stap 3 Misschien staat het er niet heel duidelijk? Moet ik het veranderen denk je?
Lekker met een laagje mayosausquote:Op zondag 29 september 2013 14:28 schreef RobinOok het volgende:
Lunch:
[ link | afbeelding ]
Italiaanse bol, Chorizo, tomaat, lente-ui
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |